Επιστροφή στο Forum : Θελω να πουλήσω την ψυχή μου στον διάολο.
paranoidguru
07-06-15, 16:44
Πώς γίνεται; Τι μπορώ να ζητήσω και ποιες οι συνέπειες;
apofasismenos
07-06-15, 17:06
Kαλησπέρα...
είτε θες είτε δεν θες να την πουλήσεις, σημασία έχει ότι βρίσκεσαι στο "σωστό" μέρος, όλες οι απορίες σου θα λυθούν καθώς όλοι κι όλες
θα σπεύσουν να σου απαντήσουν (με "ομιχλώδη" ποστ φυσικά). Είχα ανοίξει κι εγώ ένα παρόμοιο θέμα προς ανάλυση.
Γενικώς πάντως...ότι ανοίγεις εδώ μέσα πάει "'άπατο" ή γεμίζει σελίδες άνευ ουσίας βουτηγμένο σε σως "περιμετρουά".
Τι να υποθέσω; ας είμαι καλοπροαίρετος κι ας πω μόνο ότι γραφτήκαμε στο "σχόλασμα" (δεν έχει κόσμο).
:cool:
Αυτό ήθελα πάντα να το ρωτήσω, σε άτομα που έχουν την ίδια θέληση, να πουλήσουν δηλαδή την ψυχή τους, οπότε θέλω να θέσω κάποια ερωτήματα και στον φίλο apofasismenos λόγο και του δικού τους θέματος.
α) Να ξεκαθαρίσουμε τι είναι η ψυχή;
β) Μας ανήκει η ψυχή;
γ) Η ψυχή αποχωρίζεται το σώμα μετά το θάνατο; Και αν ναι μετά το συμβόλαιο που θα πάει και για πόσα χρόνια θα υπάρχει.
Κοίτα να δεις που τελικά υπάρχει πολύ ψωμί στην αγορά ψυχών. Ξέρει κανείς κανά καλό δικηγόρο; Σκέφτομαι να αναθεωρήσω την καριέρα μου.
apofasismenos
07-06-15, 18:45
Αυτό ήθελα πάντα να το ρωτήσω, σε άτομα που έχουν την ίδια θέληση, να πουλήσουν δηλαδή την ψυχή τους, οπότε θέλω να θέσω κάποια ερωτήματα και στον φίλο apofasismenos λόγο και του δικού τους θέματος.
α) Να ξεκαθαρίσουμε τι είναι η ψυχή;
β) Μας ανήκει η ψυχή;
γ) Η ψυχή αποχωρίζεται το σώμα μετά το θάνατο; Και αν ναι μετά το συμβόλαιο που θα πάει και για πόσα χρόνια θα υπάρχει.
Καλησπέρα...
Ότι βλέπεις γραμμένο να πιστεύεις τα μισά ή τίποτα αγαπητή ιέρεια.
O φίλος apofasismenos (η αφεντιά μου) κουράστηκε να απαντά σε ερωτήσεις όταν ρωτά (αντί και να του απαντούν).
Έτσι δεν πάμε πουθενά...για να μην πω τι είδους τακτική είναι αυτή και πέσει χονδρό γέλιο. Ωστόσο έχω κάνει γνωστή την θέση μου.
Προσωπικά δεν πουλάω τίποτα. Πιστεύω ότι ούτε ο φίλος paranoidguru πουλά τίποτα αν και είναι πολύ πιο ξεκάθαρος (ξερός)
από το δικό μου θέμα που το άνοιξα για να συζητηθεί σε βάθος. Το θέμα μου "έτρεξε" όσο ήθελα εγώ. Δεν υπήρξαν επιχειρήματα
στην συζήτηση αλλά ούτε και συζήτηση είδα να γίνεται.
Βαρέθηκα.
Ας κατέβει ο Θεός με τον διάβολο παρέα (έτσι κι αλλιώς εργατοπατέρας και συνδικαλιστής είναι οι ρόλοι τους)
να δώσουν απαντήσεις στους ανθρώπους (είναι πιασάρικο το θέμα βλέπετε) αφού οι "ειδικοί" σιωπούν. Εγώ θα παραμείνω με το "είδος" μου
(άνθρωποι) διότι σε αυτό το είδος ανήκω. Δεν γουστάρω ανώτερες δυνάμεις στο σβέρκο μου.
Επίσης δεν έχω όρεξη αλλά ούτε και χρόνο να διαβάσω (καν) ιστορίες με αρχαγγέλους, μαγείες, τελετές, μυήσεις, γριμόρια κτλ
και να θέσω εαυτόν επί τόσο κόπο χωρίς αποδείξεις προηγούμενων "εθελοντών". Σιγά που θα καταναλώσω χρόνο για όλα αυτά
όπου δεν έχει αποδειχτεί τι και πως. Θα ήμουν ενάντια στην ιδεολογία μου. Αρκετούς "πορωμένους" έχω φάει στην μάπα λόγω του περίγυρου.
Φυσικά δεν στιγματίζω κανέναν από το φόρουμ.
Υ.Γ Αυτά που ρωτάς (καλά...τώρα τα θυμήθηκες; ) δεν τα γνωρίζει κανείς, αν τα γνωρίζει ας φέρει αποδείξεις. Αλλά τι λέω;
εδώ μόνο υποθέσεις διαβάζουμε. Έχεις (διακρίνω) έντονες ανησυχίες Ιέρεια. Νομίζω ότι δεν μπορείς κι ούτε θες να απεμπλακείς.
Και δεν θα απεμπλακείς...είναι φανερό. Είναι λογική προφητεία αυτό.
Πέφτεις στην παγίδα του μεταφυσικού, εμβαθύνεις κι αυτό είναι που το συντηρεί.
paranoidguru
07-06-15, 23:03
Kαλησπέρα...
είτε θες είτε δεν θες να την πουλήσεις, σημασία έχει ότι βρίσκεσαι στο "σωστό" μέρος, όλες οι απορίες σου θα λυθούν καθώς όλοι κι όλες
θα σπεύσουν να σου απαντήσουν (με "ομιχλώδη" ποστ φυσικά). Είχα ανοίξει κι εγώ ένα παρόμοιο θέμα προς ανάλυση.
Γενικώς πάντως...ότι ανοίγεις εδώ μέσα πάει "'άπατο" ή γεμίζει σελίδες άνευ ουσίας βουτηγμένο σε σως "περιμετρουά".
Τι να υποθέσω; ας είμαι καλοπροαίρετος κι ας πω μόνο ότι γραφτήκαμε στο "σχόλασμα" (δεν έχει κόσμο).
εσύ τι έχεις να μου πεις; τι συμπεράσματα έχεις βγάλει;
Kαλησπέρα...
Να δοκιμάσεις στο esoterica. Εκει φεύγεις μετά την πρώτη δημοσίευση με κάποιο σχόλιο του στιλ "είσαι ηλίθιος" και ενδέχεται με προεκτάσεις "πάλι καλά που δεν σε εχω μπροστά μου" και "θα είχες φάει τις φάπες σου" και κάτι άλλα παρόμοια. Εδω και σας χαιδεύουμε και δεν το εκτιμάτε! :D
Χρίστος Έλ
08-06-15, 17:19
Καλησπέρα...
Ας κατέβει ο Θεός με τον διάβολο παρέα (έτσι κι αλλιώς εργατοπατέρας και συνδικαλιστής είναι οι ρόλοι τους)
να δώσουν απαντήσεις στους ανθρώπους (είναι πιασάρικο το θέμα βλέπετε) αφού οι "ειδικοί" σιωπούν. Εγώ θα παραμείνω με το "είδος" μου
(άνθρωποι) διότι σε αυτό το είδος ανήκω. Δεν γουστάρω ανώτερες δυνάμεις στο σβέρκο μου.
Επίσης δεν έχω όρεξη αλλά ούτε και χρόνο να διαβάσω (καν) ιστορίες με αρχαγγέλους, μαγείες, τελετές, μυήσεις, γριμόρια κτλ
και να θέσω εαυτόν επί τόσο κόπο χωρίς αποδείξεις προηγούμενων "εθελοντών".
Πως γνωρίζεις ότι ο Θεός και ο Σατανάς είναι εργατοπατέρες? Ποιος ειδικός σου του απέδειξε? Λες ότι δεν γουστάρεις ανώτερες δυνάμεις στο σβέρκο σου, όμως μετά ούτε δεν έχεις καν χρόνο να διαβάσεις γι' αυτά, πράγμα που υποδηλώνει ότι έχεις μια ανώτερη δύναμη στο σβέρκο σου που σου τρώει τον χρόνο.
