PDA

Επιστροφή στο Forum : forum


naeb
19-11-12, 20:11
Προς διαχείριση: Θα παρακαλούσα οπότε βρείτε χρόνο να μου πειτε τι forum θέλετε να έχετε γιατί τελευταία έχει αλλάξει το υφος/προσανατολισμός.

Καταλαβαίνω από προσωπική εμπειρία ότι το να διαχειρίζεσαι ένα διαδικτυακό δημόσιο χώρο είναι χρονοβόρο απλά αναρωτιέμαι αν η τρέχουσα μορφή του είναι προς την κατεύθυνση που έχετε στον νου σας.

ΥΓ. θα επιθυμούσα να με μπαναρετε για τις επόμενες 33 ημέρες.

Voel
19-11-12, 20:16
Θα συμφωνησω με τον Naeb
(Eιδατε βρε που γινονται και θαυματα.....)

Ενδεχομενως να μην συμφωνουμε και πολυ οσον αφορα το νεο ηθος και υφος του φορουμ για το οποιο μιλα, και ενδεχομενως να στεκομαστε σε εκ διαμετρου αντιθετες θεσεις οσον αφορα το θεμα, θεωρω ομως οτι οι συντονιστες πρεπει επιτελους να εμφανιστουν και να συμμετεχουν σε μια σοβαρη συζητηση για τον χαρακτηρα, το υφος και την σοβαροτητα του παροντος φορουμ.

demi
19-11-12, 20:31
ελα μωρε Voel κ εσυ...κ εσυ βρε naeb...με τι καθομαστε κ ασχολουμαστε σταληθεια...οκ τοπαμε μια φορα δυο κ τρεις....


το παρατραβηξαμε....

ας δωσουμε εμεις το παραδειγμα σαν πιο φωτεινα μυαλα που μαστε...τρομαρα μας......


ζητηστε επεξηγησεις κ να στηριξουν τα λεγομενα τους κ μετα μην ασχολειστε αλλο...τα αληθινα ανοιχτα μυαλα θα φανουν...

τελος

SAM_502
19-11-12, 20:37
Νομίζω καλά κάνουν οι συντονιστές και αφήνουν τα όποια θέματα για να βλέπουμε και τι γίνετε.Απο την άλλη διαφωνώ κάθετα με το σβήσιμο μυνημάτων εκτος και αν πρόκειται για υβριστικά.

PUCK
19-11-12, 20:44
Προς διαχείριση: Θα παρακαλούσα οπότε βρείτε χρόνο να μου πειτε τι forum θέλετε να έχετε γιατί τελευταία έχει αλλάξει το υφος/προσανατολισμός.

θεωρω ομως οτι οι συντονιστες πρεπει επιτελους να εμφανιστουν και να συμμετεχουν σε μια σοβαρη συζητηση για τον χαρακτηρα, το υφος και την σοβαροτητα του παροντος φορουμ.

Διαχείριση ή Gateway ή και τα δύο;

Voel
19-11-12, 20:51
Μαλλον διαχειρηση, διοτι απο οσο ξερω, η "Κοινοτητα του μεταφυσικου/Gateway" ειναι κατι διαφορετικο και μικρη σχεση εχει με το φορουμ.

Vakryle
19-11-12, 23:16
Δεν έχει νόημα ύπαρξης το παρών topic, μιας και υπάρχει ήδη στο thread των "Προσωπικών Εμπειριών" και μιας και μόνο εκεί υφίσταται το μεγάλο πρόβλημα και όχι σε κάποια άλλη πλευρά του forum!

ΥΓ. θα επιθυμούσα να με μπαναρετε για τις επόμενες 33 ημέρες.

