PDA

Επιστροφή στο Forum : η μαυρη σκια

mentalist
16-05-10, 09:55
γεια σας,
θα ηθελα να σας πω τι μου συνεβη χτες το βραδυ μεταξυ 3 και 4 ωρα τη νυχτα.Καθώς κοιμομουν ακουσα ενα θορυβο για την ακριβεια πορτα που ανοιγε.Σηκώθηκα να δω ποιος ηταν,και ειδα μια μαυρη φιγουρα-skia στο μπανιο δεν ξερω πως να το πω :eek: τρομαγμενος και ακινητος δε ηξερατι να κανω κολλησε το
μυαλο μου:confused:
Μεχρι που η μαυρη φιγουρα εφυγε προς τη πορτα μετα εετρεξα και διπλοκλειδωσα την πορτα δεν ξερω τι ηταν αυτο.εσεις τι λετε;

ageras
16-05-10, 12:14
δυο εκδοχές iparxoun.h ήταν κάτι που από φόβο στο σκοτάδι δημιούργησε η φαντασία σας,η ήταν κάποιο πνεύμα.εγώ πριν 5 χρονια και πιο πολύ μάλλον είχα δει κάτι παράξενο.ενώ "κοιμονουν" ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του δωματίου μου κι έκλεισε σα κάποιος να μπήκε μέσα.μόλις γύρισα να δω τι γίνετε είδα ολοκάθαρα μια κοπέλα με κόκκινο ρούχο και μπλε τζιν να με κοίτα τρόμαξα και αυτή exafanistike.ti μπορεί να υπάρχει στην άλλη διάσταση από εμάς δε ξέρουμε.όσοι είμαστε λίγο πιο επιρρεπείς και ευαίσθητοι σε αυτά τα βλέπουμε.:confused:

mentalist
27-05-10, 16:08
δεν νομιζω να ηταν απο τη φαντασια μου το ειδα με τα ματια μου ηταν αληθινη η σκια:eek:

ageras
28-05-10, 12:00
δεν νομιζω να ηταν απο τη φαντασια μου το ειδα με τα ματια μου ηταν αληθινη η σκια:eek:

"γιαυτο" έβαλα και τις δυο εκδοχές.μπορεί να είναι και δημιουργήματα αυτά της φαντασίας μα και πραγματικότητα.πολλές φορες μας παίζει το μυαλό παιχνίδια μα κάλλιστα μπορεί να είναι κι πραγματικότητα.iparxoun αυτά τα έχω νιώσει κι εγώ κι είμαι μαζί σας ότι μπορεί να είδατε κάτι τέτοιο.απλά επειδή ξέρω ότι πολλά τα φτιάχνει και η φαντασία μπερδεύονται λίγο αυτά.το ένα δεν αναιρεί φυσικά το άλλο.απλός γίνετε αυτή η συσχέτιση και μας μπερδεύει υπάρχουν όμως αυτά πολλοί τα βιώνουν.:rolleyes::)

Outlaw
16-12-10, 07:21
γεια σας,
θα ηθελα να σας πω τι μου συνεβη χτες το βραδυ μεταξυ 3 και 4 ωρα τη νυχτα.Καθώς κοιμομουν ακουσα ενα θορυβο για την ακριβεια πορτα που ανοιγε.Σηκώθηκα να δω ποιος ηταν,και ειδα μια μαυρη φιγουρα-skia στο μπανιο δεν ξερω πως να το πω :eek: τρομαγμενος και ακινητος δε ηξερατι να κανω κολλησε το
Μεχρι που η μαυρη φιγουρα εφυγε προς τη πορτα μετα εετρεξα και διπλοκλειδωσα την πορτα δεν ξερω τι ηταν αυτο.εσεις τι λετε;

Έχεις ξανά δει σκιά στο σπίτι σου ? η σου συμβαίνει πρώτη φορά ?

Κωστής
16-12-10, 12:16
Είχα δει κι εγώ στο παρελθόν μια σκια στο σπίτι μου, συγκεκριμένα καθόμουν στον καναπέ και κοιτούσα τηλεόραση. Ξαφνικά είδα μα γυρνά στο τοίχο μια σκια. Τρόμαξα και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω ότι είναι της φαντασίας μου. Μετά από λίγα λεπτά ξανά τα ίδια. Δεν κατάλαβα ούτε μπόρεσα να δώσω μια εξήγηση για το τι μπορεί να ήταν.

|Κατερίνα|
16-12-10, 20:35
Οι σκιές είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, απ' ότι ακούω :D...

Κατοικούσε ποτέ κανένας άλλος στο σπίτι σου;
Η σκιά που είχες δει όταν καθόσουν και έβλεπες τηλεόραση σου φάνηκε ίδια με αυτή που είδες πρόσφατα;

Κωστής
17-12-10, 06:15
Η σκια ήταν η ίδια και τις δυο φορές που την είδα. Αλλα δε ξέρω τι ήταν, ίσως να είναι και φόβοι του υποσεινήδειτου ή παιχνίδια του μυαλού.

Κωστής
17-12-10, 06:30
Κατά τη γνώμη μου και η σκια του ύπνου γνωστή ως μόρα που με επισκέπτεται συνέχεια να οφείλεται στους φόβους του υποσυνειδητου* που εμείς τους δίνουμε "σάρκα" και οστα".

|Κατερίνα|
17-12-10, 20:26
Μπορεί. Όμως εσύ είδες την ίδια σκιά. Είναι το ίδιο "άτομο" λοιπόν.

Μπορεί να συμβαίνει το ίδιο στην περίπτωση του φίλου mentalist. Δηλαδή να υπήρχε κάτι στο σπίτι του, που μπορεί να εμφανιστεί ξανά, και ίσως τότε να αναγνωριστεί...

Tsilier
20-12-10, 09:57
Ο μεγάλος φόβος στο σκοτάδι μας κάνει πολλές φορές να βλέπουμε τέτοια φαινόμενα. Έχω ακούσει κάποιες παρόμοιες περιπτώσεις ιδιαίτερα σε μικρά παιδιά που έχουν πιό έντονο τον φόβο στο σκοτάδι.

Κωστής
20-12-10, 11:04
Σε αυτό το σημείο, να αναφέρω οτί η σκια του ύπνου με ταλαιπωρεί απο τότε που ήμουν παιδι, αλλά τώρα σε μικρότερο βαθμό διότι δεν της δίνω την απαιτούμενη σημασία.

Outlaw
20-12-10, 16:04
γεια σας,

Φίλε mentalist... έχω δει πολλές φορές σκιές όχι μόνο στο σπίτι μου... Προφανώς η σκιά που είδες να είναι κάποιο πνεύμα. Και από όσο ξέρω αυτές οι σκιές δεν είναι ούτε καλές ούτε κακές. Αυτές οι σκιές είναι σαν άλογα που φορούν παροπίδες και απλά τρέχουν ενστικτοδός, ή εκτελούν εντολές. Γενικά δεν πρέπει να αφήσεις τον φόβο σου να ξεχειλήσει και προπάντων δεν πρέπει να τους κόψεις τον δρόμο. Ότι ξέρω στο είπα :-)