PDA

Επιστροφή στο Forum : Επικλήσεις Αγγέλων

SecretAngel
15-12-09, 18:36
Καλησπέρα σας και πάλι.
Το ανήσυχο πνεύμα μου ''χτύπησε'' και πάλι και οι αναζητήσεις μου αυτόν τον καιρό, έχουν να κάνουν με τους Αγγέλους.
Έπεσε λοιπόν στα χέρια μου ένα βιβλίο της Hazel Raven ''Η βίβλος των αγγέλων'', το οποίο εχει να κάνει με διαλογισμό, τάγματα αγγέλων, κρυστάλλους ενέργειας και τέλος πάντων για να κάνω και λίγο χιούμορ, αυτό το βιβλίο είναι ένα...:) facebook :)...για αγγέλους.
Θυμήθηκα τότε μια εμπειρία κάποιου που δεν θυμάμαι καθόλου που την διάβασα που έλεγε το ακριβές τελετουργικό για να επικαλεστεις κάποιον άγγελο...δηλαδη, να ξέρεις πέρα από το όνομά του ποιον πλανήτη εξουσιάζει, την ημέρα του, το χρώμα του,τον κρύσταλλό του..(ουφ).. και την σφραγίδα του. Έλεγε λοιπόν ότι το δοκίμασε και πραγματικα του εμφανίστηκε ο συγκεκριμένος άγγελος,(δεν θα σας κουράσω με το πως του εμφανίστηκε και πως ακριβώς τον είδε) αλλά δεν κατάφεραν να μιλήσουν(εξαφανίστηκε γρήγορα)και στον ύπνο του τον είδε μετα και του είπε ότι δεν είχε την απαραίτητη ποσότητα φωτός που χρειαζόταν για το τελετουργικό γι'αυτό και δεν πέτυχε όπως έπρεπε.
Παιδια, δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύουν οοοόλα αυτά,(γι'αυτό και το ψάχνω) και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρει κανείς από εσάς κάτι γι'αυτές τις επικλήσεις.
Έψαξα πολύ σε διάφορα links, αλλά μάταια. Μπορώ να βρω αυτά που χρειάζονται για το τελετουργικό...αλλά δεν ξέρω τα ''λόγια'' που προφέρονται.
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?(Εμπειρίες δεκτές φυσικά)!
Ευχαριστώ...

Trithemius
15-12-09, 20:09
Καλοπροαίρετη ερώτηση: γιατί θέλεις να ασχοληθείες με αγγελική μαγεία; (πάντως αν επιμένεις, διάβασε τα βιβλία του Franz Bardon...)

SecretAngel
16-12-09, 00:01
Καλοπροαίρετη ερώτηση: γιατί θέλεις να ασχοληθείες με αγγελική μαγεία; (πάντως αν επιμένεις, διάβασε τα βιβλία του Franz Bardon...)

Γεια σου Trithemius!:) Κατ'αρχήν σ'ευχαριστώ για τις προτάσεις των βιβλίων του Bardon, θα τα αναζητήσω γιατί δεν έχω ιδέα ποιος είναι.
Ήξερα εξ'αρχής ότι θα υπάρξει έστω κι ένας να μου κάνει μια τέτοια ερώτηση.
Θα σου απαντήσω αλληγορικά...κι αυτό γιατί ίσως κι άλλοι αναγνώστες να έχουν την ίδια απορία(αν και καταλαβαίνω τι και γιατί ακριβώς με ρωτάς).
Αν σου έλεγαν κάποιοι, ότι κάπου σε ένα σημείο του πλανήτη, προσιτό σε σένα, υπάρχει ένας ''θησαυρός'' αμύθητης αξίας όχι γιατί πουλιέται κι αγοράζεται, αλλά γιατί μ'αυτόν θα αποκτήσεις φώτηση και εσωτερική δύναμη παράδειγμα...τι θα έλεγες μέσα σου? ότι ''οκ, το πιστεύω αυτό που μου λέτε, αλλά δεν προκειται να τον αναζητήσω, ή δεν πιστεύω τίποτα απ'αυτο και θα πάω να δω μόνος μου''?
Αν λοιπόν υποθέσουμε, ότι η επίκληση αγγέλων ειναι ''μαγεία'', τότε η επίκληση δαιμόνων είναι...''δαιμονική μαγεία''? Μπερδεύτηκα με την κατάταξη όπως βλέπεις τώρα. Πιστεύω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω με την απάντηση μου. Δεν ζήτησα να μου αναφέρετε μια τελετή με την οποία θα βλάψεις κάποιον,ή και τον ίδιο σου τον εαυτό, γιατί δεν νομίζω οι άγγελοι (αν
υπάρχουν στην τελική) να ειναι η λεγεώνα που θα πρεπει να εξουσιάσω..κ.λ.π.κ.λ.π..άλλωστε δεν αναφέρθηκα σε ''έκπτωτους''.
Αν λοιπόν γνωρίζεις κάτι εσύ επί του θέματος(ή και όποιος άλλος γνωρίζει κάτι) και θέλεις να φωτίσεις την αναζήτησή μου, αν και εφ'όσον νιώθεις πως είναι κάτι κακό ώστε να υπωθεί εν'όψη όλων, δεν έχεις παρα να μου στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα. Και τώρα θα σκέφτεσαι ''βρε κοπέλα μου, μια ερώτηση σου έκανα και μου έγραψες ένα κατεβατό'..'(σωστά)? :)
Απλά γιατί είναι ωραίο να ενημερώνεσαι από τα βιβλία για ό,τι σε απασχολεί, αλλά όταν πρόκειται για ένα κομμάτι μόνο ενός παζλ, είναι ωραία μια ''σφήνα'' απάντηση.

Trithemius
16-12-09, 00:26
Αν σου έλεγαν κάποιοι, ότι κάπου σε ένα σημείο του πλανήτη, προσιτό σε σένα, υπάρχει ένας ''θησαυρός'' αμύθητης αξίας όχι γιατί πουλιέται κι αγοράζεται, αλλά γιατί μ'αυτόν θα αποκτήσεις φώτηση και εσωτερική δύναμη παράδειγμα...τι θα έλεγες μέσα σου? ότι ''οκ, το πιστεύω αυτό που μου λέτε, αλλά δεν προκειται να τον αναζητήσω, ή δεν πιστεύω τίποτα απ'αυτο και θα πάω να δω μόνος μου''?Οι γενικές ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν μόνον γενικά... μία ίσως από τις σημαντικότερες εφαρμογές της μαγείας είναι η κατευθυνόμενη εξέλιξη. Αν λοιπόν κάποιος μου αναφέρει τα όσα γράφεις, θα του απαντήσω: "ποτέ σου όμως δεν με ρώτησες τι ορίζω εγώ ως θησαυρό, κατά συνέπεια δεν μπορείς να γνωρίζεις αν αυτά που μου προτείνεις έχουν αξία για εμένα..."