Υ.Γ Αυτά που ρωτάς (καλά...τώρα τα θυμήθηκες; ) δεν τα γνωρίζει κανείς, αν τα γνωρίζει ας φέρει αποδείξεις. Αλλά τι λέω;
εδώ μόνο υποθέσεις διαβάζουμε. Έχεις (διακρίνω) έντονες ανησυχίες Ιέρεια. Νομίζω ότι δεν μπορείς κι ούτε θες να απεμπλακείς.
Και δεν θα απεμπλακείς...είναι φανερό. Είναι λογική προφητεία αυτό.
Πέφτεις στην παγίδα του μεταφυσικού, εμβαθύνεις κι αυτό είναι που το συντηρεί.
Ναι υποθέσεις. "Εάν είναι ο Θεός έτσι...τότε θα πράττει έτσι."
Και μάλιστα σου απάντησα και τι θα έκανε ο Θεός εάν ήταν έτσι όπως τον θέλεις".
Δηλαδή έκανα λογικές υποθέσεις και δεν ήμουν ένας ΨΕΥΔΟπροφήτης μέντιουμ μιας απροσπέλαστης μυστικιστικής ουσίας.
Δεν είπα "ο Θεός είναι αυτός", αλλά είπα τί θα έκανε ο Θεός σύμφωνα με την εκάστοτε αντίληψη που έχουν γι' αυτόν.
Χρησιμοποίησα τον αγαπημένο σας ορθολογισμό της Γαλλικής Επανάστασης και είστε και αχάριστοι. Επίσης είστε αντιφατικοί γιατί πρέπει να αποφασίσετε μεταξύ μυστικισμού και ορθολογισμού.
Χρίστος Έλ
08-06-15, 17:26
Να γίνεις δηλαδή σκλάβος των αισθήσεων και των υλικών αγαθών? Μπορείς να ζητήσεις πολλά αγαθά. Οι συνέπειες είναι προφανώς ότι θα νιώσεις σύντομα καταπιεσμένος. Η ελευθερία(σεξουαλική,ηθική κτλ) θα μετατραπεί σύντομα σε σκλαβιά.
Έτσι δυστυχώς είναι η απάτη ή πλάνη των επαναστατών απελευθερωτών τύπου Σατανά/Προμηθέα.
Η ελευθερία σιγά σιγά γίνεται πάλι σκλαβιά. Το πάθημα μάθημα και το μάθημα πάλι πάθημα.
paranoidguru
08-06-15, 19:06
Να γίνεις δηλαδή σκλάβος των αισθήσεων και των υλικών αγαθών? Μπορείς να ζητήσεις πολλά αγαθά. Οι συνέπειες είναι προφανώς ότι θα νιώσεις σύντομα καταπιεσμένος. Η ελευθερία(σεξουαλική,ηθική κτλ) θα μετατραπεί σύντομα σε σκλαβιά.
Έτσι δυστυχώς είναι η απάτη ή πλάνη των επαναστατών απελευθερωτών τύπου Σατανά/Προμηθέα.
Η ελευθερία σιγά σιγά γίνεται πάλι σκλαβιά. Το πάθημα μάθημα και το μάθημα πάλι πάθημα.
Απογοήτευση το forum περίμενα να βρω απαντήσεις και όχι φίλους με ερωτήσεις χαχα (κλαιω απο μεσα μου) .
apofasismenos
08-06-15, 20:29
εσύ τι έχεις να μου πεις; τι συμπεράσματα έχεις βγάλει;
Καλησπέρα...
δεν έχω να σου δώσω πληροφορίες. Ωστόσο αν υποθέσουμε ότι "όλα" ισχύουν όπως τα ακούσαμε μικροί
(ο Θεός κι ο διάβολος υπάρχουν και το πούλημα οδηγεί ατην αιώνια καταδίκη) τότε...δεν συμφέρει. Δεν αποκόμισα τίποτα άλλο
από την συζήτηση που έγινε έτσι ώστε να στο μεταφέρω ως πληροφορία. Αγαπητέ φίλε, το έχω ξαναγράψει, η τακτική του "κάτσε διάβασε"
δεν με καλύπτει διότι για να καταναλώσω χρόνο για κάτι σημαίνει πως έχει αποδειχθεί τουλάχιστον στην βάση του.
Μόνο τότε το μελετώ για να εξάγω συμπεράσματα, έτσι κάνω σε όλα στην ζωή μου. 1+ 1 κάνουν 2 δηλαδή. Ανθρώπινη λογική.
Σε αυτά τα θέματα, ίσως η λογική να μην λειτουργεί στο "φόρτε" της αλλά σίγουρα υπάρχει ως μερίδιο αναφοράς.
Μην τρελλαθούμε κιόλας. Μόνο και μόνο που όποιος ασχολείται με σειρά γεγονότων που του ορίζουν οι συγγραφείς των γριμόριων
χρησιμοποιεί λογική. Μπορεί να μην αρέσει αυτό σε κάποιους αλλά ακόμα και που απαντάμε ο ένας στον άλλον, χρησιμοποιούμε πρωτίστως
την λογική κι έπειτα την "στήριξη" στα θέματα βάση συναισθημάτων (διότι ναι...έχω διακρίνει ότι απαντούν έτσι πολλοί "ευάλωτοι" φίλοι).
Από'κει και πέρα δεδομένου ότι δεν διέκρινα τοποθέτηση γεγονότων, ιδεολογιών, πληροφοριών ή περιστατικών μελών
(εν αντιθέση με την ενότητα "προσωπικές εμπειρίες" που γίνεται χαμός και που περιέργως τα μέλη στην συνέχεια "χάνονται")
ήταν επιλογή τους να πράξουν έτσι. Δικαίωμά τους. Μόνο έτσι όμως θα δεχόμουν να συζητήσω. Δικαίωμά μου.
Επιπροσθέτως δεν νομίζω να απαίτησα και κάποια μυστική-φοβερή πληροφορία. Ίσα ίσα που οι ερωτήσεις μου ήταν εξαιρετικά λογικές
και πολύ παραγωγικές για συζήτηση. Χώρια που ήταν όλες ουδέτερες και δεν έφερναν κανέναν σε δύσκολη θέση.
Εν ολίγοις τις διατύπωσα με τέτοιο τρόπο για να μην υπάρξει καμία δικαιολογία "πίεσης". Μπρίκια κολλάμε; δεν υπήρξε πρόοδος λοιπόν
οπότε κι εγώ "ξέχασα" το θέμα.
Απατούν εαυτούς όσοι νομίζουν (κι αν τυχόν το κάνουν) ότι το άγνωστο θα μου δημιουργήσει εθισμό αναζήτησης. Ε...όχι δα.
Χέρι-χέρι πάει η ουσία. Εξίσωση είναι για'μένα. Δείχνεις-διαβάζω...δεν δείχνεις-κλείνω το θέμα κι άντε γεια.
Και μένει κι η στάμπα ότι έκανες μούγκα. Έτσι πάνε αυτά. Δεν αναφέρομαι φυσικά σ'εσένα ούτε και σε κάποιον προσωπικά.
Ο εθισμός είναι πάθος και καλό είναι να μην έχουμε πάθη (έτσι το βλέπω εγώ). Φυσικά υπάρχει η μερίδα των φίλων που την βρίσκει
με όλα αυτά. Δεν τους μαλώνω (τουλάχιστον εγώ) αλλά δεν σημαίνει ότι θα καταπίνω "αμάσητα" κι όσα γράφουν.
Σαφώς και δεν επιζητώ να πράξουν έτσι και με τα δικά μου γραπτά.
Μεταξύ μας είμαι και λίγο περίεργος. Αν όλα αυτά ισχύουν...το να ζητήσω βοήθεια από "ανώτερο" όν (διάβολος)
που έχει "καβατζωμένες" δυνάμεις (κοινώς τεμπελόσκυλο που δεν τις απέκτησε με εργασία) δεν είναι η αγαπημένη μου συνήθεια.
Προτιμώ να συναλλάσσομαι με ανθρώπους.
