Επιστροφή στο Forum : σατανιστες ή καποια αλλη οργανωση???
καταρχην συγνωμη που ανοιγω θεματα συνεχως αλλα πιστεψτε με γινοντε πολλα.... αλλοτε καλα που μας αρεσουν και αλλοτε πραγματα που μας βαζουν σε σκεψεις. και επειδη δεν βρηκα αλλο θεμα παρομοιο για να βρω πιθανες λυσεις στο προβλημα μου εκανα εγω ενα...;)
λοιπον δεν αντεχω αλλο θα το πω. πριν μερες ημουν σε ενα παρτυ σπιτι καποιου φιλου... βαρεθηκαμε και ειπαμε να παμε μια βολτα. το αγορι μου [που ειναι ψαγμενο ατομο, διαβασε βιβλια για τον αθεϊσμο και τετοια γιατι ειναι πολυ δυσπιστος] προτινε να πανε σε ενα παλιο εργοστασιο που βρηκαν ενδιαφερον για να το εξερευνησουν. και τους ρωτησα γιατι δεν ειπαν να ΠΑΜΕ. γιατι με αφησαν εξω...:mad: μου ειπε το αγορι μου οτι επειδη φοβαμαι ευκολα και φορουσα και γοβες 12 ποντο δεν θα μπορουσα να τρεξω.. και τοτε βαλαμε στοιχιμα να παμε ολοι μαζι και οτι δεν θα φοβηθω. πηγαμε και ειδα ενα εργοστασιο εγκαταλελειμενο που το εβλεπα συχνα οταν πηγαινα σπιτι του αγοριου μου. εκει κοντα εχει ενα καφενειο και καποιοι γεροι φωναζαν : ρε παιδια δεν ειναι αναγκη να μπειτε μεσα για να φιληθητε...:D
μπηκαμε μεσα και ολα οκ... απλα σπασμενα τζαμια και τετοια... τους ρωτησα αν με κοροηδευουν... τιποτα το ιδιαιτερο. μου ειπαν περιμενε. εκει που θα παμε δεν ξερουμε ουτε εμεις τι θα δουμε. γιαυτο δεν θελαμε να ερθεις. απορησα και αρχιζαμε να ανεβενουμε τις σκαλες. φτασαμε στον τελευταιο οροφο και ηταν κλειδωμενη με μια τεραστια κλειδαρια. τους ρωτησα γιατι ειναι κλειδωμενο και μου ειπαν οτι χρονια πριν ερχονταν εδω ατομα και δημιουργουσαν προβλημα με αποτελεσμα να ερθει η αστυνομια και να κλειδωσει τον οροφο. (ερωτηση νο1. μονο τον τελευταιο? μπορουν να πηγαινουν και στους αλλους αν ηθελαν:confused:) να μην τα πολυλογω με τα χιλια δυο ζορια την σπασανε τα αγορια. ητανε και παλια αρα ηταν πιο ευκολο. μπηκαμε μεσα και επαθα σοκ. στο πατωμα ενα τεραστιο πενταλφα. στους τοιχους υπηρχαν γατοι καρφωμενοι... αιματα... περιττο να πω οτι το αγορι μου ενθουσιαστηκε και ηθελε να δει τα παντα στον χωρο εκει. εγω εμεινα κοκκαλο. πρωτη φορα τα ειδα ολα αυτα. οπως και οι υπολοιποι. υπηρχαν κερια και τετοια. ενιωσα μια δυσφορια και ηθελα να φυγω. ελεγα προσευχες απο μεσα μου ασυναισθητα ισως λογω φοβου. το αποτελεσμα? να αρχισω να κλαιω με αναφηλιτα και φυγαμε απο εκει... πραγματικα τρομαξα. οταν βγηκαμε απο εκει οι γεροι στο καφενειο μας κοιταζαν με ενα υφος... παραξενο. και το χειροτερο? το αγορι μου αρχισε να ενδιαφερετε για τον τοπο εκει. πηγε και μονος του για να το δει καλυτερα και με την ησυχια του(χωρις εμενα την σπαστικη που αρχισε να κλαιει) και πηρε κατι βιβλια για να διαβασει... το βιβλιο του σατανα το ελεγαν. και αλλαξε. εγινε ηρεμος, γαληνιος. δεν λεω οτι παλια ηταν ''ταυρος'' και θυμωνε με το παραμικρο αλλα τωρα ηρεμησε επικινδυνα. το βλεπω και στα ματια του. (να πω και κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση... απο τοτε με κοιταει στα ματια. μπορει να μιλαμε για ωρες και με κοιταζει συνεχεια στα ματια. νιωθω οτι με τρυπανε οπως κοιταζει)
να ανησυχω?????? ξερετε τι μπορει να ηταν εκεινο και πως επηρεασε το αγορι μου...? ή ειναι ολα της φαντασιας μου?(που ελπιζω να ειναι)
Πόσο ετών είσαι?