Θέλω να πω ότι σε αυτά τα ζητήματα, τις περισσότερες φορές μας έλκει το άγνωστο ως άγνοια, μας έλκει το διαφορετικό ως μέσο εσωτερικής ανανέωσης αλλά αυτές οι "αλλαγές" είναι κατευθυνόμενες, ορίζονται ως χρήσιμες από τρίτους κι όχι από εσένα προσωπικά. Φυσικά, το να δεις πίσω από την "κουρτίνα" αποτελεί ίσως μία φυσική εσωτερική ανάγκη αλλά καλό είναι να μην μπερδεύουμε την ανάγκη με τη διασκέδαση. Το πρώτο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας, ενώ το δεύτερο είναι εφήμερο. Συνέδεσε αυτά τα δύο με τη μαγεία και σκέψου αν πράγματι μπορείς να την ακολουθήσεις...;)

SecretAngel
16-12-09, 01:34
Θέλω να πω ότι σε αυτά τα ζητήματα, τις περισσότερες φορές μας έλκει το άγνωστο ως άγνοια, μας έλκει το διαφορετικό ως μέσο εσωτερικής ανανέωσης αλλά αυτές οι "αλλαγές" είναι κατευθυνόμενες, ορίζονται ως χρήσιμες από τρίτους κι όχι από εσένα προσωπικά. Φυσικά, το να δεις πίσω από την "κουρτίνα" αποτελεί ίσως μία φυσική εσωτερική ανάγκη αλλά καλό είναι να μην μπερδεύουμε την ανάγκη με τη διασκέδαση. Το πρώτο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας, ενώ το δεύτερο είναι εφήμερο. Συνέδεσε αυτά τα δύο με τη μαγεία και σκέψου αν πράγματι μπορείς να την ακολουθήσεις...;)

'Εχουν δίκιο τα λεγόμενά σου, γι'αυτό και σου είπα ότι ξέρω τι ακριβώς με ρωτάς και γιατί, όπως και το ότι ''θα σου απαντήσω αλληγορικά''.
Ανέφερα λοιπόν το παράδειγμα του ''θησαυρού'',πιστεύοντας ότι θα το λάβεις σαν κάτι ''δικό σου πολύτιμο'',όποιο είναι που πιστεύεις.. και όχι αυτή καθ'αυτή
την ερώτηση. Τώρα,για μένα προσωπικά, η λέξη ''διασκέδαση'' σε ό,τι αφορά αυτά τα θέματα δεν υπάρχει. Η ανάγκη φυσικά για το κοίταγμα πίσω από την ''κουρτίνα''ναι, όπως οδήγησε και σένα στα μονοπάτια της αναζήτησης και γι'αυτό μάλλον είσαι κι εδώ. Πιστεύω λοιπόν,πως τα πάντα σε αυτήν την ζωή, μας κατευθύνουν κάπου.Αν σου προτείνω ένα βιβλίο,αν δεν το διαβάσεις πως θα ξερεις, αν θα σ'αρεσει?(πιο απλη αλληγορία). Η εξέλιξη,μιας και ανέφερες, ακόμη και κατευθυνόμενη αν είναι έχει μια ουσία, την οποία, αν δεν γευτείς, δεν θα ξέρεις αν μπορεις να την ακολουθήσεις. Μπορεί λοιπόν να είπα ότι διάβασα για τους αγγέλους (κατεύθυνση), δεν ξέρω αν όντως υπάρχουν γι'αυτό και ψάχνω(εξέλιξη..μάθησης) και ήδη γνωρίζω σε τι θα ωφελήσει εμένα προσωπικά, η ασχολία και (ακολουθία) αυτής.(δεν νομίζω ότι έπρεπε να γράψω λεπτομέρεις στο θέμα μου ότι ρωτάω γι'αυτό και γι'αυτό και αν θα το κάνω και αν).Είναι σαν να μπω σε κατάστημα ρουχων να ζητήσω ένα μπλουζάκι συγκεκριμένο και να με ρωτήσουν...''θα μας πεις τι θα το κάνεις πρώτα''.
Εντελως φιλικά όμως και χωρις παρεξήγηση θα ήθελα να πω ότι όταν κάποιος κανει ερωτήσεις και αναζητήσεις σαν τις δικές μου και όσοι γνωρίζουμε κάτι του απαντάμε με..ερωτήσεις, είναι σαν να τον περνάμε από έλεγχο για το αν αξίζει να γνωρίζει γι'αυτό ή όχι. Αυτά τα sites είναι για τους έμπειρους και καλά γνώστες πάνω στα θέματα πίσω από την ''κουρτίνα'', αλλά και γι'αυτούς που θέλουν να τους ''ακολουθήσουν''.
Γι'αυτο και είπα για προσωπικά μηνύματα στο τέλος του θέματος για το αν γνωρίζει κάποιος κάτι, λόγω του ότι σέβομαι ότι δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος για ανήλικους αναγνώστες.

Ελπίζω να μην ξεφύγουμε στην πορεία απο το θέμα..

hardtoid
26-12-09, 11:27
Εντελως φιλικά όμως και χωρις παρεξήγηση θα ήθελα να πω ότι όταν κάποιος κανει ερωτήσεις και αναζητήσεις σαν τις δικές μου και όσοι γνωρίζουμε κάτι του απαντάμε με..ερωτήσεις, είναι σαν να τον περνάμε από έλεγχο για το αν αξίζει να γνωρίζει γι'αυτό ή όχι.

So... εαν συναντησεις αυτο που θες και αρχισει τις ερωτήσεις, θα προσβληθείς?
Εχεις εξαντλήσει τα περιθώρια να βρεις τον "θησαυρο" που ψαχνεις ωστε να καταλήξεις σε αγνωστα αμφιβολα μονοπάτια?

Trithemius
26-12-09, 18:00
Θέλω να επισημάνω πως πριν φτάσουμε στις λεπτομέρειες μίας τέτοιας εμπειρίας, πρέπει να γίνει κατανοητό πως δεν πρόκειται απλώς για μία ακόμα δραστηριότητα στην καθημερινότητά μας. Η ενασχόληση με τέτοια θέματα είναι απόφαση ζωής γιατί αλλάζει ριζικά τη ζωή μας ολόκληρη. Αν είναι να κάνετε το βήμα προς κάτι τέτοιο, να θυμάστε πως είναι δρόμος χωρίς επιστροφή και δεν το εννοώ υποχρεωτικά απαγορευτικά...

naeb
26-12-09, 23:54
Καλησπέρα σας και πάλι.
Έψαξα πολύ σε διάφορα links, αλλά μάταια. Μπορώ να βρω αυτά που χρειάζονται για το τελετουργικό...αλλά δεν ξέρω τα ''λόγια'' που προφέρονται.
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?(Εμπειρίες δεκτές φυσικά)!
Ευχαριστώ...

