Επιστροφή στο Forum : Τι άλλο μας κρύβουν;
Όλοι θα έχετε δει σίγουρα το βίντεο στο Youtube "Nasa Anomalies Captured by Camera". O χρήστης που το έφτιαξε, από πραγματικές βιντεοσκοπημένες εικόνες της ΝASA βγάζει στο διαδίκτυο το 2ο Μέρος. Το βίντεο είναι επικό και αν υπάρχει κάποιος κολημμένος φίλος σας εγωκεντρικός που αμφισβητεί την εξωγήινη ζωή τότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία να του το στείλεται με email να ξεστραβωθεί λίγακι.
Περιέχει ζωντανές ηχογραφίσεις από τους αστρονάυτες και φυσικά τίποτα από αυτά που θα παρακολουθήσετε δεν είναι Photoshop.
Επιπλέον θα ακούσετε και τον πρώην αστροναύτη Dr. Edgar Mitchell που μιλάει ανοιχτά για επαφές σε διαστημικές αποστολές και άλλα! (αμέσως μετά: Ποιός είναι ο Dr. Edgar Mitchell;;;)
Σημείωση: Στο 02:50 Θα δείτε ένα τριγωνίκο UFO. Γνωστό στις μεγάλες δυνάμεις από τις πρώτες αποστολές ακόμα. Το ονομάζουν "Black Knight" δεν είναι επανδρωμένο και είναι σε τρόχιά γύρω από τον πλανήτη μας.
http://www.youtube.com/watch?v=X-RPWhigpQg&feature=player_embedded
Fantasy730
09-02-12, 00:00
Αυτο που εχω παρατηρησει γενικα σε ολα τα βιντεο που (καλως η κακως εχω δει) ειναι πως υπαρχει πολυ "κυκλοφορια" γυρω απο τον πλανητη μας αλλα και ευρυτερα...
Ειναι αδυνατον να μην εχει υπαρξει και επικοινωνια...
Τωρα τα ποσα μας ακριβουν ακομα σιγουρα ειναι αμετρητα και πολλα απο αυτα θα προκαλεσουν χαος και τρομο στα κοιμησμενα ζομπι της τηλεορασης.
Χαιρετω και την μεταφυσικη παρεα.
1ο μου ποστ! :)
aggelikhkvn
10-02-12, 11:40
υπαρχουv εξωγηιvοι και μαρτηρας τους ηταv ο πατερας μου που ειδε εvα διαστημοπλιο απο γυαλι στα 30 μετρα με φωτα και μεσα σ αυτο δυο σκιες απο μικρα αθρωπακια. το ειδα κι αλλοι στο χωριο του και μαλιστα γραφτηκε και στις τοπικες εφημεριδες
Raven girl
15-02-12, 03:18
Καλημερα,προσωπικα δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια αν υπαρχουν η δεν υπαρχουν οι εξωγηινοι λογω ελλειψη γνωσεων πανω στο θεμα αν και ειχα τρεις προσωπικες εμπειριες που θα μπορουσα να πω οτι ισως ειδα α.τ.ι.α.,η μια ομως πιστευω πως πραγματικα αξιζει να αναφερω γιατι θα ηθελα και τις γνωμες σας για το τι μπορει να ηταν.Αρχικα θα επρεπε να αναφερω οτι εκεινη την εποχη εμενα στον 4ο οροφο και το σπιτι μου ηταν συνορα με Πεντελη οποτε ειχα καλη θεα του βουνου.Ηταν καλοκαιρι λοιπον και οπως καθε καλοκαιρι ειχαμε στρωσει στο μπαλκονι μαξιλαρια και σεντονια για να κοιμομαστε εξω στη δροσια.Εκεινη τη νυχτα θα κοιμομουν εγω με τη μητερα μου εξω.Ειχε παει 4 με 5 η ωρα το πρωι και εγω ως συνηθως ημουν ξυπνια με το ματι γαριδα ακουγοντας ραδιο και χαζευοντας τα αστερια πανω απο το βουνο ενω η μητερα μου κοιμοταν του καλο καιρου και εκει που ηταν μια ηρεμη νυχτα βλεπω μια πολυ μεγαλη λαμψη/εκρηξη φωτος λιγο πιο πανω απο το βουνο και μετα οτι και αν ανατιναχτικε επεσε λιγο πιο κατω και πισω απο την κορυφη αφηνοντας πισω μια φωτεινη γραμμη.Το πιο παραξενο ηταν οτι δεν ακουστηκε κανενας θορυβος,πληρη ησυχια.Στην αρχη σκεφτικα οτι μπορει να ηταν απλα ενα αστερι η κατι τετοιο αλλα ηταν παρα πολυ χαμηλα και αρκετα κοντα στη γη,στο σπιτι μου και το βουνο δηλαδη.Αν εχετε αποριες η θελετε περισσοτερες διευκρινησεις παρακαλω ρωτηστε με.Τελος συγνωμη για τυχον λαθη στη γραφη μου αλλα τα ελληνικα μου εχουν σκουριασει λογο σπουδων στο εξωτερικο.
