Επιστροφή στο Forum : Τα EVP μου
Pelvic_Thrust
31-10-10, 18:06
Χρησιμοποιω το κινητο μου για να καταγραψω τις φωνες τους. Το'χω παντα σε Flight Mode.
Δεν εχω δοκιμασει ακομα να κανω ερωτησεις κατα την διαρκεια της ηχογραφησης, απλως αφηνω το κινητο μου σε σημεια του σπιτιου μου στα οποια εχουμε παρατηρησει μεγαλη παραφυσικη δραστιριοτητα, η απλως περπαταω με το κινητο στο χερι σε μερη που πιστευω οτι ειναι στοιχειωμενα.
Στο σπιτι, συνηθως καταγραφω φωνες να καλουν τα ονοματα των γονιων μου και της 2η αδερφης μου, χτυπηματα και αναστεναγμους. Οταν κανω ηχογραφηση, παντα αποσυνδεω απο τις πριζες τις ηλεκτρονικες συσκευες, εκτος απο το ψυγειο.. το οποιο κανει θορυβο και το χρησιμοποιω σαν white noise.
Τα EVP τα κατεγραψα το 2008 - 2009. Ισως χρειαστει να τα ακουσετε δυνατα, προσεκτικα και πολλες φορες για καταλαβετε τι λενε μερικα. Τα ανεβασα στο MediaFire.
Το καλυτερο EVP μου ειναι αυτο (http://www.mediafire.com/?w7fh3cubhm8uk5f). Ειναι Class A και το κατεγραψα το πρωι, περιπου 7:15 στην κουζινα. Μονο η μανα μου ηταν στην κουζινα εκεινη την στιγμη και ετοιμαζε πρωινο για τις αδερφες μου πριν τις ξυπνησει για το σχολειο. Η μανα μου δεν ακουσε τιποτα.
Αυτο (http://www.mediafire.com/?ytyfpv29sd60sti) το EVP το κατεγραψα επισης το πρωι στην κουζινα, μπορειτε να ακουσετε και τον πετεινο του γειτονα :D.
Ο πατερας μου καπνιζε στην κουζινα, και ακουγεται αρκετα καθαρα μια ανδρικη φωνη να λεει "Μακη Ελα", το ονομα του πατερα μου!
Αυτο (http://www.mediafire.com/?we0x6zp1rzwrjcm) το κατεγραψα κατα τις 20:30, ειμουν με την μεγαλη αδερφη μου στην κουζινα οταν ξαφνικα το σκυλακι μου αρχισε να γαβγιζει και να κοιταει προς τον διαδρομο. Πηρα το κινητο μου και προχωρησα προς τον διαδρομο και εμεινα ακινητος μεσα στο σκοταδι. Ακουγεται αμυδρα μια φωνη να λεει "Μας Ψαχνουν".
Αυτο (http://www.mediafire.com/?2ad7ubiaadapybu) το κατεγραψα στις εγκατελειμενες τουαλετες των Ι.Ε.Κ. που πηγαινα. Καθε φορα που πλησιαζα εκεινο το μερος ενιωθα οτι καποιος με παρακολουθει και μια ανατριχιλα στο σβερκο μου. Το πνευμα λεει "Κρυφτικα" την στιγμη που εγκατελειπα τις τουαλετες.
Θα ηθελα να μου πειτε τι πιστευετε οτι λεει στο 1ο EVP.
Basilis2010
31-10-10, 23:41
Επειδη ειναι βραδυ και φοβαμαι να τα ακουσω επειδη θα αγριεφτω..θα τα ακουσω αυριο το πρωι μολις ξυπνησω και θα σου πω τι ηταν :).
Το δεύτερο δεν λέει Μάκη αλλά Τάκη...
Βασικά... τώρα που το ξανακούω.. λέει Άκη... αλλά μπορεί και Σάκη...
Το τρίτο δεν λέει τίποτα απολύτως.
Αλήθεια.. να σου προτείνω μία ωραία ταινία;
http://www.imdb.com/title/tt0481369/
Number 23. Δες την... ίσως δεις τον εαυτό σου σε αυτόν που ψάχνει το "23"...
Pelvic_Thrust
01-11-10, 00:52
Το δεύτερο δεν λέει Μάκη αλλά Τάκη...
