Επιστροφή στο Forum : Μεταφυσικό μυθιστόρημα...
ΔΩΡΕΑΝ σε pdf μορφή το μεταφυσικό μυθιστόρημα Ο Γάντζος!
http://www.gantzos.gr/ebook.php
Ένας άντρας, σύμφωνα με μία ιστορία από τα βάθη της Ανατολής, περπατούσε νύχτα μόνος σε ένα απότομο μονοπάτι, κοντά στην κορφή ενός βουνού. Πυκνή συννεφιά σκέπαζε τον ουρανό. Το σκοτάδι πίσσα. Κάποια στιγμή παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό. Ασυναίσθητα άπλωσε το χέρι του και πρόλαβε να πιαστεί από ένα χοντρό κλαδί που προεξείχε στο χείλος του γκρεμού. Φώναξε για βοήθεια αλλά η μόνη απάντηση που πήρε, ήταν ο αντίλαλος από την ίδια του τη φωνή μέσα στο φαράγγι. Δεν υπήρχε κανείς για να τον ακούσει. Η αγωνία του μεγάλωνε καθώς ένιωθε τις δυνάμεις του, λίγες ώρες αργότερα, να τον εγκαταλείπουν. Όταν είχε φτάσει πλέον στα όρια της αντοχής του, το πρώτο φως της αυγής άρχισε να διαλύει το βαθύ σκοτάδι. Κοίταξε κάτω και γέλασε βλέποντας ότι μόλις λίγα εκατοστά από τα πόδια του, υπήρχε ένας μεγάλος πλατύς βράχος. Θα μπορούσε να είχε αφήσει το κλαδί οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη νύχτα και να πατήσει πάνω του. Απλά θα το έκανε χωρίς να ξέρει. Χωρίς σιγουριά. Ξεπερνώντας κάθε φόβο, πραγματικό και μη...
ΔΩΡΕΑΝ σε pdf μορφή το μεταφυσικό μυθιστόρημα Ο Γάντζος!
http://www.gantzos.gr/ebook.php
Ένας άντρας, σύμφωνα με μία ιστορία από τα βάθη της Ανατολής, περπατούσε νύχτα μόνος σε ένα απότομο μονοπάτι, κοντά στην κορφή ενός βουνού. Πυκνή συννεφιά σκέπαζε τον ουρανό. Το σκοτάδι πίσσα. Κάποια στιγμή παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό. Ασυναίσθητα άπλωσε το χέρι του και πρόλαβε να πιαστεί από ένα χοντρό κλαδί που προεξείχε στο χείλος του γκρεμού. Φώναξε για βοήθεια αλλά η μόνη απάντηση που πήρε, ήταν ο αντίλαλος από την ίδια του τη φωνή μέσα στο φαράγγι. Δεν υπήρχε κανείς για να τον ακούσει. Η αγωνία του μεγάλωνε καθώς ένιωθε τις δυνάμεις του, λίγες ώρες αργότερα, να τον εγκαταλείπουν. Όταν είχε φτάσει πλέον στα όρια της αντοχής του, το πρώτο φως της αυγής άρχισε να διαλύει το βαθύ σκοτάδι. Κοίταξε κάτω και γέλασε βλέποντας ότι μόλις λίγα εκατοστά από τα πόδια του, υπήρχε ένας μεγάλος πλατύς βράχος. Θα μπορούσε να είχε αφήσει το κλαδί οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη νύχτα και να πατήσει πάνω του. Απλά θα το έκανε χωρίς να ξέρει. Χωρίς σιγουριά. Ξεπερνώντας κάθε φόβο, πραγματικό και μη...
Καλωσόρισες στο φόρουμ μας.
Σαν ιστορία ακούγεται ενδιαφέρουσα. Όμως το κομπιούτερ μου ενώ μου δείχνει τα κεφάλαια και πατάω το πρώτο με βγάζει έξω και με μεταφέρει στην αρχική σελίδα google.
We were unable to return you to gantzos.gr.
Internet Explorer has stopped trying to restore this website. It appears that the website continues to have a problem.
Και στο πλάι έχει ένα Χ κόκκινο.
Δυστυχώς, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος είναι αδύνατον να γίνει η ανάγνωση. Μου λέει ένα μήνυμα ότι κάποιο πρόβλημα δεν ανοίγει το κεφάλαιο. Πάντως θα ξαναπροσπαθήσω πολλάκις και θα σου στείλω νέο μήνυμα όταν τα καταφέρω. Στο τμήμα πολυσυγγραφίας έχω γράψει τη δική μου συγγραφική δουλειά. Σαν επαγγελματίας που είσαι θα ήθελα τη γνώμη σου, μια γνώμη που μπορώ να λάβω υπόψην μου.
Καλωσόρισες στο φόρουμ μας.
