PDA

Επιστροφή στο Forum : They Live

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
30-11-05, 08:03
Προσφατα ειδα την ταινια they live και μπορω να πω οτι μου αρεσε η κεντρικη ιδεα και τα μυνηματα που περνανε απο την ταινια.Αν και η ταινια δεν ειναι πολλη γνωστη νομιζω οτι αξιζει να την δειτε.

Antonia
30-11-05, 08:35
Φίλε Σωτήρη,

πρόσεξε σε ποιους μιλάς... :) Εδώ είναι το forum του μεταφυσικού και το threαd για "παράξενες" ταινίες! Αναφέρεσαι σε μια αρκετά γνωστή ταινία του Carpenter (απ' τους πιο γνωστούς σκηνοθέτες του είδους). Πώς είναι δυνατόν να μην την ξέρουμε; Πλάκα, κάνω. Πολύ καλή ταινία. Γενικά ο Carpenter είναι καλός και καταπιάνεται εδώ και χρόνια με ενδιαφέροντα θέματα. Απ' τις πιο γνωστές ταινίες του να δεις είναι: Halloween, The Fog, Escape from New York, Christine, Prince of Darkness, Village of the Damned κ.ά.

Hastaroth666
30-11-05, 13:28
Ξέχασες το εκπληκτικό "The thing" :)

cosmictsak
30-11-05, 13:46
Ναι όντως πολύ καλό το the thing όπως και το the fog η πρώτη του ταινία. Α όχι, η πρώτη ταινία είναι το Dark Star. Πολύ πλάκα! Όποιος δεν το έχει δει να το ψάξει.

melian
15-04-08, 18:14
Μόλις εχθές αξιώθηκα να δω την ταινία του Carpenter "They Live". Μου άρεσε πάρα πολύ το γεγονός ότι ναι μεν ήταν μια ταινία με εξωγήινους αλλά δεν είχε τα γνωστά εφέ που πολλές φορές επισκιάζουν την ουσία και τα μηνύματα της ταινίας. Η συγκεκριμένη ταινία είχε μια πιο εσωτερική χροιά και ήταν εξαιρετικά απλή στην πλοκή της. Την προτείνω ανεπιφύλακτα!

Grayscull
01-04-12, 17:05
Από τα "must see" του ειδους.

Tempus
04-05-15, 22:48
αν και αρκετα παλια μου αρεσει ο τροπος που προσεγγιζει την υποθεση απο θεμα πρωτοτυπιας...για την τοτε εποχη ειναι μια καλη ταινια :)