PDA

Επιστροφή στο Forum : Καταγραφή βίντεο ιπτάμενου αντικειμένου ufo

john pap
28-07-15, 13:49
Γεια σας. Χτες το βραδυ κατα τις 9 και κατι δεν ειχε νυχτωσει ακομα παρατηρησα ενα περιεργο αντικειμενο σε σχημα δισκου στον ουρανο απο το παραθυρο του δωματιου μου και προλαβα να το καταγραψω με το κινητο μου μεχρι που εξαφανιστηκε. Εκανα ενα γρηγορο λογαριασμο στο youtube και το ανεβασα να το δειτε. Παρακατω ειναι το link του βιντεο. Πειτε μου τη γνωμη σας. Εγω δε πιστευω σε εξωγηινους αλλα μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση.

https://www.youtube.com/watch?v=IVEJFe8xyGA

nikodhmos
28-07-15, 14:53
Ψεύτικο και ούτε καλό tracking δεν έκανες. :(

Χρίστος Έλ
28-07-15, 15:39
Φίλε γνωρίζω πως με αυτό το ποστ θα γελάσουν πολλοί, όμως είναι αληθινό αυτό που είδες.

Αυτά τα αντικείμενα φαίνεται πως είναι τηλεκατευθυνόμενες συσκευές αμερικανοεβραίων με στόχο την παρακολούθηση ή ακόμη και την ρίψη τοξικών ουσιών στους Έλληνες.

Όμως εμείς έχουμε πάθει τώρα ανοσία και έρχεται η ώρα τους. Όταν ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός θα γίνει της Τριπολιτσάς.

apofasismenos
28-07-15, 16:44
Φίλε γνωρίζω πως με αυτό το ποστ θα γελάσουν πολλοί, όμως είναι αληθινό αυτό που είδες.

Αυτά τα αντικείμενα φαίνεται πως είναι τηλεκατευθυνόμενες συσκευές αμερικανοεβραίων με στόχο την παρακολούθηση ή ακόμη και την ρίψη τοξικών ουσιών στους Έλληνες.

Όμως εμείς έχουμε πάθει τώρα ανοσία και έρχεται η ώρα τους. Όταν ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός θα γίνει της Τριπολιτσάς.

Ποστ παράκρουσης το πάνω.

Να προσθέσω επίσης ότι την μοναδική φορά τα τελευταία χρόνια που μέρος του έθνους μας κίνησε προς (έστω κάποιον) ξεσηκωμό
κατέληξε σε φιάσκο με το φαινόμενο των "αγανακτισμένων" το οποίο φυσικά ήταν σχεδιασμένο.

Απο την μία φώναζαν με τεντζερέδια σαν τα ζώα κι από την άλλη έκαναν ποδήλατο γελώντας σαν κορνούτοι
περιμένοντας κάνα σύνθημα να πουν την μαλακία τους τρώγοντας σάντουιτς με 4 ευρώ έκαστο παρακαλώ (και χωρίς απόδειξη).
Όλες οι πορείες "κουκουλώνονται" από τους εντολοδέκτες Παμίτες ή από τους αναρχολεχρίτες με την βοήθεια της μπατσαρίας
που τους εναποθέτει στο κέντρο των διαδηλώσεων με την μέθοδο "σπιράλ".

Την ίδια στιγμή οι χουντοβασιλικοί με τους δεξιούς οραματίζονται το πως θα αυγατίσουν τα κέρδη τους
ή θα χτυπήσουν καμιά αδειούλα/παροχή/επιδότηση ενώ οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις της απελευθερωτικής "αριστεράτζας"
(στο μπλα μπλα με τσέπη δεξιά) καταθέτουν φακέλους στις εφορίες για να ρουφάνε την μερίδα του λέοντος σε μετρητό.

Το δε δημόσιο, αγρόν αγοράζει αφού ουδείς εξ αυτών (χονδρο)πληρώνει την "νύφη".

Όλο το "κάρβουνο" το τρώνε οι μαγαζάτορες κι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Οι επιχειρηματίες στο μεταξύ λάκισαν.

Μα πόσο άχρηστος είναι αυτός ο λαός τελικά; κι ο Χριστάρας βλέπει ξεσηκωμούς...

:confused:

heretic
28-07-15, 17:08
Όμως εμείς έχουμε πάθει τώρα ανοσία* και έρχεται η ώρα τους. Όταν ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός θα γίνει της Τριπολιτσάς.

35°C

* ...λες τα γεννόσημα του Πακιστάν να έχουν και καμιά χρήσιμη παρενέργεια;

Μελωδιαννα
28-07-15, 17:28
Έχω και εγώ τέτοια εφέ!

xtabay
28-07-15, 18:13

Συμφωνώ και επαυξάνω λέγοντας οτι κάθε φορά που διαβάζω ποστ δικό σου και μερικών άλλων μελών , όλο και πιο πολύ σιγουρευομαι οτι μας ψεκάζουν !

