Επιστροφή στο Forum : Άγνωστη φωνή που φωνάζει με το όνομα κάποιου.
Καλημέρα, μέσα στη γκάμα των ανεξήγητων που μου συμβαίνουν προσθέτω κι αυτό. Μια μέρα καθόμουν στον υπολογιστή και έψαχνα κάτι στο Διαδίκτυο. Ξαφνικά ακούω τη φωνή της μάνας μου να με φωνάζει, βγήκα έξω και την ρώτησα αν μου ΄φωναξε και μου απάντησε αρνητικά. Να σημειώσω ότι δεν είναι η μόνη φορά που το παθαίνω, έχουν υπάρξει κι άλλες και όταν τύχει να το ανοίξω θέμα προς συζήτηση με κάποιους άλλους το έχουν πάθει κι αυτοί. Εσείς το έχετε πάθει;
Καλη σας μερα.
Trithemius
17-12-10, 09:44
Φίλε μου η περιγραφή σου τι σχέση έχει με τον τίτλο που δίνεις; Ο τίτλος αναφέρεται σε άγνωστη φωνή αλλά εσύ αναφέρεσαι στη φωνή της μητέρας σου. Επίσης ο τίτλος αναφέρεται στο ότι φωνάζει το όνομα κάποιου αλλά εσύ λες πως φωνάζει το δικό σου...:rolleyes:
Είναι μια φωνή οικείων σου προσώπων που σε φωνάζει με το όνομά σου. Εγώ έχω ακούσει αυτή τη φωνή, να έχει τον ήχο της φωνής της μάνας μου και μόλις την ρώτησα αν μου φωνάζει μου είπε όχι.
Πιο απλά είναι μια παραπλανητική φωνή, δηλαδή να ακούς να σε φωνάζει κάποιο γνωστό σου πρόσωπο, και μόλις το ρωτάς αν σε φώναξε σου απαντά αρνητικά.
open ocean
17-12-10, 18:46
ενδιαφερον μιας και το ακουω πρωτη φορα...
|Κατερίνα|
17-12-10, 20:23
ενδιαφερον μιας και το ακουω πρωτη φορα...
Ναι, ενδιαφέρον θέμα...
Μια ερώτηση όμως, βρε παιδιά. Αυτές οι φωνές είναι παραπλανητικές για "κακό λόγο", ή απλώς έτσι για να ενοχληθούμε;
Έχει συμβεί και σε μένα στο παρελθόν,όταν ήμουν στην εφηβεία.
Δεν γνωρίζω τι είναι,αλλά πολύς κόσμος κατα καιρούς το έχει βιώσει.
|Κατερίνα|
18-12-10, 11:05
Έχει συμβεί και σε μένα στο παρελθόν,όταν ήμουν στην εφηβεία.
Δεν γνωρίζω τι είναι,αλλά πολύς κόσμος κατα καιρούς το έχει βιώσει.
Τώρα που το λες θυμήθηκα και εγώ μια ιστορία δική μου, αλλά μου ήταν πολύ αδιάφορο περιστατικό και δεν το θυμάμαι καλά. Απλό είναι ούτως ή άλλως.
Καθόμουν και εγώ και νόμισα ότι άκουσα την μητέρα μου να με φωνάζει αλλά εκείνη ήταν στο μπαλκόνι και δεν μου είχε πει τίποτα. Και, μεταξύ μας, μπορεί και να γελάστηκα, δεν είναι σίγουρη αν πραγματικά το άκουσα αυτό. Μετά δεν επακολούθησε τίποτα κακό, οπότε υποθέτω ότι αυτά γίνονται απλώς για να ενοχληθούμε...
Pelvic_Thrust
19-12-10, 14:43
Το'χω παθει αρκετες φορες εγω και ολη η οικογενεια μου. Επισης μου εχει τυχει να ακουω καποιος να χτυπαει την πορτα και οταν την ανοιγω να μην ειναι κανεις.
