Επιστροφή στο Forum : Ξύπνημα δαιμόνων
Mason Importanta
05-04-16, 16:28
Καλησπέρα παιδιά. Είμαστε τρεις φίλοι που εδώ και αρκετό καιρό θέλουμε να κάνουμε το δικό μας κάλεσμα δαίμονα στο σπίτι, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε χώρο για να γίνει αυτό. Οι πληροφορίες στο ίντερνετ είναι πολύ μπερδεμένες και αμφιλεγόμενες, και οι περισσότερες πηγές "μυρίζουν" απάτη, γι αυτό ήρθα να ρωτήσω την δική σας συμβουλή, που είναι και η πιο έγκυρη ανάμεσα στις ελληνικές κοινότητες. ΜΑς ενδιαφέρει κυρίως καλοκάγαθους δαίμονες για καλοτυχία. Έχουμε κατεβάσει κάποια βιβλία σε pdf, όπως τη Σολομωνική, αλλά μας φάνηκαν αρκετά ακατανόητη γλώσσα. Έχετε κάποια πρόταση για κάτι πιο απλοποιημένο, στα αγγλικά έστω, ή καλύτερα στα ελληνικά; Επίσης, γνωρίζετε γενικώς τί εξοπλισμό θα χρειαστούμε για να τους ξυπνήσουμε; Είναι η πρώτη μας απόπειρα, οπότε κάθε πληροφορία είναι ευρόσδεκτη!
Καλοκαγαθοι δαιμονες ειπες ???
Ναι ξερω μερικοι καλουν και αγγελους, ετσι λενε.
Στο τελος αυτοι που θα ερθουν μονο καλοκαγαθοι δεν θα ειναι , εγω στην θεση σου δεν θα κοιταζα καν τις σφραγιδες ποσο μαλλον να σκεφτω επικληση.
Αλλα ας πουμε οτι θελεις να κανεις επικληση, εκτος απο αυτα που πρεπει πρωτα να βρεις θα χρειαστει να κανεις την επικληση σε συγκεκριμενη γλωσσα και να χρησιμοποιησεις συγκεκριμενους ηχους. Σαν να μαθαινεις νεα γλωσσα ενα πραμα, εξαιρετικα δυσκολο.
Στο τελος δεν θα κανετε τπτ και μονο απο τις σφραγιδες που θα κοιταξετε θα ανοιξετε πορτες στους δαιμονες των σφραγιδων , αποτελεσμα να γινετε παιχνιδακι για αυτους. τυχη θελατε ?? θα παρετε ατυχια,καταρες και κυνηγι
να φανταστω θα εχεις ηδη κοιταξει σφραγιδες απο το βιβλιο .
paranoidguru
13-04-16, 15:04
Καλοκαγαθοι δαιμονες ειπες ???
Ναι ξερω μερικοι καλουν και αγγελους, ετσι λενε.
Στο τελος αυτοι που θα ερθουν μονο καλοκαγαθοι δεν θα ειναι , εγω στην θεση σου δεν θα κοιταζα καν τις σφραγιδες ποσο μαλλον να σκεφτω επικληση.
Αλλα ας πουμε οτι θελεις να κανεις επικληση, εκτος απο αυτα που πρεπει πρωτα να βρεις θα χρειαστει να κανεις την επικληση σε συγκεκριμενη γλωσσα και να χρησιμοποιησεις συγκεκριμενους ηχους. Σαν να μαθαινεις νεα γλωσσα ενα πραμα, εξαιρετικα δυσκολο.
Στο τελος δεν θα κανετε τπτ και μονο απο τις σφραγιδες που θα κοιταξετε θα ανοιξετε πορτες στους δαιμονες των σφραγιδων , αποτελεσμα να γινετε παιχνιδακι για αυτους. τυχη θελατε ?? θα παρετε ατυχια,καταρες και κυνηγι
Radical εισαι ο αγαπημένος μου εδώ μέσα με διαφορά :D άμα το διαβάσει δεν θα μπει στο φόρουμ ξανά.. Πύλες δεν ανοίγεις μόνο με το να κοιτάξεις σφραγίδα άλλα τα παιδιά παραείναι άπειρα και θα την πατήσουν με τον ενα ή τον άλλο τρόπο
Logical Faith
13-04-16, 17:45
Εγώ θα θαύμαζα ένα δαίμονα αν πίστευε στην ανιδιοτέλεια και αν ήθελε να προσφέρει βοήθεια χωρίς αντάλλαγμα να πουλήσω την ψυχή μου.
Γενικά αυτοί που μιλάνε για συμβόλαια(αίματος, περιουσίας), είτε θεοί είτε δαίμονες, μου προκαλούν αλλεργία.
Είναι σαν τους σταρ που βάζουνε υπογραφές, για να τους κάνουν διάσημους και πλούσιους οι managers. Σε αντάλλαγμα δίνουν την ίδια τους τη ζωή και δεν έχουν μετά άποψη, αλλά γίνονται υποχείριο και κούκλα που την ντύνουν όπως θέλουν.