Marketing like a sir! ;)

Gabriell
21-11-12, 13:44
Θα συμφωνήσω με τον Vakryle
(Eιδατε βρε που γινονται και θαυματα.....)
(@voel):D

Το φόρουμ αυτό θεωρώ (απο τον λίγο καιρό που συμμετέχω σε αυτό) οτι λειτουργεί άριστα. Απο κει και πέρα σε κάθε φόρουμ υπάρχουν κάποιοι που ψάχνουν ονειροκρίτη, μέντιουμ, υπονωτιστή κλπ... κάποιοι που απλά τα έχουν χαμένα και κάποιοι που μπαίνουν για να κάνουν κήρυγμα ή να πρεσβεύσουν συγκεκριμένες ιδέες. Όλα αυτά συμβαίνουν σε όλα τα φόρουμ ανάλογου περιεχομένου.

Η δικιά μου πρόταση, αν αυτό δε συμβαίνει ήδη, επειδή κάποιος είπε για μηνύματα που διαγράφονται, είναι τα τρολλ ή εκτός θέματος μηνύματα να μεταφέρονται σε κάποιο θέμα ειδικά για αυτό το σκοπό αντί να διαγράφονται.

Ως προς τη κατευθυνηση του φόρουμ, νομίζω οτι αυτή καθορίζεται απ' τους ίδιους τους συμμετέχοντες. Καλό όμως θα ήταν να γίνονται κινήσεις για να διατηρείται μια υψηλή ποιότητα ανταλλαγής απόψεων και να αποφεύγονται θέματα τύπου ονειροκρίτη.

beetlejuice
22-11-12, 01:44
Όπως είπε και ο naeb στο πρώτο του μήνυμα η διαχείριση ενός φόρουμ (πόσο μάλλον κι άλλων σελίδων που συμπεριλαμβάνονται στην οικογένεια της Κοινότητας του Μεταφυσικού) είναι αν μη τι άλλο μια χρονοβόρα ενασχόληση.

Σ'αυτό συνυπολογίστε πως πλέον οι διαχειριστές δεν είναι φοιτητές σε διάφορα πανεπιστήμια της χώρας, όπως συνέβαινε μέχρι τα μέσα περίπου της προηγούμενης δεκαετίας, αλλά εργαζόμενοι με αρκετά πράγματα μέσα στο κεφάλι τους (εντός και εκτός εργασιακού χώρου).

Φυσικά αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία για τη σωστή λειτουργία του φόρουμ, το είπα απλά για να τονίσω ότι όντως αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν.

Από την άλλη αυτό το φόρουμ οδεύει πλέον προς τη συμπλήρωση 8 ετών συνεχούς λειτουργίας (σε αυτά προσθέστε και άλλον έναν χρόνο από το παλαιότερο φόρουμ). Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που χωρίς να έχουν κάποια αρμοδιότητα στους κόλπους της Κοινότητας, συμμετέχουν στις διαδικασίες του φόρουμ πάνω από 4, 5 ή και περισσότερα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι νομοτελειακά υπάρχει μια ωρίμανση στον τρόπο με τον οποίον πραγματοποιούνται οι συζητήσεις, γεγονός που χαροποιεί τους πάντες φαντάζομαι (από τα νεότερα μέχρι τα παλαιότερα μέλη). Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι επιλέξαμε τον τίτλο "Συζητήσεις" ως γενική κατηγορία πάνω από τις θεματικές ενότητες. Επιθυμούμε διαχρονικά την ανάπτυξη επιχειρημάτων από τις στείρες αντιπαραθέσεις τύπου chat, γεγονός που νομίζω ότι μέσες άκρες επιτυγχάνεται.

Εκεί που αρκετές φορές δημιουργούνται παρεξηγήσεις είναι στις Προσωπικές Εμπειρίες. Αυτή η κατηγορία έχει εκ των πραγμάτων μια εντελώς διαφορετική "υφή" σε σχέση με τους υπόλοιπες. Ανεξάρτητα από τις προσωπικές μου πεποιθήσεις ανέκαθεν αντιμετώπιζα αυτή την κατηγορία διαφορετικά. Μπορείς να καταρρίψεις εύκολα ένα επιχείρημα σε μια συζήτηση, όχι όμως και κάτι που βίωσε (ή τέλος πάντων υποστηρίζει ότι βίωσε) κάποιος. Θεωρώ ότι ανά τακτές χρονικές περιόδους κάποιοι βλέπουν "εργολαβικά" το ζήτημα της "κατάρριψης" της αυθεντικότητας των εμπειριών που μεταφέρουν νέα -κυρίως- μέλη. Θεωρώ ότι μια τέτοια οπτική δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό ούτε στο φόρουμ, ούτε στον νέο χρήστη που εισέρχεται στο φόρουμ για να μοιραστεί το βίωμά του.

