Επιστροφή στο Forum : Νομιζω πως μπορω να δω τις αυρες των ανθρωπων!
Πριν απο πεντε χρονια αρχισε να μου συμβαινει κατι περιεργο.Οταν κοιταζα καποιων για πανω απο 20 λεπτα χωρισ να κοιταξω αλλου εβλεπο κατι σαν φωτεινο περιγραμμα.Με τον καιρο αυτο αρχισε να γινεται ολοκαι πιο ευκολο.Τωρα εχω φτασει σε σημειο να βλεπω το περιγραμμα σε 10 δευτερολεπτα που κοιταω καποιον ανεξαρτητως αν αυτοσ κινητε η οχι και στο ενα λεπτο περιπου το περιγραμμα εχει μεγεθοσ 7 εκατοστων.Συνηθωσ ειναι ασπρο αλλα μου εχει τυχει να δω και μπλε και πρασινο.Τι ακριβωσ ειναι αυτο που βλεπω?????
Αυτο φιλε shady ειναι η αυρα του ανθρωπου,την εβλεπα και εγω οταν ειμουνα μικρος,κοιτα να το εξασκησεις γτ η εξελιξη αυτου του χαρισματος γινετε πραγματικα πολυ καλο και σου σωζει την ιδια σου και αλλονον καντα σου ζωη!!!
αλλα με την εξελιξη χανεις την δυνατοτητα να "βλεπεις" την αυρα.
Και πως να το εξασκεισω? Τι μπορω να κανω? Σημενει κατι αυτη η αυρα??
ΕΙμαι τελειως ασχετη με ολα αυτα βοηθηστε με! :confused::confused:
Έχω ακριβός την ίδια ιδιότητα και θα μπορούσα να τολμήσω να πω και παραπάνω αλλά είναι τόσο ιδιαίτερες που φοβάμαι να επεκταθώ παραπάνω προς το παρόν
Αλλά σε καταλαβαίνω τα χρώματα είναι οπός τα λες και είναι η αρχή τον δυνάμεων σου έπεται και η συνεχεία
Όσο αφορά τις γνώσεις πάνω στα θέματα αυτά είναι καλά κριμένες αλλά σε γενικές γραμμές είναι το πρώτο στάδιο για την εξέλιξη του ατόμου που κατέχει την ιδιότητα σε θεραπευτή και κ.τ.λ. το μόνο που μπορώ να πω δημόσια είναι ότι κάποτε αυτούς τους ανθρώπους τους καίγανε τώρα τους θαυμάζουνε
Δεν αντιλέγω, αλλά έχετε εξετάσει το κάθε ενδεχόμενο να είναι κάτι χημικό? Έχω διαβάσει και δει μερικά ντοκιμαντέρ για ουσίες που δημιουργούν υπερβολική διαύγεια και κάνουν τα χρώματα ποιο έντονα, κτλ.
Δεύτερη ερώτηση.. Όταν το κάνετε, ζορίζετε τα μάτια σας να το δουν? Η σε κάθε μάτια/βλεμα, βλέπετε και αύρες τριγύρω? Πρέπει δηλαδή να φοκουσαρετε πολύ ώρα η κάποια δεύτερα για να εμφανιστή η αύρα? Σουφρώνετε τα μάτια κρατώντας τα ανοιχτα?.. (σε βαθμό να τσούζουν λιγάκι μετά..)
Γιατί αν δεν κάνω λάθος, τα πάντα τριγύρω έχουν αύρα.. και τα λουλούδια! Και κανείς δεν ανέφερε κανεις ότι τα ζώα και λουλούδια έχουν αύρα..
Να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη καταρχάς βλέπω ότι είναι ζωντανό να έχει αύρα αλλά τα άψυχα αντικείμενα έχουνε ενέργεια και συνήθως λιγότερα χρώματα έως και ένα
Και όχι δεν χρειαζετε να κάνεις τίποτα από τα παραπάνω απλά μερικές φορές λόγο κούρασης θέλει κάνα δύο λεπτά συγκέντρωσης
Τότε η ζωή σας είναι σαν ουράνιο τόξο!
