Επιστροφή στο Forum : Ανακαλύπτοντας παράξενα μηνύματα (όλες οι...ανακαλύψεις εδώ!)
Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Εδώ και αρκετο καιρό εχω παρατηρίσει το εξείς.
Στο εσωτερικό του εξώφυλλου του cd (Καίτη Γαρμπή-Αρχίζω πόλεμο)εικόνα 01
υπάρχει η εικόνα 02
η οποία εαν την αντιστρέψουμε αρνητικά θα εμφανιστεί η εικόνα 03
λίγο παράξενη δεν βρίσκετε???
...Στο εσωτερικό του εξώφυλλου του cd (Καίτη Γαρμπή-Αρχίζω πόλεμο)εικόνα 01
υπάρχει η εικόνα 02
Μπράβο παρατηρητικότητα!!!
Οντως ,και αν δε κάνω λάθος εμφανίζονται δύο(2) πρόσωπα αντρών-αντρός, (αν είναι το ίδιο άτομο).
Είχαμε "μνματα" σε δίσκους βινυλίου(με αντίστροφη φορά!!), λέτε να χουμε και στα cd και μάλιστα στα εσώφυλλα;;
Μπα ,νομίζω ότι περισσότερο είναι δουλειά του γραφίστα του cd.
Εκτός και αν ,παραδείγματα σαν και αυτό που παρουσίασες φίλε christose, πολλαπλασιαστούν.. :mad:
xontro_mpizeli
11-12-05, 14:36
Ναί όντως αλλά το περίεργο που είναι; μια εικόνα που στη μια είναι αρνητική και στην άλλη με αναλυτή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι το περίεργο συμβαίνει με την συγκεκριμένη φωτογραφία. Εκτός άμα θέλεις να επισημάνεις κάτι άλλο.
Ναί όντως αλλά το περίεργο που είναι; μια εικόνα που στη μια είναι αρνητική και στην άλλη με αναλυτή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι το περίεργο συμβαίνει με την συγκεκριμένη φωτογραφία. Εκτός άμα θέλεις να επισημάνεις κάτι άλλο.
Και εγώ δεν κατάλαβα που είναι το περίεργο. Είναι μια εικόνα με το πρόσωπο κάποιου παραμορφωμένο και γυρισμένο στο αρνητικό, δεν βλέπω τίποτα το περίεργο σε αυτό! Θα ήταν περίεργο εάν η παραγωγή έβαζε μια άλλη εικόνα και εμφανιζόταν η συγκεκριμένη, πράγμα που δεν συμβαίνει γιατί θα το μαθαίναμε!!!
Ευχαριστούμε christose, αλλά οι φωτογραφίες που παρουσιάζεις δεν έχουν τίποτα το περίεργο.
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα...Τίποτα το παράξενο,τίποτα το αξιοπερίεργο...Ποιό είναι το θέμα που θίγεις anyway??
super_NoVa
02-08-06, 15:38
το παραξενο θα ηταν να μη σου κεντριζε το ενδιαφερων η δουλεια του γραφιστα που πληρωσε η εταιρια της καιτουλας.
Ενδιαφερουσα δουλεια δε λεω. ευγε στο παλικαρι
παρε ομως το νεο αλμπουμ των tool να δεις κατι το οποιο δεν ειναι παραξενο αλλα υπερεντυποσιακο.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Εδώ και αρκετο καιρό εχω παρατηρίσει το εξείς.
Στο εσωτερικό του εξώφυλλου του cd (Καίτη Γαρμπή-Αρχίζω πόλεμο)εικόνα 01
υπάρχει η εικόνα 02
Δεν υπαρχει τιποτα το παραξενο.Ειναι ετσι σχεδιασμενο ωστε να δειχνει την μορφη ενος homo sapiens... Δεν χρειαζεται να την αντιστρεψεις αρνητικα για να το παρατηρησεις... :cool:
Κάποιος γνωστός μου, μου είχε πει πριν πολύ καιρό ότι το to Marlboro είναι σατανικό μήνυμα και μου κίνησε την περιέργεια.
Έψαξα λίγο στο internet και βρείκα διάφορα πράγματα.
Πχ. Το Marlboro αν διαβαστεί ανάποδα δλδ oroblram σειμένει σατανάς στην εβραική γλώσσα.
Marlboro Light = thgil oroblram = Προσευχή προς τον Σατανά.
Όλα αυτά είναι σύμπτωση;
leo morpheus
05-02-07, 15:22
Κάποιος γνωστός μου, μου είχε πει πριν πολύ καιρό ότι το to Marlboro είναι σατανικό μήνυμα και μου κίνησε την περιέργεια.
Έψαξα λίγο στο internet και βρείκα διάφορα πράγματα.
Πχ. Το Marlboro αν διαβαστεί ανάποδα δλδ oroblram σειμένει σατανάς στην εβραική γλώσσα.
Marlboro Light = thgil oroblram = Προσευχή προς τον Σατανά.
Όλα αυτά είναι σύμπτωση;
Aυτή συνομωσιολογία συνεχίζει και στο χώρο της μουσικής...π.χ...