Το έχω πάθει και εγώ αυτό πολλές φορές, συνήθως με την μητέρα μου, ενώ δεν βρισκόταν στο σπίτι την άκουγα να με φωνάζει
Το έχω πάθει και εγώ, έχω ακούσει το ίδιο και με άλλους με την φωνή κάποιου στενού τους προσώπου όχι απαραίτητα της μητέρας.
Είναι παροδικό φαινόμενο φταίει η ψυχική κατάσταση της στιγμής μάλλον κάποια κούραση δέν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Γεια σας παιδιά. Όντως είναι πολύ παράξενη αυτή η φωνή, η μόνη πληροφορία που βρήκα στο Διαδίκτυο αναφέρει πως αυτές τις φωνές τις δημιουργεί ένας νάνος.
Καλημέρα, μέσα στη γκάμα των ανεξήγητων που μου συμβαίνουν προσθέτω κι αυτό. Μια μέρα καθόμουν στον υπολογιστή και έψαχνα κάτι στο Διαδίκτυο. Ξαφνικά ακούω τη φωνή της μάνας μου να με φωνάζει, βγήκα έξω και την ρώτησα αν μου ΄φωναξε και μου απάντησε αρνητικά. Να σημειώσω ότι δεν είναι η μόνη φορά που το παθαίνω, έχουν υπάρξει κι άλλες και όταν τύχει να το ανοίξω θέμα προς συζήτηση με κάποιους άλλους το έχουν πάθει κι αυτοί. Εσείς το έχετε πάθει;
Καλη σας μερα.
Και εγώ το έχω πάθει πολλές φορές να ακούω κάποια φωνή να με φωνάζει... Πολλές φορές ακούω την φωνή της μάνας μου... Πάντα την ρωτάω αν με φώναξε (δεν το αφήνω έτσι να περάσει) και πάντα ακριβώς το ίδιο... Δεν με φώναξε αλλά με σκέφτηκε... Αλλά το έχω πάθει και άλλες φορές να ακούσω κάποια φωνή να με φωνάζει αλλά δεν ήταν η μάνα μου. Δεν ξέρω για σας αλλά τις περισσότερες φορές που έχω ακούσει φωνή να με φωνάζει ήταν γυναικία φωνή. Ίσως κάποιος να σε σκέφτετε "δυνατά" και να ακούς την φωνή του. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω...!!
Δεν συμβαίνει μόνο σε εμένα αυτό αλλά και στη μάνα μου. Συγκεκριμένα, μια μέρα ήταν έξω στο μπαλκόνι και άπλωνε ρούχα ενώ εγώ κοιτούσα τηλεόραση. Σε μια στιγμή με ρώτησε αν την φώναξα και της απάντησα αρνητικά, δηλαδή άκουσε την δική μου φωνή να τη φωνάζει.
Ναί μου συνέβαινε συχνά στο παρελθόν. Καθώς περπατούσα ή καθόμουν κάπου άκουγα μια άγνωστη φωνή να φωνάζει το όνομά μου γυρνούσα να δω ποιός ήταν και τίποτα.Ποτέ δεν κατάλαβα τι ήταν.
Είναι μια φωνή οικείων σου προσώπων που σε φωνάζει με το όνομά σου. Εγώ έχω ακούσει αυτή τη φωνή, να έχει τον ήχο της φωνής της μάνας μου και μόλις την ρώτησα αν μου φωνάζει μου είπε όχι.
Την συγκεκριμένη φωνή την ακούς απο το ίδιο πρόσωπο συχνά στην καθημερινή σου ζωή με την ίδια λέξη ή λέξεις συνήθως το όνομα σου παράδειγμα η μητέρα σου να φωνάζει Κωστή. Εκτός αυτού η φωνή πρέπει να σου δημιουργεί όταν την ακούς σε φυσιολογικές περιπτώσεις κάποιο ελαφρά δυσάρεστο ψυχολογικό συναίσθημα όπως βαρεμάρα ή εκνευρισμός.
