Επιστροφή στο Forum : Μάγια στο σπίτι μου!!
Βρήκα προφανως μαγια μέσα στο σπίτι μου.. καταρχην τα βρηκα μεσα σε ενα ντουλαπι του σπιτιου μου και πρεπει να ηταν εκει μεσα πανω από 5 χρονια.. λοιπον ηταν μεσα σε ενα αλουμινοχαρτο 1 φυλλο χαρτι στο οποιο εχουν ζωγραφισει τρεις ομοκεντρους κυκλους σε καθε εναν απο τους οποιους περιεχονται καποιες λεξεις και στο κεντρο υπαρχει ενα ματι..το χαρτι ηταν διπλωμενο και μεσα στο χαρτι υπηρχαν ενα αγκιστρι τρια κοκκινα μπαλακια χωμα τριχες λιβανι νομιζω και μυριζει σαν μοσχολιβανο..διπλα στο χαρτι υπηρχε ενα τριγωνο πουγκι με νυχια μαλλον απο πουλια και κατι αλλες μαλακιες..παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει γιατι θελω να μαθω τι ειναι ολα αυτα..εχω και φωτογραφιες αλλα δεν μπορω να τις ανεβασω λογω μεγεθους..οποιος ενδιαφερεται πραγματικα να βοηθησει μπορω να του τις στειλω..ευχαριστω εκ των προτερων
Pholarchos
12-08-14, 10:18
Βρήκα προφανως μαγια μέσα στο σπίτι μου.. καταρχην τα βρηκα μεσα σε ενα ντουλαπι του σπιτιου μου και πρεπει να ηταν εκει μεσα πανω από 5 χρονια.. λοιπον ηταν μεσα σε ενα αλουμινοχαρτο 1 φυλλο χαρτι στο οποιο εχουν ζωγραφισει τρεις ομοκεντρους κυκλους σε καθε εναν απο τους οποιους περιεχονται καποιες λεξεις και στο κεντρο υπαρχει ενα ματι..το χαρτι ηταν διπλωμενο και μεσα στο χαρτι υπηρχαν ενα αγκιστρι τρια κοκκινα μπαλακια χωμα τριχες λιβανι νομιζω και μυριζει σαν μοσχολιβανο..διπλα στο χαρτι υπηρχε ενα τριγωνο πουγκι με νυχια μαλλον απο πουλια και κατι αλλες μαλακιες..παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει γιατι θελω να μαθω τι ειναι ολα αυτα..εχω και φωτογραφιες αλλα δεν μπορω να τις ανεβασω λογω μεγεθους..οποιος ενδιαφερεται πραγματικα να βοηθησει μπορω να του τις στειλω..ευχαριστω εκ των προτερων
Θα είχε ενδιαφέρον και να τα δούμε - το μέγεθος μπορείς να το μειώσεις αν τις τραβήξεις σε χαμηλή ποιότητα ή αν το μειώσεις σώζοντάς τες σε jpg με μεγάλη συμπίεση.
Κατά τα άλλα - δε μοιάζει με κάτι εντελώς κακοποιό.
Ο νους πάει σε ερωτική μαγεία (πιθανότερο) μέχρι προστατευτική - φυλακτό (λιγότερο πιθανό) - βλαπτική μαγεία μάλλον όχι (αλλά χωρίς εικόνα ή τις λέξεις δύσκολο να βγει σαφές συμπέρασμα).
653
654
655
Καταρχην αευχαριστω για την γρηγορη απαντηση..Αυτες ειναι φωτογραφιες..θα ημουν ευγνωμων αν μπορουσες να μου πεις περισσοτερα.. :D
Pholarchos
12-08-14, 13:59
[ATTACH]Καταρχην αευχαριστω για την γρηγορη απαντηση..Αυτες ειναι φωτογραφιες..θα ημουν ευγνωμων αν μπορουσες να μου πεις περισσοτερα.. :DOk ευχαριστώ, αλλά ...όχι καλό...! Εννοώ ότι για κάτι για καλό δε μοιάζει.
Φυλακτό δεν είναι για προστασία, μάλλον επιθετικό.
Ερωτική μαγεία, χλωμό.
Πάμε στο βλαπτικό.
Αλλά πριν πάμε.
