PDA

Επιστροφή στο Forum : περιεργοι ηχοι

giotaki
05-11-10, 12:23
Καλησπερα σε όλους!!!! Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι περίεργο το οποιο συνέβη κάποτε στο πατρικό μου το οποιο ειναι μονοκατοικία.Εχουν περάσει πέρίπου 6-7 χρόνια απο τότε.
Κάθε βράδυ για ενα μεγάλο διαστημα στην ταράτσα του σπιτιού ακουγονταν περιεργοι θορυβοι.Συγκεκριμενα σαν να επεφταν πολλα χαλικια και πετρες και ταυτοχρονα ακουγονταν και φτερουγισματα σαν να πεταγε κατι μεγαλο πανω απο το σπιτι.Αυτα μονο βραδυ συνεβαιναν.Καθε πρωι η μητερα μου ανεβαινε στην ταρατσα και δεν εβρισκε ποτε τιποτα.Πραγματικα ηταν πολύ περίεργο και συνεβαινε καθε βραδυ για ενα μεγαλο διαστημα.Ο ήχος απο τα χαλικια αν ηταν χαλικια ηταν τοσο εντονος που ξυπναγαν απο αυτο μαζι με τον πατερά μου ο οποιος δεν ζει πια.
Θα ήθελα πολύ να μαθω τι ηταν αυτο.Τελος θα ήθελα να σας πω οτι για ενα διαστημα είχαμε απανωτούς θανάτους μεσα στην οικογενεια μας.
Σας ευχαριστώ.

Pelvic_Thrust
05-11-10, 14:52
Αυτο που περιγραφεις μπορει να ηταν καργες.

Μηπως η σκεπη ειναι απο ελενιτ ? Γιατι αυτο συνεβη μια φορα στην δικια μας πολυκατοικια. Εχουμε ελενιτ στην ταρατσα και ακουγαμε ακριβως τον ιδιο θορυβο, κατι μεταξυ χαλικιου με δυνατο χαλαζι.

Οταν βγηκαμε εξω να δουμε τι γινεται ειδαμε παρα πολλες καργες να πετανε πανω απο το σπιτι μας.

giotaki
05-11-10, 15:04
Αυτο που περιγραφεις μπορει να ηταν καργες.

Μηπως η σκεπη ειναι απο ελενιτ ? Γιατι αυτο συνεβη μια φορα στην δικια μας πολυκατοικια. Εχουμε ελενιτ στην ταρατσα και ακουγαμε ακριβως τον ιδιο θορυβο, κατι μεταξυ χαλικιου με δυνατο χαλαζι.

Οταν βγηκαμε εξω να δουμε τι γινεται ειδαμε παρα πολλες καργες να πετανε πανω απο το σπιτι μας.

Οχι δεν είναι απο ελενιτ.Αυτο συνεβαινε καθε βραδυ και ηταν τοσο δυνατος ο θορυβος που ξυπνουσαν.Την επομενη ημερα δεν υπηρχε τιποτα.Αυτο συνεβαινε παντα μετα τις 12 το βραδυ.Τα φτερουγισματα ηταν πολυ εντονα.Ειχαν φοβηθει και οι δυο πολυ

Radzoor
07-11-10, 14:39
Αυτό έχει συμβεί και στο σπίτι μου αλλα όχι λες και πέφτανε χαλίκια αλλα λες και κάποιος βαρύς χοροπηδούσε στην πλακα του σπιτιού. Είχα πάει άπειρες φορες να δω τι κάνει φασαρία αλλα όταν ανέβαινα επάνω και κοιτούσα δεν ήταν κανεις όταν κατέβαινα και ξάπλωνα πάλι το ίδιο. Τους θορύβους αυτούς τους ακούγαμε όλοι για μερικό καιρό αλλα δεν δώσαμε σημασία και σταμάτησαν.

giotaki
07-11-10, 17:52
Αυτό έχει συμβεί και στο σπίτι μου αλλα όχι λες και πέφτανε χαλίκια αλλα λες και κάποιος βαρύς χοροπηδούσε στην πλακα του σπιτιού. Είχα πάει άπειρες φορες να δω τι κάνει φασαρία αλλα όταν ανέβαινα επάνω και κοιτούσα δεν ήταν κανεις όταν κατέβαινα και ξάπλωνα πάλι το ίδιο. Τους θορύβους αυτούς τους ακούγαμε όλοι για μερικό καιρό αλλα δεν δώσαμε σημασία και σταμάτησαν.

Kαλησπερα!!Σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση σου.Στην δική μας περιπτωση μας ακολουθησε μεγάλη κακοτυχια για τα επομενα χρόνια.Μεσα σε 2 χρόνια χαθηκαν απο την οικογενεια μου 8 αγαπημενα μου προσωπα.Το φαινόμενο αυτο παρουσιαζοταν μονο το βράδυ και ηταν τοσο δυνατος ο θορυβος που οι γονεις μου ξυπναγαν απο αυτο.Αυτο που μου ειχε κανει μεγάλη εντυπωση ηταν οτι συνοδευοταν και απο φτερουγισματα και μιλαμε παντα για βραδυ.