Αν για παράδειγμα κάποιος νέος χρήστης παραθέσει μια εμπειρία για φαντάσματα, η οποία φαντάζει εξωπραγματική και ψεύτικη, θα προσπαθούσα αρχικά να λύσω κάποιες απορίες μου και εν συνεχεία θα τον καλούσα στην αντίστοιχη ΣΥΖΗΤΗΣΗ σε κάποιο thread της κατηγορίας των "Ανεξήγητων Φαινομένων". Εκεί θα είχα την ευκαιρία σε "ουδέτερο γήπεδο" να συζητήσω μαζί του επί της ουσίας τις απόψεις του για το φαινόμενο και να φανεί ξεκάθαρα το ποιόν του.


Από κει και πέρα έχουμε επαναλάβει πολλές φορές το ζήτημα της συμπεριφοράς απέναντι στους υπόλοιπους χρήστες. Κατά καιρούς αρκετά μέλη με αξιόλογες απόψεις έχουν αποβληθεί δια παντός από το φόρουμ εξ' αιτίας της προβληματικής συμπεριφοράς τους. Δεν έχουμε μετανιώσει για καμία από αυτές τις αποφάσεις σε βάθος χρόνου.

Anyway, αν κάποιος έχει παράπονα ή προτάσεις για τη λειτουργία του φόρουμ μπορεί να τις καταθέσει. Να κάνουμε και κανά meeting αμα λάχει (καιρό έχουμε να το επιχειρήσουμε αν και οργανώνουμε κατά καιρούς διάφορα ανοιχτά events!)


Υ.Γ Σε ότι αφορά τα μηνύματα που κρίνονται άχρηστα από τους συντονιστές, αυτά διαγράφονται σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ. Δεν συμφωνούμε με την ύπαρξη "κάδου μηνυμάτων" εντός του φόρουμ, δεν έχει καμία απολύτως χρησιμότητα.

naeb
22-11-12, 22:50
Είναι κατανοητά αυτά που λες.
Επειδή ως χρήστες έχουμε την τάση να ξεφεύγουμε συχνά πυκνά από τα όρια του σωστού διαλόγου, η διακριτική παρουσία της διαχείρισης σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αναγκαία.
Μιας και ο αριθμός των ενεργών μελών του φόρουμ δεν είναι τεράστιος, πιθανόν με τον ίδιο αριθμό διαχειριστών και με λίγο καλύτερη οργάνωση να μπορείτε να αντεπεξέλθετε.
Δεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει ενέργειες (εσωτερικά) όπως κάποια κυκλική ανάθεση αρμοδιοτήτων ή επιλεκτική αξιολόγηση posts ή σπανιότερη αξιολόγηση ή αν η πίεση χρόνου είναι τόση που δεν παίζει τίποτα.

Πιθανόν να πρέπει να χαλαρώσετε τα κριτήρια για επιλογή νέων υπό δοκιμή ίσως διαχειριστών...

Gabriell
25-11-12, 13:46
Πάντως μέχρι στιγμής, για τα δικά μου στάνταρ, οι παρεμβάσεις των συντονιστών θεωρώ οτι είναι άμεσες και η κρίση τους ορθολογική.

AVATARGR
25-11-12, 20:28
Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Φίλε naeb και εγώ πιστεύω και εγώ πως η διαχείριση τού φόρουμ είναι σε
ικανοποιητικό επίπεδο.....

Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως και οι διαχειριστές του φόρουμ έχουν
και εργασίες αλλά παρόλα αυτα το λειτουργούν καλά και με άμεσες ενέργειες.

Φίλε beetlejuice πιστεύω πως καλό θα ήταν να γινόταν η πρόταση που
κατέθεσες για κάποιο meeting....

Ευχαριστώ.

Vakryle
13-12-12, 11:17
Πάντως μέχρι στιγμής, για τα δικά μου στάνταρ, οι παρεμβάσεις των συντονιστών θεωρώ οτι είναι άμεσες και η κρίση τους ορθολογική.

.... καλαβρέζικα!

Με αφορμή τη διαγραφή του θέματος περί του Μαντείου της Δωδώνης, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Κοινότητα του metafysiko.gr είναι σα τους δημοσιογράφους των Ελληνικών Μ.Μ.Ε., καθότι η κρίση τους έχει σημείο αναφοράς την επισκεψιμότητα και όχι την ποικιλία!

Δεν εξηγείται αλλιώς η διαγραφή του παραπάνω θέματος. Ο χρήστης "manteio-dodonis" μπορεί όντως να είχε ταβέρνα εκεί κοντά και ο χρήστης "robin78' είναι πασιφανές ότι ήταν bot. Θεωρείται, όμως, πιο λογικό να διαγράφεται ένα τέτοιο θέμα και όχι να λογοκρίνεται (όπως γίνεται κατά συρροήν σε άλλα "ποιοτικά" θέματα) σβήνοντας τα ανούσια σχόλια και κρατώντας τον κυρίως κορμό.

Άλλωστε, σύμφωνα με τις απόψεις της Κοινότητας ένα τέτοιο θέμα γραμμένο στο thread "Αρχαία Ελλάδα - Ιστορία - Πολιτισμός" ήταν και ... σε λάθος κατηγορία και μάλιστα χωρίς περιεχόμενο. Ίσως τα ντουβάρια που θεωρούν ότι η γιαγιά τους είναι goblin και μεταμορφώνεται τις νύχτες σε κουκουβάγια και αποφασίζουν να ανοίξουν αντίστοιχο topic, να χαίρουν την εκτίμηση της Κοινότητας, γιατί (μάλλον) ενδιαφέρει πιο πολύ από μία απλή αναφορά σε κάποια αρχαία μνημεία του τόπου με τεράστια σημασία για μελετητές και απλούς πολίτες, σε σχέση με αυτό το topic (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=6384) για παράδειγμα!

Ας μην ξεχνάει η Κοινότητα, όμως, ότι αυτοί που αποφασίζουν να ασχοληθούν με το forum είναι 10 άτομα όλα κι όλα, μετρημένα στα δάχτυλα (άσχετα με τις διαφορετικές αντιλήψεις) και όχι οι 3000 χρήστες του ενός post σε θέματα, όπως αυτό (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=7187)!

Προτείνω και την διαγραφή αυτού του topic (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=6931) και sticky τοποθέτηση αυτό (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=7067)!

Και video προβολή την Μελέτη με τα μπομπόνια απ' όξω!

beetlejuice
13-12-12, 11:26
Οι κανόνες σχετικά με την ανάρτηση νημάτων στην κατηγορία των "Συζητήσεων" (αφήνουμε απ' έξω την κατηγορία "Προσωπικές Εμπειρίες" που όπως είπα προηγουμένως -και έχω πει κι άλλες φορές- είναι άλλο πράγμα) είναι σαφής. Ορισμός του θέματος, επιχειρηματολογία, θέματα προς συζήτηση. Εάν τα παραπάνω δεν τηρούνται από τον νηματοθέτη, στο 99% των περιπτώσεων διάλογος δεν αναπτύσσεται.