1. Οι λέξεις είναι στα Ελληνικά, ξεχωρίζεις τι λένε;
2. Η κηλίδα στο χαρτί έγινε λες από κάποιο υλικό λόγο του χρόνου ή εξ'αρχής;
3. Λές 5 χρόνια εκεί. Πως το ξέρεις και ποιος είχε πρόσβαση;
Μερικες ειναι στα ελληνικα πχ νομων ..αλλες δεν τις καταλαβαινω.. Ειναι μπερδεμενα..οι κηλιδες δεν ειναι σιγουρα απο τον χρονο.. Εχουν χρωμα μαυρο και βαθυ κοκκινο σε καποια σημεια.. Η προσβαση στο σηνειο που τα βρηκα ειναι πανευκολη απτον οποιονδηποτε.. Υπολογιζω καμια πενταετια σιγουρα γτ τα ειχε δει καποια στιγμη ο πατερας μου αλλα δεν εδωσε σημασια κ δεν το ανοιξε..απλα το αφησε εκει..
Pholarchos
12-08-14, 15:12
Μην ακουμπίσεις κανένα από τα αντικείμενα. Θα επανέλθω σύντομα.
Σε παρακαλω κανε οσο πιο γρηγορα μπορεις!!!!! Το σκατο μου εχει φτασει στην καλτσα...χωρις υπερβολη!!!
Pholarchos
12-08-14, 15:37
Μερικες ειναι στα ελληνικα πχ νομων ..αλλες δεν τις καταλαβαινω.. Ειναι μπερδεμενα..οι κηλιδες δεν ειναι σιγουρα απο τον χρονο.. Εχουν χρωμα μαυρο και βαθυ κοκκινο σε καποια σημεια.. Η προσβαση στο σηνειο που τα βρηκα ειναι πανευκολη απτον οποιονδηποτε.. Υπολογιζω καμια πενταετια σιγουρα γτ τα ειχε δει καποια στιγμη ο πατερας μου αλλα δεν εδωσε σημασια κ δεν το ανοιξε..απλα το αφησε εκει..
Έχουμε και λέμε μέχρι τώρα:
Το πουγγί - είναι αυτό που λένε σε στυλ "χαϊμαλί" - τα νύχια που περιέχει για καλό δεν ήταν.
Όμοια το αγγίστρι και τα τρία "μπαλάκια" που μοιάζουν με καρπούς και δεν είναι κόκκινα αλλά κοκκινόμαυρα (αυτά τα λένε από την αρχή, αν έλεγες κοκκινόμαυρα θα σου έλεγα κατ'ευθείαν για βλαπτικό σκοπό). Αν είναι καρποί – δε το διακρίνω καλά – μη τα αγγίξεις!!! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.
Μοιάζουν με καρπούς δηλητηριώδεις. Να με συγχωρείς αλλά δε νιώθω άνετα να παραθέσω λινκ στο φόρουμ σχετικά με αυτούς – μη βάλω ιδέες. ΔΕΝ υπάρχει αντίδοτο. Σου στέλνω με πμ - για να δεις ότι δε λέω βλακείες.
Η σφραγίδα / ταλισμαν τέλος μοιάζει τυπική Ελληνικής λαϊκής μαγείας (του τύπου που επηρέασε τη Σολομωνική).
Ο Εξωτερικός κύκλος: ΜΝΞ ή νυξ θανατος ενο εδυ νόμων θεων ων ως υμας <...> - όπως καταλαβαίνεις για κακό είναι.
Η δεύτερη σειρά (ενδιάμεσος κύκλος) έχει αριθμούς (σα μέρες)
Εσωτερικός κύκλος: να υπονοεί μήνες;
Λες να δίνει ημερομηνία; Μαγική ωρολογιακή βόμβα! Υπόθεση κάνω, αλλά δε μοιάζει όποιος ή όποια το έκανε να μην ήξερε τι έκανε.
Πιστεύω ότι οι κηλίδες έγιναν με το χρόνο από ζουμιά των καρπών αλλά θα μπορούσαν να έχουν γίνει και εσκεμμένα πριν αφεθεί το αντικείμενο εκεί που το βρήκες.
Ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για ολες τις πληροφοριες!! Τωρα το θεμα ειναι τι μπορω να κανω με αυτα?? Πως μπορω να τα λυσω καινα απαλλαχθω απο αυτα?
