Επιστροφή στο Forum : Κριτική για το διήγημα "Το μαγικό μαγαζάκι"
Πολύ καλό και <ζωντανό>! Ειδικά στην αρχή η περιγραφή πολύ ωραία! Συνέχισε έτσι και πιο περιγραφικά!
aggelikhkvn
24-01-12, 19:45
παρα πολυ ωραιο! ανυπομονω για τη συνεχεια...
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια και τώρα η συνέχεια. Θα προσπαθήσω να είναι πολύ συγκλονιστική. Τώρα φίλε Raistin θα αρχίσει η έρευνα για το παλικάρι που χάθηκε. Θα βάλω περιπολικά και ελικόπτερα να τον ψάξουν. Εντάξει;
aggelikhkvn
28-01-12, 10:03
μου αρεσε παρα πολυ αυτο το μυθιστορημα επειδη τα ειχε ολα περιγραφη, πλοκη, περιπετεια, αγωνια, δικαιωση στο τελος, πραγματικα το ευχαριστηθηκα, ηταν πολυ ωραιο.
μου αρεσε παρα πολυ αυτο το μυθιστορημα επειδη τα ειχε ολα περιγραφη, πλοκη, περιπετεια, αγωνια, δικαιωση στο τελος, πραγματικα το ευχαριστηθηκα, ηταν πολυ ωραιο.
Ευχαριστώ καλή μου φίλη για τα καλά σου λόγια. Προσπάθησα να ικανοποιήσω και το πιο απαιτητικό κοινό. Χαίρομαι που το πέτυχα.
Σε ένα σημείο έγραψα καταλάθος κεφάί για όσους δεν κατάλαβαν η λέξη η σωστή είναι κεφάλι.
Ολοκληρώθηκε το μαγικό μαγαζάκι πώς σας φάνηκε;
Συγχαρητήρια fantasy!! Πολύ καλό και από ιδέες και από τρόπο γραφής! Μου άρεσε η περιγραφή, και θα χώραγε και περισσότερη, κυρίως σε συγκεκριμένα σημεία όπως πχ περιγραφή της προσπάθειας της διάσωσης της Βερενίκης όταν έπεσε στη θάλασσα, και περισσότερη περιγραφή στους άθλους που έκαναν καθώς και των παράδοξων σκηνικών μέσα στην σπηλιά. Αυτό θα το έκανε ακόμα πιο ατμοσφαιρικό!! Πάντως πολύ ωραίο!
Συγχαρητήρια fantasy!! Πολύ καλό και από ιδέες και από τρόπο γραφής! Μου άρεσε η περιγραφή, και θα χώραγε και περισσότερη, κυρίως σε συγκεκριμένα σημεία όπως πχ περιγραφή της προσπάθειας της διάσωσης της Βερενίκης όταν έπεσε στη θάλασσα, και περισσότερη περιγραφή στους άθλους που έκαναν καθώς και των παράδοξων σκηνικών μέσα στην σπηλιά. Αυτό θα το έκανε ακόμα πιο ατμοσφαιρικό!! Πάντως πολύ ωραίο!
Χαίρομαι που σου άρεσε. Προσπάθησα να γίνω κατανοητή, αλλά δεν έγραψα λεπτομέρειες για να μην γίνω κουραστική. Βλέπεις έβαλα αυτή τη χαρούμενη νότα με τα κόμικς με σκοπό νσ ξεκουράσω τον αναγνώστη για να αντιμετωπίσει τη συνέχεια. Ετοιμάζω ακόμα δυο,
Ξέρετε ποια ήταν η έμπνευση αυτού του μυθιστορήματος; Θα γελάσετε. Μια ερώτηση του ανιψιού μου . Θειούλα ποια είναι η καλύτερη δουλειά, καπετάνιος ή ορειβάτης; Αυτό το παιδί είναι η μούσα μου τελικά. Το ρ δεν μπορεί να το πει και λέει οειβάτης. Έχει πλάκα αυτό αλλά πολύ μου αρέσει.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.