Επιστροφή στο Forum : ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ,ΠΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ!!!!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣΑΜΕ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑς 'ΥΠΟΒΟΛΕΣ΄ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΘ ΕΚΑΝΕ.ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ...ΔΕ ΜΟΥ ΕΤΑΞΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΤΑ 80%..ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΗΤΡΕ ΤΗΛ,ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ....ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΧΩΡΙΣΑΜΕ!!!ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ??ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ..??
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρή γραμματοσειρά. Εκ του συντονισμού.
Βρες έναν καλό επιχειρηματία, κάνε τον "υποβολή" και ζήτα να σου δίνει κάθε μήνα το 75% των κερδών του. Αν στο τέλος του μήνα πάρεις πάνω από 8000Ε, τότε θα σου πω και για την κοπέλα σου.
Κι έλεγα κι εγώ.
Καιρό έχει να εμφανιστεί. Τι στο διάλο;
ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ..ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ:confused:
Κατ' αρχήν το να χωρίζεις και να τρέχεις στα μέντιουμ, αντί να τρέχεις σ' αυτήν, δείχνει επίπεδο σοβαρό.
Κατά δεύτερον το να σκας τα φράγκα σου στα μέντιουμ, δείχνει σοβαρή νοοτροπία.
ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ..ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
Όσο σοβαρές είναι οι ερωτήσεις, άλλο τόσο είναι κι οι απαντήσεις. Τι δε κατάλαβες;
Ξέρεις κι από χθες από υποβολές και έτρεξες να κάνεις μία, θαρρείς και κάνεις καμία ανταύγεια;
Αποστόλης κι ελληνοφρένεια που σας χρειάζεται...:cool:
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΙΣ ΥΠΟΒΟΛΕς ΤΙΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ,ΟΧΙ ΕΓΩ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Να το κανω εγω αυτο,δευτερον για να παω σε αυτον σημαινει οτι η σχεση μουν δεν επανερχοταν σε ισσοροπια.Επειδη πιστευω στη τηλεπαθεια και στο γεγονος οτι μπορει καποιος να επειρεασει αλλο ατομο αποτη στιγμη που κατι αισθανεται και ο δεκτης και ο εντολεας κατι αισθηματικο..Και ρωταω αν ξερει κανεις κατι παραπνξω,πως λειτοθργει αυτο και αν θα λειτουργει ολο αυτο,και δε καταλαβαινω το λογο που ειρωνευεσαι εσυ το θεμα μου...τοσο καλα τα ξερεις,πεσ μας και εμας..
Όσο και αν διαφωνούμε με κάποιον, οφείλουμε να είμαστε ευγενικοί ή να μην ασχολούμαστε μαζί του. Θα παρακαλέσω να πέσουν οι τόνοι.
Εκ του συντονισμού,
Melian
Αν πιστεψει καποιος (λεμε αν) αυτα που λεει ο εν λογω χρηστης τοτε εχουμε μια συμπεριφορα που βαδιζει στα ορια της ηθικης και της ευπρεπειας, για να μην πω οτι τα ξεπερναει....
Ο Χ τα εχει με την Ψ και στην συνεχεια για καποιο λογο χωριζουν....στην συνεχεια ο Χ πηγαινει σε μεντιουμ με σκοπο να ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ στην Ψ την επιθυμια να γυρισει και να τα ξαναβρουν παρα την επιλογη τηςε να απομακρυνθει
Αυτο δεν συνιστα στυγνη και καταφορη παραβιαση των δικαιωματων της κοπελας στην επιλογη συντροφου και την αυτοδιαθεση γενικοτερα;
Γιατι μου κανει λιγο αθλιο και αρρωστημενο;
ΥΓ....εγω που θελω να μου κατσει μια κοπελα και αυτη δεν θελει μπορω να κανω κατι αντιστοιχο; Επειδη ομως δεν πιστευω σε υποβολες και τηλεπαθειες να δοκιμασω να της ριξω κανενα roofie στο ποτο της; Ιδιο σκεπτικο ειναι μονο λιγοτερο new age
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Θα συμφωνήσω με τους φίλους Voel και Vakryle που ήταν δεικτικοί με τον
φίλο colemon....
Είναι δυνατόν να αναφέρει ο κάθε ένας με την όποια ερωτική απογοήτευση
έχει να πηγαίνει σε μέντιουμ (μάγισσα στην ουσία) για να επαναφέρει κοντά
του την κοπέλα του και να το θεωρεί μεγάλο γεγονός αυτό ?????
Σε άλλο σημείο μέσα στο φόρουμ ζήτησε μιά φίλη να την ενημερώσουμε
εάν γνωρίζουμε έναν καλό μάγο να λύση τα μάγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μην τυχόν αρχίζουμε και ξεφεύγουμε ??????
Ευχαριστώ.
Inspired Hand
17-02-12, 00:21
Εξαιτίας αυτών των σκεπτικών έχω αρχίσει να αγχώνομαι για το επίπεδο αντίληψης των ανθρώπων..Αν δεν ποιάσει το μέντιουμ δοκίμασε να της δώσεις μια με κάνα τηγάνι να πάθει αμνησία να έχεις ευκαιρία να σε ξαναερωτευτεί!
Ειλικρινά απλά δως μου το τηλέφωνο της κοπέλας να την προοιδοποιήσω να μη σε ξαναδεί..
jupiterios
17-02-12, 01:31
Για να ηρεμησουμε λιγο.
Καταρχην, τι πιο συνηθες απο την εμμονη του ερωτευμενου Ανθρωπου να κανει το αντικειμενο Ποθου να επιστρεψει με διαφορα τεχνασματα; Ειναι απο τις πλεον συνηθισμενες συναισθηματικες αντιδρασεις που ΟΛΟΙ εχουμε βιωσει τουλαχιστον μια φορα οταν βλεπουμε οτι χανουμε κατι ή καποιον αγαπημενο.
Αλλος χρησιμοποιει το παραμυθιασμα, αλλος τα ψεμματα, αλλος το πανακριβο αυτοκινητο του, αλλος δινει υποσχεσεις και αλλος τρεχει στις μαγισσες. Οσο ανοητο ή ανηθικο είναι το ενα τεχνασμα αλλο τοσο ανοητα ειναι και τα υπολοιπα. Όποτε, υφακια ειρωνικα, ανωτεροτητας και αφυψηλου δεν χωρανε. Ειναι γεγονος οτι ο σφοδρος Ερωτας φερνει ανασφαλειες και σου αφαιρει την αξιοπρεπεια και σε κανει κατίνα! Όποιος δεν το βιωσε αυτο ποτε, σημαινει οτι δεν ερωτευτηκε πραγματικα ποτε. Ετσι απλα.
Τωρα οσον αφορα το θεμα υποβολων.
1.Οι υποβολες μπορουν να βοηθησουν μονο οταν υπαρχει στο αλλο ατομο ηδη μια εστω μικρη επιθυμια να επιστρεψει. Δηλαδη οι υποβολες μπορουν να σπρωξουν, να υποβοηθησουν μια κατασταση που ηδη υπαρχει εστω και σε λανθανουσα μορφη. Μιλαω δηλ για την περιπτωση που η κοπελια δεν ειναι και τοσο σιγουρη για την αποφαση της να φυγει, και ειναι σε μια μεταιωρη φαση αμφιβολιας. Εδω δεν υπαρχει ουσιαστικα παραβιαση της ανθρωπινης Βουλησης μιας και δεν αντιβαινουμε σε αυτην αλλά απλως την...υποβοηθαμε να καταληξει προς μια μερια.
2.Αλλα οι υποβολες ΔΕΝ προκειται να δρασουν στην περιπτωση που το αλλο ατομο εχει αποκρυσταλλωσει την αποφαση του με σιγουρια και ειναι βεβαιο μεσα του οτι δεν παει αλλο και θελει σιγουρα να φυγει. Εδω λειτουργει ο πνευματικος Νομος του Σεβασμου της Βουλησης του ανθρωπου που ειναι ανωτερος απο οποιαδηποτε υποβολη, βουντου, μαγεια κλπ!!!
Τελος, θελω να προσθεσω οτι η Μαγεια ειναι ενα φαινομενο που γεννηθηκε απο την πρωτη στιγμη που εμφανιστηκε ο Ανθρωπος γιατι ειναι η προσπαθεια του να καλυψει βασικες ανασφαλειες του: τον ελεγχο του ανεξελγκτου.
Με Μαγεια ανεκαθεν ο Ανθρωπος προσπαθουσε να ελεγξει
α) τις ατιθασες δυναμεις τις Φυσης (π.χ. ινδιανικος χορος βροχης, θυσια Ιφιγενειας, προσωπικα τελετουργικα οπως κανω τον σταυρο μου ή σταυρωνω τα δαχτυλα για καλη τυχη κλπ) και
β) τις ατιθασες δυναμεις του Ερωτα...
ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!
Καμια υποβολη δεν θα εχει δυνατο αποτελεσμα αν δεν βαλεις ΕΣΥ ο ιδιος ο ενδιαφερομενος την ψυχικη σου ενεργεια σε αυτην. Το να διοριζεις καποιον τριτο να κανει τη δουλεια για σενα μαλλον δεν θα εχει δυνατο αποτελεσμα. Πρεπει οι υποβολες να ειναι γεματες απο ΕΠΙΘΥΜΙΑ. Τι επιθυμια μπορει να εχει ενα μεντιουμ για μια υποθεση που δεν το αφορα αμεσα? Η μονη επιθυμια που μπορει να εχει ειναι το ....πορτοφολι σου!! Για αυτο και οι χρεωσεις τους ειναι αστρονομικες! Μονο η δικη σου επιθυμια εχει την ισχυ που χρειαζεται μια υποβολη για να λειτουργησει.
Για αυτο συμβουλευω φιλικα να αποφευγουμε τους "ειδικους" που στοχευουν ως επι το πλειστον στο χρημα. Καλυτερα να αναλαμβάνει ο αμεσα ενδιαφερομενος την διενεργεια των υποβολων μονος του. Εστω και με απλα τελετουργικα. Απλα αναβοντας ενα κερακι και λεγοντας μια ευχη...
Καλημέρα σε όλους.
Αρρωστημένη κατάσταση. Γιατί θες το μέντιουμ να της υποβάλλει αυτές τις σκέψεις και δεν προσπαθείς ο ίδιος να της δείξεις ότι την αγαπάς. Να δεις τότε ποια λάθη έκανες και να επανορθώσεις. Να της πεις ότι άλλαξες. Να την πείσεις γι' αυτό. Να ζητήσεις απ' την ίδια να κάνετε μια νέα αρχή, δεν μπορεί, γυναίκα είναι, αν σ' αγαπά ακόμα θα τα ξεχάσει όλα και θα έρθει κοντά σου. Αν όχι πρέπει να σεβαστείς τη γνώμη της. Μεσολαβητές σε μια σχεση δεν χωράνε. Είμαι εγώ κι εσύ. Μια διαπροσωπική σχέση.
Επίσης ο τίτλος είναι συντακτικά λάθος. Έπρεπε να γράψεις υποβολή σκέψης. Επαναφορά προσώπου είναι η κατάσταση όταν το άτομο είναι πεθαμένο. Εγώ διαβάζοντας τον τίτλο νόμιζα ότι πρόκειται για νεκρή, γι' αυτό άργησα να απαντήσω. Ήθελα να δω πρώτα τι θα απαντήσουν οι άλλοι.
Αλλος χρησιμοποιει το παραμυθιασμα, αλλος τα ψεμματα, αλλος το πανακριβο αυτοκινητο του, αλλος δινει υποσχεσεις και αλλος τρεχει στις μαγισσες. Οσο ανοητο ή ανηθικο είναι το ενα τεχνασμα αλλο τοσο ανοητα ειναι και τα υπολοιπα.
Όποιος δεν το βιωσε αυτο ποτε, σημαινει οτι δεν ερωτευτηκε πραγματικα ποτε. Ετσι απλα.
Δε διαφωνώ.
Απλά επαυξάνω. Έτσι απλά.
Ναι, όλοι έχουμε ερωτευτεί, όλοι έχουμε πονέσει κάποια στιγμή, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο. ¶λλος ένιωθε τη Γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του, άλλος το πήρε πιο ψύχραιμα.
Σίγουρα στο παιχνίδι υπάρχει και το παραμύθιασμα, το ψέμα, το αμάξι και όλα όσα είπες και ακόμη περισσότερα.
Την απόρριψη δεν μπορεί να την δεχτεί (ανεχτεί) κανείς. Πληγώνεται ο εγωισμός μας, καταστρέφεται ένα κομμάτι της προσωπικότητάς μας και νιώθουμε την αδικία και λέμε: "γιατί";
Αλλά, είναι δυνατόν, να ζούμε το 2012 (εδώ σε ένα χρόνο ο κόσμος θα καταστραφεί, λέμε) και να τρέχουμε στα μέντιουμ; Στα μέντιουμ; Στις καφετζούδες και στην Λάουρα που τα βλέπει όλα; Και όχι my friend, στην παρούσα δεν ισχύει το "Οσο ανοητο ή ανηθικο είναι το ενα τεχνασμα αλλο τοσο ανοητα ειναι και τα υπολοιπα". Είναι ανόητο να χρησιμοποιείς το παραμύθιασμα, αλλά λογικό. Είναι ανόητο να χρησιμοποιείς τα πλούτη, άλλα λογικό κι αυτό. Είναι λογικό, όμως, το να χρησιμοποιείς τα μάγια για να φέρεις την άλλη πίσω με το ζόρι; Αν αυτό δεν είναι άνανδρο και ανήθικο, τότε τι είναι;
Πέρα από το κοινωνικό παράπτωμα της υπόθεσης, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον Harry Potter με την παρέα του. Μάγια; Υποβολές; 80%; Ένας μήνας; Κύριοι έχετε χάσει πάσα ιδέα το τι είναι τελικά το μεταφυσικό. Το έχετε συνδυάσει με κάθε λογής υπόθεση που χάνεται από τα χέρια σας. Τι όνειρα είδα; Μεταφυσικό! Τι είδα χθες στον καφέ; Μεταφυσικό! Χώρισα; Μεταφυσικό! Θα χάσει η Αρειανάρα μου την Κυριακή; Μεταφυσικό standar!
Δεν γίνεται, με το κάθε τι που θα μας συμβαίνει στην Ζωή μας, να τρέχουμε στο μεταφυσικό. Μετά-φυσικό. Αν περάσουμε τα όρια του φυσικού, τότε έρχεται το forum. Κοίτα, άνθρωπέ μου να μιλήσεις μαζί της και άσε τα μάγια και τα μέντιουμ. Αν είναι δυνατόν! Και σε πιάσαν τόσο κορόιδο που και έσταξες τα όμορφα λεφτά σου (λεφτά υπάρχουν, ε) και σου έδωσε και πιθανότητες 80%. Ο Εργοτέλης τι θα κάνει την Κυριακή; Ξέρω, ότι ένας χωρισμός είναι επώδυνος, ειδικά αν υπάρχουν έντονα αισθήματα και συναισθήματα, αλλά μερικές φορές αυτό μπορεί να γίνει επικύνδηνο και να αγγίξει τα όρια της παράνοιας. Και μετά, θα δώσετε αφορμή στον Κοκκινόπουλο να ξαναγυρίσει καμιά 10η Εντολή και να ψαχνόμαστε πάλι!
Όποτε, υφακια ειρωνικα, ανωτεροτητας και αφυψηλου δεν χωρανε
Συγγνώμη που θα σε απογοητεύσω φίλε μου, αλλά δε βράζουμε όλοι μαζί στο ίδιο καζάνι!