υπαρχουv εξωγηιvοι και μαρτηρας τους ηταv ο πατερας μου που ειδε εvα διαστημοπλιο απο γυαλι στα 30 μετρα με φωτα και μεσα σ αυτο δυο σκιες απο μικρα αθρωπακια. το ειδα κι αλλοι στο χωριο του και μαλιστα γραφτηκε και στις τοπικες εφημεριδες
Υ.Γ. Αυτο εγινε προσφατα?
Ενδιαφέρουσες οι αφηγήσεις και των δυο εμπειριών, ωστόσο είναι απαραίτητες και κάποιες άλλες πληροφορίες όπως το ΠΟΤΕ συνδέει το γεγονός
Σχετικά με την εμπειρία της raven, περισσότερο μου κάνει με πεφταστέρι το οποίο εισήλθε στην ατμόσφαιρα, εξερράγη και κάποια απο τα κομμάτια του προχώρησαν λίγο περισσότερο στην ατμόσφαιρα δημιουργώντας την γραμμή φωτός που περιέγραψες. Όσον αφορά την εντύπωση που σου έδωσε ότι το φαινόμενο ήταν σε χαμηλό ύψος, είναι συχνό λάθος παρατήρησης ειδικά τη νυχτα να θεωρούμε αντικείμενα που είναι χαμηλά στον ορίζοντα ότι βρίσκονται κοντά σε εμάς, πολλών δε μάλλον όταν το αντικείμενο που παρακολουθείς είναι μόνο μια εστία φωτός, χωρίς αλλα χαρακτηριστικά που θα σου επέτρεπαν να υπολογίζεις καλύτερα την απόσταση του φαινομένου απο εσένα.
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα περίπτωση θέασης αγνώστου αντικειμένου, που γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αν υπολογίσει κανείς την εγγυτητα του στην Πεντέλη, ένα βουνό με την δική του ιστορία στο χώρο
Όσον αφορά τα βίντεο της NASA που μας παρέθεσε ο χρήστης aStreaa, επέτρεψε μου να παραθέσω με την σειρά μου με εξήγηση για τα φαινόμενα αυτά που παρέθεσε το περιοδικό popular science. Αντίστοιχη ήταν και η εξήγηση απο την ίδια την Nasa όπως την παρέθεσε σε σχετικό ντοκιμαντέρ της σειράς UFO files που είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω στο history channel προ μηνών.
http://www.popularmechanics.com/science/space/4319637
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλη aggelikhkvn πολύ ενδιαφέρουσα αυτά που μας αναφέρεις...
Εάν σου είναι δυνατόν πές μας κάποια περισσότερα πράγματα για αυτά που
είδε ο πατέρας σου...
Η εμφάνιση του ΑΤΙΑ ήταν στην Φθιώτιδα ?????
Ευχαριστώ.
aggelikhkvn
15-02-12, 13:36
εμφαvιστηκε στο κολλιρι vομου ηλειας οταv ειχε βγει εξω vα κατουρησει σε χωραφι vυχτα και το διαστημοπλημο ηρθε πολυ κοvτα του και μπορεσε και το ειδε καθαρα sta 30 metra. μετα απο λιγο απομακρυvθηκε και ο πατερας μου ετρεξε μεχρι το καμπαvαριο, οπου και χαθηκε. τη επομεvη μερα, η ειδηση βγηκε στις τοπικες εφημεριδες. ο πατερας μου τοτε ηταv περιπου 20 χροvωv τωρα κοvτευει τα 60 και με εχει διαβεβαιωσει πως το ειδε και εγω τοv πιστευω γιατι ο πατερας μου ειvαι σοβαρος, και εχει ματια αετισια αφου στο κυvηγι ειvαι πρωτος στο σημαδι.
