Επιστροφή στο Forum : Τηλεμεταφορά
θυμάμαι από μικρή είχα μια αδυναμία στο σταρ τρεγκ τη γνωστή διαστημική σειρά που πάντα ανελειπώς έβλεπα και ποτέ δεν καταλάβαινα απόλυτα. Μου είχε κάνει εντύπωση η ανώτερη τεχνολογία εκείνης της σειράς σε μια εποχή που η τεχνολογία ήταν σχεδόν μηδενική. Άνθρωποι έμπαιναν σε έναν θάλαμο και εξαφανίζονταν χιλιόμετρα μακριά. Τι ωραία θα ήταν να λες θέλω να πάω εκεί και σε δευτερόλεπτα να σε μεταφέρει. Έχω ακούσει ότι οι επιστήμονες βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο, αλλά για να φτάσουμε σε εκείνη την εξέλιξη θα χρειαστούμε πολλά χρόνια πειραματισμού και μελέτης. Θα μου πείτε έργο ήταν, επιστημονική φαντασία. Αλλά σας απαντώ και η τηλεόραση τι ήταν όταν σχεδιάστηκε με σκοπό να πωλείται στην Αμερική μετά από πολλά χρόνια και μετά άλλα τόσα να την αποκτήσει και η Ελλάδα; Επιστημονική φαντασία δεν ήταν; Με βάση αυτή τη σκέψη πιστεύετε ότι η τηλεμεταφορά θα μπορούσε να γίνει ποτέ τόσο τελειιοποιημένη όπως στην αγαπημένη μου σειρά; :confused:
Μπορεί ακόμα και τώρα να γίνει τηλεμεταφορά, απο τα πολύ παλιά χρόνια μάλιστα, αλλά αυτό μπορούν να το καταφερουν άνθρωποι που είναι πολύ εξελιγμένοι πνευματικά και χρειάζεται χρόνια εξάσκησης και διαλογισμού. Πρέπει να αφυπνίσουμε πρώτα την συνείδηση μας. Αυτό ακριβώς δεν έκανε και ο Ιησούς? Μετέφερε το φυσικό του σώμα στο αστρικό γιαυτό δεν το βρήκε ποτέ κανείς. Το ίδιο έγινε και με τον προφητη Ηλία. Υπάρχουν άνθρωποι ανα τον κόσμο που σήμερα μπορούν να τηλεμεταφερθούν.
Μπορεί ακόμα και τώρα να γίνει τηλεμεταφορά, απο τα πολύ παλιά χρόνια μάλιστα, αλλά αυτό μπορούν να το καταφερουν άνθρωποι που είναι πολύ εξελιγμένοι πνευματικά και χρειάζεται χρόνια εξάσκησης και διαλογισμού. Πρέπει να αφυπνίσουμε πρώτα την συνείδηση μας. Αυτό ακριβώς δεν έκανε και ο Ιησούς? Μετέφερε το φυσικό του σώμα στο αστρικό γιαυτό δεν το βρήκε ποτέ κανείς. Το ίδιο έγινε και με τον προφητη Ηλία. Υπάρχουν άνθρωποι ανα τον κόσμο που σήμερα μπορούν να τηλεμεταφερθούν.
http://www.freeimagehosting.net/t/j7lya.jpg (http://www.freeimagehosting.net/j7lya)
Διαβάζοντας το μύνημα σου πραγματικά είχα μια παρόμοια φάτσα.Τι γράφεις?Τι διαβάζουμε?:rolleyes::eek:
Φίλε SAM_502 όσο και αν σου φαίνεται παράξενο έτσι είναι και όσοι ασχολούνται με τον πνευματισμό και τον εσωτερισμό είναι γνώστες τετοιων περιστατικών. Και δεν προσπαθώ να το πάω στην θρησκεία, δεν ασπάζομαι καμια συγκεκριμένη θρησκεία, προσωπικά πιστευω απλά σε εναν Θεό, τον θεό της καλοσύνης και της αγάπης που είναι ο ίδιος παντού. Ανέφερα σαν παράδειγμα τον Ιησού επειδή στον δικό μας πολιτισμό είναι γνωστός απο όλους. Ο Ιησούς δνε ήταν γιος Θεού, αλλά ενας πολυ προχωρημένος μύστης ο οποίος είχε αφυπνίσει την συνείδηση του τόσο πολύ και ειχε φτάσει σε τέτοιο πνευματικό επίπεδο που μπορούσε να μεταφέρει το φυσικό του σώμα μέσα στο αστρικό και αυτό βασικά είναι και η τηλεμεταφορά. Όσοι ασχολούνται και έχουν ψαχτεί λίγο με τον εσωτερισμό το γνωρίζουν αυτό, όσο κουλο και αν σου φαίνεται εσένα.
Πάντως να σαι καλά, με την φωτο που έβαλες με έκανες και έσκασα στα γέλια :D
Εγώ δεν ξέρω τι είναι αληθινό και τι όχι. Πάντως, στην αρχαία εποχή είναι
γνωστό ότι υπήρχαν αστρικές πύλες (star-gates) για μεταφορά σε άλλα
ηλιακά συστήματα/πλανήτες...
Επομένως αφού μεταφέρονταν σε άλλους γαλαξίες και άστρα σίγουρα θα
μπορούσαν εύκολα να πάνε από τη μια άκρη της Γης σε άλλη...
Επίσης υπήρχαν (ή υπάρχουν, ξέρω γω;) οι "πύλες" για το εσωτερικό της
Γης..... για όσους πιστεύουν σε αυτά...
Ας μη ξεχνάμε ότι ο στρατός και ειδικά ο αμερικαν. και ο ρωσικ. στρατός
όπως λέγεται, έχει τεχνολογία που προηγείται κατά 50 χρόνια της γνωστής
τεχνολογίας, αυτής που γνωρίζουμε εμείς...
Ένα τρανό παράδειγμα αυτού είναι το πείραμα της Φιλαδέλφεια όπου τηλε-
μεταφέρθηκε ένα ολόκληρο πολεμικό πλοίο με τους επιβάτες του (!) Και 50
χρόνια μετά αρχίζουμε οι άνθρωποι να συνειδητοποιούμε ότι τέτοιες
τεχνολογίες είναι πλέον εφικτές...................
Για τις αστρικές πύλες υπάρχουν ένα σωρό πληροφορίες στο νετ (και στα ελληνικά)...
http://www.youtube.com/watch?v=QCIxT52nTKw :eek:
http://www.youtube.com/watch?v=Pvv21Cn8v74&feature=related :confused:
.
nextnet συμφωνώ και εγω μαζι σου, αυτα ειναι γνωστά απο τα αρχαία χρόνια πάνω στην γη. Όσο για το πείραμα της Φιλαδέλφειας το έχουμε όλοι ακουστά και γνωρίζουμε ότι αληθεύει, άλλο τώρα που δεν τους πήγε κάπως στραβά. Φαντάσου όμως τι αλλο έχει γίνει έκτοτε και πόσα δεν γνωρίζουμε!
Εν τω μεταξυ δεν ξέρω τι να πιστέψω για τα σαιτ που προτείνεις, ειδικά το πρωτο...τι να πω. Είναι μια ρελή πραγματικότητα ή μια σκέτη τρέλα???? :eek:
Φίλε SAM_502 όσο και αν σου φαίνεται παράξενο έτσι είναι και όσοι ασχολούνται με τον πνευματισμό και τον εσωτερισμό είναι γνώστες τετοιων περιστατικών.
Οχι μη το πάμε κει.Θέλω αποδείξεις.Δεν αρκούμαι στο μεταξύ μας μεταξά.
Ο Ιησούς δνε ήταν γιος Θεού, αλλά ενας πολυ προχωρημένος μύστης ο οποίος είχε αφυπνίσει την συνείδηση του τόσο πολύ και ειχε φτάσει σε τέτοιο πνευματικό επίπεδο που μπορούσε να μεταφέρει το φυσικό του σώμα μέσα στο αστρικό και αυτό βασικά είναι και η τηλεμεταφορά.
Θα διαφωνήσω στα περι μύστη και άλλων παρόμοιων αλλα δεν θα βγάλουμε άκρη.Τηλεμεταφορά εξορισμού είναι κάτι άλλο.:rolleyes:
Εγώ δεν ξέρω τι είναι αληθινό και τι όχι. Πάντως, στην αρχαία εποχή είναι
γνωστό ότι υπήρχαν αστρικές πύλες (star-gates) για μεταφορά σε άλλα
ηλιακά συστήματα/πλανήτες...
Γνωστό σε ποιούς??Γιατί ρώτησα το Μεντεσέ το πέτρο ,το κίτσο το σεκιουριτά και το τάκη το γκοτζίλα και δεν ήξεραν.Πως το ξέρουμε αυτό?Ποιος το είπε?Αναφέρθηκε σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό?Κάποιο σοβαρό οργανισμό?
Ένα τρανό παράδειγμα αυτού είναι το πείραμα της Φιλαδέλφεια όπου τηλε-
μεταφέρθηκε ένα ολόκληρο πολεμικό πλοίο με τους επιβάτες του (!)
Πρώτη φορά ακούω ναύτες ενός σκάφους να τους λένε επιβάτες αλλα οσο ζείς.Πως τηλεμεταφέρθηκε?Υπηρετούσες στο πλοίο όταν έγινε το συμβάν?
Για το διαβόητο πείραμα της Φιλαδέλφειας πλέον,μόνο 2 3 πράγματα είναι πλέον σίγουρα.Οτι δεν γνωρίζουμε τι έγινε εκείνη τη μέρα λόγω ελάχιστων μαρτύρων.Εξ' όσων γνωρίζω τόσα χρόνια δεν βγήκε και κανένας να σπάσει τη σιωπή του για να χρησιμοποιήσω και λίγη ξύλινη γλώσσα.Δεν υπάρχουν χαρτιά κρατικά που να αναφέρουν κάτι και το πιο βασικό,70 χρόνια μετά ακόμα δε ξέρουμε τίποτα.Μπορούμε να το βάλουμε και αυτό στη σφαίρα της φαντασίας μέχρι νεωτέρας.
Για τις αστρικές πύλες υπάρχουν ένα σωρό πληροφορίες στο νετ (και στα ελληνικά)...
http://www.youtube.com/watch?v=QCIxT52nTKw :eek:
http://www.youtube.com/watch?v=Pvv21Cn8v74&feature=related :confused:
.
Αστρικές πύλες,λιακόπουλοι που στον ελεύθερο χρόνο τους ντύνονται deadpool και τρολάρουν το σπάιντερμαν και άλλα τέτοια ωραία.:rolleyes:
Ελπίζω αυτά που έγραψες να μην είναι έντεχνη διαφήμιση για το κανάλι στο youtube που έδωσες.
http://www.youtube.com/user/ixoflo
θα συμφωνησω με τον σαμ 502, αν κ συνηθως διαφωνουμε (!):p
για την τηλεμεταφορα, το μονο σοβαρο κ εγκυρο που μπορουμε να αναφερουμε, ειναι αυτο
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/05/blog-post_9768.html
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2232999
http://physicsgg.wordpress.com/2012/08/14/%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%C F%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BA%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5/
αλλα κ παλι, δεν εισαι μπροστα...ξερεις τι γινεται?
τωρα, για το αν οι ανθρωποι τελικα, μπορουν να τηλεμεταφερθουν απο μονοι τους....τι να πω...δεν το αποκλειω, γιατι θεωρω, οτι τα παντα ειναι δυνατα, αλλα σιγουρα ειναι κατι το οποιο δεν θα μπορει να το κανει ο καθενας με ευκολια, κ δεν θα υπαρχουν κ αποδειξεις αν οντως γινεται...τουλαχιστον οχι ακομα...
Aπο SAM_502
Οχι μη το πάμε κει.Θέλω αποδείξεις.Δεν αρκούμαι στο μεταξύ μας μεταξά.
Αν θες αποδείξεις τότε θα πρέπει ο ίδιος να βαδίσεις το δικό σου εσωτερικό μονοπάτι και να βιώσεις τις δικές σου εμπειρίες ώστε να πεισθείς, αλλά αυτό προυποθέτει πολύ δουλειά και θα σου πάρει χρόνια και μάλλον δεν σε κόβω να θες να μπεις σε αυτό το τρυπάκι. Μην περιμένεις να ρθει κανένας μεγάλος μύστης εδώ και να πεις τις εμπειρίες του μόνο και μόνο για να πειστείς εσύ και κάποιοι άλλοι, άσε που πάλι δεν θα το πίστευες εφόσον δεν το έχεις ζήσει ο ίδιος.
