PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Νεραιδούλα
26-12-12, 23:23
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.
Γνωρίζει κανείς τι συμβολιζει ο αριθμός 40, γενικά ?

27-12-12, 12:25
Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Φίλη Νεραιδούλα ανοίγεις ένα θέμα που δεν αναφέρεις τίποτα άλλο παρά
έναν αριθμό...

Γιατί το άνοιξες ???
Γιατί επέλεξες αυτόν τον αριθμό και όχι κάποιον άλλον ????
Πρέπει κάτι να βρήκες για να τον αριθμό 40......

Τι άλλο να πώ και τι να συζητήσουμε ????
Ανοίγουμε θέματα απλά με ερώτηση ????
Ε θα ανοίξει ένας άλλος χρήστης θέμα για τον αριθμό 3 η 10 ή ή ή χιλιάδες
αριθμούς.....

Ευχαριστώ.

Inspired Hand
27-12-12, 19:32
Ίσως να ρωτάς φίλη νεραιδούλα καθώς το 40 είναι πολύ συχνό νούμερο στους ελληνικούς μύθους-θρύλους.Δε γνωρίζω αριθμολογικά τι θες να ρωτήσεις ακριβώς,είναι όμως γνωστό πως ο αριθμός 40 είναι πολύ συχνός στα δημοτικά τραγούδια καθώς και στις παραδόσεις που πρέπει μια έγκυος ή ένας..νεκρός να σαρανταρήσει..
Απο'κει και πέρα τι ακριβώς ρωτάς;..

Νεραιδούλα
27-12-12, 21:14
Ανοίγουμε θέματα απλά με ερώτηση ????
Ε θα ανοίξει ένας άλλος χρήστης θέμα για τον αριθμό 3 η 10 ή ή ή χιλιάδες
αριθμούς.....

Φίλε μου, για να σου απαντήσω και γω στο ίδιο μοτίβο, αν δε θέλεις να απαντήσεις αγνόησε το μνμ, προφανώς δεν είναι για σένα η ερώτηση, απευθύνεται σε αυτούς που γνωρίζουν τον αριθμολογικό συμβολισμό.
Τώρα για το αν ανοίγουμε θέμα απλά με ερώτηση ,τουλάχιστον απ 'όσα ξέρω δεν απαγορεύεται κάπου αυτό. Μπορείς βέβαια να κάνεις message control και να κόβεις ό,τι δε σου αρέσει!
Στις υπόλοιπες ερωτήσεις σου τώρα: γιατί άνοιξα το θέμα? σου απαντώ γιατί έτσι μΆάρεσε !
Γιατί επέλεξα αυτό τον αριθμό?
Γιατί έχει σημασία για μένα την οποία και δεν είμαι υποχρεωμένη να σου αποκαλύψω νομίζω,
και συνεχίζεις:
«Τι άλλο να πω και τι να συζητήσουμε?»
«Να πεις?» Ποιος ζητησε τη δικιά σου γνώμη …για κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ με το στυλάκι σου…
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΟΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΩΣ ΑΠΟΣΙΩΠΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ...

demi
27-12-12, 21:51
πρωτη μου φορα βλεπω νεραιδα τοσο αυθαδης!!!:confused::eek:

που να σε εβριζε δηλαδη ο avatar...

εκανε καποιες ερωτησεις που τις εχουν οι πιο πολλοι εδω μεσα, οταν ανοιγονται τετοια θεματα, (που να λεμε κ την αληθεια, ειναι εναντια στους κανονισμους του φορουμ, που μαλλον αγαπητη νεραιδα μου εσυ, δεν τους διαβασες)

κ απο πανω του την λες κιολας για τα αποσιωπητικα!!!!

μαλλον οι νεραιδες την βρισκουν πια με το να μειωνουν τους αλλους...κ μη μου πεις οτι σε επνιξε το δικιο, γιατι δεν στην ειπε κανεις...

απορω........ειλικρινα απορω..........................

Νεραιδούλα
30-12-12, 14:24
Πρώτη φορά είδες τόσο αυθάδη :) νεράιδα?
Λυπάμαι ειλικρινά...τώρα για το ποιος προσπαθεί να μειώσει ποιον, τι να σου πω "Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε" που λέει κι ο Πιραντέλλο!

demi
31-12-12, 11:54
καλη μου νεραιδουλα.............

δεν εχω τιποτα αλλο να πω προς αντιμετωπιση σου!!!! τα ειπες ολα με την απαντηση σου κ πεφτοντας στην παγιδα που ευελπιστουσα να πεσεις.......