:)
Να δοκιμάσεις στο esoterica. Εκει φεύγεις μετά την πρώτη δημοσίευση με κάποιο σχόλιο του στιλ "είσαι ηλίθιος" και ενδέχεται με προεκτάσεις "πάλι καλά που δεν σε εχω μπροστά μου" και "θα είχες φάει τις φάπες σου" και κάτι άλλα παρόμοια. Εδω και σας χαιδεύουμε και δεν το εκτιμάτε! :D
Ε...καλά.
Το να σε πει κάποιος ηλίθιο κτλ, δεν σημαίνει και κάτι. Απλά χάνει τον έλεγχο και μετά μπορείς να πάρεις προβάδισμα στην συζήτηση.
Αν κι εδώ που τα λέμε, δεν τίθεται ανάγκη για προβάδισμα κτλ. Καλύτερη είναι η αδιαφορία σε τέτοια πράγματα και το πολύ πολύ μία τοποθέτηση.
Πάντως στο νετ έχω πετύχει παραπονιάρικα σεντόνια και για τα δύο σάιτ. Φυσικά κάποιοι χρήστες δεν το χειρίστηκαν σωστά διότι έγραψαν
κατεβατά αποχώρησης. Ας μην στιγματίσω. Όταν φεύγεις από κάπου λες ένα "αντίο" κτλ. Αν γράψεις ένα κάρο, δίνεις το δικαίωμα στον άλλον
να σε πει μέχρι και "χαζογκόμενα" που κλαψουρίζεις. Προσωπικά τουλάχιστον ως κρυφή βοήθεια σαν μοντ
(όταν μου ζήτησαν κάτι, μπήκαν οι όροι μου-είχα επιλέξει να μην φαίνομαι για να μην με "έγλυφαν") κάποτε σε άσχετο σάιτ, το είχα "τινάξει"
ολόκληρο στον αέρα ρίχνοντας βροχή τα μπαν στις χονδρές περιπτώσεις.
Έτσι χτίζονται οι "αυτοκρατορίες", με σκληρά (αλλά λογικά) μέτρα. Το θέμα είναι να πάρουν χαμπάρι τα μέλη, την "γραμμή" που οριοθετείς.
Όσον αφορά το esoterica...όσο το διάβαζα διέκρινα ότι ήταν όντως κάπως σκληρό και άδικο σε πολλούς. Ωραίο σάιτ αλλά τιμωρήθηκε όπως είδαμε.
Δεν έχει "ροή" αλλά να μου πεις και ποιος έχει; έχει κουραστεί ο κόσμος χώρια το ότι πλέον έχει άλλες προτεραιότητες.
;)
μπλα μπλα μπλα...
Έλα ρε Χριστάρα άρχοντα, τι χαμπάρια; πάλι μου "τρίβεσαι"; δεν σου είπα ότι δεν σου μιλάω; εκτός ότι απαντούσες σε τελείως
διαφορετικά πράγματα από ότι ρωτούσα (καλύτερα να σώπαινες), την άλλη φορά που σου έκανα σύσταση επειδή μείωνες εσκεμμένα ότι έγραφα
και έγραφες (όπως και γράφεις) μονίμως τα δικά σου...απάντησες ότι και βέβαια θα λες τα δικά σου αφού αυτά πιστεύεις.
Πουλάς τρελίτσα ε; κάνεις το παγώνι; δεν πρόκειται να σου απαντήσω σε τίποτα διότι πολύ απλά δεν είσαι άνθρωπος για συζήτηση.
Φιλικά.
Υ.Γ Αυτόμειώνεσαι τώρα με αυτό που κάνεις, πάρε παράδειγμα από τον "συνεργάτη" σου τον Μπάμπη (ωωωωωωωωωωωωωω)
που "κόβετε-ράβετε" φασόν τα θέματα και που δεν ασχολείται. Φαίνεται κατάλαβε...
Λευκός Λύκος
08-06-15, 20:51
Απογοήτευση το forum επειδή δεν μπορεί να απαντήσει στην κατά τα άλλα αναλυτικότατη ερώτησή σου; Μήπως να βρίσκαμε ένα μακάκα να τον καλέσει και να μας πει μετά εντυπώσεις; Εκ του ασφαλούς πάντα μη πάμε ξυπόλητοι στα αγγούρια... Εγώ ξέρω ότι όταν κάποιος θέλει κάτι πολύ τα καταφέρνει. Αλλά μάλλον θέλει και προσπάθεια έτσι; Εσύ προσπάθησες; Είσαι έτοιμος για όλα; Είσαι σε απόγνωση; Δεν έχεις και τίποτα να χάσεις μια ψυχή είναι αυτή και δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι υπάρχει. Αν δεν πετύχει το κάλεσμα κάνε όσες αμαρτίες μπορείς και επινόησε και δικές σου, δεν μπορεί θα σε προσέξει και θα έρθει μόνος του.
apofasismenos
08-06-15, 21:22
Απογοήτευση το forum επειδή δεν μπορεί να απαντήσει στην κατά τα άλλα αναλυτικότατη ερώτησή σου; Μήπως να βρίσκαμε ένα μακάκα να τον καλέσει και να μας πει μετά εντυπώσεις; Εκ του ασφαλούς πάντα μη πάμε ξυπόλητοι στα αγγούρια... Εγώ ξέρω ότι όταν κάποιος θέλει κάτι πολύ τα καταφέρνει. Αλλά μάλλον θέλει και προσπάθεια έτσι; Εσύ προσπάθησες; Είσαι έτοιμος για όλα; Είσαι σε απόγνωση; Δεν έχεις και τίποτα να χάσεις μια ψυχή είναι αυτή και δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι υπάρχει. Αν δεν πετύχει το κάλεσμα κάνε όσες αμαρτίες μπορείς και επινόησε και δικές σου, δεν μπορεί θα σε προσέξει και θα έρθει μόνος του.
Καλησπέρα...
αυτού του είδους τα θέματα δεδομένου ότι είναι περίεργα, δεν ξέρουμε ποτέ κατά πόσο ο άλλος το εννοεί ή όχι.
Από την πλευρά μου...όταν είχα ανοίξει το δικό μου θέμα, έδειξα ότι σκέφτηκα το ενδεχόμενο, έδειξα μία διάθεση συζήτησης
όπως και απορίες (κάτι που έκανα και σε άλλα θέματα).
Τόνισα επίσης αυτό εδώ κάτω...πόσο πιο λιανά να το έκανα;
βάλε με σε ένα δωμάτιο με 5-6 άτομα για μια ωρίτσα με κάποιο θέμα συζήτησης
και όταν βγούμε έξω,όλοι θα έχουν διπλή γνώμη. Αυτό είναι μαγεία χωρίς ανταλλάγματα αν με πιάνεις.
Με μπερδεύουν οι συμφωνίες και τα ανταλλάγματα. Φυσικά θα διατηρήσεις την γνώμη που σχημάτισες.
ήξερα ότι το θέμα είναι δύσκολο εκ φύσεως αλλά κι ότι θα κοιτούσα όλες τις οπτικές γωνίες αντικειμενικά με αποτέλεσμα
να δυσκόλευε περισσότερο. Βλέπεις...εγώ δεν ανήκω πουθενά αν και σίγουρα όλο και σε κάποια άποψη θα "γέρνω" σαν άνθρωπος.
Τελικά κάποιοι στην αρχή πιστέψατε άλλα πράγματα ενώ στην πορεία υπήρξε διαφοροποίηση στις απόψεις.
Έτσι αρκετοί αποκτήσατε διπλή γνώμη. Δεν φταίω εγώ γι'αυτό.
Και είναι ανθρώπινο φυσικά. Δεν είναι περίεργο όμως; στην αρχή πιστέψατε ορισμένοι ενώ έλεγα για πουλήματα ότι τρολλάρω
ενώ όταν εξήγησα ότι δεν πουλάω τίποτα, αρκετοί (όπως τώρα κι εσύ) πιστεύετε (πάνω-κάτω) ότι ασχολούμαι.
Να συμπληρώσω επίσης ότι σε αυτά τα θέματα, πάντα επικρατεί μυστήριο διότι αν και αναφέρθηκα σε φίλο μου που ψαχνόταν
(και όντως ψάχνεται), τι πιο φυσιολογικό από το να πιστέψει κάποιος ότι ο apofasismenos λέει μπαρούφες και πρόκειται γι'αυτόν.
Αγαπητέ φίλε ότι και να είχε λεγχθεί...το θέμα που είχα ανοίξει δεν θα μπορούσε να έχει εξήγηση τι και πως ως αφορμή.