Οι άνθρωποι του πνεύματος, οι εσωτεριστές μπορούν να κάνουν πράγματα που στους "απλούς" ανθρώπους φαίνονται τρελά.
Όσο τώρα για το σε ποιούς είναι γνωστό οτι στην αρχαιότητα οι άνθρωποι γνώριζαν για τις αστρικές πύλες, μια πιο προσεχτική ματιά στα ιερά κείμενα θα σε κάνει να δεις ότι πολλά τέτοια σημεία κάνουν τέτοιες αναφορές. Επίσης σε πολλά βιβλία που ασχολούνται με τα μεταφυσικά φαινόμενα έχουν γίνει πολλές μαρτυρίες απο ανθρώπους για αστρικές πύλες, άσχετοι μεταξυ τους που έτυχε να αναφέρουν τα ίδια κατα καιρούς τα ίδια συμβαντα.
Επίσης πάνω σε αυτό το θέμα έχουν ειπωθεί πολλά απο πιλότους για το τρίγωνο των Βερμούδων, άλλη μια αστρική πυλη. Λίγο ψάξιμο αν κάνεις στο ιερνετ, θα βρεις κάμποσα παραδείγματα.
Για το πείραμα της Φιλαδέλφειας δεν γνωρίζουμε ακριβώς γιατι δεν θέλουν να γνωρίζουμε. Τους βολεύει να μην ψάχνεται ο λαός και πολύ με τέτοια. Όμως όσοι παρευρίσκονταν είδαν το πλοίο να εξαφανίζεται για λίγο και να επανέρχεται μετα. Αν δεν είναι αυτό τηλεμεταφορά, τότε τι ειναι?
Συνεχίζοντας απο το μύνημα σου εδώ http://www.metafysiko.gr/forum/showpost.php?p=99872&postcount=166 να πω οτι ίσα ίσα πρέπει να έχουμε μια κριτική ματιά και εναν υγιή σκεπτικισμό και οχι να δεχόμαστε οτιδήποτε αμάσητο.
Αν θες αποδείξεις τότε θα πρέπει ο ίδιος να βαδίσεις το δικό σου εσωτερικό μονοπάτι και να βιώσεις τις δικές σου εμπειρίες ώστε να πεισθείς, αλλά αυτό προυποθέτει πολύ δουλειά και θα σου πάρει χρόνια
Και το κατάφερε ο Ιησούς αυτό σε μόλις 33 χρόνια? Μαθήματα δι' αλληλογραφίας γίνονται?
και μάλλον δεν σε κόβω να θες να μπεις σε αυτό το τρυπάκι. Μην περιμένεις να ρθει κανένας μεγάλος μύστης εδώ και να πεις τις εμπειρίες του μόνο και μόνο για να πειστείς εσύ και κάποιοι άλλοι, άσε που πάλι δεν θα το πίστευες εφόσον δεν το έχεις ζήσει ο ίδιος.
Οι άνθρωποι του πνεύματος, οι εσωτεριστές μπορούν να κάνουν πράγματα που στους "απλούς" ανθρώπους φαίνονται τρελά.
Δεν θέλω άλλους λιακόπουλους.Αλλα μιας και λες για μύστες ας δούμε ενα βίντεο διαφωτιστικό
http://www.youtube.com/watch?v=etSivpBHUmE
Όσο τώρα για το σε ποιούς είναι γνωστό οτι στην αρχαιότητα οι άνθρωποι γνώριζαν για τις αστρικές πύλες, μια πιο προσεχτική ματιά στα ιερά κείμενα θα σε κάνει να δεις ότι πολλά τέτοια σημεία κάνουν τέτοιες αναφορές. Επίσης σε πολλά βιβλία που ασχολούνται με τα μεταφυσικά φαινόμενα έχουν γίνει πολλές μαρτυρίες απο ανθρώπους για αστρικές πύλες, άσχετοι μεταξυ τους που έτυχε να αναφέρουν τα ίδια κατα καιρούς τα ίδια συμβαντα.
Ποια είναι αυτά τα κείμενα που βρίσκονται αυτές οι πύλες?Ελπίζω οχι στο βυθό του τριγώνου των Βερμούδων ούτε στη μέση της ερήμου Γκόμπι.Γεγονότα θέλω.
Επίσης πάνω σε αυτό το θέμα έχουν ειπωθεί πολλά απο πιλότους για το τρίγωνο των Βερμούδων, άλλη μια αστρική πυλη. Λίγο ψάξιμο αν κάνεις στο ιερνετ, θα βρεις κάμποσα παραδείγματα.
Αλλο θέμα αυτό στο οποίο παλι θα διαφωνήσω.
Για το πείραμα της Φιλαδέλφειας δεν γνωρίζουμε ακριβώς γιατι δεν θέλουν να γνωρίζουμε. Τους βολεύει να μην ψάχνεται ο λαός και πολύ με τέτοια. Όμως όσοι παρευρίσκονταν είδαν το πλοίο να εξαφανίζεται για λίγο και να επανέρχεται μετα. Αν δεν είναι αυτό τηλεμεταφορά, τότε τι ειναι?
Πολύ συνωμοσία.Ποιοι είναι αυτοί?Οι ναύτες στο καράβι γιατί δε μίλησαν ποτέ?Μήπως επειδή κατα διαβολικά βολικό τρόπο τρελάθηκαν όλοι όπως λέει αυτός ο μύθος?Το όλο θέμα πάει κάπως έτσι.
Καλαμάρης: Μπομπ πως ξέρεις οτι υπάρχουν θαλάσιες αρκούδες??????
Μπομπ: κλίκ (http://www.youtube.com/watch?v=-9rwJa5j774&feature=fvwrel)
morfeas3kala
12-11-12, 19:16
Όμως όσοι παρευρίσκονταν είδαν το πλοίο να εξαφανίζεται για λίγο και να επανέρχεται μετα. Αν δεν είναι αυτό τηλεμεταφορά, τότε τι ειναι?
Για αυτό έχω διαβάσει ένα βιβλίο στο οποίο μίλαγε ένας τύπως που ασχολήθηκε με αυτό το πείραμα..
Αυτός λοιπόν έλεγε ότι προσπάθησαν να τηλεμεταφέρουν το πλοίο με ηλεκτρομαγνητικά κύματα και κάτι τέτοια..(δεν τα ξέρω καλά και έχουν περάσει χρόνια που το διάβασα)
Οπότε λέει,η εξαφάνιση μπορεί να εξηγηθεί άνετα από το γεγονός ότι τα ραδιο-ηλεκτρο-μαγνητικά κύματα και δεν ξέρω εγώ τι ραδιενεργά έκαναν εκεί,έκαναν κάτι με τα μόρια του αέρα και φαίνόταν σαν να εξαφανίστηκε το πλοίο..
Στην ουσία δεν εξαφανίστηκε όπως ήθελαν απλά με τις διακυμάνσης των μορίων του αέρα και τέτοια,απλά δεν μπόρεσαν να το δούν οι μάρτυρες για λιγα δευτερόλεπτα...
Κάτι σαν να λέμε όταν κοιτας το δρόμο το καλοκαίρι και σου φαίνετε σαν να χορεύει από τη ζέστη..κάτι τέτοιο παράδειγμα είχε φέρει και εκείνος..
Τώρα λυπάμαι που το εξηγώ τόσο μπακαλίστικα αλλά δεν θυμάμαι καλύτερα τι έλεγε ρε παιδιά!:(
Μέχρι στιγμής δεν ξέρω αν μπορεί να επιτευχθεί τηλεμεταφορά, διότι απ'την κβαντομηχανική αυτό που σχηματίζετε είναι κάποιο αντίγραφο... Ένα τρελό παράδειγμα, το οποίο εμένα με καλύπτει προσωπικά, είναι όταν κάνουμε αντιγραφή/επικόλληση στον υπολογιστή, ακόμα και όταν κάνουμε αποκοπή/επικόλληση κάποιον δεδομένων η διαδικασία που ακολουθεί ο υπολογιστής είναι αντιγραφή->μεταφορά->διαγραφή... Αλλά αυτά είναι δικές μου σκέψεις... Έτσι κατά την γνώμη μου η τηλεμεταφορά θα είναι αυτό που βλέπαμε στην ταινία The Prestige (http://www.imdb.com/title/tt0482571/)
Από: SAM_502:
Γνωστό σε ποιούς??Γιατί ρώτησα το Μεντεσέ το πέτρο ,το κίτσο το σεκιουριτά και το τάκη το γκοτζίλα και δεν ήξεραν.Πως το ξέρουμε αυτό?Ποιος το είπε?Αναφέρθηκε σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό?Κάποιο σοβαρό οργανισμό?
Αγαπητέ φίλε γνωρίζεις πολύ καλά (ή δεν το γνωρίζεις; ) ότι σε αυτά τα θέματα ποτέ δεν μπορούν να υπάρξουν απτές αποδείξεις και όταν αυτές υπάρχουν μετά από 2-3 μέρες ξεφτίζουν...
Στο θέμα έχουνε αναφερθεί όχι μόνο περιοδικά, εφημερίδες αλλα έχουν γραφτεί ολόκληροι τόμοι για το ζήτημα...
Οπότε τι μας ρωτάς αν είμασταν ναύτες και αν κάνουμε έμμεση διαφήμιση (πονηρό μυαλό); Ευτυχώς που δεν το πήγες στη διαφήμιση που οι δυο ναύτες κάνουν μπραντεφέρ και έχουν βαμμένα χείλη και μάτια...
Απλά την άποψη μας εκφράζουμε για να συμμετέχουμε στη συζήτηση... Πες ότι θες να κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου σε όλους και όλα να ησυχάσουμε... υπάρχουν και τέτοια άτομα τα έχω αποδεχτεί σε αυτή τη κοινωνία δεν με χαλάει...
:cool:
Αγαπητέ φίλε γνωρίζεις πολύ καλά (ή δεν το γνωρίζεις; ) ότι σε αυτά τα θέματα ποτέ δεν μπορούν να υπάρξουν απτές αποδείξεις και όταν αυτές υπάρχουν μετά από 2-3 μέρες ξεφτίζουν...
Στο θέμα έχουνε αναφερθεί όχι μόνο περιοδικά, εφημερίδες αλλα έχουν γραφτεί ολόκληροι τόμοι για το ζήτημα...
Πολλύ βολικό να μην υπάρχουν αποδείξεις για αυτές της αστρικές πύλες.Τηλεμεταφέρθηκαν μόνες τους δηλαδή?Πως εξαφανίστηκαν μετά απο 2-3 μέρες?????Και ο σίτσιν έχει γράψει τόμους.Αλλά είναι όλο ένα παραμύθι.:rolleyes:
Οπότε τι μας ρωτάς αν είμασταν ναύτες και αν κάνουμε έμμεση διαφήμιση (πονηρό μυαλό); Ευτυχώς που δεν το πήγες στη διαφήμιση που οι δυο ναύτες κάνουν μπραντεφέρ και έχουν βαμμένα χείλη και μάτια...
Αναφέρεσαι στο πείραμα της φιλαδέλφειας?Εχεις στοιχεία να φανταστώ?:rolleyes:
Astral φοβερή ταινία το The Prestige!
SAM_502 είσαι πολύ κλειστόμυαλος φίλε. Μην περιμένεις να πάρεις αποδείξεις απο την ενασχόληση με το μεταφυσικό και τον αποκρυφισμό του στιλ 1+1 κάνουν δυο. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά γιατι εδώ εμπλέκεται το πνεύμα και για να έχεις αποδείξεις όπως λες, πρέπει να αφήσεις την λογική και την τριτη διάσταση και μόλις καταφέρεις να το κάνεις αυτό τότε θα πάρεις ο ίδιος τις αποδείξεις που θες. Αλλά για να φτάσεις ως εκεί θα πρέπει να πιστεύεις ότι υπάρχει η δυνατότητα να το κάνεις μέσω της εξάσκησης. Μην περιμένεις να ζήσεις μια πνευματική εμπειρία όταν είσαι καθόλα αρνητικός και δεν πιστεύεις ότι γίνεται. Και μην περιμένεις να ρθει ο καθένας να σου πει τις δικες του προσωπικες εμπειρίες. Γιατι και να ρθω εγω ας πούμε και να σου πω, ναι εκανα εκείνο και είδα αυτό, θα με πιστέψεις?? Εδω ακόμα και εγώ που πάντα με τράβαγε ο εσωτερισμός και πίστευα σε αυτά, μέχρι να ζήσω τις δικες μου εμπειρίες, κράταγα και τις επιφυλάξεις μου ως ενα βαθμό για όσα μου έλεγαν άλλοι.
