PDA

Επιστροφή στο Forum : Αδάμαστος: Το πρώτο Ελληνικό epic fantasy στους κινηματογράφους!


beetlejuice
13-10-13, 11:33
http://liberty-news.gr/wp-content/uploads/2013/07/ADAMASTOS-OFFICIAL-POSTER.jpg


Η ταινία που πρόλαβε να κάνει πάνω από 1.000 εισιτήρια σε 2 μόλις προβολές στις Νύχτες Πρεμιέρας, πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του ταλαντούχου Θάνου Κερμίτση (http://metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=7100) και πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας (epic fantasy), ο Αδάμαστος, θα βρει το δρόμο για τις αίθουσες σύντομα.

Γιατί τις καλές ταινίες πρέπει να έχει την ευκαιρία να τις βλέπει ο κόσμος.

Ο Αδάμαστος (http://metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=7650)θα βγει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο.
Περισσότερα σύντομα.

Δείτε το trailer (http://www.youtube.com/watch?v=FBqR1Rcwo0s)

beetlejuice
05-11-13, 20:09
Η πρώτη μεγάλου μήκους επική ταινία φαντασίας από Έλληνες δημιουργούς, το «Τhe Dragonphoenix Chronicles: Indomitable», απέδειξε περίτρανα πως το ελληνικό κοινό διψάει για «ντόπιες» παραγωγές, με τις δυο sold out παραστάσεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας. Επιτέλους, έφτασε η στιγμή που θα πάρουμε όλοι γεύση από τον Αδάμαστο, καθώς η ταινία θα προβάλλεται αποκλειστικά στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ από τις 14 Νοεμβρίου, από την FilmBoy, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες πόλεις.
Η ιστορία της ταινίας λαμβάνει χώρα 200 χρόνια μετά το τέλος του κόμικ, στις Χώρες του Βορρά και συγκεκριμένα στην Νοσβαλδία, την οποία πλέον διαφεντεύει η Αυτοκρατορία του Δρακοφοίνικα, που έχει κατακτήσει μεγάλο μέρος του Κόσμου του Έλεμπρος. Εκεί συναντούμε τον Ντράγκαρ, έναν Βάρβαρο που αποτελεί ιδιοκτησία του σκλαβέμπορου Φλάβιου, παίρνοντας μέρος σε βρώμικες μονομαχίες προς διασκέδαση των αριστοκρατών. Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια για τον Ντράγκαρ... Έως ότου ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες πόλεις, το πρώτο ραντεβού δόθηκε στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ (Πανεπιστημίου 46, ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο, 210-3826720)!


Πηγή: moviemonsters.gr