Επιστροφή στο Forum : Εκκρεμες
Καλωσ Ορισα Και Καλως Σασ Βρηκα Ειμαι Ενα Νεο Μελοσ Και Σασ Γνωρισα Απο Τισ Σελιδεσ Ενοσ Γνωστου Περιοδικου.
Επειδη Δε Θελω Να Μακρυγορω Θα Μπω Κατευθειαν Στο Θεμα.
Διαβασα Σε Μια Ιστοσελιδα Οτι Μπορουμε Με Ενα Εκκρεμεσ Να Παρουμε Την Πιεση Και Την Μικρη Και Την Μεγαλη Σε Ενα Ανθρωπο Με Ακριβεια +- 0.5.
Την Επομενη Για Την Ακριβεια Χθεσ Το Δοκιμασα Στη Μητερα Μου Με "τρελη" Επιτυχια. Το Εκκρεμεσ Αποτελειτο Απο Την Βερα Τησ (χρυση) Και Απο Ενα Κομματι Σπαγγου Και Μια Μετροταινια Απο Το Καρπο Μεχρι Τον Αγκωνα Τησ.
Επεσα Μεσα Στην Μεγαλη Πιεση Και Στη Μικρη Επεσα Εξω 0.1.
Η Μετρηση Για Την Επαληθευση Εγινε Με Ψηφιακο Πιεσομετρο.
Η Ερωτηση Μου Ειναι Αν Ξερει Κανεισ Και Αλλα "πειραματα" Που Μπορει Να Κανει Κανεισ Με Την Χρηση Ενοσ Εκκρεμουσ Και Το Τροπο Κατασκευησ Ενοσ "πρωσοπικου" Εκκρεμουσ Που Θα Περιεχει Μεσα Του Την Δικη Μου "ενεργεια".
Ευχαριστω Για Τισ Πιθανεσ Απαντησεισ Σασ.
Αγαπητε γλαυξ....
Αρχικα να σε καλωσορισω......
Πραγματικα ενδιαφεροντα τα λεγομενα σου, αν και τρεφω εναν υγιη σκεπτικισμο προς αυτα. Παρολα αυτα Θα επιθυμουσα να μου εξηγουσες σε ποια αρχη βασιζεται αυτος ο τροπος μετρησης της αρτηριακης πιεσης, ωστε να καταλαβω καλυτερα....
Τελος ενα αλλο πραγμα......θα σε παρακαλουσα να μου εξηγησεις εαν εχει καποιο νοημα το γεγονος οτι γραφεις ξεκινωντας καθε λεξη με κεφαλαιο γραμμα. Εαν δεν εχει καποιο ιδιαιτερο νοημα, θα σε παρακαλουσα να αλλαξεις τον τροπο γραφης σου, καθοτι καθιστα τα κειμενα σου ιδιαιτερα δυσαναγνωστα.....
ζητω συγνωμη για τον τροπο γραφης μου αλλα δε φταιω εγω.εγραφα σε κεφαλαια και μολις δημοσιοποιησα το κειμενο μου τα εκανε μικρα εκτος απο το πρωτο γραμμα!
σε ποια αρχη βασιζεται η μετρηση αυτη δε ξερω και γι'αυτο ζητω πληροφοριες.
ξερω μονο οτι δουλεψε και ηταν καταπληκτικο.
προφανως εχει σχεση με το εκκρεμες,την διαισθηση του ατομου και ισως καποια παλμικα κυματα λογω πιεσης;
δε ξερω ν ασου πω απλα το διαβασα το εκανα πετυχε και προσπαθω τωρα ν ακαταλαβω το γιατι.
ο λογος που το δοκιμασα ειναι οτι ναι μεν ειμαι ανοιχτοσ σε ολα αλλα αν δεν εχω απτεσ αποδειξεισ για το καθετι τι κρατω επιφυλαξεις.
σε ευχαριστω για τον χρονο σου.
xontro_mpizeli
02-11-05, 15:53
Μπορείς να εξηγήσεις λίγο πως το έκανες αυτό;
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς έκανες...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Φίλε Γλαυξ, για να δεις πως φτιάχνεται ένα εκκρεμές μπορείς να ξάξεις στο διαδύκτιο με την λέξη κλειδί: pendulums. Έτσι βρήκα κι εγώ κάποια στοιχεία, ενώ έψαχνα κάποια άλλα πράγματα. Οπότε δεν σου λέω τπτ για να μην σε μπερδέψω (μια ματιά τα έριξα και δεν τα θυμάμαι καλά) Με εκκρεμές μπορείς να δεις και την κατάσταση των τσακρα, και ανάλογα με την κίνησή του καταλαβαίνεις σε τι κατάσταση είναι (το βάζεις μερικά εκατοστά πάνω από τις περιοχές των τσάκρα και το αφήνεις να ταλαντευτεί)... Κάτι άλλο το έχετε ακούσει? Ότι παίρνεις ένα σταυρουδάκι και το αφήνεις να ταλαντευτεί πάνω από την παλάμη του χεριού και ανάλογα με την κίνηση που θα κάνει βλέπεις πόσα και τι (φύλλο) παιδιά θα κάνεις...δεν ξέρω καλά πως γίνεται γιατί δεν γίνεται στους άντρες οπότε δεν έδωσα και πολύ σημασία, απλά το αναφέρω επιδεί έχει να κάνει με εκκρεμές...
φιλε ραιστλιν το εχω δοκιμασει στην αδερφη μου σε δυο εξαδερφεσ μου και σε δυο γνωστεσ μου και μεχρι στιγμη εχω επαληθευτει σε ολεσ εκτοσ απο την αδερφη μου η οποια μπορει βεβαια να κανει μετα απο καιρο. μεχρι διδυμα εχω βρει.
ευχαριστω παντωσ και θα το ψαξω.
φιλε χοντρο μπιζελι παιρνεισ μια μετροταινια σαν και αυτη που εχουν οι μητερες μασ και βαζεισ στο καρπο το μηδεν μεχρι τον αγκωνα και ξετυλιγεισ σαν να μετρασ απο το καρπο μεχρι τον αγκωνα ποσα εκατοστα ειναι.
μετα παιρνεισ το εκκρεμες και ανεβενεισ απο το 4 ανα μισο εκατοστο μεχρι το 20.
θα δεις οτι σε καποια σημει το εκκρεμεσ θα γυριζει δεξιοστροφα το πρωτο σημειο ειναι η χαμηλη πιεση και το δευτερο η υψηλη.
ελπιζω να σε βοηθησα.
Αυτο που λεει ο Γλαυξ, ειναι γνωστο σε πολους ελληνες περασμενης ηλικιας..