Αυτό όμως είναι και μια παγίδα. Ο διάβολος δεν θέλει πάντα ανταπόδοση, αλλά να απομακρύνει τον άνθρωπο από Τον Θεό.
Mason Importanta
13-04-16, 21:49
άμα το διαβάσει δεν θα μπει στο φόρουμ ξανά.. Πύλες δεν ανοίγεις μόνο με το να κοιτάξεις σφραγίδα άλλα τα παιδιά παραείναι άπειρα και θα την πατήσουν με τον ενα ή τον άλλο τρόπο
Όχι εντάξει, δεν μας έπιασε και πανικός. Τις κοιτάξαμε τις σφραγίδες, κάποιες, όχι ότι καταλάβαμε και πολλά. Μερικές είναι ωραίες, κάτι άλλες είναι σαν μουτζούρες. Πάντως, με όλα αυτά που λετε, και μετά και από ένα άλλο θέμα που διάβασα σε αυτή την κατηγορία για προστασία από επίκληση δαιμόνων, φαίνεται πο΄λυ δύσκολο και επικίνδυνο. Εγώ καλού κακού τα έσβησα τα pdf από το tablet και το dropbox.
Είναι πάντως πολύ ενδιαφέρουσα ενασχόληση, και απασχολεί και ιντριγκάρει τους ανθρώπους εδώ και αιώνες. Αλήθεια, δεν αποπειράθηκε κανείς ποτέ να βιντεοσκοπήσει μια τελετουργία επίκλησης; Έχετε ακούσει για κάτι τέτοιο, είτε που να πέτυχε, είτε και που να μην πέτυχε και να είχε κάποιες επιπτώσεις;
Αλήθεια, δεν αποπειράθηκε κανείς ποτέ να βιντεοσκοπήσει μια τελετουργία επίκλησης; Έχετε ακούσει για κάτι τέτοιο, είτε που να πέτυχε, είτε και που να μην πέτυχε και να είχε κάποιες επιπτώσεις;
Το πιθανότερο είναι να χάλαγε η κάμερα μυστηριωδώς...
Radical εισαι ο αγαπημένος μου εδώ μέσα με διαφορά :D άμα το διαβάσει δεν θα μπει στο φόρουμ ξανά.. Πύλες δεν ανοίγεις μόνο με το να κοιτάξεις σφραγίδα άλλα τα παιδιά παραείναι άπειρα και θα την πατήσουν με τον ενα ή τον άλλο τρόπο
Να σαι καλα αδερφε, απλα λεω την αληθεια.
Η σφραγιδα ειναι απο μονη της κλειδι αλλοι κανουν επικληση μονο με μια σφραγιδα και τιποτα αλλο.
Ειδα στο φορουμ καποιος ειχε μια σφραγιδα για avatar, απλα αισχος θα επρεπε να τον κανουν ban
Όχι εντάξει, δεν μας έπιασε και πανικός. Τις κοιτάξαμε τις σφραγίδες, κάποιες, όχι ότι καταλάβαμε και πολλά. Μερικές είναι ωραίες, κάτι άλλες είναι σαν μουτζούρες. Πάντως, με όλα αυτά που λετε, και μετά και από ένα άλλο θέμα που διάβασα σε αυτή την κατηγορία για προστασία από επίκληση δαιμόνων, φαίνεται πο΄λυ δύσκολο και επικίνδυνο. Εγώ καλού κακού τα έσβησα τα pdf από το tablet και το dropbox.
Είναι πάντως πολύ ενδιαφέρουσα ενασχόληση, και απασχολεί και ιντριγκάρει τους ανθρώπους εδώ και αιώνες. Αλήθεια, δεν αποπειράθηκε κανείς ποτέ να βιντεοσκοπήσει μια τελετουργία επίκλησης; Έχετε ακούσει για κάτι τέτοιο, είτε που να πέτυχε, είτε και που να μην πέτυχε και να είχε κάποιες επιπτώσεις;
Εχει στο youtube ολοκληρες επικλησεις αλλα μην περιμενεις να εμφανιστει κατι στην καμερα. Οτι εμφανιζετε (αν εμφανιστει ποτε) εμφανιζετε στο μυαλο του μαγου. Τις πιο πολλες φορες ο δαιμονας μιλαει στο μυαλο τους η τους επισκεπτεται στον υπνο.
αλλες φορες απαντηση στο αιτημα ειναι απλα ενα κουνημα της φλογας του κεριου κτλ
Δηλαδη μην περιμενεις να εμφανιστει δαιμονας και να μιλησεις μαζι του ποσο μαλλον να τον γραψεις σε καμερα. Ο μονος τροπος για να τον δεις ειναι ο μαυρος καθρεπτης η μεσα στον καπνο....
