PDA

Επιστροφή στο Forum : TO I.M.E. ZHTAEI ATOMA ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ

I.M.E.
03-09-14, 11:19
ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ.ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ,ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΑ.
ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΒΟΧ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ.

xontro_mpizeli
04-09-14, 01:23
Τι ακριβώς ειναι το ι.μ.ε.? μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες η κάποιο link?

Επίσης, απέφευγε τα κεφαλαια γράμματα.

I.M.E.
04-09-14, 11:57
Είναι ομάδα ατόμων που ερευνάμε φαινόμενα μεταφυσικά.Δεν συναντιόμαστε ποτέ απο κόντα μιλάμε μόνο διαδυκτιακά.Ασχολούμαστε και με EVPs εγώ για την ακρίβεια είμαι στην επεξεργασία των ΕVPs.Σκοπός μας είναι να μελετήσουμε φαινόμενα σε κάθε πόλη.Σε κάθε πόλη να ένα άτομο δικό μας τουλάχιστον για έρευνα και συλλογή υλικού.
Μετέπειτα το υλικό ελέγχεται για εγκυρότητα από εμένα και μετά το στέλνω σε άτομα μορφώμενα με ειδικότητα ανάλογα της υποθέσεως.Στο τέλος μοιράζεται σε όλην την ομάδα με ανάλυσεις και εκδοχές.
Δεν έχουμε σελίδα στο ίντερνετ.Σκοπός μας είναι πρώτα να μαζέψουμε υλικό και μετέπειτα να το δημοσιοποιήσουμε.Θέλουμε να γίνει προσεγμένη δουλειά.

Θα ήθελες να συμετάσχεις ή τουλάχιστον να αφήσεις την αγγελία μου να την διαβάσει κόσμος;

Pholarchos
04-09-14, 12:04
...
Θα ήθελες να συμετάσχεις ή τουλάχιστον να αφήσεις την αγγελία μου να την διαβάσει κόσμος;Αν και ενδιαφέροντα όλα αυτά λείπει το "ονοματεπώνυμο" (δηλαδή κάτι υπεύθυνο) - ασαφή, σκοτεινά και μυστικά με μισόλογα απαντάς.
Θα μπορούσε το ποστ σου να είναι απλά "ψάρεμα" θυμάτων που ενδιαφέρονται για τα μεταφυσικά.
Θα πρότεινα - αν δεν υπάρχει ήδη - κάποιου είδους προδιαγραφές για προμοσιον τέτοιου είδους ομάδων (πχ τα στοιχεία των υπεύθυνων να δίνονται στους συντονιστές ή καλύτερα να είναι δημόσια) γιατί έτσι δε βγαίνει άκρη.

ΥΓ
Ινστιτούτο = θα πει ίδρυμα ή θεσμός - κάτι περισσότερο από ομάδα και υποδηλώνει έδρα.

I.M.E.
04-09-14, 12:26
Δεν έχω σκοπό να εξαπατήσω κανέναν.Ήμουν αρκετά αναλυτικός αυτό που ζητάει η ομάδα μας είναι άτομα να βοηθήσουν στις έρευνες.Ούτε χρήματα αποσκοπώ να πάρω αν αυτό εννοείς με την λέξη θύματα.
Η λέξη ινστιτούτο παραπέμπει γιατί έχει τις προδιαγραφές για να γίνει.Δεν σκάει κάτι στα ξαφνικά απο το πουθενά θέλει κόπο και εγκυρότητα για να χτιστεί.

Αν είναι να έρθεις στην ομάδα μας ή να με αφήσεις να έχω την αγγελία στην σελίδα σου καλώς.Αλλιώς την σβήνεις και τελείωσε η υπόθεση.Αμφισβήτηση δεν δέχομαι στην δουλειά μου.Εγώ και τα άτομα που συνεργάζομαι έχουμε σκοπό την διασταύρωση και την εγκυρότητα.Στις σελίδες τέτοιου τύπου όλες οι αναρτήσεις περι προσωπικών εμπειριών φαινομένων κτλ δεν ειναι επαληθευμένα οπότε ποιός είναι έγκυρος;

Σκέψου ότι θα έχεις αποκλειστικότητα στην σελίδα σου σε περίπτωση που οι έρευνες μας αποδείδουν.
Όσο για τα στοιχεία μου δεν είμαι υποχρεωμένος να τα δώσω δημόσια αυτά τα ξέρουν τα άτομα που συνεργάζομαι.