Η γιαγια μου μετρουσε την πιεση της και του παπου μου με το εκρεμες και επι 40 και πλεων χρονια την εβρισκε αν και δεν αναρωτηθηκε ποτε πως και γιατι..
Ειναι κατι πραγματικα πολυ περιεργο και αξιζει να το ψαξουμε λιγο παραπερα.
Ισως ειναι θεμα ενεργειακο, ισως δυναμη του μυαλλου ισως και να το δημιουργουμε σαν φαινομενο εμεις οι ιδιοι υποσυνιδητα.. οπως και να εχει πιανει..
Και για το εκρεμες για τα παιδια εχω ακουσει αλλα μου φαινεται καπως τραβηγμενο..
Η αρχή που αναζητήθηκε είναι η Αρχή του Ρυθμού. Παραθέτω ένα σχετικό απόσπασμα από ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο:
"Όλα ρέουν, όλα αποσύρονται, όλα έχουν τις δικές τους περιόδους ανόδου και πτώσης, όλα ανεβαίνουν και κατεβαίνουν όλα κινούνται όπως ένα εκκρεμές, το μέτρο της κινήσεώς τους προς τα δεξιά είναι η αμοιβή. Αυτή η αρχή εκφράζει την αλήθεια ότι τα πάντα εκδηλώνονται ανάμεσα σε μία εναλλασσόμενη ροή - αποσύρωσις, άνοδο - κάθοδο, μια ταλάντευση μεταξύ των δύο πόλων που υπάρχουν σύμφωνα με την αρχή της πολικότητας. Αυτός ο νόμος της προχώρησης και υποχώρησης ισχύει και για τα φυτά, τα ζώα, τους ανθρώπους, τους πολιτισμούς με τις περιόδους και τις παρακμές τους, τους γαλαξίες κλπ. Είναι ο νόμος της ζωής, της εισπνοής και της εκπνοής."
(http://www.esoterica.gr/articles/esoteric/kimbalio/kimbalio.htm)
Φιλικούς Χαιρετισμούς
Παναγιώτης
08-11-05, 08:28
Να τη ψάξουμε ρε παιδιά
...μετα παιρνεισ το εκκρεμες και ανεβενεισ απο το 4 ανα μισο εκατοστο μεχρι το 20...
φίλε ΓΛΑΥΞ όταν λες 'παίρνεις' εννοείς οτι το πιάνεις εσύ ο ίδιος με τα χέρια σου έτσι δεν είναι;
ναι το πιανεις (εγω τουλαχιστον) με το δεικτη και τον αντιχειρα.
Κατ' αρχήν. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες εκκρεμών. Υλικά που συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται για την κατασκευή είναι ξύλο, μέταλλο, γυαλί, βακελίτης(δεν ξέρω τι είναι), πλαστικό και κεχριμπάρι. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση πολύτιμων μετάλλων και εξωτικών υλικών ασχέτως αν μερικοί λανθασμένα νομίζουν πως θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα.
Οι περισσότεροι που ασχολούνται με το είδος υποστηρίζουν πως τα μεταλλικά εκκρεμή είναι καλύτερο να χρησιμοποιούνται μόνο για κάποιους ειδικούς σκοπούς για το λόγο ότι τα μέταλλα ενεργούν ως αγωγοί και συνεπώς παρεμβάλλονται οι μεταλλικές δονήσεις στα μηνύματα που έρχονται από το εκκρεμές. Ένα εκκρεμές από σίδηρο έχει ευαισθησία σε μαγνητικά πεδία, ένα από χαλκό επηρεάζεται από πολύ μικρά ηλεκτρικά φορτία.
Οι ουδέτερες ουσίες, μη αγωγοί, είναι ιδανικές για εκκρεμή και χρησιμοποιούνται συχνά, όπως πχ το γυαλί, το ξύλο και το πλαστικό.
Όσο για την μορφή τους, τα περισσότερα είναι στρογγυλά, κυλινδρικά, σφαιρικά ή σε σχήμα τσιγάρου (πχ μπίλια, κουβαρίστρα, κουμπί, χάνδρα, δαχτυλίδι, μενταγιόν, μπαλάκι από αλουμινόχαρτο, φελλός και άλλα ακόμη). Οι περισσότεροι προτιμούν το κυλινδρικό(κάθετα) εξαιτίας της ακρίβειάς του.
Το υλικό από το οποίο θα κρέμεται το εκκρεμές είναι από κλωστή, κορδόνι, αλυσίδα, πετονιά, σπάγκο, μαύρο μετάξι, νήμα. Δεν υπάρχει στάνταρ μήκος. Αυτό το ορίζει ο καθένας με την πείρα. Πάντως, πολλοί χρησιμοποιούν μήκος από 8 έως 20 εκατοστά.
- Κρατιέται η μια άκρη του ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη κατά την χρήση και το χέρι μας πρέπει να είναι απόλυτα σταθερό και ακίνητο.
Το εκκρεμές μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια πληθώρα περιπτώσεων πέραν αυτής που ανέφερες αρχικά, ΓΛΑΥΞ.
- Ξεκινώντας την εξάσκησή σου με το εκκρεμές θα χρειαστεί να ορίσεις τι είδους κινήσεις θα ισχύουν για 'ναι', 'όχι' και 'ίσως' - αυτό είναι ένα είδος προγραμματισμού του υποσυνειδήτου και ίσως να χρειαστεί να το κάνεις επανειλημμένα για κάποιες μέρες (μια εβδομάδα). Ένα παράδειγμα είναι να οριστεί μπρος-πίσω για ναι, δεξιά-αριστερά για όχι, κάποιο είδος κυκλικής κίνησης για ίσως, ή, δεξιόστροφα ναι, αριστερόστροφα όχι – αλλά ας το ψάξει κανείς και σε περαιτέρω πηγές για επιπλέον καθοδήγηση, συμβουλές και ιδέες.
- Είναι σημαντικό να σκεφτείς καλά τι είδους ερωτήσεις θα υποβάλλεις. Σκέψου προσεκτικά πώς θα διατυπώσεις τα ερωτήματά σου, που να περιέχουν ξεκάθαρα αυτά που θέλεις να μάθεις - να είναι αρκετά συγκεκριμένα. Γνώριζε τι ρωτάς με πλήρη επίγνωση. Και επίσης, οι ερωτήσεις θα πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να απαντώνται με ναι ή όχι.