Όσο για τον Ιησού, γιατί σου είναι δύσκολο να πειστείς οτι μπορεί να ασχολούνταν απο πολυ μικρός? Ή ότι μερικοι άνθρωποι έχουν το χάρισμα να είναι πιο δεκτικοί σε κάποια πράγματα απο κάτι άλλους? Προσωπικά ξέρω άτομο που είναι λίγο μεγαλύτερος απο 20 και έχει τόση εσωτερική γνώση όση δεν θα αποκτήσουν άλλοι σε όλη τους την ζωή.. δλδ επειδή είναι μικρός απαγορεύεται να ισχύει αυτό? Όλα εξαρτώνται απο ποτε θα αρχίσει να ασχολείται κανείς και κατα πόσο θα εφαρμόσει την γνωση που θα αποκτήσει απο τα ταξίδια του στην ζωή του.
Τώρα για το πείραμα της Φιλαδέλφειας, δεν έμεινε κανείς ζωντανός ή σώας τα φρένας για να μπορεί να πει τι ακριβώς εγινε. Ή μήπως σου είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι οι κυβερνήσεις εξαφανίζουν ανθρώπους και ίχνη για την πλακα τους όταν θέλουν κάτι να αποσιωπηθεί? Είναι πολλά αυτά που γίνονται πίσω απο την πλάτη μας.
Και μάλλον θα συμφωνήσω και εγω με τον nextnet οτι θες να κάνει τον δικηγόρο του διαβόλου. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την γνώμη του, αλλά αν ειλικρινά δεν πιστεύεις σε τπτ μεταφυσικό και θες μόνο απτες αποδείξεις για να πειστείς για την ύπαρξη πραγμάτων που είναι άυλα και πέρα απο την ψυχρή λογική, είσαι σίγουρος ότι έχεις να κερδίσεις κάτι απο την παρουσία σου στο συγκεκριμένο φορουμ?
πρέπει να αφήσεις την λογική και την τριτη διάσταση και μόλις καταφέρεις να το κάνεις αυτό τότε θα πάρεις ο ίδιος τις αποδείξεις που θες.
Τα άφησα κατα μέρος και είδα ένα όραμα να ίπταται επι του στερεώματος.Αυτο εδώ http://www.freeimagehosting.net/t/kddar.jpg (http://www.freeimagehosting.net/kddar)
Αλλά για να φτάσεις ως εκεί θα πρέπει να πιστεύεις ότι υπάρχει η δυνατότητα να το κάνεις μέσω της εξάσκησης. Μην περιμένεις να ζήσεις μια πνευματική εμπειρία όταν είσαι καθόλα αρνητικός και δεν πιστεύεις ότι γίνεται.
Πιο πάνω μιλήσαμε για αστρικές πύλες.Εγω απλά είπα να μάθω που βρίσκονται αυτές.Δε τίθεται θέμα εμπειρίας εδώ.Μήπως και αυτές είναι άυλες και πνευματικές?
Προσωπικά ξέρω άτομο που είναι λίγο μεγαλύτερος απο 20 και έχει τόση εσωτερική γνώση όση δεν θα αποκτήσουν άλλοι σε όλη τους την ζωή..
Μετενσάρκωση του βούδα είναι?
Τώρα για το πείραμα της Φιλαδέλφειας, δεν έμεινε κανείς ζωντανός ή σώας τα φρένας για να μπορεί να πει τι ακριβώς εγινε. Ή μήπως σου είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι οι κυβερνήσεις εξαφανίζουν ανθρώπους και ίχνη για την πλακα τους όταν θέλουν κάτι να αποσιωπηθεί? Είναι πολλά αυτά που γίνονται πίσω απο την πλάτη μας.
Τότε προφανώς δε ξέρεις καλά την όλη ιστορία.Αλλιώς θα ήξερες οτι ύπήρχε και άλλο υποτιθέμενο πλοίο που είδε το όλο περιστατικό.Και αυτούς τους "εξαφάνισαν"?Με αμμονιαζόλ ίσως?
Και μάλλον θα συμφωνήσω και εγω με τον nextnet οτι θες να κάνει τον δικηγόρο του διαβόλου. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την γνώμη του, αλλά αν ειλικρινά δεν πιστεύεις σε τπτ μεταφυσικό και θες μόνο απτες αποδείξεις για να πειστείς για την ύπαρξη πραγμάτων που είναι άυλα και πέρα απο την ψυχρή λογική, είσαι σίγουρος ότι έχεις να κερδίσεις κάτι απο την παρουσία σου στο συγκεκριμένο φορουμ?
Κάμερα σε μένα.Σε ευχαρίστώ και σου στέλνω δωρεαν τα βιβλία ενάντια στη λαίλαπα των άπιστων.
http://www.freeimagehosting.net/t/6qw7p.jpg (http://www.freeimagehosting.net/6qw7p)
SAM_502 εγώ σου μιλώ για το μεταφυσικό γενικά και όχι μόνο για τις αστρικές πύλες. Τώρα όσο αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι, ακόμα και στην Αθήνα πίσω απο το Καλλιμάρμαρο υπρστηρίζεται απο μαρτυρίες ότι υπάρχουν αστρικες πύλες, στο 'Κόκκινο Σπίτι" όπως λένε αν δεν κάνω λάθος, και στο Άλσος Λογγίνου. Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για αυτά τα μέρη όπως και για άλλα που έχω διαβάσει κατα καιρούς. Αν θες απτες αποδείξεις ντε και καλά, άρχισε να πηγαίνεις κατα κει βραδινές ώρες και κάποια στιγμή θα γίνεις και εσύ μάρτυρας περίεργων φαινομένων.
Αλλά έχω την εντύπωση πως δεν σε ενδιαφέρει αυτό στην πραγματικότητα αλλά απλά την βρίσκεις με το να προσπαθείς να υποβιβάζεις αυτούς που πιστεύουν σε αυτά και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα απο τον τρόπο που σχολιάζεις τα λεγόμενα των άλλων στις απαντήσεις σου. Και ειλικρινά δεν εχω καμιά διάθεση να ασχολούμαι με τέτοια άτομα. Είναι διαφορετικό το να αντιμετωπίζεις κάτι με σκεπτικισμό και άλλο να χλευάζεις τους άλλους. Απο αυτό και μόνο αντιλαμβάνεται κανείς πόσο "πνευματικός" ανθρωπος εισαι.
Αγαπητη Cathy, διαβαζω εδω και καιρο τα γραφομενα σου και το μονο που εχεις να προσφερεις στην κουβεντα ειναι αοριστολογιες και παραπομπες σε φαινομενα και καταστασεις που μισο-γνωριζεις, για να μην πω απλα εχεις ακουσει, χωρις να εχεις καταλαβει.
Μιλας για Τριγωνα των Βερμουδων, Πειραματα της Φιλαδελφιας, τηλεμεταφωρες και αστρικες πυλες χωρις να εχεις και πολυ μεγαλη σχεση με το αθλημα η να εχεις κανει την εστω βασικη ερευνα για το θεμα.
Με τα γραφομενα σου εκτιθεσαι και δεν το καταλαβαινεις.
SAM_502 εγώ σου μιλώ για το μεταφυσικό γενικά και όχι μόνο για τις αστρικές πύλες.
Μη πηγαίνουμε απο το ένα θέμα στο άλλο.Συγκεκριμένα πράματα ρώτησα.Για το μεταφυσικό γενικά ,δεν είπαμε κάτι ούτε μπορείς να ξέρεις ποιες είναι οι θέσεις μου.
Τώρα όσο αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι, ακόμα και στην Αθήνα πίσω απο το Καλλιμάρμαρο υπρστηρίζεται απο μαρτυρίες ότι υπάρχουν αστρικες πύλες, στο 'Κόκκινο Σπίτι" όπως λένε αν δεν κάνω λάθος, και στο Άλσος Λογγίνου.
Τι είδους μαρτυρίες είναι αυτές και που μπορώ να της διαβάσω?Το άλσος στο μετσ λες?Πως και δεν έχω δει τίποτα τόσα χρόνια??:rolleyes:
αντιλαμβάνεται κανείς πόσο "πνευματικός" ανθρωπος εισαι.
Επειδή κάνω πνεύμα?Σεφερλίδικο μου ακούστηκε και μπραβο μου που το σκέφτηκα.Πέρα απο τη πλάκα διάβασε αυτά που λέει ο Voel.Και αν είναι να συνεχίσουμε τη κουβέντα να είναι σε συγκεκριμένα θέματα γιατι πετάς απο το ένα θέμα στο άλλο και δε βγαίνει άκρη.
Αγαπητέ Voel είμαι καινούρια στον χώρο της μεταφυσικής. Με αυτό εννοώ ότι φυσικά δεν ξέρω τα πάντα, παρόλο που απο παλιά με ενδιέφερε ο συγκεκριμένος χώρος, ας πούμε πως δεν υπήρχαν οι συνθηκες για να ασχοληθώ σοβαρά. Τώρα είμαι σε φάση που αρχίζω πλεον σιγά σιγά να έχω τις δικές μου εμπειρίες χωρίς αυτο να σημαίνει οτι το παίζω προχωρημένη μύστης. Όμως τυχαίνει να γνωρίζω ανθρώπους που ξέρουν πολύ περισσότερα απο μένα και μπορούν να με βοηθήσουν ή συμβουλέψουν αν θες να το πω έτσι.
Όλα αυτά που ανέφερα για τρίγωνα βερμούδων, πειράματα φιλαδέλφειας δεν έχω σκοπό να κάτσω να τα αναλύσω, έχω διαβάσει πηγές τόσο απο βιβλία, εφημερίδες όσο και απο το ιντερνετ πριν πολλά χρόνια και 'εχω καταλάβει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο νομίζουμε , ούτε μπορούν όλα να εξηγηθούν με την λογική πάντα. Επίσης υπάρχουν πολλές μαρτυρίες πάνω στο θέμα αλλά τι ακριβώς θέλετε? Να κάτσω να σας μεταφέρω ολόκληρα άρθρα απο βιβλία?
Αν ο φίλος SAM_502 θέλει να τον παραπέμψω σε συγκεκριμένα άρθρα, τότε να κάτσω να ψάξω και να του βρω λινκς. Προσωπικά έχω μια εγκυκλοπαίδεια στην κατοχή μου που λέγεται "Τα Μυστήρια του Κόσμου" και λέει πάρα πολλά μέσα για όλα τα μεταφυσικά θέματα. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να την βρει κανείς, μια και δεν κυκλοφορεί πια.
Όσο για τις αστρικές πύλες που αναφέρθηκαν , έχω διαβάσει μαρτυρίες για διάφορα μέρη. Για το άλσος Λογγίνου που σου έλεγα αλλά και άλλες περιοχές το πιο πρόσφατο άρθρο που διάβασα είναι το εξής της anthens voice τεύχος 402.
http://www.athensvoice.gr/the-paper/article/402/%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1%C F%84%CE%B1
Δεν ξέρω αν σε καλύπτει.
Επιπλέον έχω διαβασει για μαρτυρίες στα Γαλλικά ανάκτορα των Βερσαλιών οι οποίες καταγράφηκαν την πρώτη δεκαετία του 20ου αιώνα απο την καθηγήτρια Αν Μόμπερλι και την βοηθός της 'Ελινορ Ζουρντεν οι οποίες κατα την επίσκεψη τους στα ανάκτορα είχαν δει , μέσω ενος χρονικού άλματος την Γαλλία της εποχής του Λουδοβίκου ΙΣΤ'. Έχουν παρατηρηθεί και άλλες αναφορές για τα συγκεκριμένα ανάκτορα και έχουν μελετηθεί. Επιπλέον τπ 1985 η ερπόρτερ Χέλγκα Γκιτόν περίεγραψε άλο ενα χρονικό άλμα που έκανε κοντά στην Γαλλιλή πόλη Ζοσλιν της Βρετάνης. Καθώς περνούσε με το αυτοκίνητο της ειδε ακριβως ενα χωριό που την ταξίσευε σε παλιότερες εποχές αλλά την επόμενη μερα που πήγε εμ φίλους αν τους το δείξει δεν υπήρχε τπτ και έπειτα απο έρευνα έμαθε ότι παλιότερα υππήρχε εκεί ενα χωριό που είχε πλεον καταστραφει απο το πέρασμα των αιώνων.
