PDA

Επιστροφή στο Forum : Αστρο διπλα στο φεγγαρι

trickman
16-09-11, 21:46
Ποιο αστρο ειναι αυτο διπλα στο φεγγαρι τοσο φωτεινο; Δειτε το και απαντηστε μου!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστω

djemba
16-09-11, 21:52
Ποιο αστρο ειναι αυτο διπλα στο φεγγαρι τοσο φωτεινο; Δειτε το και απαντηστε μου!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστω

Μολις το ειδα κι εγω !

Zeus
16-09-11, 23:47
Μμμμ, το περιεργο ειναι οτι το φεγγαρι ειναι λες και ειναι απο πανσεληνο... πολυ φωτεινο... αλλα και ο "ακολουθος" του φαινετε ακομα πιο ενδιαφερον, αν σκεφτειτε οτι κανει μια τροχια γυρω απο το φεγγαρι...

Αν δεν ειναι καποιος δορυφορος της NASA, τοτε κατι συμβαινει, πολυ περιεργο!!!

djemba
17-09-11, 00:11
Μμμμ, το περιεργο ειναι οτι το φεγγαρι ειναι λες και ειναι απο πανσεληνο... πολυ φωτεινο... αλλα και ο "ακολουθος" του φαινετε ακομα πιο ενδιαφερον, αν σκεφτειτε οτι κανει μια τροχια γυρω απο το φεγγαρι...

Αν δεν ειναι καποιος δορυφορος της NASA, τοτε κατι συμβαινει, πολυ περιεργο!!!

Αληθεια λες οτι γυρνουσε γυρω του? Εγω τωρα δεν εχω ορατοτητα για να δω το φεγγαρι, υπαρχει ακομα το αστερι?

Indigo83
17-09-11, 00:11
Γίνεται να είναι δορυφόρος της NASA και να είναι ορατός με γυμνό μάτι από τη Γη? :confused:

Zeus
17-09-11, 00:17
Μεχρι που το εκανα post ναι, ηταν, και να σου πω, νομιζω το ειχα ξαναδει παλιοτερα παλι... :confused: αν δεν με απατα η μνημη μου...
Κοιτα οσο το παρατηρουσα απο κατω που βρισκοταν ελαφρος βρεθηκε κοντα 45 μοιρες βορειοτερα του!!!

Οσο για τους δορυφορους, αν ειναι σε χαμηλη τροχια, και εχουν στραμμενα τους ηλιακους συλλεκτες προς τη γη, ή αν παρακολουθουν κατι σε αυτην σε συγκεκριμενο σημειο, ναι μπορει να ειναι πιθανο να το βλεπεις...

Ακομα εκει ειναι!!!! 38 μοιρες, νοτια του!!! (περιπου)

djemba
17-09-11, 00:20
Μεχρι που το εκανα post ναι, ηταν, και να σου πω, νομιζω το ειχα ξαναδει παλιοτερα παλι... :confused: αν δεν με απατα η μνημη μου...
Κοιτα οσο το παρατηρουσα απο κατω που βρισκοταν ελαφρος βρεθηκε κοντα 45 μοιρες βορειοτερα του!!!

Οσο για τους δορυφορους, αν ειναι σε χαμηλη τροχια, και εχουν στραμμενα τους ηλιακους συλλεκτες προς τη γη, ή αν παρακολουθουν κατι σε αυτην σε συγκεκριμενο σημειο, ναι μπορει να ειναι πιθανο να το βλεπεις...

Ακομα εκει ειναι!!!! 38 μοιρες, νοτια του!!! (περιπου)

Ηταν εντυπωσιακο παντως.. και να σκεφτεις οτι χτες διαβαζα παλι καποια πραγματα για το αν υπαρχει ζωη στο φεγγαρι και εκανα και θεμα μαλιστα :p

Zeus
17-09-11, 00:30
Χμμ, προσωπικα δεν πιστευω κατι τετοιο, δλδ, να εχει ζωη οπως εδω στη γη, πιο πιθανο ειναι να υπαρχει καποια αποικια, η ενα φυλακιο/παρατηρητηριο.
Οπως και στον Αρη... και γενικοτερα σε οποιο αλλο πλανητη μπορει να επιζησει καποιος ευκολα, δλδ, να ειναι αρκετα φιλικο το περιβαλλον...

