PDA

Επιστροφή στο Forum : UFO στο Google Earth

Aris3342002
27-07-11, 20:13
Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα διάβασα για μία φωτογραφία στο Google Earth που απεικονίζει ένα ΑΤΙΑ στο Cape Town.
¨
Έψαξα και το βρήκα και κατέβασα την φωτογραφία την οποία παραθέτω παρακάτω, όπως επίσης και το σχετικό video αυτού που το ανακάλυψε.

Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτό

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3CHy9zH3jXM

Zeus
27-07-11, 22:06
Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, πιο fake δε γινετε. Λαθος μεγεθος και φωτισμος το μαρτυρουν...

Aris3342002
27-07-11, 22:20
Σ'ευχαριστώ. Απλά μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι βρισκόταν σε panoramic view στο Google Earth την οποία βρήκα και εγώ πηγαίνοντας στο συγκεκριμένο σημείο στο εν λόγω πρόγραμμα

Zeus
27-07-11, 22:34
Κοιτα στο Google Earth, μεχρι και το Ιησου ειδαν μερικοι, δε νομιζω οτι ηταν δυνατον κατι τετοιο.
Κατι αλλο που τωρα το παρατηρησα, αν το παρατηρησεις για αρκετη ωρα, δλδ με μια 2η ματια, ενα αλλο στοιχειο που το κανει fake ειναι το οτι ειναι ανεξηγητα θολο το αντικειμενο. Οποιος το εκανε παντως το εκανε για να εντυπωσιασει μιας και ειναι αρκετα προχειρη δουλεια!!!

xontro_mpizeli
27-07-11, 23:12
και οι δικές μου παρατηρήσεις (το δοκίμασα και εγώ στο Google Earth και πράγματι εντόπισα τον... ιπτάμενο δίσκο) στο WeirdNews.gr (http://www.weirdnews.gr/enas-iptamenos-diskos-sto-google-earth/)...

Αληθινος
29-07-11, 02:35
Ο καθένας μας μπορεί να βάλει φωτογραφίες στο Google Earth,το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνει μέλος σε μια ιστοσελίδα,όσο απλά γίναμε μέλη και εμείς στο metafysiko.gr
Και εγώ έχω ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες...
:)

kmel1995
29-07-11, 10:40
Κοιτα στο Google Earth, μεχρι και το Ιησου ειδαν μερικοι, δε νομιζω οτι ηταν δυνατον κατι τετοιο.
Κατι αλλο που τωρα το παρατηρησα, αν το παρατηρησεις για αρκετη ωρα, δλδ με μια 2η ματια, ενα αλλο στοιχειο που το κανει fake ειναι το οτι ειναι ανεξηγητα θολο το αντικειμενο. Οποιος το εκανε παντως το εκανε για να εντυπωσιασει μιας και ειναι αρκετα προχειρη δουλεια!!!

Την συγκεκριμένη περίπτωση με τον Ιησού την διάβασα και εγώ στο περιοδικό "Φαινόμενα".Τώρα,όπως και ο ιπτάμενος δίσκος,προφανώς,είναι δημιουργήματα κάποιων ανθρώπων που προφανώς θέλουν να σπάσουν την πλάκα τους...:D

strangef
01-08-11, 10:21
Παιδιά είναι ψέυτικη...ποιο ψέυτικη δεν γίνετε...μόνο έτσι δεν είναι ένα UFO και καταρχάς μεγάΛΟ ΤΡΑΓΙΚΟ λάθος είναι να το ονομάζοθμε UFO, και να ήταν πραγματική η φωτογραφία δεν το ονομάζοθμε UFO διότι βλέπουμε τί είναι, είναι απλός ένα περιέργο σκάφος....θα το λέγαμε UFO μόνο αν δεν ξέραμε τίποτα για αυτό, δηλαδή ένα φλιτζάνι για παράδειγμα που πετάει μπορούμε να το ονομάσουμε έτσι, αυτό είναι απλώς ένα σκάφος, και ξαναλέω μόνο άν ήταν πραγματική η φωτογραφία, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ψέυτικη.....

THEO-007
23-08-11, 18:13
http://youtu.be/VYuKvMr_C3E

http://youtu.be/Xs_xSvi0HoU

http://youtu.be/NYCHBI66izs

c.r
23-08-11, 21:53
Φίλε THEO, εκτός του ότι τα βίντεο που παρέθεσες δεν ταιριάζουν με τον τίτλο του παρόντος θέματος, το πρώτο από αυτά είναι -ή ας πούμε δείχνει ως- τεχνικά επεξεργασμένο, άρα ψεύτικο, όπως πιθανότατα και το δεύτερο.

THEO-007
23-08-11, 22:18
Tιποτα δεν ειναι επεξεργασμενο.

