Επιστροφή στο Forum : Μαγισσες
Pandora 07
21-12-11, 18:08
Καλησπέρα σας,είμαι νεα στο φορουμ και θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάποιο άτομο που να κάνει η να λύνει μαγια αποδεδειγμένα.Αν θελατε να μοιραστειτε και κάποιες εμπειρίες σχετικές θα ήταν πολύ ενδιαφέρον..θα παρακαλούσα να μην μου απαντάτε αν θεωρείτε το θεμα χαζό ή οτιδήποτε άλλο παραμόνο αν γνωρίζετε κάτι σχετικά.Ευχαριστώ:o
Καλησπέρα σας,είμαι νεα στο φορουμ και θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάποιο άτομο που να κάνει η να λύνει μαγια αποδεδειγμένα.Αν θελατε να μοιραστειτε και κάποιες εμπειρίες σχετικές θα ήταν πολύ ενδιαφέρον..θα παρακαλούσα να μην μου απαντάτε αν θεωρείτε το θεμα χαζό ή οτιδήποτε άλλο παραμόνο αν γνωρίζετε κάτι σχετικά.Ευχαριστώ:o
Pandora 07 καλησπέρα και καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα μας. Μην ανησυχείς, κανένα θέμα δεν είναι χαζό διότι αλλιώς το αξιολογεί ο Α και αλλιώς ο Β. Αν ήταν χαζό θα το είχε κλείσει η συντονιστική επιτροπή. Αυτό που ρωτάς είναι αμαρτία να θες να μάθεις ποιος κάνει μάγια, διότι τα μάγια είναι η επιρροή του σατανά. Αν θες να κάνεις μάγια θα δικαιωθείς, αλλά πόσο όταν ξέρεις ότι με τη βοήθεια του σατανά πέτυχες αυτό που θέλεις; Έβλεπα τη σειρά οι μάγισσες της Σμύρνης. Η Κατίνα ήθελε πολύ δύο άνδρες, τους παντρεύτηκε με μάγια, αλλά κατάλαβε ότι ποτέ δεν την αγαπήσανε σε βάθος. Όταν αγάπησε όμως πραγματικά τα μάγια της δεν πιάνανε πια. Οι τσιγγάνες κάνουν μάγια και οι εξορκιστές. Αλλά να ξέρεις ότι πριν απευθυνθείς σ' αυτές ότι θα πρέπει να πουλήσεις τη ψυχή σου στο σατανά και να γίνεις δούλη του. Για να τα λύσεις θα πας στην εκκλησία και θα ζητήσεις από τον ιερέα να σε λυτρώσει. Θα σου διαβάσει τους εξορκισμούς του Κυπριανού και Ιουστίνης. Έτσι κάθε κακιά επιρροή θα πάει από εκεί που ήρθε και θα πέσει πάνω σ' αυτήν που το προκάλεσε. ;)
Ελευθέριος Παλιγγίνης
23-12-11, 09:16
Πανδώρα θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη (1) ως προς αυτό που θεωρείς οτι ισχύει και (2) ως προς αυτό που ζητάς.
Έχεις καταλήξει στο οτι "έχουν κάνει μάγια" σε εσένα ή σε άλλο άτομο και ψάχνεις λύση πάνω σε αυτό, ή θέλεις να ασχοληθείς γενικά με μεταφυσική;
Εάν ισχύει το πρώτο, τότε να ξέρεις πως επιτυγχάνοντας αυτογνωσία και εφόσον κάποιος ανεβαίνει επίπεδα Σοφίας, φεύγουν οι φόβοι και οι υποθέσεις για μάγια κλπ γιατι ενισχύεται η προσωπικότητα και οι διανοητικές και πνευματικές δυνάμεις, δυναμώνει το προσωπικό ενεργειακό πεδίο και απο τη στιγμή που ξεκινάνε επί πλέον ικανότητες το άτομο γνωρίζει οτι δεν μπορεί να το επηρεάσει και να το βλάψει κάτι αρνητικό απο άλλους. Συνεπώς το θέμα "εχθροί" και "κακοί μάγοι" είναι απλώς ανύπαρκτο για ένα τέτοιο άτομο.
Υπό τον "περιορισμό" βέβαια οτι προχωρώντας διορθώνει και τις θεωρίες του βελτιώνοντας τον Κώδικα εγκεφάλου του, και δεν διαβάζει συνεχώς θεωρίες φόβου και τρόμου. Γιατι υπάρχουν και πολλές τέτοιες πηγές, για να χειροτερέψει όποιος ψάχνεται σε αυτά.
Αυτοί που σκέφτεσαι ως "κάποιοι που να κάνουν ή να λύνουν μάγια" υπάρχουν, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα υποθέτεις, ούτε ως προς την θεωρία και ορολογία ("μάγια") ούτε ως προς την πράξη (περίεργο είδος "μαγειρικής" (:P) με υλικά και συγκεκριμένες οδηγίες, κλπ). Και ισχύει οτι ο στόχος σου θα πρέπει να είναι πιο πάνω απο αυτούς. Πρέπει να σε ενδιαφέρουν εκείνοι, που μπορούν να κάνουν τον άλλο Θεουργό -ανώτερο Μάγο-ΦιλόΣοφο, επανα-προγραμματιστή του Προσωπικού και Συμπαντικού Νου-. Αυτοί που τα διδάσκουν αυτά σε άλλους, και όχι αυτοί που απλώς τα ασκούν σε κατώτερο επίπεδο ("μάγια").
Φίλοι μου καλημέρα σας.
Φίλη Pandora 07 ένα καλωσόρισμα και απο εμένα σε αυτόν τον χώρο της
αναζήτησης....
Πρίν ζητήσεις την όποια βοήθεια (γιά κάτι που έχει σχέση με την μαγεία) μην
τυχόν θα έπρεπε να γνωρίζεις για την Μαγεία ??????
Αναφέρεις σε κάποιο σημείο.......
<<θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάποιο άτομο
που να κάνει η να λύνει μαγια αποδεδειγμένα>>
Εσύ γνωρίζεις κανένα άτομο ?????
Έψαξες για να βρείς ?????
Ευχαριστώ.
σχολιο 1
...για πες μας βρε κοπελα ...πιστευεις οτι σου εχουν κανει μαγια ...και τι σε κανει να το πιστευεις ,, ας πουμε εχεις καποιες ενδειξεις ...εχεις καποιους που θα μπορουσαν να επιδρασουν πανω σου με μαγεια ???αν μπεις παντως σε μια διευθυνση αστρολογιας απο γκλουγκλ θα βρεις μεντιουμ κι αλλους τετοιους που ασχολουνται με αυτα..... μπορεις να ψαξεις και σε εφημεριδες ... αρκετοι υπαχρουν που ασχολουνται με αυτα...οποτε δεν εχεις παρα να το ψαξεις πας γκουγκλ και πατας μεντουμς <<λυση μαγειας>> κτλ κτλ ......
Ελευθέριος Παλιγγίνης
23-12-11, 11:22
Τις περισσότερες φορές αυτό είναι εικασία κάποιου που έχει διαβάσει ελάχιστα πράγματα ή/και έχει ακούσει και νομίζει διάφορα.
Πάντως ψάχνοντας κάποιος απλά στο ίντερνετ ή σε εφημερίδες ή στο Χρυσό Οδηγό το πιθανότερο είναι να τον εντυπωσιάσει μια δημοσίευση που τελικά... "υπόσχεται αλλά δεν πραγματοποιεί". Πρέπει να σου συστήσει κάποιος ευχαριστημένος, κάποιον που αυτό που κάνει έχει όντως αποτελέσματα. Και πάλι πρέπει να το χειριστεί και ο ενδιαφερόμενος σωστά.
Θετική σκέψη και όχι απαισιοδοξία αποτυχίας. Αν βάζει η σκέψη του ανθρώπου εμπόδια ανίκητα, δεν μπορεί να τον βοηθήσει κανείς τρίτος. Το μη-συνειδητό του μέρος είναι όλα.
Οι περισσότεροι που ταλαιπωρούνται χρειάζονται απλώς αλλαγή θεωρίας&νοοτροπίας.
Change your BrainCode.
σχολιο 2
...παντως το ζητουμενο ειναι αν οντως μπορουν ανθρωποι απαιδευτοι με τις θεωριες του αποκρυφισμου και γενικα αμορφωτοι να προκαλεσουν μαγικες επιδρασεις μεσω εγχειριδιων που διαβαζουν η ακομη και μεσω της ιδιας τους της σκεψης απλα ...
...πιστευω πως ναι στο μικροπεριβαλλον επιρροης τους μπορουν να επιδρουν ειδικα αν τα ατομα που γινονται στοχος μαγικης επιρροης ειναι παιδαριωδη ως προς την ηλικια της ψυχης χωρις ισχυρο πεπρωμενο οποτε βεβαια ειναι ευκολα να τα βγαλει κανεις απο αυτο ...
..ΟΜΩς αυτες οι επιρροες του μικροπεριβαλλοντος που ασκουν με διαφορες μαγικες συνταγες καποιοι για ενα ατομο με ισχυρο πεπρωμενο μοιαζουν με τσιμπηματα στον .. πισινο του ελεφαντα .. θελω να πω οτι ειναι τοσο ασημαντες και τελικα αφηνουν τα ατομα σχεδον ανεπηρεαστα ...τα ατομα με ισχυρο πεπρωμενο μονο απο εμπειρους , πανιχυρους μαγους μπορουν να δεχτουν επιρροες που να επιδρουν στο πεπρωμενο τους αισθητα αλλα και παλι παιζεται ...εξαρταται για τι πεπρωμενο μιλαμε και ποια ειναι τα λευκα αλογα που το τραβανε απο τα μεσα...