Μα γι'αυτό εξάλλου και επεδίωξα την ανάλυση όπως και γι'αυτό το έφερα όπως είχα πει προ τετελεσμένου γεγονότος.
Αν δηλαδή παρουσίαζα ένα άλλο μοντέλο, δεν υπήρχε περίπτωση ούτε καν 2 ποστ να είχαν γίνει.
Πιστεύω ότι είμαι σαφής σε ολα μου τα ποστ μέχρι τώρα στον τρόπο που "κινούμαι".
Εεε...πως θέλετε να γίνει συζήτηση ορισμένοι τελικά; μιλώντας μόνο με υποθέσεις;
:confused:
Υ.Γ Δεν απογοητεύτηκα από το φόρουμ επειδή δεν μου απαντήσατε στις ερωτήσεις μου.
Δεν απογοητεύτηκα καν δηλαδή, πότε το έγραψα αυτό; απλώς βαριέμαι που έχετε λίγα ουσιαστικά ποστ (στο κέντρο που λέμε).
Έχει και λίγο κόσμο όμως, εεε...τι να κάνουμε; έχει κι άλλα θέματα ο κόσμος-έτσι δεν είναι;
έτσι το βλέπω εγώ όμως, εσύ να το βλέπεις όπως θες. Δικαίωμά μας.
Λευκός Λύκος
08-06-15, 22:43
Αποφασισμένε έχω ελάχιστο χρόνο και δεν μπορώ να συμμετέχω όσο θέλω στο forum. Σας διαβάζω όμως όταν μπορώ. Δεν έχει καμία σχέση το δικό σου θέμα με αυτό. Δεν με νοιάζει προς τα που κλίνει ο καθένας. Δεν μπορώ να δω τον κόσμο με τα δικά σου μάτια, αλλά μπορείς να με βοηθήσεις να ρίξω κλεφτές ματιές. Κι αυτό είναι το ωραίο. Τα περισσότερα θέματα εδώ είναι περίεργα και η συζήτηση γίνεται σε υποθετικές βάσεις. Δεν προσπαθώ να θίξω το θέμα που είχες ανοίξει μέσα από αυτό. Δεν μπορεί όμως κάποιος να απαιτεί εγχειρίδιο χρήσης πάνω σε ένα τέτοιο θέμα κι όταν δεν του δίδεται να απογοητεύεται... Οι περισσότεροι εδώ με τις γνώσεις που έχει ο καθένας, και κάποιοι έχουν πολλές, προσπαθούν να βοηθήσουν όσο μπορούν κι αυτό θα έπρεπε να είναι σεβαστό. Γι' αυτό νευρίασα και όχι με το θέμα.
Υ.Γ.1 Είμαι γένους θηλυκού κι ας μην φαίνεται απ' το nickname
Υ.Γ.2 Η απάντησή μου πήγαινε στην απογοήτευση του paranoidguru.
Χρίστος Έλ
09-06-15, 08:04
;
Έλα ρε Χριστάρα άρχοντα, τι χαμπάρια; πάλι μου "τρίβεσαι"; δεν σου είπα ότι δεν σου μιλάω; εκτός ότι απαντούσες σε τελείως
διαφορετικά πράγματα από ότι ρωτούσα (καλύτερα να σώπαινες), την άλλη φορά που σου έκανα σύσταση επειδή μείωνες εσκεμμένα ότι έγραφα
και έγραφες (όπως και γράφεις) μονίμως τα δικά σου...απάντησες ότι και βέβαια θα λες τα δικά σου αφού αυτά πιστεύεις.
Πουλάς τρελίτσα ε; κάνεις το παγώνι; δεν πρόκειται να σου απαντήσω σε τίποτα διότι πολύ απλά δεν είσαι άνθρωπος για συζήτηση.
Φιλικά.
Υ.Γ Αυτόμειώνεσαι τώρα με αυτό που κάνεις, πάρε παράδειγμα από τον "συνεργάτη" σου τον Μπάμπη (ωωωωωωωωωωωωωω)
που "κόβετε-ράβετε" φασόν τα θέματα και που δεν ασχολείται. Φαίνεται κατάλαβε...
"Μπλα μπλα" λες εσύ τις ξεκάθαρες και συγκεκριμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις σου? Πουλάς τρελίτσα? Δεν είσαι άνθρωπος για συζήτηση όπως φαίνεται. Και εξάλλου εγώ απάντησα και για τρίτους, για να δείξω την υποκρισία των "ελεύθερων πνευμάτων" τύπου apofasismenos.
Οκ, συνέχισε τον μονόλογό σου για τους εργατοπατέρες τον Θεό και τον Σατανά. Πες πάλι για το κρυφτούλι του τύραννου που δεν καταδέχεται να έρθει να μας πει μια καλημέρα.
ΥΓ Ποιος "συνεργάτης" Μπάμπης και τί κατάλαβε? Καταρχήν ο Μπάμπης δεν συμμετέχει στα παγανιστικά θέματα που ανοίγω αλλά μόνο στα χριστιανικά. Και δεύτερον δεν είναι συνεργάτης αλλά έχει διαφορετικές θρησκευτικές απόψεις.
Λογικά πρέπει να είσαι ένας κλώνος του heretic ή κάποιος από το esoterica που ήρθε για να σπάσει πλάκα.
Χρίστος Έλ
09-06-15, 08:07
Απογοήτευση το forum περίμενα να βρω απαντήσεις και όχι φίλους με ερωτήσεις χαχα (κλαιω απο μεσα μου) .
Εμπρός? Δεν κατάλαβα τί εννοείς.
Δεν σου απάντησα? Και θα πρέπει αν θες συγκεκριμένη απάντηση να είσαι και εσύ πιο ξεκάθαρος, απαντώντας στις διευκρινιστικές ερωτήσεις.
Αλλιώς είσαι ένας κλώνος του apofasismenou που θέλει απλώς να σπάσει πλάκα με αστεία θέματα για τον Θεό και τον Διάβολο.
Λογικά πρέπει να είσαι ένας κλώνος του heretic ή κάποιος από το esoterica που ήρθε για να σπάσει πλάκα.
Χρίστος Ελ, ο heretic δεν εχει κλώνους. Ειναι αυτό που βλέπεις και να είσαι σίγουρος οτι όταν ban-άρεται απο καποια σελίδα, δεν ξαναγυρίζει με κάποιο ψευδώνυμο στην νιοστή όπως εσύ. Αλλά όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, η άτυπη ψυχοθεραπεία που προσπαθείτε να κάνετε με αυτόν το τρόπο δεν πιάνει. Οχι μονο δν γίνεστε καλύτερα, αντιθέτως χειροτερεύετε. Προτιμήστε καλύτερα την κανονική οδό, κοστίζει αλλα ίσως έτσι δείτε αποτελέσματα.
Χρίστος Έλ
09-06-15, 14:00
Χρίστος Ελ, ο heretic δεν εχει κλώνους. Ειναι αυτό που βλέπεις και να είσαι σίγουρος οτι όταν ban-άρεται απο καποια σελίδα, δεν ξαναγυρίζει με κάποιο ψευδώνυμο στην νιοστή όπως εσύ. Αλλά όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, η άτυπη ψυχοθεραπεία που προσπαθείτε να κάνετε με αυτόν το τρόπο δεν πιάνει. Οχι μονο δν γίνεστε καλύτερα, αντιθέτως χειροτερεύετε. Προτιμήστε καλύτερα την κανονική οδό, κοστίζει αλλα ίσως έτσι δείτε αποτελέσματα.
Μπορεί να έχεις δίκιο. Το ότι μοιάζουν αυτά που λες με εκείνα που λέει ο apofasismenos, ο νικόμαχος, ο dsm και άλλοι, δεν σημαίνει ότι μιλάμε για ένα άτομο που φτιάχνει πολλά ψευδώνυμα.
Άλλωστε κάποιοι ψυχαναλητές έχουν θεωρήσει πως η θρησκεία είναι μια ομαδική ψύχωση, τρέλα και παράκρουση. Έχεις συναδέλφους λοιπόν.
Η όποια θρησκεία, ας μην βγάλουμε έξω τις νεότερες, δηλαδή τις επιστημονικές και τις νεοφιλοσοφικές...