Pholarchos
04-09-14, 12:53
....Αμφισβήτηση δεν δέχομαι στην δουλειά μου.....
Όσο για τα στοιχεία μου δεν είμαι υποχρεωμένος να τα δώσω δημόσια αυτά τα ξέρουν τα άτομα που συνεργάζομαι.τότε θα δέχεσαι αμφισβήτηση αφού η δουλειά σου ως ανυπόγραφη δεν έχει καμιά επικύρωση ή δυνατότητα διασταύρωσης. έτσι μένει (την αφήσης δηλ.) να αιωρείται στο χώρο της αυτοδιαφήμησης.

I.M.E.
04-09-14, 13:06
ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΑΓΓΕΛΙΑ.
ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ.

Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ 90% ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ
ΑΛΛΑ ΣΕΛΙΔΕΣ.ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΓΚΥΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ
ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ "ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ"....

heretic
04-09-14, 13:54
Να σε ρωτήσω κάτι φίλε Ι.Μ.Ε: Οταν λέτε "ερευνάτε", σημαίνει οτι συμμετέχετε κι εσείς στα όποια "δρώμενα" ή εργάζεστε μόνο ως παρατηρητές, καταγραφείς, ερευνητές κτλ. Από τις ειδικότητες που αναφέρεις θα μπορούσε να σε ενδιαφέρει κάποιος ας πούμε της πληροφορικής που θα έστηνε μια πλατφόρμα καταγραφής, ας πούμε κάποιων esp και στην συνέχεια θα εκανε μια στοιχειώδη στατιστική επεξεργασία και θα έβγαζε αποτελέσματα και συμπεράσματα, σύμφωνα με την στανταρ πρακτική, πχ κατανομές και οχι τίποτα μετρήσεις της πλάκας (πχ είχαμε επιτυχία 8/10 κτλ).
Η μήπως θα σας ενδιέφερε μια... διαδραστικότητα μεταξύ σας και έρευνα πάνω σε αυτή. Οπως να στήσετε τέτοια πειράματα, σαν κι αυτό που ανέφερα, αλλά μεταξύ σας, σαν ομάδα.Γιατί, καταλαβαίνεις οτι η αλλίευση τέτοιων δρώμενων δεν είναι και εύκολη ιστορία, ακόμα και σε μεγάλες πόλεις που συμβαινουν πολλά, βλ Αθήνα.

I.M.E.
04-09-14, 14:16
Ανοίκεις σε κάποια ομάδα φίλε μου;Ναι φυσικά θα μας ενδιέφερε.
Παίρνουμε μέρος και μεις στα δρώμενα αναλόγως των περιοχών.

heretic
04-09-14, 15:27
Οχι δεν έχω "ομάδα" έτσι όπως την εννοείς αλλά κινούμαι σε κύκλους που υπάρχει δραστηριότητα σε κάποια από τα θέματα που ανέφερες (Αθήνα). Μερικές φορρές συμμετέχω κι εγώ άλλες όχι και μερικές φορρές έχω κάνει αυτού του είδους την τεχνική/επιστημονική δουλειά που αναφέρεις, για προσωπική έρευνα πάντα.