Καιρός να αλλάξεις αγόρι.. :p
Ειλικρινά απορώ με κάτι τέτοια...Τί το περίεργο μπορείς να βρεις σε ανθρώπους που ,παράνομα λόγω παραβίασης βασικών αρχών, λατρεύουν ανεπίσημα κάτι "κατακριτέο" για την κοινή γνώμη. Έχουμε γεμίσει με λαϊκούς μύθους και φημολογίες περί σατανιστών σε εγκατελελειμμένα σπίτια και κουραφέξαλα. Επειδή δηλαδή του καθένα έτσι του καπνίζει θα πρέπει να προβληματίζεστε και να μπλέκεστε;
Πέραν αυτών, θα σε συμβούλευα να μιλάς με το αγόρι σου. Εδώ πέρα δεν πρόκειται να σου δοθεί λύση, αφού το ζήτημα σου αποτελεί κάτι που'χει βάση στην ψυχολογία του ατόμου. Το αγόρι σου ,πιθανών, έχοντας ανάγκη προβολής του ότι δεν φοβάται άρχισε να διαβάζει βιβλία με τέτοιο περιεχόμενο(απ'ότι κατάλαβα παρακμιακών άκυρων εκδόσεων). Το σκοτάδι έλκει πάρα πολύ , κακά τα ψέμματα...Το πολύ εντέλει, γιατί δε νομίζω να το βλέπει σοβαρά , ή να τα απορρίψει όλα ή να τρελαθεί. Φυσικό επακόλουθο όταν κάποιος ξεκινά με τέτοια ερεθίσματα... :)
Προκειται για ατομα ψυχασθενη που χρηζουν εγκλεισμο σε ψυχιατρειο και μαλιστα στους βαρια σχιζοφρενεις.
Ολοι αυτοι οι ηλιθιοι, που παριστανουν τους σατανιστες μονο και μονο επειδη ειναι "μοδα" και που σφαγιαζουν αθωα ζωακια μονο και μονο γιατι λογω του νομου δεν μπορουν να πραξουν το ιδιο και σε ανθρωπους θα επρεπε να ξερουν πως ο διαβολος (σοβαρη προσωπικοτητα)-ειρωνικα αυτο, ο,τι και να θυσιασεις ΔΕΝ κερδιζει απολυτως τιποτα!
Το θυμα που θα θυσιασθει πρεπει να προσφερει το ιδιο με την δικη του ελευθερη βουληση δηλαδη, τον εαυτο του προς θυσια.
Trithemius
10-04-10, 08:39
Κατ' αρχήν πρέπει να μάθετε να αποφεύγετε τις ταμπέλλες σε άτομα και συμπεριφορές. Πριν χαρακτηρήσετε κάποιον με τον οιονδήποτε τρόπο, καλό είναι να γνωρίζετε πρώτα το προφίλ του...:rolleyes:
Από εκεί και μετά, αγαπητή virgo93, μην ξεχνάς ότι υπάρχουν άτομα εντελώς απαθή σε τέτοια σκηνικά, άλλα άτομα που τα χλευάζουν, άλλα που τρομάζουν, άλλα που τα προσεγγίζουν ήρεμα και με νηφαλιότητα και άλλα που αποδεικνύονται εξόχως επιρρεπή... Ο φίλος σου φαίνεται πως ανήκει στην τελευταία κατηγορία αλλά σαφώς πρέπει να έχουμε περισσότερα στοιχεία για να καταλήξουμε κάπου.