Βασικά... τώρα που το ξανακούω.. λέει Άκη... αλλά μπορεί και Σάκη...
Το τρίτο δεν λέει τίποτα απολύτως.
Αλήθεια.. να σου προτείνω μία ωραία ταινία;
http://www.imdb.com/title/tt0481369/
Number 23. Δες την... ίσως δεις τον εαυτό σου σε αυτόν που ψάχνει το "23"...
Το 3ο ειναι δυσκολο. Χρησιμοποιω το Audition 3 για να τα επεξεργαζομαι, και εαν το ενισχυσεις καλα θα το ακουσεις. Φερε τα ηχεια κοντα στα αυτια σου :D (οπως κανω εγω)
Την ταινια που λες την ειδα. Στο 1ο EVP τι ακους ?
Εγώ σαν να ακούω tην μαμά που της έχει πει να μην μιλά προφανώς γιατί προσπαθεί να το πει ψιθυριστά.... «να πάει για καφέ..» κάτι για καφέ αναφέρετε πάντως, η κατέβασα λάθος?
Για να βγάλεις evp μήπως πρέπει να φύγεις από το σπίτι? Κάνε ερωτήσεις βάλτο να γράφει και φύγε από το σπίτι για δουλειές.. όταν γυρίσεις άκου το.. Αν ζεις σε πολυκατοικία, ίσως πιάσεις φωνές γειτόνων όμως.
Pelvic_Thrust
01-11-10, 11:58
Εγώ σαν να ακούω tην μαμά που της έχει πει να μην μιλά προφανώς γιατί προσπαθεί να το πει ψιθυριστά.... «να πάει για καφέ..» κάτι για καφέ αναφέρετε πάντως, η κατέβασα λάθος?
Για να βγάλεις evp μήπως πρέπει να φύγεις από το σπίτι? Κάνε ερωτήσεις βάλτο να γράφει και φύγε από το σπίτι για δουλειές.. όταν γυρίσεις άκου το.. Αν ζεις σε πολυκατοικία, ίσως πιάσεις φωνές γειτόνων όμως.
Σωστα ακουσες για "καφε". Εγω ακουω "Και κατεβηκαμε μαμααααα, και ηπιαμε και καφεεε".
Θα μπορούσες να πεις πως κατέγραψες τους ήχους σου και πώς τους επεξεργάστηκες;
Pelvic_Thrust
01-11-10, 13:50
Θα μπορούσες να πεις πως κατέγραψες τους ήχους σου και πώς τους επεξεργάστηκες;
Απλα αφησα το κινητο μου (smartphone για την ακριβεια xD) στην κουζινα ολο το βραδυ μεχρι το πρωι (~07:30) να καταγραφει. Τα παντα ολα κλειστα εκτος απ'το ψυγειο.
Αφου σταματησω την εγγραφη, μεταφερω το αρχειο ηχου (amr) απο το κινητο στο PC και το μετρατρεπω σε wav και το εισαγω στο Adobe Audition 3 (δεν αναγνωριζει αρχεια amr). Το ακουω απο την αρχη εως στο τελος.. αλλα μερικα σημεια τα προσπερναω γιατι φενεται ξεκαθαρα στο Spectral Frequency Display οτι δεν εχει τιποτα. Μολις εντοπιζω κατι μπορω να εφαρμοσω εαν χρειαστεί "Hiss Reduction, Noise Reduction, Strech, Pitch Shifter, Reverb κτλ..
Εχω διαβασει οτι τα πνευματα μιλανε x2 γρηγοροτερα απο μας και σε συχνοτητα 2 φορες χαμηλοτερη απο των ανθρωπων. Επισης μπορει να μιλανε και αντιστροφα. Σε αυτες τις περιπτωσεις χρησιμοποιουμε το "Reverb" και "Strech".