Από κει και πέρα στα όσα υπόλοιπα ειπώθηκαν ισχύουν τα εξής: Πρώτον υποδείξεις με τέτοιον τρόπο αναφορικά με την ποιότητα του συντονισμού προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Και δεύτερον, αν τέλος πάντων το φόρουμ έχει καταφέρει να μείνει με 10 άτομα, ε, δεν θα μας λείψει και ο ένας αν θελήσει να αποχωρήσει επειδή θεωρεί το φόρουμ κάτω του μετρίου για τα δικά του υψηλά στάνταρντς- κανείς δεν κρατά κανέναν με το ζόρι σε έναν χώρο συζητήσεων που έχει δημιουργηθεί πάνω στις βάσεις και τη φιλοσοφία της Κοινότητας του Μεταφυσικού.

Καλημέρες :)

Vakryle
13-12-12, 12:10
αφήνουμε απ' έξω την κατηγορία "Προσωπικές Εμπειρίες" που όπως είπα προηγουμένως -και έχω πει κι άλλες φορές- είναι άλλο πράγμα

Με ποιο σκεπτικό αν επιτρέπεται;

SAM_502
13-12-12, 17:25
Στο θέμα της συζήτησης των δέκα ατόμων, μήπως θα βοήθαγε η υποχρεωτική σύνδεση στο να δεις τι γράφεται σε κάθε φόρουμ?

Vakryle
13-12-12, 20:46
Για βοήθα...

xontro_mpizeli
13-12-12, 22:10
*To...ξεκατίνιασμα, αλλού, όχι εδώ μέσα...

(με αφορμή τα τελευταία posts στο thread, τα οποία και διαγράφηκαν)

naeb
13-12-12, 23:47
αν τέλος πάντων το φόρουμ έχει καταφέρει να μείνει με 10 άτομα, ε, δεν θα μας λείψει και ο ένας αν θελήσει να αποχωρήσει επειδή θεωρεί το φόρουμ κάτω του μετρίου για τα δικά του υψηλά στάνταρντς-

Η δική μου ένσταση είναι στο γεγονός οτι αυτά τα 10 άτομα έχουμε τόσο παγιωμένες αντιλήψεις για τον χώρο που με τον τρόπο μας κρατάμε αρκετά νέα άτομα εκτός.

SAM_502
14-12-12, 08:49
Για βοήθα...

Με την έννοια οτι αν αναγκαζόντουσαν να συνδεθούν για να διαβάσουν κάποια ενότητα ίσως να έμπαιναν και στο κόπο να γράψουν κάτι.



Η δική μου ένσταση είναι στο γεγονός οτι αυτά τα 10 άτομα έχουμε τόσο παγιωμένες αντιλήψεις για τον χώρο που με τον τρόπο μας κρατάμε αρκετά νέα άτομα εκτός.


Δε νομίζω να κρατάμε κανέναν εκτός.Οσοι μπαίνουν το κάνουν για την ενότητα προσωπικές εμπειρίες.Γράφουν τη φωτοβολίδα τους και εξαφανίζονται.Είχα μιλήσει πιο παλιά για κλειδαρότρυπα,ανα πάσα στιγμή η ενότητα των προσωπικών εμπειριών έχει 10-12 άτομα.Λες και διαβάζουν τσάο η το λοιπόν,η σα της μύγες,στο μέλι βεβαίως βεβαίως,διάλεξε και πάρε.

Vakryle
14-12-12, 20:16
Ο χρήστης GREEKDMX, ο οποίος πραγματοποίησε την εγγραφή του εχθές, έκανε 1 και μοναδικό post, στο οποίο κατηγόρησε εμένα και την Viper με την αιτιολογία ότι είμαστε το ίδιο πρόσωπο (διπλοεγγραφή). Βασίστηκε σε διάφορα topics, τα οποία και παρέθεσε με τα links τους, όπου η χρήστης Viper συμφωνούσε με κάποιες από τις απόψεις μου. Έτσι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είμαστε το ίδιο πρόσωπο και μάλιστα, σύμφωνα με δικές του λέξεις, "ήταν βολικό" το να είναι η Viper γυναίκα.