Pholarchos
12-08-14, 15:55
Σε παρακαλω κανε οσο πιο γρηγορα μπορεις!!!!! Το σκατο μου εχει φτασει στην καλτσα...χωρις υπερβολη!!!Απλά μην αγγίξεις τα κόκκινα "μπαλάκια" ούτε σημεία όπου μπορεί να πήγαν τα ζουμιά τους (η κηλίδα πχ) - και καλό πλύσιμο τα χέρια με άφθονο νερό. Ίσως να έχει εξουδετερωθεί τώρα (αν είναι 5 χρόνια μετά) αλλά καλύτερα προσοχή.
Pholarchos
12-08-14, 16:02
Ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για ολες τις πληροφοριες!! Τωρα το θεμα ειναι τι μπορω να κανω με αυτα?? Πως μπορω να τα λυσω καινα απαλλαχθω απο αυτα?
1. Μπορείς να τα κάψεις (μακριά από το σπίτι, αφού φωτογραφήσεις κάθε πλευρά τους και το σημείο που τα βρήκες).
2. (η παρανοϊκή λύση, αλλά αυτά ήταν αληθινά μάγια άσχετα αν 'έπιασαν')
Μπορείς (πρίν τα κάψεις) να παίξεις λίγο magical CSI - πάρε ένα κιτ από τα παιδικά για δακτυλικά αποτυπώματα και ψάξε και φωτογράφησε όπου βρεις κυρίως του αλουνιμόχαρτου (ελπίζω να μην τα ψαχούλεψες παντού όταν τα βρήκες και μόλυνες με δικά σου αποτυπώματα τα στοιχεία!) Μετά κάθε γνωστού και γνωστής παίρνε αποτυπώματα από τα φλυτζάνια καφέ που κερνάς (με υπολογιστή μπορείς να τα ταυτοποιήσεις!)
3. Τι λες από το ιστορικό σου και της οικογένειάς σου. Έπιασαν;
4. Θα μπορούσες να τα φυλάξεις (κλειδωμένα) ως στοιχεία - δε το συνιστώ΄.
5. Κάψιμο μακριά από το σπίτι σου και ολοκληρωτικό + κανένα ευχέλαιο!
Δεν μπορω να ξερω αν επιασαν γιατι δεν ξερω ποιο σκοπο ειχαν!!μπορεις να να με βοηθησεις σε αυτον τον τομεα?? Τι σκοπο ειχαν?
Pholarchos
12-08-14, 16:11
Δεν μπορω να ξερω αν επιασαν γιατι δεν ξερω ποιο σκοπο ειχαν!!μπορεις να να με βοηθησεις σε αυτον τον τομεα?? Τι σκοπο ειχαν?
Να βλάψουν τι άλλο. Αλλά μάλλον δεν πέτυχαν. Αν είχε γίνενει κάτι τρανταχτό θα είχε πάει ο νού σου μόνος του εκεί!
Με έξτρα μπόνους να κάνουν κακό μέσα από το δηλητήριο των "κόκκινων" (είναι καρποί και όχι μπαλάκια, έτσι δεν είναι;)
Α, ναι και οι τρίχες ίσως είναι του ανθρώπου που ήθελαν να βλάψουν. Καμιά ιδέα από το χρώμα;
Δεν μπορω να διακρινω για τις τριχες..ναι τα μπαλακια τελικα ειναι οι καρποι που μου εστειλες..
Pholarchos
15-08-14, 10:58
Πάντως ήταν "επαγγελματική" δουλειά. Μάγος (άντρας πιστεύω) δεύτερης βαθμίδας το λιγότερο. Πιθανόν να απευθύνθηκε σε επαγγελματία και να τα αγόρασε όποιος ή όποια τα έβαλε στο ντουλάπι - εκτός κι υπάρχει στο περιβάλλον σου άνθρωπος με τέτοιες γνώσεις.
Το ότι δεν έπιασαν είναι μάλλον λόγο αυτού που λένε λαϊκά "άγιο είχατε" (που πάει να πει ή ισχυρή προστασία ή δεν έβρισκε πάτημα στη ζωή σας)
Κλασική κίνηση για να αποενεργοποιήσει κανείς τέτοια πριν τα κάψει είναι να τα μουσκέψει σε αγιασμό.
