PDA

Επιστροφή στο Forum : www.666DNA.com

asimina
26-09-05, 20:26
Ποτέ κανείς δεν είδε ή άκουσε για κάτι παρόμοιο! Στην ιστορία της ανθρωπότητος αποτελεί μοναδικό φαινόμενο-Αποκάλυψη...

www.666DNA.com

Μιχάλης
26-09-05, 21:07
Συγγνώμη, τι ακριβώς είναι αυτό?δεν με διαφώτισε και πολύ η ιστοσελίδα...

cosmictsak
26-09-05, 23:10
Και πως λέγεται αυτός ο ζωγράφος? Λουκάς Μούφας?

Diesel
26-09-05, 23:44
Τι είναι αυτό πάλι ρε παιδιά? :) Ωραίο... Σαν τα παιχνίδια με τις κρυμμένες λέξεις που έχουν τα περιοδικά με σταυρόλεξα :D
Χωρίς παρεξήγηση... Πάλι κάποιος θα βγάλει λεφτά...

xontro_mpizeli
27-09-05, 15:53
Πού είναι το περιέργο στη σελίδα αυτή;
Μόνο το όνομά της θαρρώ πως είναι...

asimina
27-09-05, 21:30
Συνομιλητές μου,

στην αρχή του χρόνου είδα το site www.666DNA.com αφισοκολλημένο σε όλη την Αθήνα....μετά μπήκα στα διάφορα forum, όπου παλιά μέλη γράφουν οτι το ανέφεραν οι εφημερίδες και οτι το έδειξε η τηλεόραση ... έπρεπε λοιπόν να μάθω και εγώ τί ακριβώς είναι αυτό...στοιχημάτισα με ένα συμφοιτητή μου και αφού μου δάνεισε το cd έχασα το στοίχημα διότι έπρεπε να παραδεχθώ οτι ο πίνακας - όραμα μέσα στο site είναι η "σύγχρονη Αποκάλυψη του Λόγου" (ΒΕΒΑΙΑ ΗΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΖΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ Δ Ω Ρ Ε Α Ν ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΑ ...) όταν λοιπόν συνηθίζουμε να "κλικάρουμε" γρήγορα - γρήγορα και να θέλουμε να τα μάθουμε όλα με την πρώτη μάτιά χωρίς να διαβάζουμε προσεκτικάκαι δεν καταλαβαίνουμε τίποτα και το πιθανό στοίχημα χάνουμε...όπως εγώ...

Giorgos
11-10-05, 02:21
gia gelia einai oi tupoi.. an alakse i zoi mou pou to diabasa? de to nomizo.. autos pou to skeutike pantos exei mia kaliteri zoi xari sto paradaki tou vivliou..

Oloi kseroun oti i arxea elliniki exei teties idiotites.. leksarithmi stauroleksa giatrosofia.. imarton kai o agios iwannis etsi egine gnwstos?? poulouse tin apokalipsi se pirgamines ton 5 argiriwn? xaxa signomi dld

anti
22-11-05, 12:53
Και εμενα μούφα μου φαίνεται η όλη φάση...
Πιο πολύ για διαφημιστικούς λόγους μάλλον θα είναι....

GIWRGOS
01-12-05, 17:06
Aποτελει συμπτωση η απλως εσκεμενα εχει διαφημιστει σχεδον σε ολα τα φορουμ το συγκεκριμενο σαιτ.... :confused: :confused:

asimina
17-04-06, 21:44
Πρόσφατα αγόρασα το βιβλίο από κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας (βλ. αγορά έργου - www.666DNA.com ) και τα΄παιξα...

beetlejuice
18-04-06, 00:29
Λοιπον επειδη γνωριζω τι γινεται, δινω τελος σε αυτην την κακης ποιοτητος προπαγανδα. Βρειτε αλλα φορουμς να ξεθαβετε καθε τοσο το θεμα του ανυπαρκτου 666 και των εμπορικων παιχνιδιων σας.

Υγιαινετε! :)