Καλησπέρα,
Ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας με τέτοιου είδους οντότητες είναι κατά τη γνώμη μου μέσω εξωσωματικών εμπειριών. Και αυτό γιατί είναι πιο εύκολο να καταλάβεις ποιος είναι αυτός με τον οποίο επικοινωνείς όταν βιώνεις μία εξωσωματική εμπειρία (στο αστρικό πεδίο για παράδειγμα) παρά όταν είσαι στον φυσικό κόσμο. Εξάλλου όπως έχω συμπεράνει από τη μέχρι τώρα έρευνά μου οι άγγελοι είναι όντα που δρουν πολύ περισσότερο στο αστρικό πεδίο (5η διάσταση) ή παραπάνω παρά στον φυσικό κόσμο όπου ζούμε και εμείς.

SecretAngel
27-12-09, 23:33
Θέλω να επισημάνω πως πριν φτάσουμε στις λεπτομέρειες μίας τέτοιας εμπειρίας, πρέπει να γίνει κατανοητό πως δεν πρόκειται απλώς για μία ακόμα δραστηριότητα στην καθημερινότητά μας. Η ενασχόληση με τέτοια θέματα είναι απόφαση ζωής γιατί αλλάζει ριζικά τη ζωή μας ολόκληρη. Αν είναι να κάνετε το βήμα προς κάτι τέτοιο, να θυμάστε πως είναι δρόμος χωρίς επιστροφή και δεν το εννοώ υποχρεωτικά απαγορευτικά...

Είναι απόφαση ζωής ένα τέτοιο βήμα και μια σοβαρή ενασχόληση. Τώρα τον ''δρόμο χωρίς επιστροφή'', δεν μπορώ να κατανοήσω πως το λες. Δεν πρόκειται για μαύρη μαγεία και επικλήσεις δαιμόνων..αν εννοείς αυτό, ώστε να αλλάξει η ζωή μου προς το χειρότερο(κατ'εμέ πάντα, γιατί άλλοι το βλέπουν αλλιώς). Η συγκεκριμένη αναζήτηση δεν προσκοπεί κάτι κακό, έτσι δεν είναι? Τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω στο μυαλό μου.
Επίσης πιστεύω πως αν κάποιος είχε ανάλογη εμπειρία και την μοιραζόταν μαζί μας, δεν θα έγραφε στο τέλος....''μην το δοκιμάσετε γιατί εγώ κάηκα από αυτό''! Τι κακό λοιπόν μπορεί να έχει η επικοινωνία με έναν άγγελο,(αν τελικά υπάρχουν),γιατί όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμαν να γνωρίζεις ότι υπάρχουν.

Trithemius
27-12-09, 23:58
Είναι απόφαση ζωής ένα τέτοιο βήμα και μια σοβαρή ενασχόληση. Τώρα τον ''δρόμο χωρίς επιστροφή'', δεν μπορώ να κατανοήσω πως το λες. Δεν πρόκειται για μαύρη μαγεία και επικλήσεις δαιμόνων..αν εννοείς αυτό, ώστε να αλλάξει η ζωή μου προς το χειρότερο(κατ'εμέ πάντα, γιατί άλλοι το βλέπουν αλλιώς). Η συγκεκριμένη αναζήτηση δεν προσκοπεί κάτι κακό, έτσι δεν είναι? Τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω στο μυαλό μου.
Επίσης πιστεύω πως αν κάποιος είχε ανάλογη εμπειρία και την μοιραζόταν μαζί μας, δεν θα έγραφε στο τέλος....''μην το δοκιμάσετε γιατί εγώ κάηκα από αυτό''! Τι κακό λοιπόν μπορεί να έχει η επικοινωνία με έναν άγγελο,(αν τελικά υπάρχουν),γιατί όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμαν να γνωρίζεις ότι υπάρχουν.Νομίζω ήμουν σαφής και περί καλού ή κακού, τοποθετήθηκα στο τέλος της προηγούμενης απάντησής μου...

SecretAngel
27-12-09, 23:58
So... εαν συναντησεις αυτο που θες και αρχισει τις ερωτήσεις, θα προσβληθείς?
Εχεις εξαντλήσει τα περιθώρια να βρεις τον "θησαυρο" που ψαχνεις ωστε να καταλήξεις σε αγνωστα αμφιβολα μονοπάτια?

Δεν νομίζω να έδειξα ότι νιώθω κάποια προσβολή .. κι αν αυτό αφήνουν να εννοηθεί οι απαντήσεις μου να σε διαβεβαιώσω ότι δεν προσβλήθηκα. Απόρησα μόνο.Οπότε η πρώτη σου ερώτηση, δεν έχει νόημα.(και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης σε αυτο που ρωτάς)..
Και τέλος, καλό θα ήταν να μοιραστούμε τις γνώσεις μας.. και το αν πρέπει η δεν πρέπει, ή το αν έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια, ας το αφήσουμε στην κρίση του ενδιαφερομένου, διαφορετικά απαντώ κι εγώ ως εξής:
''Γιατί μου κάνεις αυτές τις ερωτήσεις''?

ANAX
11-01-10, 23:52
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΟΥ ΕΝΑΙ Α-Ν-Τ-Β-Α-Ν-Τ-Ι-Η-Λ

mariaelli
12-01-10, 10:05
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΟΥ ΕΝΑΙ Α-Ν-Τ-Β-Α-Ν-Τ-Ι-Η-Λ

Πως το ξέρεις?

ANAX
12-01-10, 13:19
Πως το ξέρεις?

20 χρόνια ασχολήθηκα με το μετά φυσικό επέτρεψε μου να έχω κάποια εμπειρία.Είδα και έζησα διάφορα στο επίπεδο αυτό ΔΙΆΦΟΡΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΆ

mariaelli
12-01-10, 15:20
20 χρόνια ασχολήθηκα με το μετά φυσικό επέτρεψε μου να έχω κάποια εμπειρία.Είδα και έζησα διάφορα στο επίπεδο αυτό ΔΙΆΦΟΡΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΆ

Δεν αμφιβάλω καθόλου ούτε για την εμπειρία σου, ούτε για τα συγκλονιστικά που είδες. Απλά αναρωτιόμουν μήπως υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος για να μάθεις το όνομα του φύλακα άγγελου.

ANAX
12-01-10, 18:24
Δεν αμφιβάλω καθόλου ούτε για την εμπειρία σου, ούτε για τα συγκλονιστικά που είδες. Απλά αναρωτιόμουν μήπως υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος για να μάθεις το όνομα του φύλακα άγγελου.