Το EVP "Μακη Ελα" σε Spectral Frequency Display
http://i304.photobucket.com/albums/nn174/4RealDawg/CaptureWiz.jpg
(Οι καθετες ροζ γραμμες στο 4.8 - 5.7 ειναι το "Μακη Ελα" και οι οριζοντιες γραμμες απο το 3.0 - 4.7 ειναι ο πετεινος του γεινοτα.. Ακουγεται επειδη ηταν ηδη πρωι και ο πατερας μου ειχε ανοιξει τα παραθυρα.. )
Επειδη ειναι βραδυ και φοβαμαι να τα ακουσω επειδη θα αγριεφτω..θα τα ακουσω αυριο το πρωι μολις ξυπνησω και θα σου πω τι ηταν :).
http://smilie-land.de/t/i-l/lachen/lachen0058.gif το ίδιο ακριβώς έκανα εγώ.. Τα έχω κατεβάσει από χθές το βράδυ και περίμενα να ξημερώσει για να τα ακούσω.. Πάντως ακούγονται ξεκάθαρα και τα τέσσερα.. :confused:
Βασικά τα τρία πιο πολύ...
Basilis2010
01-11-10, 15:37
Φιλε..στο 1ο δεν ακουω απολυτως τιποτα στο 2ο ακουγετε καποιος σαν να φτιαχνει κατι,και στο 3ο ακουγονται κατι σαν να περνανε αμαξια....να πω επισης οτι τα ηχεια τα ειχα βαλει τερμα..το ιδιο και στον Player που τα εβαλα να παιξουν εχω τον Player VLC..μηπως τα σκαλισες λιγο και γιαυτο δεν ακουγετε τιποτα??
Pelvic_Thrust
01-11-10, 17:14
Φιλε..στο 1ο δεν ακουω απολυτως τιποτα στο 2ο ακουγετε καποιος σαν να φτιαχνει κατι,και στο 3ο ακουγονται κατι σαν να περνανε αμαξια....να πω επισης οτι τα ηχεια τα ειχα βαλει τερμα..το ιδιο και στον Player που τα εβαλα να παιξουν εχω τον Player VLC..μηπως τα σκαλισες λιγο και γιαυτο δεν ακουγετε τιποτα??
Εγω παντως τα ακουω μια χαρα με το VLC. Κατεβασε να τα ακουσεις με το Audacity.
Στο 1ο EVP αργει λιγακι να μιλησουν
Μου φαινεται λιγο περιεργη η ολη φαση!!Στο πρωτο evp κατι για καφε λεει και καλλιστα η μητερα σου μπορουσε να το εχει πει!!Στο 2ο με τον Μακη τ ακουω κι εγω ενω στο 3 δεν ακουω απολυτως τπτ!!!Στο τελευταιο ακουγεται αμυδρα το κρυφτικα.....δεν ξερω θα μπορουσε ο καθενας να το εχει κανει...
Trithemius
01-11-10, 19:27
Τα EVP 3 & 4 δεν περιέχουν τίποτα το "περίεργο". Όσο για το 1 θεωρώ πως ξεφεύγει από το να χαρακτηριστεί ως EVP (νομίζω γίνομαι κατανοητός...). Το 2ο μοιάζει με EVP αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάποιος που ομιλεί πχ την αγγλική ή τη γαλλική γλώσσα θα άκουγε κάτι που θα ομοίαζε στη δική του γλώσσα...
*1 έχω την εντύπωση ότι ο φίλος Ενώχ δεν προτείνει απλώς μία ταινία. Ελπίζω να κάνω λάθος...:rolleyes:
*2 Το Reverb γιατί το χρησιμοποίησες? Δεν χρειάζεται στις επεξεργασίες περί αντίστροφης φωνής, αυξομείωσης του pitch ή του χρόνου αναπαραγωγής...
Pelvic_Thrust
01-11-10, 20:01
Μου φαινεται λιγο περιεργη η ολη φαση!!Στο πρωτο evp κατι για καφε λεει και καλλιστα η μητερα σου μπορουσε να το εχει πει!!Στο 2ο με τον Μακη τ ακουω κι εγω ενω στο 3 δεν ακουω απολυτως τπτ!!!Στο τελευταιο ακουγεται αμυδρα το κρυφτικα.....δεν ξερω θα μπορουσε ο καθενας να το εχει κανει...
Η μανα μου ηταν μονη της στην κουζινα. Εγω σηκωθηκα μετα απο περιπου 20 λεπτα να σταματησω την ηχογραφηση γιατι δεν ηπηρχε νοημα αφου σε λιγο θα ξυπνουσαν ολοι και θα εκαναν θορυβο.. Της το εδειξα και την ρωτησα εαν ειπε τετοιο πραμα. Εμεινε αναυδη !