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα μέντιουμ και τις ερωτικές υποβολές, να κάνετε κλικ εδώ! (http://www.youtube.com/watch?v=wvmUCQhp9XM)
Δε θα διαφωνησω με καποιον απο εδω,εξξαλλου ο καθενας πιστευει οτι θελει.Οι 'υποβολες'δεν ειναι μαγεια,μαλλον δε τα ξερουν καποιοι καλα..ειναι μεσω τηλεπαθειας,αν ηταν μαγεια δε νομιζω να ειμουν εδω αυτη τη στιγμη και να σας εγραφα!Εξομολογουμαι την ιστορια μου...Το να επηρεασεισ τη σκεψη του αλλου που νιωθει για σενα πολλα αλλα δεν ειστε μαζι,ζησατε πολλα με σκοπο να ξαναφυρισει πισω δεν ειναι μαγεια...δεν ειναι οτι πιο ηθικο αλλα αφηστε με να ασας εξηγησω!Οι υποβολες εχουν σκοπο να ηρεμησουν ταυτοχρονα τη κοπελα,πασχει απο μανιοκαταθλιψη,δε γνωριζει τι θελει πολλες φορεα και εχει φοβερη κυκλοθυμια,σε γιατρο δε δεχτηκε ποτε να παμε...Ο σκοπος δεν ειναι να επανελθει ΜΟΝΟ,να ζησουμε μια πιο υγιη σχεση!Το θεμα δν ειναι να τρεχω απο πισψ της,εξαλλου δεν εχω κανει κατι για να ζητησω συγνωμη,κανω μια προσπαθεια μεσω αυτου και αν ΟΚ.Θα μου πειτε εγω τι καθομαι και ασχολουμαι να τη κανω καλα?/Ναι για την αγαπαω και οσες προσπαθειεσ εχουν γινει για επανασυνδεση απετυχαν αλλα ξερω καλα οτι και αυτη με αγαπαει και υπαρχει μελλον..θελει χρονο.Ηταν η εσχατη λυση αυτη..Το μεντιουμ ειναι 28 χρονια στη πολη που ζω και ειναι πολυ μικρη η πολη για να κανει πως να το πω.. 'κατι που δεν τον παιρνει'.Θα σας τα πω ολα πως εχουν συμβει.Ειχαμε χωρισει ενα ολοκληρο μηνα,αποφασιασα και πηγα να τον βρω,του προτεινα εγω να ξεκινησουμε τισ υποβολες..Σε διαρκεια 27 ημερών πραγματικα με πηρε τηλ και τα ξαναβρηκαμε....Ολα 'σχεδον' καλα.Ξανα χωρισαμε προσφατα και ξεκινησα παλι για τελευται φορα γιατι δε γινεται καθε φορα οπως λετε να τρεχεισ στα μεντιουμ οταν χωριζεις,τσπ.Αν εκαν μαγεια οπως λετε η κοπελα θα ηταν ενα κομματι κρεας,ενα αβουλο ον!και δε θα εφευγε ποτε απο κοντα μου.....αυτο ειναι το μονο σιγουρο....περιμενω λοιπον..
Α,και υποβολες δε γνωριζω να κανω,ξερω μονο αυτα που σας ανεφερα για τισ υποβολες και ηθελα να μαθω κατι περισσοτερο..απλα δε πιστευω οτι ειναι 'μαγεια'αν ηταν μαγεια δε νομιζω να ξαναχωριζαμε ποτε και δε προκειται να καταστρεψω ολοκληρη τη ζωη μου,γιατι ξερω οτι αν μπλεχτεις με '΄μαγεια' μπαινεις σε αλλα χωραφια!!!
¶νθρωπέ μου, δεν είναι ανάγκη να μας εξιστορείς τη ζωή σου.
Οι υποβολες εχουν σκοπο να ηρεμησουν ταυτοχρονα τη κοπελα,πασχει απο μανιοκαταθλιψη,δε γνωριζει τι θελει πολλες φορεα και εχει φοβερη κυκλοθυμια,σε γιατρο δε δεχτηκε ποτε να παμε...
Και νομίζεις ότι το κάθε μέντιουμ είναι σε θέση να ... θεραπεύσει; Μην ακούω άλλα τραγελαφικά σε αυτό το forum. Έσχατη λύση. Συ είπας. Τι πάει να πει έσχατη λύση, όμως; 28 χρόνια είναι το μέντιουμ στην μικρή σου πόλη, και; Στην ουσία είναι μία επαγγελματίας που ζει 28 χρόνια από τα λεφτά σας. Πίστεψέ με, ένα καλό μέντιουμ (και όταν λέω "καλό", εννοώ τέρμα επαγγελματικό) ξέρει να σε κάνει να το πιστέψεις, γιατί εκεί βασίζεται η δουλειά του.
Δυστυχώς, φίλε μου, δε θα σε βοηθήσει καμία υποβολή. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, όσο και να προσπαθούν άλλοι χρήστες να σε πείσουν για το αντίθετο. Τουλάχιστον, όχι στην περίπτωσή σου.
Όσων αφορά την κοπέλα, το ότι έχει μανιοκατάθλιψη δεν σημαίνει το ότι είναι και δαιμονισμένη κιόλας, για να αρχίσεις μάγια και υποβολές. Το μέντιουμ και οι υποβολές δεν υφίστανται, όπως και τα μάγια επίσης. Μόνο ειδικός επιστήμονας μπορεί να την βοηθήσει κι εσύ ο ίδιος.
Δε θα σταθώ στο πρόβλημα της κοπέλας σου, όχι σ' αυτό το topic τουλάχιστον. Γιατί θα "θαφτεί" το θέμα των μέντιουμ. Αν θες, κάνε άλλο topic για το πρόβλημά της (αν και δεν είναι μεταφυσικό, οπότε καλύτερα να στραφείς σε άλλα forums, πιο ειδικά).
Μέντιουμ.
Ακόμη υπάρχουν αυτά;
Kill! Kill that thing with fire! Burn 'em! :p
Καταρχήν εννοείται πως όλο αυτό ήταν ανήθικο...
Δεύτερον αν το μέντιουμ άλλαζε μυαλά,
θα έκανε την μικρή πόλη σου ότι ήθελε και θα ήταν εκατομμυριούχος.
(αν και γι αυτό δεν χρειάζεται να κάνει υποβολές,
φτάνει να πιστεύει ο κόσμος ότι κάνει...)
Τρίτον υποβολή τέτοιου είδους δεν υπάρχει, μην ρωτάς το γιατί,
αν υπήρχε θα ήταν όλα διαφορετικά...
Αν θες να μάθεις περισσότερα, άσε της υποβολές και προσπάθησε να
μάθεις τον εαυτό σου, πίστεψέ με αν το καταφέρεις έχεις κερδίσει τα πάντα...
Σταθειτε ρε μαγκες γιατι εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας.....
Ταυτιζουμε το ακριβο αυτοκινητο και το lifestyle με μια διαδικασια mind control?
Στην τελικη το αυτοκινητο και το ακριβο lifestyle οσοι το εχουν μαγκια τους. Η τυπισσα το βλεπει και ειτε της αρεσει και μενει και μαγκια της, ειτε δεν της αρεσει και δεν μενει και παλι μαγκια της.
Προσωπικα με εχουν απορριψει γυναικες επειδη ειχα ακριβο αυτοκινητο, ενω για αλλες δεν ειχα αρκετα ακριβο αυτοκινητο. Τι παει να πει αυτο.
Το θεμα ειναι η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
Μονο και μονο που κατεφυγες σε μεδοδους που παρεμβαινουν στην ελευθερη βουληση, για εμενα εισαι εξισου κακος με τα τυπακια που ριχνουν χαπια στο ποτο των γυναικων στα μπαρ για να τις κανουν πιο ευενδοτες και πιο δεκτικες στο να κανουν σεξ μαζι τους
Μονο και μονο που κατεφυγες σε μεδοδους που παρεμβαινουν στην ελευθερη βουληση, για εμενα εισαι εξισου κακος με τα τυπακια που ριχνουν χαπια στο ποτο των γυναικων στα μπαρ για να τις κανουν πιο ευενδοτες και πιο δεκτικες στο να κανουν σεξ μαζι τους
Έτσι έτσι... Αν τα μέντιουμ ήταν κοινώς αποδεκτά όπως και τέτοιου είδους ικανότητες, από τον κόσμο, επιστήμη, θρησκείες, τότε αυτό που έκανε, κάνατε, θα ήταν κακούργημα...
ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ....ΤΣΠ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ..Τι με νοιαζει αν εσυ εχεις ακριβο αυτοκινητο!!!!!Απο τη στιγμη που δε πιστευετε καποιοι οτι δεν υπαρχουν 'υποβολες'και οτι ολο αυτο ειναι ενα ψεμα,αρα δεν υπαρχει τηλεπαθεια,δεν υπαρχει μεταφυσικο..τοτε εδω τι ακνετε??Μαγεια????Το να προσπαθεις να επηρεασεις τη σκεψη καποιου που νιωθει για σενα κατι δε νομιζω οτι ειναι τοσο ακραιο,το να βλαψεις καποιον μεσω αυτου ναι!!!
¶λλο τηλεπάθεια και άλλο να <<φυτεύεις>> σκέψης σε κάποιον προς προσωπικό όφελος.
Το να μπορείς να ξέρεις ας πούμε τι σκέπτεται κάποιος με το να τον κανείς να σκέπτεται αυτό που εσύ θέλεις είναι δυο διαφορετικά πράγματα.
Το να προσπαθείς να επηρεάσεις την σκέψη κάποιου με τέτοιον τρόπο, όποιος και να είναι ο λόγος,
δεν παύει να παρεμβαίνεις στην ελεύθερη βούλησή του. Φυσικά αυτό δεν γίνεται, αλλά είναι ανήθικο έτσι και αλλιώς...
Επίσης δεν μπορεί κανείς να κρίνει τι είναι για κάποιον άλλο καλό. Ο κάθε άνθρωπος έχει έναν δικό του ξεχωριστό δρόμο.
Ή συμπορευόμαστε ή ο κάθε ένας τραβά τον δικό του, με το ζόρι συμπόρευση δεν γίνεται...
