Επιστροφή στο Forum : βλεπω τα οστα μου
aitherovamon
07-01-11, 19:31
λοιπον δεν μπορω να το εξιγισω
αλλα εκανα κατι σχεδια με τα την σκια μου με το φως κ παρατηρησα οτι γυρω γυρω απο την σκια μου ειναι καπως διαφανες/γκριζο κ οπως στις ακτινογραφιες ετσι ειδα τα οστα μου λιγο πιο μεσα απο το περιγραμμα (το διαφανες/γκριζο) κ μετα φορεσα γαντι στο ενα μου χερι κ δεν μπορεσα να δω τα οστα της παλαμης μου κ μετα που το ξαναβγαλα παλι προσεξα με καθε λεπτομερια που ειναι τα οστα της παλαμης αρθρωσης των δαχτυλων μου εχω σοκαριστει
εγω σκευτηκα το εξεις
οτι το γυρω γυρω που ειναι οπως ειπα παραπανω διαφανες/γκριζο πρεπει να ειναι η σαρκα μου κ το υποληπο που ειναι μαυρο μεσα απο τον γυρω γυρω ειναι τα οστα μου
τι υπουλα παιχνιδια παιζει το μυαλο μου?
εχετε καποια λογικη εξηγηση για αυτο η εγω θα χασω τα λογικα μου:eek:
κ συγνωμη που το εβαλα σε λαθος ενοτητα τωρα ειδα οτι υπαρχει η ενοτητα με τις προσωπικες εμπειριες
Trithemius
07-01-11, 20:38
Είναι σίγουρα οφθαλμαπάτη, ένα παιχνίδι των ματιών σου που προσπαθούν να προσαρμοστούν στις αλλαγές του φωτός... Είναι δυνατόν να βλέπεις τα οστά σου;;; Σκέψου λίγο...:rolleyes:
rocknrolla
07-01-11, 20:44
αμέσως εσύ...εμείς εδώ στο σιτε είμαστε super παιδιά...μην λέμε ψέματα τώραααα!!!:D:cool:;)
aitherovamon
07-01-11, 21:16
μπορει να ταν ολφθαμαπατι δεν ξερω παντος ηταν με τετοια λεπτομερια ολα που νομιζα οτι ηταν αυτο που ειπα παρακατω
Άν δέν συνέβη τίποτε άλλο περίεργο παραφυσικό η φυσιολογική εξήγηση είναι οτι η όρασις σου δούλεψε κάποια στιγμή σε διαφορετικές συχνότητες.
Άν δέν συνέβη τίποτε άλλο περίεργο παραφυσικό η φυσιολογική εξήγηση είναι οτι η όρασις σου δούλεψε κάποια στιγμή σε διαφορετικές συχνότητες.
Δηλαδή τι συχνότητες;
Έχεις καμία ιδέα για τι συχνότητες μιλάμε όταν λέμε για να "δει" κανείς μέσα από κάτι άλλο;
Και μου αρέσει που θεωρείς φυσιολογική εξήγηση το να έχει κανείς ένα τέτοιο μάτι που να μπορεί να προωθήσει αυτά τα μήκη κύματος παραμέσα... οπτικό νεύρο ικανό να μεταβιβάσει τέτοια σήματα κτλ κτλ κτλ...
Και όχι μόνο αυτό...
Αλλά ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ βρεθήκανε τέτοιες ακτίνες ελεύθερες... να πέσουν στο χέρι του και μετά στο μάτι του; Ή μήπως η φυσιολογική εξήγηση είναι ότι τις μετέδωσε με την μύτη του;
Η ταπεινότητα σε μάρανε...
Donnie_Darko
08-01-11, 12:32
το εξηγείς λίγο καλύτερα και σε μας που δεν καταλαβαίνουμε από αυτά ;
Trithemius
08-01-11, 14:13
Το οπτικό νεύρο διαθέτει ένα εύρος κάλυψης συχνοτήτων. Κανένας οφθαλμός δεν μπορεί να λειτουργήσει πέραν των προδιαγραφών του...