ΥΓ Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμη είναι ποιος είναι ο τωρινός πνευματικός σας ηγέτης στην ελληνική αντιπροσωπία(ο κηφεύς ή ο dsέmης αρχιγκαντέμης), ίσως αν ήξερα που κάνετε την δικιά σας θεία κοινωνία να το μάθαινα.
Χρίστος Έλ
09-06-15, 14:05
paranoidguru για να απαντήσω λοιπόν στην ερώτησή σου και επιτέλους να σε ικανοποιήσω....
την πουλάς αν απλά πεις "έλα διάβολε μέσα μου και κάνε με δυνατό εξουσιαστή να κατακτώ και να σκοτώνω δίχως οίκτο".
Οι συνέπειες είναι να γεμίσεις από πλούτη, υλικές απολαύσεις και δόξα.
Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
Ελπίζω να απάντησα αυτό που γύρευες να ακούσεις.
Μπορεί να έχεις δίκιο. Το ότι μοιάζουν αυτά που λες με εκείνα που λέει ο apofasismenos, ο νικόμαχος, ο dsm και άλλοι, δεν σημαίνει ότι μιλάμε για ένα άτομο που φτιάχνει πολλά ψευδώνυμα.
Άλλωστε κάποιοι ψυχαναλητές έχουν θεωρήσει πως η θρησκεία είναι μια ομαδική ψύχωση, τρέλα και παράκρουση. Έχεις συναδέλφους λοιπόν.
Η όποια θρησκεία, ας μην βγάλουμε έξω τις νεότερες, δηλαδή τις επιστημονικές και τις νεοφιλοσοφικές...
ΥΓ Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμη είναι ποιος είναι ο τωρινός πνευματικός σας ηγέτης στην ελληνική αντιπροσωπία(ο κηφεύς ή ο dsέmης αρχιγκαντέμης), ίσως αν ήξερα που κάνετε την δικιά σας θεία κοινωνία να το μάθαινα.
Ρε συ Χρίστος Ελ, ξέρεις τι λέω; Νομίζω πως ήρθε η ώρα να γνωριστούμε όλοι απο κοντά. Δώσε μου εσύ το ΟΚ, και στους μαζεύω όλους αυτούς (κι εγώ επίσης δεν τους ξέρω), και ίσως βρεθούμε όλοι να τα πούμε, και να δούμε επίσης αν είμαστε ένας ή πολλοί. Επίσης, στοιχηματίζω πως κι αυτοί θα ήθελαν να σε γνωρίσουν απο κοντά. Πάει το στοίχημα; Φέρνεις και φίλους σου αν θες, για support. Αν και στο δια ζώσης, πιστεύω πως είναι όλοι τζέντλμεν. Είσαι; ;)
Χρίστος Έλ
09-06-15, 16:20
Άσε τον ήσυχο Λεγεώνα!!!
Ομιλείτε ως ένας αλλά είστε πολλοί.
Σε εσάς ομιλώ δαίμονες καταραμένοι υπό του Πατρός!!!
apofasismenos
09-06-15, 16:55
Αποφασισμένε έχω ελάχιστο χρόνο και δεν μπορώ να συμμετέχω όσο θέλω στο forum. Σας διαβάζω όμως όταν μπορώ. Δεν έχει καμία σχέση το δικό σου θέμα με αυτό. Δεν με νοιάζει προς τα που κλίνει ο καθένας. Δεν μπορώ να δω τον κόσμο με τα δικά σου μάτια, αλλά μπορείς να με βοηθήσεις να ρίξω κλεφτές ματιές. Κι αυτό είναι το ωραίο. Τα περισσότερα θέματα εδώ είναι περίεργα και η συζήτηση γίνεται σε υποθετικές βάσεις. Δεν προσπαθώ να θίξω το θέμα που είχες ανοίξει μέσα από αυτό. Δεν μπορεί όμως κάποιος να απαιτεί εγχειρίδιο χρήσης πάνω σε ένα τέτοιο θέμα κι όταν δεν του δίδεται να απογοητεύεται... Οι περισσότεροι εδώ με τις γνώσεις που έχει ο καθένας, και κάποιοι έχουν πολλές, προσπαθούν να βοηθήσουν όσο μπορούν κι αυτό θα έπρεπε να είναι σεβαστό. Γι' αυτό νευρίασα και όχι με το θέμα.
Υ.Γ.1 Είμαι γένους θηλυκού κι ας μην φαίνεται απ' το nickname
Υ.Γ.2 Η απάντησή μου πήγαινε στην απογοήτευση του paranoidguru.
Kαλησπέρα...
κι εγώ πότε έχω και πότε δεν έχω χρόνο, δεν βαριέσαι;
με τα δικά μου μάτια δεν μπορείς να δεις μιας κι ούτε εγώ μπορώ με τα δικά σου. Και σιγά ποιος νοιάστηκε δηλαδή (ναι, είμαι πεζός).
Κοίτα να δεις πλάκα όμως που η απάντησή σου ταίριαζε και στους δύο. Δεν είδα την απάντηση του paranoidguru και το πήρα "μονότερμα".
Ήταν όμως μια καλή αφορμή για να τοποθετηθώ. Και βέβαια κάπου εδώ να ξαναματαπώ ότι εγώ προσωπικά δεν ζήτησα εγχειρίδιο χρήσης.
Ακόμα κι αν ζητούσα (για οποιοδήποτε θέμα) οδηγίες χρήσης, ακόμα και αν μου τις έδιναν...δεν θα τις υλοποιούσα.
Απλώς γιατί δεν γνωρίζω:
τι είναι
ποιος τις δίνει
αν με καλύπτουν
αν τις χρειάζομαι
αν όντως έχουν εφαρμογή
κι άλλα πολλά...αντιθέτως αν είχαν αποδειχθεί όλα θα ήταν διαφορετικά.
Βρε μπας και μιλάω κινέζικα;
apofasismenos
09-06-15, 17:03
Ρε συ Χρίστος Ελ, ξέρεις τι λέω; Νομίζω πως ήρθε η ώρα να γνωριστούμε όλοι απο κοντά. Δώσε μου εσύ το ΟΚ, και στους μαζεύω όλους αυτούς (κι εγώ επίσης δεν τους ξέρω), και ίσως βρεθούμε όλοι να τα πούμε, και να δούμε επίσης αν είμαστε ένας ή πολλοί. Επίσης, στοιχηματίζω πως κι αυτοί θα ήθελαν να σε γνωρίσουν απο κοντά. Πάει το στοίχημα; Φέρνεις και φίλους σου αν θες, για support. Αν και στο δια ζώσης, πιστεύω πως είναι όλοι τζέντλμεν. Είσαι; ;)
Καλησπέρα...
με δυο σειρές τον εκνεύρισα και "ξέρασε". :D
Όποιος έχει λινκ με τις τρελλές περιπέτειες του Χρίστου Έλ ας τα προσκομίσει γιατί αυτόν τον νικόμαχο (τον νικόδημο λέει; )
και τον dsm τους έχει μεγάλο άχτι ο Χριστάρας ο καραμπουζουκλής.
Λευκός Λύκος
09-06-15, 20:21
Αποφασισμένε, με σκοτώνει αυτο το καλησπέρα...:D Εσύ κινέζικα, εγώ κορεάτικα, μήπως να μαθαίναμε κι οι δύο ελληνικά; Δεν είπα ότι ζήτησες εσύ εγχειρίδιο χρήσης αλλά ο paranoidguru, ο οποίος αν ενδιαφερόταν πραγματικά να έχει συναλλαγές με διαβόλους και τριβόλους, πρώτον θα είχε διαβάσει το θέμα που είχες ανοίξει παλιότερα και δεύτερον θα κατέθετε τις απορίες του εκεί, δεν χρειαζόταν να ανοίξει καινούργιο. Όλο και κάποιος νοιάζεται ακόμα εδώ μέσα και βοηθάει καινούργια μέλη στο να αποκλείσουν κάποια πράγματα τουλάχιστον, το τι κρατάει και τι όχι ο καθένας από αυτά είναι άλλο κομμάτι. Όταν ήμουν παιδί είχα μεγάλη περιέργεια να δω τι κρύβουν οι μεγάλοι στα συρτάρια τους, τι έχει μέσα ένα ρολόι, έπαιζα με καθρέπτες, ανέβαινα σε κεραμίδια, ήμουν κάποιο διάστημα πυρομανής, είχα άγνοια κινδύνου.... Ακόμα έχω περιέργεια αλλά έχασα τα παιδικά μου μάτια και δεν έχει την ίδια πλάκα...