Τότε η ζωή σας είναι σαν ουράνιο τόξο!
Κάπως έτσι γιατί εγώ προσωπικά βλέπω και την ενέργεια του εδάφους εκεί είναι τα περίεργα θέματα
Πολύ όμορφο ακούγετε, αν και εγώ δεν είμαι σκεπτικιστής, είμαι λίγο πρακτικός όμως.. Θα σου πρότεινα να το εξετάσεις γενικότερα το θέμα διοτι μερικοι γιατροι λενε
«Skeptics such as Robert Todd Carroll contend that auras may be seen for reasons such as migraines, synesthesia,[6] epilepsy, a disorder within the visual system, a disorder within the brain, or due to the influence of psychedelic drugs such as LSD.[7][8] Eye fatigue can also produce an aura, sometimes referred to as eye burn»
και γιατί όχι να γινόταν ένα πείραμα μετά!.. Αν όντος βλέπεις αύρα, σίγουρα θα καταλαβαίνεις και πότε ένας άνθρωπος μπορεί να πεθάνει! Η αν έχει κάποια αρρώστια!! (χτύπα ξύλο).. πολύ όμορφο χάρισμα ακούγετε και πολλά υποσχόμενο ως έχει την προσφορά.
Μην τρομάζεις για τον όρο επιληψία.. το έχουν τροπάριο οι δογματικοί που δεν δέχονται την εξέλιξη, τα πάντα να τα μεταφράζουν ως επιληψία.. όμως έχει και ένα σορό άλλα στοιχεία.. όπως ημικρανίες, ασυναισθησία (Δεν ξέρω τι είναι αυτό ως όρος ιατρικής !!), ανωμαλία στο οπτικό, ανωμαλία του εγκεφάλου, ναρκωτικά και LSD..! Πάντως όπως και να έχει.. και ανωμαλία να είναι, σίγουρα το καλύτερο δώρο για ένα καλλιτέχνη!
Πολύ όμορφο ακούγετε, αν και εγώ δεν είμαι σκεπτικιστής, είμαι λίγο πρακτικός όμως.. Θα σου πρότεινα να το εξετάσεις γενικότερα το θέμα διοτι μερικοι γιατροι λενε
«Skeptics such as Robert Todd Carroll contend that auras may be seen for reasons such as migraines, synesthesia,[6] epilepsy, a disorder within the visual system, a disorder within the brain, or due to the influence of psychedelic drugs such as LSD.[7][8] Eye fatigue can also produce an aura, sometimes referred to as eye burn»
και γιατί όχι να γινόταν ένα πείραμα μετά!.. Αν όντος βλέπεις αύρα, σίγουρα θα καταλαβαίνεις και πότε ένας άνθρωπος μπορεί να πεθάνει! Η αν έχει κάποια αρρώστια!! (χτύπα ξύλο).. πολύ όμορφο χάρισμα ακούγετε και πολλά υποσχόμενο ως έχει την προσφορά.
Μην τρομάζεις για τον όρο επιληψία.. το έχουν τροπάριο οι δογματικοί που δεν δέχονται την εξέλιξη, τα πάντα να τα μεταφράζουν ως επιληψία.. όμως έχει και ένα σορό άλλα στοιχεία.. όπως ημικρανίες, ασυναισθησία (Δεν ξέρω τι είναι αυτό ως όρος ιατρικής !!), ανωμαλία στο οπτικό, ανωμαλία του εγκεφάλου, ναρκωτικά και LSD..!
Καταρχάς είναι έτσι όπως τα λες και ναι έχω αποκωδικοποιήσει τα χρώματα και καταλαβαίνω ακριβός τι είναι αυτό που βλέπω και ναι αντιλαμβάνομαι τον θάνατο όταν αυτός πλησιάζει με πολλούς τρόπους είμαι στην διαθέσει σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση
xontro_mpizeli
08-10-10, 22:05
Να υπενθυμίσω, απλά, ότι υπάρχει ήδη θέμα (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=5398&highlight=%E1%FD%F1%E1) στο οποίο μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες ή να ρωτήσετε κάτι καινούριο σχετικά με την αύρα.