Χρίστος Έλ
30-07-15, 11:22
Γεια σας. Χτες το βραδυ κατα τις 9 και κατι δεν ειχε νυχτωσει ακομα παρατηρησα ενα περιεργο αντικειμενο σε σχημα δισκου στον ουρανο απο το παραθυρο του δωματιου μου και προλαβα να το καταγραψω με το κινητο μου μεχρι που εξαφανιστηκε. Εκανα ενα γρηγορο λογαριασμο στο youtube και το ανεβασα να το δειτε. Παρακατω ειναι το link του βιντεο. Πειτε μου τη γνωμη σας. Εγω δε πιστευω σε εξωγηινους αλλα μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση.

Πολύ ωραίο και πολύ ενδιαφέρον φίλε. Ευχαριστώ.

heretic
30-07-15, 15:57

Τέλειο φίλε. Φτιάξε δυό τρία βιντεάκια ακόμα.

38° C

apofasismenos
16-08-15, 18:23

Eπίσης να σημειώσω ότι στο βίντεο του φίλου (του το κατέβασαν παρατήρησα), το "ώώώουου" που ακούγεται

είναι ακριβώς ίδιο με το "ώώώουου από εδώ ---------> https://www.youtube.com/watch?v=wRtqbM9kBi4

όπου όπως αποδεικνύεται είναι ψεύτικο και κατασκευασμένο. Δεν γνωρίζω αν το κατασκεύασε κι ο φίλος λοιπόν

αν και κάτι μου θύμιζε. Σώνει και καλά να έρθουν οι εξωγήινοι δηλαδή; ρε μανία...

:confused:

21-08-15, 19:32
Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Φίλε apofasismenos δεν το είχα δεί το βίντεο που παρέθεσες αλλά είναι
διαφωτιστικό για το πως μπορούν να φτιαχτούν κάποια πράγματα πως δήθεν
υπήρχαν στον ουρανό....

Βέβαια από αυτα που γνωρίζω υπάρχει λογισμικό που κάνει ανάλυση του βίντεου
και βγάζει στοιχεία εάν είναι φτιαχτό το βίντεο η όχι.....

Καλή η ενημέρωση φίλε.....

Ευχαριστώ.

{RIP}~Chronicle~
29-11-15, 18:22

Περιττό να προσθέσω οτι το βιντεο δεν υπαρχει πλεον :p

xtabay
29-11-15, 18:28
Περιττό να προσθέσω οτι το βιντεο δεν υπαρχει πλεον :p

Γιατί όταν υπήρχε νομίζεις οτι έκανε την διαφορά δηλαδή ;...:rolleyes:

desertman7
27-03-16, 19:31
Γιατί όταν υπήρχε νομίζεις οτι έκανε την διαφορά δηλαδή ;...:rolleyes:
Είχα καιρό να μπώ είναι η αλήθεια και θα 'θέλα να δω το βίντεο και εγώ αλλά δεν παίζει...τέλος πάντων έτσι κι αλλοιώς γενικά αν είναι να βλέπαμε τίποτε κουκίδες φωτεινές δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα βλέπω, ούτε στο youtube ούτε αλλού, να δείς ένα βίντεο που να αξίζει, κοντινό ξεκάθαρο και να φαίνεται και το γύρω περιβάλλον...:D

Robespierre
28-03-16, 09:54
Αυτά τα βίντεο τα φτιάχνουν παιδάκια (λυκείου πάνω-κάτω) με γνωστά προγράμματα CGI, τα ανεβάζουν youtube και μετά σχολιάζουν αυτοί και οι φίλοι τους με 2-3 λογαριασμούς ο καθένας. Μερικές φορές μπαίνουν σε φόρουμ και πετάνε δολώματα για να βρουν θύματα. Επίσης τα κατεβάζουν μετά από λίγο (μόλις τους πάρουν χαμπάρι) και μετά βγαίνουν και γράφουν ότι τους τα έβγαλαν για συγκάλυψη. Έχει καταντήσει αηδία το θέμα στο εξωτερικό, τώρα ήρθε και η μόδα στην Ελλάδα...

01-04-16, 18:23
Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Βρήκα κάποιο βίντεο που πιστεύω πως έχει κάποια σοβαρότητα μιλάνε κάποιοι
ειδικοί αλλα΄και αστροναύτες.....
Δίνουν απαντήσεις σε κάποιες απο τις αναφορές....
Πιστεύω πως σίγουρα θα σας διμουργίσει ερωτήματα....

https://www.youtube.com/watch?v=nYRlYXA893w

Ευχαριστώ.