Basilis2010
23-12-10, 21:24
Φιλε μου..αυτο πλεον ειναι συχνο φαινομενο δεν υπαρχει λογος ανησυχιας,και οπως εγραψες σε προιγουμενο σχολιο ''οτι αυτες τις φωνες τις δημιουργει ενας νανος'' δεν το πολυ πιστευω αυτο..αυτο ειναι συχνο φαινομενο και γινεται οταν καποιος ειναι αρκετα κουρασμενος και δεν εχει ξεκουραστει..το εχω παθει απειρες φορες και εγω εχω ανησηχισει αλλα το εχω συνηθησει τωρα πλεον..:)
Καλημέρα σας, ναι ίσως παίζει σημαντικό ρόλο και η κούραση.
Κάποια φορά που είχα επιστρέψει από Αθήνα (όπου είχα πάει για διασκέδαση και είχα μείνει σε φίλους για μερικές μέρες),κατεβαίνοντας από το τρένο άκουσα τη φωνή της ξαδέρφης μου,ενώ μου φάνηκε ότι την είδα.Τελικά μετά όντως τη συνάντησα αλλά ανέβηκε στο λεωφορείο για να πάει σχολείο,η στάση του οποίου είναι πολύ μακριά από το σταθμό του τρένου (και επίσης η ξαδέρφη μου δεν είχε και καμια δουλειά στο σταθμό του τρένου).Με λίγα λόγια,το γεγονός ότι την "είδα" στο σταθμό του τρένου ήταν δημιούργημα της φαντασίας μου,από το φόβο μη με δει κάποιος γνωστός μου και το αποκαλύψει στους δικούς μου.
Rudolflora Tourmpesli
22-01-11, 11:48
Μπα και εγώ το έχω πάθει αυτό εκατομμύρια φορές , κάποια λογική εξήγηση θα υπάρχει. Ακούω την μητέρα μου να με φωνάζει και ας μην είναι στο σπίτι.. το ίδιο έχει πάθει και η ίδια καθώς και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου.. Εκτός αν είμαστε οικογενειακά τρελοί ...χαχαχαχα
Καινούρια στο Φόρουμ :)
Lothlorien
22-01-11, 18:47
Καλησπέρα! Νέος κι εγώ στο Forum. Μήπως είναι απίθανο όλες οι περιπτώσεις να οφείλονται στην κούραση ή στον φόβο μήπως μας δει κάποιος γνωστός σε λάθος μέρος τη λάθος ώρα; Δηλαδή, μήπως μερικές φορές, ενδέχεται όντως να συμβαίνει κάτι ασυνήθιστο;
Θυμάμαι καθαρά επειδή ήταν πολύ παράξενο συμβάν στις αρχές του '90 μάλλον, φιλοξενούμενος σε φιλικό διαμέρισμα, ξύπνησα, πολύ ξεκούραστος, γύρω στις εφτά το πρωΐ από άγνωστη φωνή που όχι μόνον με καλούσε με το όνομα μου αλλά ένοιωσα και φυσική παρουσία δίπλα μου και είδα και βαθούλωμα στο σημείο του κρεβατιού που ένοιωσα την παρουσία μόνον που δεν φαινόταν κανείς ή καμιά στο μέρος εκείνο. Μπορεί και να ήταν αυθυποβολή ίσως αλλά μπορεί και όχι.
Angelo Custode
06-02-11, 14:08
Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα παίδες,και όχι μόνο με την μάνα μου!Το έχω και με το αγόρι μου...Το πιο περίεργο είναι πάντως μια άλλη φωνή που δεν μου είναι καθόλου γνώριμη!Μια φορά ας πούμε είχα πλαντάξει στο κλάμα και δεν μπορούσα να ηρεμήσω...Και άκουσα κάποιον να μου λέει "Ηρέμησε,ηρέμησε"!Η πλάκα είναι πως η φωνή είναι τόσο γαλήνια π κατευθείαν σταμάτησα να κλαίω και δεν τρόμαξα καθόλου!Κάποια άλλη στιγμή έγινε και κάτι άλλο...Ενώ μια μέρα καθόμουν μου ήρθε ένα μήνυμα απο κάποιον φίλο μου,ο οποίος μου έλεγε ότι κάποιος γνωστός του έμπλεξε...Και εγώ είπα στον εαυτό μου,"Γιατί μια φορά να μην ασχοληθώ με τα δικά μου προβλήματα;"!Εεεε...Στο τέλος βοήθησα γιατί η φωνή δεν μ άφησε να ηρεμήσω!