- Κάτι που συμβουλεύουν αρκετοί ειδικοί του εκκρεμούς είναι ότι χρειάζεται να έχουμε συγκεντρωμένο νου και ουδέτερη συναισθηματική κατάσταση εάν περιμένουμε μια ακριβή ένδειξη. Τα συναισθήματα και οι επιθυμίες σου μπορούν να επηρεάσουν την κίνησή του εισάγοντας στατικό θόρυβο. Το εκκρεμές λειτουργεί βάση βιοηλεκτρικών αρχών και τα συναισθήματα προσθέτουν αντίσταση στο νευρικό ρεύμα που χρειάζεται για να κάνει το εκκρεμές να κινηθεί. Προσπάθησε να είσαι δλδ σαν να μην έχεις γνώμη για το ερώτημα και κυρίως για την απάντηση που πιθανόν να σου δώσει, ακόμη και αν υπάρχει πιθανότητα να είναι αντίθετη από τις επιθυμίες σου. Αυτό το σημείο για πολλούς είναι δύσκολο να το πετύχουν. (Εκεί μπορεί να βοηθήσει αρκετή εξάσκηση του νου μέσω διαλογισμού.) ;)
Μπορεί λοιπόν να μπει σε εφαρμογή σε ένα ευρύ φάσμα όπως: επιλογή της κατάλληλης καριέρας, εντοπισμός χαμένων αντικειμένων, διάγνωση προβλημάτων υγείας, εντοπίζοντας φόβους και υποσυνείδητα εμπόδια, κάνοντας επιλογές παντός είδους στην ζωή, κτλ.
(Ενδιαφέρον και αυτό για τα chakras που ανέφερες Raistlin)
Υπάρχει ένα βιβλίο που είχε πέσει στα χέρια μου πριν δύο περίπου χρόνια: 'Η Δύναμη του Εκκρεμούς', από δύο ξένους συγγραφείς, εκδόσεις Κονιδάρη. Εκεί θα βρει κανείς εκτενέστερη επεξήγηση.
...
;)
Προφανώς θα μιλάς για ένα είδος "Ιατρικής Ραβδοσκοπίας", όπου ένα εκκρεμές μπορεί να συλλάβει τις δονήσεις του ανθρώπινου σώματος.
Πολλοί προτιμούν τα εκκρεμή από ξύλο, αλλά μπορεί να είναι επίσης κρυστάλλινο ή και μεταλλικό. Μπορείς να βρεις και έτοιμα εκκρεμή στην αγορά (δεν ξέρω και γω ακριβώς που- ίσως και σε κάποια βιβλιοπωλεία :confused: ) . Λένε, ότι αν αγοράσεις εκκρεμές θα πρέπει να εξαλείψεις τις ενέργειες που αυτό έχει απορροφήσει εαν πριν καταλήξει σε σένα βρισκόταν σε χέρια άλλων. Αν είναι από ξύλο, λέγεται, οτι μπορείς να το συντονίσεις με τις δικές σου δονήσεις τρίβωντάς το δυνατά ανάμεσα στις παλάμες σου, ενώ αν είναι μεταλλικό ή κρυστάλλινο μπορείς απλά να το πλύνεις.
Ξέχασα πριν να αναφέρω:
Σωστά τα όσα ανέφερες Mordiel. Έχω και εγώ να συστήσω ένα βιβλίο που μιλάει για όλα αυτά. Είναι του Richard Webster με τίτλο "Ραβδοσκοπία για αρχάριους" , εκδόσεις Αλκυών.
SecretAngel
11-12-06, 12:50
Θα ηθελα κι εγω να παραθεσω ενα πειραμα με ενα εκρεμμες που εφτιαξα μονη μου(απλη κλωστη με ενα βαριδι δεμενο στην ακρη).Μου ειχε πει ενας φιλος,οτι χρησιμοποιωντας ενα εκρεμμες, μπορεις να βρεις κρυμμενα ή και χαμενα αντικειμενα μεσα στο σπιτι(π.χ. ο πατερας του ειχε κρυψει ενα ποτηρι συγκεκριμενο και ο ιδιος με την βοηθεια του εκρεμους καταφερε να το βρει).
Εγω γελασα και λεω ασε μας ρε φιλε...ναι ειμαι λιγο δυσπιστη...αλλα ειπα ..ας το δοκιμασω μονη μου,για να πιστω.Εκεινη την περιοδο λοιπον,ειχα χασει το αγαπημενο μου κοκκαλακι(λαστιχακι) για τα μαλλια..παντα χανω διαφορα,αφου τα παραταω απο δω κι απο κει :D .. Πηρα λοιπον το αυτοσχεδιο εκρεμμες και εκατσα σε μια καρεκλα στο δωματιο μου και αρχισα να φερνω την εικονα απο το κοκκαλακι στο μυαλο μου.Το εκρεμμες,αρχισε να κινηται προς το επομενο δωματιο μπροστα μου(χωλ)..Αλλαξα λοιπον θεση,και καθησα στο χωλ.για να μην σας κουραζω, το εκρεμμες μου εδειχνε συγκεκριμενες κατευθυνσεις καταλειγοντας στην κουζινα(εκει γελασα μονη μου,γιατι λεω..δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι εκει..περιμενα δηλαδη,να μου υποδειξει αν αληθευε,το δωματιο μου,το μπανιο..κ.λ.π)Τελος παντων, εψαξα στην κουζινα..αλλα δεν βρηκα τιποτα.Το επομενο πρωι,ρωτησα την οικογενεια μου μηπως το ειχαν δει(το κοκκαλακι ντε..) και ωωω...τι εκπληξη!! ακουω τον πατερα μου να μου λεει: ''Ενα μωβ λαστιχακι; εγω το πηρα μωρε να δεσω την ομπελα μου να μην ανοιγει''!! Την οποια ομπρελα του την εχει παντα στην κουζινα στην ομπρελιερα μας!! βζιιιιννν...καλο ε;;
Καλησπερα κ καλη χρονια σε ολους!
Θα μπω κατευθειαν στο θεμα,η χρηση του εκρεμμες ειναι ενας αρκετα ευκολος τροπος για να παρεις καποιες απαντησεις που αφορουν το μελλον αρκει καποιος να ειναι συγκεντρωμενος κ η ερωτηση του να ειναι διατυπωμενη ετσι ωστε να μπορει να απαντηθει με ενα ναι η με ενα οχι.
Στο τεχνικο μερος τωρα χρειαζεσαι ενα τετραγωνο χαρτι,και ενα εκρεμμες που μπορεις να φτιαξεις απο ενα μεταγιον η ενα δαχτυλιδι κ μια αλυσιδα(η κορδονι) μηκους 15-20εκ.
Στο χαρτι χαραξε μια καθετη κ μια οριζοντια γραμμη(σαν σταυρο) κρατησε το εκρεμμες στην μεση του σταυρου με το αριστερο σου χερι(για τους αριστεροχειρες το δεξι) και συγκεντρωσου στην ερωτηση.Η καθετη γραμμη αντιστοιχει στο ναι κ η οριζοντια στο οχι αν το εκρεμμες πηγαινει διαγωνια αυτο σημαινει οτι το μελλον δεν εχει καθορισει ακομη την απαντηση.