H ερασιτεχνική αστρονομία έχει ανέβει σε τόσο υψηλό επίπεδο που αν υπήρχε τόσο μεγάλη κινητικότητα έξω από την γη όπως αυτή του βίντεο τότε θα είχε πλημμυρίσει το διαδίκτυο. Ίσως πρόκειται για fake (το πιθανότερο μιας και κυκλοφορούν χιλιάδες αυτή την στιγμή στο youtube) ίσως για φυσικά φαινόμενα ίσως για οφθαλμαπάτη.
Καμιά φορά η περιέργεια μας και ο πόθος μας αφήνει πίσω την πραγματικότητα.
aggelikhkvn
22-02-12, 14:19
οφθαλμαπατη που γραφτηκε και στις τοπικες εφημεριδες και μου το διαβεβαιωσε ο πατερας μου; οχι, δε ειvαι ετσι. ερασιτεχης αστροvομος λεγεται αυτος που βλεπει ufo; μη λεμε οτι μας κατεβει. μη βαζεις ευκολα ταμπελες σε ατομα που δε γωριζεις.
οφθαλμαπατη που γραφτηκε και στις τοπικες εφημεριδες και μου το διαβεβαιωσε ο πατερας μου; οχι, δε ειvαι ετσι. ερασιτεχης αστροvομος λεγεται αυτος που βλεπει ufo; μη λεμε οτι μας κατεβει. μη βαζεις ευκολα ταμπελες σε ατομα που δε γωριζεις.
Aggelikhkvn
1ον Δέν αναφέρομαι στο περιστατικό που περιγράφεις.Αναφέρομαι στο video.
2ov Ερασιτέχνης αστρονόμος λέγεται ο ερασιτέχνης αστρονόμος.Τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο.Παρατηρήσεις γίνονται απο χιλιάδες σημεία της γής ανα πάσα στιγμή απο ανθρώπους απλούς σαν εμένα κι εσένα.Δεν νομίζεις οτι είναι λίγο άδικο τα ufo να πηγαινοέρχονται μπροστά σε κάμερες δορυφόρων της nasa?Η τα ufo είναι βλάκες η κάτι άλλο δεν πάει καλά.
3ον Όσον αφορά το περιστατικό του πατέρα σου αν θέλεις ακόμη κι αυτό μπορεί να εξηγηθεί με ποικίλους τρόπους.Τα Ελληνικά ΆΤΙΑ είναι το αντίστοιχο των ξενόγλωσσων UFO.Όμως άλλο "αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο" και άλλο "ύπαρξη εξωγήινης ζωης" που αναφέρει ο φίλος στο πόστ του.Το ότι κάποιος βλέπει στον ουρανό διάφορα στρόγγυλα,τρίγωνα,κίτρινα,πράσινα,μπλε ιπτάμενα αντικείμενα δεν επιβεβαιώνει τις υποψίες μας για ύπαρξη εξωγήινης ζωής.
4ον. Είμαι υποστηρικτής της ύπαρξης εξωγήινης ζωής αλλά όχι με τον τρόπο που έχουμε μάθει να την αντιλαμβανόμαστε.
4ον. Είμαι υποστηρικτής της ύπαρξης εξωγήινης ζωής αλλά όχι με τον τρόπο που έχουμε μάθει να την αντιλαμβανόμαστε.
φιλε Astrachan,εσυ πως αντιλαμβανεσαι την εξωγηινη ζωη και ποια ειναι τα στοιχεια που σε καθιστουν υποστηρικτη της?
Διαβαζοντας αυτο:Το ότι κάποιος βλέπει στον ουρανό διάφορα στρόγγυλα,τρίγωνα,κίτρινα,πράσινα,μπλε ιπτάμενα αντικείμενα δεν επιβεβαιώνει τις υποψίες μας για ύπαρξη εξωγήινης ζωής.με το οποιο αλλωστε συμφωνω,θα περιμενα απο εσενα πιο τρανταχτα στοιχεια και ικανα να σου δωσουν ωθηση στο να διαμορφωσεις μια συγκεκριμενη πεποιθηση.
φιλε Astrachan,εσυ πως αντιλαμβανεσαι την εξωγηινη ζωη και ποια ειναι τα στοιχεια που σε καθιστουν υποστηρικτη της?