AC/DC=ANTICHRIST/DEATHTOCHRIST
KISS=KINGS IN SERVICE (OF) SATAN...
μου φαίνονται αστεία τέτοια σενάρια...
dragoness_crysta
05-02-07, 21:06
Εμενα παλι οχι...γιατι εχω ακουσει πως σε καποια τραγουδια κυριως της σκληρης μεταλ μουσικης, αν αντιστραφουν οι στιχοι, ειναι κατι σαν επικλησεις προς τον σατανα.
Παρατραβηγμενα, αλλα ζουμε σε εναν κοσμο που ουσιαστικα ξερουμε τοσο λιγα για τους αλλους...πολυ λιγοτερα απο οσο περιμενουμε.
Καλή δουλειά του γραφίστα. Αφού γι αυτό πληρώθηκε ο άνθρωπος (γιατι τραγουδια δεν εχει το cd τουλάχιστον ας έχει το εξώφυλο ενδιαφέρον :D :D )
Οσο για τα υπόλοιπα marlboro , τραγούδια κτλ... οκ.. κάτι υπάρχει κάποιες φορές πίσω τους. τώρα δεν ξέρω αν είναι επικλήση στο σατανά ή παιχνίδια για να προκάλεσουν (διαφήμιση άλλωστε είναι και η αρνητική διαφήμιση)..
leo morpheus
08-02-07, 00:43
Εμενα παλι οχι...γιατι εχω ακουσει πως σε καποια τραγουδια κυριως της σκληρης μεταλ μουσικης, αν αντιστραφουν οι στιχοι, ειναι κατι σαν επικλησεις προς τον σατανα.
Παρατραβηγμενα, αλλα ζουμε σε εναν κοσμο που ουσιαστικα ξερουμε τοσο λιγα για τους αλλους...πολυ λιγοτερα απο οσο περιμενουμε.
Eπειδή τυχαίνει να ακούω αυτή τη μουσική από δέκα χρονών,σου λέω πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει.
Όλα όσα βλέπεις και ακούς με το δήθεν σατανιστικό στυλ είναι καθαρά για λόγους διαφήμισης!!!
Ο μόνος μέταλ τραγουδιστής που μπορούμε να πούμε(και πάλι αμφίβολα...),ότι πραγματικά είναι σατανιστής είναι ο King Diamond,που είναι επίσημος ιερέας στην Εκκλησία του Σατανά στην Αμερική...
Μην τρελαίνεστε!!!
Όλα όσα βλέπεις και ακούς με το δήθεν σατανιστικό στυλ είναι καθαρά για λόγους διαφήμισης!!!
Συμφωνώ κι εγώ, ωστόσο εκείνο που πρέπει περισσότερο να αμς απασχολήσει είναι το γιατί εικόνες και μηνύματα όπως αυτά τα "σατανικά" έχουν μεγαλύτερη "πέραση" και όχι κάτι άλλο. Πιστεύω πως αυτό έχει να κάνει με έναν από τους αρχετυπικούς συμβολισμούς του κακού, που είναι η έννοια της ανατροπής του κατεστημένου, της επανάστασης απέναντι σε όλα όσα θεωρεί ο πολύς ο κόσμος ως δεδομένα και "καλά".
Αναρωτιέμαι, όμως, τι είδους επίδραση μπορεί να έχουν όλες αυτές οι εικόνες στον ψυχισμό των παιδιών, τα οποία ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει μέσα τους τις έννοιες του "καλού" και του "κακού", ούτε καν της "επανάστασης".
Συμφωνώ κι εγώ, ωστόσο εκείνο που πρέπει περισσότερο να αμς απασχολήσει είναι το γιατί εικόνες και μηνύματα όπως αυτά τα "σατανικά" έχουν μεγαλύτερη "πέραση" και όχι κάτι άλλο. Πιστεύω πως αυτό έχει να κάνει με έναν από τους αρχετυπικούς συμβολισμούς του κακού, που είναι η έννοια της ανατροπής του κατεστημένου, της επανάστασης απέναντι σε όλα όσα θεωρεί ο πολύς ο κόσμος ως δεδομένα και "καλά".
Αναρωτιέμαι, όμως, τι είδους επίδραση μπορεί να έχουν όλες αυτές οι εικόνες στον ψυχισμό των παιδιών, τα οποία ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει μέσα τους τις έννοιες του "καλού" και του "κακού", ούτε καν της "επανάστασης".
Δεν νομίζω οτι μπορεί να εχουν επίδραση στον ψυχισμό του παιδιού γιατί ακριβώς μεσα τους τα παιδιά δεν εχουν ξεκάθαρο το καλο και το κακο.. Σίγουρα όμως καταγράφονται σαν πληροφορίες.. Και πιστευω οτι μεγαλώνοντας θα τις ξεκαθαρίσουν πιο σωστά ακριβώς γιατί δεν θα τους είναι κατι εντελώς άγνωστο ούτε και κάτι που επειδή τους ήταν απαγορευμένο πρεπει να το κάνουν/δουν/ακουσουν πεφτωντας πανω του με τα μουτρα!!!! :rolleyes:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.