Ολα ειναι αληθινα

ΚΑΙ

Ολα εχουν παιξει στις τηλεορασης των συγκεκριμενων κρατων αλλα και στην αμερικη.

Μπορεις πανευκολα να τα βρεις αν ψαξεις.

Οσο για την θεση του θεματος δεν το παρατηρησα.

Μπορειτε να αφαιρεσετε την απαντηση.

Zeus
24-08-11, 11:05
Οk, πες πως ειναι αληθινα, πιστευεις οτι θα επαιζαν κρυφτουλι με τη καμερα πισω απο τα συννεφα? και κατι αλλο στο πρωτο σε ξεγελαει, αλλα στο 2ο ειναι πιο εμφανες, το υπολοιπο σκαφος που ειναι? δλδ, ακομα και πισω απο τα συννεφα το μεγεθος τους δεν ειναι σωστο...
Και για πρωτο, εχεις δει παλιες ιαπωνικες ταινιες, που εχουν ενα αντικειμενο που το εμφανιζουν μεσα απο τα συννεφα ή καλυτερα για να κανουν εντυπωσιασμο μεσα απο ενα συμπλεγμα συννεφων?

Οσο για το 3ο... ειναι απο μια fake ιστορια που... πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που οφελεισε και τους Ρωσους αλλα και τους αμερικανους...

Και το οτι τα ΜΜΕ τα "παιξανε" αυτο τα κανει αληθινα? Πιο αληθινο ηταν το ψευτικο σωμα του νεκρου εξωγηινου που προσφατα, και καλα, βρεθηκε στη Σιβιρια.... παρα αυτα!!!

Εκει που θα σταθω ειναι οτι πλεον οι ιπταμενοι δισκοι τινουν να εξαλιφθουν και εχει αρχισει να εμφανιζετε το πρωτυπο ενως πολυ hi-tech aerodynamic σκαφους πανοπλο και ετοιμο να σπειρει την καταστροφη απ'οπου περασει...
Ακομα και καθοδηγουμενα να ειναι, απο καποιους, για αυτους τους καποιους εχει μια δοση αληθειας, πικρης αληθειας για το μελλον του ανθρωπινου ειδους!!!

THEO-007
24-08-11, 16:51
Ρε παιδια ελατε στα συγκαλα σας.

Στο δευτερο ευθυγραμιστηκε πισω απο τα συννεφα. Ελεος πια.

Εκει ευθυγραμιστηκε για να κανει οτι εκανε με τις μπαλες που εριξε. Εσεις απο το συννεφο πιαστηκατε. Αμαν πια.

Στο πρωτο ειναι εμφανες οτι εκει το επιασε η καμερα.

Και κατι αλλο. Σας ειπα οτι επαιξαν στα δελτια ειδησεων των χωρων αλλα και στην αμερικη. Ποιος σταθμος βγαζει βιντεο εαν δεν τσεκαρει εαν ειναι αληθινο.

Εχετε φαει το παραμυθι και δεν λετε να ξυπνησετε απο τον ληθαργο.

Στο τρια κανανε και δηλωσεις αυτοπτες μαρτυρες ψαξτε και θα τις βρειτε.

Τα βιντεο ειναι περα για περα αληθινα.

Αλλα πρεπει και αυτοι που τα βλεπουν να τα βλεπουν με ανοικτο μυαλο.

Εφοσον λοιπον τα ελληνικα μυαλα το μονο που ξερουν ειναι να απορριπτουν τοτε σας ευχομαι να τα δειτε μπροστα σας για να πιστεψετε αν και παλι αμφιβαλω.

Εχετε τετοια παρωπιδα που και σφαλιαρες να σας ριχνουν θα λετε οτι κοιμαστε.

Astral
24-08-11, 17:44
Για το πρώτο , no comment, πιο fake δεν μπορούσε να γίνει, πρέπει μάλλον να του τελείωσε το φιλμ και σταμάτησε εκεί που σταμάτησε.

2ο fake, I saw an analysis of this video frame by frame, and just one frame before that truck at 0:38 covers the UFO it vanishes, only to reapear after the truck's gonne, I dind't do that analysis, I saw it on TV.

3ο http://www.youtube.com/watch?v=-fqNFZD8aGQ

Αυτά, αν και θα ήθελα και εγώ να σκάσουν μύτη, όμως δεν μπορώ όταν παίζουν με την νοημοσύνη μου ...

THEO-007
24-08-11, 17:52
Ο τελευταιο σου συνδεσμος ατυχεστατος μεγαλε. Αν δεν καταλαβαινεις βαση αυτου που εβαλες, αστο. Πρεπει να ειμαι τελειως χανος για να φαω αυτη την αποδειξη. Ειδικα στην συγκριση των φωτων. Ασε μας ρε φιλε.

Ξερετε κατι ρε μαγκες.

Μου αρεσει που μιλατε ολοι για μεταφυσικα και απορριπτετε τα παντα.

Τελικα δεν ειναι η γωνια μου αυτη. Εγω ψαχνω κατι διαφορετικο.

Εβαλε λεει μπλε φιλτρο και εχει σκια η χρησιμοποιησε θολωμα και εγινε θολο, η οξυνση κλπ κλπ.

Τριχες κατσαρες.

Ανεβηκε μια φωτο με δυο φ14 τομκατ να συνοδευει ουφο και αυτος λεει οτι το τραβηξε τωρα που τα τομκατ εχουν αποσυρθει. Αυτο να το καταλαβω αλλα και παλι καπου κολυωμε. Αλλα με το photoshop δεν με πειθετε. Βρεστε κατι αλλο.

Και γω βγαζω φωτογραφιες τον ηλιο με τα τηλεσκοπια μου και τα βαζω στο σαιτ μου, και για να αναδειξω λεπτομερειες χρησιμοποιω το photoshop. Τι παει να πει. Οτι οι φωτογραφιες και τα βιντεο που τραβαω ειναι μουφα.

Αφηστε με ρε μαγκες.

Μου ζαλισατε το κεφαλι με το photoshop.

Εγω πιστευω οτι ο τυπος τραβηξε θολο βιντεο και χρησιμοποιησε φωτοσοπ για να το καθαριση. Μπορει καποιος να μου αποδειξει το αντιθετο.......???????

Κατι αλλο να πειτε εχετε. Πεστε το. Αλλιως αφηστε το.

Litsa
24-08-11, 18:09
http://youtu.be/VYuKvMr_C3E

http://youtu.be/Xs_xSvi0HoU

http://youtu.be/NYCHBI66izs

Ποιος σταθμος βγαζει βιντεο εαν δεν τσεκαρει εαν ειναι αληθινο.
Στο τρια κανανε και δηλωσεις αυτοπτες μαρτυρες ψαξτε και θα τις βρειτε.
Τα βιντεο ειναι περα για περα αληθινα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ Theo-007 γιαν τα ακλόνητα ντοκουμέντα,
πάντα είχα μεγάλη απορία περί ατια και ufo και τέτοια και τώρα
με τα βιντεάκια σου ησύχασα.... whats next ?

Trithemius
24-08-11, 19:58
Μου αρεσει που μιλατε ολοι για μεταφυσικα και απορριπτετε τα παντα.

Τελικα δεν ειναι η γωνια μου αυτη. Εγω ψαχνω κατι διαφορετικο.
Δηλαδή ποιά είναι η νοοτροπία που προτείνεις; Να αποδεχόμαστε τα πάντα από αυτά που μας σερβίρουν μόνο και μόνο επειδή ανήκουν στο πεδίο της μεταφυσικής και το προωθούν; Ποια είναι η δική σου πρόταση; Να κινηθούμε αντιδιαμετρικά από την πλήρη απόρριψη και να περάσουμε στην πλήρη αποδοχή; Επίσης, να ξέρεις ότι είναι λάθος να γενικεύεις τις απόψεις 2-3 μελών και να θεωρείς πως όλοι έχουν την ίδια αφοριστική νοοτροπία. Εγώ προσωπικά και ειδικά σε τέτοια θέματα, ποτέ δεν ήμουν, ούτε πρόκειται να γίνω των άκρων. Είμαι θετικά κείμενος στην ύπαρξη μη γήινης νοημοσύνης αλλά αυτό μόνο ως γενική βάση διαμόρφωσης άποψης. Τώρα, το πως αυτή η παραδοχή εκδηλώνεται και πόσα από όσα "βλέπουμε" πρέπει να αποδεχτούμε, αυτό είναι δύσκολο στην υλοποίησή του.

Και κάτι ακόμα. Σε ένα φόρουμ δεν συμμετέχουμε προκειμένου να βρούμε μόνον ομοϊδεάτες. Μην ξεχνάς πως στην εξέλιξη της γνώσης, στην ενημέρωση και στη διαμόρφωση της τελικής άποψης, συμβάλλει πάρα πολύ και η αντίθετη γνώμη αν κι εφόσον διαθέτει καλά δομημένη επιχειρηματολογία. Επομένως, ακόμη κι όταν βρεθείς αντιμέτωπος με διαφορετικές απόψεις, μην προεξοφλείς ότι χάνεις τον χρόνο σου διαβάζοντάς τες. Διαφωνείς; :)

Zeus
24-08-11, 22:51
Για αρχη, θα επρεπε να ξερεις, οτι τα τηλεοπτικα καναλια και ο συγχρονος κινηματογραφος ειναι καθοδηγουμενα, δλδ πανε με το οπου τραβαει πιο πολυ τον κοσμο, διαμορφονοντας, μαλλον παραμορφονοντας ιδεολογιες και αντιληψεις στη μαζα, συνεπως, οτι βλεπεις στο net, στη τηλεοραση, σε εφημεριδες αν δεν το ψαξεις κι εσυ ο ιδιος, καλο ειναι να μην το υιοθετεις γιατι θα βρεθεις προ εκπληξεων... ξερεις περα απο το photoshop, που ειναι μονο για photos, υπαρχουν αλλα πολυ καλα προγραμματα που μπορουν να σε κανουν να πιστεψεις οτι αυτο που βλεπεις δεν ειναι computer generated, αλλα πραγματικο, για το τελευταιο βιντεο.... πραγματικα το after effect εκανε θαυματα... εχει αποδειχτει και για τα 3 οτι ειναι fake, και δεν χρειαζετε να το αναλυσουμε.... περεταιρο.
Ο κοσμος αν εχεις καταλαβει, ζητα σωτηρια, ο μεσιας δεν προκειτε να ερθει ποτε για να τον ξανασωσει, ο "θεος" εχει παραδωσει πνευμα, οποτε το μονο που του μενει για να σωθει απο αυτη την ελεηνοτατη κατασταση που ζουμε σημερα παγκοσμιος ειναι η απολυτη καταστροφη του απο τους εξωγηινους... το οτι δεν το δηλωνουν ανοιχτα, δεν σημαινει οτι και δεν το θελουν, γι'αυτο εχουν αυξηθει οι "θεασεις" γι'αυτο και εχουν αρχισει ολοι να βλεπουν το 2012 που πλησιαζει να ειναι το τελος ολων... το δηλωνουν μεσα απο αυτα τα "καναλια"... Καμια μα καμια θεαση των τελευταιων 5 ετων δεν παιζει να ειναι αληθινη, ειδα και ενα αλλο σχετικο βιντεο που ο τυπος ειναι πανω απο τις περιφιμες γραμμες της Ναζκα, και ξαφνικα μπαινει στο τεραστιο συννεφο με το διπλανο... και τι βλεπει? και φυσικα βλεπει ενα UFO, με σχημα σαν αναποδη κουπα του καφε... και περιμενεις να ειναι αληθινο το βιντεο? Μπα δε μασαμε πλεον...

THEO-007
24-08-11, 23:36
Nα μιλησετε σε τι προβληματιζεστε σχετικα με τους ιπταμενους δισκου. Γιατι πιστευετε οτι ειναι μουφα και να μην φερνετε δικαιολογιες τυπου photoshop.

Kρυβεστε πισω απο το photoshop η αλλα προγραμματα και δεν βγαζετε αυτο που σκεφτεστε.

Πεστε οτι δεν υπηρχε photoshop, τι θα σκεφτοσασταν.

Δεν ζηταω ομοιδεατες κυριοι. Εσεις εχετε καταντηση γραφικοι ομοιδεατες. Εγω θελω να ακουσω μια αποψη και ακουω μονο photoshop απο ολους. Εσεις δεν εχετε κατι αλλο να πειτε. Οταν βλεπετε κατι η πρωτη σας κινηση ειναι να το βαλετε για προγραμματιστικη εξακριβωση. Γι`αυτο θα ακροβατειτε παντα.

Ετσι γινετε κουβεντα και διαλογος.

Δομημενη επιχειρηματολογια δεν υπαρχει σε εναν κοσμο που προσπαθουν να τον υπνωσουν. Για να κανεις δομημενη επιχειρηματολογια πρεπει ολοι να γνωριζουν τα αληθη γεγονοτα.

Δηλαδή ποιά είναι η νοοτροπία που προτείνεις; Να αποδεχόμαστε τα πάντα από αυτά που μας σερβίρουν μόνο και μόνο επειδή ανήκουν στο πεδίο της μεταφυσικής και το προωθούν; Ποια είναι η δική σου πρόταση; Να κινηθούμε αντιδιαμετρικά από την πλήρη απόρριψη και να περάσουμε στην πλήρη αποδοχή; Επίσης, να ξέρεις ότι είναι λάθος να γενικεύεις τις απόψεις 2-3 μελών και να θεωρείς πως όλοι έχουν την ίδια αφοριστική νοοτροπία. Εγώ προσωπικά και ειδικά σε τέτοια θέματα, ποτέ δεν ήμουν, ούτε πρόκειται να γίνω των άκρων. Είμαι θετικά κείμενος στην ύπαρξη μη γήινης νοημοσύνης αλλά αυτό μόνο ως γενική βάση διαμόρφωσης άποψης. Τώρα, το πως αυτή η παραδοχή εκδηλώνεται και πόσα από όσα "βλέπουμε" πρέπει να αποδεχτούμε, αυτό είναι δύσκολο στην υλοποίησή του.

Και κάτι ακόμα. Σε ένα φόρουμ δεν συμμετέχουμε προκειμένου να βρούμε μόνον ομοϊδεάτες. Μην ξεχνάς πως στην εξέλιξη της γνώσης, στην ενημέρωση και στη διαμόρφωση της τελικής άποψης, συμβάλλει πάρα πολύ και η αντίθετη γνώμη αν κι εφόσον διαθέτει καλά δομημένη επιχειρηματολογία. Επομένως, ακόμη κι όταν βρεθείς αντιμέτωπος με διαφορετικές απόψεις, μην προεξοφλείς ότι χάνεις τον χρόνο σου διαβάζοντάς τες. Διαφωνείς; :)

THEO-007
24-08-11, 23:37
Δεν θα σε σχολιασω. Το εχω κοψει να ασχολουμαι εδω και καιρο με τετοιες ανοητες απαντησεις.

THEO-007
24-08-11, 23:48
Αυτο που λες δεν ευσταθει σχετικα με τα ΜΜΕ. Υπαρχουν πολλα μικρα καναλια που βγαζουν φανταστικες και αληθινες ειδησεις και αλλα που κανουν προπαγανδα. Για παραδειγμα το βιντεο με τις μπαλες παιχτηκε στην βραζιλια και ενημερωθηκε ο κοσμος, μολις το πηραν οι αμερικανοι το εδειξαν κανονικα εξηγησαν τι δειχνει και κλεισαν λεγοντας οτι ειναι μονταζ. Αυτη ειναι η ειδησειοκαπηλια καποιων χωρων. Εκμεταλευτηκαν το βιντεο και στο τελος το εκμηδενισαν.
Οσο για τον κινηματογραφο δεν το συζηταω. Εχουν γυριστει ταινιες πολλα χρονια πριν που στηριζουν την υπαρξη UFO αλλα και αλλων τεκτενομενων και τα οποια σημερα υφισταντε με γεγονοτα. Τα προγραμματα δειχνουν αυτο για το οποιο εχουν εχουν προγραμματιστει να σου δειξουν. Οτι τα περισσοτερα ειναι fake. Αυτο δεν προκειτε ποτε να το πιασετε. Απλα εχοντας παρωπιδες μια ζωη θα τα αγοραζετε.

OΠΟΤΕ......

Το κοκκινο το θεωρω αναξιο σχολιασμου. Ειναι για μενα ανοητη σκεψη.

Για αρχη, θα επρεπε να ξερεις, οτι τα τηλεοπτικα καναλια και ο συγχρονος κινηματογραφος ειναι καθοδηγουμενα, δλδ πανε με το οπου τραβαει πιο πολυ τον κοσμο, διαμορφονοντας, μαλλον παραμορφονοντας ιδεολογιες και αντιληψεις στη μαζα, συνεπως, οτι βλεπεις στο net, στη τηλεοραση, σε εφημεριδες αν δεν το ψαξεις κι εσυ ο ιδιος, καλο ειναι να μην το υιοθετεις γιατι θα βρεθεις προ εκπληξεων... ξερεις περα απο το photoshop, που ειναι μονο για photos, υπαρχουν αλλα πολυ καλα προγραμματα που μπορουν να σε κανουν να πιστεψεις οτι αυτο που βλεπεις δεν ειναι computer generated, αλλα πραγματικο, για το τελευταιο βιντεο.... πραγματικα το after effect εκανε θαυματα... εχει αποδειχτει και για τα 3 οτι ειναι fake, και δεν χρειαζετε να το αναλυσουμε.... περεταιρο.
Ο κοσμος αν εχεις καταλαβει, ζητα σωτηρια, ο μεσιας δεν προκειτε να ερθει ποτε για να τον ξανασωσει, ο "θεος" εχει παραδωσει πνευμα, οποτε το μονο που του μενει για να σωθει απο αυτη την ελεηνοτατη κατασταση που ζουμε σημερα παγκοσμιος ειναι η απολυτη καταστροφη του απο τους εξωγηινους... το οτι δεν το δηλωνουν ανοιχτα, δεν σημαινει οτι και δεν το θελουν, γι'αυτο εχουν αυξηθει οι "θεασεις" γι'αυτο και εχουν αρχισει ολοι να βλεπουν το 2012 που πλησιαζει να ειναι το τελος ολων... το δηλωνουν μεσα απο αυτα τα "καναλια"... Καμια μα καμια θεαση των τελευταιων 5 ετων δεν παιζει να ειναι αληθινη, ειδα και ενα αλλο σχετικο βιντεο που ο τυπος ειναι πανω απο τις περιφιμες γραμμες της Ναζκα, και ξαφνικα μπαινει στο τεραστιο συννεφο με το διπλανο... και τι βλεπει? και φυσικα βλεπει ενα UFO, με σχημα σαν αναποδη κουπα του καφε... και περιμενεις να ειναι αληθινο το βιντεο? Μπα δε μασαμε πλεον...

THEO-007
25-08-11, 00:15
Κυριοι θεωρω πιο εμπιστα ατομα να πιστεψω πανω σε θεματα UFO τους ζωγραφους πινακων τις αναγεννησεως παρα τα βλακωδη προγραμματα υπολογιστων που εμπιστευεστε εσεις για να ξεκαθαρισετε στο μυαλο σας αν υπαρχουν η οχι.

Αυτη ειναι η διαφορα μας.

Δικαιωμα σας ειναι να απορριπτετε αλλα για μενα θα ειστε παντα με κλεισμενα ματια.

Εγω πιστευω σε αυτα που ζωγραφιζαν καποιοι τις εποχες τοτε που δεν υπηρχε φωτοσοπ και οι αλλες βλακωδεις κατασκευες υπολογιστων και τα συνοθυλευματα.

Πιστευω στην υπαρξη ιπταμενων δισκων και το οτι παρα πολλες θεασεις ειναι αληθινες.

Οσο πιο πολλοι κατακρινουν βιντεο σαν αυτα που ανεβασα τοσο περισσοτερο θα με κανουν να το πιστευω

http://img694.imageshack.us/img694/2452/jpguj.jpg

Καληνυχτα σας.

Litsa
25-08-11, 06:15
Αρχική Δημοσίευση από Litsa Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν θα σε σχολιασω. Το εχω κοψει να ασχολουμαι εδω και καιρο με τετοιες ανοητες απαντησεις.

Μα γιατί ;
Γιατί δε με πιστεύεις και αντιδράς έτσι;
Βρίσκεις κάτι που δεν είναι λογικό σε αυτό που λέω ;
Που είναι το ανόητο ;

υγ
Αντιδράς με τον ίδιο τρόπο που αντιδράνε και οι άλλο προς εσένα και τις "αποδείξεις" σου, αν δεν το κατάλαβες λέμε...
Γιατί θες να πιστεύουν οι άλλοι αδιαμαρτύρητα αυτά που τους δείχνεις και δεν κάνεις και συ το ίδιο σε αυτά που σου λένε οι άλλοι; ε;

Zeus
25-08-11, 09:22
Σε αυτη τη περιπτωση... μιας και δε νοεις να καταλαβεις οτι, το πεισμα σου, δεν εχει τοπο να σταθει, δλδ, να εχεις δικιο, οτι τα βιντεο που παραθεσες ειναι πραγματικα... τουλαχιστον. Και ερχεσε σε αντιθεση με αυτο που λες σε αλλο thread, οτι ακομα "κοιμομαστε", απ'οτι καταλαβα, και σωστα το εθεσε η litsa αν δεν αποδεχομαστε οτι λες κοιμομαστε, αν ειμαστε θετικοι στο σκεπτικο σου, ειμαστε ok. Well in that case, see below!!!

You take the blue pill, the story ends. You wake up and believe...whatever you want to believe.
You take the red pill.....you stay in wonderland...

PS
Για μενα το θεμα ειναι ληξαν μιας και μεχρι να καταλαβεις τι ειναι real και τι οχι, θα παρει χρονο!!!

THEO-007
25-08-11, 14:42
Και θα το ξαναπω παλι.

Βεβαιως και κοιμαστε εαν στηριζετε τα λεγομενα σας πανω σε προγραμματιστικες ηλιθιοτητες.

Εσεις ειστε οι πολλοι η πλειονοτητα που λενε και με βλακωδη μεσα προσπαθειτε να με πεισετε.

Με συγχωρειται αλλα δεν με πειθετε με τον τροπο αυτο.

Αν εχετε κατι αλλο καλως αλλιως μεινετε εκει που ειστε.

Με παρωπιδες μια ζωη.

THEO-007
25-08-11, 14:47
Αντιδράς με τον ίδιο τρόπο που αντιδράνε και οι άλλο προς εσένα και τις "αποδείξεις" σου, αν δεν το κατάλαβες λέμε...
Γιατί θες να πιστεύουν οι άλλοι αδιαμαρτύρητα αυτά που τους δείχνεις και δεν κάνεις και συ το ίδιο σε αυτά που σου λένε οι άλλοι; ε;

Αντιδρω γιατι δεν μπορω να ακουω τις φανφαρολογιες σας επειδη ειστε πλειονοτητα.

Ουτε προσπαθω εγω ο ενας να πεισω εσας τους πολλους για την αποψη μου. Πρεπει να ειμαι τρελος για να το κανω.

Αντιθετως εσεις οι πολλοι προσπαθειτε να καταρριψετε την αποψη τους ενος στηριζομενοι σε βλακωδης σκεψεις.

Λυπαμαι πολυ. Με τα λογια σας δειχνετε οτι δεν αντιλαμβανεστε ουτε τα αυτονοητα.

Astral
25-08-11, 15:44
Αυτά πως τα βλέπεις ???

UFO Giant Mothership Over Moscow (http://www.youtube.com/watch?v=caAgFGYXcZg)

D9 Space Ship (http://www.youtube.com/watch?v=X1EduVL1tyM)

District 9 Mothership Spotted over UK (http://www.youtube.com/watch?v=1o9BvCFCo3w)

alien attacks police officer CNN BREAKING NEWS (http://www.youtube.com/watch?v=OV8w7O2Rl8Q&NR=1)

Αληθινά ???

THEO-007
25-08-11, 16:42
Εσυ αυτα πως τα βλεπεις.

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/ufo/6394256/UFO-alert-police-officer-sees-aliens-at-crop-circle.html

http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=7&ved=0CEQQFjAG&url=http%3A%2F%2Fwww.thesun.co.uk%2Fsol%2Fhomepage %2Fnews%2Fufos%2Farticle1836403.ece&rct=j&q=ufo%20over%20turkey%20video&ei=WF5WTo-tBYXOsgawp-3aCg&usg=AFQjCNFCc8jW8fx-RDMgF7rZbSayj4dqFg&cad=rja

http://youtu.be/cIEbcmFzICE

Ψευτικα......?????

THE KEEPER OF SECRET
26-08-11, 16:12
Tιποτα δεν ειναι επεξεργασμενο.

Ολα ειναι αληθινα

ΚΑΙ

Ολα εχουν παιξει στις τηλεορασης των συγκεκριμενων κρατων αλλα και στην αμερικη.

Μπορεις πανευκολα να τα βρεις αν ψαξεις.

Οσο για την θεση του θεματος δεν το παρατηρησα.

Μπορειτε να αφαιρεσετε την απαντηση.

δεν θελω να σε κακοκαρδισω φιλε αλλα τα δυο πρωτα βιντεο οχι μονο ειναι ¨φτιαγμένα¨ αλλα ειναι και κακοφτιαγμενα(πολυ ερασιτεχνικη δουλεια).
για το τριτο βιντεο τωρα ειναι μεν πραγματικο καμμια ομως σχέση δεν εχει με UFO. Οι λαμψεις που φαινονται ειναι απλα εκρηξεις μετασχηματιστων σε γραμμες υψηλης τασης. Ανάλογη εμπειρία ειχα προσωπικα το 1981 στους σεισμους των Αλκυονιδων όταν κατα την διαρκεια του σεισμου κοιτουσα απο το παραθυρο διαμερισματος που βρισκόμουν(στον 8ο οροφο) δεκάδες τέτοιες λάμψεις σε ολη την Αθηνα. Αν ειχα καμερα τότε για να καταγράψω αυτο που έβλεπα τοτε το βιντεο με τις λάμψεις στο Fort Worth θα ήταν για την Δ' εθνικη...!

THEO-007
27-08-11, 17:24
Tα παραλες μεγαλε. Οχι δεν ειδα να σκασει απολυτως τιποτα τοτε. Παραμυθια μας λες.

THE KEEPER OF SECRET
27-08-11, 18:14
Tα παραλες μεγαλε. Οχι δεν ειδα να σκασει απολυτως τιποτα τοτε. Παραμυθια μας λες.

Δηλαδη οτι δεν εχεις δει εσύ δεν ισχύει?
Εξήγησα οτι ήμουν σε διαμέρισμα στον 8ο οροφο πολυκατοικίας στα Β. Προάστεια και είχα πιάτο ολη την Αθηνα.
Με το που αρχισε το γερο ταρακουνημα εγινε το blackout και νομιζα οτι έβλεπα πυροτεχνηματα μεσα στο σκοταδι. Ο σεισμός οχι μόνο ξεχαρβαλωσε σχεδον στο συνολό τους ολους τους μετασχηματιστές στις κολωνες υψηλής τάσης της ΔΕΗ, σε πολλές περιπτωσεις μάλιστα γκρέμισε και τις ίδιες τις κολωνες.
Εγω κατα την κριση σου λέω παραμύθια ενω τα βιντεο που βρισκεις εσυ στο YOUTUBE ειναι ολα πραγματικα.
Εν πασει περιπτωση φιλε δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θέλεις μονο προσεξε μην πεταχτει καμμια φορα η ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ απο κανενα απο αυτά τα ¨ΑΛΗΘΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ¨ που βλέπεις.

THEO-007
27-08-11, 18:54
Σου το ξαναλεω.

Δεν με ενδιαφερει αν πιστευεις η οχι στα βιντεο που ανεβαζω. Εγω πιστευω σε ανακοινωσεις, και οχι στα παραμυθια της χαλιμας που μου λες.

Και το ειπα και πιο πριν σε καποια αλλη το λεω και σε σενα τωρα.

Δεν καθομαι πλεον να ασχολουμαι με ανοησιες τυπου "ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ". Τον απεταξα απο πανω μου αυτον τον βλακωδες διαλογο.

Καλο σου βραδυ.

evolution
06-09-11, 01:27
Μα είναι δυνατόν ρε παιδιά να σας παρουσιάζει ο φίλος τέτοια αδιάσειστα στοιχεία και εσείς να προσπαθείτε να τον πείσετε για το αντίθετο;

Πραγματικά αναρωτιέμαι αν οι επιστήμονες σκέφτονταν με τον συγκεκριμένο τρόπο όπως κάποιοι ευκολόπιστοι που θα είχαν φτάσει οι επιστήμες σήμερα?

Εάν THEO-007 θέλεις να βλέπεις παντού συνωμοσίες και UFO δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να στηρίξεις την θέση σου έστω και με ένα επιχείρημα της προκοπής (αν υπάρχει κανένα λογικό).

Απαντήσεις του στυλ: "Δεν θα σε σχολιασω. Το εχω κοψει να ασχολουμαι εδω και καιρο με τετοιες ανοητες απαντησεις." φανερώνουν απλά αδυναμία και έλλειψη επιχειρημάτων....

Αν λοιπόν δεν έχεις καμιά όρεξη να σχολιάσεις και να κάνεις διάλογο με λογικά επιχειρήματα και απτές αποδείξεις (αν έχεις) τότε τι ανοίγεις θέμα;

Μια απλή έρευνα να έκανες πριν αναρτήσεις τα εν λόγω βίντεο θα ανακάλυπτες και εσύ ο ίδιος πως είναι πλαστά..... You know google?

strangef
07-09-11, 07:54
Παιδιά ας μην οξύνουμε την κατάσταση άλλο, τα πράγματα είναι standard ούτε έτσι ούτε αλιώς, οτιδίποτε βλέπετε που να θυμίζει αμερικάνικη ταινεία είναι ψέματα, είναι fake....σαν την φωτογραφία του θέματος μας για παράδειγμα η οποία βρομάει από μακριά.....δεν υπάρχει ουτε μία φωτογραφία σε όλο τον κόσμο που να δείχνει ένα τέτοιο πράγμα και να είναι εξωγήινης κατασκευής.....τώρα αν αρχίζει ο καθένας και λέει εγώ πιστεύω σε ανακοινώσεις κλπκλπ εμείς τα ακούμε βερεσέ........

Marsia
19-03-12, 06:13
Συμφωνώ ότι φωνάζει fake από μακριά.. Αλλά το σχόλιο ότι δε μπορούμε να το πούμε UFO δε στέκει γιατί είτε ψεύτικο, είτε πουλί είτε ο,τιδήποτε άλλο ονομάζεται ΑΤΙΑ Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο.. Καταλαβαίνω βέβαια τι εννοούσε ο άνθρωπος... κουβέντα να γίνεται :p

Grayscull
21-03-12, 01:46
Πιο ψεύτικο και από τα στήθη της Τζούλιας.

fantasy
21-03-12, 08:50
Δεν θα απαντούσα εδώ, αλλά μου άρεσε το σχόλιο του φίλου Grayskull. Μπράβο φίλε μου, μου έφτιαξες τη μέρα.

SAM_502
29-05-12, 16:23
Καλό ειναι να λεμε οτι κάτι ειναι "fake" αλλα καλυτερο είναι να ξέρουμε γιατι είναι fake.

Πρώτα απόλα ακόμα καλυτερο θα ειναι αντί να ποσταρουμε το μπλογκ-σαιτ-λινκ απο youtube του κάθε τυχάρπαστου να κανουμε έστω μια τυπική ερευνα.

Η φωτογραφια αυτή ξεκινησε απο έναν ρωσο ονοματι Vasiliy Nikitenko και η πραγματική της ρίζα είναι το σαιτ 360cities.net και μιας και μιας και το google το εχει ενσωματωσει αυτό το σαιτ αυτο σημαινει οτι μπορείς μεσω γουγλη να δεις και φωτο αυτου(360cities.net).Ωπερ και σημαινει οτι ο καθενας μπορεί να ανεβασει οτι του κατεβει στο κεφαλι εκει περα.

http://www.360cities.net/image/good-hope-2#87.03,-1.96,5.0

Αν κανετε ζουμ στη φωτο θα δείτε οτι γυρω απο το ufo υπαρχουν πιξελ ενα αυτο ,και επειτα καποιος εχει ρετουσαρει και τον ηλιο, ακομα το ufo αυτο είναι το λεγόμενο και bob lazar ufo διασημος κομπαρσος σε παρα πολλες απάτες,και τελευταιο και βασικοτερον ο φιλος μας ειναι φωτογραφος.Οποτε ναι ειναι fake

Και εφερε και τους φιλους του.

http://img31.imageshack.us/img31/425/345dex.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/31/345dex.jpg/)