Το λέω αυτό για να μην δημιουργείται σύγχιση με δημιουργία νέων θεμάτων, γενικά για το θέμα της αύρας.
Φιλικά,
Αφού δεν κλείσατε το θέμα όμως, μπορώ να απαντήσω έτσι; Έχω ακούσει ότι υπάρχει μια ειδική φωτογραφική μηχανή του Κιριλιάν, κι απορώ πως δεν αναφέρθηκε αυτό, ο οποίος μπόρεσε να φωτογραφήσει την αύρα, αλλά δεν ξέρω πώς μπορείς να την προμηθευτείς. Αν είχες μια τέτοια μηχανή θα μπορούσες να φωτογραφήσεις τις αύρες των ανθρώπων αφού σ΄ενδιαφέρει.
Υπαρχει τετοια μηχανη και ειναι πανακριβη.
Μπορω και γω να δω την αυρα, χρωματα δεν βλεπω μονο ενα ασπροκιτρινο φως, και μονο οταν φοκουσαρω σε καποιον με λευκο φοντο.Τιποτα παραπερα.
Shady και εγω βλεπω δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσε για αυτο. Μαλιστα προσωπικα βλεπω κανονικα και πεντακαθαρα ολα τα χρωματα στα 4 πρωτα πεδια χωρις καμια προσπαθια.. Αμα εχεις οποιαδηποτε απορια ρωτα με.. ;)
Angelo Custode
05-08-12, 13:27
Πριν απο πεντε χρονια αρχισε να μου συμβαινει κατι περιεργο.Οταν κοιταζα καποιων για πανω απο 20 λεπτα χωρισ να κοιταξω αλλου εβλεπο κατι σαν φωτεινο περιγραμμα.Με τον καιρο αυτο αρχισε να γινεται ολοκαι πιο ευκολο.Τωρα εχω φτασει σε σημειο να βλεπω το περιγραμμα σε 10 δευτερολεπτα που κοιταω καποιον ανεξαρτητως αν αυτοσ κινητε η οχι και στο ενα λεπτο περιπου το περιγραμμα εχει μεγεθοσ 7 εκατοστων.Συνηθωσ ειναι ασπρο αλλα μου εχει τυχει να δω και μπλε και πρασινο.Τι ακριβωσ ειναι αυτο που βλεπω?????
Αυτό που βλέπεις είναι η αύρα :)! Εμένα ξεκίνησε να μου συμβαίνει όταν κατάλαβα πόσο πολύ θέληση είχα για να μου συμβεί! Τώρα πια είναι κάτι εκπληκτικό για εμένα και προσπαθώ διαρκώς να το εξελίσσω. Να ξέρεις πως τα χρώματα που βλέπεις στην αύρα κάθε ανθρώπου έχουν μεγάλη σημασία για τον χαρακτήρα του και την ζωή του. Δεν μπορώ να βλέπω πάντα χρώμα, αλλά τις περισσότερες φορές βλέπω.. Αν μάλιστα η αύρα ενός ανθρώπου είναι πλ άσχημη, τότε την βλέπω χωρίς καν να επικεντρωθώ! Ας πούμε, προχτές βρισκόμουν στο λεωφορείο κ πρόσεξα έναν άνθρωπο π καθόταν μπροστά μ.. Όταν τον κοίταξα πρώτη φορά κατάλαβα ότι δεν ήθελα να τον ξανακοιτάξω.. Και όταν το μάτι μ ξαναέπεσε πάνω του κατά λάθος, είδα γύρω του μία κατάμαυρη αύρα..:eek:
Ελευθέριος Παλιγγίνης
05-08-12, 17:05
Λέγοντας "βλέπω την αύρα" δεν εννοούν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο.