Έχω διαβάσει πολλά τέτοια παραδείγματα που έχουν μελετηθεί αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω πως ο SAM θα πειστεί με κάτι που δεν μπορεί να το βιώσει ο ίδιος, σύμφωνα με την λογική του όλα αυτα θα μπορούσαν να ήταν ψέμματα. Δεν μπορεί κανείς να ξέρει πραγματικά τι έγινε τότε.
Αν έχετε άλλες απορίες είμαι ανοιχτή προς συζήτηση, σε όσα τυχαίνει να γνωρίζω και να έχουν πέσει στην αντίληψη μου τουλάχιστον.
Όμως τυχαίνει να γνωρίζω ανθρώπους που ξέρουν πολύ περισσότερα απο μένα και μπορούν να με βοηθήσουν ή συμβουλέψουν αν θες να το πω έτσι.
Γεγονός που δεν έχει καμμία σχέση με της υποθέσεις που συζητάμε βέβαια.Αλλα τα περι μύστων μυσταγωγίας και άλλα αυτα που συζητάμε.
Όλα αυτά που ανέφερα για τρίγωνα βερμούδων, πειράματα φιλαδέλφειας δεν έχω σκοπό να κάτσω να τα αναλύσω, έχω διαβάσει πηγές τόσο απο βιβλία, εφημερίδες όσο και απο το ιντερνετ πριν πολλά χρόνια
Αν τα είχες διαβάσει δε θα έγραφες οτι γράφεις.Οι δε συγκεκριμένες υποθέσεις δεν έχουν να δείξουν τίποτα απολύτως.:rolleyes: αλλα αν θες να μιλήσουμε με στοιχεία δεν έχω πρόβλημα.
και 'εχω καταλάβει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο νομίζουμε , ούτε μπορούν όλα να εξηγηθούν με την λογική πάντα.
http://www.freeimagehosting.net/t/mmjxm.jpg (http://www.freeimagehosting.net/mmjxm)
Επίσης υπάρχουν πολλές μαρτυρίες πάνω στο θέμα αλλά τι ακριβώς θέλετε? Να κάτσω να σας μεταφέρω ολόκληρα άρθρα απο βιβλία?
Βασικά ναι θα ήθελα να δω πια βιβλία είναι αυτά και τι ακριβώς λένε.
Όσο για τις αστρικές πύλες που αναφέρθηκαν , έχω διαβάσει μαρτυρίες για διάφορα μέρη. Για το άλσος Λογγίνου που σου έλεγα αλλά και άλλες περιοχές το πιο πρόσφατο άρθρο που διάβασα είναι το εξής της anthens voice τεύχος 402.Δεν ξέρω αν σε καλύπτει.
Οχι δε με καλύπτει.Ούτε αν γραφόταν στα νεα του ψαροντούφεκου θα με κάλυπτε.Αστικοί μύθοι υπάρχουν μπόλικοι,αλήθεια όμως μόνο μια.Και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχω προσωπική γνώση.Τώρα αν με βλέπουν και κρύβονται :rolleyes:
Επιπλέον έχω διαβασει για μαρτυρίες στα Γαλλικά ανάκτορα των Βερσαλιών οι οποίες καταγράφηκαν την πρώτη δεκαετία του 20ου αιώνα απο την καθηγήτρια Αν Μόμπερλι και την βοηθός της 'Ελινορ Ζουρντεν οι οποίες κατα την επίσκεψη τους στα ανάκτορα είχαν δει , μέσω ενος χρονικού άλματος την Γαλλία της εποχής του Λουδοβίκου ΙΣΤ'.
Είναι αυτή που είδε και το βασιλιά Κωνσταντίνο...Δε μας λέει αν ήταν υπο την επήρεια μανιταριών βέβαια.Η ιστορία τους είναι διάτρητη,το δε βιβλίο που έκδωσαν μετά απο 5-6 χρόνια μια απο τα ίδια.Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να πίστευαν αυτό που τους συνέβη και απλά να έκαναν λάθος.
Αλλα πηδάμε πάλι απο το ένα θέμα στο άλλο.
Έχω διαβάσει πολλά τέτοια παραδείγματα που έχουν μελετηθεί αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω πως ο SAM θα πειστεί με κάτι που δεν μπορεί να το βιώσει ο ίδιος, σύμφωνα με την λογική του όλα αυτα θα μπορούσαν να ήταν ψέμματα. Δεν μπορεί κανείς να ξέρει πραγματικά τι έγινε τότε.
Οχι δε μπορώ να πειστώ με τα παραδείγματα που έδωσες.Αν και δε ξέρω πλέον για πιο απ' όλα τα θέματα συζητάμε.
Πηδάω απο το ενα θέμα στο άλλο γιατί και εσείς με ρωτάτε για διάφορα πράγματα. Πιάνεστε απο μια κουβέντα που θα πω και το ανάγετε σε ολόκληρο θέμα οπότε και εγώ πρέπει να απαντώ για κάθε ενα απο αυτά.
Γεγονός που δεν έχει καμμία σχέση με της υποθέσεις που συζητάμε βέβαια.Αλλα τα περι μύστων μυσταγωγίας και άλλα αυτα που συζητάμε.
Ανέφερα τα σχετικά προς απάντηση στον Voel για να του δώσω να καταλάβει ότι δεν έχω την πείρα που έχουν άλλοι, ήθελα αν δώσω έμφαση στο ότι ασχολούμαι σχετικά λίγο καιρό πραγματικά με τον εσωτερισμό, οπότε ειναι λογικό να μην γνωρίζω τόσα όσο άλλοι.
Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι έγινε στο πείραμα της φιλαδέφειας ούτε τι συμβαίνει στο τρίγωνο των βερμούδων, διότι στην μια περίπτωση δεν ήμουν εκεί, και στην άλλη δεν με έχει βγάλει ο δρόμος μου προς το συγκεκριμένο Τρίγωνο. Όπως και εσύ έτσι και εγω έχω διαβάσει πολλά άρθρα που αναφέρονται στα θέματα, και ειδικά στο Τρίγωνο είναι πολλές οι μαρτυρίες πιλότων της ΝΑΣΑ για το τι βίωσαν οι ίδιοι περνώντας απο εκεί. Μην περιμένεις να σε παραπέμψω κάπου για αυτα τα θεματα γιατι πάνε πάνω απο δεκα χρόνια που τα έχω διαβάσει και φυσικά δεν είναι δυνατον να θυμάμαι τις πηγές. Θυμάμαι μόνο τι έγραφαν και για τις μαρτυρίες που λέγανε πως πέρασαν απο αυτό το σημείο και βγήκαν σε εντελώς άσχετο μέρος που λογικά υπολογίζοντας τα μίλια θα έπρεπε να είχαν καταναλώσει όλα τους τα καύσιμα πέρα απο τον χρόνο που χρειάζονταν για να φτάσουν εκεί, ενω το ρολόι τους έδειχνε σαν να είχαν περάσει ελάχιστα λεπτά.
Όσο για τα βιβλία σου ανέφερε πριν την εγκυκλοπαίδεια που εχω και δν είναι το βιβλίο των κυριών που είπες αλλά εξετάζει κάθε μεταφυσικό θέμα παραθέτοντας αποδείξεις και προσπαθώντας να ξεχωρίσει το πλαστό απο την πραγματικότητα.
Αν δεν σε πείθει το άρθρο της athens voice επειδή τυχαίνει να είναι σε μια εφημερίδα που δεν είναι επιστημονική μπες και στο φορουμ esoterica να διαβάσεις μαρτυρίες άλλων ανθρώπων.
http://esoterica.gr/forums/default.asp
Και για την φωτό που έβαλες έχω και εγώ μια ερώτηση για σένα. Ειλικρινά πιστεύεις πως τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο μπορούν να εξηγηθούν μονο με την λογική?
Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι έγινε στο πείραμα της φιλαδέφειας ούτε τι συμβαίνει στο τρίγωνο των βερμούδων, διότι στην μια περίπτωση δεν ήμουν εκεί, και στην άλλη δεν με έχει βγάλει ο δρόμος μου προς το συγκεκριμένο Τρίγωνο.
Εδώ δεν ήταν εκεί δυό καραβιές ναύτες.Εμείς θα είμασταν?70 χρόνια πέρασαν.:rolleyes: Για το δε τρίγωνο δεν έχω βρεί ακόμα υπόθεση που να με πείθει.Η δε καιρικές συνθήκες που επικρατούν νομίζω είναι αρκετές για να εξηγήσουν οτιδήποτε περίεργο.
Όπως και εσύ έτσι και εγω έχω διαβάσει πολλά άρθρα που αναφέρονται στα θέματα,
Στο περιβόητο βιβλίο του Charles Berlitz το γράφει στην αρχή σα disclaimer,σελίδα 2:rolleyes:
It is more than thirty years since the events surrounding the Philadelphia Experiment are purported to have taken place. Many of the people who may have been concerned are now dead; others may be too afraid to come forward; any documentary evidence, if it ever existed, has vanished and is unlikely to come to light. Whether or not there was ever an experiment in invisibility which succeeded so dramatically and terribly, cannot under present circumstances be completely substantiated.
και ειδικά στο Τρίγωνο είναι πολλές οι μαρτυρίες πιλότων της ΝΑΣΑ
Τι έγινε?Πάμε πάλι?τι κάνουν οι πιλότοι της νάσα εκεί?
για το τι βίωσαν οι ίδιοι περνώντας απο εκεί. Μην περιμένεις να σε παραπέμψω κάπου για αυτα τα θεματα γιατι πάνε πάνω απο δεκα χρόνια που τα έχω διαβάσει και φυσικά δεν είναι δυνατον να θυμάμαι τις πηγές. Θυμάμαι μόνο τι έγραφαν και για τις μαρτυρίες που λέγανε πως πέρασαν απο αυτό το σημείο και βγήκαν σε εντελώς άσχετο μέρος που λογικά υπολογίζοντας τα μίλια θα έπρεπε να είχαν καταναλώσει όλα τους τα καύσιμα πέρα απο τον χρόνο που χρειάζονταν για να φτάσουν εκεί, ενω το ρολόι τους έδειχνε σαν να είχαν περάσει ελάχιστα λεπτά.
Κάπως έτσι πάνε όλες η ιστορίες,και μάλλον μιλάς για τη πτήση 19 αν και δεν είμαι σίγουρος,παρόλα αυτά αν μπορείς εξήγησε μου πως αφου εξαφανίζονται τόσα πολλά πλοία σε αυτο το μέρος, είναι ένας απο τους πιο πολυσύχναστους ναυτικούς άξονες για πλοία?
Όσο για τα βιβλία σου ανέφερε πριν την εγκυκλοπαίδεια που εχω και δν είναι το βιβλίο των κυριών που είπες αλλά εξετάζει κάθε μεταφυσικό θέμα παραθέτοντας αποδείξεις και προσπαθώντας να ξεχωρίσει το πλαστό απο την πραγματικότητα.
Η συγκεκριμένη ιστορία δε με πείθει.Τη δε εγκυκλοπαίδεια που λές δε τη ξέρω και δεν αποτελεί πανάκεια.Το θέμα που αναφέρεις το συγκεκριμένο με αυτά που έχω διαβάσει και ψάξει δε έχω πειστεί.Μα καθόλου.:rolleyes:
Αν δεν σε πείθει το άρθρο της athens voice επειδή τυχαίνει να είναι σε μια εφημερίδα που δεν είναι επιστημονική μπες και στο φορουμ esoterica να διαβάσεις μαρτυρίες άλλων ανθρώπων.
http://esoterica.gr/forums/default.asp
Και πιο είναι αυτό το φόρουμ?Κάποια αυθεντία?Και αν κάποιος εκεί τους λέει να έρθουν στο μεταφυσικό για να πειστούν?Συζήτηση κάνουμε και σου ξαναλέω οτι αυτά που γράφεις δε τα έχεις διαβάσει καλά.Με τη πάροδο του χρόνου νεα στοιχεία βγαίνουν στο φως
Και για την φωτό που έβαλες έχω και εγώ μια ερώτηση για σένα. Ειλικρινά πιστεύεις πως τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο μπορούν να εξηγηθούν μονο με την λογική?