"The world is full of people who have never, since childhood, met an open doorway with an open mind. E.B. White"
Εγώ δεν ζητώ αποδείξεις γιατί εκ των πραγμάτων ξέρω ότι δεν υπάρχουν. Μου φτάνει να διαβάζω εμπειρίες.Το αν είναι αλήθεια ή όχι θα φανεί εκτός κι αν έχουμε να κάνουμε με συγγραφέα ταλέντο.
Καλησπέρα...
με δυο σειρές τον εκνεύρισα και "ξέρασε". :D
Όποιος έχει λινκ με τις τρελλές περιπέτειες του Χρίστου Έλ ας τα προσκομίσει γιατί αυτόν τον νικόμαχο (τον νικόδημο λέει; )
και τον dsm τους έχει μεγάλο άχτι ο Χριστάρας ο καραμπουζουκλής.
Είναι και άσχετος. Ξεκίνησε εξορκισμό χωρίς αρχαγγελική επίκληση. Κάπου εκεί είναι που βγαίνουν τα δαιμόνια απο το θύμα και μπαίνουν στον εξορκιστή. Μπορεί να το έχει ήδη κάνει, και αυτό θα εξηγεί πολλά! :p
apofasismenos
09-06-15, 21:17
Αποφασισμένε, με σκοτώνει αυτο το καλησπέρα...:D Εσύ κινέζικα, εγώ κορεάτικα, μήπως να μαθαίναμε κι οι δύο ελληνικά; Δεν είπα ότι ζήτησες εσύ εγχειρίδιο χρήσης αλλά.............................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..
Όντως το συνεχόμενο "καλησπέρα" είναι απαίσιο. Ταιριάζει καλύτερα σε εντελώς νέα μέλη ως τυπικός χαιρετισμός, σε στιγμές ειδικών συνθηκών
ή αν έχουμε αρκετό καιρό να λογκάρουμε. Δεν το ξαναβάζω, ήδη μου την είχε "βαρέσει" κι εμένα, καλά που το έθιξες και μου το θύμισες.
Έχει ειπωθεί (λανθασμένα) από ορισμένους ότι ζήτησα οδηγίες κτλ γι'αυτό και το ξανάγραψα. Προς αποφυγή παρεξήγησης νοήματος.
Όμως αρκετά είπαμε στο θέμα (που μοιάζει με το δικό μου) του φίλου paranoidguru. Ας βγει κι αυτός να καταθέσει τις απόψεις του.
Σίγουρα κάτι θα έχει να πει.
Είναι και άσχετος. Ξεκίνησε εξορκισμό χωρίς αρχαγγελική επίκληση. Κάπου εκεί είναι που βγαίνουν τα δαιμόνια απο το θύμα και μπαίνουν στον εξορκιστή. Μπορεί να το έχει ήδη κάνει, και αυτό θα εξηγεί πολλά! :p
Τον έχω ικανό.
;)
Χρίστος Έλ
09-06-15, 21:31
Εκείνος που σε ταλαιπωρεί ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
Ναι! Τώρα θέλει να σου μιλήσει! :eek:
Χρίστος Έλ
10-06-15, 08:19
Ναι! Τώρα θέλει να σου μιλήσει! :eek:
Και εγώ του απαντώ!
Ύπαγε οπίσω μου Σατανά, διότι είναι γεγραμμένο, Ελ τον Θεό σου θέλεις προσκυνήσει και μόνο αυτόν θέλεις λατρεύσει!
paranoidguru
10-06-15, 11:56
Καλησπέρα...
αυτού του είδους τα θέματα δεδομένου ότι είναι περίεργα, δεν ξέρουμε ποτέ κατά πόσο ο άλλος το εννοεί ή όχι.
Από την πλευρά μου...όταν είχα ανοίξει το δικό μου θέμα, έδειξα ότι σκέφτηκα το ενδεχόμενο, έδειξα μία διάθεση συζήτησης
όπως και απορίες (κάτι που έκανα και σε άλλα θέματα).
Τόνισα επίσης αυτό εδώ κάτω...πόσο πιο λιανά να το έκανα;
ήξερα ότι το θέμα είναι δύσκολο εκ φύσεως αλλά κι ότι θα κοιτούσα όλες τις οπτικές γωνίες αντικειμενικά με αποτέλεσμα
να δυσκόλευε περισσότερο. Βλέπεις...εγώ δεν ανήκω πουθενά αν και σίγουρα όλο και σε κάποια άποψη θα "γέρνω" σαν άνθρωπος.
Τελικά κάποιοι στην αρχή πιστέψατε άλλα πράγματα ενώ στην πορεία υπήρξε διαφοροποίηση στις απόψεις.
Έτσι αρκετοί αποκτήσατε διπλή γνώμη. Δεν φταίω εγώ γι'αυτό.
Και είναι ανθρώπινο φυσικά. Δεν είναι περίεργο όμως; στην αρχή πιστέψατε ορισμένοι ενώ έλεγα για πουλήματα ότι τρολλάρω
ενώ όταν εξήγησα ότι δεν πουλάω τίποτα, αρκετοί (όπως τώρα κι εσύ) πιστεύετε (πάνω-κάτω) ότι ασχολούμαι.
Να συμπληρώσω επίσης ότι σε αυτά τα θέματα, πάντα επικρατεί μυστήριο διότι αν και αναφέρθηκα σε φίλο μου που ψαχνόταν
(και όντως ψάχνεται), τι πιο φυσιολογικό από το να πιστέψει κάποιος ότι ο apofasismenos λέει μπαρούφες και πρόκειται γι'αυτόν.
Αγαπητέ φίλε ότι και να είχε λεγχθεί...το θέμα που είχα ανοίξει δεν θα μπορούσε να έχει εξήγηση τι και πως ως αφορμή.
Μα γι'αυτό εξάλλου και επεδίωξα την ανάλυση όπως και γι'αυτό το έφερα όπως είχα πει προ τετελεσμένου γεγονότος.
Αν δηλαδή παρουσίαζα ένα άλλο μοντέλο, δεν υπήρχε περίπτωση ούτε καν 2 ποστ να είχαν γίνει.
Πιστεύω ότι είμαι σαφής σε ολα μου τα ποστ μέχρι τώρα στον τρόπο που "κινούμαι".
Εεε...πως θέλετε να γίνει συζήτηση ορισμένοι τελικά; μιλώντας μόνο με υποθέσεις;
Υ.Γ Δεν απογοητεύτηκα από το φόρουμ επειδή δεν μου απαντήσατε στις ερωτήσεις μου.
Δεν απογοητεύτηκα καν δηλαδή, πότε το έγραψα αυτό; απλώς βαριέμαι που έχετε λίγα ουσιαστικά ποστ (στο κέντρο που λέμε).
Έχει και λίγο κόσμο όμως, εεε...τι να κάνουμε; έχει κι άλλα θέματα ο κόσμος-έτσι δεν είναι;
έτσι το βλέπω εγώ όμως, εσύ να το βλέπεις όπως θες. Δικαίωμά μας.
Το θέμα είναι η δικιά μου απογοήτευση λέω πως δεν πήρα απαντήσεις και ο άλλος μου λέει "τι ήθελες να τον καλέσουμε;''.
paranoidguru
10-06-15, 12:02
paranoidguru για να απαντήσω λοιπόν στην ερώτησή σου και επιτέλους να σε ικανοποιήσω....
την πουλάς αν απλά πεις "έλα διάβολε μέσα μου και κάνε με δυνατό εξουσιαστή να κατακτώ και να σκοτώνω δίχως οίκτο".
Οι συνέπειες είναι να γεμίσεις από πλούτη, υλικές απολαύσεις και δόξα.
Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
Ελπίζω να απάντησα αυτό που γύρευες να ακούσεις.
Πως το ξέρεις αυτο;
paranoidguru
10-06-15, 12:08
Εμπρός? Δεν κατάλαβα τί εννοείς.
Δεν σου απάντησα? Και θα πρέπει αν θες συγκεκριμένη απάντηση να είσαι και εσύ πιο ξεκάθαρος, απαντώντας στις διευκρινιστικές ερωτήσεις.
Αλλιώς είσαι ένας κλώνος του apofasismenou που θέλει απλώς να σπάσει πλάκα με αστεία θέματα για τον Θεό και τον Διάβολο.
Για άλλον πηγαινε φιλε μου.
