PDA

Επιστροφή στο Forum : Διακοπή της συνεργασίας με το Mystery


GATEWAY TEAM
24-12-10, 17:26
Ανακοίνωση 24/12/2010

Η Κοινότητα του Μεταφυσικού θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλης και τους αναγνώστες των ιστοσελίδων της για τη διακοπή της συνεργασίας της με το περιοδικό mystery των Εκδόσεων Μεταεκδοτική. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί και τη διακοπή δημοσιοποίησης της στήλης με το παραγόμενο κάθε μήνα έργο στις σελίδες μας. Μια στήλη που δημοσιευόταν αδιαλλείπτως σε περιοδικά έντυπα από το 2004.
Τα μέλη της Κοινότητας θα συνεχίσουν να στηρίζουν το mystery ως ιδέα, όπως έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν με πλήθος άλλων εντύπων ή άλλης φύσεως ΜΜΕ που προβάλλουν και στηρίζουν το χώρο της εναλλακτικής πνευματικής αναζήτησης στην Ελλάδα. Άριστες παραμένουν επίσης οι σχέσεις με τον αρχισυντάκτη του περιοδικού, Γιώργο Ιωαννίδη, ο οποίος και αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της Κοινότητας πριν από 9 χρόνια.
Παρ' όλα αυτά, η προσπάθειά μας δεν πρόκειται να ταυτιστεί σε καμία περίπτωση με μία επιχειρηματική κίνηση και τους όρους της αγοράς που τη διέπουν, όπως ίσως θα ήθελαν κάποιοι.
Η ιδέα της Κοινότητας έχει να κάνει με την ανιδιοτελή "προσφορά πνευματικού έργου" σε όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνόφωνους -και όχι μόνο- αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο και βρίσκεται πάνω από κάθε είδους κερδοσκοπικά συμφέροντα οποιουδήποτε εκδοτικού οίκου ή άλλης επιχείρησης.

Με τα παραπάνω κατά νου, η Κοινότητα με το τέλος της συνεργασίας αυτής ξεκίνησε μία άλλη εξίσου ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη. Ο λόγος για την κίνηση αλληλοστήριξης μεταξύ της Κοινότητας του Μεταφυσικού και του ένθετου ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ του Ελεύθερου Τύπου, τα τεύχη του οποίου πλέον προβάλλονται εδώ και μερικές εβδομάδες στην πρώτη σελίδα του metafysiko.gr.

Με εκτίμηση,
Ομάδα Gateway,
για την Ελληνική Κοινότητα του Μεταφυσικού.