PDA

Επιστροφή στο Forum : Meeting της Κοινότητας στην Αθήνα (Κυριακή 21/11)


beetlejuice
11-11-10, 15:52
Με την ευκαιρία της "καθόδου" ορισμένων μελών μας από τη Θεσσαλονίκη, αποφασίσαμε μετά από καιρό να διοργανώσουμε ακόμα ένα meeting μελών και φίλων της Κοινότητας του Μεταφυσικού στην Αθήνα!


Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι, θα μαζευτούμε στο "κλασσικό" (με βάση προηγούμενες συναντήσεις μας) "Αθηναίων Πολιτεία" στο Θησείο για χαλαρή κουβέντα ή και σοβαρότερους προβληματισμούς. Θα μας βρείτε στον πάνω πάνω όροφο!


Be there! :)

Άπαν
11-11-10, 18:34
Καλησπέρα φίλοι της αναζήτησης ,
τα meetings της κοινότητας είναι θεσμός πλέον και για άλλη μια φορά θα τον τιμήσω. Χαλαρή κουβέντα , νέα πρόσωπα, παράξενες συζητήσεις είναι η ατμόσφαιρα που επικρατεί κάθε φορά. Σε αυτή την όμορφη γωνία της Αθήνας σας περιμένουμε . Θα περάσουμε τέλεια αυτό είναι σίγουρο.

Πάμε γερά!:D

beetlejuice
18-11-10, 10:40
Υπενθυμίζω (για όσους ίσως το έχουν ξεχάσει) το θέμα της συνάντησής μας στην Αθήνα την προσεχή Κυριακή! :)

Solon Aimonas Eautou
18-11-10, 19:49
Θα είμαι και εγώ εκεί για να δω παλιούς (και γιατί όχι και νέους) φίλους... :)

Νίκος.

xontro_mpizeli
19-11-10, 18:50
Για 2η φορα μεσα στη βδομαδα αυτη, ακυρωνεται το ταξιδι μου προς την Αθηνα λογω αναπαντεχων -δυστυχως- εξελιξεων. Ευχομαι κ ελπιζω να πραγματοποιηθει ακομα ενα σπουδαιο κ πετυχημενο meeting της Κοινοτητας μεθαυριο την Κυριακη! Χαιρετισματα απο τη Θεσσαλονικη σε ολους κ ολες που θα παρευρεθουν στη συναντηση! :)