Επιστροφή στο Forum : παραξενο λευκο πραγμα
Λοιπον παρακολουθω εδω και καιρο αυτο το foroum και βρηκα επιτελους το θαρρος να γραψω για την εμπειρια μου.Το καλοκαιρι που μας περασε γυρω στις δυο εβδομαδες πριν τις εξετασεις στο σχολειο μου συναιβει κατι πολυ παραξενο. Ενιωθα πολυ ασχημα ενα βραδυ και ειπα στην μανα μου οτι θα πηγαινα για υπνο. Στο υπνοδωματιο εχουμε ενα παραθυρο χωρις πατζουρια κατω απο το οποιο στεκεται το κρεβατι μου και στον απεναντι τοιχο εχουμε μια μεγαλη ντουλαπα.Μπηκα λοιπον, ξαπλωσα και αφου εκλαψα λιγο αρχισα να σκεφτομαι ολα τα ασχημα που μου συναιβησαν στην ζωη.Τοτε ηταν που αοφασισα να βαλω ενα τελος.Εκει που γυρναω για να σηκωθω βλεπω μπροστα στη ντουλαπα μου ενα λευκο πραγμα, μεσαιου μεγεθους , σχηματος οβαλ να αιωρειται.Στην αρχη σκεφτηκα οτι εκαναν πουλακια τα ματια μου,τα ετρειψα κουνισα το κεφαλι μου δεξια και αριστερα και τα χρωματα απο τα ματια μου μετακινειθηκαν ενω αυτο παρεμεινε στη θεση του.Σκεφτεικα οτι ηταν αντανακλαση απο το παραθυρο, κουνησα λοιπον την κουρτηνα αλλα αυτο δεν εφυγε.Υστερα μετακινειθηκα εγω για να δω που ακριβως ηταν και συνειδιτοποιησα οτι ηταν τρισδιαστατο και βρισκοταν λιγα εκατοστα πανω απο το πατωμα.Υστερα κοιταξα την πορτα και παρατηρησα φων να βγαινει απο της χαραμαδες αλλα ηταν κιτρινο οχι ασπρο.Αμεσως κιταξα το ασπρο πραγμα μην εχοντας ιδεα τι θα μπορουσε να ηταν.Αυτο μετα απο μερικα δευτερολεπτα αρχισε να εξαφανιζεται μπροστα στα ματια μου οπως σβηνει η φλογα απο το κερι αμα την φυσηξεις αλλα σε αργη κινηση.Μετα απο αυτο κοιμηθηκα σαν πουλακι.
Ελπιζω να μην σας κουρασα.Περιμενω σχολια
Basilis2010
26-10-10, 19:59
Ισως να ητανε καποιο φαντασμα..εχεις ρωτισει ποτε τον σπιτονικοκυρι να σου πει την ιστορια του σπιτιου οπου μενεις??..πολυ πιθανον να πεθανε καποιο μελος απο την οικογενια των πρωιγουμενων νυκαριδων...
Μπα οχι δεν τον εχω ρωτησει,αλλα το σπιτι ηταν καινουριο οπως και ολη η πολυκατοικια και απο οτι ξερω πριν απο εμας εμενε μια οικογενεια με παιδια και απο την καταστση του σπιτιου μαλλον εμεναν αρκετο καιρο.Βεβαια τωρα εχουμε μετακομισει οποτε δεν θα μου δοθει η ευκαιρια να μιλησω με τον ιδιοκτητη.Το σπιτι το ειχαμε με νοικι
Φίλε μου, απ' ότι έχω διαβάσει έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές σε πολλόυς εδώ μέσα. Τελικά έχω καταλήξει πως αφού αυτό σου προκαλεί αγαλλίαση μάλλον πρόκειται για κάτι καλό είτε είναι αγγελικές οντότητες είτε είναι φωτεινές ψυχές ή οτιδήποτε άλλο.
Ναι και εγω ετσι νομιζω, ειναι το μονο συμπερασμα στο οποιο καταφερα και εγω να καταληξω.Οπως γραφω εκεινη η ημερα ηταν μαυρη για εμενα.Εχω περασει πολλα ασχημα πραγματα στη ζωη απο πολυ μικρη ηλικια και τα οποια με εκαναν να αναρωτιεμαι αν αξηζει να ζει κανεις.Εκεινη την ημερα λοιπον μου συναιβει κατι το οποιο με εκανε να αποφασισω οτι τελικα δεν αξιζει και αν εκεινο το πραγμα δεν εμφανιζοταν, αυτη τη στιγμη δεν θα ειμουν εδω για να σας γραψω , με λιγα λογια μου εσωσε τη ζωη.Στην αρχη σκεφτηκα οτι ηταν παραισθηση αλλα απο αυτα που διαβασα εδω μεσα δυσκολα μπορει κανεις να πει οτι ολοι εχουμε παραισθησεις και μαλιστα παρομοιες αν οχι ιδιες!
Pelvic_Thrust
30-10-10, 23:25
Ισως να ηταν ο φυλακας αγγελος σου ?
Basilis2010
31-10-10, 02:04
Συμφωνω με τον απο πανω..ισως να ηταν ο φυλακας αγγελος σου..ο φυλακας αγγελος περνει οτι μορφη φανταστεις εσυ..
Ναι το σκεφτηκα και εγω οτι θα μπορουσε να ειναι ο φυλακας αγγελος μου.Για την ακριβεια εκεινη την ημερα καθως εψαχνα κατι στο internet επεσα καταλαθος σε μια ιστοσελιδα που ελεγε πως να επικοινωνεισεις με τον φυλακα αγγελο σου(εγω δεν πιστευω στο θεο).Σκεφτηκα λοιπον να το δοκιμασω δεν ειχα να χασω κατι.Βεβαια οτι και να προσπαθεισα δεν πετυχε οποτε με κατελαβε ενα αισθημα απογοητευσης μετα εγινε και το αλλο που με στεναχωρησε και μετα ξερεται την συνεχεια.Τωρα γιατι μορφη που πηρε, φαινεται εκεινη την στιγμη η φαντασια μου δεν ηταν και στα καλυτερα της:D
Basilis2010
31-10-10, 15:24
Ναι το σκεφτηκα και εγω οτι θα μπορουσε να ειναι ο φυλακας αγγελος μου.Για την ακριβεια εκεινη την ημερα καθως εψαχνα κατι στο internet επεσα καταλαθος σε μια ιστοσελιδα που ελεγε πως να επικοινωνεισεις με τον φυλακα αγγελο σου(εγω δεν πιστευω στο θεο).Σκεφτηκα λοιπον να το δοκιμασω δεν ειχα να χασω κατι.Βεβαια οτι και να προσπαθεισα δεν πετυχε οποτε με κατελαβε ενα αισθημα απογοητευσης μετα εγινε και το αλλο που με στεναχωρησε και μετα ξερεται την συνεχεια.Τωρα γιατι μορφη που πηρε, φαινεται εκεινη την στιγμη η φαντασια μου δεν ηταν και στα καλυτερα της:D
Τοτε ισως να ηταν και δαιμονας..οι δαιμονες εχω διαβασει οτι πανε σε οσους ειναι απομακρισμενοι απο τα ιερα και την πιστη στον θεο..
Τοτε ηταν και πολυ βλακας ο δαιμονας:D γιατι εμφανηστηκε και καταφερε να με κανει να νιωσω πολυ καλυτερα.:D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.