Starstruck
08-01-11, 15:09
διαβασα προσφατα για καποιους ανθρωπους που εχουν xray vision, τουτ'εστιν οτι μπορουν να βλεπουν μεσα απο αντικειμενα ή οργανισμους... μηπως ο φιλος μας ειναι μια τετοια περιπτωση??
Έχεις καμία ιδέα για τι συχνότητες μιλάμε όταν λέμε για να "δει" κανείς μέσα από κάτι άλλο;
Δέν είναι του αντικειμένου μου, υπάρχουν ειδικοί επιστήμονες που ασχολούνται με τα συγκεκριμένα θέματα.
το εξηγείς λίγο καλύτερα και σε μας που δεν καταλαβαίνουμε από αυτά ;
Πρόκειται για αλλαγή του εύρους κάλυψης συχνοτήτων που ανέφερε αμέσως μετά ο Trithemius, θεωρητικά δέν γίνεται αλλά άν γίνει για διάφορους εξωπραγματικούς λόγους οδηγεί σε όραση περίεργων φαινομένων. Πολλοί βλέπουν τον αέρα παράδειγμα που είναι αόρατος με την κανονική συχνότητα, άλλοι βλέπουν την ανθρώπινη αύρα.
aitherovamon
08-01-11, 16:10
το ξαναπροσπαθησα ξαναεγινε για 10-20 δευτερολεπτα κ μετα το βλεπα κανονικα μετα προσπαθησα σε αντικημενα να δω αλλα δεν εγινε τιποτα ξεχασα να προσθεσω οτι σε καποια στιγμη οπως κοιταζα το χερι μου στην ακρη του ματιου μου ειδα μια μπλε λαμψη...τι μπορει να ειναι?
Μια ερώτηση προς τον θεματοθέτη: Κάνεις χρήση ψυχότροπων ουσιών;
Φυσικά, αν θες δίνεις μια απάντηση, διαφορετικά προσπερνάς την ερώτηση.
aitherovamon
08-01-11, 18:42
οχι δεν περνω ουτε ψυχοφαρμακα ουτε ουσιες
Witch Shadow
09-01-11, 16:47
διαβασα προσφατα για καποιους ανθρωπους που εχουν xray vision, τουτ'εστιν οτι μπορουν να βλεπουν μεσα απο αντικειμενα ή οργανισμους... μηπως ο φιλος μας ειναι μια τετοια περιπτωση??
Ενα τετοιο σκηνικο δεν ηταν και με ενα κοριτσακι στη Ρωσια, το οποιο ειχε ακτινες-Χ στα ματια και βοηθουσε την μανα της με τις εξετασεις? Ειναι παλια ειδηση αλλα το ειχε δειξει στις ειδησεις (οχι στο ΣΤΑΡ) και μαλιστα εκανε εντυπωση στη μανα της που ηταν γιατρος πως γνωριζε που ηταν η αιτια των ασθενειων στους αρρωστους. Μπορουσε λεει με τα ματια του το κοριτσακι να βρει τους ογκους σε καθε σημειο του σωματος του ασθενους. Λογικα πρεπει να υπαρχει βιντεο στο νετ.
aitherovamon
09-01-11, 23:44
σημερα ξανασυναιβει
πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι συναιβει
αλλα εχω πρεσεξει οτι εχω πολυ καλη οραση
μπορω να κοιταξω τον ηλιο για πολυ ωρα χωρια γυαλια ηλιου βλεπω πολυ καλα στο σκοταδι μπορω να βρω μια καρφιτσα πολυ ευκολα
μηπως να παω σε οφθαμολογο να παρω μια γνωμη?
Trithemius
10-01-11, 22:15
Καθώς πλέον η συζήτηση έχει ξεφύγει από τα όρια του χρήσιμου, το θέμα καθαρίστηκε από "ατυχείς" απαντήσεις και θα κλειδωθεί. Αν ο θεματοθέτης έχει κάτι νεότερο επί του θέματος που αξίζει να συζητηθεί, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για να ανοίξουμε πάλι τη συζήτηση.
Εκ του Συντονισμού.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.