PDA

Επιστροφή στο Forum : Εσωτερική και πνευματική αναζήτηση

Ha Des
24-02-16, 22:23
Και γιατί όχι ίσως ήρθε ο καιρός για μια αλλαγή μια νεα δραστηριοτητα στην οποία θα μαθουμε πολλα ισως και παρα πολλα, όποια πραγματικα θελει θα ηταν απαραίτητο να ενδιαφερθεί καθώς εχει μονο να κερδίσει πραγματικες γνωσεις σε πραγματα που ουτε καν τα ειχε ποτε φανταστεί ...περιμένω ανταπόκριση

Pholarchos
25-02-16, 11:53
Και γιατί όχι ίσως ήρθε ο καιρός για μια αλλαγή μια νεα δραστηριοτητα στην οποία θα μαθουμε πολλα ισως και παρα πολλα, όποια πραγματικα θελει θα ηταν απαραίτητο να ενδιαφερθεί καθώς εχει μονο να κερδίσει πραγματικες γνωσεις σε πραγματα που ουτε καν τα ειχε ποτε φανταστεί ...περιμένω ανταπόκρισηΑμα περιμέναμε να έρθει τέτοιος καιρός... ακόμα θα περιμέναμε. Τέλος πάντων τι θέλεις να πεις;

Ha Des
25-02-16, 13:33
Αμα περιμέναμε να έρθει τέτοιος καιρός... ακόμα θα περιμέναμε. Τέλος πάντων τι θέλεις να πεις;
Αυτο που θελω να πω δεν μπορει να περιγραφτει σε ενα δημοσιο φορουμ για ευνοητους λογους ...ισως ενας στοχος μου ειναι να φτασουμε σε ενα διαφορετικο πνευματικο επιπεδο που να εχουμε προσβαση στην πραγματικοτητα διοτι αυτην την στιγμη ζουμε μεσα σε ενα ονειρεμενο κοσμο με οπτικα φιλτρα και αδυνατουμε να αντιληφθουμε τι υπαρχει εξω απ αυτο,περιμενα να σχολιασεις καθως εισαι ατομα με ανοιχτους οριζοντες ...

Pholarchos
25-02-16, 14:31
Αυτο που θελω να πω δεν μπορει να περιγραφτει σε ενα δημοσιο φορουμ για ευνοητους λογους ...ισως ενας στοχος μου ειναι να φτασουμε σε ενα διαφορετικο πνευματικο επιπεδο που να εχουμε προσβαση στην πραγματικοτητα διοτι αυτην την στιγμη ζουμε μεσα σε ενα ονειρεμενο κοσμο με οπτικα φιλτρα και αδυνατουμε να αντιληφθουμε τι υπαρχει εξω απ αυτο,περιμενα να σχολιασεις καθως εισαι ατομα με ανοιχτους οριζοντες ...Βλέπεις το ζήτημα; Εδώ είναι δημόσιο ανοιχτό φόρουμ. Όταν κάποιος απευθύνει από αυτό προσκλήσεις για κλειστή συζήτηση δείχνει να είναι σε λάθος τόπο. Και κατανοητά τέτοια πρόσκληση πρέπει να αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη.

Υπάρχουν πολλά που μπορούν να περιγραφτούν σε δημόσιο φόρουμ. Μπορείς να αρχίσεις από εκείνα - δίνοντας έτσι δείγμα.

Robespierre
25-02-16, 14:45
Αισως ενας στοχος μου ειναι να φτασουμε σε ενα διαφορετικο πνευματικο επιπεδο που να εχουμε προσβαση στην πραγματικοτητα διοτι αυτην την στιγμη ζουμε μεσα σε ενα ονειρεμενο κοσμο με οπτικα φιλτρα και αδυνατουμε να αντιληφθουμε τι υπαρχει εξω απ αυτο

Ασε αγαπητέ καταλάβαμε... :p

Ha Des
25-02-16, 15:18
Βλέπεις το ζήτημα; Εδώ είναι δημόσιο ανοιχτό φόρουμ. Όταν κάποιος απευθύνει από αυτό προσκλήσεις για κλειστή συζήτηση δείχνει να είναι σε λάθος τόπο. Και κατανοητά τέτοια πρόσκληση πρέπει να αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη.

Υπάρχουν πολλά που μπορούν να περιγραφτούν σε δημόσιο φόρουμ. Μπορείς να αρχίσεις από εκείνα - δίνοντας έτσι δείγμα.