Οι περισσοτεροι πιστευουν πως υπαρχει κανονικα ζωη, πραγμα που αν το σκεφτουνε απλα και λογικα δεν ευσταθει, και αυτη η παρερμινια γινετε γιατι πολυ απλα παραπλανιομαστε απο τα δημοσιευματα που ειναι αμφιλεγομενα παντα απο τη NASA... που το κανει απλα για να δικαιολογει τα τεραστια κονδυλια που καταναλωνει καθε χρονο.

Περα απο αυτο ομως, οι αποστολες που στελνει στο διαστημα δεν αποφερουν και τπτ, ουσιαστικο μεχρι στιγμης, οτι πληροφοριες συλλεγουν ειναι ειτε για επιβεβαιωση των θεωριων τους, ειτε για την αναιρεση τους... τπτ νεο...

djemba
17-09-11, 00:37
Απλα μου φαινεται οχι και τοσο προφανης, ο λογος να διαρρεουν τοσες πολλες φωτογραφιες με κατασκευες και αλλα πραγματα που μπορει να υπαχουν στη Σεληνη ή και κατω απο αυτη..

Zeus
17-09-11, 00:48
Χμ, κοιτα, δεν μπορω να σου πω με ακριβια τι ακριβως γινετε γτ λειπουν κομματια απο το παζλ αρκετα... φροντισανε καλα να σβησουν το παρελθον μας και... την προελευση μας.
Ολα, ξεκινανε απο τοτε που ο ανθρωπος πατησε το ποδι του στη Γη. Αλλα με το καιρο, καποιοι... χασανε τις επαφες που ειχανε, και μεινανε μονοι τους. Αλλοι παλι ήταν για λιγο περισσοτερο υπο την ευνοια των δικων τους, "εκλεκτοι".
Αλλα καθως εξελισοτανε η τεχνολογια εδω, σιγα σιγα αποσυρθικαν, αφηνοντας λιγους για να παρατηρουν την εξεληξη στη Γη μεχρι να ξαναεπιστρεψουν... αυτο απ'οτι φαινετε το ξερει καλα η Αμερικη... αλλα τωρα που μπαινουν και οι αλλες χωρες το χορο της κατακτησης του διαστηματος, δεν μπορει να το κρυψει το ιδιο ευκολα, οποτε διοχετευει λιγα λιγα στοιχεια τα οποια απο τη μια τα διαψευδει και απο την αλλη τα χαρακτηριζει ως μυθευματα.... αντε βγαλε ακρη μετα εσυ.
Επειδη παρατηρω, αρκετο καιρο τωρα τις εξεληξεις... συντομα, θα γινουν πολλες αποκαλυψεις γυρο απο το θεμα. Απλα πρεπει πρωτα ομως να διευθετιθουν μερικα "προβληματακια".

djemba
17-09-11, 01:03
Γινε λιγο πιο αναλυτικος αμα θελεις.. ειναι πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα..

Zeus
17-09-11, 01:32
Δεν ξερω αν παρακολουθεις το Ancient Aliens? Ειναι ενα ντοκιμαντερ, στο οποιο μιλανε για την βοηθεια που δεχτηκε η ανθρωποτητα κατα την αρχαιοτητα, απο εξωγηινες οντοτητες. Και το πραγματοποιουν αυτο πηγαινοντας ανα την υφηλιο αναλυοντας διαφορα κτιρια, επιγραφες, κ.α. σχετικα που οι αρχαιολογοι δεν μπορουν να βρουν λογικη εξηγηση, λογω ελειψειως φαντασιας...

Ομως κανουν λαθος, μιας και σαν βασικα κειμενα εχουν τα βιβλια της "Αγιας Γραφης".

Και λεω οτι κανουν λαθος γτ πολυ απλα, και ειναι ενα δειγμα οτι θελουν να μας κανουν ολους "αδερφια", ολα τα σημαντικα προσωπα στην ιστορια καθε πολιτισμου, κυριως στις πολυθεϊστικες θρησκειες, ειναι τα ιδια. Και με βαση αυτο προσπαθουν να συνδεσουν πολλους πολιτισμους μεταξυ τους.
Αυτο που τους διαφευγει ειναι οτι ολοι αυτοι οι πολιτισμοι εχουν διαφορετικα ηθη και εθιμα, μερικα μπορει να ειναι παρομοια, ισως γτ καποια στιγμη ηρθαν σε επαφη μεταξυ τους, ειτε γτ μερικοι απο αυτους αλληλοκατακτηθηκαν. Ομως, τους διαφευγει το γεγονος πως αν ολα ηταν το ιδιο, τοτε και τα χαρακτηριστικα των πολιτισμων αυτων, δλδ, η φυσιολογια των φυλων θα ηταν η ιδια, και οχι διαφορετικη.