πχ αν η ψυχη ειναι ανωριμη μπορει καποιος τυχαρπαστος να την κρατει ασκωντας πανω της μεθοδους πχ ερωτικης μαγειας ..αν ομως η ψυχη ειναι ωριμη για να επιδρασει πανω της ερωτικη μαγεια θα πρεπει ο μαγος να πανισχυρος με δυνατο <<ιδιοπεδιο>> ψυχικο,,, φοβερος και τρομερος και να ξερει πολυ καλα τη δουλεια του...
...το ιδιο και με την μαγεια που ασκουν καποιοι για χρημα και κερδη ...
ΠΑΝΤΩ ΙΣΧΥΕΙ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ..ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΥΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΡΑ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΚΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΠΧ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΟΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΜΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ..ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ...
Η ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΛΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ...ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΔΡΑ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΚΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ....
akribos etsi h ekklisia einai armodia gi ayto
Starstruck
23-12-11, 15:32
Καλησπερα! Αγαπητε fantasy τι σε κανει να πιστευεις οτι τα μαγια ειναι του σατανα???δεν υπαρχουν και μαγια για καλο σκοπο?? (πχ. για ιαση ασθενειων). Ας μην ειμαστε κοντοφθαλμοι.
Δε θα παραθεσω την αποψη μου για το αν υπαρχουν μαγια ή οχι ... απλα τη συμβουλη μου. Υπαρχουν σιγουρα ανθρωποι με δυναμεις "υψηλοτερες" απο του κοινου ανθρωπου, παντως οι ανθρωποι αυτοι ειναι δυσευρετοι και οι τσαρλατανοι πλειοψηφουν. Για πραγματα μικρα (π.χ. ξεματιασματα, ευρεση χαμενων αντικειμενων κ.α.) ισως η μαγεια να ειναι η λυση. Παντως για υποθεσεις μεγαλες (γαμος, χρημα, εργασια, ευτυχια-δυστυχια) καλο ειναι να πιστευουμε μονο στον ανθρωπο και οχι στα μαγια. Ειδαλλως ξεχναμε οτι η κινητηρια δυναμη του μικροκοσμου μας ειμαστε εμεις και αναζητουμε ευτυχια αλλου.
Pandora 07
23-12-11, 17:46
Καταρχήν ευχαριστώ όλους σας για το γεγονός οτι έχετε μπει στην διαδικασία να εκφράσετε και να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μου..
fantasy
Δεν γνωρίζω αν τα μάγια είναι του Σατανα ή όχι και επίσης δεν είμαι και 100% σίγουρη οτι η ιστορία της κ.Μειμαρίδη εκτός από μυθοπλασία θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο.Υπάρχουν πολλοί που ισχυρίζονται οτι έχουν κάποια δύναμη την οποια για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω που μπορεί να αποδωθεί αλλά ελάχιστοι εχουν πραγματικά την ικανότητα αυτή.Για αυτό και ρώτησα αν ξέρετε θετικά και αποδεδειγμένα κάτι.
Ελευθέριος Παλιγγινης
Η αλήθεια είναι οτι δεν πιστευα στα μάγια και σε τέτοιες θεωρίες γενικότερα αλλά μου συμβαίνουν πραγματα τα οποια αδυνατώ να εξηγήσω με άλλο τρόπο και σκεφτηκα να στραφώ και στην συγκεκριμένη κατευθυνση για να βρώ (ισως )κάποια λύση.Η ιδέα τώρα της μεταφύσικης σε συνδυασμό με την κβαντική φυσική την οποία έχω μελετήσει αλλά σε ερασιτεχνικό επιπεδο δίνουν μια εξήγηση περισσότερο κοντά στον δικό μου τρόπο σκέψης και στα δικά μου πιστεύω.Ειλικρινά όμως είμαι κάπως μπερδεμένη και δεν δέχομαι απολυτα ούτε αποκλέιω απολυτα τίποτα.
Η αλήθεια είναι οτι εγώ προσωπικά δεν έχω γνωρίσει κάποιο άτομο που να έχει αυτές τις ικανότητες εχω όμως έναν φιλο στην Κομοτηνη που ξέρει κάποιον άνθρωπο που κάνει αυτό το "επαγγελμα" ας το πουμε με εκπληκτικά αποτελέσματα.Το θεμα είναι όμως οτι δεν θέλω να μάθει ο φίλος μου οτιδποτε για την υποθεση.
Καθηρα
Σαφώς και το google έχει άπειρες διευθυνσεις και τηλέφωνα ανθρώπων που ισχυρίζονται οτι κάνουν θαυματα αλλά σχεδόν το 99% αποδεικνύονται απατε'ωνες οποτε για αυτό δεν στραφηκα σε αυτήν την λύση.Δεν ξέρω αν αυτό που επιδρά πάνω μου είναι μαγεια ή οτιδήποτε άλλο ξερω μονο οτι τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής μου δυσκολεύομαι να ορθοποδησω και είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει τρομερή αυτοπεποιθηση και αρκετά κοφτερο μυαλό ...για να φτάσω στο σημείο να ζητάω βοήθεια τέτοιου τύπου προφανώς εχω φτάσει στο όριο....
Ελευθεριος Παλιγγινης
Αυτό ήλπιζα και εγώ να μου συστήσει κάποιος κάποιον που ίσως έφερε αποτελέσματα ακόμα και στον ίδιο....
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλη Pandora 07 μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά....
Ζητάς να μάθεις <<εάν γνωρίζουμε κάποιο άτομο που να κάνει η να λύνει
μαγια αποδεδειγμένα>>........
Ταυτόχρονα όμως αναφέρεις....
<<εχω όμως έναν φιλο στην Κομοτηνη που ξέρει κάποιον άνθρωπο που κάνει
αυτό το "επαγγελμα" ας το πουμε με εκπληκτικά αποτελέσματα.>>
Αφού έχεις ήδη μια γνώμη απο πρώτο χέρι γιατί ζητάς και άλλη μια
ακόμα επιβεβαίωση??????
Γιά κάποια θέματα αυτός που δύναται να σου δώσει <<μια γνώμη απο πρώτο
χέρι>> είναι μόνο ο εαυτός σου.....
Ευχαριστώ.
Pandora 07
23-12-11, 20:02
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλη Pandora 07 μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά....
Ζητάς να μάθεις <<εάν γνωρίζουμε κάποιο άτομο που να κάνει η να λύνει
μαγια αποδεδειγμένα>>........
Ταυτόχρονα όμως αναφέρεις....
<<εχω όμως έναν φιλο στην Κομοτηνη που ξέρει κάποιον άνθρωπο που κάνει
αυτό το "επαγγελμα" ας το πουμε με εκπληκτικά αποτελέσματα.>>
Αφού έχεις ήδη μια γνώμη απο πρώτο χέρι γιατί ζητάς και άλλη μια
ακόμα επιβεβαίωση??????
Γιά κάποια θέματα αυτός που δύναται να σου δώσει <<μια γνώμη απο πρώτο
χέρι>> είναι μόνο ο εαυτός σου.....
Ευχαριστώ.
Φιλε AVATARGR
αυτό που ρώτησα δεν είναι αν υπάρχει κάποιος που να κάνει κάτι τέτοιο αλλά αν γνωρίζετε εσείς να μου προτείνετε κάποιον που πιθανόν να σας έχει βοηθήσει.Στον φίλο μου δεν θέλω να μιλήσω για την πρόθεση μου να απευθυνθώ σε άτομο που ασχολείτε με μαγια και έτσι δεν μπορώ να τον ρώτησω πληροφορίες..
ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις καλύτερα
ευχαριστώ
Φίλοι μου και πάλι εδώ....
Φίλη Pandora 07 και πάλι δεν καταλαβαίνω ίσως και να είμαι βραδύνους...
Στην αρχή μας λές ότι εάν γνωρίζουμε κάποιο άτομο που να κάνει η να λύνει
μαγια αποδεδειγμένα.
Μετά στην προηγούμενη απάντησή αναφέρεις.....
<<αλλά αν γνωρίζετε εσείς να μου προτείνετε κάποιον που πιθανόν να σας
έχει βοηθήσει.>>
Δηλαδή χρειάζεσαι κάποιο "Μάγο/Μάγισσα" από ότι καταλαβαίνω για να λές
να σου προτείνει κάποιος ?????
Ευχαριστώ.
Pandora 07
23-12-11, 20:39
Φίλοι μου και πάλι εδώ....
Φίλη Pandora 07 και πάλι δεν καταλαβαίνω ίσως και να είμαι βραδύνους...
Στην αρχή μας λές ότι εάν γνωρίζουμε κάποιο άτομο που να κάνει η να λύνει
μαγια αποδεδειγμένα.
Μετά στην προηγούμενη απάντησή αναφέρεις.....
<<αλλά αν γνωρίζετε εσείς να μου προτείνετε κάποιον που πιθανόν να σας
έχει βοηθήσει.>>
Δηλαδή χρειάζεσαι κάποιο "Μάγο/Μάγισσα" από ότι καταλαβαίνω για να λές
να σου προτείνει κάποιος ?????
Ευχαριστώ.
Φίλε AVATARGR
κάτι αναδρομο θα είναι σήμερα μάλλον και δεν συντονιζόμαστε....αυτό που ήθελα από την αρχη και είχα την εντύπωση οτι ήμουν σαφης (:o ), είναι το εξής:
Εχετε πάει σε κάποιον "Μαγο/Μαγισσα" ή όπως αλλιως θελετε να τον πειτε?Εσείς ή κάποιος γνωστός σας και είδατε αποτελεσματα?Μπορείτε να μου πειτε πως μπορώ να παω και εγω σε αυτόν???Αυτό είναι όλο......
