Επιστροφή στο Forum : ΠΕΡΙ ΜΑΝΤΕΙΑΣ...
Γεια σας,
Γραφτηκα στο φορουμ γιατι αναρωτιεμαι πολυ και αυτα που διαβαζω με μπερδευουν περισσοτερο...
Τηλεφωνησα πριν 5 μερες σε μια γραμμη μεντιουμ στην οποια το 'ψαρεμα' πηγαινε συννεφο και απο καποια στιγμη κ μετα καταλαβα οτι εγω απανταγα μονος μου τις ερωτησεις...
Ηθελα να ξερω αν υπαρχει οντως τροπος να μαθεις κατι απ αυτα τα ατομα και αν υπαρχει τιποτα σκοτεινο πισω απο αυτες τις προβλεψεις μιας που η εκκλησια το απαγορευει..
Υπαρχει περιπτωση να σου συμβει κατι που δεν ηταν γραφτο να συμβει πηγαινοντας εκει ΄ή απλα καποιοι ανθρωποι εχουν οντως ικανοτητες...
Ελευθέριος Παλιγγίνης
13-06-11, 01:53
Υπάρχουν άνθρωποι με μαντική ικανότητα, αλλά όχι στις τηλεφωνικές γραμμές. Εκεί o ενδιαφερόμενος βρίσκει μόνο καλυμμένη "ψυχολογική" υποστήριξη που όπως διαπίστωσες βασίζεται στο ψάρεμα, στην διπλωματία και τις δημόσιες σχέσεις. Σκοπός είναι ο πελάτης να κλείσει το τηλέφωνο αισιοδοξώντας για επικείμενες εξελίξεις στο προσωπικό θέμα που τον απασχολεί, ή στην διαμόρφωση νέου σκεπτικού με τοποθέτησή του σε άλλο σημείο και επίπεδο για να βλέπει την κατάσταση απο άλλη οπτική γωνία και να μην τον απασχολεί πια ένα θέμα που δεν μπορεί να αλλάξει.
Αυτές οι δύο βασικές στρατηγικές υπάρχουν, απο εκεί και πέραν ο εμπειροπόλεμος επαγγελματίας επινοεί και άλλες :P
Βασικά έκανες το μεγαλύτερο λάθος σου φίλε που πήρες τηλ εκεί πέρα...δεν έπρεπε καν να το σκευτείς...1ον λόγο του ότι το λέει πολύ κόσμος αλλά και δεύτερον επειδή το λέει η εκκλησία...απο κεί δεν έπρεπε καν να το σκευτεις αν είσαι βέβαια της εκκλησίας και πιστευεις....
Crystalline water
13-06-11, 18:46
Γεια σας,
Γραφτηκα στο φορουμ γιατι αναρωτιεμαι πολυ και αυτα που διαβαζω με μπερδευουν περισσοτερο...
Τηλεφωνησα πριν 5 μερες σε μια γραμμη μεντιουμ στην οποια το 'ψαρεμα' πηγαινε συννεφο και απο καποια στιγμη κ μετα καταλαβα οτι εγω απανταγα μονος μου τις ερωτησεις...
Ηθελα να ξερω αν υπαρχει οντως τροπος να μαθεις κατι απ αυτα τα ατομα και αν υπαρχει τιποτα σκοτεινο πισω απο αυτες τις προβλεψεις μιας που η εκκλησια το απαγορευει..
Υπαρχει περιπτωση να σου συμβει κατι που δεν ηταν γραφτο να συμβει πηγαινοντας εκει ΄ή απλα καποιοι ανθρωποι εχουν οντως ικανοτητες...
Φίλε μου καλά έκανες και πήρες γιατί σου φυγε η απορία εγώ είμαι της γνώμης ότι θες πολύ να το κάνεις να σου φεύγει,σε λογικά πλαίσια βέβαια.Οσα και να σου λεγε κανείς αν το θελες πολύ κάποια στιγμή θα το κανες.Από κει και πέρα όμως μη το επιχειρήσεις πάλι και την εκκλησία να εξαιρέσεις αυτοί είναι τσαρλατάνοι και έχουν χαλάσει οικονομίες ολόκληρες και έχουν τρελλαθεί άνθρωποι από τις υπόνοιες που τους έχουν βάλλει,εννοω γενικά τους κομπογιαννίτες μέντιουμ και μάγους.
Πιστεύω όμως ότι εμείς αλλάζουμε κατά μεγάλο μέρος τη τύχη μας και αν κάτι δεν αλλάζει έτσι πρέπει να γίνει γιατί υπάρχει κάποιος ανώτερος λόγος που καμμιά φορά το διαπιστώνεις αργότερα, συνήθως για να βελτιωθείς ώς ύπαρξη.
Οπότε να σκέφτεσαι ότι η πραγματική δύναμη είναι στο μυαλό κινεί τη γη αν θέλει και όχι στους κάθε λογής υπάνθρωπους.