Oι 'υποβολες' θελετε να μου πειτε ειναι παραμυθι???
Προσωπικά πιστεύω πως ΝΑΙ, ειδικά τέτοιου είδους.
Ας πούμε ότι δυο άτομα έχουν τηλεπάθεια, ο ¶ πάει σε ένα δωμάτιο και ο ΄Β πάει σε ένα άλλο, τότε ο ¶ λέει στον ΄Β, σήκωσε το χέρι, ο ΄Β το κάνει. Αυτό δεν είναι υποβολή. Είναι ένα επιτυχημένο <<πείραμα>> τηλεπάθειας.
Με το ίδιο παράδειγμα, αλλάζοντας τον ΄Β με έναν άσχετο , όταν ο ¶ προσπαθήσει να κάνει το ίδιο, απλά ο άσχετος θα κοιτάζει τον τοίχο...
Αυτό σημαίνει ότι μεταξύ τηλεπαθητικών δεν μπορεί να υπάρξει υποβολή γιατί αμέσως θα το καταλάβουν και ότι μεταξύ τηλεπαθητικού και άσχετου δεν μπορεί να υπάρξει υποβολή γιατί απλά ο άσχετος δεν είναι σε θέση να λάβει το μήνυμα.
Και πως επανηλθε η κοπελα μου μετα απο συνεχομενες επισκεψεις και υποβολες??τη τελευται φορα δεν ηθελε να με βλεπει,φωναζε εκανε.....και τσουπ μια μερα με πηρε απο μονη της,εγινε ακριβως οτι μου ειπε το μεντιουμ..ακριβως αν γινοταν η επανασυνδεση και πως θα γινοταν....Και κατι αλλο...ολο αυτο το διαστημα που ειμασταν χωρια μου εξομολοταν οτι δε μπορουσε να με βγαλει απο το μυαλο της και οτι με παρακολουθουσε...αρα δε νομιζω να μην ισχυουν οι υποβολες......ποτε να μην εισαι για κατι σιγουρος στη ζωη σου φιλε αλλα και ποτε να μην αποκλειεις κατι..ΚΑΝΟΝΑΣ!!!!!!!!!Το μονο σιγουρο σε αυτη τη ζωη ειναι ο θανατος!!!
jupiterios
17-02-12, 18:11
Αλλά, είναι δυνατόν, να ζούμε το 2012 (εδώ σε ένα χρόνο ο κόσμος θα καταστραφεί, λέμε) και να τρέχουμε στα μέντιουμ; Στα μέντιουμ; Στις καφετζούδες και στην Λάουρα που τα βλέπει όλα; Και όχι my friend, στην παρούσα δεν ισχύει το "Οσο ανοητο ή ανηθικο είναι το ενα τεχνασμα αλλο τοσο ανοητα ειναι και τα υπολοιπα". Είναι ανόητο να χρησιμοποιείς το παραμύθιασμα, αλλά λογικό. Είναι ανόητο να χρησιμοποιείς τα πλούτη, άλλα λογικό κι αυτό. Είναι λογικό, όμως, το να χρησιμοποιείς τα μάγια για να φέρεις την άλλη πίσω με το ζόρι; Αν αυτό δεν είναι άνανδρο και ανήθικο, τότε τι είναι;
......Συγγνώμη που θα σε απογοητεύσω φίλε μου, αλλά δε βράζουμε όλοι μαζί στο ίδιο καζάνι!
Vakryle, εισαι τελειως OUT στο συλλογισμο σου αυτον... ή απλα δεν με καταλαβες...
Διαβασε προσεκτικα και αργα το post μου για να μπορεσεις να κατανοησεις το νοημα μου. Βγες για λιγο απο το στενό σου ...."καζανι" και δες τα πραγματα με πιο ευρεια οπτικη.
Φίλε μου απλά την προσωπική μου άποψη λέω, δεν είπα πως αφού το λέω εγώ έτσι θα είναι.
Όσο για την κοπέλα που γύρισε, την απάντηση την έδωσες μόνος σου, δεν σταμάτησε να σε σκέπτεται και τελικά ξαναγύρισε. Αυτό ίσως ένα <<μέντιουμ >> να μπορεί να το καταλάβει, δηλαδή το ότι σε σκέπτεται και σε αγαπάει και αργά η γρήγορα θα γυρίσει. Ίσως να μπόρεσε να το καταλάβει είτε γιατί όντως έχει κάποιου είδους ικανότητα είτε γιατί εσύ έδωσες πολλές πληροφορίες.
Αλλά όχι ότι την έπεισε αυτός να ξανά έρθει, αν ήταν έτσι θα είχαμε στην ζωή μας ότι θέλαμε.
Υ.Γ. Αν όντως έχω άδικο και η υποβολή είναι πραγματικότητα, κάντε και στην Μερκελ μια!
jupiterios
17-02-12, 18:32
Φιλε, οι υποβολες υπαρχουν. Απο προσωπικη πειρα σου λεω οτι λειτουργουν. ΜΟΝΟ ομως υπο τις προϋποθεσεις που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ μου.
Και φυσικα εντασσονται στο γενικοτερο πλαισιο που ονομαζεται Μαγεία. Η λεξη "υποβολη" ειναι ενας ορος που χρησιμοποιειται απο το 19ο αιωνα για να δωσει μια πιο απενεχοποιημενη και επιστημονικοφανη χροια σε μια νοητικη τελετουργια που σαφεστατα εντασσεται σε παναρχαιες μαγικες πρακτικες.
Μην φοβασαι τη λεξη "μαγεία". Κακως ταυτιζεται με το σατανισμο ή τη μαυρη μαγεια.
Καλως ή κακως, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προσπαθουμε να επηρρεασουμε με τροπους μη φυσικους (δηλ. ενεργειακους, νοητικους, μαγνητικους, πνευματικους κλπ) ονομαζεται Μαγεια. Με την ευρεια εννοια....
Για να καταλαβεις, μαγικα τελετουργικα χρησιμοποιουν ολες οι οργανωμενες θρησκειες. Ακομα και η χριστιανικη, ορθοδοξη. Τι νομιζεις οτι ειναι το λιβανισμα? Το αναμμα του καντηλιου? Το σταυροκοπημα? Το προσκυνημα στην Παναγια Τηνου μηπως δεν ειναι παρακληση για να επηρρεασουμε μια κατασταση με μη φυσικο τροπο προς το συμφερον μας? Δηλαδη με αλλα λογια Μαγεια... ή αν προσβαλονται τα χριστιανικα σου ηθη, καλυτερα χρησιμοποιησε τον όρο Θαυματουργία. Το νοημα ειναι ιδιο: αποτελεσματα απο μη φυσικη παρεμβαση.
Θα ηταν πολυ βοηθητικο να διαβασεις για τεχνικες mind control οπως αυτες του Silva.
Καθόλου "out" my friend!
Μεταξύ μας δεν υπάρχει χρυσή τομή. Είναι αδύνατον. Κατ' αρχήν εσύ πιστεύεις στις υποβολές, ενώ εγώ όχι. Ή τουλάχιστον όχι ακόμη, έως να αποκαλυφθεί το αντίθετο. Προς το παρών, οι υποβολές είναι μόνο θεωρίες. Επομένως, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει out και in.
Βγες για λιγο απο το στενό σου ...."καζανι" και δες τα πραγματα με πιο ευρεια οπτικη.
Χμμμ...
Ίσα ίσα που προσπαθώ να έχω τα μάτια μου ορθάνοιχτα και όχι απλά ανοιχτά. Και για αυτόν τον λόγο δεν μπορώ να πιστέψω στις υποβολές (που εσύ τις εξηγείς κιόλας). Επειδή, ακριβώς, δεν έχω στενό "καζάνι", προσπαθώ να μην προσκολλήσω στο άλλοθι της μαγείας, αλλά να ψαχτώ περισσότερο για μία πιο λογική λύση!
ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ....
Ποιος είσαι εσύ που θα ορίσεις την αμαρτία; Με τι κριτήριο τολμάς και αναφέρεις αυτήν την λέξη; Δεν εννοώ ότι μόνο ο Ιησούς και μπλα μπλα μπλα μπορεί να αναφέρει αυτήν την λέξη, αλλά θέλω να καταλάβω πως ορίζεις εσύ σαν προσωπικότητα τον όρο "αμαρτία". Η τηλεπάθεια, όχι, δεν είναι αμαρτία, είναι φυσική (ή μεταφυσική) ιδιότητα.