Μπορεις να ριξεις μια ματια σε επικλησεις στο καναλι E.A. Koetting στο youtube. Μην το δεις με ηχο και ακουσεις τις επικλησεις.
https://m.youtube.com/watch?v=aPDnysW0cnE
Μπορεις να ριξεις μια ματια σε επικλησεις στο καναλι E.A. Koetting στο youtube. Μην το δεις με ηχο και ακουσεις τις επικλησεις.
https://m.youtube.com/watch?v=aPDnysW0cnE
Γιατί όχι; Τι κακό θα πάθεις;
Εχει στο youtube ολοκληρες επικλησεις αλλα μην περιμενεις να εμφανιστει κατι στην καμερα. Οτι εμφανιζετε (αν εμφανιστει ποτε) εμφανιζετε στο μυαλο του μαγου.
Και εδώ (https://youtu.be/wdrMZUwi8EM?t=2450) γιατί εμφανίζετε αυτό το φως;
Που ακριβως εμφανιστηκε το φως?? δεν εχω δει ολη την τελετη.
Δωσε μας το λεπτο ακριβως να δουμε κι εμεις
Γιατί όχι; Τι κακό θα πάθεις;
Ε δεν καταλαβαινεις γιατι?? Δεν κανει να ακουσεις την επικληση ανοιγει πυλες .
Ολα ειναι στο μυαλο με του καταλληλους ηχους ανοιγουν κλειδια
Που ακριβως εμφανιστηκε το φως?? δεν εχω δει ολη την τελετη.
Δωσε μας το λεπτο ακριβως να δουμε κι εμεις
Στο 40:40 βάλ' το.
Στο 40:40 βάλ' το.
video editing ειναι εκεινο τιποτα παραπανω, απλο εφε.
Στην επικληση θα παρεις απαντηση στον υπνο σου, εκει θα ερθει ο δαιμονας η θα σου μιλησει τηλεπαθητικα.
Μην περιμενει κανεις εμφανιση κανονικη, μονο σε μαυρο καθρευτη
Οπότε γιατί μας συνέστησες να δούμε επικλήσεις από έναν τύπο που τις στήνει με ειδικά εφέ;
Αυτό τι είναι; Γράφει καθόλου στην κάμερα;
Pholarchos
28-04-16, 13:59
Αυτό τι είναι; Γράφει καθόλου στην κάμερα;Μου κάνει εντύπωση ότι μιλάς ΄και σχολιάζει ενώ είναι φανερό ότι μιλάς χωρίς να έχεις ιδέα, τουλάχιστον ρωτάς να μάθεις.... ο μαύρος καθρέφτης γράφει στην κάμερα αλλά αλλά στην περίπτωση αυτή η κάμερα θα καταγράψει την... κάμερα! (και τον άνθρωπο που την κρατά)
Ότι "δείχνει" ο "μαύρος καθρέφτης" είναι στα "μάτια του θεατή" (που θα έλεγαν και οι Μετάλλικα) είναι δηλαδή υποκειμενικό.
Robespierre
28-04-16, 14:23
Στην επικληση θα παρεις απαντηση στον υπνο σου, εκει θα ερθει ο δαιμονας η θα σου μιλησει τηλεπαθητικα.
Στην επίκληση θα πάρεις απάντηση κατά τη διάρκεια της επίκλησης. Για να γίνει αυτό πρέπει να μπεις σε κατάσταση trans, αυτούπνωσης, πέστο όπως θέλεις.
Απαντήσεις που παίρνεις το βράδυ στον ύπνο σου, είναι μάλλον δημιουργήματα της φαντασίας σου. Επίσης δεν εξετάζω από που προέρχονται συμβάντα κατά τη διάρκεια μιας επίκλησης, σου αναφέρω μόνο αυτό το περί ύπνου που γράφεις. Επίσης, την επίκληση οδηγεί έμπειρος, ο οποίος σε βάζει και εσένα στην κατάσταση αυτή, αν φυσικά δεν μπορείς να συμμετάσχεις δεν έχεις θέση στον "κύκλο" που θα σχηματίσει.
Αυτό το τυπικό ξέρω να εκτελούν οι σοβαροί, αυτοί που παραμένουν λογικοί δηλαδή, έχω συμμετάσχει δυο φορές σε αποκατάσταση προβλήματος, να στο πω γενικά, να μην νομίζεις ότι κάναμε κάτι κακόβουλο. Κάποιοι από τον κύκλο είχαν μικροενοχλήσεις για κάποιο διάστημα αλλά το φρόντισε ο "υπεύθυνος" και έφυγαν και αυτές σύντομα.
Όποιος αρχίζει και εκτελεί τυπικά δικής του εμπνεύσεως, μη δοκιμασμένα από άλλους γνώστες και έμπειρους ή από αυτά που συνιστούν διάφοροι παράφρονες σε βιβλία, θα καταλήξει άσχημα, το λιγότερο με ψυχιατρικά θέματα. Έχει σχεδόν αποδειχτεί αυτό.