Ο συγκεκριμένος χρήστης παρέθεσε και κάποια nicknames μου που χρησιμοποιώ σε άλλα forums (myphone.gr, michanikos.gr, insomnia.gr κ.τ.λ.), μη γνωρίζοντας πως τα βρήκε. Ίσως να είναι ιδιαίτερα εύκολο για κάποιους, αλλά προσωπικά δε ξέρω τον τρόπο, μιας και δεν είμαι τόσο εξελιγμένος net-user.

Οφείλω να ομολογήσω πως η απάντησή μου ήταν άμεση (και καυστική όπως πάντα). Εμμέσως πλην σαφώς, άφησα να εννοηθεί ότι ποτέ δε θα έκανα διπλοεγγραφή ή τριπλοεγγραφή, γιατί ξέρω να στηρίζω τις θέσεις και τις απόψεις μου και είμαι περήφανος για αυτές, όσο και αν έχουμε αντιδιαμετρικές απόψεις με κάποια μέλη από το forum. Επιπλέον, τον ενημέρωσα ότι θα μπορούσα να κάνω εγγραφή με άλλο username ΚΑΙ τις δύο φορές που η ομάδα αποφάσισε να μου δωρίσει εισητήριο για BANιο!

Οι λόγοι που αποφάσισα να μοιραστώ δημόσια αυτό το συμβάν είναι 2:



Απαιτώ ο συγκεκριμένος χρήστης να διαγραφεί από την ομάδα μελών, εκτός κι αν αποφασίσει να μοιραστεί μαζί μας τις σκέψεις του.
Θα ήθελα να μάθω αν ο χρήστης GREEKDMX έχει κάποια σχέση με διάφορα μέλη της Κοινότητας του metafysiko, μιας και στο 1 και μοναδικό του post, χαιρέτησε δημόσια τον beetlejuice με το μικρό του όνομα!

Θα παρακαλούσα να μην διαγραφεί ή λογοκριθεί το συγκεκριμένο μήνυμα, έτσι ώστε να έχουν όλοι την δυνατότητα να έχουν κάποιες υποψίες, αν του τύχει κάποιος GREEKDMX, όπως έτυχε σε εμένα!

Viper
14-12-12, 20:38
Η διατύπωση εικασιών που βασίζονται στην επιχειρηματολογία της οσμής των ονύχων , προσβάλλει την νοημοσύνη μου πρωτ΄ απ΄ όλα. Το σημαντικότερο μου ερώτημα όμως είναι , γιατί και ποιός " απαγορεύει" να συμφωνώ ή να διαφωνώ με οποιοδήποτε άλλο μέλος του φόρουμ αυτού αναφορικά με οποιαδήποτε συζήτηση. Και γιατί ν α ειμαι εγώ το alter ego οποιουδήποτε ; Ας σοβαρευτούμε λίγο παρακαλώ..

beetlejuice
14-12-12, 23:15
Ο λογαριασμός GREEKDMX μπαναρίστηκε μόνιμα από το φόρουμ μετά το χθεσινό του τρολάρισμα. Σήμερα ενημερώθηκα από τον Μπίζελο για το χθεσινό "περίεργο" περιστατικό (ήμουν όλο το απόγευμα και το βράδυ εκτός διαδικτύου). Δεν γνωρίζω εάν ο GREEKDMX με/μας γνωρίζει όντως, σίγουρα όμως δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με την εντελώς ανώριμη και εκτός τόπου και χρόνου (για την διαδικτυακή εποχή μας) κίνησή του να προβάλλει τις... ανακαλύψεις του.