ελπίζω να ήμουν σαφής...ευχαριστώ
Pandora 07
23-12-11, 22:05
Και κάτι ακόμα.... έχω ακούσει για ανθρώπους μεγάλους σε ηλικία που μαλιστα βοηθούν κόσμο αφιλοκερδώς...πολλά χωρια έχουν τέτοιους ανθρώπους,κυρίως στην επαρχία αλλα και σε μεγαλυτερες πολεις...αν γνωρίζετε και καποιον τετοιο θα μου ειναι επίσης χρησιμο...:o
σχολιο 3
..αλλα ας δουμε με την ευκαιρεια παιδια σε τι ειδη μαγικης επιρροης ειματε εκτεθειμενοι ...
-ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΜΕΣΩ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ .. πχ τετοια μαγεια συντελειται αυτες τις γιορτινες μερες που διανυουμε ...
...το καλοκαιρι ειχαμε τετοια τελετουργια μαζικης επιρροης και γιαυτο υπηρχ ε τεοια αναστατωση ...
- απο εκει και περα υπαρχουν εξατομικευμενες επρροες που ασκουν αυτα τα εμπειρα κεντρα σε ατομα η ομαδες που εχουν σημαντικο κοινωνικο ρολο και εξουσια εμφανη η κρυφη ...πχ ετσι ειναι μαγεμενα κυβερνητικα στελεχη και διαφορες ομαδες βουλευτων,διανοουμενων και επιχειρηματιων ...
- και τελος εχουμε ολες αυτες τις τυχαρπαστες επιρροες που ασκουν διαφορες κλικες η ασκουνται μεμονωμενα και στοχευουν παλι σε ατομα η ομαδες αλλα αυτες ειναι ασηματες επειδη αυτοι που ασκουν αυτα τα εργα εινα κατι αν τσαρλατανοι μπουρδομικτες και τιποτε αλλο ...αλλα και παλι η επιρροη τους εχει σχεση με την δυναμη του πεπρωμενου των ατομων που γινονται στοχος ...
..εχω να πω και τουτο .. η μαγεια ουσιαστικα ειναι η δημιουργια βιοενεργειακων διαμορφωσεων σκεπτομορφων, οπως τις λενε καποιοι (αν και αυτες ειναι μια μονο κατηγορια διαμορφωσεων) .. αυτες οι διαμορφωσεις σαν αορατα πεπλα τυλιγουν τα ατομα στοχους η τις ομαδες ουσιατικα ελεγχοντας ολη την ψυχονοητικη τους λειτουργια .....
..αυτος που λυνει τα μαγια ειναι εκεινος που κατασχιζει αυτα τα πεπλα εγκλωβισμου της ψυχης και ελευθερωνει τα ατομα απο την επιρροης τους ...
...πεπλα ομως εγκλωβισμου μπορει να φταιχνουμε και μονοι μας δηλδη σαν να αυτομαγευοματε ...αυτο ειναι κατι που καταρχην πρεπει να διαγνωει κανεις και μετα να προχωρησει στα υπολοιπα .. εδω ισχυει αυτο που λεει ο Παλιγγινης για αυτοεγκλωβιμο και αναγκη αλλαγης νοοτροπιας και θεωριας κι αναγκη αυτοαπελευθερωσης..
παραδειγματα
-με ερωτικα μαγια .. ο μαγος δημιουργει σκεπτομορφες που εξαπολυει στον στοχο του ,, σκεπτομρφες που στρεβλωνουν τη εικονα καποιου προσωπου και μπορει να δημιουργησουν ελξη παθιασμενη για αυτο το προσωπο ,, ενω στην πραγματικοτητα τετοια φυσικη ελξη δεν υπαρχει ..
...με ερωτικα μαγια επισης μπορει να απομακρυνθουν δυο ατομα που κανονικα εχουν μεγαλη φυσικη ελξη μεταξυ τους ,, οι μαγοι εξαπολυουν σκεπτομορφες που παρεμβαλλονται αναμεσα στα ατομα και στρεβλωνουν τελειως την εικονα που εχει ο ενας για τον αλλο ...
-μαγια σε χωρους εργασιας δημιουργουνται με σκεπτομορφες που εξαπολυονται στους εργαζομενους και τους κανουν να πιστευουν οτι εργαζονται ενα φιλικο επιχειρηματικο περιβαλλον ωστε να ανεβαινει η παραγω γικοτητα τους και να καμπτεται η οποια αντιδραση ή αμφιβητηση των πρακτικων της επιχειρισης ( εντωμεταξυ εινα δυνατον η κεφαλη της επιχειρισης εχει τις χειροτερες διαθεσεις εκμεταλλευσης των εργαζομενων της)
πχ ετσι ειναι μαγεμενοι οι εργαζομενοι πχ του ΟΤΕ ,της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και αλλων μεγαλων οργανισμων ..
...παντως το πρωτο βημα γαι την λυση των μαγιων ειναι η επιγνωση της καταστασης και πως αυτη μας επηρεαζει .. ειναι το καλυτερο "φαρμακο" .. οι μη αυθορμητες σκεπτομορφες που μας εγκλωβιζουν διαλυονται με την επιγνωση και το πνευμα καθαριζει βλεποντας αυτα που συμβαινουν, περνωντας τις καταλληλες αποφασεις ...
...η διαλυση των σκεπτομορφων αυτων καθως η αποδυναμωση τους σε πρωτη φαση εχει και καποιες απλες τεχνικες με την βοηθεια βεβαια διαλογισμου σε συνδυασμο με την χρηση απλων καθημερινων αντικειμενων και υλικων μπορουν να φερουν αποτελεσμα ..
πχ να μια συνταγη απλης καθημερινης προστασιας η ακομη και λυσης απο τις ξενες σκεπτομορφες τις αποπλανευτικες της ψυχης ..
-σε ενα μεγαλο γυαλινο ποτηρι βαζουμε καθαρο νερο και μεσα ριχνουμε κατι οξινο πχ λεμονι η ξυδι μετα στο ποτηρι βαζουμε κατι μεταλλικο πχ ενα πηρουνι και τοποθετουμε την "συσκευη" αυτη στο προσωπικο μας χωρο οπου καθημερινα κυκλοφορουμε ...η "συσκευη¨" αυτη ειναι ενα ειδος απλης συσκευης απορροφητη ενεργειακου που με καταλληλη συγκεντρωση στην λειτουργια της μπορει να δρασει καταλυτικα απεναντι στις μαγικες επιρροες και τις σκεπτομορφες που μας εγκλωβιζουν ...
-υπαρχουν και αλλες απλες λυσεις .. πχ δυο πηρουνια διασταυρωμενα και συμπλεγμενα αποτελουν θαυμασιους ενεργειακους κατασχιστες σκοτεινων και απαλλοτριωτικων πεπλων που μας εγκλωβιζουν μαγευτικα ....κτλ κτλ
... μπορουμε λόιπον με απλα μεσα απο την καθημερινοτητα μας να δημιουργουμε ασπιδες προστασιας και εργαλεια απεγκλωβισμου απο μαγικες επιρροες ή και εργαλεια κατασχισης τους ακομη ...φαντασια να εχουμε και πιστη για στην δυναμη των αντικειμενων γυρω μας και βεβαια λιγο γνωση της φυης των υλικων ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ.....
...προσοχη γιατι η πολυ προστασια μπορει να εκφυλιστει σε αναγκη παρανοικης απομονωσης απο τους παντες .. οπτε λειτουργει ως μπουμεραγκ
σχολιο 3
..αλλα ας δουμε με την ευκαιρεια παιδια σε τι ειδη μαγικης επιρροης ειματε εκτεθειμενοι ...
-ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΜΕΣΩ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ .. πχ τετοια μαγεια συντελειται αυτες τις γιορτινες μερες που διανυουμε ...
...το καλοκαιρι ειχαμε τετοια τελετουργια μαζικης επιρροης και γιαυτο υπηρχ ε τεοια αναστατωση ...
- απο εκει και περα υπαρχουν εξατομικευμενες επρροες που ασκουν αυτα τα εμπειρα κεντρα σε ατομα η ομαδες που εχουν σημαντικο κοινωνικο ρολο και εξουσια εμφανη η κρυφη ...πχ ετσι ειναι μαγεμενα κυβερνητικα στελεχη και διαφορες ομαδες βουλευτων,διανοουμενων και επιχειρηματιων ...
- και τελος εχουμε ολες αυτες τις τυχαρπαστες επιρροες που ασκουν διαφορες κλικες η ασκουνται μεμονωμενα και στοχευουν παλι σε ατομα η ομαδες αλλα αυτες ειναι ασηματες επειδη αυτοι που ασκουν αυτα τα εργα εινα κατι αν τσαρλατανοι μπουρδομικτες και τιποτε αλλο ...αλλα και παλι η επιρροη τους εχει σχεση με την δυναμη του πεπρωμενου των ατομων που γινονται στοχος ...
..εχω να πω και τουτο .. η μαγεια ουσιαστικα ειναι η δημιουργια βιοενεργειακων διαμορφωσεων σκεπτομορφων, οπως τις λενε καποιοι (αν και αυτες ειναι μια μονο κατηγορια διαμορφωσεων) .. αυτες οι διαμορφωσεις σαν αορατα πεπλα τυλιγουν τα ατομα στοχους η τις ομαδες ουσιατικα ελεγχοντας ολη την ψυχονοητικη τους λειτουργια .....
..αυτος που λυνει τα μαγια ειναι εκεινος που κατασχιζει αυτα τα πεπλα εγκλωβισμου της ψυχης και ελευθερωνει τα ατομα απο την επιρροης τους ...
