PDA

Επιστροφή στο Forum : ΛΕΥΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ

Bloody_Mary
06-04-10, 16:08
Καλησπέρα σε όλους..

Είμαι καινούρια στο forum και θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας για να μου πείτε τη γνώμη σας.
Χθες το βράδυ, ενώ κοιμόμουν ξύπνησα από κάποιο θόρυβο που άκουσα και όπως άνοιξα τα μάτια μου είδα απέναντι από το κρεβάτι μου στον τοίχο μία λευκή φιγούρα, ψιλόλιγνη, που μάλλον έμοιαζε με άντρα... Η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα πάρα πολύ όταν το είδα, αλλά μου φάνηκε ότι δεν είχε επιθετική διάθεση, μάλλον τρομαγμένη φαινόταν ώσπου ενώ δεν μπορούσα να πάρω το βλέμμα μου από πάνω της εκείνη μετακινήθηκε προς την πόρτα και έφυγε μέσα από αυτή, η οποία ήταν και κλειστή. Από το φόβο μου, άναψα αμέσως το φως κι άφησα να περάσει λίγη ώρα μέχρι να ηρεμήσω. Στη συνέχεια, δοκίμασα να σβήσω πάλι το φως και είδα πάλι τη φιγούρα στο ίδιο σημείο. Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα πάρα πολύ κι εκείνη τη στιγμή γύρισα το κεφάλι μου αλλού παρκαλώντας από μέσα μου να εξαφανιστεί όπως και έγινε.
Έχει ιδέα κανείς τι θα μπορόυσε να είναι αυτό???

virgo93
06-04-10, 21:33
μου συνεβη και εμενα κατι παρομοιο αλλα σε μικρη ηλικια. την νυκτα ξυπνησα γιατι διψουσα. δεν πηγα στην κουζινα γιατι ειχα μπουκαλι με νερο διπλα στο κρεβατι μου.[να σημειωσω οτι κοιμομουν με τα φωτα ανοικτα και του δωματιου αλλα και του διαδρομου λογω της μικρης μου αδελφης που φοβατε το σκοταδι]. οπως ειπα σηκωθηκα απο το κρεβατι και πηρα το μπουκαλι. κοιταω στον διαδρομο και βλεπω μια σκια??? δεν ξερω αν ηταν σκια. ηταν αντρας απο τον σωματοτυπο, γυμνος αλλα δεν διακρινονταν χαρακτηριστικα γιατι ηταν μαυρο... παρολο που υπηρχαν φωτα ανοικτα παντου. νομιζα οτι δεν εβλεπα καλα και εβαλα τα γυαλια μου. και εκεινος ηταν εκει φαινοταν πανικοβλητος απο τις κινησεις του και προσπαθουσε να φυγει οταν τον ειδα. εφυγε προς την κατευθυνση της κουζινας και εμεινα ξυπνια για να δω αν θα ξαναπερασει αλλα τιποτα. ουτε περασε ουτε θορυβο εκανε.... δεν ξερω τι ηταν....

Spellhorn
07-04-10, 18:09
Καλησπέρα σε όλους..

Είμαι καινούρια στο forum και θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας για να μου πείτε τη γνώμη σας.
Χθες το βράδυ, ενώ κοιμόμουν ξύπνησα από κάποιο θόρυβο που άκουσα και όπως άνοιξα τα μάτια μου είδα απέναντι από το κρεβάτι μου στον τοίχο μία λευκή φιγούρα, ψιλόλιγνη, που μάλλον έμοιαζε με άντρα... Η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα πάρα πολύ όταν το είδα, αλλά μου φάνηκε ότι δεν είχε επιθετική διάθεση, μάλλον τρομαγμένη φαινόταν ώσπου ενώ δεν μπορούσα να πάρω το βλέμμα μου από πάνω της εκείνη μετακινήθηκε προς την πόρτα και έφυγε μέσα από αυτή, η οποία ήταν και κλειστή. Από το φόβο μου, άναψα αμέσως το φως κι άφησα να περάσει λίγη ώρα μέχρι να ηρεμήσω. Στη συνέχεια, δοκίμασα να σβήσω πάλι το φως και είδα πάλι τη φιγούρα στο ίδιο σημείο. Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα πάρα πολύ κι εκείνη τη στιγμή γύρισα το κεφάλι μου αλλού παρκαλώντας από μέσα μου να εξαφανιστεί όπως και έγινε.
Έχει ιδέα κανείς τι θα μπορόυσε να είναι αυτό???
Καλησπέρα,
πραγματικα ενδιαφέρουσα εμπειρία.Απο όσο γνωρίζω υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για παρόμοια περιστατικά...τι ακριβώς εννοείς όταν λές οτι φαινόταν τρομαγμένη?

virgo93
07-04-10, 21:24
και στην δικη μου περιπτωση φαινοταν τρομαγμενη επειδη αντιληφθηκα την παρουσια του. οπως συνεβη και στην περιπτωση της Bloody_Mary. ισως δεν το περιμεναν οι 2 μορφες οτι 8α τις δουμε. της Bloody_Mary ηταν λευκη μορφη αντρα... εμενα μαυρη μορφη αντρα...:confused:

ageras
07-05-10, 21:07
εγώ σήμερα όταν πήγα να κοιμηθώ μεταχεί ύπνου και ξύπνιου είδα έναν άτομο στο ταβάνι.ήταν άγγελος κάτι τέτοιο με ρούχα όπως φορούσαν οι αρχαίοι και δε ήταν φωτεινό ενδιάμεσα ένιωσα μια δύναμη να προσπαθεί να πιάσει τα χερια μου μα αντέδρασα κι "μαφισε" . ένα άτομο ήταν που με κοιτούσε ήρεμο. δε με τρόμαξε το αγνόησα στην ουσία κιόλας .......

demi
07-05-10, 21:31
bloody mary ,
έτσι οπως το περιγραφεις μαλλον για φαντασμα μου μοιαζει...επειδη ηταν λευκο. οι σκιες και οι μαυρες μορφες ειναι κατι διαφορετικο.
ισως να ηταν περαστικο...δεν ειναι τιποτα μην ανησυχεις.. βλεπω συνεχεια τετοια πραγματα :)