Ότι "δείχνει" ο "μαύρος καθρέφτης" είναι στα "μάτια του θεατή" (που θα έλεγαν και οι Μετάλλικα) είναι δηλαδή υποκειμενικό.
Ωραία, άρα σα να λέμε η κάμερα είναι άχρηστη σε κάθε περίπτωση. Υπάρχει κάποιο άλλο, μετρήσιμο αποτέλεσμα μιας επίκλησης;
Ε δεν καταλαβαινεις γιατι?? Δεν κανει να ακουσεις την επικληση ανοιγει πυλες .
Ολα ειναι στο μυαλο με του καταλληλους ηχους ανοιγουν κλειδια
Το άκουσα και δεν έγινε τίποτα απολύτως.
Ωραίο visual FX.
ΥΓ: Ο μαύρος καθρέφτης τι ακριβώς είναι; Επίσης δεν κατάλαβα αυτό περί καταγραφής της κάμερας από την κάμερα. Explain plz?
Το άκουσα και δεν έγινε τίποτα απολύτως.
Ωραίο visual FX.
ΥΓ: Ο μαύρος καθρέφτης τι ακριβώς είναι; Επίσης δεν κατάλαβα αυτό περί καταγραφής της κάμερας από την κάμερα. Explain plz?
Ρε φιλε δεν σου ειπα οτι θα παθεις κατι αλλα οτι μπορει να ανοιξεις καμια πορτα σε δαιμονα. Μπορει ηδη να εχει κολλησουν υποτακτικοι του δαιμονα που ακουσες την επικληση στην αυρα σου αλλα μην περιμενεις να σου εμφανιστουν μπροστα σου. Μπορει να σου κανουν ζημιες στην ζωη σου και στην τυχη σου κτλ
Ο μαυρος καθρευτης βοηθαει να δεις τον δαιμονα, κατι σαν την γυαλινη σφαιρα των μεντιουμ . Αλλα ειναι πολυ πολυ επικινδυνος
Οπότε γιατί μας συνέστησες να δούμε επικλήσεις από έναν τύπο που τις στήνει με ειδικά εφέ;
Αυτό τι είναι; Γράφει καθόλου στην κάμερα;
Για να δεις πως γινετε μια επικληση, για αυτο.
Στην επίκληση θα πάρεις απάντηση κατά τη διάρκεια της επίκλησης. Για να γίνει αυτό πρέπει να μπεις σε κατάσταση trans, αυτούπνωσης, πέστο όπως θέλεις.
Απαντήσεις που παίρνεις το βράδυ στον ύπνο σου, είναι μάλλον δημιουργήματα της φαντασίας σου. Επίσης δεν εξετάζω από που προέρχονται συμβάντα κατά τη διάρκεια μιας επίκλησης, σου αναφέρω μόνο αυτό το περί ύπνου που γράφεις. Επίσης, την επίκληση οδηγεί έμπειρος, ο οποίος σε βάζει και εσένα στην κατάσταση αυτή, αν φυσικά δεν μπορείς να συμμετάσχεις δεν έχεις θέση στον "κύκλο" που θα σχηματίσει.
Αυτό το τυπικό ξέρω να εκτελούν οι σοβαροί, αυτοί που παραμένουν λογικοί δηλαδή, έχω συμμετάσχει δυο φορές σε αποκατάσταση προβλήματος, να στο πω γενικά, να μην νομίζεις ότι κάναμε κάτι κακόβουλο. Κάποιοι από τον κύκλο είχαν μικροενοχλήσεις για κάποιο διάστημα αλλά το φρόντισε ο "υπεύθυνος" και έφυγαν και αυτές σύντομα.
Όποιος αρχίζει και εκτελεί τυπικά δικής του εμπνεύσεως, μη δοκιμασμένα από άλλους γνώστες και έμπειρους ή από αυτά που συνιστούν διάφοροι παράφρονες σε βιβλία, θα καταλήξει άσχημα, το λιγότερο με ψυχιατρικά θέματα. Έχει σχεδόν αποδειχτεί αυτό.
Πολλοι μαγοι περνουν απαντηση στον υπνο απο τον δαιμονα αφου τελιωσουν την τελετη αλλα αυτο με την κατασταση τρανς που λες ειναι το πιο αμεσο αλλα και πιο δυσκολο.
Θα μπορουσες να μας πεις τις εμπειριες σου απο την επικληση, ειχες εποικοινωνια>??
Pholarchos
29-04-16, 09:25
...μετρήσιμο αποτέλεσμα μιας επίκλησης;Ασφαλώς. Γίνετεται για κάποιο λόγο η επικλήση. Αν επιτευχθεί έχεις μετρήσιμο αποτέλεσμα (κι αν δεν επιτευχθεί πάλι μετρήσιμο θα είναι!)