ΛΥΚΑΙΟΣ 1981
03-05-08, 10:27
Επιπλέον δεν θα πρέπει να κάνουμε ερωτήσεις για άλλους, καθώς παίζει μεγάλη πιθανότητα λανθασμένης απάντησης. Ακόμη και για το μέλλον, αν ρωτήσουμε για μία κατάσταση με πολλούς αστάθμητους παράγοντες (χαοτική) και πάλι η απάντηση μπορεί να είναι ανακριβής. ΠΧ το αν θα πιάσεις το Τζόκερ είναι πολύ σχετικό. Τι ποσόν θα κερδίσεις και πόσοι παράγοντες εμπλέκονται σε αυτό.
Witch Shadow
22-06-08, 10:52
Προσωπικα το εκκρεμες μου (κρυσταλλος απο Αμεθυστο) το χρησιμοποιω για να βρισκω κυριως αγαπημενα μου προσωπα. Μου ειναι βατο σαν τεχνικη, αν και μερικες φορες υπαρχουν καποια προβληματακια. Και τι θελει? Εναν χαρτη και ενα προσωπικο αντικειμενο του ατομου. Ολα εχουν να κανουν με ενεργεια. Προτιμω κορδονι αντι για αλυσιδα, οτι εχει να κανει με το εκκρεμες, γιατι εινια πιο ευκολο να κινη8ει η ενεργεια. Κρατω μαζι με την αλυσιδα και το αντικειμενο και κλεινω τα ματια. Εχω στο νου μου το προσωπο και με το εκκρεμες κανω κυκλους πανω στο χαρτη. Οταν νιωσω ενα τιναγμα τοτε βρηκα και την τοποθεσια που βρισκεται. Πολυ απλο.
Oι κρύσταλοι έχω διαβάσει είναι καλύτεροι γωγοί ενέργειας.Ένας εύκολος τρόπος να εξασκηθούμε στο εκρεμές είναι τα τραπουλόχαρτα ξεκινώντας με τονα ανακαλύπτουμε τι χρώμα έχουν κ με το καιρό να εμβαθύνουμε.Προσοχή θέλει όσον αφορά τις ερωτήσεις πρέπει να είναι συγεκριμένες.Κ ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε με το υποσεινήδητο δν είναι ο ίδιος πάνατ για όλους. Συνήθως όπως αναφέρθηκε είδη είναι το ναι δεξιά αριστερά το όχι μπρός πίσω πολλές φορές όμως δν ισχύει γιαυτό πρώτα τσεκάρουμε λεπτομερώ αυτό.
Και ast but not least.Οι άνθρωποι δν είμαστε υπολογιστές κάποιες μέρες θα τύχει να είμαστε λες κ δν έχουμε καμιά επικοινωνία με το υποσεινηδητό μας.Don panix relax take it easy & try again later. ;)
Αυτό που λέτε με τα παιδιά ισχύει και βγαίνει πέρα για πέρα αληθινό.Δοκιμασμένο σε πολλούς παντρεμένους και δεν έκανε λάθος ποτέ.΄Την καλύτερη πρόβλεψη για τα παιδιά την κάνεις με έναν σταυρό και μια αλυσίδα συνήθως αυτή που φοράμε στον λαιμό,αρκεί η αλυσίδα να είναι λεπτή για να μπορεί ο σταυρός να κάνει εύκολα τις ταλαντώσεις(κινήσεις) χωρίς εμπόδια, και να είναι μακρυά από μέταλλα γιατί επηρεάζεται.
mikede12345
20-02-09, 20:58
ισχυει αυτο με τα παιδια και στους αντρες?
η ειναι μονο για γυναικες αυτο με τον σταυρο?
νομιζω οτι υσχυει και για ανδρες και για γυναικες
εγω εχω ακουσει οτι μπορεις να δεις και το πρωτο γραμμα του ονοματος
αυτου που θα παντρευτεις πχ.γιωργος γ η αν ειναι μαρια μ κλπ.
δηλ.ξεκινας απο το πρωτο γραμμα της αλφαβητου α και οπου ο σταυρος
κανει ταλαντωση σε καποιο γραμμα ειναι αυτος που θα παντρευτεις
Είχα παρακολουθήσει σε μια εκπομπή του Χαρδαβέλλα ότι μια κοπέλα που χρησιμοποιούσε εκκρεμές (δεν θυμάμαι για πιο λόγο το χρησιμοποιούσε)
είχε δαιμονιστεί, υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο αν χρησιμοποιούμε εκκρεμές ? Γιατί αν έπαθε όντως κάτι τέτοιο αυτό σημαίνει πως πρέπει να χρησιμοποιούμε το εκκρεμές με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο η και ακόμα να παίρνουμε κάποια μετρα προστασίας πριν το χρησιμοποιήσουμε?!?.
Ναι ισχύει για όλους άντρες,γυναίκες,παντρεμένους και μη
Καλα γιατι γραφετε ανακριβιες?????
Η ραβδοσκοπια και το εκρεμες και γενικα αυτου του ειδους μεθοδοι .....βασιζονται σε αλλες αρχες...της φυσικης ειδικα .....και οχι μονο σε αυτα που ξερουμε....
Τον μεγαλυτερο ρολο τον παιζει ο εγκεφαλος ....αλλα παντα σε συνεργασια με το υπολοιπο σωμα....
Το οργανο....βεργες ,εκρεμες,και οτιδηποτε αλλο ειναι απλα το μεσο σε οσους δεν εχουν την ικανοτητα να μην χρειαζονται τιποτα απο αυτα....
Καλα γιατι γραφετε ανακριβιες?????
Η ραβδοσκοπια και το εκρεμες και γενικα αυτου του ειδους μεθοδοι .....βασιζονται σε αλλες αρχες...της φυσικης ειδικα .....και οχι μονο σε αυτα που ξερουμε....
Τον μεγαλυτερο ρολο τον παιζει ο εγκεφαλος ....αλλα παντα σε συνεργασια με το υπολοιπο σωμα....
Το οργανο....βεργες ,εκρεμες,και οτιδηποτε αλλο ειναι απλα το μεσο σε οσους δεν εχουν την ικανοτητα να μην χρειαζονται τιποτα απο αυτα.... Που τις είδες τις ανακρίβειες? Σε ότι αφορά το εκρεμμές τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει το υποσυνείδητο
Δεν ελεγα εσενα και για τα παιδια που βρισκεις και τετοια....
Απλα εχεις απαντησει κατω απο ενα αλλο ποστ....
Οσο για το υποσυνειδητο ...συμφωνω οτι σε οσους δεν μπορουν να ειναι ξεκαθαρει σε αυτα που ψαχνουν ....παιζει τον μεγαλυτερο ρολο και στο ψαξιμο και στο αποτελεσμα...