Άν μιλάμε για "ζωή" δέν είναι απαραίτητο να σκεφτόμαστε μόνο ανθρωπάκια και ιπτάμενους δίσκους.Η θεωρεία της εξέλιξης σε όσους τη πιστεύουν τουλάχιστον μας έχει διδάξει πως ο άνθρωπος ίσως είναι τυχαία το κυρίαρχο όν στην γή.Απο τα κάτω άκρα εώς την γώσσα και το σχήμα των αυτιών μας υπάρχει κάποιος λόγος που διαμορφώθηκαν κατ'αυτόν τον τρόπο.Μικρός αναρωτιόμουν γιατί π.χ στον Άρη να μην υπάρχουν όντα που αναπνέουν θείο αντί για οξυγόνο να κολυμπάνε μέσα στο άζωτο και να έχουν στρόγγυλο σχήμα.Όλα αυτά ακούγονται φανταστικά το ξέρω άλλα ποιός μπορεί να μου αποδείξει οτι δεν μπορούν να είναι πραγματικότητα.Τα στοιχεία που με καθιστούν υποστηρικτή της εξωγήινης ζωής είναι τα γνωστά επιστημονικά.Δις γαλαξίες χ δις ηλιακά συστήματα χ δις πλανήτες κτλ κτλ.Σύν του οτι με γοητεύει το γεγονός να ξέρω οτι κάπου εκεί έξω υπάρχει ζωη.Το αν είναι ίδια η παραπλήσια με την ανθρώπινη μπορεί να είναι πολύ πιθανό μπορεί να είναι και τελείως απίθανο.Το σύμπαν είναι μια πολύ μεγάλη μαθηματική εξίσωση.Διαβάζεται αλλά όχι με διόπτρα.Οπότε δεν υπάρχει η πεποιθηση για κάτι συγκεκριμένο.
aggelikhkvn
23-02-12, 08:59
astrahav συγvωμη vομιζα οτι αvαφεροσουv στο συμβαv με τοv πατερα μου και δεv καταλαβα που αvαφεροσουv. πολυ σωστο βρισκω το τροπο σκεψης σου.
Άν μιλάμε για "ζωή" δέν είναι απαραίτητο να σκεφτόμαστε μόνο ανθρωπάκια και ιπτάμενους δίσκους.Η θεωρεία της εξέλιξης σε όσους τη πιστεύουν τουλάχιστον μας έχει διδάξει πως ο άνθρωπος ίσως είναι τυχαία το κυρίαρχο όν στην γή.Απο τα κάτω άκρα εώς την γώσσα και το σχήμα των αυτιών μας υπάρχει κάποιος λόγος που διαμορφώθηκαν κατ'αυτόν τον τρόπο.Μικρός αναρωτιόμουν γιατί π.χ στον Άρη να μην υπάρχουν όντα που αναπνέουν θείο αντί για οξυγόνο να κολυμπάνε μέσα στο άζωτο και να έχουν στρόγγυλο σχήμα.Όλα αυτά ακούγονται φανταστικά το ξέρω άλλα ποιός μπορεί να μου αποδείξει οτι δεν μπορούν να είναι πραγματικότητα.Τα στοιχεία που με καθιστούν υποστηρικτή της εξωγήινης ζωής είναι τα γνωστά επιστημονικά.Δις γαλαξίες χ δις ηλιακά συστήματα χ δις πλανήτες κτλ κτλ.Σύν του οτι με γοητεύει το γεγονός να ξέρω οτι κάπου εκεί έξω υπάρχει ζωη.Το αν είναι ίδια η παραπλήσια με την ανθρώπινη μπορεί να είναι πολύ πιθανό μπορεί να είναι και τελείως απίθανο.Το σύμπαν είναι μια πολύ μεγάλη μαθηματική εξίσωση.Διαβάζεται αλλά όχι με διόπτρα.Οπότε δεν υπάρχει η πεποιθηση για κάτι συγκεκριμένο.
Σωστα ειναι οσα λες,τουλαχιστον σε φιλοσοφικο επιπεδο.
Απλως,επειδη στο προηγουμενο ποστ σου μιλησες για μη επιβεβαιωση εξωγηινης ζωης απο ενδειξεις οπως ιπταμενα αντικειμενα (σωστο)-ενω ταυτοχρονα δηλωσες υποστηρικτης αυτης με αλλο τροπο-φανταστηκα οτι κατι συνταρακτικο θα εχεις στα χερια σου (χαριτολογοντας :) ).
http://www.youtube.com/watch?v=46-75yX1OiM&feature=related
Δε θα πω τπτ... και το χαλασω... απλα μονο σκεφτειτε το... το εχω λυσει αυτο το θεμα χρονια τωρα!!!