Ασφαλώς. Γίνετεται για κάποιο λόγο η επικλήση. Αν επιτευχθεί έχεις μετρήσιμο αποτέλεσμα (κι αν δεν επιτευχθεί πάλι μετρήσιμο θα είναι!)
Γίνεται ο σκοπός της επίκλησης να είναι η οριστική και αναμφισβήτητη εμφάνιση του καλουμένου;
Pholarchos
29-04-16, 12:18
Γίνεται ο σκοπός της επίκλησης να είναι η οριστική και αναμφισβήτητη εμφάνιση του καλουμένου;
Σου τηλεφωνεί κανείς με σκοπό την "οριστική και αναμφισβήτητη" απάντηση στην κλήση; Αμφιβάλω. Πάντα υπάρχει λόγος.
Πάντα υπάρχει λόγος.
Ναι, και ο λόγος που σε καλώ είναι «έλα από εδώ να σε δουν οι φίλοι μου». Έρχεσαι ή όχι;
Pholarchos
29-04-16, 14:31
Ναι, και ο λόγος που σε καλώ είναι «έλα από εδώ να σε δουν οι φίλοι μου». Έρχεσαι ή όχι;
Αμα είναι καμιά μαϊμού ή άλλο ζωάκι ίσως, άμα είναι οντότητα 70000 ετών (και βάλε) μάλλον δεν θα εντυπωσιαστεί
Robespierre
29-04-16, 20:14
Πολλοι μαγοι περνουν απαντηση στον υπνο απο τον δαιμονα αφου τελιωσουν την τελετη αλλα αυτο με την κατασταση τρανς που λες ειναι το πιο αμεσο αλλα και πιο δυσκολο.
Θα μπορουσες να μας πεις τις εμπειριες σου απο την επικληση, ειχες εποικοινωνια>??
Αγγελικές επικλήσεις ήταν και έγιναν για αποκατάσταση προβλημάτων, ένα από αυτά έχω περιγράψει σε μαι κοπέλα που ρώταγε πως λύνονται δεσίματα κτλ. Για επικοινωνία δεν μπορώ να σου πω κάτι ξεκάθαρα, φυσική γλώσσα, οπτική απεικόνιση κτλ γιατί δεν έχεις απέναντι σου ανθρώπους, ούτε η επαφή γίνεται στο φυσικό πεδίο. Συντονίζεσαι με οργανωμένες και αυτόνομες ενέργειες, μερικές από τις οποίες ονομάζει ο άνθρωπος "αγγέλους" για συμβατικούς λόγους. Κάποια πληροφορία πήραμε ενορατικά, ότι έγινε επιτυχώς η πράξη που κάναμε και κάποιες δραστηριότητες που έπρεπε να κάνουμε προσεχώς. Διευκρινίζω ότι αναφέρομαι σε εσωτερικές εμπειρίες και όχι ταινίες του Χόλιγουντ, που ενδιαφέρουν κάποιους άλλους εδώ. Αυτό που πιθανόν να σε ενδιαφέρει Radical, και όποιον άλλον δεν σπάει την πλάκα του με όλα αυτά, είναι ότι αυτό που ζητήσαμε έγινε, και στις δύο περιπτώσεις
Ρε φιλε δεν σου ειπα οτι θα παθεις κατι αλλα οτι μπορει να ανοιξεις καμια πορτα σε δαιμονα. Μπορει ηδη να εχει κολλησουν υποτακτικοι του δαιμονα που ακουσες την επικληση στην αυρα σου αλλα μην περιμενεις να σου εμφανιστουν μπροστα σου. Μπορει να σου κανουν ζημιες στην ζωη σου και στην τυχη σου κτλ
Αυτά τα videos που είδες ανεβαίνουν για τα clicks/$$$$. Κανένας σοβαρός πνευματιστής δεν ασχολείται με YouTube, ούτε ψάχνει ακόλουθους.
Ο μαυρος καθρευτης βοηθαει να δεις τον δαιμονα, κατι σαν την γυαλινη σφαιρα των μεντιουμ . Αλλα ειναι πολυ πολυ επικινδυνος
Δεν βοηθάς... κάποιο link υπάρχει; Πως μοιάζει αυτός ο καθρέφτης; Από τι υλικό είναι; Τι απεικονίζει ακριβώς; Έχει αντανάκλαση όπως ο κανονικός;
Ενταξει μπορει να εχεις δικιο αλλα η τελετη γινετε καπως ετσι οπως το ειδες.
Γραψε στο google "black mirror scrying" και δες φωτο
αμα είναι οντότητα 70000 ετών (και βάλε) μάλλον δεν θα εντυπωσιαστεί
Πώς το ξέρεις;
Mason Importanta
04-05-16, 15:36
Για να δεις πως γινετε μια επικληση, για αυτο.