...πεπλα ομως εγκλωβισμου μπορει να φταιχνουμε και μονοι μας δηλδη σαν να αυτομαγευοματε ...αυτο ειναι κατι που καταρχην πρεπει να διαγνωει κανεις και μετα να προχωρησει στα υπολοιπα .. εδω ισχυει αυτο που λεει ο Παλιγγινης για αυτοεγκλωβιμο και αναγκη αλλαγης νοοτροπιας και θεωριας κι αναγκη αυτοαπελευθερωσης..
παραδειγματα
-με ερωτικα μαγια .. ο μαγος δημιουργει σκεπτομορφες που εξαπολυει στον στοχο του ,, σκεπτομρφες που στρεβλωνουν τη εικονα καποιου προσωπου και μπορει να δημιουργησουν ελξη παθιασμενη για αυτο το προσωπο ,, ενω στην πραγματικοτητα τετοια φυσικη ελξη δεν υπαρχει ..
...με ερωτικα μαγια επισης μπορει να απομακρυνθουν δυο ατομα που κανονικα εχουν μεγαλη φυσικη ελξη μεταξυ τους ,, οι μαγοι εξαπολυουν σκεπτομορφες που παρεμβαλλονται αναμεσα στα ατομα και στρεβλωνουν τελειως την εικονα που εχει ο ενας για τον αλλο ...
-μαγια σε χωρους εργασιας δημιουργουνται με σκεπτομορφες που εξαπολυονται στους εργαζομενους και τους κανουν να πιστευουν οτι εργαζονται ενα φιλικο επιχειρηματικο περιβαλλον ωστε να ανεβαινει η παραγω γικοτητα τους και να καμπτεται η οποια αντιδραση ή αμφιβητηση των πρακτικων της επιχειρισης ( εντωμεταξυ εινα δυνατον η κεφαλη της επιχειρισης εχει τις χειροτερες διαθεσεις εκμεταλλευσης των εργαζομενων της)
πχ ετσι ειναι μαγεμενοι οι εργαζομενοι πχ του ΟΤΕ ,της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και αλλων μεγαλων οργανισμων ..
...παντως το πρωτο βημα γαι την λυση των μαγιων ειναι η επιγνωση της καταστασης και πως αυτη μας επηρεαζει .. ειναι το καλυτερο "φαρμακο" .. οι μη αυθορμητες σκεπτομορφες που μας εγκλωβιζουν διαλυονται με την επιγνωση και το πνευμα καθαριζει βλεποντας αυτα που συμβαινουν, περνωντας τις καταλληλες αποφασεις ...
...η διαλυση των σκεπτομορφων αυτων καθως η αποδυναμωση τους σε πρωτη φαση εχει και καποιες απλες τεχνικες με την βοηθεια βεβαια διαλογισμου σε συνδυασμο με την χρηση απλων καθημερινων αντικειμενων και υλικων μπορουν να φερουν αποτελεσμα ..
πχ να μια συνταγη απλης καθημερινης προστασιας η ακομη και λυσης απο τις ξενες σκεπτομορφες τις αποπλανευτικες της ψυχης ..
-σε ενα μεγαλο γυαλινο ποτηρι βαζουμε καθαρο νερο και μεσα ριχνουμε κατι οξινο πχ λεμονι η ξυδι μετα στο ποτηρι βαζουμε κατι μεταλλικο πχ ενα πηρουνι και τοποθετουμε την "συσκευη" αυτη στο προσωπικο μας χωρο οπου καθημερινα κυκλοφορουμε ...η "συσκευη¨" αυτη ειναι ενα ειδος απλης συσκευης απορροφητη ενεργειακου που με καταλληλη συγκεντρωση στην λειτουργια της μπορει να δρασει καταλυτικα απεναντι στις μαγικες επιρροες και τις σκεπτομορφες που μας εγκλωβιζουν ...
-υπαρχουν και αλλες απλες λυσεις .. πχ δυο πηρουνια διασταυρωμενα και συμπλεγμενα αποτελουν θαυμασιους ενεργειακους κατασχιστες σκοτεινων και απαλλοτριωτικων πεπλων που μας εγκλωβιζουν μαγευτικα ....κτλ κτλ
... μπορουμε λόιπον με απλα μεσα απο την καθημερινοτητα μας να δημιουργουμε ασπιδες προστασιας και εργαλεια απεγκλωβισμου απο μαγικες επιρροες ή και εργαλεια κατασχισης τους ακομη ...φαντασια να εχουμε και πιστη για στην δυναμη των αντικειμενων γυρω μας και βεβαια λιγο γνωση της φυης των υλικων ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ.....
...προσοχη γιατι η πολυ προστασια μπορει να εκφυλιστει σε αναγκη παρανοικης απομονωσης απο τους παντες .. οπτε λειτουργει ως μπουμεραγκ
Τέτοια ηλεκτρομαγνητικά πεδία μπορούν να δημιουργηθούν και με τεχνητά μέσα
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Πιστεύω πως το θέμα τελείως ξέφυγε απο τον λόγο που άνοιξε η δημιουργός
του....
(Αν και είναι τελείως αδόκιμος τίτλος "Μάγισσες" ίσως θα έπρεπε να ήταν
ερώτηση "που θα βρω καλό Μάγο η Μάγισσα?")
Το να συνεχίζουμε περί μαγείας στο παρόν θέμα απο την στιγμή που
υπάρχει θέμα ανοιχτό για την ΜΑΓΕΙΑ....
ΜΑΓΕΙΑ...
http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=1123
Ευχαριστώ.
Τέτοια ηλεκτρομαγνητικά πεδία μπορούν να δημιουργηθούν και με τεχνητά μέσα
σχολιο 4
.. ΜΑ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ,,, ΜΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ , ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ αλλα με την διαφορα οτι για να εχουμε αυτο που λεμε μαγικη ψυχοφυσικη συσκευη αν θελετε .. θα πρεπει τα αντικειμεα που χρηιοποιουμε να εχουν ψυχοφυσικη ιστορια .. πχ ενα αγαπημενο ποτηρι , ενα τραπεζακι παλιο και ενα πηρουνι παλιο ....η ψυχοφυικη αξια των αντικειμενων δεν εχει βεβαια τοσο σχεση με την παλαιοτητα αλα με την χρηση που τους εγινε κιαμε τις βιωματικες καταστασεις των χρηστων ...επισης μια αλλη συσκευη που εχω να προτεινω απλη και ευχρητη .. ειναι ενα κοφτερο μαχαιρι σε κατακορυφη θεση καρφωμενο καπου σε υλικο που μπορει να το διαπερναει απο την μια μερια την αλλη .....επισης ενα παλαιο σεντονι το οποιο το κοβουμε σε πολλα κουρελια και τα πεταμε καταγης το προσωπικο μας χωρο ...
ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΛΕΤΟΥΓΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΜΥΝΘΕΙ Η ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ..
ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΛΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ Ε ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΕΣ ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ .....ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΚΕΡΔΟΚΟΠΟΙ ...
...απο κει και περα θα ηταν δυνατον πραγματι να αναπτυχθουν τετοιες συκευες με πολυ επιστημονικο τροπο αξιοποιωντα γνωεις βιοηλεκτρομαγνητικων αλληλεπιδρεων .. εκει παμε αλλου ...μηπως ο Βιλχεμ Ραιχ αυτο δεν ειχε το μυαλο του με τους οργονοθαλαμους του και τις οργονοθεραπειες ...αληθεια ποιος ξερει σε τι βαθμο εχουν αξιοποιηθει μεχρι τωρα οι ιδεες αυτες ???
σχολιο 5
.. και ναι εχουμε ξεφυγει αλλα ειναι φυσικο αυτο μιας και το θεμα εχει προεκταεις και στις πρακτικες εφαρμογες που μπορουμε να επινοησουμε χωρις να χρειαστει να γινομαστε υποχειρια ειδικων και πανακριβων τσαρλατανων ...αν βρουμε χρονο θα ανοιξουμε καποια στιγμη ενα θεμα γαι τις ψυχοφυικες απλες συσκευες της καθημερινοτητας μας ( και βεβαια δικαιωματα ευρεσιτεχνιας δε θα ζητησουμε ουτε πληρωμη με την ωρα για τις συμβουλες ψυχικης αμυνας μεσων συσκευων ... τα καλα πραγματα δεν εχουν τιμη και παρεχονται μονο δωρεα τη ψυχη )...
...αλλα προς το παρον εχουμε αλλες επειγουσες προτεραιοτητες οπως το να αναπτυξουμε τις ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΒΙΟΣΟΦΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?p=91584#post91584
.... και να μιλησουμε για το ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ... ΧΡΟΝΟΥ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΚΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ...
Pandora 07
26-12-11, 16:27
Σας ευχαριστώ για αλλη μια φορά για την συμμετοχή σας στο συγκεκριμένο θεμα...όσον αφορά τον τίτλο μαλλον αδόκιμος είναι αλλά εγώ πρωτη φορά μπαίνω σε φορουμ και ανοιγω θεμα οπότε ζητω συγνώμη και μαλλον δικαιολογούμαι,,,
Θα ήθελα επειδή βλέπω οτι εχετε αρκετες γνωσεις γύρω από το θεμα να σας εξηγήσω γιατί θελω να βρω εναν τέτοιο ανθρωπο...
Πρωτα πρωτα πρεπει να σας πω οτι εγω ουδεποτε πιστευα στα μαγια... πιστευα πάντα στην ικανότητα του ανθρώπου να ορίζει και να κτίζει την ζωή του όπως θελει.