ΥΓ. η κατάρα που δόθηκε άδικα , δεν πιάνει, και υπάρχει η λαϊκή δοξασία ότι αυτή στρυφογυρίζει και δεν έχει τόπο να σταθεί και να κολλησει. (Είναι από τις Παροιμίες της Βίβλου, κεφ. 26 - στιχ. 2 Ως περιφέρεται το στρουθίον, ως περιπετά η χελιδών, ούτως η άδικος κατάρα δεν θέλει επιφθάσει - 2 Όπως περιφέρεται το σπουργίτι, όπως πετάει ολόγυρα το χελιδόνι, έτσι η άδικη κατάρα δεν θα φτάσει στον σκοπό της.)
Pholarchos
04-09-14, 10:08
Φωτογραφία.
Το να σε πιάνει ανησυχία και άγχος για "μάγια", τα οποία βρίσκονταν στο ντουλάπι του σπιτιού σου τα τελευταία 5 χρόνια, δεν είναι λογικό... Ό,τι "κακό" κι αν έχει συμβεί στην οικογένεια σου αυτήν την περίοδο των 5 ετών (ασθένειες, απογοητεύσεις, δυσκολίες, αποτυχίες, χωρισμοί, ζημίες κ.λπ.), έχει συμβεί και σε άλλες οικογένειες γύρω σου, που δεν είχαν μάγια στο ντουλάπι τους... Συνεπώς, θα ήταν παράλογο να θεωρήσεις ότι φταίνε τα μάγια για τυχόν ατυχίες και κακές στιγμές...
Το καλύτερο "λύσιμο" είναι να τα αγνοήσεις και να μην αφήσεις να καλλλιεργηθεί μέσα σου ο τρόμος, φόβος και η ανασφάλεια... Βεβαίως, εάν η "ανώδυνη" διαδικασία λυσίματος που σου προτείνει ο Pholarchos, σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα, μπορείς να την κάνεις... Αλλά μέχρι εκεί... Το να δώσεις συνέχεια και να ασχοληθείς με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, σημαίνει ότι τα "μάγια" πέτυχαν το "σκοπό" τους, δηλαδή να σε κάνουν να τρομάξεις, να αγχωθείς και να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου.
Είναι αυτοσχέδιες σαχλαμάρες "δεσίματος" που βάλθηκαν (μάλλον) απο κάποιον γνωστό σου για να σου κάνουν πλάκα, ή να σε επηρρεάσουν αρνητικά, αν γνωρίζουν οτι ασχολείσαι με μεταφυσικά θέματα. Οποιος ασχολείται με αυτά απο την παρέα σου ή αυτούς που μπαινοβγαίνουν στο σπίτι σου είναι οι πλέον ύποπτοι.
Αν ασχολείσαι με αυτά, ακολούθα την στάνταρ πρακτική "εξουδετέρωσης". Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό που λέω, μην ξανασχοληθείς με αυτά, πέτα τα στα σκουπίδια και ξέχασε το συμβάν, είναι το ίδιο :)
Φωτογραφία.
Και μόνο που έβαλες την φωτογραφία μαζί με την γαργαλιστική περιγραφή του κινδύνου, ένας που ξέρει 5 πράγματα απο ίντερνετ, μπορεί να βρεί οτι θέλει:
http://en.wikipedia.org/wiki/Abrus_precatorius
Να μην σου αναφέρω οτι τα είδα πρόσφατα να πωλούνται σε σακουλάκι (με σχετικές οδηγίες κινδυνου φυσικά) σε κάποιο κατάστημα του κέντρου σχετικά με Αγιουβέρδα.
Pholarchos
04-09-14, 17:32
Και μόνο που έβαλες την φωτογραφία μαζί με την γαργαλιστική περιγραφή του κινδύνου, ένας που ξέρει 5 πράγματα απο ίντερνετ, μπορεί να βρεί οτι θέλει:
Να μην σου αναφέρω οτι τα είδα πρόσφατα να πωλούνται σε σακουλάκι (με σχετικές οδηγίες κινδυνου φυσικά) σε κάποιο κατάστημα του κέντρου σχετικά με Αγιουβέρδα.Τη φωτογραφία την έβαλα γιατί τη ζήτησε κάποιο μέλος μέσο πμ (δεν μπορούσα να την επισυνάψω) τελικά δεν έπρεπε να το κάνω. Αυτό που κάνεις εσύ το θεωρώ ανεύθυνο αλλά δικαίωμά σου να το κάνεις και δικαίωμά μου να το βρίσκω ανεύθυνο.
