PDA

Επιστροφή στο Forum : Ανακοίνωση της ομάδας Gateway (16/2/2010)


GATEWAY TEAM
16-02-10, 23:47
H ομάδα Gateway ανακοινώνει το ban του χρήστη Schooligan από το Φόρουμ της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού. Ο εν λόγω χρήστης, αν και είχε περίπου 1,5 χρόνο να συμμετάσχει ενεργά στην ηλεκτρονική μας αγορά (μέσα από απάντηση σε thread), συνέχιζε να χρησιμοποιεί την υπηρεσία προσωπικών μηνυμάτων για να έρχεται σε επαφή με νεοεισελθέντα μέλη στο Φόρουμ.
Ο λόγος που οδήγησε στην απόφαση για ban στον εν λόγω χρήστη, είναι ότι όλο αυτό το διάστημα, αν και έδειξε εξαιρετική φειδώ ως προς τη συμμετοχή του στο Φόρουμ, προέβαινε με ιδιαίτερο ζήλο -και μέσα από τα προαναφερθέντα προσωπικά μηνύματα- σε ψευδείς και δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς, μέσω των οποίων προσπαθούσε να συκοφαντήσει (ή ακόμα και να "δαιμονοποιήσει") την Κοινότητα του Μεταφυσικού στο διαδίκτυο, τις εξω-διαδικτυακές δραστηριότητές της, την Ομάδα Gateway και τα μέλη της (προβαίνοντας ακόμα και σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς για πρόσωπα) στα νέα μέλη του Φόρουμ, μέσα στα πλαίσια της προσπάθειάς του να "εντυπωσιάσει".
Όλα τα παραπάνω έπεσαν στην αντίληψη μας μετά από επικοινωνία νέων μελών (όλα γένους θηλυκού) μαζί μας, τα οποία διερωτώμενα για την αξιοπιστία των "πληροφοριών" με τις οποίες βομβαρδίζονταν από τον χρήστη με το nickname Schooligan, θέλησαν να προβούν στην απαραίτητη διασταύρωση.
Βασιζόμενοι σε logs συζητήσεων μέσω msn και σε προσωπικά μηνύματα που μας έστειλαν τα νέα αυτά μέλη ώστε να στηρίξουν τα λεγόμενά τους, η ομάδα Gateway κατέληξε στην ομόφωνη απόφαση για μόνιμο ban του εν λόγω χρήστη. Να σημειώσουμε τέλος παρά τη θέληση μέλους να δημοσιοποιήσει επίμαχα logs, η Κοινότητα δεν επέτρεψε την απογύμνωση ενός έστω και συκοφάντη χρήστη της με τέτοιον τρόπο.


Ομάδα Gateway, 16/2/2010