Dryad!
08-11-10, 21:46
Μου είχε συμβεί πριν χρονια, μια φορά μόνο ευτυχώς...Ηταν λιγα μετρα απο πανω μου δεν ειχε καποια συγκεκριμενη μορφη ηταν σαν μαυρη κηλιδα (πως ειναι η πετρελαιοκηλιδα που δεν εχει συγκεκριμενη μορφη καπως ετσι), ηταν πιο μαυρη κι απο το μαυρο που ειχε το δωματιο. Επισης ακουγοταν ενα πολυ πολυ μπασο βουητο το οποιο εκανε τα αυτια μου να ''μουδιασουν''. Οσο περνουσε η ωρα τοσο πιο πολυ μεγαλωνε σταδιακα.... Είχα την αίσθηση της ακινησίας του φόβου ότι θα πεθάνω και ήθελα να φωνάξω και δεν μπορούσα...ήθελα να σκουντήσω την μητερα μου που ήταν δίπλα και δεν μπορούσα ...σαν να είχα παραλήσει με πολύ έντονη την αίσθηση ότι θα πεθάνω κι ότι κυνδινεύω... Καποια στιγμη σαν να πηρα λιγη δυναμη-θαρρος και χαθηκε (δεν ξερω ποση ωρα κρατησε αυτο) ηταν λες και πνιγομουν και ξαφνικα πηραν αποτομα αερα τα πνευμονια μου (ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω)..Το εχω πει σε λιγα ατομα γιατι νομιζα-νομιζω οτι θα με περασουν για saiko,πηρα το θαρρος να το μοιραστω μαζι σας γιατι πιστευω οτι (αν οχι ολοι) καποιοι θα με καταλαβουν. Ηταν πραγματικα πολυ φριχτο!!!! Ευχομαι πραγματικα να μην σας τυχει!! Δεν μπορω να καταλαβω τι ηταν...μηπως ηταν η γνωστη μορα???