Άκουσε αγαπητέ, αν θέλεις να δηλητηριάσεις κάποιον δεν θα περιμένεις να διαβάσεις το metafysiko.gr για να μάθεις τον τρόπο. Υπάρχει πιο εύκολος:
https://www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=b4cIVPHLCMSO8QfR1oHwCg&gws_rd=ssl#q=how+to+make+poison
Στον βασικό κανόνα στο πως δρά η "μαύρη" μαγεία στα θύματά της περιλαμβάνεται και η καλοπροαίρετη πληροφόρηση απο τρίτον στο πόσο κινδυεύει κάποιος απο αυτήν και τι δύναμη είχε ο "μάγος" που την έκανε. Οπως σου έγραψα κι αλλού, μπορεί να είχες καλές προθέσεις, αλλά έκανες ακριβώς οτι δεν έπρεπε. Καλύτερα να μην το συνεχίσουμε.
Εμένα προσωπικά τα σχέδια κάτω δέξια μου φέρνουν σε σφραγίδες δαιμόνων
+δεν μου φαίνεται για πλάκα πάντως
Pholarchos
05-09-14, 08:58
Εμένα προσωπικά τα σχέδια κάτω δέξια μου φέρνουν σε σφραγίδες δαιμόνων
+δεν μου φαίνεται για πλάκα πάντωςνομίζω πως εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο διαφορετικές καταστάσεις που συγχέονται.
Όταν βρίσκεις μάγια στο σπίτι σου ΔΕΝ έχει κατ'αρχήν σημασία αν είναι ανόητο ή όχι, αν μάγια υπάρχουν ή αν πιάνουν. Το πρωταρχικά σημαντικό είναι ότι συνειδητοποιείς πως κάποιος με πρόσβαση στο σπίτι σου θέλει κάτι απο σένα.
Έτσι το δεύτερο βήμα να δεις τι μάγια είναι για να δεις τι θέλει. Άσχετο μα το αν πιάνουν ότι βρίσκεις το αποκαλύπτει.
Στην περίπτωση εδώ έχουμε να κάνουμε με το είδος που θέλει το κακό σου. Αυτό είναι μια πραγματικότητα αντικειμενικά (και άσχετη με τις υποκειμενικές γνώμες για τα μάγια).
Η ποιοτική ανάλυση των αντικειμένων δείχνει σε τι κόπο μπήκε ο άλλος. Κάτι πρόχειρο ή "κατινίστικο" ή αντιγραφή από βιβλίο δείχνει ασχετοσύνη - αλλά κακόβουλη αν είναι για κακό. Κάτι "επαγγελματικό" (όπως εδώ) δείχνει χειρότερη πρόθεση.
Και μ'όλα αυτά μένουμε ακόμα στο φυσικό αντικειμενικό κομάτι (άσχετα με το αν πιάνουν τα μάγια ή πως δρα η μαγεία).
νομίζω πως εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο διαφορετικές καταστάσεις που συγχέονται.
Όταν βρίσκεις μάγια στο σπίτι σου ΔΕΝ έχει κατ'αρχήν σημασία αν είναι ανόητο ή όχι, αν μάγια υπάρχουν ή αν πιάνουν. Το πρωταρχικά σημαντικό είναι ότι συνειδητοποιείς πως κάποιος με πρόσβαση στο σπίτι σου θέλει κάτι απο σένα.
Έτσι το δεύτερο βήμα να δεις τι μάγια είναι για να δεις τι θέλει. Άσχετο μα το αν πιάνουν ότι βρίσκεις το αποκαλύπτει.
Στην περίπτωση εδώ έχουμε να κάνουμε με το είδος που θέλει το κακό σου. Αυτό είναι μια πραγματικότητα αντικειμενικά (και άσχετη με τις υποκειμενικές γνώμες για τα μάγια).