Aπό κει και πέρα, βλέποντας τα διαγραφέντα μηνύματα, ο χρήστης Vakryle παρέλειψε να αναφέρει πως πέρα από την επιχειρηματολογία που ανέπτυξε για να αποκρούσει τις κατηγορίες του troll χρήστη GREEKDMX, χρησιμοποίησε και φράσεις τύπου "για να σε ακυρώσω στο τέλος και με τη σειρά του το κολλητάρι σου ο Μηνάς (για να δούμε αν η διαχειριστική ομάδα θα έχει τα κότσια κι αυτή να πει δημοσίως ότι ακυρώθηκες)". Δε γνωρίζω εάν η στάση αυτή πηγάζει από έναν ανόητο παρορμητισμό της στιγμής ή εξακολουθεί να αντανακλά τη θέση του Vakryle. Εάν ισχύει το δεύτερο θα μπορούσα και εγώ με τη σειρά μου να εκφράσω διάφορες "συνωμοσιολογικές" σκέψεις, δεν θα μπω όμως σε αυτή τη λογική καθότι τη βρίσκω εντελώς ανούσια σε σχέση με τον σκοπό της συμμετοχής μου εδώ. Παρ' όλα αυτά οφείλω να αναγνωρίσω τα όσα είπες (Vakryle) αναφορικά με τη στάση σου απέναντι στο φόρουμ ακόμα και κατά τις περιόδους στις οποίες έχεις υπάρξει μπαναρισμένος.

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω απόλυτα με την τοποθέτηση της Viper. Για την ιστορία τέτοιου είδους "έξυπνο" trolling (ο χαιρετισμός προς το πρόσωπό μου είναι μια μάλλον... ξεπερασμένη, αλλά αποτελεσματική για τη δημιουργία κλίματος και αναμπουμπούλας τεχνική) είχαμε να δούμε από εποχές καλοκαιριού 2008. Άγνωστο ακόμα το ποιος και γιατί ενοχλείται από τα τεκταινόμενα στο φόρουμ - καθώς επίσης και ποιον συνεχίζω να... στοιχειώνω. ;)

Λέτε να πραγματοποιήσουμε ένα άτυπο μίτινγκ, ως μέλη του φόρουμ, στο προσεχές πάρτυ του περιοδικού Mystery (http://www.apophenia.gr/2955/mystery-party-21-12-2012/) για το τέλος του κόσμου την άλλη Παρασκευή στην Αθήνα; :D

Vakryle
14-12-12, 23:19
Δε με βολεύει η Αθήνα! Περιμένω τα χιόνια εδώ στα βόρεια.

Αναφορικά με τα προηγούμενα, ισχύει το πρώτο πάντως (δε πρέπει να ρωτιούνται τέτοια).

Viper
15-12-12, 07:53
Το θετικό της κατάστασης είναι το meeting που θα γίνει τελικά.... Την ημέρα της "καταστροφης" του κόσμου. Καλά να περάσετε, αν και καλό θα ήταν να οργανώσετε και καμμιά εξόρμηση προς κοντινούς της Αθήνας προορισμούς ...

Voel
16-12-12, 01:29
Meeting στις 10 το βράδυ σε πάρτυ του mystery και με το τέλος του κόσμου να πλησιάζει, λίγο δύσκολο.

Αν ο κόσμος επιζήσει, θα πρότεινα meeting την επόμενη ή την μεθεπόμενη απόγευμα σε καφετέρια της Αθήνας.

naeb
27-12-12, 16:16
Ο χρήστης GREEKDMX, ο οποίος πραγματοποίησε την εγγραφή του εχθές, έκανε 1 και μοναδικό post, στο οποίο κατηγόρησε εμένα και την Viper με την αιτιολογία ότι είμαστε το ίδιο πρόσωπο (διπλοεγγραφή). Βασίστηκε σε διάφορα topics, τα οποία και παρέθεσε με τα links τους, όπου η χρήστης Viper συμφωνούσε με κάποιες από τις απόψεις μου. Έτσι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είμαστε το ίδιο πρόσωπο και μάλιστα, σύμφωνα με δικές του λέξεις, "ήταν βολικό" το να είναι η Viper γυναίκα.