ΥΠΆΡΧΟΥΝ πράγματα που θέλω να τα πω και τα λέω - ΥΠΆΡΧΟΥΝ πράγματα που δεν θέλω να τα πω - και ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΩ τουλάχιστον από τη σελίδα ενός φόρουμ

^GHOST RIDER^
19-01-10, 05:34
Μια ερωτησουλα και εγω..
Ποια αισθηση στο σωμα μας μπορει να σου δινει σαν σημα οτι ακουει ο αγγελος μας?
Οσοι τουλαχιστον εχουν μια σχετικη εμπειρια πανω σε αυτο:o

Κατι ακομα..
Οταν λεω το βραδυ προσευχη οπως το πατερ ημων με διαπερναει ενα ριγος στο κεφαλι εντονο θα λεγα,να ειναι ενα σημα οτι καποιος μας ακουει?

SecretAngel
23-01-10, 10:32
ΥΠΆΡΧΟΥΝ πράγματα που θέλω να τα πω και τα λέω - ΥΠΆΡΧΟΥΝ πράγματα που δεν θέλω να τα πω - και ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΩ τουλάχιστον από τη σελίδα ενός φόρουμ

Δεν δίνεις φως ΑΝΑΧ. 20 χρόνια πείρας όπως λες, σίγουρα θα σου επέτρεπαν να μοιραστείς μαζί μας κάτι παραπάνω, εκτός από το όνομα του αγγέλου σου.
Είναι σαν να σου ζητάνε να πεις την συνταγή για κάποιο γλύκο κι εσύ να λες μόνο: ''Το λένε ραβανί''.(απλή αλληγορία) Σε τέτοιες περιπτώσεις σοφότερο είναι να μην λες τίποτα...

mariaelli
25-01-10, 09:54
Δεν δίνεις φως ΑΝΑΧ. 20 χρόνια πείρας όπως λες, σίγουρα θα σου επέτρεπαν να μοιραστείς μαζί μας κάτι παραπάνω, εκτός από το όνομα του αγγέλου σου.
Είναι σαν να σου ζητάνε να πεις την συνταγή για κάποιο γλύκο κι εσύ να λες μόνο: ''Το λένε ραβανί''.(απλή αλληγορία) Σε τέτοιες περιπτώσεις σοφότερο είναι να μην λες τίποτα...

Συμφωνώ και επαυξάνω και έρχομαι να προσθέσω και εγώ πως μάλλον μόνο το όνομα του γλυκού ξέρει και ο ΑΝΑΧ τελικά και σκέφτηκε πως αυτό είναι καλή ιδέα να πουλήσει και λίγο μούρη σε εμάς τους "αμύητους". Ευχαριστούμε ΑΝΑΧ. Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις.Περι ορέξεως................

kiprianos1
27-01-10, 05:44
Όπως είπε και SecretAngel καλύτερα μην ασχολείστε αφήστε το ήσυχο γιατί είναι άσχημο πιστέψτε με ακόμα πληρώνω επιπτώσεις

Το αρχικό μήνυμα ξαναγράφτηκε στα Ελληνικά καθώς τα greeklish απαγορεύονται στο φόρουμ :)
Εκ του Συντονισμού

cydox
03-02-10, 17:30
SecretAngel

Η επαφή με αρχαγγελικά και αγγελικά όντα, μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνη. Και λέγωντας σου αυτό, δεν έχω καμία πρόθεση να σε κάνω να φοβηθείς, παρά μόνο να σκεφτείς περισσότερο τις δικές σου προθέσεις με αλήθεια.

Οι αρχάγγελοι είναι οντότητες υψηλής συνειδητότητας, έτσι όταν κάποιος επιχειρεί μια τέτοια επίκληση πρέπει η συνείδηση του να μπορεί να υποστηρίξει αυτήν την επικοινωνία, οι ισχυρές δονήσεις και καθάρσεις που προκαλεί μια τέτοια επαφή, μόνο "ακίνδυνες" δεν είναι! Πέραν αυτού ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος να επικοινωνήσεις με τέτοια όντα, είναι η αυτογνωσία. Ξεκίνα με τον Εαυτό σου και θα έρθει και η ευλογία της επικοινωνίας με τα άλλα ουράνια όντα! Μέχρι τότε μπορείς να επικαλείσαι τις αιθερικές τους ποιότητες, με τα ονόματα-κλειδιά που μας έχουν δοθεί.

Αυτά με πολλή αγάπη :)

Ermhs
04-02-10, 01:16
Μιας και μιλάτε για αρχάγγελους, εδώ στην Λέσβο έχουμε την εκκλησία όλον τον αρχαγγέλων.. αλλά κυρίως του αρχάγγελου Μιχαήλ και Γαβριήλ.. Μανταμαδος (η εικόνα με πυλό και αίμα είναι του Μιχαήλ). Πολλές μαρτυρίες όπως είχα γράψει και παλιότερα αναφέρουν επιθέσεις σε άτομα που είχαν κακές προθέσεις σε άλλα άτομα.. Άλλα όπως σε προσωπικό επίπεδο και οικογενειακό και πολλές άλλες μαρτυρίες για πολύ φιλικές επαφές.. Αυτό που αναφέρθηκε ποιο πάνω για την συνηδειτότητα είναι το μόνο σίγουρο για τους αγγέλους. Και σίγουρα θα πρέπει να έχεις πολύ καλό λόγο για να καλέσεις έναν από αυτούς.

Το ποιο πρόσφατο θαύμα (όραμα) στην εκκλησία του Μανταμαδου, το οποίο άκουσα να εξιστορεί ένα 17χρονο κορίτσι, όταν η εικόνα 2.5 μέτρων στην είσοδο ζωντάνεψε. Τα μάτια/στόμα είχαν κανονική κίνηση για περίπου 4-5 λεπτά και κοιτούσε το κόσμο.. Και δεν εννοώ την ψευδαίσθηση ότι σε ακολουθούν τα μάτια από όποια πλευρά και αν το δεις, παρά ολοζώντανα. Είναι η ίδια εικόνα όπου στον πόλεμο με Κύπρο είχε εξαφανιστεί η μπογιά. Είχε απομείνει μόνο το κάδρο και καμβάς… Όταν τέλειωσε ο πόλεμος η μπογιά επέστρεψε.

Το είδαν όσοι ήταν εκεί, σύμφωνα με την μαρτύρια της.. μερικοί παρέλυσαν από φόβο..
(επανήλθαν μετά..)

