PDA

Επιστροφή στο Forum : Bandwidth Limit Exceeded

naeb
01-03-12, 00:09
Καλησπέρα.
Τις τελευταιες μερες η προσβαση στο site δεν ήταν εφικτή.

Τι hosting πακετο χρησιμοποιείτε;

ΥΓ: Νομίζω ήταν καλή ευκαιρία να εκτονωθεί η ένταση που υπήρχε :)

beetlejuice
01-03-12, 00:11
Καλημέρες. Ένας από τους λόγους που είχαμε αυτή την διακοπή ήταν και το ότι αλλάζαμε πακέτο hosting και κάναμε ορισμένες εργασίες στα του προγραμματισμού της κεντρικής σελίδας. Ευελπιστούμε οι μικροπτώσεις του site που μας ταλαιπωρούσαν τους τελευταίους μήνες να κάνουν αρκετό καιρό για να εμφανιστούν ξανά!

Και για αυτό με την ένταση δεν έχεις άδικο πάντως! ;)

fantasy
01-03-12, 13:29
Καλημέρες. Ένας από τους λόγους που είχαμε αυτή την διακοπή ήταν και το ότι αλλάζαμε πακέτο hosting και κάναμε ορισμένες εργασίες στα του προγραμματισμού της κεντρικής σελίδας. Ευελπιστούμε οι μικροπτώσεις του site που μας ταλαιπωρούσαν τους τελευταίους μήνες να κάνουν αρκετό καιρό για να εμφανιστούν ξανά!

Και για αυτό με την ένταση δεν έχεις άδικο πάντως! ;)

Εγώ νόμιζα ότι κάτι είχα κάνει και μου απαγόρευσε την είσοδο το site. Στο κακό πήγε το μυαλό μου. Έστειλα προσωπικό μήνυμα σε μια από τις φίλες μέλος που μου κοινοποίησε το ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο και μου είπε, που ξέρει καλά αγγλικά ότι το πρόβλημα είναι λειτουργικό. Τι σημαίνει ο όρος πακέτο hosting;

Vakryle
01-03-12, 20:34
Πάντως και πριν απ' αυτό το πρόβλημα υπήρχαν τέτοιες διακοπές και ο κύριος λόγος ήταν το μπάντγουιτσ! Αλήθεια, τόσο πολύ τρώμε; :D Αχόρταγοι!

Ρε συ φάντασυ!
Ρε συ φάντασυ.

aggelikhkvn
02-03-12, 16:04
καλα που λειτουργησε γιατι φοβομουν πως ειναι κατι που δε διορθωνεται. το μεταφυσικο δε χορταινεται !

Vasilis1818
05-03-12, 16:06
Α αυτο ητανε τελικα??
ειπα κι εγω μην επαθε τιποτα ο υπολογιστης:eek::cool:

fantasy
19-03-12, 17:39
Ρε συ φάντασυ!
Ρε συ φάντασυ.

Εδώ είμαι τι με θέλεις;