AGRAMMATOS
24-08-12, 17:21
Ίσως τα πράσινα ανθρωπάκια που φανταζόμαστε τελικά να είναι άνθρωποι σαν και εμάς και οι τεράστιες αποστάσεις που περνούν απο μαυρες τρύπες και διάφορες άλλες καταστάσεις να μη χρειάζονται διότι ειναι ήδη εδώ στην γή. Ο θεός μας δημιούργησε (καθ ́εικόνα και κατ ́ομοίωση) πειραματικά για να δεί την εξέλιξη μας, δίνοντας μας και βοήθεια για την ανάπτυξη μας, αλλά η απληστεία μας δημιόυργησε δυσάρεστες καταστάσεις με τους ανθρώπους να αλληλοτρώγονται για το ποιός θα επικρατήσει σε έναν πλανήτη που δέν μας ανήκε ποτέ τιποτα και που απλά τα δανιστήκαμε.
Καλημερα,προσωπικα δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια αν υπαρχουν η δεν υπαρχουν οι εξωγηινοι λογω ελλειψη γνωσεων πανω στο θεμα αν και ειχα τρεις προσωπικες εμπειριες που θα μπορουσα να πω οτι ισως ειδα α.τ.ι.α.,η μια ομως πιστευω πως πραγματικα αξιζει να αναφερω γιατι θα ηθελα και τις γνωμες σας για το τι μπορει να ηταν.Αρχικα θα επρεπε να αναφερω οτι εκεινη την εποχη εμενα στον 4ο οροφο και το σπιτι μου ηταν συνορα με Πεντελη οποτε ειχα καλη θεα του βουνου.Ηταν καλοκαιρι λοιπον και οπως καθε καλοκαιρι ειχαμε στρωσει στο μπαλκονι μαξιλαρια και σεντονια για να κοιμομαστε εξω στη δροσια.Εκεινη τη νυχτα θα κοιμομουν εγω με τη μητερα μου εξω.Ειχε παει 4 με 5 η ωρα το πρωι και εγω ως συνηθως ημουν ξυπνια με το ματι γαριδα ακουγοντας ραδιο και χαζευοντας τα αστερια πανω απο το βουνο ενω η μητερα μου κοιμοταν του καλο καιρου και εκει που ηταν μια ηρεμη νυχτα βλεπω μια πολυ μεγαλη λαμψη/εκρηξη φωτος λιγο πιο πανω απο το βουνο και μετα οτι και αν ανατιναχτικε επεσε λιγο πιο κατω και πισω απο την κορυφη αφηνοντας πισω μια φωτεινη γραμμη.Το πιο παραξενο ηταν οτι δεν ακουστηκε κανενας θορυβος,πληρη ησυχια.Στην αρχη σκεφτικα οτι μπορει να ηταν απλα ενα αστερι η κατι τετοιο αλλα ηταν παρα πολυ χαμηλα και αρκετα κοντα στη γη,στο σπιτι μου και το βουνο δηλαδη.Αν εχετε αποριες η θελετε περισσοτερες διευκρινησεις παρακαλω ρωτηστε με.Τελος συγνωμη για τυχον λαθη στη γραφη μου αλλα τα ελληνικα μου εχουν σκουριασει λογο σπουδων στο εξωτερικο.
Υ.Γ. Αυτο εγινε προσφατα?
ειχα δει κι εγω κατι τετοιο πριν πολλα χρονια, ημουν μικρη, καλοκαιρι ηταν στο σπιτι μας στο χωριο μου. περασε πολυ κοντα πανω απο το σπιτι κι εξαφανιστηκε εντελως ξαφνικα χωρις να πεσει ή να εκραγει. και φυσικα κανενας ηχος. εχω κι αλλες εμειριες αλλα ειναι πιο παραξενες
AGRAMMATOS
01-09-12, 20:53
Σίγουρα όποιος παρατηρεί τον ουρανό κάτι θα μπορέσει να δει.Έτυχε να δω και εγώ 2 φορές κάτι ανάλογο.την πρώτη φορά έμοιαζε με πλανήτη η κομμήτη διότι ήταν σε τεράστια απόσταση απο την γη.Μεγάλη έκρηξη και τεράστια λάμψη.Την δεύτερη φορά κάποια μέτρα λίγο πάνω απο το κεφάλι μας. Είναι διάφορα αντικείμενα που καθώς εισχωρούν στην ατμόσφαιρα τις γής φλέγονται και πολλά απο αυτά δεν προλαβαίνουν να φτάσουν κάτω.Εκτός απο τα διάφορα πετρώματα που πέφτουν κατα εκατοντάδες καθημερινά έχουμε και τα σκουπίδια απο τους δορυφόρους που είναι χιλιάδες!