Χρίστος Έλ
10-06-15, 15:10
Πως το ξέρεις αυτο;
Δεν είπα ότι στο εγγυώμαι.
Όπως και να' χει, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις.
Πούλα την ψυχή σου στο Διάολο. Τα άτομα που το σκέφτονται πολύ στο τέλος δεν κάνουν τίποτα στην ζωή τους.
paranoidguru
10-06-15, 19:35
Δεν είπα ότι στο εγγυώμαι.
Όπως και να' χει, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις.
Πούλα την ψυχή σου στο Διάολο. Τα άτομα που το σκέφτονται πολύ στο τέλος δεν κάνουν τίποτα στην ζωή τους.
Ναι αλλα ή λέμε ή δεν λέμε! Άλλοι λένε για συμβόλαιο. Εδώ δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Δεν ρώτησα για το ποσοστό επιτυχίας του τρόπου σου απλά από που το άκουσες, είδες, διάβασες; Βέβαια μπορεις και αν θέλεις να μην απαντήσεις, απλά πες μου δεν θέλω να σου πω να ξέρω να μην περιμένω αδερφέ.
apofasismenos
10-06-15, 23:02
Φίλε παρανόιντ πούλα τη να δούμε τι θα γίνει κι έλα να μας πεις μιας και αλλιώς δεν βγαίνουν συμπεράσματα (πλάκα κάνω).
Στο μεταξύ, γράψατε θεματάκια σήμερα αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν πρόλαβα.
Γαμώτο...
ας γράψει κανείς κάτι όμως...όπως τι τον οδήγησε σε αυτή την σκέψη ας πούμε. Απλά πράγματα.
;)
paranoidguru
10-06-15, 23:08
Φίλε παρανόιντ πούλα τη να δούμε τι θα γίνει κι έλα να μας πεις μιας και αλλιώς δεν βγαίνουν συμπεράσματα (πλάκα κάνω).
Στο μεταξύ, γράψατε θεματάκια σήμερα αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν πρόλαβα.
Γαμώτο...
ας γράψει κανείς κάτι όμως...όπως τι τον οδήγησε σε αυτή την σκέψη ας πούμε. Απλά πράγματα.
;)
Θέλω λεφτά...πολλά λεφτά. Και να μου δώσει κάτι που πρέπει να το εξελίξω εγώ αλλά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία..(πνευματικού επιπέδου είναι αυτή τη φορά το αγαθό)
apofasismenos
10-06-15, 23:17
Θέλω λεφτά...πολλά λεφτά. Και να μου δώσει κάτι που πρέπει να το εξελίξω εγώ αλλά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία..(πνευματικού επιπέδου είναι αυτή τη φορά το αγαθό)
Περίεργο, όλοι όσοι γνωρίζω είναι υπεράνω χρημάτων και το παίζουν συμβουλάτορες κάτω από ένα "πουπουλένιο πάπλωμα" με αγκαζέ την κλικαρία.
:D
Υ.Γ Τι πνευματικού επιπέδου αγαθό;
paranoidguru
10-06-15, 23:23
Περίεργο, όλοι όσοι γνωρίζω είναι υπεράνω χρημάτων και το παίζουν συμβουλάτορες κάτω από ένα "πουπουλένιο πάπλωμα" με αγκαζέ την κλικαρία.
:D
Υ.Γ Τι πνευματικού επιπέδου αγαθό;
Tέτοια κομπλεξ να το παίξω υπεράνω δεν τα έχω όταν λέω θέλω λεφτά το εννοώ. Το πνευματικό αγαθό είναι να μπορώ να αποτυπώνω στο χαρτί τις ιστορίες που σκέφτομαι με άνεση, είτε σε μορφή κειμένου είτε σε μορφή σκίτσου.( ναι ο πουστης ειμαι και Πικάσο)
apofasismenos
10-06-15, 23:41
Tέτοια κομπλεξ να το παίξω υπεράνω δεν τα έχω όταν λέω θέλω λεφτά το εννοώ. Το πνευματικό αγαθό είναι να μπορώ να αποτυπώνω στο χαρτί τις ιστορίες που σκέφτομαι με άνεση, είτε σε μορφή κειμένου είτε σε μορφή σκίτσου.( ναι ο πουστης ειμαι και Πικάσο)
Έλα ντε...που μου το παίζουν κι υπεράνω. :D
Εγώ αν ζητούσα κάτι, θα ήθελα απλά να γίνεται το θέλημά μου. Νομίζω αυτό τα εμπεριέχει όλα (και τα λεφτά) αλλά λογικά δεν θα στέκει
σε τέτοιο εύρος. Θα ήταν επικίνδυνο. Ειδικά αν κάποιος σκέφτεται πολύ γρήγορα και βάζει στόχους, θα υπήρχαν άσχημες "καραμπόλες".
Δεν θα γίνεται επίσης να μην υπάρχει (βαρύ) αντίτιμο. Έτσι δεν λένε;
δεν συμφέρει δηλαδή η δουλειά όπως φαίνεται. Μας έφτιαξαν (είτε φτιαχτήκαμε από την εξέλιξη-δεν ξέρω) αλλά τελικά βλέπω να κουραζόμαστε
προς απόκτηση διαφόρων πραγμάτων (εκτός των καθαρμάτων).
Οι "ανώτεροί" μας όμως, όλο στην ρέκλα είναι...κάπως έτσι μεταφράζω κι αντιλαμβάνομαι τα όσα έχω ακούσει. Δεν το βλέπω δίκαιο.
Και όχι φυσικά...δεν με νοιάζει αν μέχρι εκεί φτάνει ο νους μου ως απλή προσέγγιση.
Ας με έφτιαχναν Θεό για να "στρόφαρα" αλλιώς...και να ήμουν κι ανιδιοτελής.
(λες κι αυτοί είναι)...
Αγαπητε φιλε paranoidguru,αν θες απαντησεις στις ερωτησεις σου δεν θα τις βρεις εδω.Κανεις δεν ξερει απολυτα πως γινεται,γιατι κανενας δεν το εχει κανει(μαζι και εγω).Αν εχεις αποφασισει να το κανεις και εισαι σιγουρος οτι δεν θα το μετανιωσεις στην πορεια,τοτε θα σου συνηστουσα να βρεις απαντησεις σε ενα απο τα βιβλια:Clavicula Solomonis (Σολομωνικη),The Pauline Art (Ars Paulina),Grimorium Verum η αν θες συμβολαιο με τον ιδιο τον Διαβολο πραγμα που δεν σου συνιστω τοτε θα πρεπει να ξεφυλλισεις το Grand Grimoire.Αυτα απο εμενα,καλη τυχη σε οτι κι αν εχεις αποφασισει.
apofasismenos
26-06-15, 01:19
Αγαπητε φιλε paranoidguru,αν θες απαντησεις στις ερωτησεις σου δεν θα τις βρεις εδω.Κανεις δεν ξερει απολυτα πως γινεται,γιατι κανενας δεν το εχει κανει(μαζι και εγω).Αν εχεις αποφασισει να το κανεις και εισαι σιγουρος οτι δεν θα το μετανιωσεις στην πορεια,τοτε θα σου συνηστουσα να βρεις απαντησεις σε ενα απο τα βιβλια:Clavicula Solomonis (Σολομωνικη),The Pauline Art (Ars Paulina),Grimorium Verum η αν θες συμβολαιο με τον ιδιο τον Διαβολο πραγμα που δεν σου συνιστω τοτε θα πρεπει να ξεφυλλισεις το Grand Grimoire.Αυτα απο εμενα,καλη τυχη σε οτι κι αν εχεις αποφασισει.
Μάλιστα...ας τοποθετηθώ κι εγώ.
Προσωπικά έχω ζητήσει από γνωστό μου που με κουράζει με πολύ μπλα μπλα...αν κι όταν αποφασίσει να κάνει επίκληση, να καλέσει εμένα
και κάνα-δυο ακόμα για να καταγράψουμε την διαδικασία με εξοπλισμό και κάμερες. Θα είναι μάλιστα εντελώς μόνος του στον χώρο προσπάθειας.
Πλήρης απαξίωση γεγονότος όπως και προστασία μας (δεν γνωρίζω τυχόν αντιδράσεις). Συνεργασία δεν θα υπάρξει από κανέναν μας
με αυτόν σε τίποτα (όσον αφορά τον στόχο του), εκτός αν θέλει να φέρει κάποιον ομοιεδάτη του μιας κι ως ιδιοσυγκρασία
απορρίπτω οποιαδήποτε "ανώτερη" οντότητα ζητά αντάλλαγμα. Αυτό το κάνουν μόνο οι άνθρωποι και όχι πάντα.