πο τη στιγμη που δε πιστευετε καποιοι οτι δεν υπαρχουν 'υποβολες'και οτι ολο αυτο ειναι ενα ψεμα,αρα δεν υπαρχει τηλεπαθεια,δεν υπαρχει μεταφυσικο..τοτε εδω τι ακνετε??
Κατ' αρχήν, να ξεκαθαρίσουμε ότι ο όρος "υποβολή" δεν υπάρχει. Δεν με ενδιαφέρει αν το μέντιούμ σου σε έπεισε για το αντίθετο, το μέντιούμ σου δεν είναι και κανένας σοβαρός άνθρωπος. Τι κάνουμε εδώ, μάλιστα. Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τι είναι μεταφυσικό και τι όχι, με βάση την επιστήμη, την λογική και την εμπειρία και αν καταλήξουμε σ' αυτό, τότε συζητάμε. Το ότι εσύ θεωρείς τις υποβολές σαν κάτι το μεταφυσικό, δε σημαίνει ότι είναι κιόλας!
Το να προσπαθεις να επηρεασεις τη σκεψη καποιου που νιωθει για σενα κατι δε νομιζω οτι ειναι τοσο ακραιο,το να βλαψεις καποιον μεσω αυτου ναι!!!
Και που ξέρεις εσύ, αν αυτές σου οι κινήσεις δεν βλάπτουν τον άλλον; Εγώ σου λέω ότι δε βλάπτουν τον άλλον, γιατί δεν μπορεί να βλάψει κάποιον, κάτι που δεν υπάρχει. Όμως κάποιον βλάπτουν. Εσένα!
Παραμύθι όχι, εγώ θα το χαρακτήριζα απάτη. (Είναι ακόμη πιο σκληρό)
Και πως επανηλθε η κοπελα μου μετα απο συνεχομενες επισκεψεις και υποβολες??τη τελευται φορα δεν ηθελε να με βλεπει,φωναζε εκανε.....και τσουπ μια μερα με πηρε απο μονη της,εγινε ακριβως οτι μου ειπε το μεντιουμ..ακριβως αν γινοταν η επανασυνδεση και πως θα γινοταν....Και κατι αλλο...ολο αυτο το διαστημα που ειμασταν χωρια μου εξομολοταν οτι δε μπορουσε να με βγαλει απο το μυαλο της και οτι με παρακολουθουσε...αρα δε νομιζω να μην ισχυουν οι υποβολες......ποτε να μην εισαι για κατι σιγουρος στη ζωη σου φιλε αλλα και ποτε να μην αποκλειεις κατι..ΚΑΝΟΝΑΣ!!!!!!!!!Το μονο σιγουρο σε αυτη τη ζωη ειναι ο θανατος!!!
Σου είπα κάτι πριν. Οι υποβολές δεν υπάρχουν. Εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις ότι υπάρχουν. Δικαίωμά σου. Δεν βλάπτουν κανέναν, παρά μόνο εσένα που στην τελική, θέλεις και βλάπτεσαι! Εσύ ο ίδιος μας είπες ότι η κοπέλα σου πάσχει από μία ψυχασθένεια. Αυτό εσένα δε σου λέει τίποτα; Προσπερνάς ένα τέτοιο στοιχείο στο ντούκου και συνεχίζεις να πιστεύεις ότι το μέντιούμ σου, σου έκανε την δουλειά; Έγω πάντως είμαι σίγουρος έστω για κάτι στη ζωή μου και αν μπορείς, διέψευσέ με. Ότι αν δε περάσεις μία υπόθεση από το φάσμα του φυσικού, πως μπορείς να μιλάς για μεταφυσικό;
Αυτό, colemon, είναι κάτι που εσύ δε το σκέφτηκες και φέρθηκες εγωιστικά και ατομιστικά. Σκέφτεσαι μόνο την δική σου ελεύθερη επιλογή και καταπατάς την ελεύθερη επιλογή του άλλου (της άλλης).
jupiterios, το "Συγγνώμη που θα σε απογοητεύσω φίλε μου, αλλά δε βράζουμε όλοι μαζί στο ίδιο καζάνι!", πως το συνδύασες με την παράγραφο που παρέθεσες; Εκτός κι αν δε το συνδύασες. Κι αν δε το συνδύασες, τότε γιατί την παρέθεσες;
Η ελευθερία της βούλησης ειναι ίσως από τις πιο σημαντικές ελευθερίες του ατόμου. Ποιό το όφελός σου colemon να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που δεν προσφέρει αυτόβουλα τον εαυτό του σε αυτή τη σχέση; Η αγάπη έχει πολλές όψεις. Για μένα όμως παύει να έχει υπόσταση μόλις χάσει ο άλλος την επιθυμία να επιδιώκει να είναι μαζί μου. Το να θέλεις να τραβήξεις την κοπέλα αυτή κοντά σου, τονώνει τον πληγωμένο σου εγωισμό, σου δίνει ελπίδες ότι ίσως όλα να γίνουν όπως θα ήθελες ή μ ήπως απλά παρατείνουν τον πόνο σου; Σκέψου κι αυτό: θα μπορούσες να δεχτείς ότι κάποιος άλλος θα έκανε το ίδιο σε εσένα χωρίς να ενοχλείσαι; Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις μα θεωρώ πως ήδη γνωρίζεις την απάντηση..........
Οι υποβολες μπορουν να βοηθησουν μονο οταν υπαρχει στο αλλο ατομο ηδη μια εστω μικρη επιθυμια να επιστρεψει. Δηλαδη οι υποβολες μπορουν να σπρωξουν, να υποβοηθησουν μια κατασταση που ηδη υπαρχει εστω και σε λανθανουσα μορφη. Μιλαω δηλ για την περιπτωση που η κοπελια δεν ειναι και τοσο σιγουρη για την αποφαση της να φυγει, και ειναι σε μια μεταιωρη φαση αμφιβολιας. Εδω δεν υπαρχει ουσιαστικα παραβιαση της ανθρωπινης Βουλησης μιας και δεν αντιβαινουμε σε αυτην αλλά απλως την...υποβοηθαμε να καταληξει προς μια μερια.
Το ίδιο πράγμα είναι, είτε λίγο, είτε πολύ, είτε καθόλου. Γιατί?
Πολύ απλά γιατί υπάρχουν δύο διαφορετικές καταστάσεις.
Αλλιώς θα είναι να ξαναγυρίσει πίσω, αλλιώς να προχωρήσει μπροστά.
Το τι είναι καλό για αυτήν από τα δυο ή όχι δεν μπορεί να το ξέρει κανείς.
Η απόφαση πρέπει να είναι εντελώς δική της οποία και αν είναι αυτή,
ότι και να νιώθει, αλλιώς είναι παρέμβαση στην ελεύθερη βούληση, που όπως ξέρεις αυτό δεν γίνεται.
jupiterios
17-02-12, 19:47
Η απόφαση πρέπει να είναι εντελώς δική της οποία και αν είναι αυτή,
ότι και να νιώθει, αλλιώς είναι παρέμβαση στην ελεύθερη βούληση, που όπως ξέρεις αυτό δεν γίνεται.
Για να γινω πιο κατανοητος, αναφερομουν στην περιπτωση της αμφιταλαντευσης. Όπου ακομα δεν εχει διαμορφωθει μια Βουληση. Το ατομο αφιταλαντευεται μεταξυ δυο ακρων και ακομα δεν εχει οριστικα αποφασισει.
Σε αυτην την φαση, είναι εφικτη η παρεμβαση στην "ελευθερη βουληση" δεδομενου οτι δεν εχει ακομα οριστικοποιηθει καποια Βουληση απο το υποκειμενο.
Ειναι σαν ενα πλουσιο σπιτι που ο ιδιοκτητης του αφηνει την πορτα ορθανοιχτη κι αφυλακτη. Αν μπουκαρει μεσα καποιος με δολιο σκοπο, η ευθυνη για τις απωλειες βαρυνουν και τον δραστη αλλά και τον ιδιοκτητη που φερθηκε προκλητικα κι ανευθυνα. Πηγαινε γυρευοντας με την απρονοησια του, σχεδον προσκαλεσε ο ιδιος τον δραστη!...
¶ρα η παρεμβαση στη Βουληση κατα τη φαση της αμφιταλαντευσης δεν παραβιαζει σωνει και καλα τον πνευματικο Νομο του Σεβασμου της Βουλησης αφου δεν υπαρχει καν συγκεκριμενη Βουληση ακομη.... Για αυτο και συνηθως ειναι εφικτη μια τετοια παρεμβαση, επειδη πνευματικα δεν ειναι "παρανομη".