Αν πράγματι ενδιαφέρεσαι για τον φίλο σου σε επίπεδο που θέλεις να τον βοηθήσεις και αν όντως αυτές οι συμπεριφορές δεν ήταν κάτι παροδικό αλλά έγιναν η καθημερινότητά του, τότε μίλησε μαζί του, επισκευθείτε και κάποιον ψυχολόγο για να του μιλήσει και γενικά πρόσφερέ του αγάπη και ενδιαφέρον. Συνήθως, τα άτομα που στρέφονται τόσο ξαφνικά κι έκδηλα σε περίεργες ενασχολήσεις δεν ψάχνουν για δύναμη και γνώση αλλά για λόγο ύπαρξης, ψάχνουν κάτι που θα τους δώσει ενδιαφέρον στη ζωή τους και ίσως όλα αυτά να ξεκινούν επειδή τους λείπει κάτι τόσο απλό και δυνατό όπως η αγάπη και το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου...
Αγαπητή Virgo και πάλι γεια σου! Σε ένα άλλο νήμα που είχες ανοίξει (από την φαντασία στην πραγματικότητα) είχες αναφέρει ότι είδες το αγόρι των ονείρων σου που είχες πλάσει με την φαντασία σου και ότι σε κοίταζε κατάματα και είχες παγώσει σε είχε πιάσει τρέμουλο, δεν μπορούσες να μιλήσεις κ.λ.π. Εδώ μας λες μετά το περιστατικό με το παλιό εργοστάσιο και ότι συνέβη με το πραγματικό σου αγόρι, από τότε και μετά όταν σε κοιτάει στα μάτια νιώθεις το βλέμμα του σαν να τρυπάει το δικό σου. Λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής. Κάποιοι έχουν τόσο έντονο βλέμμα που καμιά φορά νομίζεις ότι σου ρουφάνε ενέργεια, ή σου επιβάλλονται σαν να σε υπνωτίζουν και συ να προσπαθείς να αντισταθείς, σαν να γίνεται μια πάλι ενεργειών, το έχω πάθει αυτό. Είμαστε μάλλον πιο αδύναμοι ενεργειακά; Ή πιο αδύναμοι χαρακτήρες;
Όσον αφορά το όλο θέμα σου θα συμφωνούσα με τους υπόλοιπους.
Ξέχασα να σου θυμίσω η ενημερώσω για ένα συμβάν που η δίκη είναι σε εξέλιξη στην Ρωσία.. Γιαυτο καλό είναι να κοιτάς το μέλλον σου κατά κύριο λόγο και μετά όλα τα άλλα.
Στην Ρωσία ήταν ένα κορίτσι 16 ετών που ερωτεύτηκε.. όπως όλα τα άλλα. Το αγόρι που ήταν ερωτευμένη , την αγαπούσε και αυτό και αφού έφυγαν από ένα Γκοθικ πάρτη, διότι το αγόρι αυτό είχε μανία με μαύρη μαγεία και underground καταστάσεις.. Αυτή του δόθηκε ολοκληρωτικά!! Αυτός την έκοψε σε κομμάτια και την μαγείρεψε με πατάτες . Η ειρωνεία στην υπόθεση είναι ότι την ταΐσε και στους φίλους της, ενώ οι φίλοι της δεν ήξεραν ότι το κρέας άνηκε στην κολλητή φιλενάδα τους.
Σε αυτές της ηλικίες βιργκο.. καλύτερα να ακούμε λίγο περισσότερο τους γονείς μας όταν βλέπουμε ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τα φυσιολογικά. Δεν θα ήθελες να βρεθείς στην θέση αυτού του κοριτσιού επειδή νοιώθεις ανεξάρτητη από τώρα.. έτσι δεν είναι? Άλλωστε αν εμπνέεις εμπιστοσύνη απέναντι τους, φοβάμαι ότι θα βρεθούν προ εκπλήξεων.