Πριν 10 χρόνια είχα μια σχ'εση στη ζωή μου η οποία πήγαινε για γάμο.Ο τότε φίλος μου ήταν τρελα ερωτευμένος και είχε φτάσει στο σημείο να μιλήσει και στους γονείς του οι οποίοι με λατρευαν .Εγω δεν ήμουν ερωτευμενη είναι η αλήθεια αλλά τον αγαπούσα γιατί ήταν παρα πολύ καλός μαζί μου και περνούσα τέλεια,μερικές φορές η αγάπη ε'ιναι εξίσου σημαντικη με τον ερωτα και είχα σκοπό λοιπόν αν συνεχίζαμε έτσι να παντρευτώ μαζι του αφού μου το είχε προτείνε...Κάποια στιγμή γνωρίσαμε δυο αδέρφια στο στενο φιλικό μας περιβαλλον ...η κοπέλα με προσέγγισε πολύ φιλικά και επειδή με περναγε καμια 10 χρόνια την εβλεπα σαν μεγάλη αδερφή και εγώ και ο φιλος μου....μεσα σε ένα μηνα από τότε που τους γνωρίσαμε ΄΄ηρθαν τα πανω κατω...χωρίσαμε και ακόμα δεν καταλαβα το γιατί και για τα επόμενα 4 χρόνια κάθε προσπάθεια επανασύνδεσης έπεφτε στο κενό...ενώ φτάναμε μέχρι να είμαστε και δυο μερες μαζί μετά κάτι γινότανε και ούτε καλημερα.Τέλοσπάντων εγώ ξέκοψα μαζί του απέδωσα το γεγονός σε τυχαίο και έπαψα να κανω παρέα με όλους ξεφυγα τελείως..κατόπιν έμαθα οτι αυτη ήθελε και ακόμα θελει τον φίλο μου και οτι όταν ο αδερφός της είχε μια σχέση τον χωρισε γιατί δεν ήθελε να είναι μονη.Με ποιον τρόπο δεν ξερω...Μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα ερωτευτηκα πρωτη φορά στη ζωη μου κάποιον που αισθανόταν ακρίβως τα ίδια πραγματα και περισσότερα ίσως για μενα....Μόλις ερχόμασταν κοντά κατι γινόταν και σκοτωνόμασταν,είχε μιλήσει στην αδερφή μου και της είπε πως αισθανόταν αν και ήταν κατι που φαινόταν από μακριά και παρόλο που για μενα ήταν ακόμα δυνατότερο δεν καταφέραμε να είμαστε μαζί και ακόμα και σημερα που έχει παντρευτεί εγώ το βλέπω οτι ενδιαφέρετε και μαλιστα πολύ φανερα.Πρέπει να σας πω οτι τα τελευταία 10 χρόνια εκτός ότι δεν εχω κανει σχέση ,ενώ όποιον θελω με θελει και αυτός και το βλέπω και το ξερω Ή το μαθαινω (αν βιαστείτε να υποθεσετε οτι είμαι χάλια σας πληροφορώ οτι ισχύει ακριβώς το αντίθετο),εχω περάσει καταθλιψη και ακόμα και μεχρι σημερα δεν έχω καταφερει ούτες ενα λεπτό να είμαι και να αισθάνομαι καλα.Δεν ξερω πως να το εξηγήσω λογικά αλλά επειδή ιατρικά δεν υπάρχει κατι σκέφτηκα να ψαξω και αυτην την πιθανότητα γιατί ειλικρινα εχω κουραστεί απίστευτα.Η ζωή μου έγινε μαρτυριο και δεν ξερω τι να κανω...μη μου πειτε σας παρακαλώ για παπαδες δεν πιστευω πλέον σε αυτή την λύση όσο και αν προσπάθησα έτσι να βρω βοήθεια από εκεί δεν έγινε...
ευχαριστώ
Ελευθέριος Παλιγγίνης
26-12-11, 18:31
Αυτό που περιγράφεις είναι φυσιολογική κατάσταση. Το οτι τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλαμε σε έναν-δύο τομείς, δεν οφείλεται απαραίτητα σε πράξη κάποιου εναντίον μας.
Είναι θέματα συνθηκών και αλληλεπιδράσεων όλων των ανθρώπων μεταξύ τους. Σκέψεων-πράξεων και απώσεων και έλξεων.
Αν μπορούσες να εξετάσεις κάθε άνθρωπο ξεχωριστά και έψαχνε πολύ βαθιά εντός του και σου μιλούσε ειλικρινά, θα έβρισκε αρκετά θέματα που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλει. Μπορεί να μην είναι το θέμα το δικό σου ή τα θέματα τα δικά σου τα προβληματικά, αλλά σίγουρα έχει άλλα που δεν του αρέσουν σύμφωνα με τις επιθυμίες του.
Pandora 07
26-12-11, 18:41
[QUOTE=Ελευθέριος Παλιγγίνης;91640]Αυτό που περιγράφεις είναι φυσιολογική κατάσταση. Το οτι τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλαμε σε έναν-δύο τομείς, δεν οφείλεται απαραίτητα σε πράξη κάποιου εναντίον μας.
Είναι θέματα συνθηκών και αλληλεπιδράσεων όλων των ανθρώπων μεταξύ τους. Σκέψεων-πράξεων και απώσεων και έλξεων.
Αν μπορούσες να εξετάσεις κάθε άνθρωπο ξεχωριστά και έψαχνε πολύ βαθιά εντός του και σου μιλούσε ειλικρινά, θα έβρισκε αρκετά θέματα που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλει. Μπορεί να μην είναι το θέμα το δικό σου ή τα θέματα τα δικά σου τα προβληματικά, αλλά σίγουρα έχει άλλα που δεν του αρέσουν σύμφωνα με τις επιθυμίες του.[/QUO
Δεν μιλάμε για μια ατυχία εδώ...μιλάμε για 10 ολόκληρα χρόνια..
σχολιο 6
http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20110622/low/newego_LARGE_t_1581_105420351.JPG
<<<<Δεν μιλάμε για μια ατυχία εδώ...μιλάμε για 10 ολόκληρα χρόνια...>>>
... αχ βρε χρυση μου τι ειναι 10 χρονια??? ...εδω μιλαμε ξερω περιπτωσεις συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου που μια ολοκληρη ζωη αντιμετωπιζαμε δυσχερειες με τις σχεσεις,, με αποτελεσμα την τελικη μοναξια ...προσωπικα κοντευω τα 50 και μια σχεση σοβαρη δεν εχω κανει,,, τι σημαινει ραντεβουδακι ,ρομαντικος περιπατος δεν εχω ζησει ,παρα την μεγαλη μου επιθυμια να τα ζησω και βεβαια εννοειται οτι δε ειμουν δα και αποκρουστικη ισα - ισα ελκυα καποιους ανθρωπους, μετα ομως κατι γινοταν οπως λες κι εσυ και χανομασταν αδοξα .... και ομως ουτε μια φορα δεν περασε απο το μυαλο οτι καποιος απο το περιβαλλον των φυσικων γνωστων μου , μου εχει κανει μαγια σε προσωπικο επιπεδο ...απεδωσα την κακοτυχια στο πεπρωμενο της ψυχης, το καρμικο ...την βαθυτεραη τελικα αναγκη να μεινω μονη ως τα γεραματα ... μετουσιωνωντας τις κοινες επιθυμιες μου σε κατι ανωτερο ....αλλα εσυ γιατι δεν σκεφτηκες αυτο το ενδεχομενο ακομη ???μηπως δηλαδη δεν ειναι η μαγεια αλλα το χρεος της ψυχης που οδηγει την ζωη σου σε μια απομονωση .. πρεπει να ψαξεις αυτο το ενδεχομενο ...
...αλλα πες μου ποσο χρονων εισαι και τι δουλεια κανεις ???...
...τι να πουν και εκεινοι βρε κοριτσι ,,
-που μενουν αναπηροι απο ατυχηματα
-που αρρωσταινουν απο ανιατες αρρωστιες
-που φορτωνονται μια ζωη την φροντιδα αναπηρων μελων της οικογενειας
πραγματι υπαρχουν και χειροτερα ...αλλα ... που δε οδηγουν στην σκεψη της μαγικης επιρροης απο συγκεκριμενα ατομα ...
ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ,,,ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΩ,, ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ...ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ( κατα Φρουντ) που εγκλειουν πολυ στρες για το εγω μας αντιμετωπιζονται με διαφορους μηχανισμους ψυχικης αμυνας ...να μερικοι απο αυτους...
-η απωθηση
-η προβολη
-η διανοητικοποιηση
-η εκλογικευση
-η εξιδανικευση
...πιστευω οτι το γεγονος της αποτυχιας να εισαι μαζι με τον αντρα τον πρωτο που αναφερεις, εκανε τον πληγωμενο εγωισμο σου που συγχρονως δε ηθελε να επομιστει τις ευθυνες ... τον εκανε να αναζητησει τα αιτια καπου αλλου εξω απο σενα ,, χρησιμοποιησες το μηχανισμο της προβολης ....που σε εξαιρετικες περιπτωσεις μπορει να μεταστραφει σε φοβια δεισιδαιμονικης μαγικης δηθεν επεμβασης ...το ατομο δεν πιστευει απλα οτι φταινε οι αλλοι για τα κακα που του σμβαινουν ,,αλλα οτι καποιοι επιτηδειοι του εχουν κανει μαγια ...με αποτελεσμα να εκτρεπεται σε νευρωσικη και στρεσογονο φοβια ο ολος μηχανιμος της προβολης προς τα εξω..
...αρα προβολη με παρεκτροπη σε δεισδαιμονικη επιβολη απο τα εξω ειναι ενας μηχανισμος ψυχικης αμυνας που χρησιμοποιεις πολλα χρονια ,,για να αποφυγεις το πονο της ενδοσκοπησης κι αναζητησης των αιτιων των ατυχων σχεσεων σε λαθη καθαρα δικα σου ...
ΣΚΕΨΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ...ΛΑΒΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ,,,ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ...