Πραγμα που σημαινει οτι καθε φυλη/πολιτισμος, ερχεται απο αλλου, εκτος Γης, αλλωστε στις μυθολογιες/ιστοριες σε καθεναν απο αυτους, περιγραφετε πανω κατω η αφηξη τους στο πλανητη αυτο, αλλα απο γενια σε γενια η ιστοριες αυτες αλλιωνονται και παιρνουν αλλη μορφη, που δειχνει οτι εχουν αποκοπει απο τις ριζες τους.

Κι ετσι φτανουμε στο σημερα, που καθε τετοια αναφορα, δλδ, για εξωγηινη προελευση του ανθρωπου, γενικα, ειναι αστεια υποθεση που μπορει να σε θεωρησει οτι εισαι τρελος.

Απο τους τελευταιους πολιτισμους που ξεκοψαν τις σχεσεις αυτες ήταν οι εβραιοι, βλ. αφηξη/γενηση του Ιησου, και μερικους αιωνες μετα, προσπαθησαν να επανελθουν μεσω του ισλαμισμου... γι'αυτο και υπαρχουν τελευταια πολλα σεναρια για εξισλαμισης της ευρωπης, μιας και ειναι πολυ πιο κοντα στις ριζες αυτης της "θρησκειας". Αυτο το γνωριζουν οι "μεγαλες" δυναμεις του πλανητη, και το επιδιωκουν, μιας και στα νεωτερα χρονια, και ειδικα μετα το 2ο ΠΠ, αυτοι ειδαν τι κακο μπορει να κανει η αρθωποτητα στον εαυτο της και επενεβησαν, ουκ ολιγες φορες, στην τεχνολογικη μας εξελιξη τα τελευταια χρονια, αλλα για το "καλο" μας, ευελπιστοντας ομως παντα να το χρησιμοποιησουμε και για το κακο μας. Μιας και απο ενα σημειο και μετα ειδαν οτι ειναι αναποφευκτο αυτο.

Ομως κατι πρεπει να εγινε τα τελευταια 10 χρονια που τους δυσαρεστησε, και φαινετε οτι εδωσαν dead line μεχρι να εμφανιστουν σε ολους μας, με οχι και τοσο φιλικες διαθεσεις. Οποτε η αμερικη που κρατα ακομα τα ηνια του πλανητη πρεπει να τον ενωσει για να μπορεσει να ανταπεξελθει σε αυτη την απειλη. Κι ακριβως επειδη εχουν ερθει σε επαφη, ξερουν και τη φυσιολογια τους σαν φυλη, των εξωγηινων, ενα στοιχειο το ξερουμε κι εμεις πλεον, μιας και η NASA μας το αποκαλυψε περιση το Δεκεμβρη...

Βεβαια δεν ειναι η μονη φυλη που θα ερθει, θα ειναι ολη η ομοσπονδια, ομως εχουν εσωτερικη διαμαχη και αυτο δεν ειναι και τοσο καλο, οσο θα επρεπε, για εμας εδω...

Αυτα εν ολιγης...

djemba
17-09-11, 01:50
Εννοεις οτι μπορει να την πληρωσουμε εμεις προφανως?
Ποιο στοιχειο αποκαλυψαν απο τη NASA? μιλας για τα διαστημοπλοια που ανεφερε το ιδιο το SETI? και ποια η γνωμη σου αυτο?
Ειναι ενδιαφεροντα ολα αυτα, ευχαριστω πολυ για την αναλυση..