AD ASTRA PER ASPERA
13-09-12, 19:00
παιδια εχω διαβασει για το περιστατικο με το ufo και τα πτωματα στο ροσγουελ οτι ηταν στημενο καλα να το χαψω αυτο αλα για την μυστικη αποστολη Απολλων 20 που εφεραν στη γη μια γυναικα εξωγηινο(και μαλιστα με μογγολικα χαρακτηριστικα)που την βρηκανε σε ενα εντελως κατεστραμμενο διαστημοπλοιο σχηματος πουρου δεν μπορει να το χωρεσει ο νους μου οτι και αυτη η αποστολη ειναι ψεμμα!εσεις τι νομιζετε?http://skandalistis.blogspot.gr/2012/08/blog-post_2974.html
Νομίζω οτι δε πρέπει να διαβάζεις όποιο Blog ναναι γιατί ο καθένας γράφει οτι θέλει.
AD ASTRA PER ASPERA
06-10-12, 19:45
παιδια δεν ηξερα που να το ποσταρω το θεμα και το ποσταρα εδω,λοιπον βρηκα καποιο αρθρο σχετικα με το οσα λεγοντε για τη ζωνη φωτονειων ειναι αληθεια οτι εισερχομαστε σε αυτη την ζωνη κι αν ναι ποιες θα ναι οι επιπτωσεις?.
Το αρθρο ειναι αυτο εδω http://www.arizonaenergy.org/AirEnergy/earth_passing_through_the_photon.htm
Άραγε κι αυτό (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UKZRZC_w5F4) φτιαχτό είναι?
Άραγε κι αυτό (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UKZRZC_w5F4) φτιαχτό είναι?
Φαίνεται πως ναι.
Έχει ήδη γραφτεί ξεχωριστό νήμα για το συγκεκριμένο βιντεάκι, εδώ (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=7208).
Έχει ήδη γραφτεί ξεχωριστό νήμα για το συγκεκριμένο βιντεάκι, εδώ (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=7208).
οπότε, άκυρο :o
Την περίοδο 2004 (ολυμπιακοί αγώνες) έμενα κοντά στο π. φάληρο και εκείνη την περίοδο κυκλοφορούσε το Ζέππελιν στον ουρανό. Κοιτώντας προς τη θάλασσα και σε απόσταση στο βάθος του ορίζοντα βλέπαμε εγώ και κοντινό μου πρόσωπο κάτι σφαιρικά αντικείμενα χρώματος μάλλον μαύρου ή καφε (ηταν μεγαλη η αποσταση για να διακρίνουμε χρώμα ακριβώς). Επειδή εκείνη τη περίοδο απο την ίδια μεριά του ουρανού περνούσε το Ζέππελιν, θεωρούσαμε οτι επρόκειτο περι "μετεωρολογικών μπαλονιών" ή κάτι παρεμφερές που αφορούσαν το Ζέππελιν. Εντούτοις η συμπεριφορά αυτών των "μπαλονιών" ήταν πολύ περίεργη, καθώς μια τα έβλεπες σε ένα σημείο και μια σε άλλο σημείο (σαν να κινόντουσαν απότομα δηλαδή) αλλά λόγω απόστασης ήταν δυσκολο να πεις τι ακριβώς συμβαίνει.
Αυτά δεν τα είδαμε μόνο μια φορά. Αν θυμάμαι καλά, τα είδαμε και διαφορετικές μέρες εκείνη τη περίοδο που πετούσε γύρω απο την περιοχή το Ζέππελιν.
Έχει κανεί σας δει κάτι παρόμοιο ή γνωρίζει αν το Ζέππελιν είχε κάποιου είδους μπαλόνια κοκ να το ακολουθούν απο απόσταση;
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.