....και βεβαια φτιαξε και καμμια μαγικη συσκευουλα και κανενα κουλουρακι .. .. ασχολησου με την μαγειρικη και θα δεις μεγαλη βελτιωση στις ιδεοληψιες που σε κατατρεχουν ...
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλη Pandora 07 θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με την αντιμετώπισης
του προβλήματος σου που σχεδόν τα πάντα τα θεωρείς πως είναι Μαγεία...
Είναι λάθος για κάθε τι κακό που μας συμβαίνει να τα φορτώνουμε στην
Μαγεία και μάλιστα σε θέματα αισθηματικής φύσεως που πολλές φορές
η κατάσταση είναι προδιαγεγραμμένη.....
Εκεί παρασύρεται κάποιος και πάει στους "μάγους-χαρτορίχτρες".......
Επίσης αυτό που παίζει είναι η αρνητικότητα κάποιου που παρά του ότι το
έχεις καταλάβει δεν ξεκόβεις από το άτομο αυτό........
Το φταίξιμο είναι δικό σου ότι δεν "τραβάει" το βγάζεις από την ζωή σου..
Απλά είναι κάποια πράγματα...
Ευχαριστώ.
Pandora 07
26-12-11, 20:47
σχολιο 6
http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20110622/low/newego_LARGE_t_1581_105420351.JPG
<<<<Δεν μιλάμε για μια ατυχία εδώ...μιλάμε για 10 ολόκληρα χρόνια...>>>
... αχ βρε χρυση μου τι ειναι 10 χρονια??? ...εδω μιλαμε ξερω περιπτωσεις συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου που μια ολοκληρη ζωη αντιμετωπιζαμε δυσχερειες με τις σχεσεις,, με αποτελεσμα την τελικη μοναξια ...προσωπικα κοντευω τα 50 και μια σχεση σοβαρη δεν εχω κανει,,, τι σημαινει ραντεβουδακι ,ρομαντικος περιπατος δεν εχω ζησει ,παρα την μεγαλη μου επιθυμια να τα ζησω και βεβαια εννοειται οτι δε ειμουν δα και αποκρουστικη ισα - ισα ελκυα καποιους ανθρωπους, μετα ομως κατι γινοταν οπως λες κι εσυ και χανομασταν αδοξα .... και ομως ουτε μια φορα δεν περασε απο το μυαλο οτι καποιος απο το περιβαλλον των φυσικων γνωστων μου , μου εχει κανει μαγια σε προσωπικο επιπεδο ...απεδωσα την κακοτυχια στο πεπρωμενο της ψυχης, το καρμικο ...την βαθυτεραη τελικα αναγκη να μεινω μονη ως τα γεραματα ... μετουσιωνωντας τις κοινες επιθυμιες μου σε κατι ανωτερο ....αλλα εσυ γιατι δεν σκεφτηκες αυτο το ενδεχομενο ακομη ???μηπως δηλαδη δεν ειναι η μαγεια αλλα το χρεος της ψυχης που οδηγει την ζωη σου σε μια απομονωση .. πρεπει να ψαξεις αυτο το ενδεχομενο ...
...αλλα πες μου ποσο χρονων εισαι και τι δουλεια κανεις ???...
...τι να πουν και εκεινοι βρε κοριτσι ,,
-που μενουν αναπηροι απο ατυχηματα
-που αρρωσταινουν απο ανιατες αρρωστιες
-που φορτωνονται μια ζωη την φροντιδα αναπηρων μελων της οικογενειας
πραγματι υπαρχουν και χειροτερα ...αλλα ... που δε οδηγουν στην σκεψη της μαγικης επιρροης απο συγκεκριμενα ατομα ...
ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ,,,ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΩ,, ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ...ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ( κατα Φρουντ) που εγκλειουν πολυ στρες για το εγω μας αντιμετωπιζονται με διαφορους μηχανισμους ψυχικης αμυνας ...να μερικοι απο αυτους...
-η απωθηση
-η προβολη
-η διανοητικοποιηση
-η εκλογικευση
-η εξιδανικευση
...πιστευω οτι το γεγονος της αποτυχιας να εισαι μαζι με τον αντρα τον πρωτο που αναφερεις, εκανε τον πληγωμενο εγωισμο σου που συγχρονως δε ηθελε να επομιστει τις ευθυνες ... τον εκανε να αναζητησει τα αιτια καπου αλλου εξω απο σενα ,, χρησιμοποιησες το μηχανισμο της προβολης ....που σε εξαιρετικες περιπτωσεις μπορει να μεταστραφει σε φοβια δεισιδαιμονικης μαγικης δηθεν επεμβασης ...το ατομο δεν πιστευει απλα οτι φταινε οι αλλοι για τα κακα που του σμβαινουν ,,αλλα οτι καποιοι επιτηδειοι του εχουν κανει μαγια ...με αποτελεσμα να εκτρεπεται σε νευρωσικη και στρεσογονο φοβια ο ολος μηχανιμος της προβολης προς τα εξω..
...αρα προβολη με παρεκτροπη σε δεισδαιμονικη επιβολη απο τα εξω ειναι ενας μηχανισμος ψυχικης αμυνας που χρησιμοποιεις πολλα χρονια ,,για να αποφυγεις το πονο της ενδοσκοπησης κι αναζητησης των αιτιων των ατυχων σχεσεων σε λαθη καθαρα δικα σου ...
ΣΚΕΨΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ...ΛΑΒΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ,,,ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ...
....και βεβαια φτιαξε και καμμια μαγικη συσκευουλα και κανενα κουλουρακι .. .. ασχολησου με την μαγειρικη και θα δεις μεγαλη βελτιωση στις ιδεοληψιες που σε κατατρεχουν ...
Ιδεοληψίες μου με κατατρέχουν....να είσαι καλά που έκανες τόσο εμπεριστατωμένη διάγνωση και αποφανθεις.....όσο για την ψυχαναλυτικη θεωρηση σε πληροφορώ οτι έχω ψαχτει και σε αυτόν τον τομέα και αποδειχτηκα τελείως υγιής....τελοσπάντων να είστε καλά για τις απαντήσεις και την βοήθεια που δεν μου δώσατε βασισμένοι στο εύκολο συμπέρασμα οτι είμαι κανένα καημένο που όταν ξυπνάω το πρωι και εξω από την πόρτα μου περνάει μια μάυρη γάτα εγώ τρέχω σε παπάδες και εξορκιστές και νομίζω οτι όλο το σύμπαν συνομοτεί εναντίον μου.
Ευχαριστώ
Φίλοι μου και πάλι εδώ...
Φίλη Pandora 07 νομίζω πως κάνεις ένα μεγάλο λάθος εάν πίστευες πως
κάποιος απο εδώ θα σου έδιδε όνομα και διεύθυνση κάποιου "Μάγου"....
Προσωπική μου άποψη πως εάν κάποιος το έκανε θα διέπραττε τεράστιο
λάθος...
Επίσης δεν νομίζω πως κάποιος σε ειρωνεύτηκε η ανέφερε πως πας σε
παπάδες και σε εξορκιστές....
Ίσως η φίλη ΚΑΘΗΡΑ να ήταν κάπως υπερβολική και υπέρ αναλυτική αλλά
δεν σε ειρωνεύτηκε..
Ευχαριστώ.
Ιδεοληψίες μου με κατατρέχουν....να είσαι καλά που έκανες τόσο εμπεριστατωμένη διάγνωση και αποφανθεις.....όσο για την ψυχαναλυτικη θεωρηση σε πληροφορώ οτι έχω ψαχτει και σε αυτόν τον τομέα και αποδειχτηκα τελείως υγιής....τελοσπάντων να είστε καλά για τις απαντήσεις και την βοήθεια που δεν μου δώσατε βασισμένοι στο εύκολο συμπέρασμα οτι είμαι κανένα καημένο που όταν ξυπνάω το πρωι και εξω από την πόρτα μου περνάει μια μάυρη γάτα εγώ τρέχω σε παπάδες και εξορκιστές και νομίζω οτι όλο το σύμπαν συνομοτεί εναντίον μου.
Ευχαριστώ
σχολιο 7
να κοιτα ενα βιβλιο που σου προτεινω ...
http://www.pyrinoskosmos.gr/images/thumbs/0002013_300.jpeg
.. μμμ μαλιστα... βρικαμε λοιπον το σκοτεινο σημειο ... ο Πατερας Φρουντ ελεγε οτι αν ο ψυχαναλυτης δε προκαλεσει την αντιδραση και το θυμο του ψυχαναλυομενου τοτε η θεραπεια δεν προχωραει .. νομιζω αγαπητη οτι βρικαμε την αχιλλειο πτερνα σου ,,,σε φεραμε ενωπιον του βασικου προβληματος σου .. του υπερμετρου εγωιμου σου και της ψευδοαντιληψης που εχεις οτι εισαι σε ολα τελεια οποτε για τις κακουχιες σου φταινε καποιοι απεξω ...
... η διαθεση μου ηταν εντελως μα εντελως καλοπροαιρετη ,,, ο θυμος και εκνευρισμος σου ομως ηταν δειγμα της ψυχικης ανωριμοτητας που σε διακατεχει ... ανωριμοτητας που εχει να κανει με την αδυναμια σου για ενδοκοπηση ...οσο για τους γιατρους που σε βρηκαν "υγιη" .. μα εγω δεν μιλησα για αρρωστεια ετσι οπως την φοβασαι εσυ ( βλεπω οτι εισαι απληροφορητη στα ζητηματα της ψυχαναλυσης,, επιμορφωσου λοιπον και θα δεις μεγαλη διαφορα ) ... ... μιλησα μονο για ανωριμοτητα χαρακτηρα και δυστροπια χαρακτηρα ..
.