Εγώ πέρα από όνειρα, το μοναδικό περιστατικό που με έκανε να αισθανθώ περίεργα και να μην μπορώ να το κατατάσσω ούτε στην σύμπτωση, ήταν πριν 2 χρόνια. Έτυχε να δουλεύω και πήγα με τα πόδια 2 ημέρες νωρίτερα από την γνωστή ημέρα που πάει όλος ο κόσμος. Ήμουν μόνος στο δρόμο.
Πάντα όταν πηγαίνω, αγοράζω ένα τριαντάφυλλο από ανθοπωλείο και το μεταφέρω από Μυτιλήνη-Μανταμαδο. Τότε το ξέχασα εντελώς ήταν και 11 το βράδυ.. Το θυμήθηκα έξω από την Μυτιλήνη. Ήμουν με τα πόδια, με αποτέλεσμα αδυνατούσα να επιστρέψω για να αγοράσω το τριαντάφυλλο. Σκέφτηκα τότε ότι θα βρω από 1 κήπο και θα κόψω . Βρήκα πολλούς κήπους γεμάτο τριαντάφυλλα ενώ πήγαινα, αλλά με την ιδέα και μόνο ότι θα το κλέψω. Δεν θα είχε καμία αξία η προσφορά μου.
Έξω ακριβώς από το χωριό.. Σε όσους γνωρίζουν, στην τεράστια ευθεία, σαν λεκάνη. Στη μέση ακριβώς της ασφάλτου ήταν ένα τριαντάφυλλο ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ, είχε ακόμη και την υγρασία.. σταγονίδια. Εντωμεταξύ δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ένα άτομο σε όλη την διαδρομή, η μπροστά μου!.. Το περίεργο ήταν, όχι ότι βρήκα ένα τριαντάφυλλο, πατημένο, ξεραμένο η μαραμένο.. αλλά ένα τριαντάφυλλο που λες ότι μόλις το αγόρασες από ανθοπωλείο! Στην απόλυτη ερημιά kαι στην μέση του δρόμου! Ούτε καν στην άκρη.. (μεγάλη σύμπτωση..)
Το πείρα, του το eδωσα και έτσι ολοκλήρωσα και την προσφορά μου.

Συγγνώμη που δεν έχει σχέση με επικλήσεις αγγέλλον αυτό που έγραψα.. αλλά πιστεύω και μια απλή προσευχή και αναφορά στο αγαπημένο Άγγελο σου, σε ακούει.

cydox
10-02-10, 15:01
Πολύ όμορφη η εμπειρία σου φίλε Ermhs. Χαίρομαι που την μοιράστηκες :)

(μεγάλη σύμπτωση..)

Για εμένα δεν υπάρχει τύχη πάντως. Και η σύμπτωση είναι μια μάλλον παρεξηγημένη έννοια..! Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Raven girl
21-02-10, 17:47
Γεια σας ειμαι καινουργια στο forum και ειναι η πρωτη φορα που γραφω.Θα σας περιγραψω μια προσωπικη εμπειρια που την εζησα προσφατα πολυ προσφατα.Ηταν η δευτερη φορα που εκανα επικληση με εναν φιλο μου με ouija board αυτοσχεδια και ετυχε να ερθει ενας αγγελος του οποιου το ονομα ηταν Raziel(αν ξερει κανεις τιποτα για αυτον θα το εκτιμουσα αν μου εδινε πληροφοριες).Για να μην τα πολυλογο ο αγγελος μπηκε μεσα στον φιλο μου και μηλισε μεσω αυτου οσο προλαβε.Μετα που ο φιλος μου συνηλθε οταν τον ρωτησα τι εγινε κλπ μου ειπε πως δεν ηταν ακριβως πολυ φιλικος δηλαδη θεωρουσε πως του καταπατουσα τον χωρο(η επικληση εγινε σπιτι μου)και γενικα ολοι οσοι μεναμε εδω καταπαταγαμε τον χωρο του.Τωρα δεν ξερω κατα ποσο βοηθησα αλλα αυτη ειναι η εμπειρια μου εχω γενικα πολλες απορειες αν δηλαδη μπορουσε να μου/μας κανει κακο?Γιατι δεν ηταν "φιλικος" και γενικα αν εβαλα σε κινδυνο ανθρωπους.Αν θα μπορουσατε να με βοηθησετε και να μου απαντησετε θα σας ημουν πολυ ευγνωμων.Ενδιαφερομαι να ακουσε και παρομοιες εμπειριες.Ευχαριστω:)

naeb
21-02-10, 18:38
εχω γενικα πολλες απορειες αν δηλαδη μπορουσε να μου/μας κανει κακο?Γιατι δεν ηταν "φιλικος" και γενικα αν εβαλα σε κινδυνο ανθρωπους.Αν θα μπορουσατε να με βοηθησετε και να μου απαντησετε θα σας ημουν πολυ ευγνωμων.Ενδιαφερομαι να ακουσε και παρομοιες εμπειριες.Ευχαριστω:)

Καλησπέρα,
Θα σου απαντήσω με βάση αυτά που έχω δει και γνωρίζω οπότε πιθανόν και να κάνω κάπου λάθος.
Δεν είναι σωστό να επιτρέπεις σε κάποιον τρίτο να χρησιμοποιεί το σώμα σου (ή ενός φίλου σου), να μιλάει μέσω αυτού κτλ. Το σώμα σου είναι ο χώρος για τη δική σου συνείδηση και μόνο.
Επίσης δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για τις προθέσεις και την φύση αυτής της οντότητας. Μπορεί να είναι κάποιος που είναι αφυπνισμένος στο φως αλλά μπορεί (πολύ πιθανότερο) να είναι κάποιος αφυπνισμένος στο σκοτάδι...

Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με τέτοιου είδους οντότητες είναι πολύ πιο ασφαλές να χρησιμοποιήσεις κάποια τεχνική η οποία να σου επιτρέπει να έχεις εσύ τον έλεγχο του φυσικού σου σώματος.

Raven girl
21-02-10, 19:13
Αγαπητε naeb μηπως μπορεις να μου πεις καποιους ποιο ασφαλης τροπους για να ερθω σε επαφη με αυτες της οντοτητες?Τωρα ο αγγελος δεν μπηκε στο δικο μου σωμα αλλα στου φιλου μου ο οποιος ειναι αρκετα εως πολυ εμπειρος οποτε νομιζω οτι ηξερε τι εκανε τωρα δεν ξερω αν μπηκε με το ζορι η οχι...

naeb
21-02-10, 19:29
Αγαπητε naeb μηπως μπορεις να μου πεις καποιους ποιο ασφαλης τροπους για να ερθω σε επαφη με αυτες της οντοτητες?

Για εμένα είναι πολύ πιο ασφαλής μία εμπειρία στο αστρικό πεδίο, με μόνο μειονέκτημα ο,τι είναι ίσως πιο δύσκολο να την πετύχεις (ανάλογα το άτομο). Υπάρχει αντίστοιχο thread...

Τωρα ο αγγελος δεν μπηκε στο δικο μου σωμα αλλα στου φιλου μου ο οποιος ειναι αρκετα εως πολυ εμπειρος οποτε νομιζω οτι ηξερε τι εκανε τωρα δεν ξερω αν μπηκε με το ζορι η οχι...

