PDA

Επιστροφή στο Forum : κριτικη για τη γυναικα και τα καταραμενα διαμαντια

aggelikhkvn
21-01-12, 12:12
θα ηθελα αγαπητοι μου φιλοι επειδη θελω να ακουσω αν σας αρεσε και τι δε σας αρεσε για να μην το ξαναεπαναλαβω σε ενα επομενο και αμεσως θα λαβετε απαντηση μου, αυτο που θα θελα να μεινει οτι οταν εχουμε καποια προβληματα ο λαθος δρομος ειναι να τρεξουμε σε μαντεις και μαγους γιατι το μονο που θα καταφερουμε ειναι να χειροτερεψουμε τα πραγματα και μετα θα χρειαστουμε περισοτερο κοπο για να βγουμε απ αυτα και τελικα τα λεφτα δε φερνουν την ευτυχια ευχαριστω εκ των προτερον.

Vasilis1818
21-01-12, 13:33
Πολυ ωραια δουλεια αγγελικη!!!
Διχνει πως στην ζωη μεγαλυτερη αξια εχει η αγαπη παρα τα υλικα αγαθα!!
Χαρηκα που το διαβασα!!!
Συνεχισε ετσι;)

aggelikhkvn
21-01-12, 14:44
ευχαριστω vasilis1818 και στη ζωη μου παντα ετσι ειμαι με νιαζουν μονο οι ανθρωποι

Vasilis1818
21-01-12, 15:09
Το καλυτερο πραγμα:)

lana
21-01-12, 20:06
θα ηθελα αγαπητοι μου φιλοι επειδη θελω να ακουσω αν σας αρεσε και τι δε σας αρεσε για να μην το ξαναεπαναλαβω σε ενα επομενο και αμεσως θα λαβετε απαντηση μου, αυτο που θα θελα να μεινει οτι οταν εχουμε καποια προβληματα ο λαθος δρομος ειναι να τρεξουμε σε μαντεις και μαγους γιατι το μονο που θα καταφερουμε ειναι να χειροτερεψουμε τα πραγματα και μετα θα χρειαστουμε περισοτερο κοπο για να βγουμε απ αυτα και τελικα τα λεφτα δε φερνουν την ευτυχια ευχαριστω εκ των προτερον.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!;);)

aggelikhkvn
22-01-12, 09:23
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!;);)

ευχαριστουμε πολυ αλλα δε πιστευω οτι θα γινω ξαφνικα σπουδαια οι αξιες μας ειναι σπουδεες σε αυτες και στο θεο οφειλουμε αυτο που ειμαστε, σ ευχαριστω ο ενθουσιασμος δεν ειναι απαραιτητος ο χρονος εχει να μας διδαξει πολλα και συ συνεχισε να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν και να στηριζεις οσους εχουν αναγκη, με εκτιμιση αγγελικη

lana
22-01-12, 19:04
γενικά ενθουσιάζομαι με τα πράγματα που τα βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέροντα έτσι είμαι δεν το κάνω για να σε κάνω να πιστέψεις ότι μ άρεσε, είμαι σε αηδιαστικό σημείο όμως και ειλικρινής και όσα είπα τα είπα επειδή τα πιστεύω το ξέρω δεν μπορεί να σε κάνει ένα διήγημα σπουδαία, αλλά αυτό που είμαστε οι αξίες που δεν θα μπω στην διαδικασία να σου πω ότι μας τα έδωσε ο θεός γιατί αυτό είναι άλλο θέμα :p και το ότι λέω θα γίνεται σπουδαίες εννοώ στο κομμάτι της συγγραφής...:) καλή συνέχεια περιμένω κι άλλα

aggelikhkvn
23-01-12, 09:34
lana χωρις να σε γνωριζω φαινεσαι μια κοπελα ειλικρινης που λεει τα πραγματα ακριβως οπως τα πιστευει ακομα κι αν ακουγονται υπερβολικα σε αλλους δεν εχει σημασια για σενα τα λες και δε σε νιαζει τι θα πουν αυτο δειχνει οτι εισαι παιδι μεσα σου και αυτο σπανιζει, σου ευχομαι να μεινεις ετσι για παντα και να γεμιζεις αισιοδοξια τους γυρω σου!γενικά ενθουσιάζομαι με τα πράγματα που τα βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέροντα έτσι είμαι δεν το κάνω για να σε κάνω να πιστέψεις ότι μ άρεσε, είμαι σε αηδιαστικό σημείο όμως και ειλικρινής και όσα είπα τα είπα επειδή τα πιστεύω το ξέρω δεν μπορεί να σε κάνει ένα διήγημα σπουδαία, αλλά αυτό που είμαστε οι αξίες που δεν θα μπω στην διαδικασία να σου πω ότι μας τα έδωσε ο θεός γιατί αυτό είναι άλλο θέμα :p και το ότι λέω θα γίνεται σπουδαίες εννοώ στο κομμάτι της συγγραφής...:) καλή συνέχεια περιμένω κι άλλα

lana
23-01-12, 21:46
με συγκινείς τώρα ειλικρινά σ ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου:)

fantasy
24-01-12, 09:54
lana και αγγελική ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Τώρα είδα την απάντηση και σας απαντώ. Να είστε καλά κορίτσια.

fantasy
24-01-12, 12:49
Αγγελική μου καλημέρα. Το διήγημά σου το μετέτρεψα σε παραμύθι και το διηγήθηκα στον τρίχρονο ανιψιό μου Νικόλα. Τι ωαίο πααμύθι είναι ατό θειούλα μου είπε. Δικό σου είναι; Όχι μια φίλη μου το έγραψε. Σ' αρέσει Νικολάκη; Είναι ωαιο έτσι μιλά δεν λέει ακόμα το ρο. Γάφει ωέα. Είπε το παιδί. Αυτοί που αξιολογούν μια δουλειά καλή είναι πρώτα απ' όλα τα παιδιά. Τα δικά μου διηγήματα δεν μπορούν να γίνουν παραμύθι.

aggelikhkvn
24-01-12, 13:17
ευχαριστω πολυ fantasy και γω για παραμυθι το βλεπω και για το παιδι που κρυβεται μεσα μας...