...εστω .. ας ειναι ... βρες ενα καλο ψυχαναλυτη οχι απο αυτους που χαιδευουν τα αυτια και περνουν λεφτα με το χρονομετρο ....και αυτος νομιζω θα ειναι καλυτερος "μαγος "" για την περιπτωση σου ...
...δεν μου ειπες τι δουλεια κανεις και ποσο χρονων εισαι και αν εχεις αδελφια ή εισαι μοναχοκορη .. αλλα προφανως δεν θες να συνεχισεις την συζητηση γιατι δεν αντεχεις να ερθεις σε επαφη με τα φαντασματα του ψυχισμου σου ...αυτα ειναι που σε κατατρεχουν εκει ψαξε και ασε τα απεξω ...
...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥ ..ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙΣ,,, ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ....
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΔΟΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥ ΨΥΧΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΥΣΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΞΩ .. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΟΡΘΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ...ΟΛΟΙ OI ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ...
Pandora 07
27-12-11, 12:47
σχολιο 7
να κοιτα ενα βιβλιο που σου προτεινω ...
http://www.pyrinoskosmos.gr/images/thumbs/0002013_300.jpeg
.. μμμ μαλιστα... βρικαμε λοιπον το σκοτεινο σημειο ... ο Πατερας Φρουντ ελεγε οτι αν ο ψυχαναλυτης δε προκαλεσει την αντιδραση και το θυμο του ψυχαναλυομενου τοτε η θεραπεια δεν προχωραει .. νομιζω αγαπητη οτι βρικαμε την αχιλλειο πτερνα σου ,,,σε φεραμε ενωπιον του βασικου προβληματος σου .. του υπερμετρου εγωιμου σου και της ψευδοαντιληψης που εχεις οτι εισαι σε ολα τελεια οποτε για τις κακουχιες σου φταινε καποιοι απεξω ...
... η διαθεση μου ηταν εντελως μα εντελως καλοπροαιρετη ,,, ο θυμος και εκνευρισμος σου ομως ηταν δειγμα της ψυχικης ανωριμοτητας που σε διακατεχει ... ανωριμοτητας που εχει να κανει με την αδυναμια σου για ενδοκοπηση ...οσο για τους γιατρους που σε βρηκαν "υγιη" .. μα εγω δεν μιλησα για αρρωστεια ετσι οπως την φοβασαι εσυ ( βλεπω οτι εισαι απληροφορητη στα ζητηματα της ψυχαναλυσης,, επιμορφωσου λοιπον και θα δεις μεγαλη διαφορα ) ... ... μιλησα μονο για ανωριμοτητα χαρακτηρα και δυστροπια χαρακτηρα ..
.
...εστω .. ας ειναι ... βρες ενα καλο ψυχαναλυτη οχι απο αυτους που χαιδευουν τα αυτια και περνουν λεφτα με το χρονομετρο ....και αυτος νομιζω θα ειναι καλυτερος "μαγος "" για την περιπτωση σου ...
...δεν μου ειπες τι δουλεια κανεις και ποσο χρονων εισαι και αν εχεις αδελφια ή εισαι μοναχοκορη .. αλλα προφανως δεν θες να συνεχισεις την συζητηση γιατι δεν αντεχεις να ερθεις σε επαφη με τα φαντασματα του ψυχισμου σου ...αυτα ειναι που σε κατατρεχουν εκει ψαξε και ασε τα απεξω ...
...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥ ..ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙΣ,,, ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ....
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΔΟΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥ ΨΥΧΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΥΣΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΞΩ .. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΟΡΘΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ...ΟΛΟΙ OI ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ...
Μμμμ απο που να αρχίσω να απαντώ δεν ξέρω.....χαίρομαι καταρχήν που μετά από δυο master στην ψυχολογία βρήκα επιτέλους ένα δάσκαλο να μου εξηγήση τι είναι ψυχανάλυση......όσο για την καλοπροαίρετη διάθεση είναι προφανής σε κάθετι που γράφεις , δεν χρειάζεται να σχολιάσω......στο μόνο που θα συμφωνήσω (μη σου πω θα ταυτιστώ) είναι στο ότι δεν θέλω να συνεχίσω την συζήτηση τουλάχιστον μαζί σου άν και υπήρξες τόσο ευγενική,ακριβής,διορατική και γενναιόδωρη μαζί μου και αυτό γιατί όχι σε φοβάμαι αλλά θλίβομαι που υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διάβάσει ένα βιβλίο στη ζωή τους και νομίζω οτι ξέρουν και καταλαβαίνουν τα πάντα και μπορούν να κάνουν ψυχανάλυση στους πάντες και να έχουν άποψη από ένα μήνυμα και ακούγοντας μια μικρή πτυχή της ζωής τους..
Απο την αρχή είπα ότι επειδή μου έτυχε κάτι που σχεδόν δεν μπορώ να το εξηγήσω πέρα απο αυτά που ανέφερα θα ήθελα να δοκιμάσω και αυτήν την πιθανότητα,,,γιατί δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος για την μη ύπαρξη κάποιων πραγμάτων....λειτουργούσα πάντοτε βάση της λογικής και για αυτο μου είναι εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και τωρα αυτό που κάνω..ευχαριστώ
Μμμμ απο που να αρχίσω να απαντώ δεν ξέρω.....χαίρομαι καταρχήν που μετά από δυο master στην ψυχολογία βρήκα επιτέλους ένα δάσκαλο να μου εξηγήση τι είναι ψυχανάλυση......όσο για την καλοπροαίρετη διάθεση είναι προφανής σε κάθετι που γράφεις , δεν χρειάζεται να σχολιάσω......στο μόνο που θα συμφωνήσω (μη σου πω θα ταυτιστώ) είναι στο ότι δεν θέλω να συνεχίσω την συζήτηση τουλάχιστον μαζί σου άν και υπήρξες τόσο ευγενική,ακριβής,διορατική και γενναιόδωρη μαζί μου και αυτό γιατί όχι σε φοβάμαι αλλά θλίβομαι που υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διάβάσει ένα βιβλίο στη ζωή τους και νομίζω οτι ξέρουν και καταλαβαίνουν τα πάντα και μπορούν να κάνουν ψυχανάλυση στους πάντες και να έχουν άποψη από ένα μήνυμα και ακούγοντας μια μικρή πτυχή της ζωής τους..
Απο την αρχή είπα ότι επειδή μου έτυχε κάτι που σχεδόν δεν μπορώ να το εξηγήσω πέρα απο αυτά που ανέφερα θα ήθελα να δοκιμάσω και αυτήν την πιθανότητα,,,γιατί δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος για την μη ύπαρξη κάποιων πραγμάτων....λειτουργούσα πάντοτε βάση της λογικής και για αυτο μου είναι εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και τωρα αυτό που κάνω..ευχαριστώ
σχολιο 8
... μμμμ με δυο μαστερ στην ψυχολογια και ...εμμμ ... και ψαχνεις για μαγο που να λυνει μαγια!!!!... μμμ ετσι εξηγειται φιλη μου γιατι οι ψυχολογοι με τα χρονομετρα και την ταριφα, ολους τους βγαζουν υγιεις .. εεε τελος παντων ειμαι χαρουμενη που εγω μια αδιαβαστη και ακαλλιεργητη στα ψυχολογικα καταφερα να υποδειξω-υπενθυμησω σε μια πολυπτυχιουχο επιστημονησα ψυχολογο το σωστο τροπο διερευνησης των ψυχολογικων προβληματων ...εμμμμ????
καλο σου "λυσιμο" λοιπον ....
σχολιο 9
..κι εγω που φοβομουνα οτι θα σου πεσει λιγο βαρια η αναφορα στους μηχανισμους αμυνας ..αρα σαν ειδικη που εισαι θα καταλαβαινεις καλυτερα την διαγνωση ...οποτε να την επαναλαβω .. και καλο σου ξεμπερδεμα ...το χρεος μου σαν αδιαβαστη και αμορφωτη απεναντι σε μια μορφωμενη επιτημονισσα που καταληγει κατοπιν ωριμου λογικης σκεψεως οτι πιθανον να της εχουν κανει μαγια ,,,το χρεος μου λοιπον το εκαμα ...
ΔΙΑΓΝΩΣΗ
Pandora 07
27-12-11, 15:30
σχολιο 8
... μμμμ με δυο μαστερ στην ψυχολογια και ...εμμμ ... και ψαχνεις για μαγο που να λυνει μαγια!!!!... μμμ ετσι εξηγειται φιλη μου γιατι οι ψυχολογοι με τα χρονομετρα και την ταριφα, ολους τους βγαζουν υγιεις .. εεε τελος παντων ειμαι χαρουμενη που εγω μια αδιαβαστη και ακαλλιεργητη στα ψυχολογικα καταφερα να υποδειξω-υπενθυμησω σε μια πολυπτυχιουχο επιστημονησα ψυχολογο το σωστο τροπο διερευνησης των ψυχολογικων προβληματων ...εμμμμ????
καλο σου "λυσιμο" λοιπον ....
Λυπόμαστε που όταν δεν υπάρχει πρόβλημα δεν φροντίζουμε να εφεύρουμε ένα για να εκμεταλλευόμαστε τον πόνο των ανθρώπων και να τους απομυζούμε οικονομικά ,όπως στη θεση μας προφανώς θα έκανες εσύ ...αυτό που περίτρανα υπέδειξες-υπενθύμισες είναι ότι όσο λιγότερα ξέρει ο άνθρωπος τόσο περισσότερο δογματικός και πεπεισμένος είναι οτι τα ξέρει όλα....εγώ προσωπικά προτιμώ να αφήνω και ένα παραθυράκι για να μην πέφτω στην παγίδα να βαζω ταμπελάκια σε καταστάσεις και ανθρώπους που είναι έξω απο το γνωστικό μου πεδίο...