Από την στιγμή που τον καλέσατε, μάλλον δεν μπήκε με το ζόρι :)
Τέλος, απλά επαναλαμβάνω ο,τι δεν θα επέτρεπα ποτέ κάποια τέτοια επικοινωνία στο φυσικό πεδίο (διάμεσο/channeling κτλ).

^GHOST RIDER^
21-02-10, 21:23
Αμφιβαλω παρα πολυ αν ηταν αγγελος και ταυτοχρονα να σου δημιουργει οχι καλα αισθηματα και σιγουρα δεν εχω ξανα ακουσει αγγελος να καταλαμβανει σωμα καποιου.:confused:

Trithemius
21-02-10, 23:38
Αγαπητε naeb μηπως μπορεις να μου πεις καποιους ποιο ασφαλης τροπους για να ερθω σε επαφη με αυτες της οντοτητες?Τωρα ο αγγελος δεν μπηκε στο δικο μου σωμα αλλα στου φιλου μου ο οποιος ειναι αρκετα εως πολυ εμπειρος οποτε νομιζω οτι ηξερε τι εκανε τωρα δεν ξερω αν μπηκε με το ζορι η οχι...Λυπάμαι αγαπητή μου αλλά εδώ δημόσια δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους "διδασκαλίες". Αν πράγματι σε ενδιαφέρει το θέμα, σίγουρα θα βρεις πολλές αναφορές αλλού :)

SecretAngel
26-02-10, 12:00
SecretAngel

Η επαφή με αρχαγγελικά και αγγελικά όντα, μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνη. Και λέγωντας σου αυτό, δεν έχω καμία πρόθεση να σε κάνω να φοβηθείς, παρά μόνο να σκεφτείς περισσότερο τις δικές σου προθέσεις με αλήθεια.

Οι αρχάγγελοι είναι οντότητες υψηλής συνειδητότητας, έτσι όταν κάποιος επιχειρεί μια τέτοια επίκληση πρέπει η συνείδηση του να μπορεί να υποστηρίξει αυτήν την επικοινωνία, οι ισχυρές δονήσεις και καθάρσεις που προκαλεί μια τέτοια επαφή, μόνο "ακίνδυνες" δεν είναι! Πέραν αυτού ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος να επικοινωνήσεις με τέτοια όντα, είναι η αυτογνωσία. Ξεκίνα με τον Εαυτό σου και θα έρθει και η ευλογία της επικοινωνίας με τα άλλα ουράνια όντα! Μέχρι τότε μπορείς να επικαλείσαι τις αιθερικές τους ποιότητες, με τα ονόματα-κλειδιά που μας έχουν δοθεί.

Αυτά με πολλή αγάπη :)

Απλά cydox πίστευα πως τέτοιες οντότητες, μόνο επικίνδυνες δεν θα μπορούσαν να είναι. Όσο για το θέμα της αυτογνωσίας, γνωρίζω πως ναι, εκεί είναι τα πρώτα βήματα. Διαβάζοντας όμως την εμπειρία του φίλου που αναφέρω στο αρχικό μου ποστ και το πως ένιωσε, δεν πήγε το μυαλό μου στον κίνδυνο. Η απάντησή σου ήταν αρκετά σαφής.
Ευχαριστώ... :)

ageras
07-05-10, 20:51
:o οι άγγελοι είναι κοντά μας δε είναι ανάγκη να τους κάνουμε επίκληση με κάποια σημάδια δείχνουν τη παρουσία τους . καλο είναι να μην καλούμε τους αγγέλους γιατί μπορεί άθελα να καλέσουμε κακά πνεύματα και να μας βάλουν σε μπελάδες ..........

ageras
12-05-10, 17:50
:oάγγελοι προστάτες μας ποιοι είναι και πως συντελούν στο να βοηθούμαστε.Συμφωνα με ολες τις γραφες οι στρατιες των Αγγελων ειναι υπαρκτες και τις εχουν αποδεκτει ολες η θρησκειες και μαλιστα τους θεωρουν προστατες των ανθρωπων οπως και ειναι. Τωρα αυτο που ζηταω από το κόσμο εδώ μέσα που στέλνει ειναι να πουν ποιοι ειναι οι προστατες αγγελοι σας και πως γνωριζετε οτι ειναι αυτοι. μέσα από γεγονότα μπορεί να φανούν αυτά αν επιθυμείτε πείτε τις δικες σας εμπειρίες αξίζει πιστεύω.

Raistlin
16-05-10, 03:36
καλο είναι να μην καλούμε τους αγγέλους γιατί μπορεί άθελα να καλέσουμε κακά πνεύματα και να μας βάλουν σε μπελάδες ..........
εξαρτάται από το τι εννοείς, δεν νομίζω πως είναι κακό να τους επικαλούμαστε ή να τους καλούμε σε βοήθεια, εξάλλου το ίδιο δεν κάνουμε και με τους αγίους? Απλός καλο είναι να αποφεύγεις κάποιες <τεχνικές> που κυκλοφορούνε εδώ κι εκεί και μπορεί να έχουν άσχημα αποτελέσματα.
Πάντως και υπάρχει και χριστιανική επίκληση-προσευχή στον φύλακα άγγελο.

ageras
16-05-10, 12:34
πολύ σωστά ακριβώς έτσι :D ότι πρέπει να προσέξουμε γιατί υπάχουν παγίδες κιόλας.επίκληση από επίκληση διαφέρει xexexe. άλλοι καλούν αγγέλους με proseyxes που δε έρχονται από το χριστιανισμό και φέρνουν άθελα τους αλλα πνεύματα κι έτσι τη πατάνε.η σωστή επίκληση αν γίνει ακριβώς με το τρόπο όπου πρέπει έρχονται τα σωστά πνεύματα τότε.:):):)

bahamut
16-05-10, 14:52
αν και εχω καιρο να ποσταρω παρακολουθω συχνα το φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω κατι.εσεις που ποσταρετε απο πανω βασιζεστε καπου ή απλα επειδη πιστευετε καποια πραγματα τα γραφετε ετσι απλα χωρις να ενδιαφερεστε?αν ισχυει η δευτερη περιπτωση πολυ απλα καταστρεφετε το θεμα (τα θεματα γενικοτερα)...αν ισχυει το πρωτο δωστε καποιες πηγες...μια βιβλιογραφια ρε παιδια κατι!το οτι το forum σχετιζεται με το μεταφυσικο δε σημαινει οτι μπορουμε να γραψουμε ότι ναι και να ειμαστε εντος θεματος...καποιοι ανθρωποι ασχολουνται με το μεταφυσικο πιο σοβαρα απο οσο νομιζετε και πιστευω οτι οι δημιουργοι του site δεν ειχαν αυτο το οραμα οταν το δημιουργησν...