Αρα το βασικο ειναι ..να εχουν κλειδωσει στο μυαλο αυτο που ψαχνουν .και να εχουν δημιουργησει απο πριν μια εικονα ....ωστε ακομα και αν δεν καταφερουν να εστιασουν στο ζητουμενο ......100% οταν θα προσπαθουν.....υποσυνειδητα να καταφυγουν σε αυτο που απο πριν εχει καταγραψει ο εγκεφαλος .....
dark angel
27-05-09, 22:11
Γειά σε όλους.
Πιστεύω πως το εκρεμες βοηθάει πολύ στο να "προβλέπεις" πράγματα για το μέλλον, μιας και σε εμένα συνέβη κάτι παρόμοιο. Για την ακρίβεια η προγιαγιά μου ήταν στα τελευταία της και οι γιατροι λέγαν πως μια μέρα από αυτές θα...πέθαινε.
Και εγώ λοιπόν σκέφτηκα να ρωτήσω το εκκρεμές ποιά μέρα θα πέθαινε και φυσικά έπεσε μέσα.
Ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται αυτό με τα παιδιά; Γιατί δεν πολυ κατάλαβα.
Εάν είσαι αριστερόχερας κρατάς την αλυσίδα με το αριστερό χέρι,μετά βάζεις τον σταυρό στην παλάμη του δεξιού χεριού και ακουμπάς και την αλυσίδα πάνω στον σταυρό.Ύστερα χωρίς μεγάλη ταχύτητα σηκώνεις την αλυσίδα μέχρι να σηκωθεί και ο σταυρός από το χέρι σου ώστε αυτό να μην εμποδίζει την κίνηση του,μετά απλά τον κρατάς σταθερό για να παρατηρήσεις τις ταλαντώσεις του..από σο γνωρίζω όταν κινείται κυκλικά σημαίνει κορίτσι και μπρος-πίσω αγόρι
dark angel
22-06-09, 12:30
ευχαριστώ πολύ werewolf :)
Τίποτα:P
Έχεις κάποια πρόοδο με το εκρεμμές?Μια καλή ασκησούλα είναι να προσπαθείς να μαντέψεις τραπουλόχαρτα:P
dark angel
22-06-09, 14:34
είχα καιρό να ασχοληθώ με το εκκρεμές και για αυτό τώρα τελευταία δυσκολεύομαι. Οπότε ίσως με βοηθήσει αυτή η άσκηση με τα τραπουλόχαρτά! ;)
morning star
13-07-09, 14:14
η χρηση του εκρεμμους ειναι αρκετα ευκολη σε σχεση με τις υπολοιπες μεθοδους ραβδοσκοπιας κατα την γνωμη μου.
μπορει κανεις ευκολα να δημιουργησει το δικο του εκρεμμες η να αγορασει ενα ετοιμο.πρωτα πρεπει να νιωθει κανεις "οικεια" με το εκρεμμες που θα επιλεξει.
σιγουρα για να λαβει κανεις ορθες απαντησεις πρεπει να ειναι συγκεντρωμενος και να μην αποσπαται η προσοχη του,ποσο δε μαλλον να τρεμει το χερι του! :)
οι ερωτησεις πρεπει να ειναι σαφεις και οχι μακροσκελεις και να απαντιουνται με ενα απλο "ναι" η "οχι".
ερωτησεις για τριτους το πιθανοτερο να δωσουν λανθασμενες απαντησεις.οι ερωτησεις πρεπει να αφορουν τον εαυτο μας ακομα και αν ειναι σε σχεση με τριτους μα οχι τριτους αποκλειστικα...
δεν ειναι ολες οι στιγμες καταλληλες για να χρησιμοποιησουμε αυτην την μεθοδο.μπορει να ειμαστε κουρασμενοι η να απασχολει το μυαλο μας κατι και αυτο να επιρρεασει την αποτελεσματικοτητα του εκρεμμους.γιατι πολυ απλα,εμεις "κινουμε" το εκρεμμες,εμεις δινουμε την απαντηση,οχι κανενα πνευμα η τιποτα τετοιο.κατα καποιο τροπο,"συντονιζομαστε" και "μεταφερουμε" την απαντηση μεσω της ταλλαντωσης...
γι'αυτο για πιο "σιγουρα" αποτελεσματα καλο θα ηταν η πρωτη μας ερωτηση να ειναι παντα:"μπορω να χρησιμοποιησω τωρα το εκρεμμες?"μην σας φανει περιεργο αν δωσει την απαντηση "οχι"!τοτε πολυ απλα το αφηνουμε για καποια αλλη στιγμη...
διαλεγουμε παντα πως μας βολευει να ερμηνευονται οι "απαντησεις".αλλοι νιωθουν πιο ανετα να εκλαμβανουν το "ναι" σαν οριζοντια κινηση,ενω αλλοι σαν καθετη.αυτο το αποφασιζουμε και το αποδεχομαστε πριν ξεκινησουμε οποιαδηποτε φορα.
και τελος,δεν πρεπει να κανουμε χρηση του εκρεμμους για πανω απο 20 λεπτα συνεχομενα.το εκρεμμες κινηται απο την δικη μας δυναμη,απο την δικη μας "ενεργεια",απο την δικη μας ζωτικοτητα.μετα απο πολυ ωρα χρησης ειναι πολυ πιθανον να νιωσουμε μια εντονη εξαντληση.τοτε ειναι καλο να σταματαμε...
αυτα που αναφερω εδω ειναι παρατηρησεις μετα απο εξασκηση αρκετων χρονων.ειχα διαβασει σε καποιο βιβλιο(δυστυχως δεν θυμαμαι τον τιτλο)για το εκρεμμες και αποφασισα να το δοκιμασω.καποια απο τα "πρεπει" και τα "μη" που αναφερω τα ειχα διαβασει απο 'κει και καποια τα παρατηρησα και μονη μου.τωρα,δοκιμαζετε και 'σεις και μου λετε! :p
Στις περισσότερες, αν όχι όλες τις περιπτώσεις, το εκκρεμές μεγεθύνει αδιόρατες κινήσεις του χεριού μας. Δηλαδή η χρήση του, εξαρτάτε από τις διαισθητικές μας ικανότητες.
Κάτι τέτοιο μπορούμε να το πιστοποιήσουμε, κρεμώντας από σταθερό σημείο, ένα εκκρεμές σε ένα διαφανές κύλινδρο. Τότε θα δούμε αν κινείται μόνο του, όταν το ρωτάμε.
