Επιστροφή στο Forum : supermoon
συγνωμη αν δεν κολλαει εδω, αλλα δεν ηξερα που να το καταταξω το θεμα...
( ας το μεταφερει η συντονιστικη ομαδα οπου κρινει :))
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_2743.html
το ψαρεψα στο τρομακτικο. απο οτι καταλαβα το λεει ο λιακοπουλος (!) αλλα και με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα, εχει τοποθετηθει και η nasa πανω στο θεμα!!!
εχετε ξανακουσει γιαυτο?? βγαινει τωρα μολις λιγες μερες πριν γινει το φαινομενο η η ενημερωση εχει γινει πολυ καιρο πριν κι εγω κοιμαμαι???:confused:
λενε πως θα επηρρεασει τον πλανητη μας (κι αλλο?) και οτι ο σεισμος της ιαπωνιας προκληθηκε απο αυτο το φαινομενο...
λενε οτι το φαινομενο γινεται καθε 6 χρονια (βλεπε τσουναμι ινδονησιας) το λεγομενο απογειο και περιγειο του φεγγαριου, ενω ο λιακο λεει οτι εχει να γινει εδω και εικοσι χρονια και το ονoμαζει super moon μπερδευτηκα...τι ισχυει τελικα???
τι λετε?
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε demi δέν είναι κάτι το περίεργο η το πρωτοφανές σχετικά με το
<<σεληνιακό περίγειο>>....
Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει το 1995 1974 1992 2005 και ποιο παλαιά....
Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η Γή μας πλέει πάνω σε μάγμα...
Δές στοιχεία από κάποιες Ιστοσελίδες....
http://www.fourmilab.ch/earthview/pacalc.html
http://lunaf.com/english/moon-phases/lunar-calendar-2011/
Ποιο αναλυτικό είναι το σίτε...
http://www.sfak.org/page/%CE%A3%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BA%C E%AE%20%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CE%B9% CE%BF%CF%82%20-%20%CE%9C%CE%AE%CE%B8%CE%BF%CE%B9%20%CE%BA%CE%B1%C E%B9%20%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84% CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/469
Ευχαριστώ.
avatargr, σευχαριστω αν και μπερδευτηκα λιγο...
"Σωστό: Στις 19 Μαρτίου η Σελήνη θα πλησιάσει στην κοντινότερη απόσταση της με την Γη εδώ και 19 χρόνια.
Λάθος: Η απόσταση αυτή είναι μόλις 200 χμ πιο κοντά από άλλες φορές, απόσταση σχεδόν ασύμαντη."
να υποθεσω οτι ειναι εσφαλμενη τοποθετηση του λαθος- σωστο η οντως ισχυει?
εγω ηξερα, οπως ολος ο κοσμος, και οπως αναφερει και το εν λογω site οτι εχουμε καθε μηνα αυτο το φαινομενο.
πως γινεται να πλησιασει , εστω και λιγο πιο κοντα, μετα απο 19 χρονια??
αλλα και ασημαντη να ειναι η αποσταση, δεν θα επηρρεασει τελικα τον πλανητη μας???
Φίλοι μου καλημέρα σας.
Φίλε demi πράγματι στοιχεία αντικρουόμενα δυστυχώς....
Εδώ πιστεύω πως είδαμε στις ειδήσεις για την Ιαπωνία οι επιστήμονες
τόσο για τούς σεισμούς αλλά και για το τσουνάμι ήταν σε αρκετές φορές
αντικρουόμενες...
Καταλαβαίνεις λοιπόν πως οι τρομολάγνοι και διάφοροι συνομοσιολόγοι
βρίσκουν πρόσφορο έδαφος......
Ευχαριστώ.
τελικα θα μεινουμε με την απορια, ε?:(
Φίλοι μου καλημέρα σας.
Φίλε demi δυστυχώς η πληροφόρηση μεγάλη αλλά και πολλές φορές
αντικρουόμενες μεταξύ τους....
Το θέμα είναι πως θα διακρίνουμε ποια είναι η αλήθεια ?????
