PDA

Επιστροφή στο Forum : 3...

Kelpie
10-10-10, 20:49
Πρώτα απ'όλα καλησπέρα(:

Εδώ και περίπου 4 μέρες έμαθα με αφορμή τον θάνατο του παππού μου[7-10-10]
από την μητέρα μου ότι από την οικογένεια απ'την μεριά της μητέρας μου,όταν πεθαίνει ένας,τον ίδιο μήνα πεθαίνουν άλλοι 2.
Ενώ ασχολούμαι με μεταφυσικά φαινόμενα δεν το πίστεψα...Τέλος πάντων ξεκινάω με την αφήγηση...
Γυρνάω σπίτι απ'τα αγγλικά,και κάθομαι όπως πάντα στο Pc.
Με παίρνει η μάνα μoυ τηλ. στο κινητό,κλαίγοντας και μου λέει ότι πρέπει να μιλήσουμε...με την μια,κατάλαβα ότι κάποιος πέθανε,αφόσων την μητέρα μου δεν την έχω δει να κλαίει ποτέ...Μου λέει ο πατέρας μου...
Μετά,όταν έφτασε σπίτι ξεκίνησαν όλα εκείνα τα σπαστικά τηλέφωνα,"Συλληπιτήρια","Λυπάμε..." και γενικώς όλα εκείνα,που σου θυμίζουν όλες εκείνες τις αναμνήσεις...
Στο τέλος βγάλαμε το καλώδιο από την μπρίζα για να συζητήσουμε...
Και μου είπε πως όταν πεθαίνει κάποιος στην οικογένεια,πεθαίνουν αλλοι 2...
Οταν ξαναβάλαμε το καλώδιο στην μπρίζα μας πηρε τηλέφωνο η ξαδέρφη της μαμάς μου και μας είπε πως πέθανε και ο δικός της πατέρας...[ο παππούς μου πεθανε στις 23:30,ενώ ο θείος της μαμάς μου στις 1:40,με 2 ώρες διαφόρα δλδή .]
Μέχρι τότε πιστευα ακόμα πως ήταν συμπτωση...μέχρι που έμαθα οτι πριν λιγο πέθανε και ο ξάδερφος του παππού μου...ο τρίτος!
Το ιδιο ειχε γινει και κάποτε οταν πεθανε η πρωτη γιαγια μου...πεθαναν αλλοι 2 απτο σοϊ...
Ειλικρινά δεν ξέρω πια τι να πιστεψω...είναι κατάρα μηπως?
Αν εινα πραγματικά ετσι,και θα πεθάνει καποτε πάλι ενα μέλος της οικογένειας,εγώ θα μπορουσα να ειμε υποψηφια μέσα στους αλλους 2!
Αν μπορεί κάποιος να μου πει τι ειναι πειτε μου,ειναι ανάγκη...
Και δεν εινε σύμπτωση,διότι αυτο γινετε εδω και 4 γενειές..
Καλό Βράδυ,
φιλικά-

t.ASSOS
11-10-10, 20:13
αυτο γινετε εδω και 4 γενειές..

-

Κατ αρχήν καλησπέρα.
Για να δώσεις μόνη σου, στον εαυτό σου τις απαντήσεις που ζητάς θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Μέχρι ποιού βαθμού συγγένειας θεωρείται κάποιος ότι ανήκει στο σόι ?
Αναφέρεις τον τρίτο ξάδερφο του παππού σου.
Ο τέταρτος ή ο έβδομος ξάδερφος λαμβάνεται υπ όψη ?
Αυτοί οι συγγενείς είναι εξ αίματος ή και εξ αγχιστείας ?
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως μπορείς να αυξομειώσεις τις πιθανότητες να «συνδέσεις» και να συνθέσεις μία τέτοια τριάδα ατόμων.
Έπειτα φαντάσου πως τα όσα γράφεις, δεν ήταν η δική σου, μα η αφήγηση ενός μακρινού συγγενή του «τρίτου ξάδερφου» που αναφέρεις ο οποίος μαθαίνοντας τον θάνατο του δικού του ανθρώπου δεν θα μετρούσε τους δύο πρώτους, αφού δεν θα τους γνώριζε και θα περίμενε έντρομος τα μακάβρια νέα για να συμπληρωθεί η δική του τριάδα. Τι νομίζεις πως θα συνέβαινε ?
Μέσα στο χρονικό διάστημα ενός μήνα, που δίνεις, θα γινόταν τρεις ?
Οι πιθανότητες λένε ναι.
Δες τι γίνεται στον κόσμο.
http://www.poodwaddle.com/worldclock.swf

Εγώ πάντως σου εύχομαι να είσαι γερή για να τον θυμάσαι.

Trithemius
11-10-10, 21:30
Νομίζω πως δεν πρέπει να επιβαρύνεις την ήδη άσχημη ατμόσφαιρα με τέτοιες εκδοχές. Συνέχισε τη ζωή σου, δώσε δύναμη σε άτομα που μετά από αυτούς τους θανάτους την έχουν ανάγκη και μη παρασύρεσαι από αυτά που περιγράφεις. Καλή δύναμη.

Kelpie
06-11-10, 14:07
Δεν εχει σχέση ο βαθμος συγκενιας νομιζω...βασικα μια φορα ετυχε να πεθανει η καλυτερη φιλη της γιαγιας μου 2 μερες μετα τον θανατο της..ηταν πραγματικα δεμενες ομως.
δεν με φοβιζει το γεγονός οτι κάποτε,αργά η γρήγορα θα ειμαι και γω αναμεσα σε τρείς...απλά δεν θέλω να το ξαναζήσω...ειναι που ειναι δυσκολο να χασεις εναν ανθρωπο που ξερεις απο παντα,φαντασου αμα ειναι και τρείς!
Οκέι,τους άλλους δύο δεν τους ηξερα οποτε εντάξει..αλλα ειναι πραγματικα σοκαριστικο:\

ευχαριστώ για τις απαντησεις σας,& συγγνωμη που αργησα να απαντισω,απλα ειμαι αποσχολημενη με το σχολείο:/

φιλικαα(: