PDA

Επιστροφή στο Forum : Το μυστήριο της λόγχης του Λογγίνου ή αλλιώς της λόγχης του πεπρωμένου

archangelofjustice999
08-09-11, 15:08
Δεν ξέρω αν όντως ισχύει αλλά ακούγεται ότι όποιος μάθει τα μυστικά που κρύβει αυτή η λογχη που τρύπισε τον Χριστό θα κυβερνίσει τον κόσμο με φωτεινές δυνάμεις ή με σκοτεινές. Ο Χίτλερ μυήθηκε στα μυστήρια του Γερμανικού αποκρυφισμού των Τευτόνων και ήθελε να βρει το Άγιο Δησκοπότηρο (Γράαλ) και την Λόγχη του πεπρωμένου/Λογγίνου για να κυβερνήσει τον κόσμο. Ακόμα και οι σύμμαχοί του δεν πίστευαν σε ό,τι έβλεπαν σχετικά με τα κατορθώματα του Χίτλερ. Γράψτε σχετικά με αυτό το θέμα θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας.

Στεφανοκλής
11-10-11, 21:35
Ο Χιτλερ ομως εχασε αρα αυτο δεν μπορει να ειναι ενδειξη της λονχης του Λογγινου.Με την ιδια λογικη αν ο Αλεξανδρος ζουσε μετα Χριστου τι θα θεωρουνταν;

Crystalline water
12-10-11, 12:14
Γειά σας παιδιά ο Χίτλερ έχασε σύμφωνα με ένα ντοκυμαντέρ που είχα δει παλιά γιατί είχε κόλλημα με την αστρολογία,είχε προσωπικό αστρολόγο και οι επιθέσεις και οι μάχες που γίνονταν,γινόντουσαν μετά απο συμβουλή του για τις πιο ευνοικές μέρες.Λέγεται ότι οι σύμμαχοι αυτή του την αδυναμία εκμεταλλεύτηκαν και έχασε γιατί ξέρανε πότε θα ξεκινούσε η εκστρατεία για τη Ρωσια και το πλεονέκτημα του το μετέτρεψαν σε μειονέκτημα.Τον πρόλαβε ο χειμώνας της Ρωσίας με τα γνωστά αποτελέσματα.Μη μου ζητήσετε πηγές γιατί δεν έχω κάποιο ντοκυμαντέρ της ΕΤ 1 ήταν παλιά.

Ευχαριστώ.

Mirella_S
12-10-11, 19:59
Εικαζεται οτι ο εχων την λογχη του Λογγινου, ή το αγιο Δισκοποτηρο, το κυπελλο δηλαδη του Χριστου κατα την διαρκεια του Μυστικου Δειπνου, μπορει να κυβερνησει τον κοσμο σιγουρα ομως με σκοπο το καλο και οχι με σκοπο την κτηνωδια και την ψυχοπαθεια του Αδολφου Χιτλερ.
Γιατι 2 αντικειμενα που αντιποροσωπευουν το Φως και το Καλο να επιστρεψουν να χρησιμοποιηθουν για τον οποιο σκοτεινο και κακο σκοπο?

naeb
12-10-11, 23:22
Εικαζεται οτι ο εχων την λογχη του Λογγινου, ή το αγιο Δισκοποτηρο, το κυπελλο δηλαδη του Χριστου κατα την διαρκεια του Μυστικου Δειπνου, μπορει να κυβερνησει τον κοσμο σιγουρα ομως με σκοπο το καλο και οχι με σκοπο την κτηνωδια και την ψυχοπαθεια του Αδολφου Χιτλερ.
Γιατι 2 αντικειμενα που αντιποροσωπευουν το Φως και το Καλο να επιστρεψουν να χρησιμοποιηθουν για τον οποιο σκοτεινο και κακο σκοπο?

Γενικά μιλώντας, τα ίδια αντικείμενα, τεχνικές, τελετές κτλ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για καλό και για κακό, εξαρτάται από την πρόθεση του εκάστοτε "χρήστη". Η εικόνα που χρησιμοποιείς (πεντάλφα) είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα

Mirella_S
13-10-11, 10:53
Γενικά μιλώντας, τα ίδια αντικείμενα, τεχνικές, τελετές κτλ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για καλό και για κακό, εξαρτάται από την πρόθεση του εκάστοτε "χρήστη". Η εικόνα που χρησιμοποιείς (πεντάλφα) είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα

Ισως ναναι κι ετσι, εικασιες κανουμε, παντως η πενταλφα στο αβαταρ μου ειναι "ξορκι" τροπον τινα κατα του κακου.
Η αναποδη πενταλφα αντιθετα συμβολιζει το κακο και χρησιμοποιειται απο τους εωσφοριστες ως συμβολο του τραγου.

