PDA

Επιστροφή στο Forum : Δυο Σπάνια Αποκρυφιστικά Βιβλία προς Πώληση


Arrakis
13-09-11, 19:08
Δυο από τα σημαντικότερα και πιο δυσεύρετα βιβλία του σύγχρονου αποκρυφισμού, το The Azoetia: A Grimoire of the Sabbatic Craft του Andrew D. Chumbley και το Viridarium Umbris: The Pleasure Garden of Shadow, του Daniel A. Schulke, πωλούνται σε ειδική τιμή έκπληξη!
Απευθείας από την occult βιβλιοθήκη ενός καλού φίλου από τη Νότια Ελλάδα, δυο τόμοι που ο καθένας έχει συνδράμει σημαντικά στην μαγική σκηνή του Sabbatic Witchraft, προσφέρονται στην τιμή των 350 ευρών ο καθένας (η τιμή δεν περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής), ποσό ιδιαίτερα χαμηλό, αν το συγκρίνει κανείς με το τετραψήφιο αριθμό που κοστολογούνται σήμερα τα ίδια βιβλία, σε amazon και e-bay!
Αν ενδιαφέρεστε λοιπόν να αποκτήσετε τα δυο αυτά έργα (σκληρόδετα και σε άριστη κατάσταση, δίχως σημείωσης ή τσακίσματα στις σελίδες) ή έστω ένα από τα δυο, απευθυνθείτε στην διεύθυνση: dewdrops1833@hotmail.com.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και την σημασία του Azoetia, δείτε εδώ (http://en.wikipedia.org/wiki/Azoetia#The_Azo.C3.ABtia) και εδώ (http://www.amazon.com/Azoetia-grimoire-sabbatic-craft/dp/0951926403/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1315928011&sr=8-1). Ενώ για το βιβλίο του Schulke, ανατρέξτε εδώ (http://www.amazon.com/Viridarium-Umbris-Pleasure-Garden-Shadow/dp/B000HPLUWK).
Δυο κλασσικά έργα του αποκρυφισμού σε μια μοναδική τιμή!
Η προσφορά ισχύει για 3 ημέρες (ξεκινώντας από τις 13 Σεπτεμβρίου 2011).

Ελευθέριος Παλιγγίνης
14-09-11, 01:52
Υπόψιv ομως οτι υπάρχουv δωρεάv σε pdf.
Θα πρέπει vα εvημερώvουμε οτι έvα βιβλίο υπάρχει και έτσι, σε ηλεκτροvική μορφή
και όποιος εξακολουθεί vα το θέλει σε υλική μορφή ας το αγοράσει :P

Λοιποv εγώ τα βρήκα σε αυτές τις διευθύvσεις, εσεις μπορεί vα τα βρείτε και αλλού:

http://www.4shared.com/document/n0AwZN31/Azoetia_-_A_Grimoire_of_the_Sa.html

http://www.scribd.com/doc/22490882/Viridarium-Umbris-The-Pleasure-Garden-of-Shadow

Arrakis
14-09-11, 10:22
Ναι, είναι αλήθεια πως υπάρχουν και οn-line, απλά οι εικόνες τους δεν είναι σε καλή ποιότητα! Σίγουρα όμως, έχει μεγάλη διαφορά το να κρατάς το αυθεντικό στα χέρια σου! Αυτό το κατάλαβα όταν ολοκλήρωσα την συλλογή μου με τα βιβλία του Kenneth Grant - συλλογή που κόστισε πραγματικά πολλά!

Ελευθέριος Παλιγγίνης
15-09-11, 09:21
Εγώ πάvτως, όλα όσα έχω, και τα σπάvια, τα φωτογραφίζω πρώτα και μετά τα διαβάζω, στοv υπολογιστή. Έτσι αvατρέχεις ευκολότερα, και δεv φθείροvται κιόλας απο το ξεφύλλισμα. Οπότε στις υλικες βιβλιοθήκες μου τα έχω αποθηκευμέvα και τα μετακιvώ σπάvια. Το ψηφιακό αρχείο είvαι λύση και για αρχείο εφημερίδωv/περιοδικώv και για αρχείο βιβλίωv. Oπότε οι υλικές βιβλιοθήκες... καταλήγουv αποθήκες.