Χανόμαστε στην Υπερ-πληροφόρηση....
Ευχαριστώ...
και μιας και η κουβεντα πηγε προς τα κει, τοτε οφειλω να πω, πως τον τελευταιο καιρο συμβαινει κατι περιεργο... τα σεναρια συνομοσιολογιας-καταστροφολογιας, εχουν σχεδον ολα επαληθευτει!
να το πιασω απο τις μελισσες, που χανονται? απο τα νεκρα πουλια και ζωα? απο το ηλιακο μεγιστο? απο την μετατοπιση του αξονα της γης? απο τον codex alimentarius? απο τον αστεροειδη αποφις? απο την ευθυγραμμιση του ηλιακου μας συστηματος με το κεντρο του γαλαξια μας? απο την ανακαλυψη του πλανητη τυχη? απο το τσιπακι που ερχεται? απο την οικονομικη κριση, απο τα σημαδια για τριτο παγκοσμιο πολεμο? απο την προσφατη πυρηνικη καταστροφη? σιγουρα ξεχναω μερικα...που το παω???
ειτε επιστημονικα, ειτε θρησκευτικα, ειτε οικονομικα, οπως και να το παρεις, μια καταστροφη μας περιμενει...ε δεν γινεται να πραγματοποιουνται ολα τωρα...τωρα που πλησιαζουμε στο πολυαναμενομενο και συζητημενο 2012!!!! απο ενα πραγμα θα παμε και οχι απο ολα μαζι!!!
δεν γινεται βρε παιδια αυτο το πραγμα που ζουμε....η οντως πλησιαζουμε προς το τελος και ο χωροχρονος εχει χαθει, με αποτελεσμα να συμβαινουν ολα τα σεναρια απο τα παραλληλα συμπαντα (!) η μας κοροιδευουν ψιλο γαζι και ολα ειναι στημενα. και μαλλον το δευτερο συμβαινει...
καποιες σκεψεις που εχω κανει με αφορμη την παραπληροφορηση που εγραψε ο φιλος avatargr...επιστροφη στο θεμα γρηγορα γιατι σιγουρα βγηκα εκτος!!!:D
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_5754.html
τα νεοτερα!!:)
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε μου demi σήμερα σε ερώτηση σε σεισμολόγους που έκανε
δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ για το θέμα του σεισμού της Ιαπωνίας απάντησαν
δεν υπάρχει ουδεμία σχέση με την απόσταση του φεγγαριού....
Θα αναφέρω και πάλι αυτό που έγραψα σε προηγούμενη απάντησή μου..
Το θέμα είναι πως θα διακρίνουμε ποια είναι η αλήθεια ?????
Χανόμαστε στην Υπερ-πληροφόρηση....
Συνέχεια αντικρουόμενες απόψεις ακόμα και ειδικών....
Και όλοι εμείς στην μέση της υπέρ-πληροφόρησης.....
Εν τέλει μην τυχόν είμαστε σε μια συνωμοσία υπέρ-πληροφόρησης με
σκοπό απόκρυψης της όποιας αλήθειας ?????
Ευχαριστώ.
Εν τέλει μην τυχόν είμαστε σε μια συνωμοσία υπέρ-πληροφόρησης με
σκοπό απόκρυψης της όποιας αλήθειας ?????
Ευχαριστώ.
αγαπητε avatargr,
η συγκεκριμενη φραση σου με διασκεδασε πολυ!!!
οχι γιατι εγραψες κατι παραλογο που δεν ισχυει...απλα να...παλι η συνωμοσια στο προσκηνιο...παλι ενα παιχνιδι με σκοπο την μια και μοναδικη αληθεια!!!
οντως , τελικα αυτο το παιχνιδι δεν τελειωνει ποτε!!!!
μαζευουμε πληροφοριες για να βρουμε την κρυμμενη αληθεια και τελικα καταληγουμε στο οτι οι πληροφοριες αυτες εχουν σκοπο να μας κρυψουν αυτη την αληθεια??? :eek::D
ποση υπερπληροφορηση αντεχουμε?