Δεν περιμενα το καλυτερο μου EVP να καταγραφει το πρωι. Μετα ομως απο αρκετες ηχογραφησεις παρατηρησα οτι τα πνευματα προσπαθουν να επικοινωνησουν με το πρωτο ατομο που μπαινει σε ενα δωματιο το οποιο ηταν αδειο για αρκετες ωρες (ή αρκετο καιρο). Ολο το βραδυ η κουζινα, οπως ειναι φυσικο.. ειναι αδεια και η πορτα κλειστη και οταν το πρωι ανοιγει την πορτα ο πατερας μου ακουω σχεδον παντα στις ηχογραφησεις να καλουν το ονομα του.
Το 3ο το ακουω μια χαρα, μηπως εισαι σε laptop ?
Στο 4ο σε διαβαιβεωνω οτι δεν ηταν κανεις εκει, μονο εγω.
Pelvic_Thrust
01-11-10, 20:15
Τα EVP 3 & 4 δεν περιέχουν τίποτα το "περίεργο". Όσο για το 1 θεωρώ πως ξεφεύγει από το να χαρακτηριστεί ως EVP (νομίζω γίνομαι κατανοητός...). Το 2ο μοιάζει με EVP αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάποιος που ομιλεί πχ την αγγλική ή τη γαλλική γλώσσα θα άκουγε κάτι που θα ομοίαζε στη δική του γλώσσα...
*1 έχω την εντύπωση ότι ο φίλος Ενώχ δεν προτείνει απλώς μία ταινία. Ελπίζω να κάνω λάθος...:rolleyes:
*2 Το Reverb γιατί το χρησιμοποίησες? Δεν χρειάζεται στις επεξεργασίες περί αντίστροφης φωνής, αυξομείωσης του pitch ή του χρόνου αναπαραγωγής...
*Reverse ηθελα να πω :p
1. Δεν εχουμε ξανακουσει αυτη τη φωνη στο σπιτι μας. Αλλα και να ηταν ανθρωπος, θα ακουγοταν διαφορετικα. Εαν ηταν απο εξω, η ενταση της φωνης θα αυξανοταν σταδιακα οσο πλησιαζε το σπιτι μου και θα μειονοταν σταδιακα οσο απομακρυνοταν. Επισης δεν θα ακουγοταν τοσο καθαρα γιατι το κινητο δεν εχει την ποιοτητα και ευαισθησια εγγραφης που εχει ενα επαγγελματικο voice recorder.
Ακου το ξανα και δες ποσο ξαφνικα "πεταγεται" η φωνη. Ειναι σαν να ξεφυγε απο την διασταση τους και "μπηκε" στην δικια μας.
2. Εχεις δικιο σ'αυτο. Παντως σημασια εχει ο'τι καταγραφηκε κατι το οποιο δεν ακουσε ο πατερας μου εκεινη τη στιγμη.
3 & 4 Προσπαθησε να τα ακουσεις με καλα ηχεια η με το Audacity. Ενισχυσε τα αμα θες..
Trithemius
01-11-10, 23:26
3 & 4 Προσπαθησε να τα ακουσεις με καλα ηχεια η με το Audacity. Ενισχυσε τα αμα θες..Φίλε μου τα ακούω με Fostex PM-1 (οκ δεν είναι Genelec αλλά για αυτό που ζητάμε είναι περισσότερο από πολύ καλά...) και πάλι σου λέω πως δεν ακούω κάτι που έστω φέρνει σε EVP. To άκουσα και στο WaveLab αλλά τίποτα...
Απλα αφησα το κινητο μου (smartphone για την ακριβεια xD) στην κουζινα ολο το βραδυ μεχρι το πρωι (~07:30) να καταγραφει. Τα παντα ολα κλειστα εκτος απ'το ψυγειο.