κ εγω λυπαμαι, οταν βλεπω τετοια αντιμετωπιση απο νεους ανθρωπους προς μεγαλυτερους...........

δυστυχως, υπαρχει ελλειψη σεβασμου...................................

τελος παντων, το νοημα ολων αυτων, ειναι οτι δεν μπορεις να ανοιγεις τετοια θεματα, χωρις να το εχεις ψαξει λιγο, χωρις να δινεις καποιες πληροφοριες...κ στην τελικη, αλλαξε την ερωτηση, καντην λιγο πιο γενικη................ειναι εναντια στον κανονισμο του φορουμ, κ συνηθως τετοια θεματα διαγραφονται....επισης μπορεις να ψαξεις να βρεις αν υπαρχει καποιο θεμα παρομοιο, που θα μπορουσε να ποσταρεις την ερωτηση σου εκει (που μαλλον υπαρχει)

αυτο σου ειπε ο φιλος avatar, μπορει λιγο με την ανυπομονησια ενος ανθρωπου, που εχει βαρεθει να βλεπει να ανοιγονται θεματα στο φορουμ απο ασχετους που ουτε καν το παρακολουθουν (αλλιως θα εβλεπες τι γινεται τοσο καιρο εδω μεσα κ θα καταλαβαινες τις ενστασεις του φιλου μας), αλλα δεν δικαιολογειτε η αντιδραση σου κ το δικο σου στυλακι κ υφακι....

anyway, περσινα ξινα σταφυλια....κ βαρεθηκα ηδη...

καταταλλα, ο αριθμος σαραντα, παιζει πολυ, αν μπορεις να μας διαφωτισεις λιγο, γιατι θες να μαθεις, κ που τον εχεις συναντησει, ισως μπορεσουμε να σε βοηθησουμε....

αφου πρωτα σε περασουμε απο σαραντα κυματα!!!!;)

Νεραιδούλα
31-12-12, 12:20
Ρε παιδιά .μια ερώτηση έκανα...τι είναι αυτά; Έπεσα στην παγίδα που ευελπιστούσες?:cool::confused:
Δηλαδή γράφω σένα φορουμ που με ειρωνεύονται και μου στήνουν παγίδες? Α, ρε Σέρλοκ που είσαι...!
ΟΚ γελοιοποιήθηκε εντελώς το θέμα ,ευχαριστώ για τη φιλοξενία σταματάω εδώ.

demi
31-12-12, 13:19
δεν σε ειρωνευτηκε κανεις καλη μου νεραιδουλα....

ισα ισα, μιλησα οσο πιο ξεκαθαρα μπορω, ωστε να σου δωσω να καταλαβεις....
απο κει κ περα, εσυ επεμενες να συνεχισεις στο ιδιο μοτιβο, γελοιοποιωντας τις δηθεν ελλιπεις γνωσεις μου........

δεν εκανες μια απλη ερωτηση μονο....προσπαθησες να φανεις υπερανω μειωνοντας τους αλλους κ εκει ειναι η ενσταση μου....

αλλα παλι δεν θα το καταλαβεις, οποτε τζαμπα το γραφω....

Νεραιδούλα
01-01-13, 16:55
DEMI
HELP :eek: :eek: :eek:

αυτά που λες μονο σε εντυπωσεις αποσκοπουν δεν εχουν καμια ουσία

τέλος πάντων χρόνια πολλά κοριτσι και σε όλους στο φόρουμ

Grayscull
02-01-13, 23:08
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.
Γνωρίζει κανείς τι συμβολιζει ο αριθμός 40, γενικά ?
To 40 το συναντούμε αρκετά συχνά σε χριστιανικά και μουσουλμανικά κείμενα (Σαρακοστή κλπ).
Επίσης, οι λαοί της Μέσης Ανατολής χρησιμοποιούν αυτό τον αριθμό αντί να πουν "πολύ" (ο Αλί Μπαμπάς και οι 40 κλέφτες).

demi
03-01-13, 09:54
DEMI
HELP :eek: :eek: :eek:

αυτά που λες μονο σε εντυπωσεις αποσκοπουν δεν εχουν καμια ουσία

τέλος πάντων χρόνια πολλά κοριτσι και σε όλους στο φόρουμ

καλη μου, αν ηθελα να εντυπωσιασω, θα διαλεγα εναν αλλο τροπο, πιο δυναμικο, σαν τον δικο σου πχ....κ οχι αυτον...

anyway, μεσα σε ολα αυτα σου εχω δωσει ενα δυνατο στοιχειο για την αναζητηση σου.....ελπιζω να το καταλαβες...ξαναψαξε...