Angelika28970
16-02-11, 11:48
γεια ειμαι νεο μελος.κι εγω το εχω παθει και η αδερφη μου.δεν ξερω τι ειναι αλλα μπορει να ειμαστε αφρμενοι.:confused::)
Angelo Custode
25-02-11, 11:07
γεια ειμαι νεο μελος.κι εγω το εχω παθει και η αδερφη μου.δεν ξερω τι ειναι αλλα μπορει να ειμαστε αφρμενοι.:confused::)
Φίλη Αγγελική και εγώ αυτό υποστήριζα μέχρι τώρα...
Αλλά σκέφτομαι ότι ίσως είναι και θέμα τηλεπάθειας!
Είμαι ας πούμε μέσα στο δωμάτιο μου,ακούω την φωνή της μητέρας μου,ανοίγω την πόρτα και φωνάζω "μαμά,φώναξες;" και απαντάει "όχι,αλλά μόλις θα σε φώναζα γιατί σε ήθελα!"!
Μου έχει συμβεί και μένα κάποιες φορές, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι το περίεργο ή το μεταφυσικό. Απλώς το μυαλό μου ήταν λίγο κουρασμένο και είχα την εντύπωση ότι άκουσα κάποιο δικό μου άτομο να με φωνάζει.
Καλη σας μερα.
Μου έχει συμβεί αρκετές φορές να ακούω το όνομά μου από πρόσωπα της οικογενείας μου... Το περίεργο είναι πως καταλαβαίνω ότι η φωνή είναι στο μυαλό μου και όχι πραγματική... Συνήθως συμβαίνει αυτό που περιέγραψαν και οι άλλοι χρήστες. Το άτομο του οποίου την φωνή "ακούω" να με φωνάζει, με σκεφτόταν για κάποιο λόγο. Ομοίως μου συμβαίνει και με άλλους χαμηλής έντασης ήχους, όπως το θυροτηλέφωνο και όχι το κουδούνι της πόρτας.
Γεία σας φιλοι μου. Είμαι καινούριος στο group και θα ήθελα να σας διηγιθώ ένα απο τα πολλά ανεξήγιτα φενόμενα που έχω βιώσει.το σιγκεκριμένο μου είχε συμβεί για ενα διάστημα ενός μήνα σχεδόν καθημερινά πριν αρκετό καιρό. Πολλές φορές λοιπόν άκουγα την μητέρα μου, η οποία βρισκόταν σε αλλο δωμάτιο, να με φωναζει πράγμα το οποίο δεν συνεβενε στην πραγματικότητα.Εγώ άλλοτε ετρεχα να δω αν με ήθελε κατι και άλλοτε της απάνταγα με ένα "ναι?" περιμένοντας να μου πει τι ήθελε. Αυτό με είχε ανυσιχήσει πολυ γιατι άκουγα ξεκάθαρα την φωνή της να με φωνάζει με το όνομά μου .Ύστερα απο μέρες και καθώς η φωνή της μάνας μου με φώναζε κάθε μέρα αποφάσισα να παω στην εκκλησία. Απο εκείνη την μέρα και έκτοτε δεν μου εχει ξανασημβεί αυτο. Εσάς σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο? Μπορείτε να μου δώσετε μια απάντηση σχετικα με το αν κάποιος ήθελε να μου πει κάτι?