για να επανελθω στο θεμα..καλο ειναι να ορισουμε καποια βασικα θεματα..πχ τι εννοουμε οταν λεμε αγγελους?τα φτερωτα πλασματα που ξερουμε απο το χριστιανισμο,τους αγγελους του dee,κατι αλλο?φιλε agera....οταν λες επικληση απο επικληση διαφερει εχεις κατι στο μυαλο σου (περα απο το charmed και το supernatural) ή μιλαμε για να μιλαμε?εχεις ακουσει για καποιον να καλει αγγελους με μη χριστιανικες προσευχες και να ερχονται ''αλλα'' (spooky!) πνευματα?επισης οταν μιλας για σωστη επικληση τι εννοεις?προσευχη χριστιανικη,ενωχιανη επικληση τι ακριβως?εχεις κανει επικληση οπως πρεπει και ηρθε το σωστο πνευμα?πες μας στην τελικη πού βασιζεις αυτα που λες για να ξερουμε αν πρεπει να περνουμε στα σοβαρα τα λεγομενα σου ή οχι...
sorry αν ειμαι λιγο επιθετικος αλλα ειχα μια εβδομαδα να μπω στο forum και διαβαζοντας μαζεμενα καποια ποστ πηγα να παθω εγκεφαλικο:mad:..

ageras
16-05-10, 21:28
αν και εχω καιρο να ποσταρω παρακολουθω συχνα το φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω κατι.εσεις που ποσταρετε απο πανω βασιζεστε καπου ή απλα επειδη πιστευετε καποια πραγματα τα γραφετε ετσι απλα χωρις να ενδιαφερεστε?αν ισχυει η δευτερη περιπτωση πολυ απλα καταστρεφετε το θεμα (τα θεματα γενικοτερα)...αν ισχυει το πρωτο δωστε καποιες πηγες...μια βιβλιογραφια ρε παιδια κατι!το οτι το forum σχετιζεται με το μεταφυσικο δε σημαινει οτι μπορουμε να γραψουμε ότι ναι και να ειμαστε εντος θεματος...καποιοι ανθρωποι ασχολουνται με το μεταφυσικο πιο σοβαρα απο οσο νομιζετε και πιστευω οτι οι δημιουργοι του site δεν ειχαν αυτο το οραμα οταν το δημιουργησν...

για να επανελθω στο θεμα..καλο ειναι να ορισουμε καποια βασικα θεματα..πχ τι εννοουμε οταν λεμε αγγελους?τα φτερωτα πλασματα που ξερουμε απο το χριστιανισμο,τους αγγελους του dee,κατι αλλο?φιλε agera....οταν λες επικληση απο επικληση διαφερει εχεις κατι στο μυαλο σου (περα απο το charmed και το supernatural) ή μιλαμε για να μιλαμε?εχεις ακουσει για καποιον να καλει αγγελους με μη χριστιανικες προσευχες και να ερχονται ''αλλα'' (spooky!) πνευματα?επισης οταν μιλας για σωστη επικληση τι εννοεις?προσευχη χριστιανικη,ενωχιανη επικληση τι ακριβως?εχεις κανει επικληση οπως πρεπει και ηρθε το σωστο πνευμα?πες μας στην τελικη πού βασιζεις αυτα που λες για να ξερουμε αν πρεπει να περνουμε στα σοβαρα τα λεγομενα σου ή οχι...
sorry αν ειμαι λιγο επιθετικος αλλα ειχα μια εβδομαδα να μπω στο forum και διαβαζοντας μαζεμενα καποια ποστ πηγα να παθω εγκεφαλικο:mad:..

αγαπητέ μου φιλε καλησπέρα σας.νομίζω κατά τη δικη μου γνώμη κι ακούγοντας κι άλλους ότι πρέπει να κανεις συγκεκριμένη ευχή να καλείς τα καλά πνεύματα.αλλιώς μπορεί αν διαβάζεις η λες αγνωστου περιεχομενου λόγια ευχών να φέρεις κακά πνεύματα.καθαρά τη δικη μου γνώμη leo de υποχρεώνω κανέναν να την ασπαστεί φυσικά. ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και sumfona me τη κρίση του.νομίζω ότι τα foroums εδώ "φτιακτικαν" ώστε να καταθέτουμε εμπειρίες και γνώμες πάνω σε κάποια θέματα.μήπως κάτι έχω καταλάβει λάθος ???εάν αυτό συμβαίνει παρακαλώ "συνετιστεμε".εγώ παραθέτω τη προσωπική μου γνώμη ούτε προσπαθώ να φέρω στο ρεύμα μου kosno ούτε απορρίπτω γνώμες άλλον ανθρώπων εδώ που μιλούν.όλα τα σέβομαι κι απλός λέω τη γνώμη μου βασισμένη σε εμπειρίες και κουβέντες με αλλα άτομα. αυτό κάνω και μόνον να είστε πάντα καλά.:o :o

bahamut
16-05-10, 23:44
ageras χαιρομαι που διευκρινισες οτι οι παραπανω αποψεις σου ειναι καθαρα προσωπικη αποψη...αυτο ηθελα και μονο.τωρα βεβαια το κατα ποσο καποια θεματα ειναι καταλληλα για να παραθεσει κανεις την προσωπικη του αποψη χωρις να εχει καποια (εστω ελαχιστη) γνωση επι του θεματος ειναι προφανως στην κριση του καθενος

ageras
17-05-10, 20:09
πάντα έτσι πράττω είναι χρέος μου να το επισημαίνω αυτό.ποτε δε προσπαθώ με ότι λέω να επηρεάσω κανέναν λέω μόνον την άποψη μου και monon.o καθένας ότι νομίζει και κρίνει σωστό ακολουθεί.αλλιώς το προσπερνά και δε ασχολείται απλός βλέπει μια γνώμη.επικοινωνία αυτό είναι εξάλλου η σωστή ανταλλαγή απόψεων. :):):)

Zeus
23-05-10, 20:34
Γνωριζω πως μονο οποιος ασκει ή γνωριζει Σολωμονικη μπορει να κανει επικληση Αγγελων ή δαιμονων και... να τους ελεγχει, προς οφελος του... κι αυτο αν υποθεσουμε πως ειναι "πνευματα" και οχι "ανθρωπομορφα" πλασματα...
Πραγμα που περιπλεκει τα πραγματα... αυτη η αμαθεια μας, ειναι που περιπλεκει τα πραγματα και δημιουργει παρεξηγησεις... Προσωπικα δεν δεχομαι, ως ενα βαθμο πως υπαρχουν τετοια πραγματα στο πευματικο κοσμο, τουλαχιστον με την υπαρχουσα θρησκεια. Επισης, πολλες απο αυτες τις μπερδεμενες αντιληψεις, μας τις εχουν δημιουργισει τα media και κυριως ταινιες & σειρες, κανοντας μας να αγνοουμε τι πραγματικα ισχυει. Καλο να τα βλεπουμε για να περνα η ωρα και οχι να τα "πιστευουμε" ως ενα βαθμο, αν τυχει και τα πιστεψουμε, τοτε καλο θα ηταν να κανουμε μια μικρη αναζητηση για περισσοτερες πληροφοριες πριν υποστηριξουμε μια τετοια θεωρια, με λιγα λογια ας ειμαστε λιγο ρεαλιστες...

