PDA

Επιστροφή στο Forum : Η νέα ταινία Mortal Kombat!


beetlejuice
17-08-10, 20:06
http://www.youpolonia.com/wp-content/uploads/2010/07/Mortal-Kombat.jpg



Για όλους εμάς που μεγαλώνοντας αγαπήσαμε το video game Mortal Kombat και το σενάριο για το διαχρονικό τουρνουά μάχης και τον αλλοκοσμικό underworld, τα fatalities και τους εκπληκτικούς μαχητές, μια είδηση έρχεται και πάλι να μας γεμίσει με χαρά και ανυπομονησία!

Μέσα από το http://www.youtube.com/watch?v=ynu5KBBfKk8 μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τη νέα ταινία Mortal Kombat που λογικά θα δούμε στις ελληνικές αίθουσες μέσα στο 2011.


Αναμένουμε νεότερα! :D

darko
07-06-11, 11:29
Kαλημερα
Δυστυχως θα απογοητευτεις οπως και γω αλλα η προοριζομενη για νεα ταινια και το τρειλερακι ήταν στην ουσία η προσπάθεια του σκηνοθέτη του, Kevin Tacharoen, να πείσει την Warner για ένα μελλοντικό reboot της κινηματογραφικής σειράς Mortal Kombat.

Τελικά, κατάφερε να πάρει το πράσινο φως για μια web series 10 επεισοδίων (που τελικά έγιναν 9) σαν μικρού μήκους ταινίες, που θα αποτελούσαν μια ενιαία ιστορία.
εχουν ξεκινησει να προβαλλονται και εχουν φτασει στο επεισοδιο 7 και αν πληκτρολογησεις στο youtube ’mortal Kombat Legacy' θα μπορεσεις να τα δεις ολα..ειναι ολιγολεπτα και πολυ ωραια επισης!!και μαλλον θα καταφερουν να πεισουν τους παραγωγους για μια νεα ταινια!Συγκεκριμένα το studio ήδη σχεδιάζει την κυκλοφορία ενός DVD για τη σειρά, ενώ ο μεγάλος τους στόχος είναι να βρει και τηλεοπτική στέγη, κάτι που σχετίζεται άμεσα με την επιτυχία που θα έχει η σειρά στο internet.
Από την πλευρά του ο Tacharoen, ο οποίος δήλωσε πως είναι δύσκολο να δούμε και 2η σαιζόν (τουλάχιστον στη μορφή web series), εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει τη σκηνοθεσία μιας κανονικής ταινίας.
Κάτι τέτοιο, αν και φαίνεται ως φυσική συνέχεια της προσπάθειας αυτής, προς το παρόν δεν έχει πάρει την έγκριση της Warner, η οποία είναι πολύ προσεκτική, καθώς βλέπει πως από το πουθενά (στην κυριολεξία) μπορεί να βρεθεί με ένα δυνατό χαρτί στα χέρια της, χωρίς μάλιστα να της κοστίσει και πολλά. ελπιζω να βοηθησα!!
cheers!!

Zeus
20-06-11, 13:50
Promo για το νεο video game ειναι αυτη η σειρα, τωρα αν γινει και κανονικη μονο οι fan και ο χρονος το ξερουν... παντως ειναι πολυ καλη παραγωγη, πολυ προσεγμενη, ας ελπισουμε πως αν με το καλο μεταφερθει να ειναι το ιδιο προσεγμενη και εκει!!!

Αληθινος
26-07-11, 00:56
Από τις 2 ταινίες που έχουν βγει η πρώτη μου άρεσε περισσότερο.

Και τυγχάνει να είναι και η καλύτερη και πιο επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία που βασίζεται σε κάποιο video game.
Το να πετύχει μια ταινία βασισμένη σε βιντεοπαιχνίδια είναι πολύ δύσκολο καθώς πρέπει από τη μια να σέβεται αρκετά το ίδιο το παιχνίδι προκειμένου να ικανοποιήσει τους fans του παιχνιδιού,και από την άλλη να είναι καλή σαν ταινία,να μπορεί δηλαδή κάποιος που δεν έχει παίξει ποτέ το παιχνίδι να καταλάβει τι συμβαίνει,και να την παρακολουθήσει ευχάριστα.
Αυτό πιστεύω το κατάφερε η πρώτη ταίνια με τον Cristoph Lambert ως Rayden καλύτερα από οποιαδήποτε ταινία βασισμένη σε ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Η δεύτερη ταινία,το Anihilation έχασε λίγο την ισορροπία και αν και εμένα μου άρεσε σαν ταινία,είχε περισότερη δράση από ότι ιστορία κάτι το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά τότε,με τη δικαιολογία ότι δεν δίνονται οι απαραίτητες πληροφορίες σε έναν μη γνώστη της σειράς,για να κατανοήσει επαρκώς το σενάριο λόγο ελειπούς ανάπτυξης των προσωπικοτήτων των χαρακτήρων.
Λυπητερό είναι κατά την άποψη μου ότι ακόμα και αυτή η ταινία που πριν κάποια χρόνια είχε λάβει αρνητικά σχόλια για μειωμένη ανάπτυξη χαρακτήρω και ελλειπούς σεναρίου,αν την συγκρίνεις με τις περισσότερες σημερινές ταινίες,θα διαπιστώσεις πως έχει πολύ περισσότερη ιστορία,καθ' ότι οι περισσότερες σημερινές ταινίες είναι μόνο εφέ.