PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποτηρακι Η Αλλιως Ouija Board

kristo
28-04-11, 13:37
Εχω αναρωτηθει αρκετες φορες αν υπαρχουν πνευματα και αν οντως υπαρχουν τοτε υπαρχει τροπος να επικοινωνισεις μαζι τους !
Μετα απο ψαξιμο το ματι μου επεσε πανω στο ποτηρακι. Διαβασα αρκετες ιστοριες για ατομα που καλεσανε πνευματα και σε αλλους βγηκε σε καλο και σε αλλους σε κακο, σε μερικους δεν εγινε τιποτα. Τωρα εχω προβληματιστει και εως προβληματιση και τους φιλους μου, σκεφτομαστε να το κανουμε αλλα πριν απο αυτο θελω να μαθω περισσοτερες πληροφοριες πανω σε αυτο το θεμα!
α) υπαρχουν πνευματα?
β) υπαρχει τροπος επικοινωνιας και αν οντως υπαρχει το ποτηρακι ισχυει
γ) τι ερωτησεις δεν πρεπει να κανω
δ) ποσα ατομα πρεπει να ειμαστε (διαβασα καπου αν ειμαστε πολυ υπαρχει περιπτωσει να καλεσουμε ενα δυνατοτερο πνευμα πιο μεγαλο .... κατι που δεν θέλουμε)
ε) και κυρίως πως θα το κάνουμε ποιος είναι ο σωστός τρόπος?
:):):):)

sin-cere
28-04-11, 14:07
Βρήκα κάποιες πληροφορίες,νομίζω πως θα σου απαντήσουν σε όλες σου τις ερωτήσεις,εκτός από την πρώτη...
Μόνο να προσέχεις μην του ζητήσεις να σου δείξει ένα σημάδι ότι είναι κοντά σου και σε ακούει (του πνεύματος,φαντάσματος ή ότι είναι) γτ δεν είναι καθόλου καλό!!!*οι πληροφορίες είναι στα αγγλικά,ελπίζω να ξέρεις να τα διαβάσεις :o )

melian
28-04-11, 14:14
Θα ήθελα να παρακαλέσω τα νέα μέλη να κάνουν μια αναζήτηση πρώτα στις κατηγορίες του φόρουμ πρωτού ανοίξουν ένα νέο θέμα γιατί ενδέχεται να υπάρχει ήδη. Στην προκειμένη περίπτωση σας παραπέμπω στο ήδη υπάρχον θέμα εδώ (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=2153&highlight=ouija), ενώ το συγκεκριμένο για ευνόητους λόγους θα κλειδωθεί.

Εκ του συντονισμού,
melian