Επιπροσθέτως όποιος επιλέξει αυτή την οδό...για'μένα (έτσι την έχω δει και γούστο μου) σημαίνει υποδούλωση άρα έχω "τσιμεντένια" διαφωνία
και με αυτό. Εν ολίγοις όποιος αποδέχεται κάτι άλλο ανώτερο (μιας και δεν έχουμε αποδείξεις ακόμα) πλην του είδους του
ως ίσο (και μόνο), απορρίπτεται αυτόματα.
Δηλαδή κατά κάποιο τρόπο...αν τυχόν δοκιμάσει ο γνωστός μου (δικό του πρόβλημα) κάνει συμφωνία και με την πλευρά μου.
Αυτός θα δοκιμάσει κι εμείς θα του δώσουμε την εμπειρία του σε αναφορά μιας και στην κατάσταση έντασης που θα βρίσκεται
δεν θα μπορεί να καταγράψει τίποτα. Βλέπεις...πιστεύω ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με το υποσυνείδητο που ο ίδιος θα "πειράξει"
μέσω της πίστης του στο θέμα. Δεν θα ήθελα να έχω έναν τέτοιο δίπλα μου όταν θα αρχίσει να "θερμαίνεται" και πιθανόν τροποποιήσει
παραμέτρους και σταθερές του μυαλού του. Φυσικά για να δεχτώ, θα περάσει από ψυχίατρο και θα έχει δηλώσει το γεγονός επίσημα
ως προς την θέλησή του σε κάποια αρχή.
Αν μας τα φέρει όλα αυτά (λέμε τώρα), ξεκινάμε. Έτσι στα "κουτουρού", να φορτωθώ ευθύνη συνανθρώπου μας...δεν πρόκειται.
(ψυχρά κι αληθινά)
Υ.Γ Α ναι...επειδή η ελεύθερη βούληση είναι λίγο "καραμέλα", έκανα την παρέμβασή μου και του είπα να μην δοκιμάσει.
Ας πούμε ότι διέκρινα ότι ψάχνεται πολύ αντί να ζει όμορφα κι ωραία (όσο μπορεί).
Στο μεταξύ δεν έχει και πολύ χώρο στα τρελλάδικα...
Ξερεις τι?μπορει να λεμε οτι ειμαστε Αθεοι Η Θειστες και σε οτι δεν πιστευουμε ειναι αδυνατον να μας πειραξει,αλλα ποτε δεν ξερεις.Ειναι καλο λοιπον,να μην ειμαστε απολυτοι.
apofasismenos
26-06-15, 15:44
Εγώ δεν έγραψα ότι είμαι άθεος ή θειστής, ούτε έγραψα ότι αν δεν πιστεύω σε κάτι δεν μπορεί να με πειράξει.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στα φόρουμ είναι τα συμπεράσματα "αέρα-πατέρα". Αντίθετα εγώ (όπως κι άλλοι φίλοι)
φροντίζω να βαδίζω και να ερωταπαντώ πάνω σε όσα λέτε...και τώρα πες μας την ιστορία σου (αν θες)
ή τις εντυπώσεις σου αναλυτικά κι όχι με μια γραμμή.
πες μας την ιστορία σου (αν θες)
Να πω την αληθεια,θα ειναι λιγο δυσκολο να πω την ιστορια μου,ειδικα εδω μεσα που απο οτι καταλαβα,χωρις να θελω να θιξω καποιους,ο καθε ενας σχολιαζει χωρις να εχει την παραμικρη ιδεα για το θεμα και να κρινει συμφωνα με τα δικα του πιστευω,και καποιοι αλλοι που δινουν συμβουλες,χωρις ιχνος γνωσης/εμπειριας.
ή τις εντυπώσεις σου
τις εντυπωσεις σου με σχετικα με τι?
αν εννοεις για το φορουμ πιστευω εδωσα μια ικανοποιητικη απαντηση πιο πανω.Αν δεν καταλαβα καλα,τοτε διευκρινησε μου,τις εντυπωσεις για πιο θεμα.
apofasismenos
26-06-15, 22:07
Πες τι καπνό φουμάρεις...τόσο απλά.
Με ποιους είσαι, αν είσαι κι αν δεν είσαι...να ξέρουμε τι μέρος του λόγου είσαι.
Και βέβαια γενικώς τι πιστεύεις. Έτσι θα μπορούμε να συζητάμε όσο μπαίνουμε εδώ σε κάποια υπαρκτή βάση.
;)
Πες τι καπνό φουμάρεις
Ο καπνος που φουμαρω ειναι Winston μπλε..:D
Τωρα οσον αφορα την πιστη μου,πιστευω στην γνωση.Οχι ομως γνωση της μιας πλευρας,ουτε σε γνωση η οποια πηγαζει απο παραπληροφορηση και τρολλινγκ.
Δεν ειμαι με κανεναν,και ουτε θελω να ειμαι.Ολα αυτα τα χρονια που ασχολουμαι με την ερευνα,παραφυσικων-μεταφυσικων-υπερφυσικων γεγονοτων,οδηγηθηκα στο συμπερασμα οτι το 99% των μυστηριων εχει λογικη η πλαστη προελευση.Υπαρχει ομως κι 1% που δεν γινοταν να αποδειχθει,ουτε απο την μια πλευρα ουτε απο την αλλη,αφηνοντας υπονοιες οτι δεν βρισκομαστε ακομα σε επιπεδο ικανο να εξηγησουμε με ορθολογικη ερευνα και γνωμη τα ακομα αναπαντητα ερωτηματα.Με αποτελεσμα,το μηγμα περιεργειας και περηφανειας που εχω μεσα μου να με κανει να επεκταθω προς την νανοτεχνολογια,χημεια,βιολογια,ιστορια και συνωμοσιολογια μηπως και βρω κατι ενδιαφερον,με τελικο αποτελεσμα να μου μεινει μονο η εμπειρια και η γνωση.Αυτα απο εμενα.
Ελπιζω να σε καλυψα.
apofasismenos
28-06-15, 02:15
Ο καπνος που φουμαρω ειναι Winston μπλε..:D
Τωρα οσον αφορα την πιστη μου,πιστευω στην γνωση.Οχι ομως γνωση της μιας πλευρας,ουτε σε γνωση η οποια πηγαζει απο παραπληροφορηση και τρολλινγκ.
Δεν ειμαι με κανεναν,και ουτε θελω να ειμαι.Ολα αυτα τα χρονια που ασχολουμαι με την ερευνα,παραφυσικων-μεταφυσικων-υπερφυσικων γεγονοτων,οδηγηθηκα στο συμπερασμα οτι το 99% των μυστηριων εχει λογικη η πλαστη προελευση.Υπαρχει ομως κι 1% που δεν γινοταν να αποδειχθει,ουτε απο την μια πλευρα ουτε απο την αλλη,αφηνοντας υπονοιες οτι δεν βρισκομαστε ακομα σε επιπεδο ικανο να εξηγησουμε με ορθολογικη ερευνα και γνωμη τα ακομα αναπαντητα ερωτηματα.Με αποτελεσμα,το μηγμα περιεργειας και περηφανειας που εχω μεσα μου να με κανει να επεκταθω προς την νανοτεχνολογια,χημεια,βιολογια,ιστορια και συνωμοσιολογια μηπως και βρω κατι ενδιαφερον,με τελικο αποτελεσμα να μου μεινει μονο η εμπειρια και η γνωση.Αυτα απο εμενα.
Ελπιζω να σε καλυψα.
Δεν τίθεται θέμα κάλυψης ή ερωτηματολογίου. Απλώς είναι λειτουργικό να γνωρίζουμε τι πιστεύει και πως κινείται ο καθένας μας.
Διαφωνώ με το 1%, πιστεύω ότι είναι παραπάνω ενώ μόλις άναψα ένα sumer που μου ήρθε το μεσημέρι.
Βιρτζίνια μίξη με ανατολικό καπνό και εικόνα μια σουμεριακή άρπα, καιρός να αφήσω τον παππουδίστικο άσσο και το καρέλια.
Τα "λαιμά μου" όπως έλεγαν κι οι παλιοί...
;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.