ΟΜΩΣ, οπως γραφω κατοπινα, αν περασει το υποκειμενο στην επομενη φαση και διαμορφωσει 100% μια συγκεκριμενη Βουληση - Αποφαση με σιγουρια, τότε οι υποβολες δεν πιανουν γιατι αντιβαινουν στην ελευθερη Βουληση του.
jupiterios
17-02-12, 20:02
Ποιό το όφελός σου colemon να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που δεν προσφέρει αυτόβουλα τον εαυτό του σε αυτή τη σχέση;
Πολυ σωστη σκεψη!
ολα τα αλλα (καταφυγη σε υποβολες, μεντιουμ κλπ) ειναι υποδουλωση στις δικες μας ανασφαλειες κι ανεπαρκειες...
Αν δε το ζησεις δε το καταλαβαινεις οσο και να σκεφτεσαι και να γραφεις!Ειναι εντελως διαφορετικο..οσο για τα χρηματα ειναι παρα παρα πολυ λιγα.....
Το ατομο αφιταλαντευεται μεταξυ δυο ακρων και ακομα δεν εχει οριστικα αποφασισει.
Σε αυτην την φαση, είναι εφικτη η παρεμβαση στην "ελευθερη βουληση" δεδομενου οτι δεν εχει ακομα οριστικοποιηθει καποια Βουληση απο το υποκειμενο.
To ότι η κοπέλα μία χωρίζει και μία είναι μαζί του, δεν σημαίνει ότι αυτό του δίνει το δικαίωμα να προσπαθεί να παίξει μαζί της. Το γεγονός ότι το άτομο πάσχει από μία μορφή μανικατάθλιψης, το έδωσε κανείς σημασία;
πνευματικο Νομο του Σεβασμου της Βουλησης
........
Περιπου,αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν ηταν ατομο κατασταλαγμενο δε θα επεστρεφε ποτε!!!Ειπα και πριν 'σιγουρα' και αποκλειεται' στη ζωη μας καλο θα ηταν να μη τα λεμε...!Και ομολογω και ο ιδιος οτι ουτε εγω ξερω καν αν ηταν απο τις υποβολες αυτο ή οχι,αν κρινω απο τη συμπεριφορα της τοτε,απο εκει θα ειναι αλλα και παλι ποτε δε θα μαθω!!!Η κοπελα με ειχε χωρισει παρα παρα πολλες φορες για 2μερεσ κτλ...οταν αποφασισα να παω στο μεντιουμ ηταν ενασ μηνας ολοκληροσ ειχαμε ξενοικιασει το σπιτι μας το ειχαμε ανακοινωσει σε ολουσ και καναμε ο καθενας τη ζωη του..
Πάντως ένας μήνας είναι πολύ, τι στο καλό, με γάιδαρο έστειλε ότι έστειλε, εάν έστειλε?
Κι εσύ που ξέρεις ότι οι υποβολές δεν είναι μαγεία ενώ δεν ξέρεις, αφού ρωτάς, πως ακριβώς λειτουργούν?
Γιατι ξερω οτι ζητας βοηθεια απο αλλου για να κανεις 'μαγεια' και δε τη γλιτωνεις μετα απο οπου και να τρεξεις.....δε ξερω ακριβως τι ειναι αλλα δε πιστευω οτι ειναι και μαγεια,μπορει να ειναι ενα βημα πριν τη πορτα της μαγειας αλλα αν ηταν μαγεια ολα θα ηταν ροδινα με τη κοπελα...και οι συνεπειεσ θα ηταν εμφανης....Επειδη ξερω ανθρωπους που εχουν περασει απο τετοιου ειδους τελετες,αν κανεις μαγεια σε καποιον για αυτο το σκοπο οπως ξαναειπα η αλλη ειναι ενα κομματι κρεας που το κανεις οτι θελεις,ενα αβουλο πλασμα,κατι τετοια δε θα το ηθελα ποτε μα ποτε και κανεις μας πιστευω γιατι η συνυδηση σου θα ειναι τοσο βεβαρημενη που δε θα το αντεξεις..
Μ' αυτά τα μέσα να ξέρεις φίλε μου αγάπη δεν στεριώνει. Αν κάποιον τον φέρεις κοντά σου με μάγια με υποβολή, ναι το καταφέρνεις. Όμως τα μάγια έχουν ημερομηνία λήξης. Δεν κρατούν για πάντα. Αν κάποιοι χωρίσουν σημαίνει ότι κάτι δεν τους δένει πια μαζί. Το αύριο δεν το ξέρει κανείς. Μπορεί να βρεις μια άλλη κοπέλα που θα την αγαπήσεις και θα λες τι έκανα ο ανόητος τότε. Θα ήθελες κι εσύ ένας πρώην αυτής να κάνει υποβολή να την ξανακερδίσει; Όταν ραγίσει το γυαλί φίλε μου μένουν σημάδια. Δεν είναι η κατάσταση όπως ήταν. Όσες φορές κι αν ενωθείτε, πάλι θα χωρίσετε. Αν έχεις δει τις Μάγισσες της Σμύρνης η Κατίνα χρησιμοποιούσε αυτά τα μέσα για να κερδίσει δύο άνδρες που τους ήθελε επιφανειακά. Όταν όμως ήρθε ο άνδρας που αγάπησε πραγματικά μάγια και υποβολές δεν έπιαναν πια. Να ξέρεις ότι όταν βρεθεί η κατάλληλη για σένα θα είναι τόσο δυνατή η αγάπη σας που δεν θα χρειάζονται τρίτοι να σας ενώσουν. Η κοπέλα φαίνεται ότι δεν θέλει πια να είστε μαζί. Μην την πιέζεις την κατάσταση. Η αγάπη αυτή δεν είναι αγάπη αλλά αρρώστια. Όταν θέλει ο ένας στην αγάπη να ξέρεις θέλει κι ο άλλος. Όταν χωρίσουν δύο άνθρωποι φαίνεται ότι δεν είναι της μοίρας γραμμένο να είναι μαζί και ό,τι και να κάνουν πάντα στον ίδιο δρόμο θα καταλήγουν. Μην πιέζεις μια κατάσταση αλλά να δέχεσαι ό,τι έρχεται στο δρόμο σου. ¶στην να φύγει και σίγουρα αν το θες πραγματικά κάποια άλλη θα βρεθεί. Το μέντιουμ αυτό μόνο λεφτά θα σου φάει και τίποτά άλλο. Στους δύσκολους καιρούς που περνά η πατρίδα μας τα χρήματα θέλουν φειδώ και σύνεση. Δεν αξίζει να τα σπαταλάμε για μια πεθαμένη αγάπη που άντε να ζωντανέψει λίγο, πάλι πεθαμένη θα έίναι. Σαν φίλη σου μιλάω. Μην παρεξηγείς τα λόγια μου. Ό,τι θέλεις κάνεις.
Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια ειλικρινα!!Ηθελα να συλλεξω πληροφοριες απο δω το σιτε μεταφυσικο δε λεγεται??Και πηρα ειρωνια και κακοβουλα σχολια,τι να πω...Εξομολογουμαι αυτο που βιωνω και ρτησα αν ξερει κανεις κατι παραπανω,ειναι ανθρωπινο να πικραινεσαι εμ ενα χωρισμο ειδικα οταν εχουν ειπωθει μεγαλα λογια και ξερω οτι δεν ειναι και λυση τα 'μεντιουμ΄'....Αλλα οταν πικραινεσαι τα ωλεπεις ολα αλλιως.....μπορει μετα να τα σκεφτομαι και να γελω..
Φίλε δεν είσαι ο πρώτος ούτε θα είσαι ο τελευταίος που προσπαθεί να επιβάλει τις επιθυμίες του, ε κάποιες φορές παρασυρόμαστε από τα έντονα συναισθήματά μας.
Κατά την άποψή μου είσαι και τυχερός που έπεσες σε ερασιτέχνη, μάλλον κατά βάθος δεν θέλεις να την βλέπεις δυστυχισμένη.:)
Πάντως δεν το βλέπεις κι εσύ κάπως αστείο το θέμα μέντιουμ? :D
Σκέφτομαι την Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία που έπαιζε το μέντιουμ και της έριχναν κατοστάρικα σε μια γυάλα για να διαλυθεί το σύννεφο που την εμπόδιζε να βλέπει.:D
Ελπίζω να μην σου λείψουν όσα έδωσες γιατί ξέρω άτομα που έχουν ξεπουληθεί σε μέντιουμ, καφετζούδες, χαρτορίχτρες και λοιπές.:)
Το μονο που ηθελα ηαν να ειμαι μαζι της και να τη βοηθησω αλλα δε με αφησε,εγωκεντρισμος μεγαλος που καλλιεργηθηκε μεσα απο το σπιτι της....παντα ειχε δικιο,και για χαζοαφορμες μου ζητουσε να εγκαταλειψω το σπιτι...δεν ηθελε να παμε σε γιατρο για βοηθεια,απελπισμενος και εγω κατεφηγα σε αυτα....ενα μισκρο παιδι στο σωμα μιας 30χρονης γυναικας που αν δε της κανεισ το χατηρι χτυπαει σα παιδι κατω τα ποδια του και σε διωχνει....τι ασχολουμαι θα αναρωτηθειτε??Καθαρα απο ΑΓΑΠΗ!