Δεκτή η παρατήρηση ωστόσο δεν προσκαλώ κανεναν ο καθενας μπορει να ερμηνεύσει το σχολιο μου διαφορετικα οποιος εχει την αναγκη να μου μιλησει προσωπικα το κανει δεν χρειαζετε καποια ιδικη προσκληση αλλιώς δεν θα υπηρχε και το φορουμ για να ανταλαζουμε αποψεις οχι μονο δημοσια αλλα και ενας με εναν

Ha Des
25-02-16, 15:19
Ασε αγαπητέ καταλάβαμε... :p

Ας το ελπίσουμε οτι δεν κατάλαβες κατι λάθος

Disd
14-03-16, 22:10
ok. Πρεπει. Εχεις να προτεινεις καποιο μονοπατι? θες να φτιαξεις καποια ομαδα πριβε?Ρωταω γιατι δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ποσταρεις αλλα δεν αναλυεις. Καταλαβαινω πως η γνωση δεν ειναι παντα ωφελιμη, χρειαζεται να εχεις και τη δυνατοτητα να τη διαχειριστεις, αλλα τοτε γιατι ποσταρεις εξαρχης?

panosfromlydian
15-03-16, 17:16
Αυτο που θελω να πω δεν μπορει να περιγραφτει σε ενα δημοσιο φορουμ για ευνοητους λογους ...ισως ενας στοχος μου ειναι να φτασουμε σε ενα διαφορετικο πνευματικο επιπεδο που να εχουμε προσβαση στην πραγματικοτητα διοτι αυτην την στιγμη ζουμε μεσα σε ενα ονειρεμενο κοσμο με οπτικα φιλτρα και αδυνατουμε να αντιληφθουμε τι υπαρχει εξω απ αυτο,περιμενα να σχολιασεις καθως εισαι ατομα με ανοιχτους οριζοντες ...

Όντως η φυσική πραγματικότητα έιναι το Περαστικό Όνειρο! Εδώ δεν ξέρεις τίποτα αν χρησιμΟποιείς τις αισθήσεις και τον εγκέφαλο σου! Οι ''αόρατες ματιές'' είναι οι πιο δύσκολες ,στο Τι Είναι Πραγματικό Τώρα μέσα απο την αληθινή σου επίγνωση...

Αν είναι να πεις κάτι πες το! Μπορείς να υποστηρίξεις τη ζωή απο κάθε μέσο. οι δειλοί΄κρύβονται. Γίνε Αληθινός και Μοιράσου όπως κάνω και εγώ.

Ha Des
19-03-16, 01:24
Όντως η φυσική πραγματικότητα έιναι το Περαστικό Όνειρο! Εδώ δεν ξέρεις τίποτα αν χρησιμΟποιείς τις αισθήσεις και τον εγκέφαλο σου! Οι ''αόρατες ματιές'' είναι οι πιο δύσκολες ,στο Τι Είναι Πραγματικό Τώρα μέσα απο την αληθινή σου επίγνωση...

Αν είναι να πεις κάτι πες το! Μπορείς να υποστηρίξεις τη ζωή απο κάθε μέσο. οι
δειλοί΄κρύβονται. Γίνε Αληθινός και Μοιράσου όπως κάνω και εγώ.

Μιλαω για μια ομαδα για ενα νεο ρευμα στο οποιο θα εχουν προσβαση λιγα ατομα αλλα παντα στραβωνει εκει το θεμα γιατι παει αλλου το μυαλο καθε αναγνώστη

Pholarchos
19-03-16, 11:57
Μιλαω για μια ομαδα για ενα νεο ρευμα στο οποιο θα εχουν προσβαση λιγα ατομα αλλα παντα στραβωνει εκει το θεμα γιατι παει αλλου το μυαλο καθε αναγνώστη
Μπα θα στραβώσει ακόμα κι αν ξεκινήσει καλά.
Τέτοιες ομάδες (με τις καλύτερες προθέσεις) πάντα τραβάνε και τα λεγόμενα ψώνια και αργά γρήγορα ξεφεύγουν.

alkinoos
21-03-16, 20:13
Θα συμφωνήσω με τη τοποθέτηση του Pholarchos,πως τα ανοιχτά φόρουμ,αλλά και σε φόρουμ όπου έχουν κλειστές ενότητες για συγκεκριμένα μέλη,από αυτές που γνωρίζω δηλαδή, δεν υπάρχουν νήματα για την Εσωτερική και Πνευματική αναζήτηση.Όχι γιατί δεν μπορεί να επιτευχθεί,αλλά γιατί δεν είναι οι κατάλληλοι τόποι για να αναπτυχθεί η Εσωτερική και Πνευματική αναζήτηση.Θεωρώ επίσης , πως οι ομάδες και οι σελίδες που υπάρχουν στο διαδίκτυο γι'αυτό το θέμα, δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτε άλλο παρά μόνο πληροφορίες. Η Εσωτερική και Πνευματική αναζήτηση είναι καθαρά ατομική,το αν βρεθεί κάποιος "δάσκαλος" ,ώστε να καθοδηγήσει τον ενδιαφερόμενο ή τους ενδιαφερόμενους θεωρώ πως πρέπει να επικοινωνούν και να συζητούν από κοντά και όχι με βιντεοκλήση ή με γραφτό λόγο...

beetlejuice
24-03-16, 12:03
Κανένα θέμα προς συζήτηση επάνω στη θεματολογία της κατηγορίας, κανένας στόχος για ανάπτυξη διαλόγου. Κλείδωμα και αυτοκαταστροφή.