almalibre
10-09-11, 17:42
Αν και ειναι παλιο αυτο το post δεν κρατιεμαι να μην αναφερω την δικη μου εμπειρια με την επικληση αγγελων.επεε στα χερια μου ενα τετοιο βιβλιο της doreen verchioy τελος παντων και πανω στην απελπισια μου εκανα καποιες ασκησεις που ελεγε μεσα για να ερθω σε επαφη και να μαθω τα ονοματα των αγγελων φυλακες μου ακουσα μιχαηλ και καποιο αλλο δεν θυμαμαι ακριβως αβατρον καπως ετσι.δεν ενιωσα ομως θετικα γιατι απο μικρη εχω ανεπτυγμενη την διαισθηση μου
ψαχνοντας στο διαδικτιο εμαθα οτι ο αλλος που ακουσα ειναι εκπτωτος αγγελος και φυλακας της μαυρης μαγιας.το θεμα ειναι οτι αντι να καλυτερεψει η ζωη μου εγινε χειροτερη και ακομα ειναι γιατι δεν εβαλα μυαλο διαβασα κι αλλα βιβλια κι εκανα κι αλες ασκησεις.τελος παντων η ουσια ειναι οτι οπως λεει κι ο φιλος παρακατω αυτες οι οντοτητες ειναι επικυνδυνες με την αγνοια μας παγιδευομαστε σε μονοπατια που δεν ξερουμε να πατησουμε
Αγγελοι υπαρχουν οι αγγελοι του θεου οχι οι οντοτητες αυτες που αν πατησετε αγγελοι στο google θα δειτε ποσοι εχουν πλουτησει απο αυτη την επειχηση που λεγετε ''Θεραπεια Αγγελων'' ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ
Κι αν καποιος μπορει και θελει να με βοηθησει ας μου στηλει ενα πρωσοπικο μυνημα πως να ξεφορτωθω αυτο που προκαλεσα με την αγνοια μου ευχαριστω

Ελευθέριος Παλιγγίνης
10-09-11, 21:09
Τα οvόματα είvαι κώδικες πυρήvα - ιδιαίτερης δομής του Συvόλου Θείου, τί θα πει "όvομα αγγέλου μαύρης μαγείας"; Αυτές είvαι ταμπέλες που βάζουv δογματιστές για vα συvτηρήσουv τηv επιφαvειακή προσέγγιση απο τηv οποία έχουv κέρδος. Οικοvομικό ή ηθικό, επειδή είvαι βολεμέvοι σε όσα λεvε οι φίλοι τους στηv θρησκευτική ομάδα που αvήκουv. Γι' αυτό σου λεvε όταv σε βλέπουv vα προσεγγιζεις περισσότερο απο αυτούς τοv Πυρήvα, "μακριά, κακοδαίμοvες".

Εvώ ισχύει οτι όλα τα Αvώτερα Πvεύματα είvαι ουδέτερα με τάση προς καλό. Ο άvθρωπος τα φορτίζει με φόβους και εγωισμούς του, και μετά δεv του αρέσει αυτό που αvτιμετωπίζει.

Δεv καταvοώ αυτή τη λογική της αvευθυvότητας που έχει καλλιεργηθεί απο θρησκόληπτους και απλοικά σκεπτόμεvους κυρίως. Οι φόβοι και οι εvοχές τους, τους κάvουv vα φαvτάζοvται διάφορα για παvτοδύvαμους κακούς, με βαση όσα διαβάζουv/ακούvε.

Εσυ είσαι η κακία ή / και ο φόβος που vιώθεις ή και βλέπεις ακόμα, και οι πληροφορίες φόβου που σου περασαv άλλοι, δεv είvαι κατι άλλο, vα καθαρθείς vα θεραπευτείς.

Μία είvαι η "Mαγεια", και αv εσύ έχεις κακία κάvεις κακό, αv είσαι καλός κάvεις καλό. Όπως θα έκαvες και με υλικό τροπο, απλα με αυτό που λέμε και "μαγεία" εχεις και πvευματικά/μεταφυσικά μεσα. Δεv υπάρχει κάποιο κακό πvεύμα που θα σε μετατρέψει σε κακόβουλο, όταv είσαι καλός. Όπως δεv υπάρχει κάποιο που θα σε κάvει καλό όταv είσαι κακός.

Απλά στηv περίπτωσή σου -που δεv διαφέρει απο τωv περισσότερωv φοβισμέvωv που ζητάvε βοήθεια γι' αυτό το θέμα- αυτό που δημιούργησες, δεv μπορείς vα το διαχειριστείς γιατι σε έχει φοβίσει - vα ξέρετε όλοι οτι αv δεv γvωρίζετε τί κάvετε, αυτοvομούvται "αυτά", γιατι τα έχετε τροφοδοτήσει και "προγραμματίσει" λάθος, εvαvτίοv σας. Καθαρισε τις θεωρίες σου και εvισχύσου μεταφυσικά, και όλα θα φτιάξουv.

Παρατηρώ οτι δεv ειστε σε επίπεδο vα ασχολειστε με αυτά, και όμως το κάvετε. Να διαβάσετε περισσοτερα, vα φτάσετε σε επίπεδο μείωσης εγωισμώv και σε αυξημέvο επίπεδο Σοφίας, χωρίς φόβους -παvε μαζι αυτά-, και τότε vα ασχοληθείτε. Μη μου μιλάτε... οι μισοί για κακοδαιμόvια... και οι μισοί για κακούς Νεφελίμ και ερπετικούς και βρυκολακιασμέvους, γιατι φαίvεται αμέσως το επιπεδό σας. Αυτά είvαι το υπόγειο, κατω κέvτρα. Eδώ θέλουμε απο Καρδιά και πάvω, μόvο. Με έμφαση σε Στέμμα και πάvω. Όχι απο θώρακα και κάτω που ειvαι αυτα που διαβάζω.

nikosane
20-07-18, 06:43
καλησπερα θα ηθελα να γνοριζω αν το enkeli η ως αλλιος αγγελικος ρουνοσ (angelic power rune) ειναι καλος η κακος. με την ενοια οτι αν καποιος εχει αφτην την δυναμη αποτελη διμηουργημα διαβολικου οντος; η αγγελικου; απο οσο εψαξα βρηκα οτι εχει δοθει απο τον αγγελο ραζιελ (raziel) στα νεφελημ αλλα τα νεφελημ ειναι διαβολικα οντα και ο ραζιελ ειναι αρχαγγελος; τι γινετε εδω; ειναι διπλο ταμπλο; εχο μπερδευτη ας μου εξιγειση καποιος