Κρατάω μια επιφύλαξη, γιατί σε κάποιο βιβλίο, διάβασα ότι κάνοντας το σχετικό πείραμα, σε αρκετούς πειραματιζόμενους λειτουργούσε, ιδίως αν έθεταν τον κύλινδρο ανάμεσα στις παλάμες τους, χωρίς να τον ακουμπανε. Σε μένα δεν λειτούργησε.
Σαν τέτοιο μέσον, απόκτησης διαισθητικών πληροφοριών, μάλλον λειτουργεί καλύτερα από το να θέτουμε απλά τα ερωτήματα με τον νου μας.
Προφανώς υπάρχουν όλες οι γνωστές, (ελπίζω γνωστές,) δυσκολίες και περιορισμοί, στα θέματα της διαίσθησης.
Η χρήση της τεχνικής είναι προτιμότερη όταν ο εγκέφαλος δονείται κοντά στη συχνότητα Άλφα.
Χρησιμοποιούμε το ασθενέστερο χέρι μας, καθόσον αυτό είναι λίγο πιο ευαίσθητο.
Σαν τέτοιο μέσον, απόκτησης διαισθητικών πληροφοριών, μάλλον λειτουργεί καλύτερα από το να θέτουμε απλά τα ερωτήματα με τον νου μας.
Γιατί το λες;
Με σχετική επιφύλαξη αναφέρω τρεις πιθανές αιτίες:
1. Μπορούμε να φανταζόμαστε ότι η πληροφορία έρχεται από άλλη πηγή, έστω και αν προέρχεται από την διαίσθησή μας. Αυτό μας επιτρέπει να είμαστε λίγο πιο ουδέτεροι.
2. Θέτοντας το ερώτημα στον εαυτό μας, παίρνουμε ταχύτατα απαντήσεις και κατά κανόνα το ναι με το όχι εναλλάσσονται στον νου μας, πριν προλάβουμε να καταλάβουμε πιο ήρθε πρώτο. Θεωρητικά αυτό που έρχεται πρώτο είναι και το σωστότερο. Με το εκκρεμές έχουμε χρόνο, ώστε να ξεχωρίσουμε το ναι από το όχι.
3. Φεύγοντας λίγο από τις λέξεις και λειτουργώντας με συμβολικό, κατά κάποια έννοια τρόπο, βοηθιέται η διαίσθηση που δεν τα πάει και τόσο καλά με τις λέξεις.
Προφανώς δεν είναι απαραίτητο το εκκρεμές ή κάποιο άλλο τέχνασμα, για να λειτουργήσει η διαίσθησή μας. Όμως κάποιοι άνθρωποι θα βοηθηθούν με ένα τέτοιο έμμεσο τρόπο.
Καλό είναι να θυμόμαστε ότι τίποτα δεν μας εγγυάται ότι η διαισθητική μας πληροφορία είναι σωστή, ακόμα και αν προέρχεται από δοκιμασμένο διαισθητικό. Για αυτό και κάθε πληροφορία, είναι σκόπιμο να ελέγχεται ορθολογιστικά πριν αποφασίσουμε να την χρησιμοποιήσουμε.
Άλλωστε όλοι οι διαισθητικοί που προσφέρουν πληροφορίες και σέβονται λίγο αυτό που κάνουν, φροντίζουν να τις διασταυρώνουν με πιο χειροπιαστά στοιχεία, πριν τις ξεστομίσουν.
Σημ. Δεν θεωρώ ότι η διαίσθηση, είναι απαραίτητα μεταφυσικής φύσης, και ότι προέρχεται από μια εξωτερική πηγή. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Είχα χρησιμοποιήσει το εκκρεμές αρκετά παλιά. Τώρα προσπαθώ να ενεργοποιώ τη διαίσθηση χωρίς κάποιο τέτοιο μέσο.
Η διαφορά που βλέπω είναι ότι τώρα μπορώ και αναγνωρίζω ποια μηνύματα είναι διαισθήτικα και ποια όχι πιο εύκολα. Ένα διαισθήτικό μήνυμα είναι ένα αίσθημα αποκάλυψης που έρχεται από το πουθενά και το βιώνει ακόμα και το σώμα μου. Μια τέτοια αίσθηση μου έλειπε από το εκκρεμές γιαυτό και το εγκατέλειψα.
Αυτό βέβαια μπορεί να ισχύει μόνο σε εμένα.
^GHOST RIDER^
19-01-10, 06:00
Αγορασα ενα κρυσταλο τουρμαλιτης η καπως ετσι με μια αλυσιδα να το κραταει..
Δοκιμασα και οντως συντονιζεται πολυ ευκολα,σε τετοιο σημειο που απορεις πως αλλαζει ετσι πορεια απο κυκλικες σε καθετες κινησεις αναλογα τι ρωταμε:)
Βεβαια δεν το εχω δοκιμασει για μαντικες ικανοτητες να δω τι επιτυχια εχει.ρωτουσα μονο πραγματα που ξερω για να δω τι θα κανει:D
Ξερουμε απο που παιρνει ενεργεια τοσο ευκολα?:confused:
Witch Shadow
19-01-10, 14:51
Αγορασα ενα κρυσταλο τουρμαλιτης η καπως ετσι με μια αλυσιδα να το κραταει..
Δοκιμασα και οντως συντονιζεται πολυ ευκολα,σε τετοιο σημειο που απορεις πως αλλαζει ετσι πορεια απο κυκλικες σε καθετες κινησεις αναλογα τι ρωταμε:)
Βεβαια δεν το εχω δοκιμασει για μαντικες ικανοτητες να δω τι επιτυχια εχει.ρωτουσα μονο πραγματα που ξερω για να δω τι θα κανει:D
Ξερουμε απο που παιρνει ενεργεια τοσο ευκολα?:confused:
Το εκκρεμες περνει ενεργεια απο την μαγεια μεσα σου. Περνει απο σενα τον ιδιο.
παιδες να ρωτησω αυτος ο τουρμαλινης ειναι καλος για ραβδοσκοπεια?
http://www.chalos.net/sub-category-gr.php?sub_category_id=175
ενας απο τους 2..
καπου διαβασα οτι ο μαυρος ειναι ο καλυτερος? ή δν παιζει ρολο το χρωμα?
Πάνας ο Τρισμέγιστος
19-02-12, 16:29
Γεια σας είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ .:)
Εγώ ασχολούμαι ένα χρόνο με το εκκρεμές και κυρίως μέσα από πειραματισμούς έχω αλλάξει απόψεις από τη αρχικά για το πώς δουλεύει !
Π.χ. αρχικά νόμιζα πως πρέπει να κουνάς το χέρι σου για να κουνιέται . Αλλά μετά ανακάλυψα-κατάλαβα πως πρέπει να έχεις σταθερό το χέρι σου και κουνιέται μόνο του (από την ενέργειας μας δηλαδή ) .