Και αυτη η....αγαπη που λες σου εδινε το δικαιωμα να παρακαμψεις την ελευθερη βουληση του αλλου, οσο λανθασμενη και στραβη να ειναι, και να της επιβαλεις δια της πλαγειας οδου (υποβολη) αυτο που ΕΣΥ νομιζεις οτι ειναι σωστο;
Με αυτο το σκεπτικο γιατι δεν την αλυσοδενες στο υπογειο, η να την πλακωνες στη αλοπεριδινη;
Φιλε, σορρυ που στο λεω, αλλα στην ιστορια σου βλεπω δυο αρρωστακια, οχι ενα........
Πριν λίγα λεπτά η μητέρα μου μου διηγήθηκε μια ιστορία που διαδραματίστηκε χθες. Την ιστορία αυτή την είδε η ίδια στην τηλεόραση. Θα γελάσετε πολύ. Είναι αστεία.
Μια κοπέλα, αφελής, όπως την ονόμασαν όλοι, έμαθε ότι ο αγαπημένος της την κεράτωνε. Πήγε λοιπόν σε αστρολόγο, όχι σε μέντιουμ για να του κάνει μάγια και να πάψει να θέλει την άλλη και να γυρίσει σ' αυτήν. Στον αστρολόγο άρεσε η κοπέλα και της έφαγε 3.500 χιλιάδες ευρώ. (Σε καιρό κρίσης, αν είναι δυνατόν!). Το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να κάνει έρωτα με τον αστρολόγο 3 φορές για να λυθούν τα μάγια. Το έκανε χωρίς δισταγμό. Πώς σας φάνηκε αυτό;
xaaxxaxaxaxa!!!!!kalo!!!Ενταξει 350 ευρω εχω δωσει εγω..καλα ειμαι!!!Αλλα δε θα του κατσω κιολας!!!:D
xaaxxaxaxaxa!!!!!kalo!!!Ενταξει 350 ευρω εχω δωσει εγω..καλα ειμαι!!!Αλλα δε θα του κατσω κιολας!!!:D
Δεν το είπα για σένα, αλλά για να ευθυμήσω λίγο τα μέλη, Χρειάζεται το γέλιο στη ζωή παιδιά, κάνει καλό στην υγεία.
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται για ανέκδοτο, αλλά για μια σκληρή πραγματικότητα. Δυστυχώς, αυτός ήταν απατεώνας, αυτή αφελής, ταιριάξανε. Αυτή ήταν κι η δική μου αντίδραση όταν το άκουσα να μου το λέει η μαμά μου. Γέλασα με την καρδιά μου. Μου έφτιαξε τη μέρα. Χάλασε ο κόσμος και γέμισε κορόιδα. Εσύ στάθηκες τυχερός και δέν σου πήρε τόσα, δεν ήταν απατεώνας κάτι έκανε, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικό. Έτυχε να πέσεις σε επαγγελματία, αν γινόταν αλλιώς;
Δυστυχώς, τα οισθήματα φίλε μου δεν μπορείς να τα επηρεάσεις. Πρόσεχε, γιατί όσο υπάρχουν κορόιδα, υπάρχουν επιτήδειοι που τους τα τρώνε. Δεν αναφέρομαι σε σένα, μιλάω γενικώς. Πρέπει να είσαι τυχερός για να πέσεις σε καλό μέντιουμ. Αλλά δεν ξέρεις που βρίσκεται. Θα ,μου πείτε υπάρχουν τρανταχτά ονόματα. Ωραία, θα φέρω μερικά παραδείγματα:
Μια μέρα ρωτήσανε τη Παπαπέτρος, Μέντιουμ ξακουστο, ποιος θα βγει στη Eurovision είχε πει μια κοπέλα, αλλά δυστυχώς για εκείνη, εκείνη την ημέρα προέβλεψα σωστά εγώ το τραγούδι που βγήκε. Είχε βγει ο Λούκας, το παλικάρι με την εκκλησιαστική φωνή, έτσι τον είχα ονομάσει. Είχε για μένα δυνατότερη προσωπικότητα, όχι ότι έγινα ξαφνικά μέντιουμ, μην τρελαθούμε.
Τελικά η δική μου προφητεία ήταν η σωστή. Τα μέντιουμ φίλε μου δουλεύουν με τον νόμο των πιθανοτήτων, όπως η Πυθία έβγαζε διφορούμενους χρησμούς. Μια άλλη φορά ρωτήσανε το Λεφάκη, ποιο κόμμα θα βγει. Είχε πει το ΠΑΣΟΚ, αλλά βγήκε για κακή του τύχη με μικρή διαφορά η ΝΔ,. Και στις δύο λανθασμένες προφητείες ήμουν παρούσα, διότι τις παρακολούθησα απο΄την τηλεόραση. Ο Γιούρι Γκέλερ όμως ρωτήθηκε στο διάδοχο ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ.; Είπε ο Σαμαράς, μια εποχή που η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν πρώτη σε δημοσκοπήσεις. Τι θα γίνει με τον Παπανδρέου; Είπε ότι θα φύγει στη μέση της θητέίας του, αλλά δεν μας είπε το γιατί. Το άφησε μυστικό. Εγώ σκεφτόμουν ότι θα πέθαινε. Για ποιο άλλο λόγο να φύγει στη μέση της θητείας του; Που να φανταστω! Πάλι βγήκε σωστός. Αν συντέλεσαν οι πιθανότητες εδώ, ήταν πολύ τυχερός.
Fantasy, δεν ξέρω κατά πόσο γνωρίζεις τον νόμο τον πιθανοτήτων, άλλα αξίζει ένα θέμα από μόνο του. Δεν ξέρω αν το είπες γιατί κάπου το άκουσες αλλά είναι τόσο σοβαρό θέμα όσο και ολόκληρη η δημιουργία. Τα πάντα λειτουργούν μέσω αυτού...
¶λλωστε έχει βγει και ντοκιμαντέρ όπου ένα μεγάλο του κομμάτι αναφέρεται σε αυτό. Το ντοκιμαντέρ λέγετε "Τι Στο Μπιπ Ξέρουμε" και είναι άπαιχτο...
Fantasy, δεν ξέρω κατά πόσο γνωρίζεις τον νόμο τον πιθανοτήτων, άλλα αξίζει ένα θέμα από μόνο του. Δεν ξέρω αν το είπες γιατί κάπου το άκουσες αλλά είναι τόσο σοβαρό θέμα όσο και ολόκληρη η δημιουργία. Τα πάντα λειτουργούν μέσω αυτού...
¶λλωστε έχει βγει και ντοκιμαντέρ όπου ένα μεγάλο του κομμάτι αναφέρεται σε αυτό. Το ντοκιμαντέρ λέγετε "Τι Στο Μπιπ Ξέρουμε" και είναι άπαιχτο...
Φίλε/η lmike καλησπέρα. Αυτά που λες τα γνωρίζω, αλλά οι γνώσεις μου στο θέμα δεν έχουν επεκτατικό χαρακτήρα. Απλά γνωρίζω τον νόμο σαν έννοια. Αν μου ζητήσεις λεπτομέρειες που υπάρχουν στο ντοκυμαντέρ φυσικά δεν θα είμαι σε θέση να σε ενημερώσω, αλλά γνωρίζω ότι τα πάντα είναι πιθανά. Τίποτα δεν υπάρχει απόλυτο. Επειδή το μέλλον κανείς δεν το γνωρίζει πιθανολογεί και λέει ότι αυτό είναι αλλά τίποτα δεν μας βεβαιώνει ότι είναι απόλυτο. Αυτά τα λίγα θυμάμαι από το σχολείο. Στα μαθήματα φυσική - χημεία ήμουν μέτρια μαθήτρια, Στα φιλολογικά ήμουν δυνατή. Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν σαν θέμα, ανοιξτε νέο θέμα εσείς που το κατέχετε σε βάθος. Ξέρω μέχρι πού φτάνουν οι γνώσεις μου και που να σταματώ για να μην πέσω σε παραπληροφόρηση. Να συνεχίσει λοιπόν σε άλλο θέμα, γιατί αν συνεχιστεί εδώ θα είμαστε εκτός θέματος. Προτείνω μάλιστα να ανοίξεις εσύ αυτό το θέμα αν ήδη δεν υπάρχει, στη σωστή κατηγορία.