Οχι δε πιστεύω οτι όλα εξηγούνται με τη λογική,το μεταφυσικό είναι ένας όρος που περιλαμβάνει πολλά θέματα-έννοιες.Η πλειοψηφία τους εξηγήτε με τη λογική.Η δε φωτό θεώρησα οτι ταίριαζε γάντι :D
Αγαπητή Cathy, αρκετά πράγματα που ήταν hot στο παρελθόν έχουν αλλάξει ή εξηγηθεί με διάφορους τρόπους.
Καλό είναι να ξανακοιτάξεις τα στοιχεία σου με πιο κριτική ματιά.
Πολλά, επίσης, πέφτουν στην κατηγορία των αστικών μύθων. Ακόμα χειρότερα δηλαδή.
Με τον καιρό θα αποκτήσεις εμπειρία, κι όλα θα γίνουν ευκολότερα.
Αγαπητέ SAM_502, ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι δεν είναι κι ο καλύτερος. Η Cathy είπε εξ αρχής πως η εμπειρία της είναι μικρή.
Θα πρέπει όλοι μας να προσδιορίσουμε το τί τελικά ζητάμε. Να έχουμε υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους στο χώρο του Μεταφυσικού,
βοηθώντας οι παλαιότεροι με την εμπειρία μας ή να μιλάμε ως "παλιοί στους ψάρακες" πουλώντας μούρη γνώσεων και πείρας,
απομακρύνοντας, έτσι, τον κόσμο και ωθώντας τον, ίσως, από αντίδραση, στη Λιακοπουλειάδα;
Οκ, η κάθε Cathy, έχει να μάθει πράγματα. Εσύ, ως τώρα, όπου έχεις συμμετάσχει, έχεις εξηγήσει τα πάντα και κοροϊδεύεις κάθε αντίθετη άποψη.
Τελικά, υπάρχει έστω και ένα θέμα του χώρου του Μεταφυσικού που να το βρίσκεις, προς το παρόν, ανεξήγητο, ή θα συνεχίσεις το ειρωνικό debunking στους ψάρακες;
Αγαπητή Cathy, αρκετά πράγματα που ήταν hot στο παρελθόν έχουν αλλάξει ή εξηγηθεί με διάφορους τρόπους.
Καλό είναι να ξανακοιτάξεις τα στοιχεία σου με πιο κριτική ματιά.
Πολλά, επίσης, πέφτουν στην κατηγορία των αστικών μύθων. Ακόμα χειρότερα δηλαδή.
Με τον καιρό θα αποκτήσεις εμπειρία, κι όλα θα γίνουν ευκολότερα.
Ελεγα δε θα εμφανιστεί κάποιος ιππότης?3 σελίδες αυτό λέμε:rolleyes:
Αγαπητέ SAM_502, ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι δεν είναι κι ο καλύτερος. Η Cathy είπε εξ αρχής πως η εμπειρία της είναι μικρή.
Θα πρέπει όλοι μας να προσδιορίσουμε το τί τελικά ζητάμε. Να έχουμε υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους στο χώρο του Μεταφυσικού,
βοηθώντας οι παλαιότεροι με την εμπειρία μας ή να μιλάμε ως "παλιοί στους ψάρακες" πουλώντας μούρη γνώσεων και πείρας,
απομακρύνοντας, έτσι, τον κόσμο και ωθώντας τον, ίσως, από αντίδραση, στη Λιακοπουλειάδα;
Δε νομίζω να έχει πρόβλημα η έκφραση μου,τα δε λεγόμενα της kathy μόνο αυτο δε δείχνουν οσον αφορά το σκεπτόμενους.Οσο στα της εμπειρίας καθένας διαβάζει-ψάχνει-ρωτά και διαμορφώνει άποψη.Τα περι ψάρακες τα αφήνω ασχολίαστα.Ξαναδιάβασε το thread όλο.Δε πουλάς μούρη σε μια συζήτηση.Δεν υπάρχουν παλιοί και νέοι,εκτός αν κρίνεις εξ ιδίων.
Οκ, η κάθε Cathy, έχει να μάθει πράγματα. Εσύ, ως τώρα, όπου έχεις συμμετάσχει, έχεις εξηγήσει τα πάντα και κοροϊδεύεις κάθε αντίθετη άποψη.
Αυτά είναι άποψη σου.Το να ζητάς στοιχεία δε πρόκειται περι κοροιδίας.Οτι εξηγείται όπως λες το εξήγησα με στοιχεία όπου αυτό γίνεται.
Τελικά, υπάρχει έστω και ένα θέμα του χώρου του Μεταφυσικού που να το βρίσκεις, προς το παρόν, ανεξήγητο, ή θα συνεχίσεις το ειρωνικό debunking στους ψάρακες;
Αλλο ο σκεπτικισμός άλλο το debunking,της έχει μπερδέψει αυτές της έννοιες,και ναι βρίσκω ανεξήγητο το γεγονός οτι γράφεις με μωβ
Ελεγα δε θα εμφανιστεί κάποιος ιππότης?3 σελίδες αυτό λέμε:rolleyes:
Ναϊτης, συγκεκριμένα.
τα δε λεγόμενα της kathy μόνο αυτο δε δείχνουν οσον αφορά το σκεπτόμενους.
Το ότι δεν είναι έμπειρη, δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν είναι σκεπτόμενη.
Δεν υπάρχουν παλιοί και νέοι,εκτός αν κρίνεις εξ ιδίων.
Και βέβαια υπάρχουν. Εγώ κοντεύω τα 40, που σημαίνει πως όση είναι η ενασχόλησή μου με το χώρο, είναι ολόκληρη η ηλικία κάποιων άλλων. Επίσης, εγώ σε σχέση με τον Μπαλάνο ή το Γιαννουλάκη ή οποινδήποτε άλλον, γνωστό στο ευρύ κοινό ή όχι, από τις δεκαετίες του '60, '70 ή '80, είμαι βρέφος. Και όλα αυτά, αφορούν την εμπειρία και τη διαχείρισή της απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό και τους άλλους.
Αυτά είναι άποψη σου.Το να ζητάς στοιχεία δε πρόκειται περι κοροιδίας.
Οι παρακάτω εκφράσεις, απλώς, κάνουν έκκληση για στοιχεία; :
"Γιατί ρώτησα το Μεντεσέ το πέτρο ,το κίτσο το σεκιουριτά και το τάκη το γκοτζίλα και δεν ήξεραν."
"Πρώτη φορά ακούω ναύτες ενός σκάφους να τους λένε επιβάτες αλλα οσο ζείς. Υπηρετούσες στο πλοίο όταν έγινε το συμβάν?"
"Ελπίζω αυτά που έγραψες να μην είναι έντεχνη διαφήμιση για το κανάλι στο youtube που έδωσες."
"Καλαμάρης: Μπομπ πως ξέρεις οτι υπάρχουν θαλάσιες αρκούδες?????? Μπομπ: κλίκ"
"Τα άφησα κατα μέρος και είδα ένα όραμα να ίπταται επι του στερεώματος.Αυτο εδώ"
"Μετενσάρκωση του βούδα είναι?"
"Με αμμονιαζόλ ίσως?"
Αλλο ο σκεπτικισμός άλλο το debunking,
Σωστά. Εσύ τί κάνεις;
και ναι βρίσκω ανεξήγητο το γεγονός οτι γράφεις με μωβ
Δεν απαντάς στην ερώτηση, όμως. Παρ' ότι αναφέρεις σε προηγούμενο μήνυμά σου "Οχι δε πιστεύω οτι όλα εξηγούνται με τη λογική,το μεταφυσικό είναι ένας όρος που περιλαμβάνει πολλά θέματα-έννοιες.Η πλειοψηφία τους εξηγήτε με τη λογική.". Επίσης, "Για το μεταφυσικό γενικά ,δεν είπαμε κάτι ούτε μπορείς να ξέρεις ποιες είναι οι θέσεις μου." Περιμένω.
Hint : συνδύασε σωστά τη γραμματοσειρά Lucida Sans Unicode και το χρώμα Indigo, νύχτα με Σελήνη σε γέμιση, τον Ερμή μη-ανάδρομο και τη χρονική περίοδο από το δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων ως τη Βαλπουργία Νύχτα, και θα αποκαλύψεις μία από τις Star-gates για το Σείριο.
Ναϊτης, συγκεκριμένα.
Οχι μιλούσα για λευκό συγκεκριμένα.
Το ότι δεν είναι έμπειρη, δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν είναι σκεπτόμενη.
Τότε να πούμε ισχυρογνόμων?Σε βολεύει?Σε κάποια πράματα δεν τίθεται θέμα εμπειρίας,Κάποιες πτυχές είναι απλά μαύρο άσπρο,σε κάποια άλλα θέματα μπαίνει και το γκρί(πνευματισμός πχ)
Και βέβαια υπάρχουν. Εγώ κοντεύω τα 40, που σημαίνει πως όση είναι η ενασχόλησή μου με το χώρο, είναι ολόκληρη η ηλικία κάποιων άλλων. Επίσης, εγώ σε σχέση με τον Μπαλάνο ή το Γιαννουλάκη ή οποινδήποτε άλλον, γνωστό στο ευρύ κοινό ή όχι, από τις δεκαετίες του '60, '70 ή '80, είμαι βρέφος. Και όλα αυτά, αφορούν την εμπειρία και τη διαχείρισή της απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό και τους άλλους.
Εξαρτάται τι εννοείς ενασχόληση.Ερευνητές της καρέκλας υπάρχουν πολοί.Λίγοι ψάχνουν σε βάθος.Ακόμα λιγότεροι ψάχνουν κάτι παραπάνω.Οι δυο που ανέφερες είναι ιερά τέρατα?Πρωτοπόροι ίσως ναι στα ελληνικά δρώμενα του μεταφυσικού,αλλα κάτι παραπάνω δε νομίζω,αλλά μπαίνουμε σε υποκειμενικές απόψείς.
Οι παρακάτω εκφράσεις, απλώς, κάνουν έκκληση για στοιχεία; :
"Γιατί ρώτησα το Μεντεσέ το πέτρο ,το κίτσο το σεκιουριτά και το τάκη το γκοτζίλα και δεν ήξεραν."
"Πρώτη φορά ακούω ναύτες ενός σκάφους να τους λένε επιβάτες αλλα οσο ζείς. Υπηρετούσες στο πλοίο όταν έγινε το συμβάν?"
"Ελπίζω αυτά που έγραψες να μην είναι έντεχνη διαφήμιση για το κανάλι στο youtube που έδωσες."
"Καλαμάρης: Μπομπ πως ξέρεις οτι υπάρχουν θαλάσιες αρκούδες?????? Μπομπ: κλίκ"
"Τα άφησα κατα μέρος και είδα ένα όραμα να ίπταται επι του στερεώματος.Αυτο εδώ"
"Μετενσάρκωση του βούδα είναι?"
"Με αμμονιαζόλ ίσως?"
Είναι χιούμορ,βέβαια όταν δεν ξέρεις τον άλλο λογικό είναι να νομίζεις οτι σε εμπαίζει.Ετσι όπως τα έχεις εδώ χωρίς τα συμφραζόμενα δε φαίνεται αυτό.