Προσωπικά προτιμώ εκκρεμές από χαλαζία .
strathlaths
23-02-12, 16:04
Καλησπέρα, εγώ έχω ασχοληθεί με το εκκρεμές 2,5 χρόνια από μια ώρα κάθε βραδύ που είχα χρόνο. Έκανα άπειρες δοκιμές να εξηγήσω το φαινόμενο αλλά δεν έβγαλα άκρη και μετά από καιρό ποιο πολύ για πλακά το έκανα σε φίλους. Το δικό μου εκκρεμές το είχα φτιάξει με 1,5αρι καλώδιο γειώσεως σε σχήμα κυκλικό όπου και κόλλησα την ένωση με κόλληση, έχει διάμετρο ενός δακτυλιδιού οπού το είχα δέσει με κλωστή για να μετακινείτε εύκολα. Ενώ το κράταγα με το χέρι πραγματικά φαινόταν να μετακινείτε προς τα μέρη που του έδινα εντολές με το μυαλό μου δηλ κυκλικά, δεξιόστροφα και αριστερόστροφα. Το δοκίμασα όμως σε κλειστό βάζο αλλά δεν έκανε τίποτα,το άφησα να κρέμεται από ένα σημείο σε κλειστό δωμάτιο, έκανε κάτι μικρές κινήσεις οπου ίσα που φαινόντουσαν και θεώρησα οτι είναι ο αέρας που είχε απομείνει στο δωμάτιο. Γενικά κατάλαβα όταν το κρατάω με το χέρι κάνει τις κινήσεις, απλώς θεωρώ οτι μπορεί ενώ έχω σταθερό το χέρι να κουνιέται πολύ αμυδρά χωρίς να το καταλαβαίνω γιαυτό δημιουργείτε αυτο το φαινόμενο, για να δει κάποιος οτι δεν το κανει το χέρι και ειναι κατι άλλο αυτο το φαινόμενο χρειάζεται μια κάμερα υψηλής ανάλυσης να γίνετε καταγραφή του συμβάντος, δεν εχω φτάσει σε αυτη την δοκιμή ακόμα αλλά αν το κανω θα μάθουμε πολλές λεπτομέρειες πανω σε αυτο. Κάποιοι ανέφεραν και τον χαλαζία για εκκρεμές γιαυτό θα φτιάξω ενα εκκρεμές με χαλαζία γιατί θα έχει ενδιαφέρων. Εγώ ξέρω τον χαλαζία διότι τον χρησιμοποιώ στα ηλεκτρονικά που ειναι η δουλειά μου και έχω κάνει πολλές πατέντες με τον χαλαζία. Ο χαλαζίας είναι ένα πιεζοηλεκτρικό υλικό. Όταν εφαρμοστεί σ΄αυτό ηλεκτρική τάση, ταλαντώνεται και παράγει ηχητικά κύματα (ισχύει και το αντίστροφο: παράγει ηλεκτρική τάση όταν δέχεται κάποια μηχανική πίεση ή δόνηση). Σύμφωνα με αυτα ο χαλαζίας θα μπορούσε να φέρει παραπλανητικά αποτελέσματα λόγο των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που έχουμε γύρω μας , ηλεκτρικά καλώδια , κεραίες εκπομπής μεσαίων και υψηλών συχνοτήτων, καλύτερη μελέτη πάνω σε αυτόν θα έκανα με τον παλμογράφο να δούμε πόσο επηρεάζεται από τον χώρο γύρω μας.:eek::confused:
Είχα μια γνωστή που έδενε το δαχτυλίδι πάνω σε μια κλωστή και έκανε την κίνηση του εκκρεμούς. Σου έλεγε πόσα παιδιά θα κάνεις. Αν θυμάμαι καλά όταν γύριζε γύρω γύρω ήταν γιος όταν κινιόταν πέρα δώθε κόρη και όταν έμενε αδρανές θα έμενες άκληρη. Εγώ δεν το έκανα ποτέ γιατί φοβήθηκα την τελευταία πιθανότητα. Δεν ήθελα να το δεχτώ.
Καλησπέρα σε όλους!Καινούρια στην παρέα :)
Οσον αφορά στο εκκρεμές θα σας παραθέσω την δική μου άποψη..Δικός μου άνθρωπος που ασχολείται με εναλλακτικές μορφές θεραπείας και παραψυχολογία μου έχει μιλήσει,δείξει το εκκρεμές όπως επίσης και με έχει καθαρίσει..Πέρα λοιπόν από τα απλά και καθημερινά στα οποία έχει χρήση το εκκρεμές,είναι ολόκληρη "επιστήμη" αρκετά δύσκολη και το βασικό είναι ότι χρειάζεται σεμινάρια και κάποιον έμπειρο στο αντικείμενο..
http://www.srt.gr/06seminars_gr.swf
μία πρώτη εικόνα..ασχολήθηκε φίλη μου με τα σεμινάρια της Ξένιας και πειραματιστήκαμε πολύ με το θέμα,με αποτέλεσμα να πάρουμε απαντήσεις που μας άφησαν άφωνους!Να σημειώσω ότι θέλει ανοιχτό μυαλό,αλλά φαντάζομαι μιας και όλοι ειναι μέλη της ίδιας κοινότητας το κατέχουν ήδη! enjoy :)
von Seeler
14-09-12, 02:33
Καλημέρα και απο μένα παιδιά,είμαι και εγώ νέο μέλος στο μεταφυσικό και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την σημερινή μου εμπειρία σχετικά με την χρήση του εκρεμούς.
Εχθές το βράδυ γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα έχασα τα ίχνη της εντεκάχρονης γάτας μου,τα τελευταία 10 χρόνια είχε ώς καθημερινό συνήθειο τον νυχτερινό περίπατο στα κάγκελα των διπλανών διαμερισμάτων καθώς και την παραμονής της σε διάφορους χώρους των διαμερισμάτων για μικρό χρονικό διάστημα.Πάντα όμως επέστρεφε.Μετά απο εξονυχιστικό έλεγχο του διαμερίσματος που διαμένω αλλά και έρευνα των διπλανών διαμερισμάτων,κατέληξα να την αναζητώ στο οικοδομικό μου τετράγωνο,γνωρίζοντας εκ πείρας ότι οικόσυτη γάτα αποκλείεται να θελήσει επαφές η να εξερευνήσει το νέο περιβάλλον το πρώτο εικοσιτετράωρο.Μάταια τελικά..Έψαξα και σε άλλα 3 οικοδομικά τετράγωνα αλλά τίποτα..