Η ποιοτική ανάλυση των αντικειμένων δείχνει σε τι κόπο μπήκε ο άλλος. Κάτι πρόχειρο ή "κατινίστικο" ή αντιγραφή από βιβλίο δείχνει ασχετοσύνη - αλλά κακόβουλη αν είναι για κακό. Κάτι "επαγγελματικό" (όπως εδώ) δείχνει χειρότερη πρόθεση.
Και μ'όλα αυτά μένουμε ακόμα στο φυσικό αντικειμενικό κομάτι (άσχετα με το αν πιάνουν τα μάγια ή πως δρα η μαγεία).
δεν αντιλεγουμε σε κατι, εγω μια επισημανση εκανα κατα τη προσωπικη
μου απαψη
Να αναφέρω και εγώ ένα περιστατικό σχετικό,
Πριν καμιά 10άρια χρόνια η μητέρα μου είχε βρει αν θυμάμαι καλά κάτι σαπουνάκια τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο σε ένα συρτάρι. Δεν θυμάμαι αν υπήρχε κάτι άλλο μαζί τους μιας και δεν τα είδα. H μάνα μου μου είπε πως ήταν μάγια και τα πέταξε!
Κατά 99% τα είχε βάλει εκεί συγγενικό μας πρόσωπο που είχαμε φιλοξενήσει για μερικές εβδομάδες,
Το περίεργο για μένα είναι πως λίγο καιρό πριν έρθει αυτό το πρόσωπο σπίτι μας, η μητέρα μου είχε δει ένα όνειρο που της έλεγε να βάλει σταυρουδάκια σε κάθε πόρτα και παράθυρο του σπιτιού! τυχαίο;; Ιδέα δεν έχω :)
Εμείς κάτι κακό δεν πάθαμε εκείνο το διάστημα σίγουρα. Επειδή όμως έχουν περάσει τόσα χρόνια, δεν θυμάμαι αν το πρόσωπο αυτό είχε ένα ατύχημα στο σπίτι μας ψιλοσοβαρό την εποχή που είχε κάνει τα μάγια ή σε άλλη μεταγενέστερη επίσκεψή του :)
Να αναφέρω και εγώ ένα περιστατικό σχετικό,
Πριν καμιά 10άρια χρόνια η μητέρα μου είχε βρει αν θυμάμαι καλά κάτι σαπουνάκια τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο σε ένα συρτάρι. Δεν θυμάμαι αν υπήρχε κάτι άλλο μαζί τους μιας και δεν τα είδα. H μάνα μου μου είπε πως ήταν μάγια και τα πέταξε!
Κατά 99% τα είχε βάλει εκεί συγγενικό μας πρόσωπο που είχαμε φιλοξενήσει για μερικές εβδομάδες,
Το περίεργο για μένα είναι πως λίγο καιρό πριν έρθει αυτό το πρόσωπο σπίτι μας, η μητέρα μου είχε δει ένα όνειρο που της έλεγε να βάλει σταυρουδάκια σε κάθε πόρτα και παράθυρο του σπιτιού! τυχαίο;; Ιδέα δεν έχω :)
Εμείς κάτι κακό δεν πάθαμε εκείνο το διάστημα σίγουρα. Επειδή όμως έχουν περάσει τόσα χρόνια, δεν θυμάμαι αν το πρόσωπο αυτό είχε ένα ατύχημα στο σπίτι μας ψιλοσοβαρό την εποχή που είχε κάνει τα μάγια ή σε άλλη μεταγενέστερη επίσκεψή του :)
Το όνειρο της μητέρας σου δείχνει ότι το υποσυνείδητό της λειτούργησε απολύτως φυσιολογικά... Προφανώς γνώριζε ότι θα φιλοξενήσει το συγκεκριμένο συγγενικό πρόσωπο και έχοντας διαισθανθεί ή αντιληφθεί τα όχι και τόσο καλά συναισθήματά του έναντι της οικογένειας, είδε το όνειρο αυτό, που δείχνει, επίσης, την πίστη της μητέρας σου στη θεϊκή προστασία.
Να μην σου αναφέρω οτι τα είδα πρόσφατα να πωλούνται σε σακουλάκι (με σχετικές οδηγίες κινδυνου φυσικά) σε κάποιο κατάστημα του κέντρου σχετικά με Αγιουβέρδα.
