PDA

Επιστροφή στο Forum : Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη: Μια εορταστική βραδιά για το αγαπημένο μας site!


Arrakis
07-12-09, 23:54
Δεν ξέρω αν είναι ένστικτο, κάποιου είδους αρχετυπικού προγραμματισμού ή κοινωνικό υπόλειμμα, αλλά οι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές! Στην περίπτωση της Κοινότητας του Μεταφυσικού όμως, η αλλαγή της κεντρικής ιστοσελίδας, του «οίκου της Αναζήτησης» αν προτιμάτε, όχι μόνο δεν είναι κάτι που πρέπει να μας φοβίζει, αλλά κάτι για το οποίο οφείλουμε να γιορτάσουμε.
ΓιΆ αυτό λοιπόν παίρνω την πρωτοβουλία ως μέλος της κοινότητας και προτείνω να μαζευτούμε όλοι οι φίλοι της Κοινότητας και του forum από τη Θεσσαλονίκη, για να γιορτάσουμε μαζί το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (10/12) τη μεγάλη αλλαγή την οποία πραγματοποίησε η αγαπημένη μας ιστοσελίδα.
Αν λοιπόν θέλετε να συμμετέχετε σΆ αυτή την πανηγυρική έξοδο (συνοδευμένη με σαμπάνια και εκλεκτή παρέα), μπορείτε να απευθυνθείτε στους διοργανωτές αυτής της βραδιάς κεφιού: εμένα προσωπικά (Arrakis) ή τον Solon Aimonas Eautou.
Δηλώστε στο παρόν thread το ενδιαφέρον σας ή απλά στείλτε σε έναν από τους δύο προαναφερθέντες ένα προσωπικό μήνυμα (πμ/ pm) και σύντομα θα σας ενημερώσουμε μέσω προσωπικού μηνύματος για την ακριβή ώρα και το μέρος συνάντησης.

Solon Aimonas Eautou
08-12-09, 00:11
Μία πολύ ωραία ιδέα που είχε ο Γιώργος Ιωαννίδης (Arrakis) αποτελεί την καλύτερη αφορμή για μία συνάντηση-εορτασμό των τεράστιων θετικών αλλαγών που βίωσε η Κοινότητα τους τελευταίους μήνες (Meta-Δίκτυο, Fantasmagoria.gr, Forum και metafysiko.gr). Μάλιστα, χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κινητήριος μοχλός πίσω από αυτή τη συνάντηση είναι μέλη του φόρουμ μας...
Σαφώς και θα δώσω το παρόν, ώστε να δω παλιούς και νέους φίλους. Η υπόσχεση για σαμπάνια αν μη τι άλλο μου κίνησε την περιέργεια, μιας και μου έρχονται κατά νου χουλιγουντιανές σκηνές εορτασμών. :p

Τα λέμε την Πέμπτη το βράδυ λοιπόν...

Φιλικά,
Νίκος.

melian
08-12-09, 00:30
Φυσικά και θα είμαι κι εγώ εκεί για να γιορτάσω μαζί με όλους τους φίλους του Μεταφυσικού τις μεγάλες ανανεωτικές αλλαγές που συντελέστηκαν τον τελευταίο καιρό στους κόλπους της Κοινότητας. Τόσο καιρό αφιερώσαμε πολύ χρόνο μέχρι να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς μας κι έτσι τώρα είναι αναμφισβήτητα καιρός να το γιορτάσουμε. Όσο για τη σαμπάνια και μένα κατευθείαν αυτό χτύπησε στο μάτι μου. Λαμπρή ιδέα! :D

Trithemius
08-12-09, 00:32
Και πάλι η συγχρονικότητα έκανε το θαύμα της! :D

Φυσικά μετά χαράς θα βρίσκομαι κι εγώ στη συνάντηση! Αυτή τη φορά θα βρεθούμε ζωντανά, μακριά από πληκτρολόγια και οθόνες ;) :)

xontro_mpizeli
08-12-09, 16:33
Κατά 99%, υπολογίστε και εμένα!

Ραντεβού όλοι και όλες την Πέμπτη :)