μηπως στο τελος θα τρελλαθουμε????
μηπως αυτο θελουν κι αυτοι????
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=280258&cid=91
διαβαστε την αποψη του Χουλιαρα σχετικα με την πανσεληνο και τους σεισμους
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε demi σίγουρα σε κάποια πράγματα υπάρχει η αλήθεια η και η μοναδική
αλήθεια η ακόμα και οι εκφάνσεις της μοναδικής αλήθειας.....
Ένα νόμισμα με δυό όψεις....
Πιστεύω σε αυτό που αναφέρεις....
<<μαζευουμε πληροφοριες για να βρουμε την κρυμμενη αληθεια και τελικα
καταληγουμε στο οτι οι πληροφοριες αυτες εχουν σκοπο να μας κρυψουν
αυτη την αληθεια???>>
<<ποση υπερπληροφορηση αντεχουμε?
μηπως στο τελος θα τρελλαθουμε????
μηπως αυτο θελουν κι αυτοι????>>
Να χαθούμε μέσα στην πληροφόρηση...
Ευχαριστώ.
Και που είσαι ακόμα.. κάποτε είχα πει να μην πα κανείς στο πόλεμο που θα ξεσπάσει και έτρεξαν πρώτοι, τα «οπίσθια αέρια..» για να το πω και ποιο ευγενικά. Τώρα θα πρέπει να τρέξουμε όλοι μαζί αργά η γρήγορα. Πλέον με αυτά που κάνουν δεν νοιώθω ασφαλής ούτε στην χώρα μου..
Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουμε άλλες 1-2 καταστροφές βεληνεκούς Ιαπωνίας ++, το 2 μου κάθετε καλύτερα, λολ (η διαδικασία του τρίτου έχει αρχίσει .. αλλά όντος με τόσο πολύ αρνητική ενέργεια στο κόσμο, τι να πρώτο σκεφτείς, τι να πρώτο δεις.. κτλ).. και ότι λέω εγώ.. πιπέρι στο στόμα.. λολ..
ps:Κάποτε είχα δει κομήτη (αστεροειδείς, δεν τα ξέρω καλά αυτά να τα μεταφράζω), να πέφτει ανάμεσα σε 2 βουνά αλλά με ξενικό φύλλωμα δένδρων (Έμοιαζαν με κυπαρίσσια αλλά με χοντρό φύλλωμα και έντονο πράσινο, όχι σκούρο, πάρα πολύ μεγάλα δέντρα, πανύψηλα).. ψάχνοντας, ανακάλυψα ότι το είχε αναφέρει ο Νοστράδαμος κάτι.. γιαυτο και δεν αναφέρομαι σε αυτό, του αφήνω την πρωτιά για να μην πουν ότι αντιγράφω..λολ..
Έχω μια περίεργη φοβία (περισσότερο) για μεγάλο σεισμό στο αιγαίο/προς Τουρκία.. επειδή ζω σε διώροφο σπίτι, έχω την τάση να μετακομίσω σε μονοκατοικία.. φόβος τον τελευταίο καιρό αυτό..Και όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη.. διότι με τόσα που γίνονται, προτιμώ να μην σκέπτομαι και γίνομαι δέκτης σε τίποτα.. δεν θα αρρωστήσω εγώ.. λολ Απλά μεταφέρομαι εκεί που νοιώθω ασφαλής.
Μην χάσετε τη σούπερ πανσέληνο την Κυριακή 6 Μαίου. Θα είναι πολυ κοντά το φεγγάρι από τη γη, όπως τότε που έγινε η βύθιση του Τιτανικού. Είχε ένα τέτοιο φεγγάρι εκείνη τη νύχτα και μάλιστα φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από εκείνο το ναυάγιο. Τι λέτε, θα μας βουλιάξει η κυβέρνηση που θα βγάλουμε ή αυτή τη φορά θα μας βγει σε καλό; Θα δείξει. Πάντως κάποια γεγονότα οφείλονται στο σούπερ φεγγάρι.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.