Το θέμα απαιτεί χρόνο, χρήμα και ψυχικά αποθέματα που δεν υπάρχουν πάντα. Σου αναφέρω χαρακτηριστικά πως κάποτε με φορητό αναλυτή φάσματος (κάτι σαν κι αυτόν (http://www.tek.com/spectrum-analyzer/h500-sa2500-handheld-spectrum-analyzer)) χαρτογράφησα το Η/Μ πεδίο στην διάρκεια μιας ημέρας, σε κάποια εξοχική οικία για κάποιο λόγο, επιφάνεια ενός στρέμματος συνολικά με το οικόπεδο. Στην συνέχεια έγινε επεξεργασία στα δεδομένα με ειδικό λογισμό, φαντάσου τρόπο παρόμοιο με αυτόν που εφαρμόζουν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να βρουν την κάλυψη μιας περιοχής/κυψέλης από το σήμα του σταθμού βάσης.

Δεν ξέρω αν έχεις τεχνική παιδεία και καταλαβαίνεις αυτά που λέω. Έφαγα τελικά ένα μήνα περίπου δουλειάς και χωρίς να προκύψει απολύτως τίποτα τελικά, καμιά συσχέτιση με τα "δρώμενα" δηλαδή. Τέλος πάντων μου έμεινε η εμπειρία, η οποία είναι καλή για χρήση επαγγελματική σε τεχνικό χώρο φυσικά, αλλά καταλαβαίνεις ότι η πλειοψηφία των περιπτώσεων που υπάρχει κάπου είδους "δραστηριότητα" δεν βγαίνει άκρη, ότι και να κάνεις. Τουλάχιστον με τον εξοπλισμό που μπορεί να βρει σχετικά εύκολα, ακόμα και ένας άνθρωπος του χώρου.

Έχεις επαφές με ανθρώπους που είναι σε θέση να δουν το θέμα "μεταφυσική" και με αυτούς τους τρόπους, και έχουν την σχετική παιδεία για να το κάνουν; Αν ναι με ενδιαφέρει να μιλήσουμε. Καλύτερα τα υπόλοιπα να τα πούμε πριβέ, σου στέλνω p.m.

heretic
10-09-14, 08:33
Δυστυχώς η σοβαρότητα κάποιων ισχυρισμών και βαρύγδουπων τίλων αποδεικνύεται πολύ σύντομα...

10-09-14, 12:40
Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Φίλε I.M.E. (Ινστιτούτο Μεταφυσικών Ερευνών) θα σε δυσαρεστήσω γιατι
παρά τις καλοπροαίρετες κριτικές αμέσως απαντάς επιθετικότατα...

Έχουν δίκιο μια και ο προσδιορισμός ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ προδιαθέτει κάποια πράγματα
όπως διεύθυνση τηλέφωνο εμαιλ ακόμα και Ιστοσελίδα με αναλυτική περιγραφή
ή έστω περιληπτική των δραστηριοτήτων....

Εδώ στον παρόντα Ιστότοπο υπάρχουν άνθρωποι με πολύχρονες έρευνες
στο ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ και όχι μόνο...

Και τα άτομα αυτά έχουν ονοματεπώνυμο Ιστοσελίδα εμαιλ και είναι ανοιχτοί
σε όλους....
Καλό θα ήταν να δείς το τόπικ...
http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?p=102501#post102501
10 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας Κ.Α.Π.Α (Κέντρο Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου)

Πάντως θα ήταν ποιό σωστό να έχετε μια Ιστοσελίδα με έρευνες που έχετε
κάνει αποτελέσματα και διάφορες άλλες σχετικές δραστηριότητες...

Ευχαριστώ.

nikodhmos
11-09-14, 16:22
Δυστυχώς η σοβαρότητα κάποιων ισχυρισμών και βαρύγδουπων τίλων αποδεικνύεται πολύ σύντομα...

Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα!
Αν δεν πιάσει το Ι.Μ.Ε., δοκιμάστε Ανώνυμοι Μεταφυσικοί Ερευνητές (έχει έναν αρνητικό αέρα, αλλά αν κρατάτε όλοι τέτοια στάση μπορεί να ταιριάζει και καλύτερα).

xtabay
11-09-14, 23:59
Και όπως και να ΄χει δοκιμάστε και το Ο.Μ.Ε. (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=7875) (Οργισμένοι Μυστήριοι Εξιχνιαστές) για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι. (Έναν συνειρμό τον έκανα...)