Vkalfou
09-11-11, 13:08
Σύμφωνα με τους πρώτους Σατανιστές και ΟΧΙ τους ποπ σατανιστές καμία μορφή της πεντάλφας δε συμβολίζει κάτι κακό.
Κάθε είδος πεντάλφας χρησιμοποιείται για την προστασία της ψυχής τους από τον ίδιο τους τον εαυτό.

fantasy
23-03-12, 17:00
Η πεντάλφα όπως θα παρατηρήσετε είναι το πρώτο σύμβολο του Δαβίδ. Μάλιστα εικονίζεται στη σημαία του Ισραήλ. Εκτός από τον σατανά έχει κι άλλες χρησιμότητες.

Voel
23-03-12, 21:17
Πενταλφα/Pentagram
http://2.bp.blogspot.com/-LLkX4vfC7pM/TkR83WRpUGI/AAAAAAAAABM/24Bhyr6JrFQ/s1600/PENTAGRAM.jpg

Star of David/Σημαια Ισραηλ
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/49/Star_of_David.svg/260px-Star_of_David.svg.png

fantasy
24-03-12, 09:06
Μπράβο Voel με πολύ ωραίο τρόπο διόρθωσες το λάθος μου. Ευχαριστώ. Έχει λοξή πεντάλφα και έχει και ένα κύκλο. Άρα έρχεται σε αντίθεση απ΄ό,τι καταλαβαίνω με την πεντάλφα του Ισραήλ επειδή έχει μια λοξή κλίση. Δηλαδή είναι κάτι σαν τον ανάποδο σταυρό αν κατάλαβα καλά;

fantasy
24-03-12, 10:11
Α! Λάθος έκανα σε πρόλαβα. Το ένα αστέρι έχει έξι και το άλλο πέντε γωνίες. Πώ πω να φανταστείς ποτέ δεν το έχω προσέξει αυτό. Το πρόσεξα τώρα. Μη λάβεις υπόψη την προηγούμενη απάντηση απλά δεν πρόσεξα πριν αυτή τη διαφορά.

PUCK
24-03-12, 19:31
Η Εξάλφα

είναι ένα πανάρχαιο σύμβολο. Απεικονίζει δύο ισοσκελή, συμπλεκόμενα τρίγωνα με αντίθετη φορά. Το ένα, έχει την κορυφή προς τα άνω και συμβολίζει τον άνθρωπο που ανέρχεται προς τον Θεό, ενώ το άλλο δείχνει προς τα κάτω και συμβολίζει τον Θεό που κατεβαίνει προς τον άνθρωπο. Είναι, τρόπον τινά, η "αίτηση βοήθειας/επικοινωνίας" του ανθρώπου και η "απάντηση/κάθοδος" του Πνεύματος στην ύλη. Κατ' αυτόν τον τρόπο απεικονίζεται η αρχέγονη λειτουργία της Δημιουργίας, καθώς το πνεύμα
εισέρχεται στην ύλη δίνοντάς της συγκεκριμένο σχήμα, και από αυτήν την ένωση δημιουργείται η ψυχή.

Η Πεντάλφα

είναι, επίσης, αρχαιότατο σύμβολο με δεκάδες αποσυμβολισμούς.
Από τις πέντε αισθήσεις και τον αρτιμελή άνθρωπο έως σύμβολο Θεών και Θεαινών (Αφροδίτη, Abraxas). H "κακή" σημασία, τής δόθηκε τον 19ο αιώνα και δεν έχει και μεγάλη σχέση με ό,τι αυτή συμβολίζει εδώ και ~4000 χρόνια.

Είναι τεράστιο λάθος να συνδέετε πανάρχαια μυστικιστικά σύμβολα με εβραίους, διαβόλους και τριβόλους. Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά, αφήστε στην άκρη τα παραμύθια και αναζητήστε σοβαρότερα βιβλία ή/και ιστοσελίδες για τις αναζητήσεις σας.

fantasy
26-03-12, 10:22
Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις σου. Ήταν κάτι που δεν γνώριζα, Ναι, πρέπει να αφήσουμε τα ανούσια πράγματα. Μιλάς σοφά και σωστά. Αυτό μου αρέσει στις απαντήσεις που δίνεις.