ευχαριστώ
Pandora 07
27-12-11, 15:51
σχολιο 9
..κι εγω που φοβομουνα οτι θα σου πεσει λιγο βαρια η αναφορα στους μηχανισμους αμυνας ..αρα σαν ειδικη που εισαι θα καταλαβαινεις καλυτερα την διαγνωση ...οποτε να την επαναλαβω .. και καλο σου ξεμπερδεμα ...το χρεος μου σαν αδιαβαστη και αμορφωτη απεναντι σε μια μορφωμενη επιτημονισσα που καταληγει κατοπιν ωριμου λογικης σκεψεως οτι πιθανον να της εχουν κανει μαγια ,,,το χρεος μου λοιπον το εκαμα ...
ΔΙΑΓΝΩΣΗ
Ταδε έφη μια κυρία σχεδόν 50 ετών που ποτε δεν καταφερε να βρει ακριβώς στη ζωή της αυτό που πάντα λαχταρούσε.....δεν θέλω να προχωρήσω σε πραγματική ψυχανάλυση της προσωπικότητας σου γιατί αυτό θα ήταν ενάντια στον τρόπο που εγώ βλέπω και αντιμετωπιζω τους ανθρώπους (με κατανόηση και συμπάθεια) και όχι με χαρακτηρισμούς,κακίες και αποθυμενα για την ζωή που δεν έζησα...λυπάμαι για την μάστιγα της εποχής μας: το να έχει καθένας άποψη για τα πάντα ,θλίβομαι για τα άτομα που τσαρλατανίζουν και λυπάμαι που κατα κύριο λόγο αυτοί που συμβουλέυουν δεν εφαρμόζουν τις συμβουλές τους ποτέ.....
¨Ενα παράθυρο αφήνω στα παντα ακόμα και αν δεν τα κατανοώ και ακόμα και είναι αντίθετα απο τον τρόπο σκέψης μου....
Ταδε έφη μια κυρία σχεδόν 50 ετών που ποτε δεν καταφερε να βρει ακριβώς στη ζωή της αυτό που πάντα λαχταρούσε.....δεν θέλω να προχωρήσω σε πραγματική ψυχανάλυση της προσωπικότητας σου γιατί αυτό θα ήταν ενάντια στον τρόπο που εγώ βλέπω και αντιμετωπιζω τους ανθρώπους (με κατανόηση και συμπάθεια) και όχι με χαρακτηρισμούς,κακίες και αποθυμενα για την ζωή που δεν έζησα...λυπάμαι για την μάστιγα της εποχής μας: το να έχει καθένας άποψη για τα πάντα ,θλίβομαι για τα άτομα που τσαρλατανίζουν και λυπάμαι που κατα κύριο λόγο αυτοί που συμβουλέυουν δεν εφαρμόζουν τις συμβουλές τους ποτέ.....
¨Ενα παράθυρο αφήνω στα παντα ακόμα και αν δεν τα κατανοώ και ακόμα και είναι αντίθετα απο τον τρόπο σκέψης μου....
σχολιο 10
... βρε καλη μου θυμωσες πολυ βλεπω,, μμμ,, ο πατερας φρουντ θα μου εδινε τα ευσημα γιαυτο ,,, απο εδω και στο εξης η θεραπεια θα αρχισει να δουλευει για σενα... για φαντασου κι ολα αυτα απο μια 50αρα του περιθωριου ...και εντελως δωρεαν .. εχεις τυχη τελικα !!!...τι σημασια εχει που σε εκανα εχθρο .. σημασια εχεις οτι βρηκαμε την ακρη του νηματος του προβληματος σου .. εγω τωρα αποχωρω με το 10ο αυτο σχολιο μου ... τα <<μαγια>> σου αρχιζουν να λυνονται .. και θα την θυμασαι,, οοοοταν ξεθυμωσεις αυτην την ψυχαναλυτικη επεμβαση την ιντερνετικη,,, απο μια αδιαβαστη του περιθωριου ...
Pandora 07
27-12-11, 17:48
σχολιο 10
... βρε καλη μου θυμωσες πολυ βλεπω,, μμμ,, ο πατερας φρουντ θα μου εδινε τα ευσημα γιαυτο ,,, απο εδω και στο εξης η θεραπεια θα αρχισει να δουλευει για σενα... για φαντασου κι ολα αυτα απο μια 50αρα του περιθωριου ...και εντελως δωρεαν .. εχεις τυχη τελικα !!!...τι σημασια εχει που σε εκανα εχθρο .. σημασια εχεις οτι βρηκαμε την ακρη του νηματος του προβληματος σου .. εγω τωρα αποχωρω με το 10ο αυτο σχολιο μου ... τα <<μαγια>> σου αρχιζουν να λυνονται .. και θα την θυμασαι,, οοοοταν ξεθυμωσεις αυτην την ψυχαναλυτικη επεμβαση την ιντερνετικη,,, απο μια αδιαβαστη του περιθωριου ...
One woman show.....μόνη σου τα λες ,μονη σου βγάζεις συμπεράσματα,όλα μόνη,,,,,τι να σου πω,,γελάω...να πας στο καλό και να είσαι καλά.
[B][I]-σε ενα μεγαλο γυαλινο ποτηρι βαζουμε καθαρο νερο και μεσα ριχνουμε κατι οξινο πχ λεμονι η ξυδι μετα στο ποτηρι βαζουμε κατι μεταλλικο πχ ενα πηρουνι και τοποθετουμε την "συσκευη" αυτη στο προσωπικο μας χωρο οπου καθημερινα κυκλοφορουμε ...η "συσκευη¨" αυτη ειναι ενα ειδος απλης συσκευης απορροφητη ενεργειακου που με καταλληλη συγκεντρωση στην λειτουργια της μπορει να δρασει καταλυτικα απεναντι στις μαγικες επιρροες και τις σκεπτομορφες που μας εγκλωβιζουν ...
Πρωτον, οπωσδηποτε θα το δοκιμασω, γιατι γενικα ειμαι ευαλωτη σε κακουβουλες σκεπτομορφες, δικες μου ή αλλων δεν ξερω
και
αυτη η συσκευη που αναφερεις θυμιζει πολυ ενα πειραμα φυσικης που καναμε στο σχολειο (προ αμνημονευτων χρονων) οπου μας ζητουσαν να κατασκευασουμε μπαταρια με σπιτικα υλικα.
Μπαταρια σκεφτομαι,
ειπες πεπλα,
ενεργεια-πεπλα-ματριξ....χμμμ...ενδιαφεροντα!
Πρωτον, οπωσδηποτε θα το δοκιμασω, γιατι γενικα ειμαι ευαλωτη σε κακουβουλες σκεπτομορφες, δικες μου ή αλλων δεν ξερω
και
αυτη η συσκευη που αναφερεις θυμιζει πολυ ενα πειραμα φυσικης που καναμε στο σχολειο (προ αμνημονευτων χρονων) οπου μας ζητουσαν να κατασκευασουμε μπαταρια με σπιτικα υλικα.
Μπαταρια σκεφτομαι,
ειπες πεπλα,
ενεργεια-πεπλα-ματριξ....χμμμ...ενδιαφεροντα!
σχολιο αναριθμητο
.... το παραξενο με αυτες τις συκευες ειναι οτι δε λειτουργουν παντα αλλα χρειαζεται τα αντικειμενα να ειναι με ψυχοφυσικη αξια ...και τετοια ειναι τα παλια αντικειμενα το ποτηρι μιας γιαγιας ενα παλιο κουταλι ή πιρουνι οχι νερο εμφιαλωμενο αλλα απο πηγη ( εχω την ευκαιρεια να βρικω τετοιο νερο επειδη μενω σε επαρχια ).... λοιπον ανα δοκιμαεστε τη συσκευη με το ποτηριτο νερο και λειτουργηει θα παρατηρησετε με μεγαλη εκπληξη οτι το νερο αν και χειμωνας εξατμιζεται μεσα λιγες μερες ..αλλοτε παλι θολωνει περιεργα ...μερικες φορες μαλιστα δημιουργειται ιζημα που κατακαθεται ...αυτο σημαινει οτι συκευη λειτουργησε παραλληλα ομως ειπαμε χρειαζεται κι ενα ειδος διαλογισμου αυγκεντρωσης πανω την λειτουργια της συσκευης μας ...με τα πηρουνια παλι τα διασταυρωμενα παρατηρουμε οτι αν λειτουργησει η συσκευη αυτη δεν ξεμπλεκονται ευκολα ...αλλο μυστηριο και αυτο πως το μεταλλο τραβα την βιοηλεκτρομαγνητικη ενεργεια ...τα πειραματα προυποθετουν χωρους που να μην επηρεαζονται απο κομπιουτερ κι αλλες ηλεκτρονικες συσκευες...
η γιαγια μου ειχε να προτεινει κι εναν ανιχνευτη κακης ενεργειας,, ισως τον γνωριζετε ..το λαδι μεσα σε νερο ...αν το λαδι σπαει σε πολλες μικρες κηλιδες τοτε υπαρχει κακη ενεργεια γενικα μια σταγονα λαδι δεν διαλυεται και δεν σπαει ευκολα σε κηλιδες ..οσο περισσοτερες οι κηλιδες τοση περισσοτερη η κακη ενεργεια
ετσι καταλαβαιναν οι παλιοι το ""ματι ""... με το ξεματιασμα οι κηλιδες ξαναενωνονταν...
...καλη επιτυχια κοριτσια στην μαγειρικη σας ...αυτες ειναι γυναικειες εννοειται τεχνες οι αντρες απλα θα γεαλουν με ολα αυτα ...ανκαι υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αναμεα τους..
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.