Το συμβάν που αναφέρω είναι αληθινό. Μπορείς να το ψάξεις στο γκουγλε.. Έγινε διακοπή της δίκης διότι οι ένορκοι μεταφερθήκαν στο νοσοκομείο όταν είδαν της φωτογραφίες από την σκηνή του εγκλήματος.
Edit: Τριθεμους είναι αναφορά στην δικογραφία.. ψάξτε. Επειδή είναι κανιβαλισμός.. Απέφυγαν τα μέσα ενημέρωσης να το μεταδώσουν, αλλά πείρε φήμη από το διαδίκτυο.
Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο.. Αλλά σε μικρές ηλικίες το πράγμα ξεφεύγει και δεν κατηγορώ ούτε μαγείες ούτε τίποτα.. Τα μυαλά τον ανθρώπων φταίνε.
Και αγαπητή βιργκο.. δεν υπονοώ ότι το ίδιο σημαίνει και με εσένα.. Αλλά διαβάζοντας αυτά που γράφεις.. Καταλαβαίνουμε ότι είσαι πολύ ευαίσθητο άτομο και σου επιβάλετε πολύ εύκολα ο κάθε ένας. Από την άλλη το αγόρι σου είναι λίγο περισσότερο άμυαλο και πωρωμένο γιαυτο βγάλε αυτά τα τακούνια.. και τρέχα.. χαχαχα
Η ηλικία σας είναι κρίσιμη για το μέλλον σας, αυτό μην το ξεχνάς.
Trithemius
10-04-10, 14:46
Το αγόρι που ήταν ερωτευμένη , την αγαπούσε και αυτό και αφού έφυγαν από ένα Γκοθικ πάρτη, διότι το αγόρι αυτό είχε μανία με μαύρη μαγεία και underground καταστάσεις..Μια μικρή παρέμβαση εδώ: διευκρινίζουμε ότι τα gothic parties δεν σχετίζονται απαραίτητα με μαύρη μαγεία κλπ. Βασικά έχουν τόση σχέση με τη μαγεία, όση μπορεί να έχουν και τα rave parties... Θεωρώ ότι χρειάζεται η διευκρίνιση για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις από τους φίλους του gothic style :)
Έλεος βρε παιδιά με αυτή την παραπληροφόρηση, δεν σημαίνει ότι όσοι ακούνε gothic μουσική ή τους αρέσει η συγκεκριμένη κουλτούρα είναι αυτόματα και ικανοί για τέτοιου είδους πράξεις (κανιβαλισμός, πράξεις βίας κλπ κλπ)..
Κανένας άνθρωπος που ακούει αυτή τη μουσική δεν προδιατίθεται για τέτοιες καταστάσεις. Αυτοί που αντιδρούν με αυτό τον τρόπο έχουν πρόβλημα ψυχολογικό-ψυχικό αλλά ας μη δαιμονοποιούμε τη μουσική ή τη συγκεκριμένη κουλτούρα. Και "σκυλάδικα" να άκουγαν είναι πολύ πιθανό να αντιδρούσαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
Αν κάτι δεν μας αρέσει ή δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία μας μπορούμε πολύ απλά να το αποφύγουμε.. από κει και πέρα, ναι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί αλλά δεν υπάρχει λόγος να κρίνουμε τους άλλους από την εμφάνισή τους ή τις επιλογές τους. Τις περισσότερες φορές αυτό που θα βρούμε κρυμμένο κάτω από τη "μάσκα" θα μας εκπλήξει ευχάριστα...
Το γνωρίζω αυτό μελιαν.. Αναφέρομαι στην ηλικία περισσότερο που το κάθε στυλ και κουλτούρα έχει και τεράστια ποσότητα φαντασίας. Επίσης είναι δύσκολο να δούμε και τα όρια αυτόν. Και πιστεύω είναι καλό να σοκάρω κάνοντας αναφορά σε πραγματικό συμβάν, παρά να βγάλω κάτι το θετικό μέσα από όλο αυτό. Μιας και δεν είναι μεταφυσικό.