Σαν ιστορία ακούγεται ενδιαφέρουσα. Όμως το κομπιούτερ μου ενώ μου δείχνει τα κεφάλαια και πατάω το πρώτο με βγάζει έξω και με μεταφέρει στην αρχική σελίδα google. Δυστυχώς, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος είναι αδύνατον να γίνει η ανάγνωση. Μου λέει ένα μήνυμα ότι κάποιο πρόβλημα δεν ανοίγει το κεφάλαιο. Πάντως θα ξαναπροσπαθήσω πολλάκις και θα σου στείλω νέο μήνυμα όταν τα καταφέρω. Στο τμήμα πολυσυγγραφίας έχω γράψει τη δική μου συγγραφική δουλειά. Σαν επαγγελματίας που είσαι θα ήθελα τη γνώμη σου, μια γνώμη που μπορώ να λάβω υπόψην μου.
Καλώς σας βρήκα fantasy,
Το κάθε κεφάλαιο ανοίγει όντως σε ξεχωριστό παράθυρο οπότε το να ανοίγει καινούργιο όταν πατάς είναι φυσιολογικό. Το ότι σε πάει στο google σημαίνει ότι ίσως το μπλοκάρει το antivirus σου. Βεβαιώσου ότι έχεις εγκατεστημένο τον Acrobat Reader αλλιώς κατέβασέ το από ΕΔΩ (http://get.adobe.com/reader/)
Εάν δεν δουλέψει και πάλι δοκίμασε να το κατεβάσεις από άλλο browser (Mozilla etc). Στείλε μου τι έγινε. Εκτός από συγγραφέας η βασική μου δουλειά είναι προγραμματιστής :)
Θα δω και τη δουλειά σου και θα ξαναμιλήσουμε...
Να 'σαι καλά!
Νίκος
Καλώς σας βρήκα fantasy,
Το κάθε κεφάλαιο ανοίγει όντως σε ξεχωριστό παράθυρο οπότε το να ανοίγει καινούργιο όταν πατάς είναι φυσιολογικό. Το ότι σε πάει στο google σημαίνει ότι ίσως το μπλοκάρει το antivirus σου. Βεβαιώσου ότι έχεις εγκατεστημένο τον Acrobat Reader αλλιώς κατέβασέ το από ΕΔΩ (http://get.adobe.com/reader/)
Εάν δεν δουλέψει και πάλι δοκίμασε να το κατεβάσεις από άλλο browser (Mozilla etc). Στείλε μου τι έγινε. Εκτός από συγγραφέας η βασική μου δουλειά είναι προγραμματιστής :)
Θα δω και τη δουλειά σου και θα ξαναμιλήσουμε...
Να 'σαι καλά!
Νίκος
Φίλε μου έχω ευχάριστα νέα να σου γράψω. Το κείμενο άνοιξε με το Mozilla και χάρη σε σένα ανανέωσα το κομπιούτερ μου. Θα μου δώσεις ένα διάστημα λίγο χρόνο να μελετήσω το κείμενό σου λοιπόν και θα σου πω τη γνώμη μου. Προς το παρόν ευχαριστώ και να είσαι καλά
Όπως σου είπα και σε προσωπικό μήνυμα το μυθιστόρημά σου μου άρεσε εκτός από την λέξη στο 5ο κεφάλαιο που σου είχα πει. Κάτι που δεν μου αρέσει στο κείμενο επίσης είναι η απότομη είσοδος των μελών σε κάθε κεφάλαιο, η μη διευκρίνηση ποιος διηγείται κάθε ιστορία. Ίσως θα πρέπει να πεις στην αρχή ποιος διηγείται για να είναι ο αναγνώστης μέσα στο κλίμα. Κατά τα άλλα είναι ένα ωραίο μυθιστόρημα που πίστεύω να πάει καλά και αυτό και όλες οι προσωπικές σου δουλειές.
Όπως σου είπα και σε προσωπικό μήνυμα το μυθιστόρημά σου μου άρεσε εκτός από την λέξη στο 5ο κεφάλαιο που σου είχα πει. Κάτι που δεν μου αρέσει στο κείμενο επίσης είναι η απότομη είσοδος των μελών σε κάθε κεφάλαιο, η μη διευκρίνηση ποιος διηγείται κάθε ιστορία. Ίσως θα πρέπει να πεις στην αρχή ποιος διηγείται για να είναι ο αναγνώστης μέσα στο κλίμα. Κατά τα άλλα είναι ένα ωραίο μυθιστόρημα που πίστεύω να πάει καλά και αυτό και όλες οι προσωπικές σου δουλειές.
Σ' ευχαριστώ για την κριτική f! Το θέμα του ποιός είναι σε κάθε κεφάλαιο ξεκαθαρίζει πάντα μετά τις πρώτες γραμμές, οπότε σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Στον ΜΠΑΝΤΥ πάντως που είναι η συνέχεια του Γάντζου σε πρώτο πρόσωπο είναι μόνο ο Κωνσταντίνος οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα
Να 'σαι καλά
Νίκος :)
Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του monopoli.gr και κερδίστε το βιβλίο δώρο...
Ο Γάντζος στο monopoli.gr (http://www.monopoli.gr/diagonismoi/item/113853-%CE%9F-%CE%93%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%A4%CF%83%CE%AC%CE%BC%CE%B7-%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%81%C E%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.