Θεωρω οτι εισαι αρκετα ανευθυνος και αν πιστευεις οτι ο τροπος και η αντιμετωπιση σου σε ενα τοσο σοβαρο θεμα ειναι σωστα, τοτε θα σου προτεινα να μην σχολιαζεις ή και καλυτερα να μην ασχολεισαι με το forum.
O φιλος μας ο Polarch, εκανε μια μικρη εξυπηρετηση σε μενα. Μηπως θελεις τωρα να σχολιασεις και μενα?
Μπράβο. Τώρα που με έβρισες και το ευχαριστήθηκες, κάνε logout από αυτό σου το ψευδώνυμο και σου απαντώ στο άλλο. Αν βαριέσαι, πήγαινε να δεις τίποτα cartoons στην tv να περάσεις την ώρα σου και άσε τα "σοβαρά" μεταφυσικά θέματα για όταν θα έχεις μεγαλώσει. Για την ώρα προσπάθησε να καταλάβεις τι κάνει αυτό (http://www.google.com/imghp).
Ξαφνικα εδω και λιγο εξαφανιστηκαν 4 ευρω απο το πορτοφολι του συγκατοικου μου χωρις λογο . Πρωτου ερθει σπιτι ειχε κοιταξει το πορτοφολι του και ειχε λεφτα μπηκε για μπανιο εγω ημουν στο δωματιο μου και του ειπα αν θελει να παραγγειλουμε ! Τελικα εφαγα μονος μου ! Ομως το θεμα ειναι οτι εκεινος οταν ηρθε ο τριτος συγκατοικος που παραγγειλανε πηγε ν βγαλει τα λεφτα του και δεν υπηρχαν πουθενα ! Τωρα μολις χθες ο τεταρτος συγκατοικος που εχουμε ξαφνικα εχασε λεφτα μεσα απο τον κουμπαρα του. Ειχε μεσα απο οτι μας ειπε γυρω στα 30 ευρω και του μεινανε 5 ευρω μονο ! Χωρις λογο και επισης βρηκε κουνημενο τον κουμπαρα του ( γιατι ειχε βαλει σημαδι ) ενω οι υπολοιποι ημασταν στη δουλεια . Με λιγα λογια εξαφανιζονται λεφτα απο το σπιτι μας χωρις καποιος να εχει βαλει χερι ! Να τονισω πως στο δωματιο που χανονται τα λεφτα μυριζει μια δυσαρεστη μυρωδια καθε φορα που δεν μυριζει σε κανενα αλλο μερος του σπιτιου , και αυτη εξαφανειζεται μολις μπουμε μεσα η την αντιλειφθιυμε ολοι ! Θελω επιτελους να το λυσω αυτο το θεμα ! Εχουμε φερει παππα στο σπιτι αλλα και παλι συνεχιζεται ! Μπορει καποιος να με βοηθησει σε αυτο ; Μακης Π.
Ξαφνικα εδω και λιγο εξαφανιστηκαν 4 ευρω απο το πορτοφολι του συγκατοικου μου χωρις λογο . Πρωτου ερθει σπιτι ειχε κοιταξει το πορτοφολι του και ειχε λεφτα μπηκε για μπανιο εγω ημουν στο δωματιο μου και του ειπα αν θελει να παραγγειλουμε ! Τελικα εφαγα μονος μου ! Ομως το θεμα ειναι οτι εκεινος οταν ηρθε ο τριτος συγκατοικος που παραγγειλανε πηγε ν βγαλει τα λεφτα του και δεν υπηρχαν πουθενα ! Τωρα μολις χθες ο τεταρτος συγκατοικος που εχουμε ξαφνικα εχασε λεφτα μεσα απο τον κουμπαρα του. Ειχε μεσα απο οτι μας ειπε γυρω στα 30 ευρω και του μεινανε 5 ευρω μονο ! Χωρις λογο και επισης βρηκε κουνημενο τον κουμπαρα του ( γιατι ειχε βαλει σημαδι ) ενω οι υπολοιποι ημασταν στη δουλεια . Με λιγα λογια εξαφανιζονται λεφτα απο το σπιτι μας χωρις καποιος να εχει βαλει χερι ! Να τονισω πως στο δωματιο που χανονται τα λεφτα μυριζει μια δυσαρεστη μυρωδια καθε φορα που δεν μυριζει σε κανενα αλλο μερος του σπιτιου , και αυτη εξαφανειζεται μολις μπουμε μεσα η την αντιλειφθιυμε ολοι ! Θελω επιτελους να το λυσω αυτο το θεμα ! Εχουμε φερει παππα στο σπιτι αλλα και παλι συνεχιζεται ! Μπορει καποιος να με βοηθησει σε αυτο ; Μακης Π.