Και εγώ ακούω γκοθικ light, ορχηστρική μεταλ, κλασσική, κέλτικη.. Η μουσική μια χαρά είναι..
παρ όλο που τα gothic party και γενικά η gothic συμπεριφορά δεν έχει να κάνει με σατανισμό, δεν είναι κάτι κακό να παίρνεις μετρα για την ασφάλεια σου. Ούτε το matrix σου έλεγε σκότωσε όλους τους συμμαθητές σου κι όως συνέβη...
Όλα αυτά έχουν να κάνουν τις περισσότερες φορες και με την ψυχολογία των ανθρώπων.
Ποτε δεν ξέρεις τι εσωτερικό κόσμο κρύβει ο άλλος οποτε καλο είναι ειδικά οι νέοι που παρασύρονται και ευκολότερα να παίρνουν κάποια μετρα.
Aγαπητή virgo μπορεί μέσα στον χώρο αυτόν να χαλάστηκες για φυσιολογικούς λόγους όπως αίσθημα κλεισούρας, μυρωδιές από τα ψόφια γατιά (φαντάζομαι δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο), υγρασία και γενικά όλη η ατμόσφαιρα να σου προκάλεσε δυσφορία...
Πόσο ετών είσαι?
Καιρός να αλλάξεις αγόρι..
+1 Βασική ερώτηση και σωστή παρατήρηση...:rolleyes:
Επειδή μάλλον έχουμε να κάνουμε με εφηβους (με τέτοιες μπούρδες και να θεωρείς και τον άλλο ψαγμένο???) προτείνω επιστροφή στα θρανιά, διάβασμα και προσπάθεια για μια θέση σε κάποιο ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα (οι πανελλήνιες δεν αργούν), έπειτα θα έχεις όλο το χρόνο να ψάξεις (αν θέλεις να ψάξεις τον κόσμο γύρω σου και όχι να ψάχνεις να βρεις τι συμβαίνει σε έναν εγκέφαλο όπου οι ορμόνες κάνουν πάρτυ).
Τώρα σε περίπτωση που είσαι ενήλικη αρκέσου μόνο στη παρατήρηση-συμπέρασμα του Ermhs και ξέχνα τα υπόλοιπα.
Προσωπική μου άποψη τα παραπάνω βεβαίως βεβαίως...
γεια σας και παλι... απουσιαζα λογω υποχρεωσεων αλλα παλι ειμαι εδω... :D
λοιπον.. εφηβοι ειμαστε και οι δυο αλλα μπορω να πω αρκετα ωριμοι. καλα βρε παιδια τηλεπαθια εχετε ολοι??? διαβαζω εδω για metal music και ειναι η μουσικη που αρεσει στο αγορι μου...:p πισω στο θεμα τωρα... αυτο το βιβλιο... το διαβασε κανενας? μπορει αυτο το βιβλιο να σου επιβληθει με τετοιο τροπο? ''ειναι απλα πως να τα βρεις με τον εαυτο σου'' αυτο μου ειπε...
ακουσα και εγω αυτη την ιστορια με το κοριτσι στην ρωσια. δεν ειναι μονο το μυαλο του ανθρωπου. ο ανθρωπος απο την φυση του ΔΕΝ τρωει ανθρωπο. να τον σκοτωσει ναι αλλα κατι τετοιο οχι. ισως αυτα τα παιδια να επηρεαστηκαν απο αλλους παραγοντες. παρομοια βιβλια ή αλλες θρησκειες που εμεις δεν γνωριζουμε...:confused:
Trithemius
11-04-10, 19:28
τέτοια βιβλία θα βρεις πάρα πολλά και όλα θα λένε (εκ του πονηρού) ότι είναι του... πονηρού! Μην πιστεύεις τόσο εύκολα σε όλα σου λένε γιατί με πομπώδεις φράσεις προσπαθούν να δώσουν ένα επίπλαστο κύρος σε ένα βιβλίο. Μην υποβάλλεσαι με τέτοια, ήδη σου έχουν δοθεί κάποια παραδείγματα από πράγματα που πραγματικά αξίζουν την προσοχή σου :)
λοιπον λες
γιατι ειναι κλειδωμενο και μου ειπαν οτι χρονια πριν ερχονταν εδω ατομα και δημιουργουσαν προβλημα με αποτελεσμα να ερθει η αστυνομια και να κλειδωσει τον οροφο.