Εντάξει είναι προφανώς σκηνοθετημένο, όμως εγώ το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Δεν έχει σημασία αν είναι εφέ, είναι πολύ "επεξηγηματικό" για κάποιον που θέλει να έχει μια γενική εικόνα, και που μέχρι τώρα είχε εικόνα μόνο από ταινίες! Φαίνεται διαδικασία που θέλει πολύ υπομονή και αυτοσυγκέντρωση, και ειδικά αν σκεφτείς πως σε μια αληθινή τελετή θα υπάρχει σίγουρα και η ψυχολογική πίεση, και πιθανώς φόβος, οπότε θα χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη πνευματική δύναμη. Πώς μπορεί άραγε κάποιος να "γυμνάσει" αυτές τις δεξιότητες;
Δεν βοηθάς... κάποιο link υπάρχει; Πως μοιάζει αυτός ο καθρέφτης; Από τι υλικό είναι; Τι απεικονίζει ακριβώς; Έχει αντανάκλαση όπως ο κανονικός;
Κι εγώ έχω τις ίδες απορίες! ειναι κάτι που το βρίσκεις κάπου όπως είναι, ως "μαύρο καθρέφτη", ή είναι κάποιος κανονικός καθρεύτης τον οποίον τον τροποποιείς ο ίδιος για να γίνει "μαύρος";
Εντάξει είναι προφανώς σκηνοθετημένο, όμως εγώ το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Δεν έχει σημασία αν είναι εφέ, είναι πολύ "επεξηγηματικό" για κάποιον που θέλει να έχει μια γενική εικόνα, και που μέχρι τώρα είχε εικόνα μόνο από ταινίες!
Όλοι εδώ συμφωνούμε ότι είδαμε έναν τύπο να κάνει επίκληση με ειδικά εφέ. Γιατί να μην έχει σημασία; Τι είδες σε αυτόν διαφορετικό από μια ταινία; :confused:
Pholarchos
05-05-16, 16:45
...Κι εγώ έχω τις ίδες απορίες! ειναι κάτι που το βρίσκεις κάπου όπως είναι, ως "μαύρο καθρέφτη", ή είναι κάποιος κανονικός καθρεύτης τον οποίον τον τροποποιείς ο ίδιος για να γίνει "μαύρος";Ναι υπάρχει σε καταστήματα ειδών μαγείας στο εξωτερικό τουλάχιστον. Μπορείς να εξομοιώσεις μαύρο καθρέφτη αν κοιτάξεις την αντανάκλασή σου σε σβησμένη οθόνη κινητού πχ
Αγγελικές επικλήσεις ήταν και έγιναν για αποκατάσταση προβλημάτων, ένα από αυτά έχω περιγράψει σε μαι κοπέλα που ρώταγε πως λύνονται δεσίματα κτλ. Για επικοινωνία δεν μπορώ να σου πω κάτι ξεκάθαρα, φυσική γλώσσα, οπτική απεικόνιση κτλ γιατί δεν έχεις απέναντι σου ανθρώπους, ούτε η επαφή γίνεται στο φυσικό πεδίο. Συντονίζεσαι με οργανωμένες και αυτόνομες ενέργειες, μερικές από τις οποίες ονομάζει ο άνθρωπος "αγγέλους" για συμβατικούς λόγους. Κάποια πληροφορία πήραμε ενορατικά, ότι έγινε επιτυχώς η πράξη που κάναμε και κάποιες δραστηριότητες που έπρεπε να κάνουμε προσεχώς. Διευκρινίζω ότι αναφέρομαι σε εσωτερικές εμπειρίες και όχι ταινίες του Χόλιγουντ, που ενδιαφέρουν κάποιους άλλους εδώ. Αυτό που πιθανόν να σε ενδιαφέρει Radical, και όποιον άλλον δεν σπάει την πλάκα του με όλα αυτά, είναι ότι αυτό που ζητήσαμε έγινε, και στις δύο περιπτώσεις
Ωραια ξερω τι εννοεις, απλα διαφωνω που λες αγγελικες επικλησεις.