Τα πνεύματα δεν έχουν ανάγκη από λεφτά.
Κάποιος συγκάτοικος (μα πόσους έχετε?!) είναι ελαφροχέρης... :D
Εδώ παππάς εκεί παππάς πού'ναι ο παππάς? Πες στον συγκάτοικό σου να κρύβει αλλού τα λεφτά,πεντάχρονο είναι να τα βάζει σε κουμπαρά?
Robespierre
23-10-18, 07:56
Και γιατι να κρυβει τα λεφτα στο σπιτι μεσα; Τιποτα πακιστανοι ειστε; Τραπεζες με ΑΤΜ, και χρεωστικες καρτες δεν υπαρχουν;
Οχι δεν καταλαβες ολα αυτα συμβαινουν στα παιδια που μενουν σε αυτο το δωματιο ! Τις προαλλες επισης γω εχαςα 10 ευρω ανεξηγητα ! Αυτα συμβαινουν χωρις να υπαρχει καποιος στο σπιτι κλειδωμενα τα παντα ! Συνεχεια γκαντεμια εντασεις φωνες χωρις λογο με το που βγουμε απο το σπιτι ολα ηρεμουν με το που μπουμε ολα αρχιζουν να γινονται ετσι μεσα στη γρουσουζια σπανε πραγματα χανονται πραγματα ανεξηγητα. Που μπορω να απευθυνθω ; Καναμε ηδη ευχελαιο η μυρωδια καμια φορα συνεχιζει να υπαρχει
Το κακο που συμβαινεο ειναι οτι μπορει να εχουμε βαλει ολοι κεφτα καπου να ειμαστε μαζεμενοι ολοι σε ενα σημειο να μη φυγει κανεις και να γυρναμε στις τσαντες μας και τα λεφτα να μην ειναι εκει η μυρωδια να συνεχιζει να υπαρχει μα συμβαινουν γρουσουζιες συνεχεια αυτο θελω να βγαλω την γκαντεμια απο το σπιτι
Οχι δεν καταλαβες ολα αυτα συμβαινουν στα παιδια που μενουν σε αυτο το δωματιο ! Τις προαλλες επισης γω εχαςα 10 ευρω ανεξηγητα ! Αυτα συμβαινουν χωρις να υπαρχει καποιος στο σπιτι κλειδωμενα τα παντα ! Συνεχεια γκαντεμια εντασεις φωνες χωρις λογο με το που βγουμε απο το σπιτι ολα ηρεμουν με το που μπουμε ολα αρχιζουν να γινονται ετσι μεσα στη γρουσουζια σπανε πραγματα χανονται πραγματα ανεξηγητα. Που μπορω να απευθυνθω ; Καναμε ηδη ευχελαιο η μυρωδια καμια φορα συνεχιζει να υπαρχει
Ρώτα τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να σου πει το παρελθόν του σπιτιού και αν έχει γίνει τίποτα «περίεργο» εκεί μέσα (βίαιος θάνατος κλπ.)
Μπορει να υπαρχει και τετοιο θεμα ; Αν θυμαμαι καλα πριν καν το αγορασεουν το σπιτι καποιος ειχε πεθανει εκει
Άραξε Μακούκο... Αφού κάνατε ευχέλαιο όλα καλά...
Να σας πω οτι ο παππας δρν μπηκε σε κανενα αλλο δωματιο για να ριξει αγιασμο μονο σε εμας ουτε λιβανισε ολο το σπιτι . Οπως επισης ενω ειχε εξαφανιστει η μυρωδια οταν ηρθε και εφυγε ο παππας εγινε η μυρωδια πιο εντονη μηπως πρεπει να παρουμε καποιο φυλακτο ; Να κανει αλλο ο παππας στο σπιτι να μπει σε ολα τα δωματια ; Ειναι φρικιαστικο καποιες φορες και υπαρχουν παρα πολλες εντασεις μεταξυ μας οταν συμβαινουν τετοια πραγματα
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.