PDA

Επιστροφή στο Forum : 9 χρόνια Κοινότητα του Μεταφυσικού!

beetlejuice
19-01-11, 11:32
http://www.blogcdn.com/www.tuaw.com/media/2010/03/balloon.jpg

Σαν σήμερα, πριν από 9 χρόνια, δημιουργήθηκε το κανάλι #metafysiko στο δημοφιλές πρόγραμμα chat mIRC. Από εκεί ξεπήδησε λίγο καιρό αργότερα η πρώτη ομάδα Gateway που δημιούργησε την πρώτη ιστοσελίδα στη geocities, αποτελώντας ουσιαστικά τον παλαιότερο πρόγονο του metafysiko.gr!

Δεκάδες είναι οι φίλοι της Κοινότητας του Μεταφυσικού που από τις πρώτες πρωινές ώρες στέλνουν τις ευχές τους στο e-mail και στον λογαριασμό facebook που διατηρούμε.

Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου Χρόνια Πολλά σε αυτή την όμορφη προσπάθεια που συντελείται μέσα από τις 10 συνολικά σελίδες της συλλογικότητάς μας! :)

Ntemis
19-01-11, 12:23
Θα ήθελα να ευχηθώ κι εγώ Χρόνια Πολλά σε όλους τους φίλους και τα μέλη της Κοινότητας του Μεταφυσικού.

Η δυναμική που έχει αναπτύξει το metafysiko.gr σε αυτό το διάστημα των 9 ετών είναι πραγματικά ασύλληπτη. Έχοντας ζήσει από κοντά τις προσπάθειες των δημιουργών του από τα πρώτα στάδια λειτουργίας του, θεωρώ ότι το έργο και οι κόποι τους έχουν ανταμειφθεί με το παραπάνω. Εύχομαι, λοιπόν, ο μεγαλύτερος ιστόχωρος αναζήτησης στην Ελλάδα να διατηρήσει την κυριαρχία και την αυτοδυναμία του, και να συνεχίσει να προσφέρει μέσα από τις σελίδες του πολύτιμες πληροφορίες για ιστορικά, φιλοσοφικά, παράξενα και άλλα θέματα, αποτελώντας πηγή γνώσης για όλους τους επισκέπτες του.

Arrakis
19-01-11, 12:57
Ακόμη θυμάμαι τότε όταν ο Μηνάς είχε κάνει μια μαζική έκκληση στο #Hellas, και έτσι γνώρισα την οικογένεια του metafysiko. Πολύ γρήγορα οι κοινές μας ανησυχίες μας έφεραν πιο κοντά, και από ένα απλό κανάλι, έγινε το μεγαλύτερο site πληροφόρησης και σημείο συνάντησης στην ιντερνετική Ελλάδα, για όλους όσους αγαπάνε την εναλλακτική αναζήτηση. Χαίρομαι πραγματικά που βρισκόμουν εκεί στα σπάργανα της δημιουργίας, και πολύ περισσότερο, χαίρομαι που με τα άτομα που θεμελίωσαν τον ιστότοπο αυτό, έχω την τιμή να αποκαλώ αδελφικούς φίλους! Χρόνια πολλά λοιπόν στο metafysiko και σε όλα τα παιδιά του... ήταν πραγματικά 9 γόνιμα χρόνια!

KANE
19-01-11, 15:19
Κάπου στο 2003-4 πρέπει να ήταν που γνωρίστηκα με τους υπόλοιπους εκ των πρώτων της κοινότητας, εκεί στην καφετέρια στο στενό, στο Θησείο. Ο Μηνάς θυμάται πάντα περισσότερες λεπτομέρειες, (μοιάζει σαν να συγγράφει κανονικότατα στο νου του ένα χρονικό της κοινότητας που η ίδια η σελίδα περιέχει μόνο μερικά στοιχεία από αυτό). Solon, Beetlejuice, Epimytheas, Nocturnal, Paul, Apan, Xamini (αναφέρω μόνο μερικούς από τους "παλιούς" που έτυχε να γνωριστώ από λίγο έως πολύ καλά) και πολλοί πολλοί άλλοι στην πορεία. Ωραία πράγματα, ωραίες μνήμες. Τι άλλο να πω, να τα χιλιάσουμε!:D

Fox_Mulder
19-01-11, 16:02
Χρόνια πολλά στην Κοινότητα και από εμένα, γεμάτα δημιουργικότητα και επιτυχίες!

Αν κρίνουμε από το που βρισκόταν η Κοινότητα μερικά χρόνια πριν, τότε μπορούμε με ασφάλεια να προβλέψουμε πως το μέλλον θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό!

Trithemius
19-01-11, 17:52
Κι εγώ με τη σειρά μου να συγχαρώ αρχικά τους πρωτεργάτες της κοινότητας αλλά φυσικά και τα μέλη που προοδευτικά αυξήθηκαν εντυπωσιακά σε αριθμό και στήριξαν με κάθε τρόπο αυτή την προσπάθεια.

Κάθε τέτοια ομάδα, ευρέος μεγέθους ή μη, έχει σκοπό την αναζήτηση της αλήθειας σε πολλά ζητήματα που απασχολούν τον άνθρωπο, είτε αυτά είναι απλώς εντυπωσιακά, είτε είναι πιο ενδοσκοπικά. Θεωρώ πως η δουλειά που έγινε σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα είναι πραγματικά πολύ καλή και δείχνει πως κάποιοι μπορούν όντως να κάνουν τη διαφορά!

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους! :)