αρα κλειδωμενο εδω και χρονια
και μετα
στους τοιχους υπηρχαν γατοι καρφωμενοι... αιματα...
τι στην ευχη τα γατια και το αιμα ποσα χρονια μπορουν να διατηρηθουν;
το πιθανοτερο ειναι να σου εχουν πει την ιστορια και να την μετεφερες εδω βαζοντας τον εαυτο σου μεσα
η και καλακλειδομενη πορτα μπηκε στην ιστορια για να μην σκεφτει ο ακροατης οτι ηταν το σκηνικο στημενο απο τα αγορια και το αιμα και οι γατες καρφωμενες μπηκαν στην ιστορια γιατι ετσι δειχνουν στις ταινιες
αλλα δεν σκεφτικαν το προφανες πως θα διατηρουταν η σαρκα των πτωματων και το αιμα σε εναν τετοιο χωρο εγκαταλελειμενο
ετσι αρουραιοι,ποντικια,κατσαριδες,μυγες γενικα διαφορα ζωα καθαριστες δεν θα ειχαν αφησει παρα μονο τα οστα και φυσικα ουτε σταγονα αιμα
λοιπον λες
αρα κλειδωμενο εδω και χρονια
και μετα
τι στην ευχη τα γατια και το αιμα ποσα χρονια μπορουν να διατηρηθουν;
το πιθανοτερο ειναι να σου εχουν πει την ιστορια και να την μετεφερες εδω βαζοντας τον εαυτο σου μεσα
η και καλακλειδομενη πορτα μπηκε στην ιστορια για να μην σκεφτει ο ακροατης οτι ηταν το σκηνικο στημενο απο τα αγορια και το αιμα και οι γατες καρφωμενες μπηκαν στην ιστορια γιατι ετσι δειχνουν στις ταινιες
αλλα δεν σκεφτικαν το προφανες πως θα διατηρουταν η σαρκα των πτωματων και το αιμα σε εναν τετοιο χωρο εγκαταλελειμενο
ετσι αρουραιοι,ποντικια,κατσαριδες,μυγες γενικα διαφορα ζωα καθαριστες δεν θα ειχαν αφησει παρα μονο τα οστα και φυσικα ουτε σταγονα αιμα
Βρισκω πολυ λογικη την ερωτηση σου.
Θα αναφερω ομως και το εξης.
Στην πολυκατοικια που κατοικω χρειαστηκε πριν καιρο να καθαρισουν ενα απο τους υπογειους κοινοχρηστους χωρους.
Εκει λοιπον βρηκαν μια γατα νεκρη η οποια μαλλον ειχε πνιγει οταν ο υπογειος αυτος χωρος πλημμυρισε απο τις βροχες και προφανως εκεινη ειχε παγιδευτει εκει.
Την βρηκαν κυριολεκτικα μουμιοποιημενη, αλλα οσμη δεν υπηρχε ασφαλως.
Θελω να πω, τα λυσοσωματα, τα γνωστα σε ολους μας σκουληκια που κατατρωγουν το οποιο νεκρο σωμα, δεν θα ειχαν αφησει πισω τους ουτε πτωματα αλλα και το παραμικρο ιχνος γατας, περα απο τα οστα ασφαλως.
Τωρα, ο χωρος να μυριζε λογω της κλεισουρας το καταλαβαινω, καπου ομως εαν θυμαμαι καλα αναφερθηκαν σπασμενα τζαμια, πραγμα που σημαινει πως υπηρχε ανανεωση του αερα.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.