Δαιμονες ειναι ολοι και στην λευκη και στην μαυρη μαγεια και μαλιστα ξερω περιπτωσεις που οι "αγγελικες " επικλησεις ειναι πολυ πιο επικινδυνες απο την γοητεια και αολωμονικη. Ενωχιανη μαγεια για παραδειγμα, ασε που οι αληθινοι αγγελοι δεν δουλευουν για ανθρωπους με μαγεια
Robespierre
07-05-16, 23:21
Πως δε δουλεύουν; Άμα δεις το Supernatural,θα τα καταλάβεις όλα... :p
Mason Importanta
08-05-16, 13:46
Όλοι εδώ συμφωνούμε ότι είδαμε έναν τύπο να κάνει επίκληση με ειδικά εφέ. Γιατί να μην έχει σημασία; Τι είδες σε αυτόν διαφορετικό από μια ταινία; :confused:
Ε πως. Εδώ όλο το θέμα του βίντεο είναι μόνο η παρουσίαση της επίκλησης, ασχέτως αν έχει βάλει και κάποια εφέ. Στις ταινίες δείχνει συνήθως ότι άντε, είπαμε εκεί δυο λόγια για 1-2 λεπτά και τσουπ βγαίνουν μορφές, φυσάει μες το σπίτι και τρεποπαίζουν τα κεριά, αναβοσβήνουν τα φώτα, ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά και τέτοια. Εκτός αν η πραγματική επίκληση απέχει πολύ και από αυτό το βίντεο. Αν πχ, στην πραγματικότητα, ένας τύπος που θα έκανε πραγματική επίκληση θα καθόταν στο σαλόνι του με το σορτσάκι του, χωρίς γκοθάδικα μαραφέτια και απλώς θα έκανε την επίκλησή του σαν να μην τρέχει τίποτα, χωρίς όλο αυτό το "στιλ" και το εμφανισιακό/θεατρικό κομμάτι. Τι να πω. Έτσι κι αλλιώς υπάρχουν εκατοντάδες κατηγορίες επικλήσεων, άρα κάποιες θα πλησιάζουν και κάποιες θα είναι τελείως άσχετες με όλα αυτά.
Robespierre
09-05-16, 16:05
Απο που προκύπτει οτι στις επικλήσεις πρέπει να γίνονται όλα αυτά; Πολύ σινεμά βλέπετε ρε παιδιά...
Καλησπέρα παιδιά. Είμαστε τρεις φίλοι που εδώ και αρκετό καιρό θέλουμε να κάνουμε το δικό μας κάλεσμα δαίμονα στο σπίτι, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε χώρο για να γίνει αυτό. Οι πληροφορίες στο ίντερνετ είναι πολύ μπερδεμένες και αμφιλεγόμενες, και οι περισσότερες πηγές "μυρίζουν" απάτη, γι αυτό ήρθα να ρωτήσω την δική σας συμβουλή, που είναι και η πιο έγκυρη ανάμεσα στις ελληνικές κοινότητες. ΜΑς ενδιαφέρει κυρίως καλοκάγαθους δαίμονες για καλοτυχία. Έχουμε κατεβάσει κάποια βιβλία σε pdf, όπως τη Σολομωνική, αλλά μας φάνηκαν αρκετά ακατανόητη γλώσσα. Έχετε κάποια πρόταση για κάτι πιο απλοποιημένο, στα αγγλικά έστω, ή καλύτερα στα ελληνικά; Επίσης, γνωρίζετε γενικώς τί εξοπλισμό θα χρειαστούμε για να τους ξυπνήσουμε; Είναι η πρώτη μας απόπειρα, οπότε κάθε πληροφορία είναι ευρόσδεκτη!Ξεχνα τη σολομωνικη μαγεία είναι υψηλή τέχνη,χρονοβόρα,ακριβό σπορ και όχι για μογγολικους δεν πλήρεις τις προδιαγραφές ούτε εσύ ούτε οι φίλοι σου όπως γνωρίζεις.Για κάτι τόσο απλό και ανάλαφρο γιατί να κάνετε επικλήσεις που δεν θα καταφέρεται τίποτα ξεκινήστε με διαλογισμό εξωτερικευση των θελων και των συνεσθηματων σας συνεχίστε με μαγεία με κεριά και πολύ αργότερα άμα είστε έτοιμοι για επίκληση ξεκινήστε με στοιχιακα.
Είναι πάντως πολύ ενδιαφέρουσα ενασχόληση, και απασχολεί και ιντριγκάρει τους ανθρώπους εδώ και αιώνες. Αλήθεια, δεν αποπειράθηκε κανείς ποτέ να βιντεοσκοπήσει μια τελετουργία επίκλησης; Έχετε ακούσει για κάτι τέτοιο, είτε που να πέτυχε, είτε και που να μην πέτυχε και να είχε κάποιες επιπτώσεις;ΣΑΝΟΣ Πριν ασχοληθώ πρακτικά με τη μαγεία είχα στη βιβλιοθήκη μου γύρω στα 50 βιβλία μαγείας ποτέ δεν μου έτυχε κάτι εκτός του συνηθισμένου οι σφραγίδες δεν ενεργοποιούνται μόνες τους.Οι δαίμονες δεν είναι κακόβουλες οντότητες γενικά μην ακούς τους ειδιμωνες σανόπωλητές.Ποτέ μην τους προσεγγίσεις με τα εβραίο χριστιανογριμορια γιατι θα αντιδράσουν όπως θα έκανες και εσύ στη θέση τους.Μελετησε δυνατά περι μαγείας για να μην ρωτάς ότι ρωτάς για να επικοινωνήσεις με αυλές οντότητες πρέπει να επέκτεινεις κάποιες δυνατότητες του μυαλού σου ελάχιστοι μάγοι ειναι αυτοί που μπορούν να πραγματοποιήσουν επίκληση στο φυσικό γιατί μια τέτοια επίκληση έχει τεράστιες ενεργειακές απαιτήσεις.
