PDA

Επιστροφή στο Forum : Το Αδιέξοδο του Συστήματος και η Άμεση Δημοκρατία (Κώστας Σκανδάλης)


beetlejuice
09-11-10, 20:08
http://www.metafysiko.gr/wp-content/uploads/2010/11/119b.jpg

Το Αδιέξοδο του Συστήματος και η Άμεση Δημοκρατία (Κώστας Σκανδάλης)


Διαβάστε το άρθρο στο -----> http://www.metafysiko.gr/?p=5566

Οι τραγικές για τη χώρα μας καταστάσεις που έχουν περίτεχνα στηθεί για να καταλύσουν κάθε έννοια Ελληνικής εθνικής κυριαρχίας επί των εδαφών μας, επιβάλουν σε εμάς τους εναπομείναντες συνειδητούς Έλληνες να επιλέξουμε μια νέα κατεύθυνση και να προχωρήσουμε μπροστά με μόνο γνώμονα και σκοπό τη διάσωση της χώρας μας.

Να επιλέξουμε ‘εμπρός’ αντί να σκορπίζουμε ‘δεξιά’ και ‘αριστερά’ ακολουθώντας στα τυφλά την ψευδή πολιτική ισορροπία και δήθεν ευστάθεια που προσέφεραν μέχρι τώρα τα ξενοκίνητα ιδεολογικά ‘μαντριά’. Οι σημερινές συγκυρίες απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και αυτοσυγκράτηση διότι οποτεδήποτε επεκράτησε πόλωση με βάση κομματικές ιδεολογίες σε κρίσιμες περιστάσεις, αυτό απέβη πάντα καταστροφικό για την χώρα, προς όφελος των οικονομικών δυναστών της.

Η Ελλάδα έχει σήμερα ανάγκη από ένα ριζικά διαφορετικό θεσμικό πλαίσιο βασισμένο στην αμεσότητα της πραγματικής δημοκρατίας των προγόνων μας, που θα διασφαλίζει την ελευθερία έκφρασης των εκπροσώπων του Λαού και θα καταργεί την ομαδοποίηση και προβατοποίηση τους.