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Διάβασα με έκπληξη αυτά που έχουν γραφτεί για το παρόν θέμα....
Περί ΠΑΣΟΚ ,ΝΔ , Λεφάκη , σεξ με τον αστρολόγο 3,500 ευρό και να δούμε
και τί άλλο θα γραφτεί.....
Ευχαριστώ.
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Διάβασα με έκπληξη αυτά που έχουν γραφτεί για το παρόν θέμα....
Περί ΠΑΣΟΚ ,ΝΔ , Λεφάκη , σεξ με τον αστρολόγο 3,500 ευρό και να δούμε
και τί άλλο θα γραφτεί.....
Ευχαριστώ.
Το θέμα φίλε μου δεν είναι ότι γράφονται. Το κακό είναι ότι γίνονται. Θα βλέπεις καθημερινα να γράφονται πάρα πολλά. Μακάρι να γράφονται και να μη γίνονται. Έλα όμως που γίνονται! Αυτό δεν σε ανησυχεί; Φαντάσου πόσα γίνονται και δεν γράφονται. Ή πόσα δεν γίνονται και γράφονται. Οι περιπτώσεις που ανέφερα ανήκουν σε μια άλλη κατηγορία και δυστυχώς πρέπει να το δεχτούμε γιατί αυτή είναι η κοινωνία μας θέλουμε δεν θέλουμε συμφωνείς;
Φυσικα και συμφωνω..αν και τιποτα στη ζωη δεν αποκλειεται και τιποτα δεν ειναι σιγουρο..και ξερω πολυ καλα οτι ποτε δε θα μαθω αν τελικα ηταν ολα απο τις υποβολες 'η οχι!Το μονο σιγουρο σε αυτη τη ζωη ειναι ο θανατος..ολα τα υπολοιπα 'παιζονται'.το θεμα ειναι με τι κριτηρια τα ακολουθουμε...
Φίλοι μου και πάλι εδώ...
Φίλη fantasy αυτά που αναφέρονται στο παρόν θέμα έχουνε κάποια σχέση με
την θεματολογία του ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ??????
Έχει καμιά σχέση με το Θέμα ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ????????
Ευχαριστώ.
Φυσικα και συμφωνω..αν και τιποτα στη ζωη δεν αποκλειεται και τιποτα δεν ειναι σιγουρο..και ξερω πολυ καλα οτι ποτε δε θα μαθω αν τελικα ηταν ολα απο τις υποβολες 'η οχι!Το μονο σιγουρο σε αυτη τη ζωη ειναι ο θανατος..ολα τα υπολοιπα 'παιζονται'.το θεμα ειναι με τι κριτηρια τα ακολουθουμε...
Μπορείς να μας συστήσεις αυτόν τον τύπο ή τύπισσα που κάνει τις υποβολές;
Αν δε θες δημόσια, γιατί δε ξέρω αν επιτρέπεται κιόλας και από τους κανονισμούς του forum, τουλάχιστον μέσω pm.
Φίλε Avatargr αυτά όλα που έγραψα δεν αφορά την επαναφορά προσώπου, αλλά την αξιοπιστία των μέντιουμ και των αστρολόγων. Χρησιμοποίησα το θέμα μέντιουμ για να δείξω στο φίλο μας ότι αυτά τα άτομα δεν είναι όλοι επαγγελματίες και να επισημάνω στον κόσμο τους κινδύνους. Γι' αυτό έθεσα το παράδειγμα της κοπέλας που είδε η μαμά μου χθες στο σταρ στην εκπομπή της Μελέτη. Είπα όμως ότι υπάρχουν και μέντιουμ τα οποία είναι αξιόπιστα αλλά δεν ξέρουμε που βρίσκονται. Επεσήμανα λάθη των επωνύμων αστρολόγων και μέντιουμ και είπα όλα αυτά. Αν το έθετα σε κάποιο αλλο θέμα τότε θα μπορούσες να μου πεις ότι είμαι εκτός θέματος, αλλά αν διαβάσεις αυτή την απάντηση ίσως αλλάξεις γνώμη.
Δεν εχω κανενα προβλημα να συστησω το μεντιουμ που τυχαινει να ειναι και οικογενειακος φιλος αλλα δε καταλαβαινω το λογο που θελεις να στον συστησω...
Μάλλον ο φίλος Vakryle (χωρίς παρεξήγηση) θα θέλει να του/της κάνει κάποια επίσκεψη επειδή βεβαίωσα ότι είναι επαγγελματίας και όχι από τους άλλους. Αυτή δεν είναι η απάντηση φίλε μου;
Ναι, σιγά μην τρέχω στην Αθήνα ή όπου αλλού βρίσκεται ο colemon και το μέντιουμ για να βεβαιωθώ! :p
Δεν εχω κανενα προβλημα να συστησω το μεντιουμ που τυχαινει να ειναι και οικογενειακος φιλος αλλα δε καταλαβαινω το λογο που θελεις να στον συστησω...
Agapite colemon se parakalw epikoinwnhse mazi mou...einai megalh anagkh
panosfromlydian
14-07-13, 22:58
Μην σπαταλατε τα χρηματα σας στα μεντιουμ,και αρχιστε να μελετατε
τη Φυση . Εκει ειναι η ομορφια και του μεταφυσικου.
Κανεις δεν μπορει να πουλησει το μεταφυσικο.
Ελευθέριος Παλιγγίνης
18-07-13, 22:15
(άκυρο...παρακαλώ για την διαγραφή του.)
Ελευθέριος Παλιγγίνης
18-07-13, 22:17
...και τί είναι ο άλλος άνθρωπος για να επανέλθει σε μια ερωτική σχέση η οποία έχει χαλάσει (και άρα υπάρχουν πληγές και εγωϊσμοί ίσως και θυμός ίσως και άλλος άνθρωπος) με τη θέληση και τις "μηχανές" ενός εσωτεριστή; Πολύ απλά δεν γίνεται. Και αν γενεί, δεν πίνεται.
Πολύ καλύτερη παρεμβατική αντιμετώπιση του προβλήματος, είναι η ενίσχυση του ανθρώπου (που τρέχει για υποτιθέμενη "Επαναφορά"), ώστε να ελχθεί στην ζωή του καταλληλότερο πρόσωπο.
θα ήθελα και εγω, αν μπορει ο colemon, να επικοινωνησει μαζι μου. ειναι αναγκη. Αν μπορεις να μου πεις ποιο ειναι το μεντιουμ που συμβουλευτηκες καθως και εγω συλλεγω πληροφοριες και μαλιστα για τις υποβολες.
προσωπικά θα σας συμβούλευα να αποφεύγετε άτομα που λένε ότι θα κάνουν κάποιων να σας θέλει η να σας κυνηγάει γιατί ακόμα και αν λένε αλήθεια το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα. όπως μαύρη μαγια (αν υπάρχει).
τις περισσότερες φορες θα καταλήξετε να είστε θύματα του ατόμου που σας υπόσχεται να φέρει πίσω κάποιον που σας εγκατέλειψε.
μακριά.......
Grigorios o Ellhn
22-10-13, 20:08
Φίλε colemon, εγώ στο λέω εξ' αρχής ότι δεν έχω καμία εμπειρία με μέντιουμ και πνευματιστές του ιερού δάσους κτλ, αλλά παρ'όλα αυτά θέλω να σου πω κι εγώ με τη σειρά μου δυο λόγια νετα σκέτα, κι αν θέλεις τα λαμβάνεις υπ'οψιν σου, αν δε θέλεις, δικαίωμά σου.
Για να μην περπατάει η σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων, η όποια σχέση, πάει να πει οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, υπάρχει κάποιος λόγος. Αν μπορείς να βρείς το πρόβλημα αυτό και να το λύσεις, έχει καλώς, αλλιώς ο καθένας το δρόμο του. Και φυσικά να το λύσεις μόνος σου, αμα είναι να χρωστάς τη ζωή σου σε άλλους, το' χασες το παιχνίδι.
Όσο και να αγαπάμε κάποιον, όσο και να τον θέλουμε κοντά μας, ε καμιά φορά δε γίνεται, πως να το κάνουμε δηλαδή? Αυτή είναι η πραγματικότητα για όλους μας. Αυτά για επαναφορές και δεσίματα και κόμπους είναι τρίχες για μένα, που τις επινόησαν κάποιοι άνθρωποι για να κερδίζουν οφέλη παρασιτικά, εις βάρος των άλλων που έχουν τον πόνο τους.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.