Σωστά. Εσύ τί κάνεις;
Σου ξαναλέω έχεις μπερδέψει της 2 έννοιες,άλλο σκεπτικισμός άλλο απομυθοποίηση,στην ηλικία που είσαι έπρεπε να ξέρεις τη διαφορά.Σκεπτικιστές υπάρχουν εκατέρωθεν,και αν δεν είσαι σκεπτικιστής συνήθως πέφτεις θύμα διάφορων φαντασιώσεων.Για να στο κάνω πενηνταράκια αλα γεωργίου, ο σκεπτικιστής λέει πείσε με οτι υπάρχει,ο απομυθοποιητής η debunker λέει απλά "δεν υπάρχει" η για να είμαι πιο ακριβής "αυτό δεν γίνεται,αρα δεν υπάρχει"
Δεν απαντάς στην ερώτηση, όμως. Παρ' ότι αναφέρεις σε προηγούμενο μήνυμά σου "Οχι δε πιστεύω οτι όλα εξηγούνται με τη λογική,το μεταφυσικό είναι ένας όρος που περιλαμβάνει πολλά θέματα-έννοιες.Η πλειοψηφία τους εξηγήτε με τη λογική.". Επίσης, "Για το μεταφυσικό γενικά ,δεν είπαμε κάτι ούτε μπορείς να ξέρεις ποιες είναι οι θέσεις μου." Περιμένω.
Σίγουρα δεν είναι τα όνειρα και η new age κουλτούρα.
Hint : συνδύασε σωστά τη γραμματοσειρά Lucida Sans Unicode και το χρώμα Indigo, νύχτα με Σελήνη σε γέμιση, τον Ερμή μη-ανάδρομο και τη χρονική περίοδο από το δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων ως τη Βαλπουργία Νύχτα, και θα αποκαλύψεις μία από τις Star-gates για το Σείριο.
Δε μου λες, γραμματοσειρά-χρώμα μωβ-σεληνη με γέμιση τυρί?-ερμη μη ανάδρομο με μπερδεύεις τώρα-και χριστούγενα βαλπουργία νύχτα είναι η συνταγή για αστρική πύλη?
http://www.freeimagehosting.net/t/u6q11.jpg (http://www.freeimagehosting.net/u6q11)
Οχι μιλούσα για λευκό συγκεκριμένα.
Λευκός με κόκκινο σταυρό μας κάνει;
Τότε να πούμε ισχυρογνόμων?Σε βολεύει?Σε κάποια πράματα δεν τίθεται θέμα εμπειρίας,Κάποιες πτυχές είναι απλά μαύρο άσπρο,σε κάποια άλλα θέματα μπαίνει και το γκρί(πνευματισμός πχ)
Ά-πειρη, μη-σκεπτόμενη και ισχυρογνώμων είναι διαφορετικές έννοιες και θέλουν διαφορετική αντιμετώπιση.
Εξαρτάται τι εννοείς ενασχόληση.Ερευνητές της καρέκλας υπάρχουν πολοί.Λίγοι ψάχνουν σε βάθος.Ακόμα λιγότεροι ψάχνουν κάτι παραπάνω.Οι δυο που ανέφερες είναι ιερά τέρατα?Πρωτοπόροι ίσως ναι στα ελληνικά δρώμενα του μεταφυσικού,αλλα κάτι παραπάνω δε νομίζω,αλλά μπαίνουμε σε υποκειμενικές απόψείς.
Δεν θεωρώ τον "ερευνητή της καρέκλας" απαραίτητα κακό. Δεν έχουν όλοι το διαθέσιμο χρόνο και χρήμα για επιτόπιες έρευνες. Και, ναι. Έρευνα γίνεται και από τον καναπέ. Με κείμενα σε γραπτή ή ηλεκτρονική μορφή και έντονο στοχασμό πάνω στο θέμα που σε απασχολεί. Το κακό είναι το "αμάσητο". Πώς καθορίζεις την έννοια "ιερό τέρας"; Το να είσαι πρωτοπόρος όταν οι άλλοι κοιμούνται, είναι ανεπίτρεπτο; (αν και τους ανέφερα ως παράδειγμα και όχι για να τους υπερασπιστώ ή να ευλογήσω τα γένια τους).
Είναι χιούμορ,βέβαια όταν δεν ξέρεις τον άλλο λογικό είναι να νομίζεις οτι σε εμπαίζει. Ετσι όπως τα έχεις εδώ χωρίς τα συμφραζόμενα δε φαίνεται αυτό.
Χρησιμοποιώντας και τα συμφραζόμενα κατέληξα σ' ένα συμπέρασμα. Τα γραπτά σου (μας) είναι εκεί, οπότε, όποιος θέλει ας καταγράψει τη γνώμη του.
Σου ξαναλέω έχεις μπερδέψει της 2 έννοιες,άλλο σκεπτικισμός άλλο απομυθοποίηση,στην ηλικία που είσαι έπρεπε να ξέρεις τη διαφορά.Σκεπτικιστές υπάρχουν εκατέρωθεν,και αν δεν είσαι σκεπτικιστής συνήθως πέφτεις θύμα διάφορων φαντασιώσεων.Για να στο κάνω πενηνταράκια αλα γεωργίου, ο σκεπτικιστής λέει πείσε με οτι υπάρχει,ο απομυθοποιητής η debunker λέει απλά "δεν υπάρχει" η για να είμαι πιο ακριβής "αυτό δεν γίνεται,αρα δεν υπάρχει"
Μα, η πρώτη μου λέξη όταν απάντησα στο σχόλιό σου ήταν : "σωστά". Γιατί επιμένεις πως δεν έχω καταλάβει; Για να γίνω σαφέστερος, η όλη σου στάση σε πολλά θέματα δεν είναι στάση υγιούς σκεπτικιστή που θέλει να βοηθήσει μια κατάσταση και, γιατί όχι, να βοηθηθεί και ο ίδιος, άλλα στάση "άλλος ένας χαζός που ήρθε να μας πει την παπαριά του. Ας τον τσακίσουμε". Επαναλαμβάνω κάτι που έχω πει και παλαιότερα, σημασία δεν έχει μόνο το ΤΙ λες αλλά και το ΠΩΣ το λες.
(αλλά και το ΓΙΑΤΙ το λες, πράγμα που το ξέρεις μόνο εσύ, ανεξάρτητα της εικόνας που θέλεις να δώσεις προς τα έξω.
Το δεύτερο πρόσωπο που χρησιμοποιώ, δεν αφορά εσένα ειδικά, αλλά χρησιμοποιείται με την γενική έννοια).
Σίγουρα δεν είναι τα όνειρα και η new age κουλτούρα.
Πάλι δεν απαντάς.
Δε μου λες, γραμματοσειρά-χρώμα μωβ-σεληνη με γέμιση τυρί?-ερμη μη ανάδρομο με μπερδεύεις τώρα-και χριστούγενα βαλπουργία νύχτα είναι η συνταγή για αστρική πύλη?
Γραμματοσειρά Lucida Sans Unicode = έχει το Lucid από το Lucid Dreaming, το Uni από το Universal και το Code. Το έπιασες το υπονοούμενο, έτσι;
Σελήνη ΣΕ γέμιση, όχι ΜΕ γέμιση. Να κάνεις λιγότερη παρέα με τον άμπακο και τον αγλέορα.
Ο Ερμής είναι ευκολάκι. Ψάξ' το.
Για Χριστούγεννα και Βαλπουργία Νύχτα, δεν ρώτησες, άρα το 'χεις.
Οπότε, βρίσκεις έναν σκεπτικιστή-απομυθοποιητή της κατηγορίας "ιερό τέρας", συνεργάζεστε και,
κάνετε ταξιδάκι σ' αυτόν που το όνομά του στα αρχαία ελληνικά σημαίνει "φωτεινός".
:)
Μα, η πρώτη μου λέξη όταν απάντησα στο σχόλιό σου ήταν : "σωστά". Γιατί επιμένεις πως δεν έχω καταλάβει; Για να γίνω σαφέστερος, η όλη σου στάση σε πολλά θέματα δεν είναι στάση υγιούς σκεπτικιστή που θέλει να βοηθήσει μια κατάσταση και, γιατί όχι, να βοηθηθεί και ο ίδιος, άλλα στάση "άλλος ένας χαζός που ήρθε να μας πει την παπαριά του. Ας τον τσακίσουμε".
Εκεί κάνεις λάθος,γιατί αν διαβάσεις το νήμα απο την αρχή θα δείς οτι αυτό που γίνεται είναι ένα σωστό-λάθος-σωστό-λάθος.Οταν λοιπόν ζητάω στοιχεία και αντιπαραθέτω δικά μου αυτό είναι η σωστή στάση.Εσυ γιατί το εκλαμβάνεις ως τσάκισμα κάποιου χαζού?Δε προσβάλεις έτσι τη συνομιλίτρια?Η νομίζεις οτι δεν έχω να κάνω τίποτα καλύτερο απο το να "πλακώνομαι" με κάποια στο ίντερνετ?Συζήτηση γίνεται και όπως σε κάθε συζήτηση τα πνεύματα οξύνονται,κανένας δεν είναι "χαζός" ούτε κάποιο "τσάκισμα" υπάρχει.Αν φαίνεται έτσι δεν είναι έτσι.
Επαναλαμβάνω κάτι που έχω πει και παλαιότερα, σημασία δεν έχει μόνο το ΤΙ λες αλλά και το ΠΩΣ το λες.
(αλλά και το ΓΙΑΤΙ το λες, πράγμα που το ξέρεις μόνο εσύ, ανεξάρτητα της εικόνας που θέλεις να δώσεις προς τα έξω.
Το δεύτερο πρόσωπο που χρησιμοποιώ, δεν αφορά εσένα ειδικά, αλλά χρησιμοποιείται με την γενική έννοια).
Εδώ θα συμφωνήσω,αν είναι γεωργίου speaking,αλλα καθόμαστε και συζητάμε για της διατυπώσεις και όχι για την ουσία.
Γραμματοσειρά Lucida Sans Unicode = έχει το Lucid από το Lucid Dreaming, το Uni από το Universal και το Code. Το έπιασες το υπονοούμενο, έτσι;
Σελήνη ΣΕ γέμιση, όχι ΜΕ γέμιση. Να κάνεις λιγότερη παρέα με τον άμπακο και τον αγλέορα.
Ο Ερμής είναι ευκολάκι. Ψάξ' το.
Για Χριστούγεννα και Βαλπουργία Νύχτα, δεν ρώτησες, άρα το 'χεις.
Οπότε, βρίσκεις έναν σκεπτικιστή-απομυθοποιητή της κατηγορίας "ιερό τέρας", συνεργάζεστε και,
κάνετε ταξιδάκι σ' αυτόν που το όνομά του στα αρχαία ελληνικά σημαίνει "φωτεινός".
:)
Οπότε οι αστρικές πύλες με τη παραπάνω συνταγή είναι εγγυημένες?Να ζητήσω στοιχεία η είναι και αυτό σε μια πνευματική διάσταση που τη κατέχουν "έμπειροι μύστες" και λοιποί μυθικιστές?
Αν φαίνεται έτσι δεν είναι έτσι.
Καλώς, το δέχομαι.
Εδώ θα συμφωνήσω,αν είναι γεωργίου speaking,αλλα καθόμαστε και συζητάμε για της διατυπώσεις και όχι για την ουσία.
Στις διατυπώσεις χάνεις πολλά. Αν έχουμε μπροστά μας ένα ποτήρι, κι εγώ λέω πως είναι πιάτο, εσύ μπορείς να μου πεις :
"Puck, αυτό είναι ποτήρι για τον α, β, γ λόγο". Μπορείς, όμως, και να πεις :
"τι λες ρε !@#, γαμ... το σπίτι σου $%^& που θα μου πεις πως αυτό είναι πιάτο!!!".
Στη δεύτερη περίπτωση, με έχεις χάσει. Λόγω εγωισμού αλλά και αυτοάμυνας
απέναντι στη λεκτική σου επίθεση, δεν θα αποδεχτώ ποτέ πως έχεις δίκιο.
Εκεί πάει, λοιπόν, το ΓΙΑΤΙ κάνω κριτική σε κάποιον, άρα, χρησιμοποιώ ανάλογα το ΠΩΣ για να πω ΤΙ.
Οπότε οι αστρικές πύλες με τη παραπάνω συνταγή είναι εγγυημένες?Να ζητήσω στοιχεία η είναι και αυτό σε μια πνευματική διάσταση που τη κατέχουν "έμπειροι μύστες" και λοιποί μυθικιστές?
Ναι, αν είσαι "έμπειρος μύστης" και χρησιμοποιείς την κατάλληλη γραμματοσειρά και χρώμα στην κατάλληλη ημερομηνία, πηγαίνεις βόλτα στο Γαλαξία.