Υπάρχουν πολλά επίπεδα του ενεργειακού πεδίου των οργανισμών και αντικειμένων που μπορεί κάποιος να βλέπει.
Το άχρωμο διάφανο "θολό" περίγραμμα που μπορούμε να το ορίσουμε "το πρώτο επίπεδο αύρας μετά το δέρμα", το βλέπουν όλοι απλώς μερικοί δεν έχουν καταλάβει οτι το βλέπουν. "Εντοπίστε" και οριοθετήστε πρώτα αυτό, που το βλέπετε σίγουρα.
Δεν είναι έτσι.
Τα λες λάθος Παλλιγίνη.
Ελευθέριος Παλιγγίνης
05-08-12, 21:31
Το οτι κάτι δεν υπάρχει στην δική σου μνήμη όταν... τσεκάρεις, δεν σημαίνει οτι δεν ισχύει. Απλώς δεν το έχεις διαβάσει ή δεν το έχεις ανακαλύψει και διαπιστώσει ακόμα.
Το να αντιδρά κάποιος σε όλα επειδή είναι ο ίδιος ακατέργαστος, δεν σημαίνει οτι έχει και δίκαιον.
Αλλά μάλλον μου χρώσταγες επιθεσούλα απο άλλο θέμα οπου δεν ήθελες να εκτεθείς ως θρησκόληπτος δογματιστής και ήρθες εδώ οπου είναι εντελώς άκυρη η διαφωνία ( lol ) διότι δεν είπα κάτι οπου να υπάρχει κάποια αντίθετη γνώμη. Γι' αυτό άλλωστε και δεν είσαι συγκεκριμένος ως προς το που διαφωνείς, αλλ' είσαι γενικόλογος.
Προσωπικά,
βλέπω το διάφανο όπου ξέρω ότι το βλέπω. Δεν μπορώ να δω τα χρώματα αλλά μπορώ να νιώσω την αύρα και πολλά ακόμα. Δυσκολεύομαι να δω τα χρώματα. :(
Ωστόσο αυτό που μπορώ να κάνω πάνω στην αύρα, είναι να την δυναμώνω σε άλλους και να φανεί με γυμνό μάτι αφού είναι ξεκάθαρη πλέον.
Αν είναι η χημεία, τότε πως είναι δυνατόν να δυναμώνει καταλαμβάνοντας ένα ολόκληρο δωμάτιο από επιλογή ενός άλλου αν όχι ενέργεια ;!
Προσωπικά,
βλέπω το διάφανο όπου ξέρω ότι το βλέπω. Δεν μπορώ να δω τα χρώματα αλλά μπορώ να νιώσω την αύρα και πολλά ακόμα. Δυσκολεύομαι να δω τα χρώματα. :(
Ωστόσο αυτό που μπορώ να κάνω πάνω στην αύρα, είναι να την δυναμώνω σε άλλους και να φανεί με γυμνό μάτι αφού είναι ξεκάθαρη πλέον.
Αν είναι η χημεία, τότε πως είναι δυνατόν να δυναμώνει καταλαμβάνοντας ένα ολόκληρο δωμάτιο από επιλογή ενός άλλου αν όχι ενέργεια ;!
Εγώ γίνεται να την δυναμώσω; Την βλέπω πολύ αχνά τελευταίως. Υπάρχει κάποια μέθοδο που μπορώ να ακολουθήσω;
Δεν γνωρίζω. :(
Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε και εγώ πως το κάνω ακριβώς. Βασίζομαι στο πόσο ο άλλος/η θέλει να δει την αύρα. Όσο πιο πολύ θέλει, τόσο πιο εύκολα μπορώ να την δυναμώσω.
Βασικά ξέρω πως το κάνω αλλά δεν ξέρω πως να το εξηγήσω ότι κάνω. Όσες φορές αν προσπάθησα να διατυπώσω ότι κάνω αλλά δεν υπήρχε κανένα αποτέλεσμα.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.