αν ημουν τετοια, οπως ισχυριζεσαι, δεν θα το εκανα αυτο.....;)

καλη χρονια

Vakryle
03-01-13, 12:36
Γνωρίζει κανείς τι συμβολιζει ο αριθμός 40, γενικά

¶ξιο μελέτης, είναι δε και το γεγονός ότι ο αριθμός 40 βρίσκεται μεταξύ των αριθμών 39 και 41. Δηλαδή του 39=3+9=12=1+2= 3 και 41=4+1= 5. Μεταξύ του 3 και του 5 παρεμβάλλεται το 4, δηλαδή το 4=4+0= 40! Με μια γρήγορη ματιά στα βιβλία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, διαπιστώνει κανείς ότι αυτός ο κύκλος του αριθμού 40, αποτελεί το σημείο εκκίνησης και τερματισμού του σατανικού μανιφέστου του διαβόλου! Αυτό σημαίνει, ότι ο αριθμός 40 είναι ιδιαίτερα σατανικός και καλό θα είναι να αποφεύγεται. Αλλά και οι αριθμοί - δορυφόροι του. Ας μη ξεχνάμε ότι ο Β' Π.Π. ξεκίνησε το 1939! Και ότι, επίσης, οι παρθένες που υπόσχεται ο Αλλάχ στους πιστούς του, είναι 40!

Επίσης, το τέλος του κόσμου πιθανολογείται για τις 04/04/4440, από έγκυρες πηγές της σύσσωμης επιστημονικής κοινότητας, καθώς εικάζεται ότι εκείνη την ημερομηνία, 40 φωτόνια θα συγκρουστούν με 40 νετρόνια λόγω των 40 ημερών παύσης έκκλησης ενέργειας από τα σαραντατρόνια!

Καλό θα είναι να μην ασχολούμαστε με τόσο μεταφυσικά και διαβολικά πράγματα, γιατί ο αριθμός 40 στοιχείωνει συνειδήσεις και καταστάσεις!

¶λλοι περίεργοι αριθμοί είναι το 6, το 66 και το 666. Επίσης και οι μυγαδικοί αριθμοί. Δεν δύναται να υπάρχει αρνητική ρίζα, όμως το καταφέραμε μέσω των μυγαδικών. Αυτό σημαίνει ότι η αριθμολογία είναι μαγικό αποτέλεσμα της αποκρυφιστικής επιστήμης!

456+479+342 = Ελπίζω να βοήθησα, όσο μπορούσα!

Χαίρε Ζευ! = 40

xtabay
03-01-13, 15:17
Οι αριθμοί είναι μιγαδικοι και όχι μυγαδικοι αγαπητέ και επιπλέον χαιρε ζευ! = 1128 = η πασοκονεαδημοκρατια = το λέει το μνημόνιο . Τι προσπαθούν άραγε να μας αποκαλύψουν οι λεξαριθμοι ...:rolleyes:

Νεραιδούλα
03-01-13, 16:27
Grayscull σ'έυχαριστώ.

demi δε βαριέσαι να λες λες λες λες...γιατί εγώ βαριέμαι να σε διαβάζω.

Vacryle ,το μνμ σου τα είπε όλα...

xtabay σκέψου όμως ότι οι μυγαδικοί βγαίνουν από τη μύγα ενώ οι μιγαδικοί από το μιγάς -όμως εδώ μας ενδιαφέρουν οι μύγες(...)οπότε there you go oπως έλεγε και ο μπαμπάς της νύφης στο my big greek fat wedding (χιουμοράκι)

demi
03-01-13, 16:35
αγαπητη μου εσυ χανεις...οχι εγω...

με ανησυχει το οτι προσπαθεις ακομα κ τωρα να με μειωσεις μετα απο ολα αυτα...αλλα δεν βαριεσαι...

καποια στιγμη πιστεψα οτι ισως οτι εγινε να ηταν απλα μια παρεξηγηση, κ ισως επειδη αισθανθηκες θιγμενη να αντεδρασες ετσι.....

μεχρι που ειπα να σου δωσω κ ενα στοιχειο στην αναζητηση σου....

αλλα τελικα εκανα λαθος...δεν αξιζει κανεις να ασχοληθει μαζι σου κ λαθος μου που το εκανα......

κριμα για σενα κοριτσακι................