Οι μυθικιστές έχουν άλλους τρόπους, καθώς, όπως διαβάζουμε εδώ (http://www.metafysiko.gr/?p=5768) :
Οι Μυθικιστές υποστηρίζουν επίσης ότι αρκετές από αυτές τις φιγούρες αντιπροσώπευαν ή συμβόλιζαν ουράνια σώματα όπως τον Ήλιο,
τη Σελήνη, τα αστέρια, τους πλανήτες, τους αστερισμούς κτλ., οπτική που αντανακλάται στους όρους «αστρομυθολογία» ή «αστροθεολογία».
Εδώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω, διότι δεν είμαι μυθικιστής.
Μην ξεχάσεις τα καύσιμα για το ταξίδι που είναι :
αυτό :p
αυτό :D κι
αυτό :)
Στις διατυπώσεις χάνεις πολλά. Αν έχουμε μπροστά μας ένα ποτήρι, κι εγώ λέω πως είναι πιάτο, εσύ μπορείς να μου πεις :
"Puck, αυτό είναι ποτήρι για τον α, β, γ λόγο". Μπορείς, όμως, και να πεις :
"τι λες ρε !@#, γαμ... το σπίτι σου $%^& που θα μου πεις πως αυτό είναι πιάτο!!!".
Στη δεύτερη περίπτωση, με έχεις χάσει. Λόγω εγωισμού αλλά και αυτοάμυνας
απέναντι στη λεκτική σου επίθεση, δεν θα αποδεχτώ ποτέ πως έχεις δίκιο.
Θα το δεχτώ,αλλα επαναλαμβάνω οτι δεν πρόκειται για λεκτική επίθεση.
Ναι, αν είσαι "έμπειρος μύστης" και χρησιμοποιείς την κατάλληλη γραμματοσειρά και χρώμα στην κατάλληλη ημερομηνία, πηγαίνεις βόλτα στο Γαλαξία.
Οι μυθικιστές έχουν άλλους τρόπους, καθώς, όπως διαβάζουμε εδώ (http://www.metafysiko.gr/?p=5768) :
Οι Μυθικιστές υποστηρίζουν επίσης ότι αρκετές από αυτές τις φιγούρες αντιπροσώπευαν ή συμβόλιζαν ουράνια σώματα όπως τον Ήλιο,
τη Σελήνη, τα αστέρια, τους πλανήτες, τους αστερισμούς κτλ., οπτική που αντανακλάται στους όρους «αστρομυθολογία» ή «αστροθεολογία».
Εδώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω, διότι δεν είμαι μυθικιστής.
Μην ξεχάσεις τα καύσιμα για το ταξίδι που είναι :
αυτό :p
αυτό :D κι
αυτό :)
Εδω θα διαφωνήσω,σε θέματα πίστης δε μπορείς να πεις είμαι σωστός είσαι λάθος,καθένας πιστεύει οτι θέλει και πράττει κατα συνείδηση(αναφέρομαι στο σύνδεσμο που έδωσες).Αλλα θα επιμείνω αλλού,στο παρών νήμα συζητήσαμε για το πείραμα της φιλαδέλφειας,για αστροπύλες,τρίγωνο βερμούδων, τα οποία μπορούμε να εξηγήσουμε και να τα βάλουμε στη ντουλάπα μια και καλή και οχι να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια.Οσον αφορά στης αστρικές πύλες ξεκινήσαμε απο κάτι απτό και πήγαμε σε κάτι άυλο.Σε αυτές της περιπτώσεις πως μπορώ να το επιβεβαιώσω?αν τα δέχομαι?οχι δε τα δέχομαι.Δεν γίνεται όμως μονίμως να μην υπάρχουν αποδείξεις αλλιώς κυνηγάμε ανεμόμυλους.Αν όμως εσυ μπορείς να αποδείξεις τα περι αστρικής πύλης τότε έχεις κερδίσει ενα εκ. ευρώ (http://skepp.be/en/sisyphus-prize-1000000-euro).
ΟΚ ΟΚ ΟΚ Το ομολογώ....
Έχω αγοράσει τους τόμους 28, 29, 30 του "ΓΙΑΤΙ & ΠΩΣ...ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ"!
:eek:
Michio Kaku: The Metaphysics of Teleportation (http://www.youtube.com/watch?v=KcivmBojzVk)
Even if science is able to teleport humans across large distances, would the teleported human really be the same person or just an exact replica? What would happen to the soul?
Ακόμα και αν η επιστήμη είναι σε θέση να τηλεμεταφέρει ανθρώπους σε μεγάλες αποστάσεις, θα τηλεμεταφερθεί πραγματικά το ίδιο πρόσωπο ή απλώς ένα ακριβές αντίγραφο; Τι θα συμβεί με την ψυχή;
Φίλε PUCK είσαι όντως ενας υγιής σκεπτόμενος άνθρωπος και οφείλω να παραδεχτώ ότι συμφωνώ πολύ με τις απόψεις σου. Έχεις δίκιο επίσης σε όσα λες για εμένα, ναι είμαι αρχάρια και ψάχνω να μάθω, διαβάζω βιβλία, κάνω σεμινάρια, μπαίνω σε φορουμ για να μάθω και τις εμπειρίες άλλων, όμως όταν είσαι αρχάριος κάνεις και ένα λάθος. Νομίζεις πως όλοι είναι καλοπροαίρετοι και θέλουν να μάθουν επίσης ή να βοηθήσουν τον άλλον. Δεν συνειδητοποιήσα λοιπόν εγκαίρως ότι υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν τι να κάνουν και το μόνο που τους ενδιαφέρει να τρολάρουν όπου βρουν. Κάλλιο αργά παρα ποτέ ομως! :)
SAM_502 Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις και κλείνω το θέμα μαζί σου εδώ. :D
nextnet πολύ καλά έκανες και σταμάτησες να ασχολείσαι απο νωρίς, κάτι ήξερες παραπάνω! :rolleyes:
Φίλε PUCK είσαι όντως ενας υγιής σκεπτόμενος άνθρωπος και οφείλω να παραδεχτώ ότι συμφωνώ πολύ με τις απόψεις σου. Έχεις δίκιο επίσης σε όσα λες για εμένα, ναι είμαι αρχάρια και ψάχνω να μάθω, διαβάζω βιβλία, κάνω σεμινάρια, μπαίνω σε φορουμ για να μάθω και τις εμπειρίες άλλων, όμως όταν είσαι αρχάριος κάνεις και ένα λάθος. Νομίζεις πως όλοι είναι καλοπροαίρετοι και θέλουν να μάθουν επίσης ή να βοηθήσουν τον άλλον. Δεν συνειδητοποιήσα λοιπόν εγκαίρως ότι υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν τι να κάνουν και το μόνο που τους ενδιαφέρει να τρολάρουν όπου βρουν. Κάλλιο αργά παρα ποτέ ομως! :)
SAM_502 Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις και κλείνω το θέμα μαζί σου εδώ. :D
http://www.freeimagehosting.net/t/8og17.jpg (http://www.freeimagehosting.net/8og17)
Αλλα θα επιμείνω αλλού,στο παρών νήμα συζητήσαμε για το πείραμα της φιλαδέλφειας,για αστροπύλες,τρίγωνο βερμούδων, τα οποία μπορούμε να εξηγήσουμε και να τα βάλουμε στη ντουλάπα μια και καλή και οχι να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια.Οσον αφορά στης αστρικές πύλες ξεκινήσαμε απο κάτι απτό και πήγαμε σε κάτι άυλο.Σε αυτές της περιπτώσεις πως μπορώ να το επιβεβαιώσω?αν τα δέχομαι?οχι δε τα δέχομαι.Δεν γίνεται όμως μονίμως να μην υπάρχουν αποδείξεις αλλιώς κυνηγάμε ανεμόμυλους.
Έχω την αίσθηση πως δεν έχουν εξηγηθεί πλήρως, τα θέματα που αναφέρεις. Δεν παίρνω και όρκο, καθώς τα έχω αφήσει
πίσω πολύ καιρό. Σίγουρα, όμως, δεν μιλάμε για φαινόμενο επαναλαμβανόμενο, οπότε αυτό δυσκολεύει τα πράγματα.
Αν χάνονταν επί καθημερινής βάσεως πλοία και αεροπλάνα στις Βερμούδες, τότε σίγουρα θα είχαμε βρει το γιατί
(τουλάχιστον οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, δεν μπορώ να ξέρω αν και τί θα ανακοίνωναν).
Μια περίεργη περίπτωση είναι αυτή. (http://www.metafysiko.gr/?p=6027) Ένα ωραίο τόπικ με πληροφορίες είναι αυτό. (http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=1&TOPIC_ID=10825)
Πόσο εύκολα θα είχες τις αποδείξεις που ζητάς (-άμε), αν η περίπτωση ήταν αληθινή;
Νομίζεις πως όλοι είναι καλοπροαίρετοι και θέλουν να μάθουν επίσης ή να βοηθήσουν τον άλλον.
Ναι, ισχύει, αλλά υπάρχει και η θετική πλευρά. Από τον εχθρό/αντίπαλο/κακοπροαίρετο, θα μάθεις περισσότερα απ' ότι απ' αυτόν που συμφωνεί μαζί σου.
... κάνω σεμινάρια ...
Φτάσαμε σε σημείο να γίνονται σεμινάρια Μεταφυσικού :confused: :eek:
Έχω την αίσθηση πως δεν έχουν εξηγηθεί πλήρως, τα θέματα που αναφέρεις.
Συμφωνώ.Παραδόξως όμως ανακυκλώνονται κάθε λίγο.
Αν χάνονταν επί καθημερινής βάσεως πλοία και αεροπλάνα στις Βερμούδες, τότε σίγουρα θα είχαμε βρει το γιατί
(τουλάχιστον οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, δεν μπορώ να ξέρω αν και τί θα ανακοίνωναν).
Η λέξη κλειδί είναι "αν χάνονταν", και όπως είπα παραπάνω δεν έχω βρεί ακόμη μια καλή υπόθεση.Και εκτός αυτού αν ήταν έτσι η κατάσταση δεν θα ήταν ενας πολυσύχναστος εμπορικός "δρόμος"
Μια περίεργη περίπτωση είναι αυτή. (http://www.metafysiko.gr/?p=6027) Ένα ωραίο τόπικ με πληροφορίες είναι αυτό. (http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=1&TOPIC_ID=10825)
Πόσο εύκολα θα είχες τις αποδείξεις που ζητάς (-άμε), αν η περίπτωση ήταν αληθινή;
Εκπλήσομαι διαβάζωντας το άρθρο αυτό μιας και είναι γραμμένο απο δημοσιογράφο?Εχει κάνει μετάφραση άρθρου δε ξέρω.Ξέρω όμως οτι η συγκεκριμένη υπόθεση είναι απάτη.Αρκεί κάποιος να δει απο που ξεκίνησε.
Φτάσαμε σε σημείο να γίνονται σεμινάρια Μεταφυσικού :confused: :eek:
Η φτάσαμε στο σημείο να λέμε οτιδήποτε για δικούς μας λόγους.Πάντως αν γίνονται θα ήθελα να μάθω ποιος τα κάνει,που γίνονται και τι ακριβώς γίνεται σε αυτά τα "σεμινάρια"
Aπό PUCK
Φτάσαμε σε σημείο να γίνονται σεμινάρια Μεταφυσικού
Συγγνώμη, εγώ φταίω που δεν το επεξήγησα, δεν κάνω σεμινάρια μεταφυσικού αλλά πάνω στον εσωτερισμό και τον διαλογισμό.
Aπο PUCK
Ναι, ισχύει, αλλά υπάρχει και η θετική πλευρά. Από τον εχθρό/αντίπαλο/κακοπροαίρετο, θα μάθεις περισσότερα απ' ότι απ' αυτόν που συμφωνεί μαζί σου.
Έχεις δίκιο, όπως είχε πει και ο Νίτσε, ο σιγουρότερος τρόπος να διαφθείρεις ένα νέο είναι να τον διδάξεις να εκτιμά περισσότερο αυτούς που σκέφτονται σαν και αυτόν παρά αυτούς που σκέφτονται διαφορετικά. :rolleyes:
Διαβάζω τίτλο "Τηλεμεταφορά" , διαβάζω τον διάλογο, μύξες δάκρια και ιδρώτας ... Πως σας αρέσει να τα κάνετε σαλάτες εποχής θέματα που μπορεί να ενδιαφέρουν κάποιους... Γιατί πρέπει να διαβάζω τα μισά μηνύματα που είναι σε αυτό εδώ το θέμα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέσει με το περιεχόμενο.