Zeus
17-09-11, 02:26
Οταν εννοω οτι θα τη πληρωσουμε εμεις, εννοω, οτι ειναι πολυ πιθανο να βρεθουμε αναμεσα στη διαμαχη τους, οπως ειχε ξανασυμβει, αλλα τοτε, επειδη, θα κατεστεφαν και τη Γη, που την χρειαζονται για πολλους λογους, απχωρησαν, ομως επεστρεψαν κατι χιλιετιες μετα. Για να δουνε τι απεγινε ο πλανητης, αφου πριν ειχαν αφανισει μερικα εκατομμυρια πληθυσμο...
Ειδαν οτι παρολη τη καταστροφη που προκαλεσαν τοτε, οι κατοικοι του πλανητη, επιβιωσανε. Πραγμα που τους... ας το πω λιγο πεζα, τους ευχαριστισε αυτο. Το προβλημα ηταν οτι δεν μπορουσαν να εμφανιστουν οπως αλλοτε... και γι'αυτο επινοησανε ενα μηχανισμο... τη θρησκεια, θεοποιησαν τους εαυτους τους, μιας και η διαμονη στη Γη, των επιζωντων, επειρεασε αρκετα το DNA τους, και συν του οτι δεν ειχαν γνωση για το παρελθον τους, ηταν πολυ ευκολο να εκμεταλευτουν αυτη τη κατασταση μιας και ηταν ανωτεροι τους πλεον.

Ολα αυτα τα γνωριζουν, και γι'αυτο προετοιμαζοντε πυρετωδος. Ομως ας μην ξεχναμε οτι παρ'ολο που μας εχουν βοηθησει, τεχνολογικα, ποτε δεν θα ειμαστε ισαξιοι τους. Οποτε οτι και να γινει... δεν θα ειναι και τοσο ευχαριστο.

Το περασμενο Δεκεμβρη η NASA, κι ενω ολοι περιμενανε να πει και να παρουσιασει εναν εστω νοημοντα εξωγηινο, αυτη παρουσιασε κατι μικρο οργανισμους που ειναι ανθεκτικοι στο αρσενικο (το δηλητηριο).
Οσο για τα διαστημοπλοια που ειχαν ανακοινωθει φετος, Φεβρουαριο νομιζω, απο τις φωτο, καταλαβαινες οτι ηταν παγιδα, δλδ, θα το ανερουσανε μετα, ως μη αληθη, και ηταν οντως για γελια, κατι μπλε καρικατουρες να τις θεωρουνε διαστημοπλοια, περα απο αυτο το γελειοποιησανε το θεμα κατα την αρνηση του, οταν ειπαν οτι ηταν λεκες στη φωτο απο φαγητο... αν δεν κανω λαθος... Σε ψηφιακη φωτογραφια... λεκες...
Οσο για το SETI, θα θυμασε οτι προσφατα το ειχαν κλεισει, ο λογος που εγινε ηταν για να αναλαβει ολες τις σημαντικες, λειτουργιες του προγραμματος αυτυου, το αντιστοιχο προγραμμα της NASA, Kepler. Αλλα αυτο εγινε αφου πρωτα ελαβαν ενα μυνημα πριν απο 1 - 1,5 χρονο πριν. Και υπολογιζω οτι εγινε τοτε, γιατι πολυ απλα, καπου εκει αρχισαν τα σεναρια οτι "αν" ερθουν οι εξωγηινοι θα ειναι εχθρικοι...
Τωρα το Kepler αν δεις, εκει που εψαχνε και εβρισκε 1-3 αστρικα συστηματα/πλανητες, που πιθανον να ειναι φιλοξενοι, σημερα βρισκει 100+, δεν ειναι λιγο παραξενο?
Κι επιστρεφω στη φωτο, προσφατα η NASA εκτοξευσε δορυφορο, για τη συλλογη πληροφοριων απο το Δια, το ταξιδι θα διαρκεσει 5 χρονια σχεδον, και η συλλογη πληροφοριων θα γινει σε 1 χρονο, γτ τωρα? Οπως επισης οταν πρωτο ειδαν τον Ελενιν, (το κομητη) τον ειδαν απο το Δια να ερχετε... δλδ η πρωτη οπτικη επαφη, οχι οτι ξεκινησε απο το Δια...(γτ ετσι οπως το εγραψε ετσι φαινετε να λεω,anyway), και μετα απο λιγες μερες αρχισαν τα σεναρια τα τρελα για τον Ελενιν, οχι οτι δεν υπηρχαν πριν, αλλα μετα ειδαν μια εξαρση, οπως οτι διασπατε, τηλεκατευθηνετε και τα σχετικα...
Επισεις, για χρονια τωρα, λενε οτι εχουν δει σμηνοι απο διαστημοπλοια μεγαλα, να κανουν εμφανιση γυρω απο το Δια, και υποθετουν οτι υπαρχει ολοκληρος στολος απο τη πλευρα που δεν μπορουμε να δουμε.
Οπως και να εχει ορισμενα απο τα γεγονοτα αυτα συνδεονται λιγο πολυ μεταξυ τους, αν και οπως μας τα παρουσιαζουν, ειναι λες και ειναι ασχετα μεταξυ τους.