Inspired Hand
03-01-13, 17:18
αποτελεί το σημείο εκκίνησης και τερματισμού του σατανικού μανιφέστου του διαβόλου! Αυτό σημαίνει, ότι ο αριθμός 40 είναι ιδιαίτερα σατανικός και καλό θα είναι να αποφεύγεται.

Επίσης, το τέλος του κόσμου πιθανολογείται για τις 04/04/4440, από έγκυρες πηγές της σύσσωμης επιστημονικής κοινότητας, καθώς εικάζεται ότι εκείνη την ημερομηνία, 40 φωτόνια θα συγκρουστούν με 40 νετρόνια λόγω των 40 ημερών παύσης έκκλησης ενέργειας από τα σαραντατρόνια!

Καλό θα είναι να μην ασχολούμαστε με τόσο μεταφυσικά και διαβολικά πράγματα, γιατί ο αριθμός 40 στοιχείωνει συνειδήσεις και καταστάσεις!

Vakryle...Είσαι καλά?......

demi
03-01-13, 17:52
αμ δεν ειναι...

μετα την επιθεση του αγιου βασιλη, τα χει χασει ο κακομοιρης!!!

νομιζω οτι μετανοει για ολα οσα εχει πει κ εχει κανει, εξου κ η στροφη προς την θρησκεια!!!!

χαχαχαχαχα!!!!!!

Vakryle
03-01-13, 20:15
11880 = 1+1+8+8+0 = 18 = 1+8 = 9
Η ρίζα του 9 είναι το 3.
Το 3 είναι ένας φυσικός αριθμός πριν το 4, δηλαδή το 4+0=40!

Αυτό είναι απλά ένα subminimal μήνυμα που κανείς δεν το έχει σκεφτεί, και άλλη μία τρανή απόδειξη των όσων έχω γράψει! Δηλαδή ότι ο αριθμός 40 αποτελεί την ρίζα του κακού, άλλωστε και η φράση "40 να 'ναι οι μέρες σου" εκεί αποσκοπεί!

Επίσης, οι 40άρες είναι ίσες με δύο 20άρες, κάτι που αυτόματα σε οδηγεί στο αμάρτημα της λαγνείας! Τα 40 παλληκάρια από την Λεβαδειά σκόρπισαν το θάνατο και το αίμα στους Οθωμανούς και από 'κει έγινε παραμύθι και η ιστόρια του Αλή Μπαμπά με τους 40 κλέφτες, καθότι αυτό το κατόρθωμα έφτασε ακέραιο ως τα βάθη της Ανατολής! "40 χρόνια φούρναρης", είναι μία φράση που έχει ως σκοπό να υποπέσεις στο αμάρτημα της μισαλλοδοξίας και όχι στην συμπάθεια του δέκτη! Η Σαρακοστή των Χριστιανών είναι 40 μέρες νηστείας του Ιησού στην έρημο με τον Σατανά να τον περιπαίζει σχεδόν καθημερινά και, τέλος, 40 αριθμούνται οι πιο γνωστοί Θεοί-Θεές-Θεότητες στην Αρχαία Ελλάδα! ¶λλωστε και τα χρόνια σκλαβιάς υπό του Οθωμανικού ζυγού ήταν 400 στον αριθμό!

Εγώ, στις Πανελλήνιες έγραψα μυγαδικοί και πέρασα!
Γιατί ακόμη και τα Μαθηματικά τα έγραφα ολογράφως!

xtabay
03-01-13, 22:16
Εγώ, στις Πανελλήνιες έγραψα μυγαδικοί και πέρασα!
Γιατί ακόμη και τα Μαθηματικά τα έγραφα ολογράφως! Φυσικά και πέρασες με το "μυγαδικοί" στα μαθηματικά. Αν είχες γράψει 4+0=40 δεν ξέρω τι θα σου είχε συμβεί...

Για τα 40 παλληκάρια στην άκρη του γιαλού που εχάσανε στα ζάρια τη μικρή Ραλλού τι έχεις να πεις;;;

Vakryle
03-01-13, 23:20
Έχω να πω ότι παίζεις με τη φωτιά, χλευάζοντας τον αριθμό 40 και τους νηματοθέτες αυτών! Είθε οι 40 Ελοχίμ να προστατέψουν τις 40 σου ψυχές!