Αφου σταματησω την εγγραφη, μεταφερω το αρχειο ηχου (amr) απο το κινητο στο PC και το μετρατρεπω σε wav και το εισαγω στο Adobe Audition 3 (δεν αναγνωριζει αρχεια amr). Το ακουω απο την αρχη εως στο τελος.. αλλα μερικα σημεια τα προσπερναω γιατι φενεται ξεκαθαρα στο Spectral Frequency Display οτι δεν εχει τιποτα. Μολις εντοπιζω κατι μπορω να εφαρμοσω εαν χρειαστεί "Hiss Reduction, Noise Reduction, Strech, Pitch Shifter, Reverb κτλ..
Εχω διαβασει οτι τα πνευματα μιλανε x2 γρηγοροτερα απο μας και σε συχνοτητα 2 φορες χαμηλοτερη απο των ανθρωπων. Επισης μπορει να μιλανε και αντιστροφα. Σε αυτες τις περιπτωσεις χρησιμοποιουμε το "Reverb" και "Strech".
Το EVP "Μακη Ελα" σε Spectral Frequency Display
http://i304.photobucket.com/albums/nn174/4RealDawg/CaptureWiz.jpg
(Οι καθετες ροζ γραμμες στο 4.8 - 5.7 ειναι το "Μακη Ελα" και οι οριζοντιες γραμμες απο το 3.0 - 4.7 ειναι ο πετεινος του γεινοτα.. Ακουγεται επειδη ηταν ηδη πρωι και ο πατερας μου ειχε ανοιξει τα παραθυρα.. )
Χε..
Με τέτοιο psd και το dsp που χρησιμοποίησες... απορώ γιατί έβγαλες μόνο μία φράση....!!!
Με λίγη ακόμα προσπάθεια θα μπορούσες να κάνεις το τίποτα να σου μιλάει κανονικά.....
Όχι.. δεν προτείνω απλώς μία ταινία. :)
Pelvic_Thrust
02-11-10, 11:02
Χε..
Με τέτοιο psd και το dsp που χρησιμοποίησες... απορώ γιατί έβγαλες μόνο μία φράση....!!!
Με λίγη ακόμα προσπάθεια θα μπορούσες να κάνεις το τίποτα να σου μιλάει κανονικά.....
Όχι.. δεν προτείνω απλώς μία ταινία. :)
Φιλε δεν ειμαι expert στην επεξεργασια ηχου και δεν καταλαβαινω τι μου λες :rolleyes:
DSP = Digital Signal Processing ? PSD ?
Φιλε δεν ειμαι expert στην επεξεργασια ηχου και δεν καταλαβαινω τι μου λες :rolleyes:
DSP = Digital Signal Processing ? PSD ?
PSD = Power Spectral Density (έτσι λέγεται το πολύχρωμο σχηματάκι που παρέθεσες και όχι έτσι όπως το "ονόμασες")
Pelvic_Thrust
02-11-10, 19:05
PSD = Power Spectral Density (έτσι λέγεται το πολύχρωμο σχηματάκι που παρέθεσες και όχι έτσι όπως το "ονόμασες")
Ααα οκ, το εγραψα οπως το διχνει οταν παω τον δεικτη του ποντικιου σε εκεινο το ροζ εικονιδιο δεξια απο το "CD"
http://i304.photobucket.com/albums/nn174/4RealDawg/CaptureWiz002.jpg
Trithemius
02-11-10, 19:19
Παρακαλώ να μη μπούμε σε τεχνικούς όρους περί επεξεργασίας ήχου. Συνεχίζουμε στο θέμα μας.
Ααα οκ, το εγραψα οπως το διχνει οταν παω τον δεικτη του ποντικιου σε εκεινο το ροζ εικονιδιο δεξια απο το "CD"
http://i304.photobucket.com/albums/nn174/4RealDawg/CaptureWiz002.jpg
Το κατάλαβα.. :)
Παρακαλώ να μη μπούμε σε τεχνικούς όρους περί επεξεργασίας ήχου. Συνεχίζουμε στο θέμα μας.
Πφ... ξενέρωτε...!
:D
Starstruck
06-11-10, 11:10
ρε παιδια εμενα οι φωνες μου φαινονται 100% ανθρωπινες... μου εξηγει καποιος τη διαφορα μεταξυ των φωνων των πνευματων και των δικων μας??? :confused:
ευχαριστω προκαταβολικα
Φιλε δεν ξέρω τι γίνετε πάντως τα άκουσα πρωί και τα τρία. Με το πρώτο μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο.