Angelika28970
13-05-11, 19:17
Γεία σας φιλοι μου. Είμαι καινούριος στο group και θα ήθελα να σας διηγιθώ ένα απο τα πολλά ανεξήγιτα φενόμενα που έχω βιώσει.το σιγκεκριμένο μου είχε συμβεί για ενα διάστημα ενός μήνα σχεδόν καθημερινά πριν αρκετό καιρό. Πολλές φορές λοιπόν άκουγα την μητέρα μου, η οποία βρισκόταν σε αλλο δωμάτιο, να με φωναζει πράγμα το οποίο δεν συνεβενε στην πραγματικότητα.Εγώ άλλοτε ετρεχα να δω αν με ήθελε κατι και άλλοτε της απάνταγα με ένα "ναι?" περιμένοντας να μου πει τι ήθελε. Αυτό με είχε ανυσιχήσει πολυ γιατι άκουγα ξεκάθαρα την φωνή της να με φωνάζει με το όνομά μου .Ύστερα απο μέρες και καθώς η φωνή της μάνας μου με φώναζε κάθε μέρα αποφάσισα να παω στην εκκλησία. Απο εκείνη την μέρα και έκτοτε δεν μου εχει ξανασημβεί αυτο. Εσάς σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο? Μπορείτε να μου δώσετε μια απάντηση σχετικα με το αν κάποιος ήθελε να μου πει κάτι?
γεια κι εγω το εχω παθει απειρες φορες αλλα δεν ξερω τιποτα για αυτο:(
Angelika28970
13-05-11, 19:20
Φίλη Αγγελική και εγώ αυτό υποστήριζα μέχρι τώρα...
Αλλά σκέφτομαι ότι ίσως είναι και θέμα τηλεπάθειας!
Είμαι ας πούμε μέσα στο δωμάτιο μου,ακούω την φωνή της μητέρας μου,ανοίγω την πόρτα και φωνάζω "μαμά,φώναξες;" και απαντάει "όχι,αλλά μόλις θα σε φώναζα γιατί σε ήθελα!"!
εγω και μερικες μερες αυτο πιστευω κι εγω ειδικα τωρα που προσπαθω να επικοινωνω τηλεπαθιτικα με τη δυδιμη αδερφη μου
και γω το παθαινω αυτο απο μικρη.οχι ομως συχενεια.ειναι ενοχλητικο καθως ακουω την φωνη πολυ καθαρα να με φωναζει αλλα ταυτοχρονα ειναι σαν να βγαινει μεσα στο κεφαλι μου.συμβαινει παντα οταν ειμαι σε ησυχια κ τον μηνα που περασε 2 φορες το επαθα στον υπνο μου για πρωτη φορα.αρχικα εβγαινα και ρωτουσα τους γονεις μου αν με φωναξαν αλλα τωρα πια καταλαβαινω πως στην πραγματικοτητα δεν με φωναζει κανεις και δεν πολυασχολουμαι...κ γω δεν ξερω τι μπορει να ειναι ουτε και το εχω συνδεσει με κανενα κακο προμηνυμα.
Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα παίδες,και όχι μόνο με την μάνα μου!Το έχω και με το αγόρι μου...Το πιο περίεργο είναι πάντως μια άλλη φωνή που δεν μου είναι καθόλου γνώριμη!Μια φορά ας πούμε είχα πλαντάξει στο κλάμα και δεν μπορούσα να ηρεμήσω...Και άκουσα κάποιον να μου λέει "Ηρέμησε,ηρέμησε"!Η πλάκα είναι πως η φωνή είναι τόσο γαλήνια π κατευθείαν σταμάτησα να κλαίω και δεν τρόμαξα καθόλου!Κάποια άλλη στιγμή έγινε και κάτι άλλο...Ενώ μια μέρα καθόμουν μου ήρθε ένα μήνυμα απο κάποιον φίλο μου,ο οποίος μου έλεγε ότι κάποιος γνωστός του έμπλεξε...Και εγώ είπα στον εαυτό μου,"Γιατί μια φορά να μην ασχοληθώ με τα δικά μου προβλήματα;"!Εεεε...Στο τέλος βοήθησα γιατί η φωνή δεν μ άφησε να ηρεμήσω!
