PDA

Επιστροφή στο Forum : παραξενες καλοκαιρινες νυχτες

Starstruck
01-10-10, 14:12
γεια σας! η εμπειρια (ή μαλλον η σειρα εμπειριων) που θα σας διηγηθω εγινε το καλοκαιρι του 2009. καθε νυχτα επεφτα για υπνο και οταν εσβηνα το φως ειχα μια αισθηση πως καποιος ηταν μεσα στο δωματιο και με παρακολουθουσε απο κοντα οταν κοιμομουν. ανοιγα τα ματια μου αμεσως γιατι νομιζα πως ηταν η μητερα μου αλλα συνειδητοποιουσα πως εκεινη κοιμοταν στο διπλανο δωματιο. τα φαινομενα αυτα σταματησαν μετα το καλοκαιρι. πρεπει να σας τονισω πως το 2009 ημουν ηδη αρκετα μεγαλη για να φοβαμαι το σκοταδι αρα δεν τιθεται θεμα φοβιων.

εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ηταν?? παιζει κανενα ρολο η περιοχη? (γιατι το σπιτι ηταν μολις 3 ετων)

Werew0lf
01-10-10, 14:24
Χμμ, από ότι κατάλαβα το σπίτι είναι καινούργιο για εσάς,οπότε ίσως,ασυνείδητα να μην ένιωθες και τόσο οικεία στο χώρο με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι κάποιος σε παρακολουθεί...πιστεύω είναι φυσιολογικό...

Starstruck
01-10-10, 14:26
δεν νομιζω πως το προβλημα ηταν αυτο... οπως ανεφερα το σπιτι το ειχαμε "ζησει" 2-3 χρονια περιπου αρα δεν ειχα θεμα προσαρμογης!:cool:

Basilis2010
26-10-10, 13:04
Ρωτησες τον σπιτονικοκυρη σου την ιστορια του σπιτιου??...κανονικα πρεπει να το κανεις γιατι μπορει να οφιλετε σε καποιο πνευμα η δαιμονα αυτο...

Starstruck
26-10-10, 13:55
δυστυχως (ή ευτυχως) το σπιτι μου δεν εχει ιστορια... ειμασταν οι πρωτοι κατοικοι του... μηπως η περιοχη παιζει καποιο ρολο??

Basilis2010
26-10-10, 15:30
Ισως να παιζει ρολο και η περιοχη..που ξερεις πριν χτιστει τι ειχε γινει στο μερος που χτιστηκε,η διπλα απο το σπιτι σου..μπορει να σκοτωθηκε κανεις,η κατι αλλο..τουλαχιστον στο δωματιο σου εχεις καποιο φωτακι για να φωτιζει το δωματιο σου ισα-ισα να βλεπεις αν σε παρακολουθει κανεις οταν κοιμασε??..

Υ.Γ:Μπορει να ειχε γινει κανενα δυστηχιμα εκει περα..και να απεμινε η ψυχη του θυματος εκει

Starstruck
30-10-10, 17:43
Ισως να παιζει ρολο και η περιοχη..που ξερεις πριν χτιστει τι ειχε γινει στο μερος που χτιστηκε,η διπλα απο το σπιτι σου..μπορει να σκοτωθηκε κανεις,η κατι αλλο..τουλαχιστον στο δωματιο σου εχεις καποιο φωτακι για να φωτιζει το δωματιο σου ισα-ισα να βλεπεις αν σε παρακολουθει κανεις οταν κοιμασε??..

Υ.Γ:Μπορει να ειχε γινει κανενα δυστηχιμα εκει περα..και να απεμινε η ψυχη του θυματος εκει

δεν εχω φωτακι αλλα εχω παραθυρο που μπαινει φως ολη τη νυχτα! καθε φορα που κοιτουσα αν ειναι καποιος εκει ομως, δεν εβλεπα κανεναν ... οσο για το σπιτι μπορω να πω πως μενω σε ενα δρομο οπου γινονται συνεχως τροχαια... με ή χωρις θυματα...

Basilis2010
30-10-10, 18:46
δεν εχω φωτακι αλλα εχω παραθυρο που μπαινει φως ολη τη νυχτα! καθε φορα που κοιτουσα αν ειναι καποιος εκει ομως, δεν εβλεπα κανεναν ... οσο για το σπιτι μπορω να πω πως μενω σε ενα δρομο οπου γινονται συνεχως τροχαια... με ή χωρις θυματα...

Εμ αυτο ειναι..δεν χρειαζεται και αλλο ψαξιμο..προφανως ειναι τα πνευματα αυτων που εχουνε σκοτωθει εκει περα και να σε ενοχλουν..εγω σου συνιστω παντως να μετακομισεις απο κει μπορει να κυνδινευεις η να εχουν κακοβουλο σκοπο..

Trithemius
30-10-10, 18:56
Εμ αυτο ειναι..δεν χρειαζεται και αλλο ψαξιμο..προφανως ειναι τα πνευματα αυτων που εχουνε σκοτωθει εκει περα και να σε ενοχλουν..εγω σου συνιστω παντως να μετακομισεις απο κει μπορει να κυνδινευεις η να εχουν κακοβουλο σκοπο..Και πως είσαι τόσο σίγουρος για όσα γράφεις; Επιπλέον δίνεις και συμβουλές, κάτι που συνιστά μεγάλη ευθύνη...

Starstruck
30-10-10, 19:05
βασιλη μου φτιαξες τη μερα... λυπαμαι αλλα δεν νομιζω πως μπορω να μετακομισω απο ενα (σχεδον) καινουργιο σπιτι!! :confused: