PDA

Επιστροφή στο Forum : Διαισθηση για πραγματα που θα συμβουν στο μελλον

Feanor12
31-03-10, 13:21
Καλησπερα φιλοι μου:)

Καινουργιος στο γκρουπ και μικρος ακομα ανοιξα την πρωτη μου συζητιση.Πολλες μα παρα πολλες φορες διασθανομαι πραγματα που ειναι να συμβουν.Π.χ. ξερω παντα ποτε θα συμβει κατι κακο στην προσωπικη μου ζωη η στην οικογενεια μου.Διαισθανομαι ποτε καποιος θα πεθανει χωρις να ξερω βεβαια ποιος.Το ιδιο συμβαινει στη μητερα μου.Το καλοκαιρι θα πηγαιναμε στη Χιο(απο κει καταγομαι) αλλα η μητερα μου δεν ηθελε να παμε γιατι κατι δεν τις καθοταν καλα.Συγκεκριμενα δεν ηθελε να παω εγω στη γιορτη της Αγιας Μαρκελλας με τον φοβο οτι θα παθω κατι φοβερο.Τελικα ανημερα της γιορτης εφυγε ο παππους μου που εχω παρει τ ονομα του.Επειδι εχω διαβασει και στη σελιδα με τους αριστεροχειρες σας λεω πως ειμαι αριστεροχειρας.

Σημαινουν κατι αυτα η ειναι τυχαια?

Ermhs
31-03-10, 15:25
Αυτό που γράφεις μου φέρει περισσότερο για διαίσθηση.. Όλοι οι άνθρωποι το έχουν.. λιγότερο η περισσότερο.

ευαγγελια
01-04-10, 09:31
καλησπερα!
δεν νομιζω να σημαινουν κατι ολα αυτα...σχεδον ολοι καποια στιγμη της ζωης μας διαισθανομαστε ενα γεγονος!εγω προσωπικα το παθαινω αρκετα συχνα και της περισσοτερες φορες η διαισθηση μου πεφτει μεσα!και ειμαι δεξιοχειρας...:cool:

virgo93
01-04-10, 22:16
καθαρο θεμα διαισθησης οπως ειπαν και οι υπολοιποι. αλλα παρατηρειται πιο εντονα στις γυναικες και ιδιαιτερα στις μητερες.....

Mirella_S
02-04-10, 06:53
καθαρο θεμα διαισθησης οπως ειπαν και οι υπολοιποι. αλλα παρατηρειται πιο εντονα στις γυναικες και ιδιαιτερα στις μητερες.....

Αυτο το βρισκω πολυ φυσικο.
Γινομαστε μητερες και η Φυση ισως να μας προικιζει με το ενστικτο αυτο προκειμενου να διαφυλαξουμε την ασφαλεια των παιδιων που θα κανουμε.
Ο λεγομενος αρρηκτος δεσμος της μητερας με το παιδι της, ενας αορατος μετα την γεννηση ομφαλιος λωρος που την συνδεει μαζι του.
Το μητρικο ενστικτο πολυ απλα, αυτο τα λεει ολα.