Ο συγκεκριμένος χρήστης παρέθεσε και κάποια nicknames μου που χρησιμοποιώ σε άλλα forums (myphone.gr, michanikos.gr, insomnia.gr κ.τ.λ.), μη γνωρίζοντας πως τα βρήκε. Ίσως να είναι ιδιαίτερα εύκολο για κάποιους, αλλά προσωπικά δε ξέρω τον τρόπο,



Αλλαξε ολα τα passwords σου, χρησιμοποιησε διαφορετικα εμαιλς για verification, scannαρε pc κινητο για ιους, trojans και ελαχιστοποιησε το wifi. Μπορεις να επικοινωνησεις και με την αστυνομια, το αντιστοιχο τμημα ειναι καλο.

demi
27-12-12, 17:51
Αλλαξε ολα τα passwords σου, χρησιμοποιησε διαφορετικα εμαιλς για verification, scannαρε pc κινητο για ιους, trojans και ελαχιστοποιησε το wifi. Μπορεις να επικοινωνησεις και με την αστυνομια, το αντιστοιχο τμημα ειναι καλο.

λες, αυτος να ποσταρε στις προσωπικες εμπειριες???;)

naeb
28-12-12, 13:05
λες, αυτος να ποσταρε στις προσωπικες εμπειριες???;)

Όπως πολύ συχνά λέμε εδώ μέσα, κάποια θέματα χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης ... εμ εννοούσα ψυχολογικής


Προς admins: Με την ευκαιρία του παραπάνω θέματος (ασφάλεια και ιδιωτικότητα) βρίσκω την ευκαιρία να προτείνω την απενεργοποίηση της δυνατότητας εισαγωγής εικόνων από εξωτερικά sites. Αν εισάγω μία εικόνα στο forum από δικό μου website μπορώ να γνωρίζω αυτόματα στοιχεία των επισκεπτών του forum σας.

naeb
03-01-13, 16:57
Δε νομίζω να κρατάμε κανέναν εκτός.Οσοι μπαίνουν το κάνουν για την ενότητα προσωπικές εμπειρίες.Γράφουν τη φωτοβολίδα τους και εξαφανίζονται.

Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες για τις προσωπικές εμπειρίες, θα επιμείνω όμως οτι το πρόβλημα δεν βρίσκεται μόνο εκεί αλλά είναι γενικότερο.

Vakryle
03-01-13, 21:16
θα επιμείνω όμως οτι το πρόβλημα δεν βρίσκεται μόνο εκεί αλλά είναι γενικότερο

Τουτέστιν;

naeb
05-01-13, 02:45
Τουτέστιν;

Το σχόλιό μου πήγαινε εδώ:

Η δική μου ένσταση είναι στο γεγονός οτι αυτά τα 10 άτομα έχουμε τόσο παγιωμένες αντιλήψεις για τον χώρο που με τον τρόπο μας κρατάμε αρκετά νέα άτομα εκτός.

naeb
07-04-13, 19:49
Προς admins:
Από εμένα στο τελευταίο εξάμηνο παίρνετε κάτω από τη βάση :D
Επιτρέπετε κουβέντες καφενείου, cyber-bullying, ακόμα και ειρωνίες για εμπειρίες με άτομα που δεν βρίσκονται στη ζωή.

Σας εγκαλώ στην τάξη (αν δεν έχετε πηδήξει ήδη από το καράβι) !

anna.
13-04-13, 22:12
Υπάρχει κάποιος τροπος να δημιουργηθεί κάποιο chat room για τους χρήστες ώστε να αποφεύγονται κουβέντες καφενείου που λέει και ο φίλος naeb??

beetlejuice
14-04-13, 21:26
Οι κουβέντες καφενείου απαγορεύονται έτσι κι αλλιώς από τους κανόνες του φόρουμ anna. Γι' αυτό και ενδεχομένως τέτοιου είδους μηνύματα ή posts της μιας γραμμής συχνά πυκνά να... εξαφανίζονται ως δια μαγείας από τους συντονιστές. :rolleyes:

Βλέψεις για chat room δεν υπάρχουν. Την περίοδο 2002-07 διατηρούσαμε ένα κανάλι στο mIRC, πλέον έχουμε ρίξει το βάρος κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα, σε εξωδιαδικτυακές δραστηριότητες και φυσικά στην ίδια τη συντήρηση των σελίδων.