Ωραια ξερω τι εννοεις, απλα διαφωνω που λες αγγελικες επικλησεις.
Δαιμονες ειναι ολοι και στην λευκη και στην μαυρη μαγεια και μαλιστα ξερω περιπτωσεις που οι "αγγελικες " επικλησεις ειναι πολυ πιο επικινδυνες απο την γοητεια και αολωμονικη. Ενωχιανη μαγεια για παραδειγμα, ασε που οι αληθινοι αγγελοι δεν δουλευουν για ανθρωπους με μαγειαΕιπες και κάτι σωστό οι άγγελοι δεν ειναι αυτό που η πλειοψηφία νομίζει και ειναι πολύ πιο επικίνδυνοι από τους δαίμονες της σολομωνικης.
Αυτό όμως είναι και μια παγίδα. Ο διάβολος δεν θέλει πάντα ανταπόδοση, αλλά να απομακρύνει τον άνθρωπο από Τον Θεό.Εισαι brainwashed ο χριςτιανικος θεός ειναι δημιούργημα του αθρωπινου νου κοιτά την θρηςκεια και τις τελετουργικές γιορτές των αρχαίων σοφών προγόνων σου μπορεί να σου ανοίξουν τα μάτια.
Εγώ θα θαύμαζα ένα δαίμονα αν πίστευε στην ανιδιοτέλεια και αν ήθελε να προσφέρει βοήθεια χωρίς αντάλλαγμα να πουλήσω την ψυχή μου.
Γενικά αυτοί που μιλάνε για συμβόλαια(αίματος, περιουσίας), είτε θεοί είτε δαίμονες, μου προκαλούν αλλεργία.
Είναι σαν τους σταρ που βάζουνε υπογραφές, για να τους κάνουν διάσημους και πλούσιους οι managers. Σε αντάλλαγμα δίνουν την ίδια τους τη ζωή και δεν έχουν μετά άποψη, αλλά γίνονται υποχείριο και κούκλα που την ντύνουν όπως θέλουν.Δεν υπάρχει πούλημα ψυχής αυτά ειναι χριστιανικές παπάντζες και ότι βοήθεια σου προσφέρεται εσύ κανείς την προσπάθεια.
Ε πως. Εδώ όλο το θέμα του βίντεο είναι μόνο η παρουσίαση της επίκλησης, ασχέτως αν έχει βάλει και κάποια εφέ. Στις ταινίες δείχνει συνήθως ότι άντε, είπαμε εκεί δυο λόγια για 1-2 λεπτά και τσουπ βγαίνουν μορφές, φυσάει μες το σπίτι και τρεποπαίζουν τα κεριά, αναβοσβήνουν τα φώτα, ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά και τέτοια. Εκτός αν η πραγματική επίκληση απέχει πολύ και από αυτό το βίντεο. Αν πχ, στην πραγματικότητα, ένας τύπος που θα έκανε πραγματική επίκληση θα καθόταν στο σαλόνι του με το σορτσάκι του, χωρίς γκοθάδικα μαραφέτια και απλώς θα έκανε την επίκλησή του σαν να μην τρέχει τίποτα, χωρίς όλο αυτό το "στιλ" και το εμφανισιακό/θεατρικό κομμάτι. Τι να πω. Έτσι κι αλλιώς υπάρχουν εκατοντάδες κατηγορίες επικλήσεων, άρα κάποιες θα πλησιάζουν και κάποιες θα είναι τελείως άσχετες με όλα αυτά.Ο Eric ειναι σατανιστης και ο θεατρινισμός ειναι μέρος του σατανισμόυ γιαυτο και τα γκοθαδικα μαραφετια. Μπες στο site του Ο τύπος πουλάει ένα προϊόν γιαυτο και τα εφέ.Οι επικλήσεις για αποκρυφιςτες που συνεργάζονται με οντότητες για καιρό ειναι τόσο απλές η επικοινωνία ειναι άμεση.
μαλιστα!! και μελετη γριμμοριων!!
Ερευνητής της Αλήθειας
15-12-16, 22:58
Το να προσπαθεί ένας αμύητος να χρησιμοποιήσει σολομωνική, να καλέσει δαίμονες και να προσπαθήσει να τους υποτάξει υπακούωντας σε εντολές του είναι τόσο απίθανο όσο και το να καταφέρει ένας αγύμναστος,που δεν έχει κάνει ποτέ του ούτε απλό τζοκινγκ,να τα βάλει με πρωτοπαλαιστή....
Αν δεν καταφέρνει καν να τους καλέσει τότε προς τι η αναλογία με τον παλαιστή;
αποφυλακιστηκε ο κατσουλας γιατι δεν ρωτας τον ειδικο???!!! τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα?! :mad::mad:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.