Εμενα μου έχει τύχει να ακούσω διαφορα ανατριχιαστικά (ηχους και ψιθυρους) στο σπίτι μου(με συχνότητα μια φορα τον μηνα περίπου) αλλα πάντα οποτε το έχω πάθει κοιτάζω την ώρα και βλέπω ότι είναι μεταξύ 3ης προς 4ης τα ξημερώματα (τυχαίνει να είμαι στο pc μου). Aπό την μια ίσος να είναι της φαντασίας μου αλλα από την άλλη αυτές τις περίεργες καταστάσεις συνοδεύουν χτυπήματα από το πουθενά σε ένα ντουλάπι ας πούμε η ένας ήχος λες και κάτι βαρύ πέφτει στο πάτωμα χωρίς να έχει πέσει τίποτα. Ευχέλαια και τέτοια δεν έχουν γίνει στο σπίτι γιατί δεν πιστεύω. Αν δοκιμάσω να καταγράψω κάτι ηχητικό η με camera για να μου φύγει η απορία αν είναι θέμα κούρασης/φαντασίας η όντως συμβαίνει κάτι υπάρχει περίπτωση να το λάβει σαν πρόσκληση να ασχοληθεί μαζί μου εφόσον θα ασχοληθώ μαζί με αυτό ότι και αν είναι ?.
Ένα χαρακτηριστικό σημάδι πριν ακολουθήσουν αυτά τα περίεργα φαινόμενα είναι ότι ξαφνικά νιώθω λες και κάτι άλλαξε μέσα στο σπίτι σαν να είναι πιο βαριά η ατμόσφαιρα να το πω πιο κρύα κάπως (με την εννιά σπιτική ζεστασιά το αντίθετο όχι μόνο η θερμοκρασία ) και αισθάνομαι ότι κάποιος είναι πίσω μου και με κοιτάζει.:eek: και ξαφνικά μετά από λίγο έχει σταματήσει αυτό το όλο creepy σκηνικό και είναι όλα normal και ωραία και τυχαία ΠΑΝΤΑ η ώρα έχει περάσει και είναι 4ης προς πέντε το πρωί. Ξέρει κανεις αν παίζει τίποτα με αυτή την ώρα? (3-4 ξημερώματα)?. :confused:
Το σπίτι αυτό ανήκει στην οικογένεια μου 30 χρονια από τότε που χτίστηκε δηλαδι και κατά καιρούς όλοι μας αλλα και φίλοι ακόμα και άτομα που αν τους μιλήσεις για μεταφυσικά κλπ θα βάλουν τα γέλια έχουν δει κάτι περίεργο όμως όλοι το εξηγούν ότι θα τους φάνηκε κλπ. (σύμπτωση?)
Μερικά μετρα πιο πέρα σε ένα οικόπεδο που σκάψανε να ανοίξουν θεμέλια να χτίσουν σπίτι βρήκανε τάφους και πιο πέρα το ίδιο και είπαν ότι ήταν νεκροταφείο (η περιοχή μου έχει 30-32 χρονια που άρχισαν να χτίζουν σπίτια και να κατοικείται παλιότερα ήταν μονο χωράφια και απότι έχω μάθει από παππούδες που ήξεραν την περιοχή είχαν εκτελέσει πολύ κόσμο στον πόλεμο και τους πετούσανε σε ομαδικούς τάφους. στο δικό μας σπίτι όμως στα θεμέλια δεν βρήκανε κάτι.
Τι να πω ρε παιδιά από την μια μπορεί να είναι η φαντασία μας η κούραση μας η και να είμαστε επηρεασμένοι από κάτι που μας είπαν η μια ταινια που είδαμε αλλα μερικές φορες το ένστικτο μας άλλα μας λέει... :)
Pelvic_Thrust
07-11-10, 17:03
Φιλε δεν ξέρω τι γίνετε πάντως τα άκουσα πρωί και τα τρία. Με το πρώτο μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο.