Μ'αρεσει να συζηταω τετοια θεματα να τα αναλυω, και να ανακαλυπτω και πτυχες που μπορει να μου εχουν ξεφυγει, αλλα αν παρατηρησες, αν τα διαβασει καποιος μπορει να τα δει και σαν σεναριο φαντασιας, ασε που σου τα λεω οσο πιο απλα και περιεκτικα μπορω.

djemba
17-09-11, 03:03
Ισχυει αυτο που λες.. παντως ειναι ολα πολυ ιδιαιτερα αυτα και ευχαριστω για την αναλυση σου..

Zeus
17-09-11, 03:04
Να υποθεσω οτι εισαι νεα στο χωρο?

djemba
17-09-11, 03:11
Νεος ναι και οχι τοσο ψαγμενος οσο αλλοι..

Zeus
17-09-11, 09:41
Sorry για την παρεξηγηση :). Ψαχνοντας και αναλυοντας εις βαθος αυτο που ανακαλυπτεις θα μαθεις πολλα περισσοτερα απ'οσα νομιζεις. Και πιθανο να ανατραπουν και πολλα απο τα πιστευω σου ή οτι θεωρουσες δεδομενο!!!

Ntinaki93:p
17-09-11, 10:43
καθε καλοκαιρι γενικα κοιταω τον ουρανο γιατι συνηθως τοτε πεφτουν αστερια..επειδη το σπιτι εχει 8εα αυτο το αστερι που λετε εμφανηστηκε ενα βραδυ αποτομα και ανησυχησα διοτι ηταν πολυ μεγαλο και φωτινο..και ναι βρισκοταν διπλα απο την πανσεληνο..μια μερα δεν εμφανηστηκε θυμαμαι αλλα δεν ξερω ποτε.θα ψαξω για περετερω στοιχεια!;)

Zeus
17-09-11, 14:54
Τελικα ηταν ο Διας... no UFO...

17-09-11, 18:46
Τελικα ηταν ο Διας... no UFO...

και γιατι δεν φαινοταν πριν ?

Zeus
17-09-11, 18:51
Οι πλανητες κινουνται, αλλα δεν κινουνται με τις ιδιες ταχυτητες, και δεν εχουν τις ιδιες τροχιες. Συνεπως, μονο ορισμενες μερες το χρονο συμπιπτουν μεταξυ τους...

Mirella_S
18-09-11, 13:56
Ισως ειναι ακαιρο ο,τι θα γραψω, πριν λιγες ημερες καθομουν με τον αντρα μου στην βεραντα.
Η βεραντα αυτη ειναι βορεινη, πιναμε καφε ενω σουρουπωνε, ειχε δηλαδη μισοσκοτεινιασει.
Ξαφνικα και ενω του μιλουσα νομισα οτι "επιασα" με την ακρη του ματιου μου 2 λαμψεις απανωτες σαν αστραπες προς την μερια του βορρα.
"Αν ειναι δυνατον! Νομιζω πως αστραψε, ετσι χωρις συννεφα" του ειπα.
Την αλλη μερα (και δεν γνωριζω αν οντως ισχυει), διαβασα οτι 2 ufos παρουσιαστηκαν σκορπωντας αυτες τις 2-3 απανωτες λαμψεις, πανω απο την Παρνηθα.

Optimus
20-09-11, 18:14
Το είχα δει και εγώ αυτό το αστέρι. Ή η Αφροδίτη είπα θα είναι η ο Δίας. Όντως ο Δίας ήταν πολύ κοντά στη Σελήνη αυτές τις μέρες. Είναι ωραίο θέαμα. Αλλά ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου στο παράξενο.

Με το google sky map στο android phone μου το επιβεβαίωσα. Αλλά άμα δω κάτι κάποια συγκεκριμένη μέρα και θέλω να το ελέγξω αργότερα, το Stellarium (http://www.stellarium.org) είναι πολύ ωραίο πρόγραμμα όπου τρέχεις τον χρόνο πίσω ή μπροστά και βλέπεις πως ήταν η κατάσταση του ουρανού σε κάθε στιγμή, επίσης επιλέγεις και την τοποθεσία σου, π.χ. Θεσσαλονίκη ώστε να δεις τι ήταν αυτό το περίεργο αστέρι που είδες τι τάδε ώρα στην τάδε τοποθεσία.