Έχουμε πιάσει το θέμα απο 2 αντίθετες πλευρές: Την τεχνολογική (βλ.πειραμα Φιλαδέλφειας, Σταρ Τρεκ κλπ) και την μεταφυσική (βλ. ESP, εσωτερισμός κλπ).
Αν θέλουμε να μιλήσουμε για μεταφυσική τηλεμεταφορά, υπάρχουν *εικασίες* απο πλευράς ινστιτούτων ερευνών για τηλεμεταφορά με ESP (Extrasensory potential ,ή παραψυχολογικές δυνάμεις). Μελέτες τέτοιου είδους γίνονται σε διάφορα ινστιτούτα και πανεπιστήμια Παραψυχολογίας παγκοσμίως και ονομάζουν το φαινόμενο αυτό "apport" και κατατάσσεται στις ιδιότητες τηλεκίνησης. Ως "apport" χαρακτηριζονται τηλεκινησιακά φαινόμενα οπου αντικείμενα 'χανονται' και εμφανίζονται ξανα σε χώρους και αίθουσες ενώ αυτές είναι κλειδωμένες και απαραβίαστες, ή να εμφανιστεί μέσα σε άλλα αντικέιμενα (κλειστά βαρέλια, μπουκάλια κλπ), χωρίς αυτά να έχουν ανοιχθεί. Σε αυτήν την περίπτωση όμως μιλάμε για φαινόμενα τηλεμεταφοράς σε --αψυχα-- αντικείμενα.
Οταν μιλάμε για έμβια όντα ,ανθρώπους δηλαδή, κατι παρεμφερές με την apport-τηλεμεταφορά ειναι το "bilocation", το να είσαι δηλαδή σε 2 σημεία την ίδια στιγμή, και έπειτα να περάσεις στο σημείο προορισμού σου (...γιατί δεν θυμάμαι τον όρο στα ελληνικά).
Περισσότερες πληροφορίες κυκλοφορούν σε βιβλία που αφορούν ψυχικές δυνάμεις ,οπότε ας μην επεκταθώ.
Τώρα εάν το προσεγγίσουμε απο την τεχνολογική μεριά, η επιστημονική κοινότητα θεωρεί την τηλεμεταφορά κατι το εφικτό αλλα επισήμως έχει χαρακτηριστεί "μη πρακτικό μεσα στα σημερινα πλαίσια της πρακτικής εργαστηριακής φυσικής". Έχουν αναπτυχθεί θεωρίες εφαρμογών κατα καιρούς, και σχέδια τα οποία (επισήμως τουλάχιστον) απορρίφθηκαν και παράλληλα είχαμε φαινόμενα όπως το πείραμα της Φιλαδέλφειας. Στο οποίο πείραμα επιτεύχθη η τηλεμεταφορα του πλοίου, ομως υπήρξαν καταστροφικές συνέπειες για μεγάλο μέρος του πληρώματος.
Αργότερα ένας επιστήμονας ο Hutchison διετύπωσε μια θεωρία η οποία εξηγούσε ένα φαινόμενο που συνέβαινε στο εργαστήριο οταν εφαρμόζονταν ηλεκτρομαγνητικά κύμματα σε συχνότητες συγκεκριμένες (πολλαπλάσια της ιδιοσυχνότητας Schumann), με αποτελεσματα όμοια με αυτά που έγιναν κατα το πείραμα της Φιλαδέλφειας στο πλήρωμα ,δηλαδή οτιδήποτε οργανικής φύσης (π.χ. σάρκα, ρούχα κλπ) να διαπερνούν το μεταλικό στρώμα του πλοίου χωρίς να διαταράσουν την μοριακή δομή του εμβόλιμου αντικειμένου και του δεχόμενου αντικειμένου. Σε έντονες συχνότητες όμως και σε στιγμές αποσυντονισμού, η μεταλική πλάκα που χρησιμοποιούνταν ξεφλούδιζε σε ταχεία οξείδωση ,οπου μέσα σε μερικά λεπτά υφίσταντο το μέταλο οξείδωση που θα χρειάζονταν να είχε εκτεθέι στον καιρό για 2-3 μήνες ωστε να επιτευχθεί τέτοια αλλοίωση. Φαινόμενο που έχουν παρατηρήσει και συστηματικοί μελετητές για τις χαλύβδινες μπάρες που στηλώνουν τα σπήλαια της Πεντέλης...Περιττό να πούμε οτι ο κύριος Hutchison δέχθηκε παρενοχλήσεις απο την κυβέρνηση των Η.Π.Α., όπως είχαν κάποτε φερθεί και στον Τέσλα. Και είχε μιλήσει (αθελα του) μόνο για τα φαινομενα-παρενέργειες κατα το πείραμα, και όχι για την ίδια την αρχή της τηλεμεταφοράς.
Σε κάθε περίπτωση τα φαινόμενα που έλαβαν χώρα στο πείραμα της Φιλαδέλφειας πλέον αρχίζουν να επαληθέυονται με νεους νόμους της φυσικής. Οι επιστήμονες μιλούν για εκμετάλλευση της ιδιοτητας του χωροχρόνου να καμπυλώνεται και να αναδιπλώνεται προς τον εαυτό του, δημιουργόντας 'οπές' που συνδέουν στιγμιαία 2 σημεία στο σύμπαν μεταξύ τους. Εναλλακτικά έχω ακούσει την θεωρία δια-διαστατικής τηλεμεταφοράς, οπου ένα αντικείμενο αποκτώντας (θεωρητικά μιλόντας) ταχύτητα παραπλήσια με αυτήν του φωτός, σταδιακά μειώνεται σε μεγεθος ωσπου όταν προσεγγίσει την ταχύτητα αυτή ,"χάνεται" απο το μετρήσιμο μέγεθος και παίρνει σημιακή μορφή. Εδώ εικάζεται οτι ξεφεύγει κατα μία έννοια απο το χωροχρονικό συνεχές και περνάει στην 4η διάσταση, η οποία είναι ανεξάρτητη του χρόνου. Άρα με στιγμιαίες διαδικασίες θα επανεμφανιστεί στο σημείο προορισμού.
Με βάση αυτή τη σκέψη πιστεύετε ότι η τηλεμεταφορά θα μπορούσε να γίνει ποτέ τόσο τελειιοποιημένη όπως στην αγαπημένη μου σειρά; :confused:
Fantasy, εαν η ανθρωπότητα σταματήσει να κοκορομαχεί για μικροπράγματα, ναι η τηλεμεταφορα με τεχνολογικό τρόπο θα γίνει κάποτε (κάαααποτε) εφικτή.
Ακόμα και αν η επιστήμη είναι σε θέση να τηλεμεταφέρει ανθρώπους σε μεγάλες αποστάσεις, θα τηλεμεταφερθεί πραγματικά το ίδιο πρόσωπο ή απλώς ένα ακριβές αντίγραφο; Τι θα συμβεί με την ψυχή;
Astral , αυτό νομίζω οτι θα εξαρτηθεί απο την μέθοδο που θα επιλέξουμε για τηλεμεταφορά. Γιατι είχε πάρει το μάτι μου και μία θεωρία στην οποίο οι επιστήμονες ήθελαν να αποδομήσουν πλήρως την μοριακή δομή ενώς αντικειμένου σε κβαντικό επίπεδο (σκέτη ενέργεια δηλαδή) ,να το στείλουν στον προορισμό με την μορφή σήματος σε μία συσκευή στον προορισμό η οποία θα επανασυναρμολογούσε το σταλμένο σήμα ενέργειας πίσω στο αντικείμενο που ήταν αρχικα....Ε, κάτι τέτοιο δεν θα εγγυούνταν την ακεραιότητα του άψυχου αντικειμένου, πόσο μάλλον μία ψυχής.
Αντίθετα με την θεωρία των τεχνητών οπών στο χωροχρόνο ,δεν αποδομείται κάτι ,απλά παίρνεις μία άλλη 'διαδρομή' μέσα απο μία αμφιλεγόμενη διάσταση :)
παράλληλα είχαμε φαινόμενα όπως το πείραμα της Φιλαδέλφειας. Στο οποίο πείραμα επιτεύχθη η τηλεμεταφορα του πλοίου, ομως υπήρξαν καταστροφικές συνέπειες για μεγάλο μέρος του πληρώματος.
Εχεις στοιχεία φαντάζομαι?Να τα δούμε.
Αργότερα ένας επιστήμονας ο Hutchison διετύπωσε μια θεωρία η οποία εξηγούσε ένα φαινόμενο που συνέβαινε στο εργαστήριο οταν εφαρμόζονταν ηλεκτρομαγνητικά κύμματα σε συχνότητες συγκεκριμένες (πολλαπλάσια της ιδιοσυχνότητας Schumann), με
Μπάστα ακάκιε.Ο Hutchison επιστήμονας?Αυτος (http://jkhutchison.blogspot.gr/2011/03/john-k-hutchison-girl-magazine-film.html?spref=fb)????Το άρθρο στη wiκipedia σβήστηκε επειδή ο άνθρωπος είναι απατεώνας.Το άρθρο έλεγε
While attempting to recreate the experiments of engineer Nikola Tesla (http://rationalwiki.org/wiki/Nikola_Tesla) in the late 1970s, Hutchison claims to have discovered many new phenomena, primarily manifesting in metals. The effects of his experiments supposedly included metal objects floating to the ceiling, shattering, becoming warm, fusing with other objects and other interesting manifestations (http://rationalwiki.org/wiki/Bullshit). The collective term for these manifestations he named the "Hutchison Effect."
No attempt to replicate Hutchison's experiments by a third party has so far been successful. Many agencies, including NASA (http://rationalwiki.org/wiki/NASA), have attempted to recreate Hutchison's Effect. After extensive testing, NASA's head of finding new propulsion methods for spacecraft stated, "This 'Hutchison Effect' has been claimed for years, without any independent verification — ever... This is in the category of folklore (http://rationalwiki.org/wiki/Folklore)."
Hutchison himself claims to have replicated the results numerous times prior to 1991, while admitting some footage he has released since (at $100 per tape) was faked, as he is no longer able to recreate the effects. He assumed that nobody would notice that the "levitating" objects were held up with strings, which he initially tried to convince his audience were cords supplying power to the levitating objects. When asked why he is unable to demonstrate the results of his experiment anymore, he claims he is coerced by, and has had his work destroyed by the government.
Και εδώ ένα βίντεο (http://www.youtube.com/watch?v=ILdA1vYva_0)
Το κερασάκι στη τούρτα ήταν οταν είπε οτι κατάσκοποι-πράκτορες έκλεψαν τα μηχανήματα και της σημειώσεις του.
αποτελεσματα όμοια με αυτά που έγιναν κατα το πείραμα της Φιλαδέλφειας στο πλήρωμα ,δηλαδή οτιδήποτε οργανικής φύσης (π.χ. σάρκα, ρούχα κλπ) να διαπερνούν το μεταλικό στρώμα του πλοίου χωρίς να διαταράσουν την μοριακή δομή του εμβόλιμου αντικειμένου και του δεχόμενου αντικειμένου.
Στοιχεία έχεις να δούμε?
Καλό θα ήταν να αφήσουμε το νήμα να πάει προς τη κατεύθυνση που έδειξε ο άστραλ και οχι να λέμε οτι μας κατέβει.
Michio Kaku: The Metaphysics of Teleportation (http://www.youtube.com/watch?v=KcivmBojzVk)
Αυτό το ερώτημα το έχω θέσει εδώ και 10 χρονια.. αλλα είμαι σχεδόν βέβαιος πως η τηλεμεταφορά του ιδιου και όχι κόπιας είναι αδύνατη. Δυο ομοζυγωτικά δίδυμοι άνθρωποι , όσο ίδιοι και αν είναι ποτε δεν είναι το ίδιο άτομο, είναι εναντια στους νομους της φύσης. Οποτε είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι αυτός που θα τηλεμεταφερθεί πρώτος είναι αυτός που θα αυτοκτονήσει ενώ το προϊόν της μεταφοράς θα είναι σίγουρο πως αντιπροσωπεύει το άτομο που νόμιζε ότι θα τηλεμεταφερθεί..
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.