Κατά τις 1 το βράδυ σήμερα και ενώ ήμουν σε κακό χάλι..μου ήρθε η ιδέα του εκρεμούς,οπότε πήρα μια κλωστή περίπου 12-13 εκατοστά και την πέρασα μέσα απο ένα δαχτυλίδι,τράβηξα σε ένα χαρτί μια κάθετη γραμμή και μία οριζόντια (για ναι και για όχι αντίστοιχα),δημιούργησα ένα "σταυρό" με λίγα λόγια και κράτησα πάνω απο τον σταυρό το εκρεμές.Συγκεντρώθηκα και σκέφτηκα την γάτα μου και ρώτησα χαμηλόφωνα αν ζεί,το εκρεμές μετακινήθηκε παράλληλα με την κάθετη γραμμή δηλ ΝΑΙ..ένιωσα κάπως περίεργα..σαν να μην πίστευα οτι συμβαίνει στα αλήθεια..ύστερα ξαναρώτησα αν είναι κάτω στον οικοδομικό μου τετράγωνο και συνέχισε να κινείται κάθετα..και αμέσως μετά με πολύ άγχος και κυρίως για να σιγουρευτώ για την αληθοφάνεια του "πειράματος" ρώτησα άν ο παππούς μου ζεί..το εκρεμές άρχισε να μετακινήτε αρχικά λοξά και σιγά σιγά οριζόντια δηλ. ΟΧΙ(που ήταν και η σωστή απάντηση)..τότε πάγωσα..σκέφτηκα πως γίνεται να πηγαίνει τόση ώρα κάθετα και μέσα σε 15 δεύτερα περίπου να πηγαίνει οριζόντια;ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ.Πραγματικά ένοιωσα κάτι να απλώνεται πάνω μου σαν αόρατος μανδύας προκαλώντας μου έντονο μούδιασμα..
Μόλις τελείωσα με το εκρεμές κατέβηκα στο οικοδομικό τετράγωνο και έψαξα ξανά και βρήκα την γάτα μου κάτω απο κάτι κούτες και ξύλα ζωντανή και υγιέστατη,είχε κρυφτεί(είχα κοιτάξει και στην προηγούμενη αναζήτηση μου,αλλά όχι τόσο διεξοδικά).
Την ιστορία αυτη την παραθέτω για δύο λόγους ο ένας είναι για να παρουσιάσω την "μεταφυσική" εμπειρία μου και ο δεύτερος για την μελλοντική χρήση εκρεμούς απο κάποιον που έχει χάσει κάποιο αντικείμενο η κατοικίδιο.
Στο τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι έίχα διαβάσει παλαιότερα 2 βιβλία του γερμανού θεολόγου Kurt Koch όπου και στα δύο διατύπωνε έντονα την άποψη ότι το εκρεμές ανήκει στην ίδια κατηγορία με τον πίνακα ούγια δηλαδή είναι επικοινωνία με δαίμονες..δίνοντας και κάποιες εμπειρίες ανθρώπων..
Γεια σας και απο μένα!
Ομολογώ ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσω το εκκρεμές για να πάρω πληροφορίες απο την διαίσθηση μου. Γνωρίζω για την χρήση του εκκρεμούς σχετικά με το πόσα παιδιά θα αποκτήσει κανείς, καθώς μου το είχε δείξει μια φίλη στο παρελθόν και η αλήθεια είναι ότι το είχα εξασκήσει και εγώ σε άλλες φίλες μου και μαμάδες φίλων μου και τουλάχιστον σε αυτες τις περιπτώσεις που μπορούσαμε να εξακριβώσουμε είχε απόλυτη ακρίβεια. Για τις υπόλοιπες θα δείξει το μέλλον!
Πάντως θα το χρησιμοποιήσω ξανά για να πάρω απαντήσεις σε κάποια προσωπικά θέματα μου. Μέχρι στιγμης νόμιζα ότι μόνο με την βοήθεια ειδικού μπορούσε να γίνει αυτό. Αναγνωρίζω ότι ίσως να κάνουμε λάθος αν εμπιστευτούμε μόνο την διαίσθηση μας και πρέπει να το ψάξουμε πριν καταλήξουμε σε μια απόφαση αλλά προσωπικά έχω αναπτυγμένη διαίσθηση οπότε πιστεύω θα με βοηθήσει αρκετά αυτό το πείραμα. :)
Εγώ πειραματίστηκα με το εκκρεμές και η αλήθεια είναι ότι μου έδωσε κάποιες απαντήσεις που τις περίμενα και κάποιες άλλες όχι. Έχω ανεπτυγμένη διαίσθηση αλλά μπορώ να εμπιστευτώ απόλυτα τις απαντησεις αυτές? Προσωπικά ο χρόνος θα δείξει αν όντως η διαίσθηση μου έπεσε μέσα!
καλησπερα σε ολους !!!
διαβασα με προσοχη οσα γραφτηκαν για να καταλαβω τη χρηση ενος εκκρεμες αλλα εχω μια απορια αν μπορει καποιος να με βοηθηση !
οπως προαναφερθηκε το εκκρεμες βοηθαει στο να εντοπισουμε και κατι που εχουμε χασει.. και αναρωτιεμαι αφου οι απαντησεις που δινει ενα εκκρεμες ειναι ΝΑΙ-ΟΧΙ πως λοιπον μπορει να μας οδηγησει στο σημειο που ειναι χαμενο αυτο που αναζηταμε??
ελπιζω να μην σας μπερδεψα, ευχαριστω εκ των προτερων !!!
eleni δυστυχώς δεν μπορεί να μας δώσει απαντήσεις σε τέτοιου τύπου ερωτήσεις το εκκρεμές. Μόνο όταν η ερώτηση απαντάται θετικά η καταφατικά. Για περισσότερες πληροφορίες τώρα, εκεί αρχίζουν να δυσκολεύουν τα πράγματα..
dark angel
06-12-12, 19:56
καλησπερα σε ολους !!!
διαβασα με προσοχη οσα γραφτηκαν για να καταλαβω τη χρηση ενος εκκρεμες αλλα εχω μια απορια αν μπορει καποιος να με βοηθηση !
οπως προαναφερθηκε το εκκρεμες βοηθαει στο να εντοπισουμε και κατι που εχουμε χασει.. και αναρωτιεμαι αφου οι απαντησεις που δινει ενα εκκρεμες ειναι ΝΑΙ-ΟΧΙ πως λοιπον μπορει να μας οδηγησει στο σημειο που ειναι χαμενο αυτο που αναζηταμε??
ελπιζω να μην σας μπερδεψα, ευχαριστω εκ των προτερων !!!
μπορείς να θέσεις τις ερωτήσεις σου με τέτοιο τρόπο ώστε οι απαντήσεις που θα πάρεις να είναι ναι και όχι. πχ αν έχεις χάσει ένα αντικείμενο να ρωτήσεις το εκκρεμές σου αν βρίσκεται στο τάδε δωμάτιο κτλ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.