Απλά το λέω γιατί είναι πολύ χρήσιμο tool για τσεκάρισμα αν αυτό που είδατε είναι κάτι καταγεγραμμένο στον ουρανό ή κάτι άλλο πιο περίεργο.

no slave
21-09-11, 11:16
Σωστα εχει αναφερθει οτι ο Διας ειναι ο "ενοχος" :)
Πραγματι το stellarium ειναι εξαιρετικο προγραμμα και θελω να πω μπραβο στον Optimus που το προτεινε.

Οσον αφορα την εμπειρια της Mirella_S,να πω οτι το ιδιο εβλεπα και εγω γυρω στις 20 αυγουστου απο την περιοχη του κατακολου.Εννοειται πως δεν εβρεχε πουθενα....!!!

21-09-11, 13:05
εχω εντυπωσιαστει απο το προγραμα αλλα θελω βοηθεια!μπορω να βαλω οποιαδηποτε περιοχη του κοσμου να δω?????τωρα λεει οτι ειναι στο παρισι..αν γινεται πειτε μου πως να το κανω :)

Trithemius
21-09-11, 15:06
Παρακαλώ για οτιδήποτε σχετικό με το εν λόγω software μόνο με π.μ.

DarkeN
02-01-12, 16:50
Παιδια αυτο το αστερι που λετε διπλα στο φεγγαρι απο το 2009 το καλοκαιρι το εχω παρατηρησει κι εγω και μου κανει εντυπωση..λετε να ειναι κανενας πλανητης ?? ειναι πολυ ποιο μεγαλο και φωτινοτερο απο τα αλλα

demi
16-01-12, 12:40
δεν ξερω αν λεμε για το ιδιο αστερι....
αυτο που λεω εγω κανει την εμφανιση του μετα την δυση στον δυτικο ουρανο και ειναι το πιο φωτεινο αστερι...αν λεμε για το ιδιο, τοτε χτες το βραδυ εκανε ολοκληρο σοου στον ουρανο!!!

το παρακολουθουσα αρκετη ωρα, μια γινοταν τεραστιο και πολυ λαμπερο, μια επεφτε η λαμψη του και γινοταν μια κουκιδα, δυο τρεις φορες φανηκε κατι σαν ουρα να το ακολουθει, μετα εγινε μακρυ σαν πουρο και μετα απο καποιες ωρες εξαφανιστηκε!!

το παρατηρησε κανεις αλλος?

γινεται ο διας να κανει τετοια πραγματα? δεν ξερω....

Grayscull
19-01-12, 01:59
Ισως ειναι ακαιρο ο,τι θα γραψω, πριν λιγες ημερες καθομουν με τον αντρα μου στην βεραντα.
Η βεραντα αυτη ειναι βορεινη, πιναμε καφε ενω σουρουπωνε, ειχε δηλαδη μισοσκοτεινιασει.
Ξαφνικα και ενω του μιλουσα νομισα οτι "επιασα" με την ακρη του ματιου μου 2 λαμψεις απανωτες σαν αστραπες προς την μερια του βορρα.
"Αν ειναι δυνατον! Νομιζω πως αστραψε, ετσι χωρις συννεφα" του ειπα.
Την αλλη μερα (και δεν γνωριζω αν οντως ισχυει), διαβασα οτι 2 ufos παρουσιαστηκαν σκορπωντας αυτες τις 2-3 απανωτες λαμψεις, πανω απο την Παρνηθα.
Πράγματι άκαιρο. Αυτά τα ufos τελικά τι έγιναν;

ecofriend
07-08-12, 23:02
Με βάση την ΦΥΣΙΚΗ και το GOOGLE ANDROID δέν υπάρχει άστρο διπλά στο φεγγάρι. ΓΕΝΙΚΩΣ όλα κινούνται στο σύμπαν. Αυτό που βλέπεις είναι το αποτέλεσμα μιας ύπαρξης που φάνηκε "ποιο πριν" αλλα και πάλι αυτό δέν παίζει ρόλο γιατι τα άστρα που είναι δίπλα δεν θα έπρεπε να είναι "τόσο πολύ φανερά".

Μήπως λοιπόν κάτι άλλο συμβαίνει εδώ αδέρφια; ε;

lmike
08-08-12, 13:51
Υπάρχει πλανήτης όμως, ο Δίας, που φαίνετε λες και είναι δίπλα. Συμβαίνει συχνά.