Εμενα μου έχει τύχει να ακούσω διαφορα ανατριχιαστικά (ηχους και ψιθυρους) στο σπίτι μου(με συχνότητα μια φορα τον μηνα περίπου) αλλα πάντα οποτε το έχω πάθει κοιτάζω την ώρα και βλέπω ότι είναι μεταξύ 3ης προς 4ης τα ξημερώματα (τυχαίνει να είμαι στο pc μου). Aπό την μια ίσος να είναι της φαντασίας μου αλλα από την άλλη αυτές τις περίεργες καταστάσεις συνοδεύουν χτυπήματα από το πουθενά σε ένα ντουλάπι ας πούμε η ένας ήχος λες και κάτι βαρύ πέφτει στο πάτωμα χωρίς να έχει πέσει τίποτα. Ευχέλαια και τέτοια δεν έχουν γίνει στο σπίτι γιατί δεν πιστεύω. Αν δοκιμάσω να καταγράψω κάτι ηχητικό η με camera για να μου φύγει η απορία αν είναι θέμα κούρασης/φαντασίας η όντως συμβαίνει κάτι υπάρχει περίπτωση να το λάβει σαν πρόσκληση να ασχοληθεί μαζί μου εφόσον θα ασχοληθώ μαζί με αυτό ότι και αν είναι ?.
Ένα χαρακτηριστικό σημάδι πριν ακολουθήσουν αυτά τα περίεργα φαινόμενα είναι ότι ξαφνικά νιώθω λες και κάτι άλλαξε μέσα στο σπίτι σαν να είναι πιο βαριά η ατμόσφαιρα να το πω πιο κρύα κάπως (με την εννιά σπιτική ζεστασιά το αντίθετο όχι μόνο η θερμοκρασία ) και αισθάνομαι ότι κάποιος είναι πίσω μου και με κοιτάζει.:eek: και ξαφνικά μετά από λίγο έχει σταματήσει αυτό το όλο creepy σκηνικό και είναι όλα normal και ωραία και τυχαία ΠΑΝΤΑ η ώρα έχει περάσει και είναι 4ης προς πέντε το πρωί. Ξέρει κανεις αν παίζει τίποτα με αυτή την ώρα? (3-4 ξημερώματα)?. :confused:
Το σπίτι αυτό ανήκει στην οικογένεια μου 30 χρονια από τότε που χτίστηκε δηλαδι και κατά καιρούς όλοι μας αλλα και φίλοι ακόμα και άτομα που αν τους μιλήσεις για μεταφυσικά κλπ θα βάλουν τα γέλια έχουν δει κάτι περίεργο όμως όλοι το εξηγούν ότι θα τους φάνηκε κλπ. (σύμπτωση?)
Μερικά μετρα πιο πέρα σε ένα οικόπεδο που σκάψανε να ανοίξουν θεμέλια να χτίσουν σπίτι βρήκανε τάφους και πιο πέρα το ίδιο και είπαν ότι ήταν νεκροταφείο (η περιοχή μου έχει 30-32 χρονια που άρχισαν να χτίζουν σπίτια και να κατοικείται παλιότερα ήταν μονο χωράφια και απότι έχω μάθει από παππούδες που ήξεραν την περιοχή είχαν εκτελέσει πολύ κόσμο στον πόλεμο και τους πετούσανε σε ομαδικούς τάφους. στο δικό μας σπίτι όμως στα θεμέλια δεν βρήκανε κάτι.
4 EVP ανεβασα οχι 3, δες ξανα το αρχικο μηνυμα :)
03:00 - 04:00 θεωρειται η ωρα του διαβολου επειδη πολλοι θανατοι εχουν καταγραφει και καταγραφονται παγκοσμιως αυτες τις ωρες.
Η ξαφνικη αλλαγη θερμοκρασιας σε ενα δωματιο του οποιου η θερμοκρασια δεν επηρεαζεται απο κανεναν παραγοντα οφειλεται στα πνευματα τα οποια "αντλουν" την ενεργεια απ'το δωματιο για κανουν την παρουσια τους αισθητη σε μας.
Ερευνητες του παραφυσικου εχουν αναφερει πολλες φορες οτι ο καινουριος και ακριβως τους εξοπλισμος, πληρως φορτισμενος, μερικες φορες σταματα να λειτουργει κατα την διαρκεια της ερευνας γιατι ξαφνικα αδειαζουν οι μπαταριες !
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.