Αυτό έχει τύχει και σε μένα αρκετές φορές.Να είμαι ταραγμένη,να κλαίω και ξαφνικά ερχεται η φωνή που θέλει να με ηρεμήσει.Την ακούω μεσα στο μυαλό μου άλλες φορές να μου λέει να πάψω να κλαίω,άλλες να "συζητάει" μαζί μου για διάφορες καταστάσεις που με προβληματίζουν.Το κυριότερο είναι πως δεν μου προκαλεί κανένα φόβο εκτός από ένα ελαφρύ ρίγος και την αίσθηση μιας παρουσίας όχι όμως αρνητικής.Εγώ θέλω να πιστεύω πως αυτή η φωνή ανήκει σε κάποιον φύλακα άγγελο που έρχεται την δεδομένη στιγμή που το έχω περρισότερο ανάγκη για να μου δώσει κουράγιο και δύναμη.
Καλησπέρα !
Λοιπόν αυτό συμβαίνει σε όλους από ότι κατάλαβα, (εκτός από μένα). Βασικά εγώ ακούω πότε πότε κάποιον να με φωνάζει, συνήθως νομίζω ότι είναι η μάνα μου, αλλά ποτέ κάτι μέσα στο μυαλό μου, που μου φάνηκε και λίγο πιο περίεργο.
Είναι ένα τρανταχτό επιχείρημα ότι μπορεί να είναι κουρασμένος κάποιος και να ακούσει κάποια φωνή να τον καλεί. Πάντως έχω ακούσει (για να το γυρίσω και λίγο στο μεταφυσικό), ότι αν ακούς κάποια φωνή να σε καλεί επίμονα, να μην πηγαίνεις κοντά όπου την ακούς. Να μη δώσεις σημασία, γιατί δεν είναι πραγματικό πρόσωπο αλλά κάτι που σε καλεί κακό.
Φυσικά δεν το πιστεύω αυτό και ιδιαίτερα, και δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κανένα να ακούει τόσο έντονα πια κάποιον να τον φωνάζει.. Η λογική εξήγηση είναι σίγουρα η πιο αξιόπιστη.
αυτη η φωνη δεν ειναι επιμονη.και να θες δλδ να πας κοντα στην φωνη δεν γινεται γιατι ειναι κατι που ακους στιγμιαια και απλα σε κανει ν αναρωτιεσαι ποιος σε φωναξε.ακουγεται περιεργο αν δεν το εχεις ζησει αλλα αν σου συμβαινει συχνα το συνηθιζεις και μαθαινεις να μην δινεις κ πολυ σημασια.
αυτη η φωνη δεν ειναι επιμονη.και να θες δλδ να πας κοντα στην φωνη δεν γινεται γιατι ειναι κατι που ακους στιγμιαια και απλα σε κανει ν αναρωτιεσαι ποιος σε φωναξε.ακουγεται περιεργο αν δεν το εχεις ζησει αλλα αν σου συμβαινει συχνα το συνηθιζεις και μαθαινεις να μην δινεις κ πολυ σημασια.
Κατάλαβα τι θες να πεις. Τέτοιες φωνές περιστασιακά ακούμε όλοι μας. Μιλάω για -προφανώς ελάχιστες περιπτώσεις, που δεν ξέρω καν αν ισχύει κάτι τέτοιο, μπορεί να είναι απλά μύθος- όπου κάποια φωνή σε καλεί πολύ έντονα συνέχεια. Μπορεί να μη λέει μόνο το όνομά σου, αλλά να σε προσκαλεί κιόλας. Δε μου έχει τύχει οπότε δεν ξέρω και δεν μπορώ να το αναπτύξω περισσότερο.
welcometomyfuneral
15-07-11, 15:33
ego to pa8eno poli auto idika otan kimame ke 3ipnao epidi kapios fonazi poliii dinata to onoma mu ..ine adriki foni ..to patheno sixna
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.