Trithemius
13-06-11, 21:42
Βασικά έκανες το μεγαλύτερο λάθος σου φίλε που πήρες τηλ εκεί πέρα...δεν έπρεπε καν να το σκευτείς...1ον λόγο του ότι το λέει πολύ κόσμος αλλά και δεύτερον επειδή το λέει η εκκλησία...απο κεί δεν έπρεπε καν να το σκευτεις αν είσαι βέβαια της εκκλησίας και πιστευεις....Οι απαντήσεις σου δείχνουν πως εύκολα κάνεις ότι λέει η μάζα. Να ξέρεις πως η λογική δεν συμβαδίζει πάντα με τη στατιστική... Όσο για τα όσα λέει η εκκλησία: α) Κανείς δεν τα ακολουθεί όλα και β) ποιά είναι τελικά αυτοί που απαρτίζουν την Εκκλησία και πόση θέλεις να είναι η επιρροή της πάνω σου; :rolleyes:
α) Κανείς δεν τα ακολουθεί όλα και β) ποιά είναι τελικά αυτοί που απαρτίζουν την Εκκλησία και πόση θέλεις να είναι η επιρροή της πάνω σου; :rolleyes:
Eγώ νόμιζα ότι εκκλησία είναι όλος ο κόσμος των πιστών...όταν δηλαδή λέμε εκκλησία δεν ενοούμε μόνο τους παπάδες....
Και γιατί όλα όσα πρπέπει να πιστεύει η μάζα είναι λάθος....??
Και δεν νομιζω να πιστεύεις ότι έστω και ένα από αυτά τα άτομα που έχουν το 9011... είναι αξιόπιστα...:p
ΦΙΛΙΚΑ ΣΩΤΗΡΗΣ
Υπάρχουν άνθρωποι με μαντική ικανότητα, αλλά όχι στις τηλεφωνικές γραμμές. Εκεί o ενδιαφερόμενος βρίσκει μόνο καλυμμένη "ψυχολογική" υποστήριξη που όπως διαπίστωσες βασίζεται στο ψάρεμα, στην διπλωματία και τις δημόσιες σχέσεις. Σκοπός είναι ο πελάτης να κλείσει το τηλέφωνο αισιοδοξώντας για επικείμενες εξελίξεις στο προσωπικό θέμα που τον απασχολεί, ή στην διαμόρφωση νέου σκεπτικού με τοποθέτησή του σε άλλο σημείο και επίπεδο για να βλέπει την κατάσταση απο άλλη οπτική γωνία και να μην τον απασχολεί πια ένα θέμα που δεν μπορεί να αλλάξει.
Αυτές οι δύο βασικές στρατηγικές υπάρχουν, απο εκεί και πέραν ο εμπειροπόλεμος επαγγελματίας επινοεί και άλλες :P
εχεις παρα πολυ δικιο σε αυτο που λες..η απογνωση με οδηγησε εκει και ο φοβος για το αυριο σε μια κατασταση που τωρα που μιλαω διορθωθηκε με δικη μου και μονο παρεμβαση...αυτο που καταλαβα και επρεπε να το ηξερα ειναι αυτο που μου λες το οτι απλα παρεχουν μια αλλη οπτικη γωνια...
Φίλε μου καλά έκανες και πήρες γιατί σου φυγε η απορία εγώ είμαι της γνώμης ότι θες πολύ να το κάνεις να σου φεύγει,σε λογικά πλαίσια βέβαια.Οσα και να σου λεγε κανείς αν το θελες πολύ κάποια στιγμή θα το κανες.Από κει και πέρα όμως μη το επιχειρήσεις πάλι και την εκκλησία να εξαιρέσεις αυτοί είναι τσαρλατάνοι και έχουν χαλάσει οικονομίες ολόκληρες και έχουν τρελλαθεί άνθρωποι από τις υπόνοιες που τους έχουν βάλλει,εννοω γενικά τους κομπογιαννίτες μέντιουμ και μάγους.
Πιστεύω όμως ότι εμείς αλλάζουμε κατά μεγάλο μέρος τη τύχη μας και αν κάτι δεν αλλάζει έτσι πρέπει να γίνει γιατί υπάρχει κάποιος ανώτερος λόγος που καμμιά φορά το διαπιστώνεις αργότερα, συνήθως για να βελτιωθείς ώς ύπαρξη.
Οπότε να σκέφτεσαι ότι η πραγματική δύναμη είναι στο μυαλό κινεί τη γη αν θέλει και όχι στους κάθε λογής υπάνθρωπους.
Δυστυχως και ευτυχως εχεις δικιο..ηθελα να το κανω και γι αυτο εκανα πρωτη την ενεργεια αυτη και μετα ρωτησα εσας εδω οταν μαλλον θα επρεπε να γινει το αντιθετο και τα 30 ευρω να ηταν και στην τσεπη μου...πραγματικα οταν δεν σκεφτεσαι λογικα κανεις βλακειες που σιγουρα τις μετανιωνεις...και αυτο που ειπες με το να με γεμισουν υπονοιες ηταν αυτο ακριβως που εγινε..και μου εβαλε και λογια οτι εχω να κανω με υπουλο ανθρωπο πραγμα το οποιο και ο θεος ο ιδιος να μου τον πει δεν θα τον πιστεψω...τελικα απο την μερα που εγραψα το ποστ καποια πραγματα αλλαξαν προς το καλυτερο και οχι προς αυτη την κατευθυνση που με συμβουλεψε το 'μεντιουμ'...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.