Chimaira
04-01-13, 08:20
@Νεραιδούλα

Το σχόλιο του AVATARGR ήταν κάθε άλλο παρά υποτιμητικό. Φυσιολογική αντίδραση όσων πλέον έχουν απειβδήσει με αυτά που διαβάζουν και προσπαθούν να προλάβουν δυσάρεστες καταστάσεις από διαχειριστικής άποψης. Οι διαχειριστές από την πλευρά τους έχουν κλειδώσει επανειλλημένως θέματα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις των κανονισμών που έχουν ορίσει. Μέσα σ' αυτά είναι και θέματα του τύπου "παραθέτω μία ερώτηση και δεν καταθέτω την προσωπική μου άποψη" καθιστώντας το συγκεκριμένο θέμα απρόσωπο και δίχως το παραμικρό ίχνος ενδιαφέροντος προς ανάλυση, άρα και συζήτηση.

Δεν σου απαγόρεψε κάποιος να ανοίξεις θέμα, αλλά οφείλεις ως μέλος αυτής της κοινότητας να δικαιολογήσεις την άποψή σου και να επιχειρηματολογήσεις σε κάθε σου πρόταση. Αλλιώς δεν θα τη λάβει κανείς στα σοβαρά. Βλέπε τα σχόλια του Vakryle :) (κοίτα τι του έκανες...!)

Πες μας τι πιστεύεις εσύ γι' αυτόν τον αριθμό. Λες ότι έχει σημασία για σένα, αλλά δεν αναλύεις τις σκέψεις σου. Πως περιμένεις να συνεχιστεί ομαλά ένα τέτοιο θέμα;

Υ.Γ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Νεραιδούλα
09-01-13, 17:31
Οκ σε διάβασα Chimaira. Για μένα όμως ,φυσιολογική αντίδραση του ατόμου που απηύδησε είναι να αγνοήσει αυτό που βλέπει. Διότι υπάρχουν και νέα άτομα που δεν έχουν προϊστορία στο φόρουμ και δε μπορούν να ξέρουν το επίπεδο των συζητήσεων που παίζουν εδώ μέσα και ποιος έχει απηυδήσει με τι.
Θα πρέπει όμως να πω ότι έτσι διώχνεται ο νέος κόσμος από τον παλιότερο γιατί οι απαντήσεις αυτού του τύπου παραπέμπουν αλλού σε περίεργα δηλ.συμπλέγματα ,ωστόσο συνηθισμένα.
Δική μου φιλοσοφία είναι ό.τι ξέρω να το δίνω, κι όταν βαριέμαι , να μην ασχολούμαι.
Αυτό είναι τουλάχιστον η δική μου αντιμετώπιση στη ζωή και μέχρι τώρα τουλάχιστον μια χαρά το υποστήριζα...
Αντίθετα, εδώ με όλο αυτό το σκηνικό που ακολούθησε , και που πολύ κακώς μπήκα στη διαδικασία να απαντώ κι εγώ, με τις απαντήσεις και τις ανταπαντήσεις που δόθηκαν ξεκατίνιασμα ολκής μοιάζει στα δικά μου μάτια, που όχι μόνο δε με εκφράζει, αλλά και με κουράζει τρομερά , γιατί απλούστατα είναι παιδιάρισμα ,ανώριμο κι εγωιστικό παιχνιδάκι εξουσίας.

Εννοείται ότι από την αρχή κιόλας έψαξα αλλού και βρήκα την απάντηση που ζητούσα.

Εν κατακλείδι διώχνετε κόσμο έτσι...

Εγώ δε συνεχίζω άλλο...
οι καιροί είναι δύσκολοι...ας απηυδήσει ο καθένας μας με αυτούς που πραγματικά τον καταπιέζουν ( βλέπε εξουσία) κι όχι με τις ερωτήσεις που μπορεί ο κάθε επισκέπτης να απευθύνει όποιες κι αν είναι αυτές...
Δε θα μπω στη διαδικασία να ξανατοποθετηθώ στο θέμα ,να είστε όλοι καλά.
Αυτή είναι η άποψή μου.Τέλος.

melian
09-01-13, 18:06
Μετά από αυτή τη σουρεαλιστική κουβέντα και δεδομένου ότι το θέμα που ανοίχθηκε δεν ανοίχθηκε σωστά, το νήμα κλειδώνεται. Καλό είναι πρώτα να γίνεται μια αναζήτηση στις κατηγορίες γιατί ενδεχομένως να υπάρχουν ήδη υπάρχουσες συζητήσεις και επίσης να μην ανοίγονται θέματα με μία σειρά ή έστω να είναι πιο γενικά για να επιτρέπουν μια πλήρη συζήτηση.

Εκ του συντονισμού,
melian