Επιστροφή στο Forum : ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ!!!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΗ!!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΦΙΛΙΚΗ!!!!!!ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΤΕ!!!!ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ'ΧΟΥΜΕ ΑΡΧΕΙΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ!!!!ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ'ΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!!!ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΓΟΥΡΣΟΥΖΕΨΑ ΕΓΩ Μ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ?????ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ????
Trithemius
02-11-10, 17:28
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ήταν απλώς μία κακή σύμπτωση. Επίσης σε παρακαλώ να γράφεις με πεζά γράμματα γιατί τα κεφαλαία δείχνουν ότι ΦΩΝΑΖΕΙΣ :)
Λυπάμαι για την φίλη σου.
Μην ανησυχείς όμως,δεν έχεις καμία ευθύνη μιας και δεν είναι δυνατό να μπορούμε να επιδράσουμε με τις σκέψεις μας σε τέτοιο βαθμό που να επέλθει ο θάνατος.
Ίσως να είχες προαίσθηση οτι θα της συμβεί κατι ή να φοβόσουν οτι θα της συμβει μιας και είχε ιστορικό με την υγεία της και να είχες εσωτερικές ανησυχίες για εκείνη.
Ελπίζω να είσαι καλά.
Δυστυχώς αυτό έχει τύχει και σε 'μένα. Τη μια μέρα σκέφτηκα οτι αυτός ανθρωπος αύριο θα πεθάνει και πράγματι έγινε. Μου έτυχε και το εξής που δεν μπορώ να ξεχάσω... Ζωγράφισα τη μια χρόνια το σκίτσο του ίδιου ανθρώπου και την ίδια ημέρα και μήνα της επόμενης χρονιάς πέθανε. Ίσως αυτά να ναι σύμπτωση αλλά σε κάνουν να νιώθεις πολύ άσχημα. Απο τότε δεν ξαναζωγράφισα ζωντανό άνθρωπο... Η πλάκα είναι οτι τον αγαπούσα πολύ και πάντα τον θυμάμαι με αγάπη αλλά οι τύψεις είναι τύψεις... :(
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.